__MAIN_TEXT__

Page 1

Us oferim una varietat de jocs perquè aprofiteu el temps lliure i us divertiu mentre exerciteu la ment i poseu a prova l’atenció, la memòria i l’agilitat. Centenars de jocs i passatemps interactius per gaudir individualment, amb amics o en família. Gaudiu-los!


Jocs

Alex II http://proyectos.cnice.mec.es/ales2/

Amb l'ajuda de Peter Pan, Campaneta i un petit fantasma, visiteu una casa de família, viatgeu al País de Mai Més i exploreu una illa mentre practiqueu l'escriptura i els jocs de paraules. Idioma: Castellà.


Jocs

Board game arena https://ca.boardgamearena.com/

Pàgina de jocs de taula i de cartes en línia. Podeu trobar, de manera gratuïta, jocs de diversa complexitat per compartir amb amics o jugadors d'arreu del món. Jugueu a Can Stop, Kingdomino, Hanabi, Sapiens i molts altres. Idiomes: Català, multilingües.


Jocs

Chesskid https://www.chesskid.com/es/

Jugueu a escacs en taulers digitals contra un robot o un rival en línea i rebeu consells interactius per resoldre alguns dels desafiaments del joc. També teniu vídeos divertits per aprendre un munt de secrets d'aquest joc. Idioma: Castellà, anglès.


Jocs

Ciudad 17 http://www.ciudad17.com/

Jocs per caçar mosquits, empaquetar xocolates o disparar a les bombolles. Per als més petits, jocs de formes, de trencaclosques, de parelles, i moltes activitats més. Idioma: Castellà.


Jocs

Cokitos https://www.cokitos.com/

Centenars de jocs didàctics i divertits classificats, segons l'edat, de 3 a 12 anys. Jocs de colors, de taula, de memòria. També podeu jugar als laberints amb Tom i Jerry, a unir lletres amb Piolin, a vestir Pere Picapedra i divertir-vos amb altres personatges de la Warner Bros Idiomes: Castellà, anglès i portuguès.


Jocs

Consumópolis http://www.consumopolis.es/ index.html?idioma=ca

Jugueu als dards, a treure els aliments de la nevera, al ping-pong, a llençar les escombraries i apagar els llums, a la frenada. Divertiu-vos mentre apreneu a ser consumidors responsables. Idioma: Català, castellà, gallec, euskera, valencià.


Jocs

ePasatiempos https://www.epasatiempos.es/

Pàgina de passatemps i jocs que exerciten l'atenció, concentració i memòria. Mots encreuats, trencaclosques, sopes de lletres i números, sudokus, jeroglífics i molts més jocs interactius. Idiomes: Castellà i anglès.


Jocs

Explora y navega http://infantil.nortecastilla.es/

Jocs interactius per practicar les habilitats d'atenció i agilitat mental. Jocs de laberints, d'identificació de figures, per salvar la Terra d'asteroides, guerra de les galàxies, jocs de formes i sons, tennis de taula, puzles i molts més. Idioma: Castellà.


Jocs

Game-Game http://cu.game-game.com/50622/

Centenars d'activitats interactives i jocs d'Astèrix i Obèlix, d'esports, dels personatges de Disney, de Mario Bros, Spiderman i molts més. Idiomes: Castellà, anglès.


Jocs

Jigsaw Planet https://www.jigsawplanet.com

Plataforma amb una àmplia varietat de trencaclosques de diferent dificultat per exercitar la creativitat, l'atenció i la concentració. Pugeu fotos i convertiu-les en joc per gaudir en família. Per a infants de diferents edats a partir de tres anys. Idiomes: Castellà, anglès


Jocs

Joc dels primers auxilis http://www.cruzroja.es/cre/2006_7_FR/ matcurfad/juegoppaa/

En aquest joc interactiu de la Creu Roja, identifiqueu l'acció correcta per solucionar les urgències en salut que es poden presentar a la vida diària. Idioma: Català, castellà.


Jocs

Juegacos https://www.juegacos.com/ juegos-de-codigo-lyoko/

Entreu al món virtual de Lyoko, ajudeu a Aelita en la seva lluita contra el virus Xana i sobreviviu a les batalles intergal·làctiques. Jocs interactius i de trencaclosques. Idioma: Castellà i francès.


Jocs

La fallera calavera https://tabletopia.com/games/lafalleracalavera

Joc de cartes en línia per als infants a partir dels deu anys. Es pot jugar de manera individual o fins a cinc jugadors. Guanya el primer que completi els cinc ingredients necessaris, com el conill o el pollastre, per fer una deliciosa Paella. Està a la plataforma de tabletopia.com on trobareu altres jocs de taula gratuïts aptes per a la vostra edat. Idiomes: Valencià, anglès.


Jocs

Mundopeke http://www.mundopeke.com/web/ boohbah/boohbah.htm

Divertiu-vos interactuant amb les històries, figures i reptes d'aquest joc del Boohbah mentre apreneu a fer servir les tecles de l'ordinador. Connecteu amb altres activitats d'aquest portal infantil de 0 a 6 anys. Idioma: CastellĂ


Jocs

Nuestro lugar http://www.nuestrolugar.com.ar/ prehome_jugar.php

Divertiu-vos amb jocs i passatemps mentre us familiaritzeu amb l’ús de les TIC. De 0 a 13 anys. Idioma: Castellà.


Jocs

Orisinal http://www.ferryhalim.com/orisinal/

Jocs per als més petits, senzills i divertits, ambientats amb música, per divertir-se i exercitar la ment. Idioma: Anglès.


Jocs

País de los juegos https://www.paisdelosjuegos.es/

Com si fossiu en un parc infantil, participeu, segons la vostra edat, en centenars de jocs d'habilitat, aventura, esports, estratègia, Disney, Minecraft, Kogama i molts més. També teniu l’enllaç als jocs de Friv adreçats als infants. Multiidiomes (no en català).


Jocs

Palabras Amigas http://www.rinconsolidario.org/palabrasamigas/ pa/juegos.htm

Jocs de paraules per exercitar la memòria, identificar les diferències o les similituds. Hi ha passatemps relacionats amb els temes de la pau i el Nadal. Jocs d’endevinalles, refranys o embarbussaments. Idioma: Castellà.


Jocs

Pasatiempos de Rayuela https://cvc.cervantes.es/ensenanza/pasatiempos/

Activitats didàctiques i de diversió. Mots encreuats, jocs de lògica, d'opció múltiple, de relacionar, de seguir la ruta, de trencaclosques, per diverses edats. Idioma: Castellà


Jocs

Personatges en joc www.personatgesenjoc.cat/

Jugueu i apreneu, de manera interactiva, amb diferents personatges catalans del món de la ciència. El joc de 1714, el del submarí, el de l'edat mitjana, les energies renovables i molts més. Idioma: Català


Jocs

Petits revolucionaris www.arc.cat/ca/publicacions/exe/joc_petisgestos/

Joc interactiu per aprendre a llençar les escombraries en els contenidors de paper, vidre, paper i la resta. Idioma: Català .


Jocs i Vídeos

Cartoon network https://www.cartoonnetwork.es/juegos

Mireu vídeos i compartiu activitats, de manera interactiva, amb els personatges de Cartoon Network. Jocs d'aventures per salvar Chuchelandia, per escapar amb Gumball i Darwin de la ciutat d'Elmore, puzzles, acció amb Ben 10, i el gran torneig de ping-pong. Multiidiomes (no en català).


Jocs i Vídeos

El mundo divertido de Peep http://peepandthebigwideworld.com/es/ninos/games/

Acompanyeu el pollet Peep i els seus amics Quack i Petirroja en les seves aventures. Ajudeu-los a identificar i recordar objectes, utilitzar la llum en la nit, descobrir les ombres, el moviment, el so. Jocs i vídeos divertits i educatius Idioma: Castellà, anglès.


Jocs i Vídeos

Neoxkidz

https://neox.atresmedia.com/neox-kidz/

Seguiu les aventures i històries de Pucca, de Polly, de Pokémon, els esquirols Angry Birds, Mr Plinton i els diferents personatges i jocs de les sèries de neoxkidz. Idioma: Castellà.


Jocs i Vídeos

Nickelodeon http://nickelodeon.es/juegos

Vídeos i jocs interactius amb personatges com Bob Esponja, les tortugues Ninja, a més de jocs d'origami, cuina, bàsquet, boxa, l'empleat del mes, el joc de la jungla i moltes activitats més. Idiomes: Castellà.


Jocs i Vídeos

WB Kids https://www.wbkidsgo.com/

Vídeos de Tom i Jerry, Scooby-Doo, el Correcaminos i el Coyote, el conill Bugs Bunny. Divertiu-vos amb els vídeos i interactueu amb els personatges en alguns jocs. Multiidiomes (no en català).


Jocs, Vídeos i Manualitats

Clan RTVE https://www.rtve.es/infantil/juegos/

Jocs i vídeos de la porqueta Peppa Pig, el ratolí Geronimo Stilton, el gat Garfield, els Teletubbies i molts personatges més. Jocs d'atenció, de memòria, de puzles, de dibuix i colors, de disfresses. Idioma: Castellà, anglès.


Jocs, Vídeos i Manualitats

Disney Lol https://lol.disney.com/games

Viviu les aventures del món de Disney i les seves desenes de personatges. Jocs de la guerra d'estrelles, del regne de gel, de moda, de cotxes o de conduir un avió. També podeu pintar i exercitar la memòria. Inclou vídeos i un apartat per als més petits. Idioma: Anglès


Jocs, Vídeos i Manualitats

Hellokids http://es.hellokids.com/

Jocs molt variats d'unir punts, de diferències, d'ombres, banderes, Pokemom, Codigo Lyoko i moltes activitats més de dibuix, interactives i per imprimir, de música i vídeos infantils. Idiomes: Castellà, francès, anglès, portuguès, alemany.


Jocs, Vídeos i Manualitats

Jocs de TV3 https://www.ccma.cat/tv3/super3/jocs/

Convertiu-vos en científics, investigadors, corredors d'obstacles, metges o navegants d'internet i supereu les diferents proves. Mireu els vídeos i contes en anglès, escolteu música o dibuixeu. Idioma: Català, anglès.


Jocs, Vídeos i Manualitats

Jocs del carrer Sèsam https://www.sesamestreet.org/games

Jocs que tenen com a protagonistes els personatges de Barri Sèsam. Vídeos amb Ernie, Beto, Elmo, el monstre menja galetes. També per pintar i acolorir. Idioma: Anglès.


Jocs i Manualitats

Árbol ABC https://arbolabc.com/juegos-infantiles

Desenes de jocs divertits per estimular la memòria, la imaginació. Activitats d'anglès, de paraules, de dibuixar i pintar, de futbol, trencaclosques, endevinalles i moltes més per a infants de 3 a 10 anys. Idiomes: Castellà.


Jocs i Manualitats

Educanave

https://www.educanave.com/juegos/ indexjuegos_archivos/juegosparaninos.htm

Un vaixell us transporta a la platja dels jocs on trobeu activitats de memòria, de paraules, dibuix, pintura, música, collage, escacs, viatges per la nau dels mitjans de comunicació i desenes d'aventures més. Idioma: Castellà.


Jocs i Manualitats

Espai_escoles http://espaiescoles.farmaceuticonline.com/ ca/jocs-i-retallables

Jugueu i apreneu sobre la salut. El trencaclosques de la varicel·la, la sopa de lletres de les vacunes, el joc interactiu de la tos, la gimcana de la càries i molts més. Dibuixos per pintar i retallar. Enllaceu a un apartat didàctic en anglès. Per a infants de 6 a 12 anys. Idiomes: Català, castellà


Jocs i Manualitats

Gettygames http://www.getty.edu/gettygames/

Sou detectius al museu J. Paul Getty a Los Angeles (Califòrnia). Exerciteu la memòria, jugueu al puzzle o identifiqueu les diferències i detalls de les pintures i obres d'art. Jocs interactius i experiències que podeu compartir amb altres habitants del món virtual de Whyville. Idioma: Anglès.


Jocs i Manualitats

Jocs de Gènius https://genius.diba.cat/es/juga

Jugueu a descobrir la biblioteca, sortir de laberint, trobar objectes i personatges de la Festa Major, del circ o la platja. En l'apartat En acció trobareu altres activitats interactives. Biblioteca virtual de la Diputació de Barcelona per a infants de 6 a 12 anys. Idiomes: Català, castellà, anglès.


Jocs i Manualitats

Jocs edu365 http://www.edu365.cat/infantil/jocs/

Jocs interactius, per pintar, memoritzar i relacionar objectes, amb els follets Ara i Belbo, el mico curiós George, el Planeta animat, Peppa Pig i altres personatges. Portal del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Idiomes: Català, anglès, francès.


Jocs i Manualitats

JocsJunior http://www.jocsjunior.com/

Entreneu karate, viviu les aventures amb Bola de Drac, travesseu un riu ple de cocodrils, compliu la missió del Samurai. Jocs d'acció, curses, puzles i activitats de pintar i acolorir, classificats per edats. Idiomes: Català, anglès.


Jocs i Manualitats

Maisy http://www.maisyfun.com/

Divertits jocs amb la rata Maisy i els seus amics. Ajudeu-la a vestir-se, a fer el trencaclosques, a trobar l'ombra d'uns objectes o a pintar diferents figures. Feu activitats manuals o llegiu les seves aventures. Idioma: Anglès (Regne Unit i d'USA)


Jocs i Manualitats

Pekegifs http://www.pekegifs.com/

Jocs divertits i enginyosos. Ajudeu a Adam i Eva a sobreviure en el paradís, jugueu a endevinar l'animal que porteu dins, a recollir garrofes amb els esquirols, a crear un còmic amb Garfield, a dirigir un grup musical a Jamaica, i molts jocs i activitats més. Idiomes: Castellà, anglès.


Jocs i Manualitats

Petita xarxa http://www.petitaxarxa.cat/jocs.html

Jocs interactius de nombres, lletres, anglès, de construir i pintar una figura, de trobar les parelles, les diferències, i altres per a infants de 2 a 10 anys. Idioma: Català.


Jocs i Manualitats

Prongo https://prongo.com/games/

Jugueu al beisbol mentre practiqueu les sumes, passeu els carrers amb cura, recordeu els dinosaures, vestiu i maquilleu la núvia el dia del seu casament. Jugueu a tres en línia, a escacs, feu puzles i divertiu-vos en moltes altres activitats. De 3 a 12 anys. Idioma: Anglès.


Jocs i Manualitats

Super Jocs http://www.superjocs.com/ jocs/infantils/

Jugueu al laberint amb el cargol, simulaeu enlairar avions, recorreu una biblioteca, cerqueu el ratolí Mickey en el puzle i molts jocs més d'aventura, memòria, música, de pintar i vestir. Idiomes: Català, castellà, francès, anglès, italià.


Jocs i Manualitats

Vedoque https://vedoque.com/divertidos.html

Supereu reptes al país dels nombres, en granges amb animals, a la banda dels reis mags, en coves amb pintures rupestres. Jocs senzills de lectoescriptura, d'atenció, de dibuix o d'agilitat amb el ratolí de l'ordinador. Desenes de jocs educatius de 0 a 7 anys. Idioma: Castellà


Manualitats

Dibuixos.cat https://www.dibuixos.cat/

Pinteu flors, animals, vehicles o figures com Bob Esponja i compartiu-les per Internet. Amb la guia de vídeos, dibuixeu Maggie Simpson, Peppa Pig, lloros o castells i desenes d'objectes més. També hi ha vídeos de treballs manuals i jocs de memòria. Idiomes: Català, Castellà, Anglès, Francès, Portuguès, Italià.


Manualitats

Pintar.cat https://www.pintar.cat/

Dibuixeu i pinteu de manera interactiva. Uniu els punts de les figures, acoloriu els vostres contes preferits, els mapes dels països, el cos humà, les lletres i números, els animals. Idioma: Català


Manualitats

Vestir y maquillar www.vestirymaquillar.net

Jugueu a vestir i maquillar a les més famoses nines com Barbie, Nancy, les princeses de Disney, les Bratzs o a figures com Angelie Jolie, Miley Cyrus, Beyonce, Shakira, Johnny Deep i moltes més. També podeu vestir mascotes i observar vídeos amb consells de maquillatge. Idiomes: Castellà, anglès.

Profile for Biblioteca Jaume Fuster

Guia Webs de Jocs  

Guia de Webs de Jocs- Biblioteca Jaume Fuster

Guia Webs de Jocs  

Guia de Webs de Jocs- Biblioteca Jaume Fuster

Advertisement