Page 1

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger

Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet og Kina, for at besøge Moskva, Kazan, Ekaterinburg, Novosibirsk, Irkutsk, Ulan-Ude, Ulan Bator og Beijing. Du vil være i stand til at se Bajkalsøen, såvel som gamle relikvier, arkitektoniske og kulturelle seværdigheder. Efter at have passeret mongolsk-kinesiske grænse, i en lille by ved den kinesiske grænse som hedder Erlian, vores gæster vil ændre toget og fortsætte deres rejse til Beijing, på den mest komfortable tog i Kina - "Kina Orient Express".

Dag 1 Ankomst i Moskva. Hotelophold

Dag 2 Byrundttur i Moskva. Boarding på den legendariske "Nostalgie Istanbul Orient Express" .Afgang fra Moskva.

Dag 3 I toget


Dag 4 Ankomst i Novosibirsk. - Den største sibiriske by både med hensyn til befolkning og territorium. Det er beliggende lige midt i Rusland, på bredden af floden Ob. Det vigtigste træk ved Novosibirsk er dens uberørt natur: stepper, tajga og tusindvis af floder og store søer! Dag 5 Ankomst i Krasnojarsk.Byrundttur. Et besøg på et symbol på Krasnojarsk - Paraskovia Piatnitsa kapelet, Blagovetchenski Catedralen, og for nylig rekonstrueret Regional Museet, som anses for at være en af de bedste historiske og etnografiske museer i Sibirien.

Dag 6 Ankomst i Irkutsk, som ligger ved bredden af Baikalsøen. Irkutsk er en skatte hus af den åndelige kultur i Sibirien. Byrundttur. Der er omkring 700 monumenter af historie og kultur i Irkutsk. Det mest interessante for gæster er de historiske ensembler i den centrale del: Spasskaija Kirken, Epiphani Catedralen, den romersk-katolske kirke, Monumentet for den sibiriske opdagelsesrejsende, Teater bygningen osv.

Dag 7 Besøg af Bajkalsøen og Listvianka landsbyen. Udflugt program.


Bajkalsøen er en perle af Sibirien med smukke og uforglemmelige omgivelser. En tur, hvor I bl.a. kan se Frilufts musset for Træ Arkitektur, en enestående samling af historiske, arkitektoniske og etnografiske monumenter af de 17-18. århundrede.

Dag 8 Ankomst i Ulan Ude - hovedstaden i Buriatia. Som de fleste sibiriske byer, var Ulan-Ude grundlagt i det 17. århundrede. Men, som midt i den buddhistiske Buriat kultur, er det i modsætning til nogen af de øvrige stoppesteder langs den transsibiriske jernbane på grund af dens arkitektur, historie og byens atmosfære. Byrundtur. Under denne tur vil du se den historiske bymidte i Ulan-Ude langs flodens bredder som er : amfiteateret med 1 og 2-etagers huse, der hørte til forhandlere af de 18-19. århundrede, den centrale plads med de mest ekstravagante Lenins monument , to katedraler, Buriat Opera og Ballet Teater, samt. flere andre attraktioner. Besøg til Datsan- budismens center i Rusland. - En restaureret tibetansk buddistisk kloster, som ligger ud fra Ulan-Ude. Till 1995 var Datsan bopæl Bandido Khambo Lama (lederen af budisterne i Rusland). Nu tjener det som centrum for budismen i Rusland.

Dag 9 Ankomst i Ulan Bator. By og forstæder turné, herunder et besøg af De Mongolske Bjerge. Transfer til hotellet. Overnætning på hotellet.

Dag 10 Afgang fra hotellet. Byrundtur. Besøg på det buddhistiske kloster, Sukhe-Bator Square samt. Summer Palacet. Overførsel til "Nostalgie Istanbul Orient Express" toget.


Dag 11 Ankomst i Erlian ( ved det kinesiske grænse). Overførsel om bord på "Kina Orient Express".

Dag 12 Ankomst i Beijing. Den store udflugt program med besøg af Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By osv. I vil komme til at se alle de store attraktioner i byen og den store kinesiske mur. Transfer til hotellet. Overnætning på hotellet.

Dag 13 Afgang fra hotellet Transfer til lufthavnen Pris: Dobbelt indkvartering på A kategori vogn -"Nostalgie Comfort"

36500 kr.

Dobbelt indkvartering på B kategori vogn “Standard Comfort"

33500 kr

Single tillæg (A kategori vogn)

11200 kr.

Single tillæg (B kategori vogn)

10200 kr.

Pakken indeholder: * Tog tur Moskva-Beijing * Hotel overnatning i Beijing * Overførsler * Udflugt programmer * Måltider

"Kongens og Dronningens Tog" har 8 sovevogne for 120 personer med enkelt og dobbelt værelse;2


unikke spisevogne ( "russisk stil ", 96 pladser) med berømte NIOE køkken, historisk Pullman vogn (restaurant), og bar-vogn med live musik; 2 diesel vogne med autonome elektromotorer, bruser kabiner vogne og personalets vogne; klub vogne (60 personer) til dans , seminarer, banketter, kreative møder osv.

Bemærk venligst, at: * Turen/ Programmet kan ændres efter dine personlige behov. Vi kan mikse og matche forskellige steder af interesse og udvide eller begrænse antallet af dage, der passer til både din smag og budget. * Det kan også købes fly billetter gennem os, Moskva / København og Beijing/ København.

Danhil Travel ApS Vester Farimagsgade 6, 1 sal 1606 København V Tlf. 33932134 Mob. 24616310

http://www.danhil.com/files/tours/48da95f9-85d5-419e-823d-2d33738cfa9e  

http://www.danhil.com/files/tours/48da95f9-85d5-419e-823d-2d33738cfa9e.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you