Page 1

Besøg Shamanerne – halv dags udflugt fra Irkutsk

Udflugten kan organiseres hele året rundt. Fra 1 person op til grupper af varierende størrelse. Alle overførsler er i private bil, engelsk / tysk / japansk / spansk / italiensk / fransk talende guide, et museum adgang er inkl. i prisen Afgang fra hotel i Irkutsk /Privat bolig: 9:30 am. Ankomst til Irkutsk kl.16 Varighed af turen er 6,5 timer.

Vi tilbyder en ny etnografisk tur rundt om Bajkalsøen området, en spændende besøg i regionen, hvor Shamanisme stadig praktiseres. Det er en genial måde at opleve Buryat folks traditionelle gæstfrihed og køkken samt. nyder deres dans og musik. I er inviterede til at deltage i den oprindelige ceremoni "møde-og-hilsen" hos en Buryat familie, hvor I kan se deres kunsthåndværk og være med i at tilbyde jer til det lokale ”spirit” (shamanistisk rituel) og føles som en middelalderlig nomade.


Beskrivelse: Ved at bruge vores virksomhedens bil, I vil sammen med en guide kører til Ust-Orda, administrativ og kulturel centrum af Ust-Orda Buryat National regionen, der ligger 70 km fra Irkutsk. Dens befolkning er omkring 10 000 mennesker, hovedsagelig beskæftiget som hyrder i langt de mongolsk-lignende stepper. I Ust-Orda, den lokale guide tager imod jer hvor I efterfølgende tage til en udflugt til den lokale Lore Museum, der viser historien om Sibirien fra stenalderen til i dag ved hjælp af fossiler, steen-malerier, autentiske redskaber, klæder og kjoler, våben og smykker. Efter det vil I få muligheden til at klæde jer i buryat traditionelt tøj og vil være inviteret til at komme ind i en yurt.(shamanistisk telt) Før I kommer ind i teltet vil en Shaman udfører ”rengøring ritual” på jer for at sikre at ingen onde ånder ledsager jer. Inde i yurten, alle sidder rundt om ilden og drikker Buryat te, efterfulgt af orientalske retter typisk for denne region. For at få at vide, hvad er det næste da kommer til at sker til denne ritual er I selv nød til at kommer og se det!

Herunder: Overdragelse af bil / mini-MPV, guide tjenester, folkemusik-program, program med shamanen, udflugt til det etnografiske museum + og adgangsbilletter, traditionelle buryat frokost.

Pris liste I EURO

1 person

2 personer

3 personer

4 personer

5 personer

6 personer

345

195 /1 per

180 /1 per

160 / 1 per

145 /1 pax

125 /1 pax

P.S. Buryat frokost: 21 euro per person.

http://www.danhil.com/files/tours/c2ef26ff-4121-4b90-bf38-9e3e2ec0219b  

http://www.danhil.com/files/tours/c2ef26ff-4121-4b90-bf38-9e3e2ec0219b.pdf