Page 1

HP

HP2-Z21

Planning and Designing HP Enterprise Networking Solutions Click the link below to buy full version as Low as $25 http://www.examkill.com/HP2-Z21.html

ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia, Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

Free Samples:

Free samples download are available for almost every product to check before

buy.

Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover complete course so that you pass final exam.

Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other providers in the same industry.

Privacy Protection:

Examkill team makes sure not to reveal your private information

including your credit card and other secret information.

Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours for all your questions/concerns about anything.

www.examkill.com


Question: 1 What are two features that routing switches operating in a campus core must support in order to handle the vast amounts of data, voice, and video traffic in the contemporary enterprise LAN? (Select two.) A. They must support hierarchical QoS technologies and virtual routing and forwarding (VRF) protocols. B. They must support non-blocking forwarding for large amounts of switched and routed traffi c. C. They must scale with ease. D. They must take a primary role in controlling security threats, in particular threats on virtualized servers that might never cross the wire. E. They must take a primary role in determining endpoint compliance with company policies.

Answer: A, B Explanation: VRF functionality on Layer 3 switches can be used to link VLANs within a campus. When a large campus wide virtual network becomes too large to remain a single broadcast domain, it must be subdivided. Layer 3 switches supporting VRF are used to break the virtual network into separate VLANs, each of manageable size. As administrators gain more experience, virtual systems will grow to include larger numbers of servers and storage, and components will spread across the wide area. VRF is the enabling technology for subdividing virtual networks that connect virtual servers with storage. For non-blocking forwarding, check the following resource: Reference: http://ciscoarticles.com/CCNP-CCIE-Complete/Nonblocking-Switches.html

Question: 2 What is an advantage of installing Converged Network Adapter (CNA) NICs on virtualized servers? A. One CNA NIC typically costs less than one traditional Ethernet NIC but provides adequate performance for servers that have been optimized with virtualization. B. CNA NICs enable servers to act as Fiber Channel over Ethernet (FCoE) gateways between SAN and LAN switches. C. CNA NICs provide the high-speed connection required for servers to receive Fiber Channel over Ethernet (FCoE) traffic. D. Unlike traditional Ethernet NICs, CNA NICs support IPv6, a necessary protocol for data centers of the future.

Answer: C Explanation: Reference: http://h20000.www2.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c01681871/c01681871.pdf (page 4)

Question: 3 Which features are necessary in the enterprise aggregation layer? (Select three.)

http://www.examkill.com/HP2-Z21.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

2


A. It must support high-speed traffic delivery. B. It must be highly available. C. It must be flexible. D. It must take a primary role in controlling user access to the network. E. It must take a primary role in controlling access to network resources.

Answer: A, B, C Explanation: The access is controlled by access layer. Therefore, the only possible answers are A, B and C.

Question: 4 As a data center becomes virtualized and begins to implement cloud computing, how does the traffic flow typically change? A. Both north-south (client-server) and east-west (server-to-server) traffic often increase. B. The speed and reliability of storage traffic transmission increases. C. The traffic flow shifts from primarily server-to-server to primarily server-to-client. D. Traffic decreases as more data is processed locally on users' workstations.

Answer: A Question: 5 Which is an effect of virtualization on the data center networking infrastructure? A. Virtualized servers use less RAM. B. Virtualized servers use less processing power. C. Virtualized servers require more bandwidth. D. Because services and applications running on the virtualized server can interfere with each other, they must be closely monitored.

Answer: C Explanation: Reference: http://www.xsigo.com/solutions/cost_savings.php

Question: 6 Which two steps compose phase 1 of HP networking’s SAN/LAN convergence plan? (Select two.) A. Deploy some Network Attached Storage (NAS). B. Deploy some Internet Small Computer System Interface (iSCSI) storage. C. Deploy some Fiber Channel over Ethernet (FCoE) switches at the server edge. D. Replace some server Fiber Channel and Ethernet NICs with Converged Network Adapters (CNAs).

http://www.examkill.com/HP2-Z21.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

3


E. Gradually converge the entire network infrastructure to CE

Answer: C, D Explanation: Reference: http://h20000.www2.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c01681871/c01681871.pdf

Question: 7 A company has rack servers that connect to HP A5820 Series switches. Each physical server supports several virtual server instances, and server administrators have recently moved several virtual servers to new machines. What is the process for provisioning the switch port to which the server connects after the move? A. The transported server dynamically provisions the connection. B. VMotion dynamically provisions the connection for the transported server on its own. C. Network administrators must provision the connection manually, unless they have an automatic provisioning tool such as HP Network Automation (HPNA) or HP Intelligent Management Center (IMC). D. Server administrators manually provision the physical NIC for the transported server.

Answer: C Explanation: Reference: http://h20195.www2.hp.com/v2/GetPDF.aspx/4AA3-4496ENW.pdf

Question: 8 Assume that a customer has completed phase 1 of HP networking's SAN/LAN convergence strategy. Which two additional steps compose phase 2? (Select two.) A. Deploy Network Attached Storage (NAS). B. Deploy Internet Small Computer System Interface (iSCSI) storage. C. Upgrade the edge with Fiber Channel over Ethernet (FCoE) switches. D. Upgrade both storage and server devices to support CEE and IPv6. E. Upgrade storage devices to Convergence Enhanced Ethernet (CEE). F. Gradually converge the entire network infrastructure to CE

Answer: E, F Question: 9 What is one reason that a CIO might hesitate to use a public cloud solution?

http://www.examkill.com/HP2-Z21.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

4


A. concerns about security B. concerns about server sprawl C. lack of budget for operational expenditures such as power and cooling D. lack of budget for capital expenditures

Answer: A Explanation: Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_computing#Security

Question: 10 Which HP Enterprise Campus LAN component are you likely to find at the aggregation layer? (choose two) A. HP A12500 Series B. HP A9500 Series C. HP A7500 Series D. HP A5500 Series

Answer: B, C Explanation: Reference: http://bradreese.com/blog/12-21-2010-2.pdf

http://www.examkill.com/HP2-Z21.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

5


HP

HP2-Z21

Planning and Designing HP Enterprise Networking Solutions Click the link below to buy full version as Low as $25

http://www.examkill.com/HP2-Z21.html

We also provide PDF Training Material for: Hot Exam

HP2-E53

E22-186

E20-885

4A0-107

000-271

000-611

E20-326

000-N24

648-238

000-575

648-247

70-247

000-332

E20-895

E10-001

00M-639

98-363

9A0-156

3303

ASC-099

1Y0-A25

644-906

000-780

HP2-E46

70-246

70-323

HP2-E50

E20-515

http://www.examkill.com/HP2-Z21.html

www.examkill.com

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

6

HP2-Z21  

Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours Updated Material: Preparation material is updated and ne...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you