Page 1

Den Gyldne Ring Moskva - Bogoljubovo - Vladimir - Suzdal - Kostroma - Jaroslavl - Rostov den Store Moskva

3 dage / 2 nætter

Den Gyldne Ring er en kæde af små gamle byer beliggende nordøst for Moskva og berømt for at danne en ring. Du vil rejse på en af de ældste og mest populære turistruter gennem de russiske provinser. Alle byer langs vejen blev bygget mellem det elvte og syttende århundrede og omtales ofte som museer under en åben himmel. I løbet af denne tur vil du se mange unikke monumenter af russisk arkitektur og iagttage livet i de russiske provinser. Dag 1 Afgang fra Moskva til Vladimir i bil / bus 08:30. Ankomst til Vladimir. Byens historie går tilbage over tusinde år. Det blev grundlagt i 990'erne af prins Vladimir, på bredden af floden Kliasma. Frokost på lokal restaurant Vladimir bytur - du vil besøge monumenter fra XII århundrede - de Uspenskij og Dmitrovskij Katedralerne (en af de ældste russiske fungerende kirker), se de berømte ”Golden Gates” og også museet for krystal og miniaturer. Udflugt til Bogoljubovo - en tidligere bopæl af Andrey Bogoljubskij. Besøg på Svijato-Bogoljubski Klosteret og Pokrova-na-Nerli kirken - et sandt mesterværk af den gamle russiske arkitektur bygget i 1164. Hotelophold. Middag på hotellets restaurant.

Dag 2 Morgenmad. Afgang til Suzdal. Suzdal har en særlig plads blandt de andre russiske byer i Den Gyldne Ring. Hele byen er et museum, der næsten ikke har ændret sig i et halvt århundrede. Over hundrede monumenter, der


stammer fra forskellige perioder i de sidste årtusinde er koncentreret her. Suzdal bytur - du vil besøge Kreml, Kresovaja Palata, det unikke museum for træ arkitektur, se masser af store og små kirker og lytter til klokkerne fra Spaso-Efimievskij klosteret.

Overførsel til Kostroma. Byen blev først nævnt i skrifter fra 1237. Kostroma er en by med en stærk historisk atmosfære. Frokost på lokal restaurant Kostroma byrundtur - besøg af Ipatiev Klosteret og Romanov Palacet.

Afgang til Jaroslavl. Byen er den største og mest aktive en på ruten. Jaroslavl har en rig samling af kunst monumenter, den er også kendt for vægmalerier i katedraler og kirker. Hotelophold. Middag på hotellets restaurant.

Dag 3 Morgenmad. Jaroslavl byrundtur - besøg på den berømte Spaso-Preobrazhenskij klosteret og Ilija-profetens Kirken. Frokost på lokal restaurant. Overførsel til Rostov Den Store. Rostov er en af de ældste byer på ruten, der ligger ved den smukke sø Nero. Den enorme katedral af det XVI århundrede anses for at være det gamle centrum, såkaldte "Rostov Kreml". Rostovs tårne imponerer med deres hvide sten arkitektur. Rostov By Tur- besøg til Kreml og "Rostov Finift" Museum. Afgang til Moskva. Ankomst til 07:30. Pris Priserne varierer afhængig af sæsonen, hotel, tilgængelighed og valgfrie ydelser. Pakke priserne afhænger fra antallet af gæster.

Pakke priser Hotel Ruskaja og Vladimir i Vladimir

1 person

2 personer

3 personer

4 personer

5-6 personer

7-9 personer

10 personer

Sgl supliment

8300 kr.

4900 kr.

4200 kr.

3700 kr.

3250 kr.

2900 kr.

2400 kr.

350 kr.

Prisen inkluderer: * Hotel overnatning i dobbeltværelse (enkelt bolig til en gæst) med morgenmad * Udflugter - transport og guide tjenester som følge af programmet * Entré i forskellige museer og kirker * Frokost og aftensmad


Bemærk venligst at: * Turen, programmet kan ændres efter jeres personlige ønsker og behov. Vi kan mikse og matche forskellige steder af interesse og udvide eller begrænse antallet af dage, der passer til både din smag og budget.

Danhil Travel ApS Vester Farimagsgade 6, 1 sal Kontor nr: 1035 1606 København V

Tlf. nr: 33932134 Salgs afdeling: 24616310

http://www.danhil.com/files/tours/4b947963-db1b-4a07-8dcb-f5f2b8df13b2  

http://www.danhil.com/files/tours/4b947963-db1b-4a07-8dcb-f5f2b8df13b2.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you