Page 1

Trans Siberian Express – 2010, Rusland - Mongoliet - Kina Fra den 23.juli til den 06.august 2010

Moskva - Kazan - Ekaterinburg - Novosobirsk - Krasnojarsk - Irkutsk – Bajkal Loop tur - Ulan-Ude - Ulan-Bator - Beijing

Dag 1 Moskva Ankomst Ankomst i Moskva - hovedstaden i Den Russiske Føderation, en af verdens største metropoler. Vores repræsentant vil møde dig/jer i lufthavnen, og du/I vil blive overført til hotellet ****. Indkvartering i Moskva hotel ****. Velkomst middag på en af byens restauranert.

Dag 2 Moskva Byrundt tuenr rundt de smukkeste steder i Moskva og omfatter den Røde Plads, den russiske hvide hus, Katedralen af St. Basil den Hellige, Domkirken - Vores Kristus Frelseren, Vinder Parken med dens fontæner, Moskvas Statsuniversitet beliggende på Vorobujevij bjerget - det højeste punkt i byen, Tverskaja gaden samt. det tidligere hovedkvarter for KGB. Udflugt til Kreml og Kreml Katedralerne - det historiske centrum af Moskva. Kreml har altid været opfattet som et symbol på magt og vælde på den russiske jord. Hver epoke af den russiske historie forlod sit arkitektoniske præg på Kreml. Inden for Kremls mure er der mange arkitektoniske monumenter, kirker, katedraler, museer osv. Om aftenen - overførsel til togstationen. Overnatning ombord på Trans Siberian Express.


Dag 3 Kazan Ankomst i Kazan - hovedstaden i den Rebublic af Tatarstan - starter med en omfattende rundtur i byen. Den Kazan Kremlin er det vigtigste historiske citadel af Tatarstan, det var bygget på foranledning af Ivan den Grusomme på ruinerne af det tidligere slot Kazan khans. Det blev erklæret som ”World Heritage Site” i 2000. Vi også vise dig QoL-Sarif moské og minareter, Friheds Pladsen,, storslåede ortodokse kirker og katedraler, Palacet for presidenten af Tatarstan. Om eftermiddagen kan du nyde en Volga sejltur med folk show. Overnatning ombord på Trans Siberian Express.

Dag 4 Ekaterinburg Yekaterinburg er en historisk, administrativ og økonomiske hovedstad l i Uralregionen, der udgør en naturlig grænse mellem Europa og Asien. Byen blev grundlagt i 1723 og udviklet som en fæstning,som efterhånden har bredt sig til midten af Ural. Det var her, at den russiske industri blev født. Ekaterinburg blev i stedet for fængselsstraf og tragiske begivenheder i livet af den sidste russiske kejser Nikolaj II og hans familie. En udflugt tager dig til arkitektoniske monumenter af russisk klassicisme af 18-19. århundrede, den obelisk som markerer dette virtuelle grænse, og du vil også se Blood Templte, som er placeret på det sted hvor hvor Kejsers familien levede sit sidste dage. Overnatning ombord på Trans Siberian Express.


Dag 5 Novosibirsk Det næste stop på Trans Sibirien gennemkørselsvej er Novosibirsk - hovedstaden i Sibirien med 1,5 million indbyggere, Ruslands tredje største by og den største af Sibirien. Navnet betyder "en ny by i Sibirien" på russisk. Novosibirsk er også det største videnskabelige center i Sibirien, som omfatter den sibiriske gren af det russiske videnskabsakademi og grene af medicin og landbrug akademier. Under en byrundtur vil du se og opleve den røde Avenue, Lenin Torvet, teatrene samt. operaen og balletet, Aleksandr Nevskij katedralen, banegården - det største i Sibirien, Ob-floden, Trans Siberian broen gennem Ob floden. Også vil vi organisere udflugter til Akademgorodok (Akademisk By) med besøg på museet i mineralogi (enestående samling af mineraler, gamle fauna og flora samt. dekorative sten), frilandsmuseet med jernbane teknik (historien om jernbanen, lokomotiver og biler af alle perioder). Overnatning ombord på Trans Sibirien Express.

Dag 6 Krasnojarsk Krasnojarsk er den største sibiriske port på Jenisej-floden. Historien om den by, grundlagt af den første russiske opdagelsesrejsende, går mere end 300 år tilbage. Skønheden i Krasnojarsk regionen er slående - høje bjerge og dybe dale, den grænseløse og tyk tajga, hvor man kan se polare ræve, hjorte og bjørne. Nationalparken Stolby er kendt for sin enestående natur, rig med granit strukturer,


der stiger op til 100 m højde. Det er stort set et uberørt hjørne på højre breden af floden Jenisej. Overnatning ombord på Trans Sibirien Express.

Dag 7 Irkutsk Om morgenen ankommer vi til Irkutsk, en af de ældste sibiriske byer, der er beliggende i det østlige Sibirien på en malerisk bank af Angara-floden. Irkutsk blev grundlagt som en lille bygd i 1661 og fik hurtigt status af en by. I slutningen af det 17. århundrede blev Irkutsk en af de mest vigtigt transitland punkter for handel ruten fra Rusland til Kina og Mongoliet. Under en byrundtur vil du se Kirov Torvet, flere ortodokse kirker og katedraler, vi vil også besøge klokketårnet, hvorfra det er en smuk udsigt over hele byen, det gamle træ by, museum for Decembrists med private klassisk koncert. Vi vil også besøge Taltsy - et frilandsmuseum af træ arkitektur. Overnatning ombord på Trans Sibirien Express.

Dag 8 Bajkalsøen Trans Sibirien Express vil give dig fantastiske tur i dag – Bajkal Loop Tur, der plejede at være en del af Transsibiriske Jernbane, som tilslutter sig to store grene - østlige og vestlige jernbanestrækninger, afbrudt af Bajkal søen. På hele længden af Bajkal Loop Turen (mindre end 100 km) blev bygget 39 tunneler, med en samlet længde på 8.994 meter. På nuværende tidspunkt denne del af Trans Siberian Loop er ikke inkluderet i den generelle jernbanelinie og det blev til et


frilandsmuseum. Der er ikke meget trafik på denne jernbanen, kun få lokale tog. Vejen starter fra den blindgyde i Port Bajkal (lille bygd på tværs Listvijanka landsbyen), går langs den maleriske sydlige del af Bajkal søen og slutter sig til de vigtigste Trans Sibirien Loop i Sludijanka landsbyen. I Listvijanka landsbyen vil vi besøger og beundre: Den Limnologiske museum, St. Nikolas Kirken og vil også få en båd tur på Bajkal søen. Bajkalsøen er også kaldt "Sibiriske perle" og er et enestående naturfænomen. Det er den dybeste (1620 m) sø i verden, og anslås at indeholde en femtedel af alle jordens fersk overfladevand. Et foto stop vil blive arrangeret i en lille landsby, hvor du kan komme ud af toget, satte fødderne i det klare og koldt vand af Bajkalsøen. En Bajkal piknic er også en del af vores program. Overnatning ombord på Trans Sibirien Express.

Dag 9 Ulan-Ude Ulan-Ude. Denne dag ankommer vi i Ulan Ude - hovedstaden i Burijat Republikken. Burijat ligger ved krydset af Selenga og Udafløderne, på en korsvej for handel ruter, der fører fra Kina og Mongoliet til Rusland og Europa. Afviklingen af Nizhnijudinsk (den tidligere navn for Ulan-Ude) blev grundlagt i 1666 som en vinter forpost af de russiske kosakker. Burijatia er et unikt land med sin vild og uberørt natur, endeløse stepper,tajga, buddhistiske templer, nomadiske telte og shamaner. Under en udflugt, vil vi besøge Ivolginskij Datsan (Buddhistisk Kloster), som er centrum for buddhismen i Rusland. Når vi forlader Ulan-Ude Trans Siberian Express skifter fra Trans Siberian rute til Trans mongolske rute på vej til Ulan Bator. Toget når frem til den russiske grænse station i Naushki og den mongolske grænse stationen i Sukhe-Bator. Alle pas-og toldkontrol finder sted i toget. Overnatning ombord på Trans Siberian Express.


Dag 10 Ulan-Bator og Terelj Om morgenen ankommer toget til Ulan Bator - hovedstaden i Mongoliet. Overførsel til Terelj National Park (70 km). Ankomst til Terelj turist lejren. Efter frokost vil vi have en udflugt til Turtle Rock og nyde den smukke natur i det omkringliggende område. Så vil der være en kort vandretur til toppen af Overlooking Hill for at få et overblik over Terelj National Parken, og derefter vil vi fortsætte med at udforske det lokale område. Ridning. Vi vil møde en solnedgang i den brede stepper og observere nat stjerner.Overnatning i telte. Dag 11 Terelj og Ulan Bator Vi skal besøge en nomadisk familie hvor vi vil blive introduceret til den autentiske livsstil og kultur hos de mongolske nomader, og vil smage på de traditionelle mejeriprodukter. Efter frokost - overførsel til Ulan Bator, og vi vil besøge Sukhbaatar Pladsen, Gandan Klosteret, Den Nacinæle Historiske museum, Bogd Khaan Palace museumet. Efter det vil vi klatre op til Zaisan Hill hvorfra vi kan se hele Ulan Bator byen.Om aftenen vil vi nyde mongolsk traditionel musik og dans. Trans Siberian Express vil forlade Ulan Bator og fortsætter til Kina. Overnatning ombord Trans Siberian Express.

Dag 12 Erlian (transit by) Om morgenen ankommer vi til den mongolske grænse landsby Zamyn-UUD, efter en pas-og toldkontrol ved den kinesiske grænse by- Erlian. Alle pas og toldkontrol vil


foregår i toget.Trans Siberian Express ender i Erlian. Det kinesiske tog vil være på den samme platform som Trans Siberian Express. Mens servicemedarbejdere overfører din/ jeres bagage til den kinesiske tog, du/ I vil nyde en kinesisk velkomst frokost. Om eftermiddagen passerer toget gennem Gobi ørkenen. Overnatning ombord på det kinesiske tog.

Dag 13 Beijing Om morgenen ankommer toget i Beijing - hovedstaden af Kina – som med sin gamle historie altid har vakt en stor interesse hos mennesker fra hele verden. Under en heldagstur vi vil se Imperial Palacet ("Forbidden City"), samt. Summer Palacet. Indkvartering i Beijing hotel ****.

Dag 14 Beijing Udflugt til den store kinesiske mur og Ming graven. En afskedsmiddag vil blive afholdt i "Beijing and" restaurant. Indkvartering i Beijing hotel ****.


Dag 15 Beijing Hjemrejse Formiddags fritid i Beijing. Gruppe eller individuel overførsel til lufthavnen i Beijing. Priser: Kategori Standard 4 personer indkvartering – 27935 kr. per person (2 dobbeltværelser i hoteller) 3 personer indkvartering – 29990 kr. per person (dobbelt-og enkeltværelse på hotellerne) 2 personer indkvartering – 32920 kr. per person (dobbeltværelse på hotellerne), 1 person indkvartering 46990 kr. per person (enkeltværelse på hotellerne)

Tillæg for børn under 12 år gammel med 2 voksne - 20500 kr.(ekstra seng på hoteller) Tillæg for børn fra 12 till 16 år gammel med 2 voksne - 23000 kr. (enkeltværelse på hotellerne) Hoteller for passagerer i standard klasse: Moskva 4 **** Ulan-Bator Ger Camp Beijing 4 **** Kategori -første klasse 2 personer indkvartering – 59000 kr.per person (dobbeltværelse på hotellerne) 1 person indkvartering – 84000 kr. per person (enkeltværelse på hotellerne) Tillæg for børn under 12 år gammel med 2 voksne – 32000 kr.(ekstra seng i hoteller) Hoteller for passagerer i første klasse: Moskva 5 ***** Ulan-Bator Ger camp Beijing 4 ****


Service inkluderet:

- 9 overnatninger ombord på den private tog Trans Siberian Express - 1 overnatning ombord på den private kinesiske tog Standard Klasse kupe - 1 overnatning i Moskva hotel **** - 1 overnatning i Terelj Gers - 2 overnatninger i Beijing hotel **** - Helpension under hele turen, der starter med velkomst middag på den første dag og slutter med morgenmad den sidste dag (gå mod øst) og starter med morgenmad på andendagen og slutter med morgenmad den sidste dag (gå vest) - Badeværelse sæt (håndklæde og sæbe) - Badekåbe og tøfler - Morgens eller dagens eller aftens kop te eller kaffe er gratis - Omfattende tur på den gamle jernbane strækninger i det transsibiriske jernbane direkte på bredden af Bajkalsøen med stop for en foto session - Bagage service på banegården - Kort informative foredrag om Trans-Siberian jernbane samt geografi og historie af landet - Læge om bord (fra Moskva indtil Erlian og fra Erlian till Moskva) - Brusebad bil for turister, for rejserne på standard klasse på det russisk tog - Kulinariske specialiteter (Beijing And, Kaviar og vodka smag, picnic ved Bajkalsøen) - Overførsler lufthavn - hotel - lufthavn i Moskva og Beijing - Udflugter ifølge program med lokale guider - Engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk talende guider (andre sprog på forespørgsel) (garanti med sproggruppe fra 10 personer om bord på toget) - Engelsk tale tour under hele turen

Ikke inkluderet i prisen: - International flybilletter - Visa Rusland, Mongoliet, Kina - Drikkepenge Betingelser:

Betaling betingelser: 7500 kr. er påkrævet med booking, ikke refunderes

Afbestilling Betingelser: Op til 91 dage 25% 90-61 dage 40%


60-31 dage 50% 30-16 dage 80% 15-00 dage 100% Bestil din rejse i dag pĂĽ 24616310

Danhil travel ApS Vester Farimagsgade 6, 1 sal Kontor nr: 1035 1606 København V

http://www.danhil.com/files/tours/57440231-9f07-43be-ba33-d43042603f92  

http://www.danhil.com/files/tours/57440231-9f07-43be-ba33-d43042603f92.pdf

http://www.danhil.com/files/tours/57440231-9f07-43be-ba33-d43042603f92  

http://www.danhil.com/files/tours/57440231-9f07-43be-ba33-d43042603f92.pdf

Advertisement