Page 1

   

Exam

: Adobe 9A0-092

Title

: Flash CS4 ACE Certification

Version : R6.1

 

www.Prepking.com


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com. .

 

www.Prepking.com


1. You are debugging a Flash movie. Which view will display information about the dimensions, files size, and current frame of the main timeline? A. File properties B. Properties panel C. Bandwith Profiler D. Document properties Answer: C

2. Click the Exhibit button.

Where is the error in the displayed code snippet? A. A B. B C. C D. D Answer: B

3. Click the Exhibit button.

Which line of ActionScript for creating an Array object has an error? A. 1 B. 2 C. 3 D. 4 Answer: A

 

www.Prepking.com


4. What will be displayed in the output panel when the following code finishes executing? //myClip is a MovieClip on the stage myClip.addEventListener(MouseEvent.CLICK, clickHandler); function clickHandler(evt:MouseEvent):void\{ trace(evt.target._name); } A. myClip B. [object MovieClip] C. undefined D. The code will NOT compile because of an error Answer: C

5. Which statement in this ActionScript 3.0 code has a syntax error? var path:String; path = "D"ata.txt"; function loadFile(filePath:String):Void{ trace(filePath); } loadFile(path); A. function loadFile(filePath:String):Void{ B. trace(filePath); C. var path:String; D. path = "D"ata.txt"; Answer: A

6. You want to deploy a Flash movie for a Web site. Which file format or formats should you select from the Publish Settings dialog box? A. SWF only B. HTML only C. Both SWF and HTML  

www.Prepking.com


D. SWF, HTML, and JPG Answer: C

7. You want to deploy a Flash movie for a CD-ROM. Your movie must also be cross platform compatible. Which file format should you select from the Publish Settings dialog box? A. Macintosh Projector and SWF B. Windows Projector (EXE) and SWF C. Macintosh Projector, Windows Projector (EXE) and SWF D. Macintosh Projector and Windows Projector (EXE) Answer: D

8. You want to import a resolution-independent image asset directly into Flash CS4. Which image asset type should you use? A. AI B. JPG C. SVG D. PSD Answer: A

9. You want to use the same static graphic multiple times in an animation. Which image asset type should you use to optimize the animation? A. Vector B. Bitmap C. SVG D. Tween Answer: B

10. Which image asset should be imported to keep good image quality when enlarging or reducing the asset within Flash? A. Bitmap.  

www.Prepking.com


B. Vector. C. PNG. D. SVG. Answer: B

11. You want to re-skin a Button component. The new skin needs to be lightweight and should scale. Which type of image assets best fits these criteria? A. Bitmap. B. Vector.dd C. Video. D. ASCII. Answer: D

12. Which Flash player version should be used to incorporate AIR, drop shadows, and accessibility features? A. Flash Player 10. B. Flash Player 9. C. Flash Player 8. D. Flash Player 7. Answer: A

13. Which is the earliest version of Flash Player that supports Unicode? A. 5 B. 6 C. 7 D. 8 Answer: B

14. You want to create a desktop application that contains a local embedded SQL database. Which technology should you use?  

www.Prepking.com


A. Flash Player 10 swf application B. Flash Player 10 projector application C. AIR 1.1 application D. Any version of the Flash Player will meet this requirement Answer: C

15. You want to distribute a component that you have built. Which library option allows you to do this? A. Convert to Compiled Clip B. Export SWC File C. Export Flash Movie D. Component Definition Answer: B

16. Which command can be selected in the Library panel menu? A. Cut B. Paste C. Duplicate D. Save Symbol Answer: C

17. You want to change the property of a symbol from a graphic to a movie clip using the Library panel. What should you do? A. Right-click (Ctrl-click) on the symbol within the Library's preview window and choose Properties. B. Click on the New Symbol icon found at the bottom of the Library panel. C. Click on the Properties icon found at the bottom of the Library panel. D. Click on the Options submenu and select Rename. Answer: C

18. You want to duplicate a symbol using the Library panel.  

www.Prepking.com


What should you do? A. Right-click (Ctrl-click) on the symbol within the Library's preview window and select Duplicate. B. Click on the Options submenu and select Duplicate. C. Click and drag the symbol to the New Symbol icon while holding down the Option/Alt key. D. Double-click the symbol in the Library. Answer: B

19. Which tool should you use to create a dotted grid within your document? A. Paint Bucket tool. B. Rectangle tool. C. Rectangle Primitive tool. D. Deco tool. Answer: D

20. Which tool should you use to create a sporadic dotted fill within your document? A. Paint Bucket tool. B. Brush tool. C. Spray Bush tool. D. Pen tool. Answer: C

21. You want to use a MovieClip in the Library to create a symmetrical pattern on the stage. Which tool can be used to create this pattern? A. Deco Tool B. Spray Brush C. 3D Translation Tool D. Bone Tool Answer: A

22. Which tool uses a symbol in the Library to create a pattern?  

www.Prepking.com


A. Rectangle Tool B. Spray Brush C. Selection Tool D. Pen Tool Answer: B

23. Click the Exhibit button.

You have selected the current shape with the Free Transform tool. What will happen if you click and drag at the current position with the Free Transform tool? A. The shape will move. B. The shape will be copied. C. The shape's transformation point will be moved. D. The shape will be scaled around the transformation point. Answer: C

24. You want to scale an object on the Stage proportionately. What should you do? A. Using the Gradient Transform tool, hold down your Shift key and click and drag on any of the four corner anchor points. B. Using the Free Transform tool, hold down your Option/Alt key and click and drag on any of the four corner anchor points. C. Using the Free Transform tool, hold down your Shift key and click and drag on any of the four corner anchor points. D. Using the Free Transform tool, click and drag on any of the four corner anchor points. Answer: C

 

www.Prepking.com


25. Which two options will allow you to rotate an object on the Stage? (Choose two) A. Properties panel B. Transform panel C. Rotation tool D. Free Transform tool E. Info panel Answer: BD

26. You want to select a point within a line segment on the Stage. Which tool should you use? A. Pen tool B. Line tool C. Subselection tool D. Selection tool Answer: C

27. Which anti-alias option should you use to remove anti-aliasing from a TextField? A. Anti-alias for readability B. Bitmap text C. Use Device Fonts D. Anti-alias none Answer: B

28. You want to display more than one line of text with word wrap in a dynamic TextField. Which TextField option should you use? A. Multirow B. Continuous C. Multiline D. Scrolling Answer: C  

www.Prepking.com


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/9A0-092.htm

Pass4sure 9a0-092 Dumps  

9a0-092,9a0-092 exam,9a0-092 exam questions,9a0-092 dumps

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you