Page 1

Zelfs een JAnus kan nog beter

Al sinds 1981 staat JAnus bekend om de constante hoge kwaliteit, het hoge comfort en de eenvoudige maar stijlvolle uitstraling van haar houtkachels. Het oorspronkelijke type uit 1981 met zijn stijlvolle eenvoud is nog steeds het best verkopende model, al zijn er in de loop van de tijd drie andere types bijgekomen. Zo op het eerste oog is er dus weinig veranderd aan de JAnus, maar schijn bedriegt…! Vrijwel voortdurend werkt JAnus aan de ontwikkeling en verbetering van haar producten. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste en meest recente innovaties. De échte JAnus heeft een inscriptie De JAnus houtkachels worden tegenwoordig geleverd met de ‘JANUS’ inscriptie boven de deur. Hierdoor is het beter mogelijk om imitatie en namaak van JAnus te onderscheiden.

Hoge standaard voor kwaliteit De originele JAnus houtkachel is voorzien van een typeplaatje met CE-markering en voldoet aan de Europese norm voor vrijstaande houtkachels NEN EN13240.

Optimaal comfort met nieuwe handgrepen Stelt u prijs op nét even andere handgrepen voor een modernere uitstraling? Vraag dan naar de nieuwe handgrepen van siliconenrubber. Mooi en optimaal comfortabel!

Hoog afwerkingsniveau: geen zichtbare lassen Een verbetering die de uitstraling en duurzaamheid van de kachel ten goede komt is de bovenplaat zonder lassen. Er zijn geen naden of overgangen meer zichtbaar.

NIEUW: geavanceerde nisbus-aansluiting De JAnus houtkachel beschikt tegenwoordig over een geavanceerde nisbus-aansluiting achter en bovenop de kachel. Hierdoor is de kachel zowel als boven- of achteruitvoer te plaatsen. Deze nisbus-aansluiting zorgt voor een naadloze aansluiting van de kachelpijp op of achter de kachel. Hierdoor zal eventueel roetwater en/of fijn stof altijd in de kachel blijven. En het geeft een strakke afwerking zonder storende naden of overgangen!

Zelf ontwikkeld: de JAnus-schuifpijp JAnus levert bij haar kachels ook alle bijbehorende materialen als vloerplaten, pijpmaterialen, rozetten en verlopen. Deze materialen worden door JAnus zelf gefabriceerd, dus kwaliteit gegarandeerd! JAnus is nu ook op de markt met een zelf ontwikkeld schuifpijpsysteem, zodat dealers en doe-het-zelvers met nog meer gemak en plezier een JAnus houtkachel kunnen aansluiten.

Het beste bewijs van de kwaliteit van JAnus? Het prototype van de kachel uit 1981 brandt nog iedere dag probleemloos en naar volle tevredenheid van de eigenaar! Janco de Jong • Tolbaas 8-10 • 8401 GD Gorredijk • Tel. +31 (0)513 460575 • Fax +31 (0)512 220132 • info@janus.nl • www.janus.nl

/Nieuwsblad2011_JAnus  

http://www.janus.nl/cms/media/Nieuwsblad2011_JAnus.pdf

/Nieuwsblad2011_JAnus  

http://www.janus.nl/cms/media/Nieuwsblad2011_JAnus.pdf

Advertisement