Page 1


bĂştor 2010-2011

graphic

k

t

or w ed

2010-2012

s

ĂĄno

g

_j cza i r u y

c sele


Diploma munka Óbánya a Mecsek szívében elhelyezkedõ kis falu lakossága alig közelíti meg a 300 fõt. Viszont turisztikai szempontból igen jelentõs a település. Az Óbányai fesztiválokra számos ember látogat el illetve a környéknek jelentõs éves gombahozama van! Püspökszentlászló és Óbánya erdõterületei kedvezõek azoknak a turistáknak, akik a gombászat iránt is érdeklõdnek! Kézenfekvõnek tartottam egy kisüzemi gombászatot létrehozni, ami a kutatást, termesztést egyaránt szolgálja és részben önfenntartó profitot is termel. Kiváló lehetõséget kínál a mikológia gyakorlati feladatainak elvégzésére a Pécsi Tudomány Egyetem Növénytani Intézet speciális kollégium diákjai számára.


fogadó épület múzeum

mesterségek háza kézmûves csûr

madár les


Orfû mesterségek háza Féléves feladatként orfûi malommúzeum fejlesztési terve volt a cél. A félévi prezentáció végén díjazásban részesült a mesterségek háza épületem. További lehetõségem adódott Dr. Kondor Tamással, Tóth Bernadettel, Tõrös Ágnessel éles projekten dolgozni orfû malommúzeum fejlesztési tervén. Tervezett épületek: fogadóépület kiállítótérrel, kézmûves csûr, madár les és séta park. A tervek sajnos azóta is porosodnak.


mestesĂŠgek hĂĄza


mestesĂŠgek hĂĄza


fogadó épület


k茅zm没ves cs没r


istanbul


chevrolet


chevrolet


istanbul_2011


2010-2011


fésülködõ asztal


cover sz茅k abszatrakci贸


graphic 2010-2012


velencei_biennĂĄlĂŠ_border_line


aquarell,spray,paper


octopussy


blog ____________________ http://www.janosgyuricza.blogspot.hu http://www.octo-design.blogspot.hu/ _______________________________________ gyuricza_jรกnos


felveteliportfolio2012  

felveteliportfolio2012