Page 1

Hvorfor en specialdesignet sofabakke

Sådan bestiller du din sofabakke

Du vælger selv design, materiale og farve

Klikker ind på www.sofabakke.dk

Du kan vælge en sofabakke bestående af ene lameller eller med et lige stykke i midten, som stabiliserer sofabakken endnu mere.

Finder bestillingsformularen under menupunktet ”sofabakke”. Vi har lavet en guide til, hvordan du tager de korrekte mål til din nye sofabakke.

Du får en specialdesignet sofabakke til en pris, der kan hamle op med standardproducerede sofabakker

Sender den udfyldte formular til info@sofabakke.dk. Leveringstiden er max. 3 uger.

Få den sofabakke, som du altid har drømt om! KK Design v/ Janni Korsbæk Engtoften 87D 9690 Fjerritslev www.sofabakke.dk Tlf. +45 28 70 64 17 E-mail: info@sofabakke.dk

KK Design

Specialdesignede sofabakker


Specialdesignede sofabakker MISSION KK DESIGN ”Vi har specialiseret os i at fremstille specialdesignede sofabakker til armlæn, puf og chaiselongsofa. Vores ønske er at være dit foretrukne valg, når du vil købe en sofabakke til dit hjem.” Besøg os på www.sofabakke.dk

Om KK Design

Helt unikt design

Vi er et mindre firma beliggende i det nordjyske, der fremstiller og sælger specialdesignede sofabakker til din chaiselongsofa, armlæn og puf. Vi har mange års erfaring med specialdesignede møbler, og derfor kan vi garantere dig sofabakker af høj kvalitet.

Normalvis fremstilles sofabakker af smalle stykker træ sat sammen til et langt stykke. Lamellerne gør, at sofabakken tilpasser sig perfekt til din sofa - uanset runding.

Specialdesignede sofabakker betyder, at sofabakken fremstilles efter dine mål og ønske til materiale samt farve. Ved KK Design får du derfor en sofabakke, der ikke bare passer perfekt til din sofa, men som også passer perfekt ind i din stue.

Vi er gået et skridt videre, og har tilført sofabakken et lige stykke træ i midten, som gør sofabakken endnu mere stabil. Vi har bibeholdt lamellerne i enderne, som stadig får sofabakken til at passe perfekt til din sofa. På den måde kan du bruge sofabakken som bord uden at være bange for, at glas eller andet vælter.

Brochure KK design  

Se mere på www.sofabakke.dk

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you