Page 1

Dag for Russisk Kunst

Dagen er en kompleks udflugt til Den Russiske Museum, verdens største skatkammer af russisk kunst som stammer fra gammel tid indtil det 20. århundrede. Museet har til huse i fire paladser i midten af Sankt Petersborg.

Mikhailovsky Palacet (bygget i 1819 - 1825 i Neoklassistisk stil) er den vigtigste bygning af hele komplekse, hvor den mest ædle komposition af museet er udstillet.

Indsamling afspejler stort set enhver form og genre inden for kunst i Rusland, herunder en enestående samling af gamle russiske ikoner, værker af maleri, grafik, skulptur, dekorativ og anvendt kunst, kunsthåndværk, numismatik, samt verdens fineste indsamling af russiske avantgarde.

Stroganov Palacet en af de ældste bygninger i byen blev bygget i 1753 i Barokstil. Interiøret i paladset er designet af den bedste billedhuggere i sin tid Takket være indsatsen fra det første ejer - Grave Stroganov, Stroganov paladset blev et tilflugtssted for kunstnere og diplomater fra hele verden.. Frokost på "Stroganov dvor" restaurant


Marble Palacet (1768-1785, klassicismen). Mere end 30 typer af marmor og granit blev brugt til opbygning af facaden og den indvendigt udsmykning af paladset. Udenfor paladset står det berømte rytter statue af Alexander Den III. Udstillingsgenstande i slottet er afsat til udvidelse og tilslutning af nye udstillinger. Den permanente udstilling i paladset er udstillingen "Udenlandske kunstnere i Rusland" (kunst fra18-19 tallet). Et unikt supplement til dette er "Ludwig Museum” i Den Russiske Museu. Indsamlingen er doneret af Peter og Irene Ludwig og omfatter et stort antal af værker af vestlige og russiske kunstnere i efterkrigstiden (1949-1990-erne), der strækker sig fra Pablo Picasso til førere af 1990'erne.

Mikhailovsky Slotet(1797-1800, middelalderen stil) blev bygget som den formelle opholdssted for Paul Den I og det var her, hvor Paul Den I var myrdet i 1801. Foran slottet vigtigste facade er et mindesmærke til Peter Den I bygget i 1800 tallet af Rastrelli.

Priser: 2 personer 1495 kr

4 personer 1345 kr

6 personer 1200

8 personer 1045 kr

9 personer 985 kr

10 personer 970 kr

15 personer 900 kr

20 personer 830 kr


Priserne er angivet per person per tur og omfatter: • museum gebyrer alt efter program • frokost på restaurant • engelsk talende guide tjenester til udflugter • Transport: for 2 personer - med privat bil med aircondition til 4-6 personer - ved privat minibus (op til 8 pladser) med aircondition for 8-10 personer - ved privat minibus (op til 14 pladser) med aircondition for 15 personer - ved privat minibus (op til 17 pladser) med aircondition for 20 personer - ved store minibus (op til 49 pladser) med aircondition

Prisen omfatter ikke: -

Hotel Fly billet Visum til Rusland

Dag for Russisk Kunst  

Dag for Russisk Kunst

Dag for Russisk Kunst  

Dag for Russisk Kunst

Advertisement