Page 1


Amant dels suplements dels dominicals, t'haviem de fer una revista especial per a tu


Sempre. Mama, són ja 60 anys de trajectòria vital, jo en tinc 31, per tant, la meitat l'hem passat juntes. La veritat és que tot i tenir el meu "jo" definit i complet, se'm fa difícil destriar alguna part de la vida en la que tu no hagis estat present, en la que no m'hagis donat suport, en la que no hàgim gaudit juntes (junt amb el papa, clar). A vegades et veig i penso que tens moltes coses que podries explotar més (la teva part creativa, per exemple) i potser m'equivoco i penso en mi;-)... Sovint et miro i admiro la teva dedicació vers els altres, les teves ganes de donar i la teva capacitat de capficar-te però no tant com fem alguns altres (oi James que m'entens?). Al capdavall, el dibuix que em surt de tu i la teva vida té tons càlids, està construït sobre un llenç clar i transparent, té vernissos que no maquillen, però eviten el desgast de la pluja... és un dibuix on hi sortim el Jaume, jo, la teva família (Enric, Neus, Enric, Quim, Eva, Marcel), la teva família Carrera (Toni i Joan), els teus cosins Vendrell-Ros i les teves amistats, tots allà, junts i encabits en un món tot teu, positiu, fort, enèrgic. Constant, valent. T'estimo.


No es meu però m'inspira aquestes imatges... Que n'ets, de bella, estimada meva, que n'ets, de bella! Els teus ulls són coloms El Càntic dels Càntics. De Salomó.


Estimada Neus, Aquesta és l´oportunitat d´escriure un missatge d'afecte i gratitud, respecte i admiració. Admiro la teva sinceritat, energia, tenacitat i solidaritat amb els altres. Si ho hagués d'expressar a l´estil colombià, dir-te que admiro la teva ¨verraquera¨ per fer tot el que fas en la teva vida!! Dir-te també que aquests 2 anys i 5 mesos que he tingut l ´oportunitat de compartir amb tu has estat per a mi una amiga, una germana, una confident i còmplice, una ajudant incondicional, per tot això i molt més sempre et portaré en el meu cor.... Desitjo que aquest dia del teu aniversari número 60 sigui per tu inoblidable... Dios i la vida porten en aquesta nova etapa de la seva existència tot allò bo i bonic que et mereixes. Petons


Neus '60  

En el teu aniversari

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you