Page 1

Safari Madagaskar Madagaskar är mest känd för sina vackra och unika lemurer och djurliv. Det finns däremot mycket mer som den här erbjuder, då öarna har attraktiva och spännande sandstränder. Dessa stränder är fyllda med rev och alla möjliga sorters fiskar.

Tembo Safari Ta en safaritur för att njuta av stränderna är inte tillräckligt förrän för samman med aktiviteter som är bland annat kan vara vandring, trekking, camping, simning, surfing, snorkling och dykning och mycket mer. Det är mer än du någonsin trodde. Du kan sitta under en palm och ta en kall dryck i den gassande solen, eller varför inte ta en tur i de tropiska skogarna i denna vackra ö i Indiska oceanen. Exempel på stränder Det finns många stränder som du kan ha din kvalitetstid på när du är i Madagaskar, men det är finns några utvalda som du måste besöka minst en utav under denna säsong. Till exempel:


Nosy Be Island - Detta är en av de bästa öarna som ligger i Madagaskars kust. I själva verket är detta en ö där du hittar ett brett utbud av boenden som är väl utrustade med alla nödvändiga behov som du kan önska dig på semestern. Till exempel rumservice, etc.

Tsarabanjina - Detta är en exklusiv ö som ligger i Mitisios skärgård som ligger cirka 65 kilometer från Nosy Be stranden. Detta är en stor strand med välutrustade lokaler som omfattar 25 strandstugor för gäster och resenärer. I verkligheten kommer du få en bra chans att njuta av panoramautsikten från stugorna.

Nosy Iranja - Detta är en strand som består av två spännande öar som är förbundna med en sandbank som mäter cirka 1,5 kilometer från varandra. Detta är platsen till de bästa boendena och stränderna som du kan hitta här.

Tsara Komba Lodge - Här kan du njuta av det äkta och naturliga himlen på jorden som är en liten ö för lemur som ligger vid kusten. Detta är en plats långt hemifrån och komplett med allt du behöver på en strandsemester.

Leparadisier - Detta är en strand som ligger i den södra delen av Madagaskar som vetter mot Moçambique. Denna strand ligger 20 km från Tulear som anses ge den bästa miljön för safaris och utflykter för turister.

Ilesainte Marie - Detta är en ö som kännetecknas av sin tropiska natur i östra kusten mot norr. Den är bättre känd för de tidiga pirater och vagabonderna. Numera är det till för turister som är i behov av palmstränder och korallrev, som bildar en stor del av avkoppling och komfort.

Safari Madagascar

http://www.tembo-safari.se/2-194-madagascar.html

Safari Madagaskar - Copy  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you