Page 1

Het cadeauconcept dat echt verrast!


JAMES zorgt dat uw medewerkers de waardering krijgen die u ze wilt geven.


We laten u graag kennismaken met JAMES keuzecadeaus, het cadeauconcept dat echt verrast. Dat begint al wanneer uw medewerkers of relaties de JAMES cadeauvoucher in handen krijgen; feestelijk verpakt of voorzien van een kleine attentie om een optimaal cadeaugevoel te creĂŤren. Daarna kiest de ontvanger online een geschenk uit een indrukwekkende collectie cadeaus van louter topmerken. JAMES zorgt er voor dat uw cadeauconcept tot in de puntjes wordt verzorgd!


Zelf kiezen & toch verrast worden

Uw medewerkers of relaties zelf een cadeau laten kiezen terwijl ze toch verrast worden? Dat kan met JAMES; een uniek cadeauconcept waar kwaliteit, originaliteit en een grenzeloze service vanzelfsprekende zaken zijn. JAMES zorgt er voor dat de ontvanger van de cadeauvoucher van begin tot eind optimaal verwend en verrast wordt en het ultieme cadeaugevoel krijgt.

Het eerste geefmoment

Assortiment met topmerken

De eerste indruk kun je maar één keer maken. Vandaar dat JAMES veel waarde hecht aan de manier waarop uw medewerkers of relaties de cadeauvoucher in handen krijgen. We gaan samen met u op zoek naar het juiste cadeaugevoel zodat de ontvangers de waardering krijgen die u ze wilt geven. Of het nu om 10 of 10.000 cadeauvouchers gaat.

Alle cadeaus van JAMES zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en zijn altijd afkomstig van bekende topmerken. De geschenken zijn onderverdeeld in diverse categorieën zoals Home & Living, Culinair en Vrije tijd, maar de medewerker kan ook kiezen voor een belevenis, een verrassingspakket of voor donatie aan een goed doel. Het gekozen geschenk wordt altijd keurig verpakt thuisbezorgd.


Mooi Rapportcijfer JAMES doet geen concessies in kwaliteit en dat blijft niet onopgemerkt. Zo waardeerden tienduizenden ontvangers hun cadeau in 2011 en 2012 achteraf met een gemiddeld rapportcijfer van 8,2! Wilt u uw medewerkers of relaties ook echt verrassen en verwennen? Laat JAMES dit dan voor u verzorgen!

Alle waarderingsmomenten JAMES cadeauvouchers kunt u op ieder moment van het jaar gebruiken om uw waardering uit te spreken. Traditioneel is het einde van het jaar een mooi moment om uw medewerkers te verrassen maar vanaf nu kunt u ook andere momenten van het jaar aangrijpen en JAMES cadeauvouchers bestellen. De cadeauwinkel van JAMES is online het hele jaar geopend zodat de ontvanger van een cadeauvoucher op ieder moment een keuze kan maken.

Cadeauvouchers in diverse prijscategorieĂŤn JAMES vouchers zijn verkrijgbaar in de prijscategorie van 15 / 25 / 35 / 45 / 55 en 70 Euro incl. BTW, inclusief origineel verpakte cadeauvoucher en verzendkosten van het geschenk. We presenteren u graag de extra mogelijkheden om het geefmoment van de voucher uit te breiden met een extra luxe verpakking of een eerste kleine attentie.


Extreem goed in maatwerk

Trots op onze RELATIES

JAMES blinkt graag uit in het verzorgen van een compleet maatwerkconcept waarin al uw wensen en onderdelen van uw huisstijl verwerkt zijn. We vinden het een uitdaging om samen met u aan de slag te gaan om van ons JAMES cadeauconcept echt uw eigen cadeauconcept te maken. Vele zeer tevreden organisaties gingen u voor!

JAMES verzorgt voor uiteenlopende relaties jaarlijks vele tienduizenden keuzecadeaus. Onze relaties bevinden zich in alle branches van het bedrijfsleven, de overheid en de zorgsector. We zijn er trots op dat onder andere de volgende organisaties hun eindejaarsgeschenk door JAMES hebben laten verzorgen.

JAMES is onderdeel van De Knegt & Leeflang Marconistraat 74-76 2809 PE GOUDA tel. 0182-670 670 info@jameskeuzecadeaus.nl www.jameskeuzecadeaus.nl

JAMES keuzecadeaus  

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ....

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you