Page 1

Roc Humet Curs 2009-10


Català El Tabú M'ha agradat molt, es un joc de pensar i a mi m'agrada pensar. Otto, el nen que va arribar amb la neu es un llibre interessant, va d'un nen que per culpa d'ell o gracies a ell neva. La Mà Negra també es molt interessant, va d'un grup d'amics que han de fer un treball però mentrestant la Mà negra, entra als lavabos, escriu a la pissarra...

Castellà Les Exposicions Orals m'ha agradat molt fer-les i presentar-les, però també escoltar les dels meus companys. Els projectes(Proyectos) M'han agradat molt tot i que en algunes he tret mala nota. Proyecto Idoirodikliiltgdcsda Udgtkdj utkfidkugkdtukdgu dkutkdgukfjkdkdkjukdiiioy i dtjgkjifkieoj hezsaxeaxsdf ascsnasdj acdafaa axejy njkaxaxadca kxj aeajbnxj hsnaxj sdaxnh jashxjahxsajaj hnxjnhxj a shnaj hsdj mnxgm djhvfnjs kkzndfhkj kzekakjkdfj kavij e skalsfjavnsdkj anlcksejvna lksviakekluackj newklunvka lavesj klanklmclasmcalasj


Angles Professor Wong and King Arthur es el conte de la fantàstica historia del Rei Artur, es un noi que es diu Artur i per ser rei ha de treure una espasa d'una roca.

Medi L'Exposició Oral del Relleu de Catalunya m'ha agradat molt fer-la i sobretot presentar-la. La Maleta de la Sal també m'ha agradat perquè hem fet experiments.


Matemàtiques El tema Rectes i Angles m'ha agradat perquè es molt fàcil. Els Diners també m'han agradat perquè tenia ganes de saber mes coses de diners.

Educació Física L'Obra de teatre de la bella princesa Elisenda em va agradar molt perquè feia de Rei. El joc de Pichi també m'ha agradat molt.


Plàstica Fer els dracs de paper es el que m'ha agradat mes perquè m'agrada molt fer coses amb paper.

Llenguatge Musical La cançó Das Wandern m'ha agradat molt. El títol traduït al català es El Caminar.


Assaig El Te Deum de Brukner es el que m'ha agradat mes. Es una obra molt bonica.

Cos i veu M'ha agradat molt ballar les danses que ens proposa la Teresa.


Grup

instrumental

La can莽贸 que m'ha agradat mes es La sirenita.

Dictat El Finale m'ha agradat molt.


Veu Els exercicis de veu.

Residencia Mister bean perquè fa molta gracia.

Piano El llibre de Shuman perquè te unes cançons molt boniques.


Fagot M'ha agradat la cançó The Merry Peason en català El Camperol Alegre.

Repertori Virgo et mater i Mater Amabilis (Eduard Vila i Bernat Vivancos)


Fi

Reflexió del curs. Roc  

Reflexió del curs. Roc

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you