NKP katalog 2021

Page 1

n o r d i s k a k v a l i t e t s p o o l e r. s e

Det är skillnad på kvalitet och handmade quality. Amerikanska glasfiberpooler och spabad med premiumkvalitet.

Pleasure now – and for a lifetime

NYHET!

Interform – ba dk med MicroSilk ar

! NYHET

en ny Crown – abad p s serie


Vilket land tror du har bäst kunskap om pooler och spabad? The Land of Freedom.

Nordiska Kvalitetspooler är generalagent för det amerikanska företaget San Juan, en av världens ledande tillverkare av premiumpooler i glasfiber. Att vi valt en amerikansk tillverkare är ingen tillfällighet. I landet som har flest pooler per capita finns gedigen erfarenhet att lära sig av. Även vår leverantör av spabad, Marquis, är ett amerikanskt företag som efter över trettio år i branschen rankas högt på marknaden.

Vi tillbringar mer tid i våra hem än kanske någonsin förr. Tid, kraft och resurser läggs på att renovera, inreda och fixa. De senaste åren har vårt intresse också flyttat utomhus. Altaner, trädgårdar, växthus och utekök är idag naturliga mötesplatser för familjer och vänner. Många svenskar har insett att en egen pool eller spabad lyfter utemiljön ytterligare en nivå. En pool ger vila, ledighet och livskvalitet, samtidigt som den får oss att vara tillsammans. Poolen blir en naturlig samlingspunkt, över generationsgränserna, utan att vi behöver resa någonstans. Ett spabad är en egen källa till avslappning och njutning – året om och när vi vill.

I den här katalogen delar vi med oss av några lektioner kring vad du bör tänka på innan du väljer din pool eller spabad. Vi har nämligen upptäckt att de som köper pool för andra gången i livet ofta väljer oss först. Helt enkelt för att våra produkters många fördelar tål att jämföras.

En pool eller ett spabad av premiumkvalitet höjer inte bara värdet på ditt hem, de uppfyller också familjens drömmar och förväntningar i många år framöver. Gör du rätt val från början får du en helhetslösning som håller. Även då barnen blivit större och behoven förändrats.

Varmt välkommen till oss på Nordiska Kvalitetspooler.

Nordiska Kvalitetspooler är medlem av

2

3


POOL

Pooler

4

5


POOL

Glasfiber. A skin friendly Revolution. Du får ett unikt poolutbud då ingen leverantör har så många färger och former som vi. En pool från oss på Nordiska Kvalitetspooler har också 25 års fabriksgaranti.

När glasfibern i mitten av 50-talet introducerades på marknaden startade den en smärre revolution. Sedan dess har materialet varit förstahandsval i tillverkning av båtar, bilar och hundratals andra produkter, så även pooler. Inte minst för att glasfibern är det klart mest hudvänliga material du kan ha när du befinner dig i vatten. Redan 1958 startade amerikanska San Juan sin tillverkning av glasfiberpooler i USA. De många årens erfarenhet ger familjeföretaget en unik konkurrensfördel i branschen, så även internationellt. Nordiska Kvalitetspooler tar alla pooler direkt från handtillverkningen hos San Juan.

Tack vare Sveriges största återförsäljarnätverk kan vi erbjuda en totalentreprenad där en enda leverantör sköter grävning, installation och trädgårdsdesign. Och du får en produkt – en premiumpool – som på sikt spar både tid och pengar för din familj.

Med en glasfiberpool från Nordiska Kvalitetspooler får du en helhetslösning som gör det enklare för dig och din familj, redan från start. Du får konkreta val att ta ställning till, där kostnaderna är enkla att sammanställa.

Vi samarbetar med Villaägarna Nordiska Kvalitetspooler har sedan flera år ett lyckosamt samarbete med Villaägarna – och som vår kund får även du ta del av det. Besök Villaägarnas hemsida för mer information.

6

7


POOL

Åtta lektioner för att nå din pooldröm. Hur vet du att din glasfiberpool har högsta kvalitet?

Att göra jobbet en gång och aldrig mer.

Ask for fiber glass.

That’s quality time.

Många tillverkare försöker idag använda glasfiberliknande material eller plast i sina pooler, men det är stor skillnad på materialens kvalitet och hur man använder dem. Nordiska Kvalitetspoolers tillverkare San Juan är ensamma på marknaden om att tillverka pooler med tre till femton lager glasfiber av högsta kvalitet. Glasfibern läggs också i hela mattor, utan skarvar, vilket eliminerar risken för delning, sprickor och läckage. En San Juan glasfiberpool är hela sjutton gånger starkare än betong, men samtidigt så flexibel att den tål markrörelser och det nordiska klimatets temperaturförändringar. Trots att den knappt väger någonting är vår glasfiber också tålig mot yttre påfrestningar. Ditt husdjur kan till exempel bada med dig utan risk att skada ytskiktet.

När en pool väl kommit ner i marken tror de flesta att den lever länge. Det behöver tyvärr inte vara så. En trasig linerduk eller byte av en reservdel kan betyda veckor av väntan när familjen inte vill annat än att bada. Nordiska Kvalitetspooler ger dig hela 25 års fabriksgaranti, men vi garanterar också att din pool kommer att vara underhållsfri minst lika länge. Våra glasfiberpooler behöver aldrig renoveras. Här finns inga delar som behöver bytas. Med en kvalitetspool får du så mycket mer kvalitetstid.

Det är skillnad på kvalitet och hand made quality.

Den svenska modellen är att montera själv. The american way is the easy way.

När du gör en beställning från Nordiska Kvalitetspooler har du samtidigt en garanti att din pool handtillverkas på någon av San Juans tre egna fabriker i USA. När våra svenska återförsäljare sedan monterar poolen hemma hos dig är det med samma omsorg kring varje enskild detalj. Vår kvalitetstillverkning innebär att vi kan erbjuda hela 25 års fabriksgaranti på de pooler vi levererar, en självklar trygghet för dig som kund. Att den första San Juanpoolen – tillverkad redan år 1958 – fortfarande är i drift hos sin amerikanske ägare, berättar vi mer än gärna.

När du gjort din beställning från Nordiska Kvalitetspooler är ditt jobb i praktiken gjort. Du slipper bekymret med en pool som levereras i delar. Du behöver inte vänta på betong som i veckor ska stelna i sin form. Och du behöver heller inte samordna flera hantverkare med fulltecknade scheman. Nordiska Kvalitetspooler har Sveriges största återförsäljarnätverk för glasfiberpooler. Många av våra återförsäljare erbjuder dig en totalentreprenad för alla delar av poolbygget – från grävning och installation till plattsättning och trädgårdsdesign. Våra glasfiberpooler installeras dessutom betydligt enklare och snabbare jämfört med en modell i linerduk eller betong. Poolen levereras i ett stycke och lyfts ner i den förberedda grunden, ett arbete som går på cirka en vecka. Med Nordiska Kvalitetspooler tar det inte ett sommarlov att få sin drömpool.

8

9


POOL

Åtta lektioner för att nå din pooldröm. For us, baddjup, is an important word.

Feel the pleasure of premium. Redan mot fotsulan.

Köper du en pool ska den självklart kunna användas av hela familjen, oavsett ålder och vattenvana. Därför levereras alla våra pooler med olika baddjup. Med en sluttande botten får du bättre bad- och dykdjup, upp till hela 2.44 meter beroende på vilken modell du väljer. Hos oss finns plats för en lugn stund i solen, plask med de yngsta barnen och dykträning för den mer vågade – i en och samma pool. Här törs till och med pappa göra bomben.

Glasfiber är det absolut skönaste material du kan ha mot din hud när du badar. Just därför används det till både vattenskotrar, vattenskidor och vattenrutschbanor. När du kliver ner i en glasfiberpool från Nordiska Kvalitetspooler känner du också njutningen, redan mot fotsulan. Den amerikanska glasfiberns yta kallas gelcoat och är len mot huden. Du slipper den halkiga känslan och du behöver varken oroa dig för skrapade tår eller knän. Vår gelcoat gör också din pool ren och fräsch. Materialet har en låg friktion och vattnet kan cirkulera obehindrat med bättre reningseffekt. Glasfiberpoolen har heller inga skarvar eller veck som blir en samlingsplats för alger och smuts. Hos Nordiska Kvalitetspooler badar du med andra ord både silkeslent och rent.

Alltid ett steg bättre än andra pooler.

Varför du har flest valmöjligheter hos oss? We sell The American Dream.

Våra poolmodeller har alltid inbyggd trappa, sittyta och sluttande botten – något som inte är en självklarhet hos alla leverantörer.

Med Nordiska Kvalitetspooler kan du hitta en pool som fungerar för sport, lek, badupplevelser, motion, svalka och avslappning – eller varför inte allt på samma gång. Med över hundra poolmodeller är vårt utbud helt unikt på marknaden. Hos oss väljer du raka linjer, fria former och snart sagt vilken färg du vill. Några modeller har inbyggda barstolar, andra kombineras med ett bubblande spabad. Våra längder sträcker sig från fem till femton meter, bredden är flexibel och djupet går att få från 0.91 och upp till 2.44 meter.

10

11


POOL

Drömmer du om Palm Beach, Rio eller Stockholm?

SPORT OCH LEK. Är det mycket aktivitet i din familj? Kanske vill ni ha möjlighet att spänna upp ett volleybollnät och ta en match när ni ändå är i vattnet? Hos oss finns flera modeller där baddjupet sluttar mot mitten – perfekta för sport och lek.

Här ser du några av våra populära pooler

Alla våra pooler har inbyggd trappa med grunt insteg och sittyta. Här får du skön och svalkande avkoppling när du sitter med kroppen till hälften i vattnet och samtidigt njuter

eller osynlig överrinning. Vi har fler valmöjligheter än du kanske visste fanns. Det är det som gör oss till en premiumleverantör.

Klassiskt raka linjer, fria former, integrerat spabad, sittplatser i poolen med strömmande varmt vatten, trampolin, bollnät, barstolar, soldäck, roterande massagemunstycken

KLASSIKER. I sortimentet finns ett antal klassiska pooler med raka linjer. Längden varierar från 6,81 (Malibu) till 10,39 (Majestic) meter och alla modeller har både sluttande baddjup och inbyggd trappa.

EXTRA BADDJUP. De flesta av våra modeller har sluttande botten. I sortimentet finns dessutom flera modeller där djupet på ena kortsidan är hela 2,44 m. Dags för en trampolin i år?

På mypoolspace.net finns bilder och filmer från över 12 000 installationer av pooler i olika storlek och i varierad terräng.

OSYNLIG ÖVERRINNING. Vill du uppleva känslan av att ditt poolvatten rinner över kanten och integreras med miljön utanför? Vi har flera modeller med just osynlig överrinning. Oftast är baddjupet sluttande och trappan inbyggd.

FRIA FORMER. Nordiska kvalitetspooler har det absolut största utbudet av pooler i friform. Du kan här välja en modell som passar för just din trädgård och utemiljö – alla med sluttande baddjup och inbyggd trappa.

På vår hemsida, nordiskakvalitetspooler.se, kan du se tredimensionella bilder på alla poolmodeller. Där finns också Cad-ritningar som du eller en arkitekt kan ha som stöd för att prova olika modeller på din trädgårdsritning. Du hittar också tydliga grävinstruktioner som din anläggare enkelt kan gräva utifrån.

12

POOL OCH SPABAD. 26 eller 38 grader? Stilla vatten eller med bubblor? Nordiska Kvalitetspooler erbjuder dig båda ock – i samma produkt. Sex av våra poolmodeller levereras med integrerat spabad.

BARSTOLAR. Varför gå upp när du ska svalka dig med något läskande? Nordiska Kvalitetspooler har flera poolmodeller där barstolarna är inbyggda.

SOLDÄCK. Poolerna med inbyggt soldäck är de som efterfrågas allra mest i USA just nu. Här får du en inbyggd yta med ”beach-känsla”. Här kan du sola eller sitta med vattnet kluckande över fötterna. Flera modeller finns att välja bland.

13


POOL

Nordiska Kvalitetspooler erbjuder marknadens bästa pooler – och tillbehör.

Din pool ska alltid vara ren och fräsch. Certikin Eco Glas-media är skonsamt för miljön och renar ditt vatten bättre än vanlig filtersand.

Tillbehören till din pool är alltid av högsta kvalitet och anpassade för just din poolmodell. ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓

LED-belysning med fjärrkontroll Cirkulationspump Reningsverk Inlopp och utlopp med kopplingar Startkit med kem Manuellt städkit med poolskaft, dammsugshuvud och väggborste i grafit, åtta till tolv meter flytande slang, djupt och grunt lövnät samt termometer.

Då våra pooler är av premiumkvalitet har vi valt att samarbeta med Certikin – ett företag som med sina 50 års erfarenhet är ledande i Europa inom pooltillbehör. De kemikalieserier vi arbetar med, Activ Pool och Activ Spa, finns alltid i lager hos våra återförsäljare.

Tillbehören ingår inte bara i priset – de är dessutom av högsta kvalitet På Nordiska Kvalitetspooler arbetar vi för att förvandla våra kunders pooldrömmar till en alldeles verklig drömpool. Då våra pooler är de absolut bästa på marknaden vet vi att det löftet går att uppfylla. Men för att lyckas fullt ut krävs också att vi samarbetar med de allra bästa aktörerna i branschen. Nordiska Kvalitetspooler är generalagent för Certikin pooltillbehör, ett företag som är ledande i Europa med sina 40 års erfarenhet. Samarbetet borgar för att de tillbehör som ingår i ditt poolpris är av absolut högsta kvalitet.

28

ww w.no rdiskakva lite tsp oole r. se

De tillbehör som finns till våra pooler är flerfärgad LED-belysning, kontrollpanel, mottagare och fjärrkontroll. Belysningen har dubbel ljusstyrka och en energiförbrukning som motsvarar en femtedel av andra pool-lampor.

14

Din Certikin ledbelysning håller för många timmars brinntid samt ger

15


POOL

Köpguide för din pool. STEG 1

STEG 4

Vad vill vi ha?

Hur går pool-bygget till?

Planera tillsammans med familjen. Vilka behov har vi idag och i framtiden? Hur ska poolen vara utformad för att möta det vi drömmer om? Nordiska Kvalitetspooler har ett unikt utbud med över hundra modeller i olika färg, form och djup. Ingen annanstans hittar du pooler som passar för ALLA typer av trädgårdar, oavsett läge och terräng.

Levereras vår pool i delar som måste monteras? Vem kan gräva? Och när kommer elektrikern? För den som inte satt sig in i alternativen kan en poolinstallation kräva många moment. Nordiska Kvalitetspoolers utvalda återförsäljare håller i hela kedjan när din pool ska färdigställas. Grävning kan ske året runt och installationen går på cirka en vecka. Den färdiga poolen lyfts ner i den förberedda poolgrunden.

STEG 2

Färgval till pooler: WHITE

SULLY BLUE

BLUE LAGOON

GRANITE

Kostnad s hembes fritt ök!

STEG 5

Vilket material?

Vad kostar en pool?

Glasfiber, linerduk, ovanmarkspool eller betong? Valen är många och det är svårt att veta vad som skiljer dem åt. Ta reda på om den poolkonstruktion du tänkt dig med jämna mellanrum måste renoveras. Ett av Sveriges största säljföretag för linerpooler anger att duken håller åtta till tio år, förutsatt att vattenkvaliteten är god. Ta därför med åtminstone ett linerbyte i priskalkylen för din pool. Funderar du på en modern pool i betong, var noga med att titta på vad som gäller i din garanti – och vem som står för eventuella reparationer. Nordiska Kvalitetspoolers glasfiberpool har en fabriksgaranti på hela 25 år. Poolen levereras i den kulör du önskar och du slipper problem med färg eller klinker som släpper.

Här gäller det att vara uppmärksam och ordentligt insatt i villkoren. Vad är det egentligen som ingår i det pris säljaren uppger? Bara en trappa i glasfiber kan hos andra leverantörer kosta närmare 40 000 kronor. Nordiska Kvalitetspooler har modeller från 89 000 till 990 000 kronor. Alla våra pooler levereras med inbyggd trappa och sittyta. Dessutom pratar vi gärna om vårt baddjup, då nästan alla modeller har sluttande botten. Titta gärna närmare på hur det ser ut hos våra konkurrenter. Nordiska Kvalitetspooler står också för frakt och transportförsäkring, från USA och ända fram till din tomtgräns. En totalentreprenad gör det sedan enkelt för dig att få ETT pris på resten av arbetet.

STEG 3

STEG 6

Vad betyder poolen för vår trädgård?

Hur mycket underhåll kräver en pool?

Trädäck, blommande rabatter, stenläggning eller kanske ett poolhus? Även om poolen blir er trädgårds nya kronjuvel ska också resten av tomten och trädgården bli som familjen vill ha den. Nordiska Kvalitetspoolers breda återförsäljarnätverk kan ofta erbjuda dig totalentreprenad, där även hjälp från trädgårdsarkitekter, designers, stensättare med flera ingår.

En pool är en stor investering. När den väl finns på plats ska den kunna användas säsong efter säsong – utan onödiga avbrott. En glasfiberpool från Nordiska Kvalitetspooler kräver minimalt med underhåll. Här finns ingen linerduk som regelbundet måste bytas ut. Här finns inga ytskikt som kan bli smutsiga eller gå sönder. Här finns ingen betong som kan spricka.

STEG 7

Nu är det dags att boka ett kostnadsfritt hembesök. Kontakta din närmaste återförsäljare på nordiskakvalitetspooler.se

Hur lång garanti får jag? San Juan lämnar hela 25 års fabriksgaranti på våra handtillverkade pooler. Jämför oss gärna med övriga alternativ på marknaden.

16

17


POOL

Alla våra poolmodeller

Desert Springs

Biloxi

Marathon

Catalina

Lelani

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.27 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9.14 M Depth: . . . . . . . . . . . . . 0.94 M–1.83 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25,741 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.66 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8.28 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.3 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24,227 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.59 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12.19 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.45 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32,176 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.66 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7.87 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . 1.09 M–1.7 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25,741 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.73 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7.24 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . 1.12 M–1.8 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22,712 L

Luxor Deep

Luxor

Oceanside

Dallas

Taj Mahal Deep

Gulf Breeze

Horizon

Mandalay Bay

Pacific

Great Lakes

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.85 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13.59 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.12 M–2.39 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61.1 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . 83,279 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.85 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13.59 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.12 M–1.93 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61.1 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 71,923 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.93 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12.34 M Depth: . . . . . . . . . . . . . 0.97 M–1.93 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77,979 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.9 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12.9 M Depth: . . . . . . . . . . . . 0. 99 M–2.41 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77,601 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.88 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13.72 M Depth: . . . . . . . . . . . . . 1.07 M–2.44 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75,708 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.66 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6.1 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.17 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21,198 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.88 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7.32 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.45 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19,684 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.56 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7.65 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 0 .94 M–1.7 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24,984 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.9 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12.14 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . 1.12 M–2.41 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 77,601 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.93 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11.34 M Depth: . . . . . . . . . . . . . 0.97 M–1.93 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55,000 L

Grand Manhattan

Monte Carlo

Oasis

Taj Mahal

Majestic

Phoenix

Ottawa

Niagara

Waikiki II

Mirage

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.83 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10.31 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . 1.17 M–1.55 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43,911 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.85 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9.7 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . 1.12 M–1.73 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45,425 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.88 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12.09 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . 1.12 M–2.41 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . 67,948 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.88 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13.72 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.07 M–1.93 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68,137 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.93 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10.39 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.14 M–1.65 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51,103 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.85 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12.07 M Depth: . . . . . . . . . . . . . 0 .91 M–1.55 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54,510 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.88 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10.97 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.49 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52,237 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.85 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10.31 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.12 M–2.39 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . 66,244 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.58 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8.51 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.12 M–1.68 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32,176 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.78 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12.09 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . 1.12 M–1.63 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53,185 L

Ceasar´s Palace

Dolphin

Manatee

Savannah Deep

Savannah

Cocoa Beach

Atlantic Deep

Atlantic

Costa Azul

iPool

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.88 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10.29 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.02 M–1.73 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43,154 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.29 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10.08 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . 1.14 M–1.52 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43,532 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.19 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10.01 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.07 M–1.78 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38,990 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.27 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9.91 M Depth: . . . . . . . . . . . . . 0.91 M–2.44 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 34 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52,996 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.27 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9.91 M Depth: . . . . . . . . . . . . . 0 .91 M–1.68 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 34 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43,532 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.58 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7.24 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . 1.07 M–1.7 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24,984 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.75 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10.08 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.12 M–2.44 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42,775 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.75 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10.08 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . 1.12 M–1.75 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,368 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.60 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12.34 M Depth: . . . . . . . . . . . . . 0.97 M–1.70 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . 39,000 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.88 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11.02 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.42 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33,312 L

Sandcastle

Vegas

Manatee Deep

Hawaiian

iPool2

Stockholm

Rio

Venetian

Pompano Beach

Waikiki I

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.85 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8.5 M Depth: . . . . . . . . . . . . . 1.09 M–1.65 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31,418 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.85 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8.5 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.07 M–1.55 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42,775 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.19 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10.01 M Depth: . . . . . . . . . . . . . 1.07 M–2.44 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51,860 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.91 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8.84 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.07 M–1.83 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37,854 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.29 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8.48 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.52 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . 34,069 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.27 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8.26 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.07 M–1.75 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37,854 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.83 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8.64 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . 0.91 M–1.7 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37,854 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.52 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8.53 M Depth: . . . . . . . . . . . . . 1.04 M–1.63 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35,961 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.22 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9.04 M Depth: . . . . . . . . . . . . . 1.09 M–1.65 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35,961 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.71 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8.15 M Depth: . . . . . . . . . . . . . 1.04 M–1.68 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30,283 L

18

19


Pleasure Island

Orlando

Drottningholm

Seaside

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.88 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11.38 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.14 M–1.93 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51,860 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.93 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11.91 M Depth: . . . . . . . . . . . . . 0.91 M–1.83 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52,996 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.66 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8.53 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.17 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25,551 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.66 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7.62 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.07 M–1.83 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32,176 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.63 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8.48 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.07 M–1.83 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30,283 L

Broadway

Sundail

Malibu

Arialla

Sea Isle

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.48 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6.32 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.22 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17034 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.58 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7.24 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . 1.07 M–1.7 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17,413 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.68 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6.81 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.14 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19,022 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.66 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6.32 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . 1.12 M–1.5 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15,142 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.66 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5.03 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.52 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19,684 L

Scottsdale

Cyberlane

Palm Beach

Crystal Reef

Crystal Beach

Margarita Spa

Grande Spa

Scottsdale Spa

Lido Spa

Royale Spa

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.85 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12.34 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.22 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19,684 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.59 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7.01 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.45 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16,050 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.18 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6.65 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.12 M–1.5 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18,170 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.83 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5.28 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.09 M–1.57 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16,277 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.17 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5.28 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.09 M–1.57 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15,142 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.74 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.74 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.64 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2,650 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.44 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.44 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.97 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2,082 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.8 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.8 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.99 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2,082 L Above Ground Model

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.8 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.8 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.99 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2,082 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.13 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.12 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.97 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2,650 L

Crystal Cove

Crystal Springs

Ft. Myers

Canyon Lake

Sedona

Diamond Spa

Isle Spa

Haven Spa

Cove Spa

Tanning Ledge - Round

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.63 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5.77 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.09 M–1.52 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12,492 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.63 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5.23 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . 1.27 M–1.52 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14,763 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.49 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.93 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.22 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10,031 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.05 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5.97 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.07 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13,249 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.44 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.27 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.08 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10,135 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.44 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.44 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.89 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1,703 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.44 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.44 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.91 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1,893 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.08 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.08 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.91 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1,325 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.85 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.85 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.89 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1,136 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.6 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.35 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.16 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 567 L

POOL

Star Dust

Above Ground Model

Above Ground Model

Sydney

Vancouver

Montreal

Charlotte Spa

Sarasota Spa

Scottsdale Tanning Ledge

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.11 M Lenght: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6.13 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.03 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13,438 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.51 M Lenght: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5.54 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.14 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7,760 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.3 M Lenght: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.72 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.14 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7,949 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.44 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.66 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.97 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3,596 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.69 M Lenght: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.69 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.09 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2,858 L

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2.5 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3.64 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.16 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 378 L

20

Fun

Deck

Width: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.88 M Length: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.27 M Depth: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.99 M Area: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21 M2 Volume: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7,949 L

21


SPABAD

Spabad

22

23


SPABAD

Vi hittar inget svenskt ord för mindfulness. But in an American hot tub we know you’ll find it.

24

Att spabaden gjort succé i Sverige är inte särskilt svårt att förstå. Vi är många som vill behålla känslan av ljus och värme, även under hösten och vintern. I ditt spabad kan du krypa ner närhelst du önskar, oavsett om stjärnhimlen, de snöklädda träden eller sommarbrisen gör dig sällskap. Efter en stund i det 38 grader varma, bubblande vattnet får dina muskler lindring, men du kommer också att känna dig harmonisk till sinnes. Många kunder berättar att de gjort spastunden till en regelbunden tradition – för att varva ner efter en hektisk dag och för att sova bättre. Kanske vill du ta ett glas bubbel bland bubblorna, mysbada med barnen, se en hockeymatch med kompisarna eller bara vara ifred en stund. Användningsområdena är närmast oändliga. Även när det gäller spabad har Nordiska Kvalitetspooler valt att samarbeta med en amerikansk leverantör. Marquis är ett varumärke som efter sina trettio år i branschen rankas högt på marknaden. Deras fem spabadsserier har hög kvalitet, låg energiförbrukning, modern design samt överlägsen driftsäkerhet, service och garanti. Även här bjuder vi dig på några nyttiga lektioner som kan vara bra att läsa – innan du bestämmer dig.

25


SPABAD

Fyra lektioner för dig som drömmer om ett spabad. Hur du hittar det bästa spabadet på marknaden?

Marknaden för spabad har många ömma punkter.

Use your ears.

Let us work on them.

Marquis är din garanti för det mest tillförlitliga spabadet på marknaden. Alla modeller håller hög kvalitet gällande bekväma säten, ergonomi, antal jetmunstycken, ljud och ljus. Men det finns också mer avancerade funktioner vi är riktigt, riktigt stolta över. Ett varmt, bubblande vatten är ju till för njutning och livskvalitet. Något som är svårt att uppnå om jetmunstyckena har en hög ljudnivå. Marquis är det enda spabadsmärket på marknaden där du har möjlighet att ”stänga av” ljudet från jetstrålarna. Med ett enda knapptryck kan du njuta av tysta bubblor – och har du väl provat vill du aldrig byta tillbaka.

Vattnets flöde och tryck är nyckeln till hur mycket du kommer att njuta av massagen i ditt spabad. Många bad har ett lågt vattenflöde men desto högre tryck i jetmunstyckena – när vi gör liknelsen med en hård stråle i en vattenslang brukar de flesta kunder förstå att det inte är särskilt behagligt mot huden. Marquis spabad har istället en kombination av lågt tryck och ett högt vattenflöde, en unik teknik på marknaden. För dig som användare betyder det att du kan bubbla med njutning, hur länge du vill. Du kan få en välgörande helkroppsmassage eller koncentrera kraften på en viss punkt eller muskelgrupp, det är du själv som styr vattnets riktning och intensitet. Tekniken gör det också lättare för dig att komma åt de muskelgrupper som annars är svåra att nå. Rygg, ben, fötter och kroppens framsida är några exempel.

Att vi har renast vatten i våra spabad?

I ett Marquis spabad känner du att vattnet är riktigt rent. Filtrerat från botten och toppen till hundra procent.

That’s pure facts.

Om vi har komfort för alla? Our price includes the long-leg-seats. Människor ser olika ut och alla familjemedlemmar ska såklart kunna njuta av en egen plats i badet. Marquis spabad lovar en skön sittkomfort då stolarna har olika sitthöjder i vattnet. På platsen med låg höjd sitter du med hjärtat över vattenytan och får en stunds svalka. I det djupa kaptenssätet finns istället extra gott om plats. Spabaden är ergonomiskt utformade med konturer för höfter, rygg, fötter och ben – även de långa. Vi erbjuder ett större utrymme för fötterna än vad som är standard och spabaden har bekväma stöd att vila armar, huvud och nacke mot.

Bra filtrering är nyckeln till kristallklart vatten. Marquis roterar fler liter vatten genom våra filter än många konkurrenter. Det smutsigaste vattnet, på ytan och vid fötterna, filtreras till hundra procent innan det skickas vidare genom reningsanläggningen. Marquis har också världspatent på den reningsprocess som finns i Signature-serien. Systemet städar effektivt bort objudna partiklar, hela 3000 gånger snabbare än kemikalier. Reningen styrs helt automatiskt när du använt ditt spa, så du behöver aldrig fundera på om vattnet är rent när det är dags för nästa bad. Att vi använder naturliga mineraler i reningen känns tryggt – både för miljön och din egen hud.

26

High Output Therapy™ (H.O.T. Zones) är det högflödessystem som finns i Marquis Signature-serie. Med hjälp av avancerad hydroteknik ger vattenflödet bästa möjliga massage, en teknik vi är helt ensamma om på marknaden.

27


SPABAD

Våra serier av spabad. Marquis Celebrity Spa 4 modeller, 5-7 platser

C E LE B R I T Y

Spabad av hög kvalitet, även för dig som inte är ute efter extra tillval och många funktioner. Användarvänlig kontrollpanel som är enkel att förstå och hantera.

Marquis Crown 4 modeller, 4-7 sittplatser

C R OW N

Crown Collection-bubbelpooler kan förbättra din livskvalitet och din hudhälsa också! MicroSilk®-syrehudterapi och skönhetsbehandling är valfritt på alla Crown-modeller. MicroSilkvattensyrenivåerna är upp till 70 % högre än kranvatten och transporterar upplöst syre till huden. Miljarder mikrobubblor omsluter din kropp i ett syreingjutet moln, vilket främjar blodcirkulationen, hydreringen och har en peelingeffekt.

NYHET

!

Crown – serie sp en ny abad

C E LE B R I T Y E LI T E

Marquis Celebrity Elite

Marquis V 150

6 modeller, 3-7 platser

8 platser

Celebrity Elite har ett pluspaket som ger extra utrustning värd namnet. Spabadet har inte bara en exklusivare design med belysning på utsidan samt en modernare panel, det har också ett inlinesystem med automatisk kemdosering som ger bekväm rening av vattnet.

Fitnesspool och spabad i ett. Se mer på nästa uppslag.

spool s e n t i F abad och s p t ! i et

V 150 Marquis Vector 21 6 modeller, 4 och 8 sittplatser

V EC TO R 2 1

Nylanserade Vector 21 erbjuder spabadet med flest sittplatser, hela åtta stycken i två av de sex modellerna. Vector21 har i utvalda modeller en vattenfontän med fotmassage i botten och alla modeller har en futuristisk design. Serien beräknas få nio modeller inom de närmaste åren.

Marquis ATV 4 modeller, swimspa

AT V

Vad kan vara bättre än hård träning och avslappning i en och samma produkt? Marquis har utvecklat en ny patentsökt teknik, Aquatic Training Vessels (ATV) som nu finns på marknaden. ATV är inte bara ett spabad – en aktivitetspool för hela familjen är en bättre beskrivning.

Volt är det unika jetstråls-system som finns i Vector-serien. Munstyckena kan ge dig tre sorters massage med olika riktning och tryck: • Djupgående mot direkta punkter • Roterande över större muskelområden • Mjukare för en skön avslappning Voltsystemet innefattar även jetstrålar från botten, riktade mot fötter och ben.

28

29


SPABAD

Största spabadet och bästa träningen – kan man få båda? Marquis är först i världen med att lansera en hybrid mellan fitnesspool och spabad. V 150 fungerar som ett swimspa där du simtränar mot fyra jetstrålar, alternativt kopplar på ett roddkit eller gummiband för mer varierad träning. När du vill höjer du temperaturen och använder spabadet som vanligt. Där finns åtta bekväma massagestolar samt extra funktion för massage av fötter och ben. V 150 är 3,5 meter långt och har hela 1,09 i baddjup. Spabadet är därmed ett utmärkt alternativ till en pool.

30

ATV är din nya PT. Massagen efteråt ingår. Fitnes s och sp pool aba i ett! d

Efter ett hårt träningspass vill du ha återhämtning och vila. Marquis kan i en och samma produkt ge dig det. Aquatic Training Vessels (ATV) är en patentsökt teknik som nu finns på marknaden. ATV är en del av Marquis spabadsserier, men en aktivitetspool för hela familjen är en bättre beskrivning. Med ATV gör du alla bensparkar, simtag och rörelser med motstånd från tre turbojet-munstycken. Du väljer själv hur starkt motstånd du vill ha, nivåerna går från daglig motion till utmaningar på elitnivå. ATV ger dig också möjlighet till olika former av aerobic och workout med gummiband och roddutrustning. Även här är det du som styr hur starkt motstånd du vill ha. Tack vare djupet på 1.22 meter kan du också sätta ihop ditt eget program för vattengympa. Oavsett vilken träningsform du väljer kommer du att märka snabba resultat. Med minsta möjliga slitage på kroppen. När musklerna fått sitt kan du sedan slå dig ner i någon av ATV-badens två stolar, vrida upp temperaturen till 38 grader och låta kroppen få en välförtjänt massage. ATV är med andra ord en plats för både träning och avkoppling. För hela familjen, året runt.

31


SPABAD

Vi håller kostnaderna nere. Se våra resultat i energitesterna. och därför ger relevanta svar på våra kunders frågor. Testet visar att 30 minuters bad, två gånger per vecka, samt tre vattenbyten, ger en energiförbrukning på mellan 200– 400 KwH per månad. Också när du badar på vinterhalvåret. Testresultaten finns i detalj på vår hemsida, nordiskakvalitetspooler.se. När du köper ett spabad från Nordiska Kvalitetspooler kan du därmed räkna med driftsekonomin i din kalkyl redan före köpet. Det är en trygghet vi bjuder på.

När våra kunder planerar sitt köp av spabad är driftskostnaden en återkommande fråga. Hur stor är egentligen energiförbrukningen och vad får vi för månadskostnad? Nordiska Kvalitetspooler har låtit SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut – ett internationellt ledande institut för forskning och innovation – testa några av våra spabad, med alla serier representerade. Vi vill helt enkelt ha ett oberoende test som anpassats efter svenska förhållanden

MicroSilk – en skönhetsbehandling i vattnet. Regelbunden användning av MicroSilk ger dig:

Nu kan du ge din hud en äkta skönhetsbehandling, samtidigt som du njuter av en avslappnande stund i ditt spabad. MicroSilk är en vattenterapi som gör att mikrobubblor strömmar ut ur spabadets munstycken. Bubblorna innesluter din kropp i ett lugnande och skummande moln av syre, och att syre är bra för vår hud det vet vi ju redan. Inte minst ur ett återfuktande perspektiv. Den ökade syrenivån ger bättre cirkulation, den får huden att ”andas” och cellerna att förnyas. Effekterna är påtagliga, precis som vid en behandling på ett spa eller hos en hudterapeut – och de måste upplevas. Många av våra kunder, som vid vid besöket hos någon av våra återförsäljare, har provat att stoppa ner handen i ett spabad med MicroSilk – har också förundrats över resultatet.

✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓

Silkeslen hud Reducering av fina linjer och rynkor Motverkande av uttorkning och åldrande Förbättrad tillväxt av hudceller Djupare rengöring av porer Lindring av symptom vid eksem och psoriasis

MicroSilk finns i Marquis Signature-serie, modellerna Epic, Promise, Resort, Spirit och Euphoria samt Vector 21-seriens alla modeller.

32

33


SPABAD

High Output Therapy™ Massage med högflödesterapi

CONSTANTCLEAN+ Rent, säkert och kristallklart vatten.

pooler med högt flöde som inte gör ont. H.O.T. -zoner tränger djupt in i muskler och bindväv utan att irritera hudens yta. Ett sortiment av axelzoner, ländryggszoner och fotzoner gör att du kan fokusera strålarna där du behöver dem som mest. Det bästa sättet att förstå det är att själv uppleva det. Schemalägg ett testbad med din lokala Marquis-återförsäljare och prova själv. Det måste kännas för att förstås!

Liksom de kunniga handflatorna hos en skicklig massör ger High Output Therapy™-zoner (H.O.T.-zoner ™) en djupare, mer målinriktad terapi: Perfekt för styva muskelgrupper som behöver lite extra. Alla jetstrålar i H.O.T.-zoner är röda, vilket gör dem lätta att hitta. Vrid helt enkelt din Dynamic Flow Control-ventil till rött och släpp loss kraften! HÖGT FLÖDE UTAN ATT GÖRA ONT De flesta bubbelpooler skapar en kliande eller brännande känsla på huden. Däremot levererar Marquis bubbel-

Constantclean+ är det effektivaste vattenhanteringssystemet på marknaden. Det rengör mer vattenvolym på mycket kortare tid: Upp till 34 gånger per dag på bara 2–1/2 timmar! Det har Vortex™-filtrering med högt flöde och det lilla extra med automatiserad sanering och ozonomvandling. Det tar bort skräp från topp till botten på ett enkelt men sofistikerat sätt och säkerställer bekvämt underhåll. Högkvalitativa Marquis-filter har en ökad yta för att förbättra effektiviteten och en antimikrobiell beläggning för extra skydd.

Multi Touchjetstrålar skapar en bredare massageupplevelse för att få stora muskelområden att slappna av

Target Touch-jetstrålar ger ett riktat vattenflöde för att rikta in på exakta delar av kroppen

7

6

1

8 9 5

2 3

4

CONSTANTCLEAN+ ÄR SPECIFIKT KONSTRUERAT FÖR RENT VATTEN 1. Vortex-silarna silar bort ytföroreningar och leder dem sedan till filterpatroner 2. Vatten dras även från fotbrunnen genom en sugkoppling med säkerhetsskydd 3. Vatten tvingas uppåt genom filtret för att fånga skräp, blanda, omcirkulera och filtrera allt vatten, från ytan till golvet 4. Filtrerat vatten dras in i den primära jetmunstyckespumpen 5. Vatten leds genom värmeelementet med högt flöde H.O.T. Zone Regal Whitewater-4-jetstrålar levererar allt från mild fotmassage till en spännande utbrott av ben- och fotterapi

Pulse Touch-jetstrålar masserar försiktigt alla de rätta ställena med roterande vattenvirvlar

6. Ozonatorn omvandlar syre till aktiverad ozongas. Mazzei®-injektorn blandar ozon med vatten som sedan sprutas in i blandningskammaren 7. Bakterier och andra föroreningar oxideras innan ozonen omvandlas tillbaka till syre 8. Vattnet passerar genom det inbyggda desinfektionssystemet och behandlas med desinfektionsmedel innan det förs in i spaet igen 9. Oanvänt ozon och omvandlat syre återinförs till spa-vattnet

*Fullständiga garantivillkor finns på vår hemsida

34

35


SPABAD

Alla våra spabadsmodeller Drop in for some fun! Stay for the relief!

C E LE B R I T Y WOODSTOCK™

VEGAS™

Woodstock är ett av Marquis stora spabad och rymmer 7 personer. I liggdelen får du en mycket bra massage från nacke till fötter. Det extra djupa sätet fokuserar massagen på lår och vader.

Vegas har plats för 6 personer. Med variation på sittdjup och massage, hittar du lätt din egen favoritplats för bästa avkoppling.

M ARQ U I S

Standard för Celebrity Vegas™ Mått (diam x h).......................................... 213X213X86 cm Antal platser............................................... 6/6 Volym............................................................. 1438 l Vikt tom/full............................................... 318 kg/1757 kg Jetmunstycken ......................................... 40 st svarta Typ 200 nackjetsmunstycken............. 2 st Typ 200 jetmunstycken......................... 21 st Typ 300 jetmunstycken......................... 23 st Typ 400 jetmunstycken........................ 4 st Kontrollsystem jets.................................. 2 zon kontroll Pump............................................................. 1 st 2-hastighet (MP160) & 1 st 1-hastighet (MP130) Flöde............................................................. 1210 liter/minut Elektricitet.................................................. 3X16A 400V Kontrollpanel/Display............................ 1 st inåtvänd med 4 knappar Lock............................................................... 1 st (brunt eller grått) Belysning:................................................. Flerfärgad LED-belysning 1 lampa Vattenfall..................................................... 1 st belyst Huvudkuddar............................................. 2 st Energiskydd................................................ Glasfibersprutad insida & Wap-R-lock isolering Garanti.......................................................... 5-2-1 års garanti* Startkit kem (1 pH upp, 1 pH ned, 1 klor & 1 teststickburk).

Standard för Woodstock™ Mått (diameter x höjd): ..................... 229x229x91 cm Antal platser: ......................................... 7/7 Volym: ....................................................... 1 741 liter Vikt tom/full:.......................................... 354/2 096kg Jetmunstycken: .................................... 50 Typ HK8 nackjetsmunstycken: .... 2 Typ HK8 jetmunstycken: .................. 17 Typ HK12 jetmunstycken: ................ 16 Typ HK16 jetmunstycken: ................ 14 Kontrollsystem jets: ........................... 2 zon kontroll Pump: ........................................................ 2 st 2-hastighet (MP160) Rengöring: ............................................... Ozonator Flöde: ........................................................ 1 210 liter/minut Elektricitet: ............................................ 3x16A, 400V Kontrollpanel/display: ...................... 1 st inåtvänd med 4 knappar Lock: .......................................................... 1 st (grått eller brunt) Belysning:................................................. Flerfärgad LED-belysning 1 lampa Vattenfall: ............................................... 1 st belyst Huvudkuddar: ....................................... 3 st Energiskydd: .......................................... Halvskum Garanti: .................................................... 5-3-2-1 års garanti * Startkitt kem

Tillval för Celebrity Vegas™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Ståljets Wi-fi Transceiver Färgtillval: gäller färgerna Sterling Silver och Midnight Canyon

Tillval för Woodstock™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Ståljets Wi-fi Transceiver Färgtillval: gäller färgerna Sterling Silver och Midnight Canyon

H O T

T U B S

HOLLYWOOD™

BROADWAY™

Hollywood är ett spabad med sittplatser för 6 personer. Liggdelen ger massage från nacke till benen, och två platser har massage extra fokuserad på hela ryggen.

Broadway har 5 platser, med varierande sitthöjder, bland annat ett extra djupt säte med skön massage för rygg, lår och vader. (Ett porlande vattenfall är rogivande). Standard för Celebrity Broadway™ Mått (diam x h).......................................... 196X196X91 cm Antal platser............................................... 5/5 Volym............................................................. 1173 l Vikt tom/full............................................... 241 kg/1430 kg Jetmunstycken ......................................... 30 st svarta Typ 200 nackjetsmunstycken............. 2 st Typ 200 jetmunstycken......................... 11 st Typ 300 jetmunstycken......................... 13 st Typ 400 jetmunstycken........................ 2 st Kontrollsystem jets.................................. 2 zon kontroll Pump............................................................. 1 st 2 hastighet (MP160) Flöde............................................................. 605 liter/minut Elektricitet.................................................. 3X16A 400V Kontrollpanel/Display............................ 1 st inåtvänd med 3 knappar Lock............................................................... 1 st (brunt eller grått) Belysning:................................................. Flerfärgad LED-belysning 1 lampa Vattenfall..................................................... 1 st belyst Huvudkuddar............................................. 2 st Energiskydd................................................ Glasfibersprutad insida & Wap-R-lock isolering Garanti.......................................................... 5-2-1 års garanti* Startkit kem (1 pH upp, 1 pH ned, 1 klor & 1 teststickburk).

Standard för Celebrity Hollywood™ Mått (diam x h).......................................... 213X213X91 cm Antal platser............................................... 6/6 Volym............................................................. 1325 l Vikt tom/full............................................... 336 kg/1660 kg Jetmunstycken ......................................... 40 st svarta Typ 200 nackjetsmunstycken............. 2 st Typ 200 jetmunstycken......................... 27 st Typ 300 jetmunstycken......................... 12 st Typ 400 jetmunstycken........................ 4 st Kontrollsystem jets.................................. 2 zon kontroll Pump............................................................. 1 st 2-hastighet (MP160) & 1 st 1-hastighet (MP130) Flöde............................................................. 1210 liter/minut Elektricitet.................................................. 3X16A 400V Kontrollpanel/Display............................ 1 st inåtvänd med 4 knappar Lock............................................................... 1 st (brunt eller grått) Belysning:................................................. Flerfärgad LED-belysning 1 lampa Vattenfall..................................................... 1 st belyst Huvudkuddar............................................. 3 st Energiskydd................................................ Glasfibersprutad insida & Wap-R-lock isolering Garanti.......................................................... 5-2-1 års garanti* Startkit kem (1 pH upp, 1 pH ned, 1 klor & 1 teststickburk).

Tillval för Celebrity Broadway™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Ståljets Wi-fi Transceiver Färgtillval: gäller färgerna Sterling Silver och Midnight Canyon

Tillval för Celebrity Hollywood™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Ståljets Wi-fi Transceiver Färgtillval: gäller färgerna Sterling Silver och Midnight Canyon

MONACO™

NASHVILLE™

Monaco med sin runda form, ger en retrokänsla från förr. Med plats för 5, har Monaco bland annat en liggdel med härlig massage för rygg och ben.

Nashville är vår nya och minsta modell i Celebrityserien, och har plats för två personer. Ett säte har massagen fokuserad på ryggen, liggdelen ger massage från nacke till fotsulorna. Nashville har också ett tredje säte anpassad för avsvalkning.

Standard för Monaco™ Mått (diameter x höjd): .....................203 diameter x91 cm Antal platser: ......................................... 5/5 Volym: ....................................................... 946 liter Vikt tom/full: ......................................... 227/1 175kg Jetmunstycken: .................................... 23 Typ HK8 nackjetsmunstycken: .... 2 st Typ HK8 jetmunstycken: .................. 6 Typ HK12 jetmunstycken: ................ 10 Typ HK16 jetmunstycken: ................ 5 Kontrollsystem jets: ........................... 2 zons kontroll Pump: ........................................................ 1 st 2-hastighet MP160 Rengöring: ............................................... Ozonator Flöde: ........................................................ 605 liter/minut Elektricitet: ............................................ 3x16A, 230V Kontrollpanel/display: ...................... 1 st inåtvänd med 3 knappar Lock: .......................................................... 1 st (grått eller brunt) Belysning:................................................. Flerfärgad LED-belysning 1 lampa Vattenfall: ............................................... 1 st belyst Huvudkuddar: ....................................... 3 st Energiskydd: .......................................... Halvskummad Garanti: .................................................... 5-3-2-1 års garanti * Startkitt Kem

Standard för Nashville™ Mått (diameter x höjd): ..................... 152x213x75 cm Antal platser: ......................................... 2/3 Volym: ....................................................... 852 liter Vikt tom/full: ......................................... 181/1 032 kg Jetmunstycken: .................................... 22 Typ HK8 nackjetsmunstycken: ....2 st Typ HK8 jetmunstycken: .................. 7 Typ HK12 jetmunstycken: ................ 9 Typ HK16 jetmunstycken: ................ 4 Kontrollsystem jets: ........................... 2 zons kontroll Pump: ........................................................ 1 st 2-hastighet MP160 Rengöring: ............................................... Ozonator Flöde: ........................................................ 605 liter/minut Elektricitet: ............................................ 3x16A, 230V Kontrollpanel/display: ...................... 1 st inåtvänd med 3 knappar Lock: .......................................................... 1 st (grått eller brunt) Belysning:................................................. Flerfärgad LED-belysning 1 lampa Vattenfall: ............................................... 1 st belyst Huvudkuddar: ....................................... 2 st Energiskydd: .......................................... Halvskummad Garanti: .................................................... 5-3-2-1 års garanti* Startkitt Kem:

Tillval för Monaco™ Fjärrkontroll Ståljets Wi-fi Transceiver Färgtillval: gäller färgerna Sterling Silver och Midnight Canyon

*Fullständiga garantivillkor finns på vår hemsida

Tillval för Nashville™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Ståljets Wi-fi Transceiver Färgtillval: gäller färgerna Sterling Silver och Midnight Canyon

*Fullständiga garantivillkor finns på vår hemsida

36

37


SPABAD

Drop in for some fun! Stay for the relief!

C E LE B R I T Y E LI T E WOODSTOCK ELITE™

VEGAS ELITE™

Woodstock Elite är ett av Marquis större spabad och rymmer 7 personer. I liggdelen får du en mycket bra massage från nacke till fötter. Det extra djupa sätet fokuserar massagen på lår och vader. Variationen på sittnivåer gör att du enkelt kan hitta din favoritplats för stunden.

Vegas Elite har plats för 6 personer. Med variation på sittdjup och massage, hittar du lätt din egen favoritplats för bästa avkoppling.

M ARQ U I S

H O T

T U B S

Standard Vegas Elite™ Mått (diameter x höjd): ..................... 213x213x91 cm Antal platser:.......................................... 6/6 Volym: ....................................................... 1 438 liter Vikt tom/full: ......................................... 318/1 757 kg Jetmunstycken: .................................... 41 Typ HK8 nackjetsmunstycken: ...... 2 Typ HK8 jetmunstycken: .................. 18 Typ HK12 jetmunstycken: ................ 11 Typ HK16 jetmunstycken: ................ 9 Kontrollsystem jets: ........................... 2 zons kontroll Pump: ........................................................ 2 st 2-hastighet MP160 Rengöring: ............................................... Ozonator Flöde: ........................................................ 1 210 liter/minut Elektricitet: ............................................ 3x16A, 230V Kontrollpanel/display: ...................... 1 st inåtvänd med 4 knappar Lock: .......................................................... 1 st (grått eller brunt) Belysning: ................................................ Flerfärgad utvändig hörnbelysning och 17 LED-lampor invändigt Vattenfall: ............................................... 1 st belyst Huvudkuddar: ....................................... 3 st Energiskydd: .......................................... Halvskummad Garanti: .................................................... 5-3-2-1 års garanti * Startkitt Kem:

Standard Broadway Elite™ Mått (diameter x höjd): ..................... 229x229x91 cm Antal platser: ......................................... 7/7 Volym: ....................................................... 1 741 liter Vikt tom/full: ......................................... 354/2 096 kg Jetmunstycken:..................................... 51 Typ HK8 nackjetsmunstycken: ...... 2 Typ HK8 jetmunstycken: .................. 18 Typ HK12 jetmunstycken: ................ 16 Typ HK16 jetmunstycken: ................ 14 Kontrollsystem jets: ........................... 2 zon kontroll Pump: ........................................................2 st 2-hastighet (MP160) Rengöring:................................................ Ozonator Flöde: ........................................................ 1 210 liter/minut Elektricitet: ............................................ 3x16A, 400V Kontrollpanel/display: ...................... 1 st inåtvänd med 4 knappar Lock: .......................................................... 1 st (grått eller brunt) Belysning: ................................................ Flerfärgad utvändig hörnbelysning och 19 LED-lampor invändigt Vattenfall: ............................................... 1 st belyst Huvudkuddar: ....................................... 3 st Energiskydd: .......................................... Halvskum Garanti: .................................................... 5-3-2-1 års garanti * Startkitt kem

HOLLYWOOD ELITE™

BROADWAY ELITE™

Hollywood Elite har 6 bekväma sittplatser. Bland annat en liggdel med jets som ger mycket bra massage från nacke till benen, de två djupa platserna ger massage för hela ryggen.

Broadway Elite har 5 platser. Ett djupare säte, med fantastisk benterapi, ett säte med massage för hela ryggen. Med varierande höjd på sittplatserna är det lätt att variera massage.

Standard för Hollywood Elite™ Mått (diameter x höjd): ..................... 213x213x91 cm Antal platser: ......................................... 6/6 Volym: ....................................................... 1 325 liter Vikt tom/full: ......................................... 336/1 660kg Jetmunstycken: .................................... 41 Typ HK8 nackjetsmunstycken: ...... 2 st Typ HK8 jetmunstycken: .................. 18 Typ HK12 jetmunstycken: ................ 11 Typ HK16 jetmunstycken: ................ 9 Kontrollsystem jets: ........................... 2 zons kontroll Pump: ........................................................ 2 st 2-hastighet MP160 Rengöring: ............................................... Ozonator Flöde: ........................................................ 1 210 liter/minut Elektricitet: ............................................ 3x16A, 230V Kontrollpanel/display: ...................... 1 st inåtvänd med 4 knappar Lock: .......................................................... 1 st (grått eller brunt) Belysning: ................................................ Flerfärgad utvändig hörnbelysning och 17 LED-lampor invändigt Vattenfall: ............................................... 1 st belyst Huvudkuddar: ....................................... 3 st Energiskydd: .......................................... Halvskummad Garanti: .................................................... 5-2-1 års garanti * Startkitt Kem

Standard för Broadway Elite™ Mått (diameter x höjd): .....................196x196x91 Antal platser: ......................................... 5/5 Volym: ....................................................... 1 173 liter Vikt tom/full: ......................................... 241/1 413 kg Jetmunstycken: .................................... 30 Typ HK8 nackjetsmunstycken: ...... 2 Typ HK8 jetmunstycken: .................. 10 Typ HK12 jetmunstycken: ................ 10 Typ HK16 jetmunstycken: ................ 8 Kontrollsystem jets: ........................... 2 zons kontroll Pump: ........................................................ 2 st 2-hastighet MP160 Rengöring:................................................ Ozonator Flöde:......................................................... 1 210 liter/minut Elektricitet:............................................. 3x16A, 230V Kontrollpanel/display: ...................... 1 st inåtvänd med 4 knappar Lock: .......................................................... 1 st (grått eller brunt) Belysning: ................................................ Flerfärgad utvändig hörnbelysning och 15 LED-lampor invändigt Vattenfall: ............................................... 1 st belyst Huvudkuddar: ....................................... 2 st Energiskydd: .......................................... Halvskummad Garanti: .................................................... 5-3-2-1 års garanti* Startkitt Kem

Tillval Hollywood Elite™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Fullskum 2 pumpar Spa-frog kemdosering Wi-fi Transceiver

Tillval för Broadway Elite™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Fullskum 2 pumpar Spa-frog kemdosering Wi-fi Transceiver

MONACO ELITE™

NASHVILLE ELITE™

Monaco med sin runda form, ger en retrokänsla från förr. Med plats för 5, har Monaco bland annat en bekväm liggdel med härlig massage för rygg och ben, två djupare sittplatser med massage för hela ryggen.

Nashville Elite är den nyaste modellen i Celebrity Elite-serien. Nashville Elite är det lilla spabadet för den privata stunden, själv eller med en vän. Ett säte har massagen fokuserad på ryggen, liggdelen ger massage från nacke till fotsulorna. Nashville har också ett tredje säte anpassad för avsvalkning.

Tillval Broadway Elite™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Fullskum 2 pumpar Spa-frog kemdosering Wi-fi Transceiver

Tillval Broadway Elite™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Fullskum 2 pumpar Spa-frog kemdosering Wi-fi Transceiver

Standard för Monaco Elite™ Mått (diameter x höjd): ..................... 203 diameter x91 cm Antal platser: ......................................... 5/5 Volym: ....................................................... 946 liter Vikt tom/full: ......................................... 227/1 175kg Jetmunstycken: .................................... 23 Typ HK8 nackjetsmunstycken: ...... 2 st Typ HK8 jetmunstycken:................... 6 Typ HK12 jetmunstycken: ................ 10 Typ HK16 jetmunstycken:................. 5 Kontrollsystem jets: ........................... 2 zons kontroll Pump: ........................................................ 1 st 2-hastighet MP160 Rengöring: ............................................... Ozonator Flöde: ........................................................ 605 liter/minut Elektricitet: ............................................ 3x16A, 230V Kontrollpanel/display: ...................... 1 st inåtvänd med 3 knappar Lock: .......................................................... 1 st (grått eller brunt) Belysning: ................................................ 15 st flerfärgade LED-lampor invändigt Vattenfall: ............................................... 1 st belyst Huvudkuddar: ....................................... 3 st Energiskydd: .......................................... Halvskummad Garanti: .................................................... 5-3-2-1 års garanti * Startkitt Kem

Standard för Nashville Elite™ Mått (diameter x höjd): ..................... 152x213x75 cm Antal platser: ......................................... 2/3 Volym: ....................................................... 852 liter Vikt tom/full: ......................................... 181/919 kg Jetmunstycken: .................................... 22 Typ HK8 nackjetsmunstycken: ...... 2 st Typ HK8 jetmunstycken: .................. 7 Typ HK12 jetmunstycken: ................ 9 Typ HK16 jetmunstycken: ................ 4 Kontrollsystem jets: ........................... 2 zons kontroll Pump: ........................................................ 1 st 2-hastighet MP160 Rengöring: ............................................... Ozonator Flöde: ........................................................ 605 liter/minut Elektricitet: ............................................ 3x16A, 230V Kontrollpanel/display: ...................... 1 st inåtvänd med 3 knappar Lock: .......................................................... 1 st (grått eller brunt) Belysning: ................................................ Flerfärgad utvändig hörnbelysning och 15 LED-lampor invändigt Vattenfall: ............................................... 1 st belyst Huvudkuddar: ....................................... 2 st Energiskydd: .......................................... Halvskummad Garanti: .................................................... 5-3-2-1 års garanti* Startkitt Kem:

Tillval för Monaco Elite™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Fullskum 2 pumpar Spa-frog kemdosering Wi-fi Transceiver

38

Tillval för Nashville Elite™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Fullskum 2 pumpar Spa-frog kemdosering Wi-fi Transceiver

39


V-O-L-T™ massage system.

SPABAD

V EC TO R 2 1 V94™

V94L™

V94 är en riktig gigant med 239 cm åt varje håll finns gott om utrymme för 7 personer. 40 jetstrålar och en stor fontän i mitten skapar ett dynamiskt spa. Vector 21 V94™ har det exklusiva tillvalet MicroSilk™.

V94L är det stora badet med 239 cm åt varje håll. Med liggdel som ger massage från nacke till fötter. Med 40 jetstrålar och en stor fontän i mitten är detta ett dynamiskt spa. Vector21 V94L™ har det exklusiva tillvalet MicroSilk™.

Standard för Vector21 V94™ Mått (diam x h).......................................... 239X239X91 cm Antal platser............................................... 7/7 Volym............................................................. 1514 l Vikt tom/full............................................... 381 kg/1894 kg Jetmunstycken ......................................... 41 st ståljets Typ 200 jetmunstycken......................... 8 st Typ 400 jetmunstycken........................ 22 st Typ 500 jetmunstycken......................... 10 st Kontrollsystem jets.................................. Ställbara och 3 zon kontroll Pump............................................................. 2 st 2-hastighet (MP160) Rengöring: ............................................... Ozonator Flöde............................................................. 1210 liter/minut Elektricitet.................................................. 3X16A 400V Kontrollpanel/Display............................ 1 st inåtvänd med 6 knappar med Soak funktion Lock............................................................... 1 st (brunt eller grått) Belysning..................................................... Flerfärgad utvändig hörnbelysning och 12 LED-lampor invändigt Vattenfall..................................................... 2 st belysta pop-up enheter Huvudkuddar............................................. 5 st Energiskydd................................................ Glasfibersprutad insida och halvskummad isolering Garanti.......................................................... 5-3-2-1 års garanti* Startkit kem (1 pH upp, 1 pH ned, 1 klor, 1 bromin, 1 mineral & 1 teststickburk).

Standard för Vector21 V94L™ Mått (diam x h).......................................... 239X239X91 cm Antal platser............................................... 7/8 Volym............................................................. 1685 l Vikt tom/full............................................... 381 kg/2066 kg Jetmunstycken ......................................... 44 st ståljets Typ 200 jetmunstycken......................... 6 st Typ 400 jetmunstycken........................ 24 st Typ 500 jetmunstycken......................... 13 st Kontrollsystem jets.................................. Ställbara och 3 zon kontroll Pump............................................................. 2 st 2-hastighet (MP160) Rengöring: ............................................... Ozonator Flöde............................................................. 1210 liter/minut Elektricitet.................................................. 3X16A 400V Kontrollpanel/Display............................ 1 st inåtvänd med 6 knappar med Soak funktion Lock............................................................... 1 st (brunt eller grått) Belysning..................................................... Flerfärgad utvändig hörnbelysning och 12 LED-lampor invändigta Vattenfall..................................................... 2 st belysta pop-up enheter Huvudkuddar............................................. 5 st Energiskydd................................................ Glasfibersprutad insida och halvskummad isolering Garanti.......................................................... 5-3-2-1 års garanti* Startkit kem (1 pH upp, 1 pH ned, 1 klor, 1 bromin, 1 mineral & 1 teststickburk).

Tillval för Vector21 V94™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Fullskummad 2 pumpar Spa-frog kemdosering Wi-fi Transceiver MicroSilk™

V77L™

V65L™

V77L är ett spabad med 5 sittplatser varav en liggdel. Variationen på massage gör det enkelt att hitta favoritplatsen för stunden. V77L (med 1 pump) har det exklusiva tillvalet MicroSilk™.

V65L har platser för 3 personer. Det är ett av våra mindre spabad, och passar på den mindre uteplatsen. Liggdelen med massage från nacke till fötter, ger dig total avkoppling. Vector21 V65L™ har det exklusiva tillvalet MicroSilk™.

Standard för Vector21 V77L™ Mått (diam x h).......................................... 196X196X91 cm Antal platser............................................... 5/5 Volym............................................................. 1022 l Vikt tom/full............................................... 249 kg/1272 kg Jetmunstycken ......................................... 27 st ståljets Typ 200 jetmunstycken......................... 12 st Typ 400 jetmunstycken........................ 8 st Typ 500 jetmunstycken......................... 7 st Kontrollsystem jets.................................. Ställbara och 3 zon kontroll Pump............................................................. 1 st 2-hastighet (MP160) Rengöring: ............................................... Ozonator Flöde............................................................. 605 liter/minut Elektricitet.................................................. 3X16A 400V Kontrollpanel/Display............................ 1 st inåtvänd med 5 knappar med Soak funktion Lock............................................................... 1 st (brunt eller grått) Belysning..................................................... Flerfärgad utvändig hörnbelysning och 11 LED-lampor invändigt Vattenfall..................................................... 2 st belysta pop-up enheter Huvudkuddar............................................. 3 st Energiskydd................................................ Glasfibersprutad insida och halvskummad isolering Garanti.......................................................... 5-3-2-1 års garanti* Startkit kem (1 pH upp, 1 pH ned, 1 klor, 1 bromin, 1 mineral & 1 teststickburk).

Standard för Vector21 V65L™ Mått (diam x h).......................................... 165X213X75 cm Antal platser............................................... 3/3 Volym............................................................. 795 l Vikt tom/full............................................... 200 kg/994 kg Jetmunstycken ......................................... 22 st ståljets Typ 200 jetmunstycken......................... 10 st Typ 400 jetmunstycken........................ 5 st Typ 500 jetmunstycken......................... 7 st Kontrollsystem jets.................................. Ställbara och 3 zon kontroll Pump............................................................. 1 st 2-hastighet (MP160) Rengöring: ............................................... Ozonator Flöde............................................................. 605 liter/minut Elektricitet.................................................. 3X16A 400V Kontrollpanel/Display............................ 1 st inåtvänd med 5 knappar med Soak funktion Lock............................................................... 1 st (brunt eller grått) Belysning..................................................... Flerfärgad utvändig hörnbelysning och 10 LED-lampor invändigt Vattenfall..................................................... 2 st belysta pop-up enheter Huvudkuddar............................................. 3 st Energiskydd................................................ Glasfibersprutad insida och halvskummad isolering Garanti.......................................................... 5-3-2-1 års garanti* Startkit kem (1 pH upp, 1 pH ned, 1 klor, 1 bromin, 1 mineral & 1 teststickburk).

Tillval för Vector21 V77L™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Fullskummad 2 pumpar Spa-frog kemdosering Wi-fi Transceiver MicroSilk™ (ej V77L m 2 pumpar)

Tillval för Vector21 V65L™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Fullskum 2 pumpar Spa-frog kemdosering Wi-fi Transceiver MicroSilk™

Tillval för Vector21 V94L™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Fullskummad 2 pumpar Spa-frog kemdosering Wi-fi Transceiver MicroSilk™

V84™

V84L™

V84 har sittplatser för 6 personer. Varje sittplats har sin egen unika massage, vilket gör att man kan få behaglig massage från nacke till vaderna. V84 har det exklusiva tillvalet MicroSilk™.

V84L har plats för 5 personer. Varje plats har sin egen unika massage. Bland annat med en liggdel som ger behaglig massage från nacke till fötter. V84L har det exklusiva tillvalet MicroSilk™.

Standard för Vector21 V84™ Mått (diam x h).......................................... 213x213x91 cm Antal platser............................................... 6/6 Volym............................................................. 1211 liter Vikt tom/full............................................... 318 kg / 1530 kg Jetmunstycken.......................................... 37 Typ 200 jetmunstycken......................... 10 Typ 400 jetmunstycken........................ 20 Typ 500 jetmunstycken......................... 7 Kontrollsystem jets.................................. Ställbara och 3 zon kontroll Pump............................................................. 2 st 2-hastighet (MP160) Rengöring: ............................................... Ozonator Flöde............................................................. 1210 liter/minut Filter.............................................................. 2 st Elektricitet.................................................. 3x 16 A 400V Kontrollpanel/display............................. 1 st inåtvänd Lock............................................................... 1 st (brunt eller grått) Belysning..................................................... Flerfärgad utvändig hörnbelysning och 12 LED-lampor invändigt Vattenfall..................................................... 2 st belysta popup enheter Huvudkuddar............................................. 4 st Energiskydd................................................ Glasfibersprutad insida och halvskummad isolering Garanti.......................................................... 5-3-2-1 års garanti* Startkit kem (1 pH upp, 1 pH ned, 1 klor, 1 bromin, 1 mineral & 1 teststicksburk)

Standard för Vector21 V84L™ Mått (diam x h).......................................... 213x213x91 cm Antal platser............................................... 5/5 Volym............................................................. 1287 liter Vikt tom/full............................................... 318 kg / 1605 kg Jetmunstycken.......................................... 36 Typ 200 jetmunstycken......................... 11 Typ 400 jetmunstycken........................ 17 Typ 500 jetmunstycken......................... 8 Kontrollsystem jets.................................. Ställbara och 3 zon kontroll Pump............................................................. 2 st 2-hastighet (MP160) Rengöring: ............................................... Ozonator Flöde............................................................. 1210 liter/minut Filter.............................................................. 2 st Elektricitet.................................................. 3x 16 A 400V Kontrollpanel/display............................. 1 st inåtvänd Lock............................................................... 1 st (brunt eller grått) Belysning..................................................... Flerfärgad utvändig hörnbelysning och 14 LED-lampor invändigt Vattenfall..................................................... 2 st belysta popup enheter Huvudkuddar............................................. 4 st Energiskydd................................................ Glasfibersprutad insida och halvskummad isolering Garanti.......................................................... 5-3-2-1 års garanti* Startkit kem (1 pH upp, 1 pH ned, 1 klor, 1 bromin, 1 mineral & 1 teststicksburk)

La n ed d d a C o n a p pe n : troll MyS pa !

Styr din temperatur, via vår app Glömde du vrida ner spabadet till ekonomiläge innan du åkte? Vill du slå på belysningen och öka temperaturen inför kvällens bad? Ladda ner appen så kan du sköta ditt spabad, oavsett om du är på semester eller sitter kvar på jobbet. Via appen styr du temperatur, filter, cirkulationspumpar och belysning – precis som på spabadets paneler.

Tillval för Vector21 V84L™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Fullskummad 2 pumpar Spa-frog kemdosering Wi-fi Transceiver MicroSilk™

Tillval för Vector21 V84™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Fullskummad 2 pumpar Spa-frog kemdosering Wi-fi Transceiver MicroSilk™

*Fullständiga garantivillkor finns på vår hemsida

*Fullständiga garantivillkor finns på vår hemsida

40

41


SPABAD

C R OW N

Experience wellness! Your ultimate Hot Tub experience.

SUMMIT™

EPIC™

Summit är den ultimata fristaden där du kan samla dina närmaste. Tre Adirondack-stolar sida vid sida skämmer bort varje del av din värkande kropp. Mitt emot dessa levererar fyra intilliggande hydromassagesäten lugnande avslappning, med enkel åtkomst till den spännande Regal Whitewater-4™-jetstrålen. Fyra H.O.T. -zoner ger målinriktad kontroll och flexibilitet och dess öppna layout ger gott om utrymme att sträcka på benen!

Epic är en sann legend. Med skulpterade sittplatser i flera nivåer för sex personer, inklusive en Adirondack-stol för hela kroppen med kraftfull nacke-till-fot-terapi. Det superdjupa sätet sluter in dig i värme och riktar sig mot nacken, axlarna och ryggraden. Med fem H.O.T. -zoner – Ländrygg, axel och fot – inklusive en Regal Whitewater-4-jetstråle. Du kommer berätta om denna bubbelpool i flera generationer!

Standard för Crown Summit™ Mått (diam x h).......................................... 239x239x90 cm Antal platser............................................... 7 Volym............................................................. 1779 l Vikt tom/full............................................... 499 kg/2277 kg Jetmunstycken.......................................... 65 st ståljets Kontrollsystem jets.................................. Ställbara och 4 zon kontroll Zonterapi .................................................... 4 st H.O.T. tm Zones Pump............................................................. 2 st 2-hastighet (MP160) Rengöring.................................................... Ozonator Inlinesystem Flöde............................................................. 1817 liter/minut Elektricitet.................................................. 50 Hz, 230V732A/3PH Kontrollpanel/Display............................ 1 st inåtvänd med 9 knappar med Soak funktion Lock............................................................... 1 st (brunt eller grått) Belysning..................................................... LED belysning Vattenfall..................................................... 2 st belysta pop-up enheter Huvudkuddar............................................. 3 st Energiskydd................................................ Glasfibersprutad insida och helskummad isolering Garanti......................................................... 10-7-5-2-1 års garanti* Startkit kem

Standard för Crown Epic™ Mått (diam x h).......................................... 229x229x90cm Antal platser............................................... 5/6 Volym............................................................. 1476 L Vikt tom/full............................................... 386 kg/1814 kg Jetmunstycken.......................................... 53 st ståljets Kontrollsystem jets.................................. Ställbara och 5 zon kontroll Zonterapi..................................................... 5 st H.O.T. tm Zones Pump............................................................. 2 st 2-hastighet (MP160) Rengöring.................................................... Ozonator inlinesystem Flöde............................................................. 1817 liter/minut Elektricitet.................................................. 50 Hz, 230V732A/3PH Kontrollpanel/Display............................ 1 st inåtvänd med 8 knappar med Soak funktion Lock............................................................... 1 st (brunt eller grått) Belysning..................................................... LED belysning Vattenfall..................................................... 2 st belysta pop-up enheter Huvudkuddar............................................. 3 st Energiskydd................................................ Glasfibersprutad insida och helskummad isolering Garanti......................................................... 10-7-5-2-1 års garanti* Startkit kem

Tillval för Crown Summit™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Wi-fi Transceiver Aromabehållare MicroSilk™

Tillval för Crown Epic™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Wi-fi Transceiver Aromabehållare MicroSilk™

Euphoria™

Resort™

Euphoria är en kunglig fest. Den har en symmetrisk layout med sju säten på flera nivåer, inklusive två extradjupa terapisäten som är placerade sida vid sida med helkroppsmassage. Varje säte kan nå den explosiva Regal Whitewater-4-jetstrålen för kraftfull ben- och fotterapi. Fem H.O.T. -zoner som säkerställer att du och dina gäster upplever gränslös eufori!

Resort är värdig både en kung och en drottning. Dess unikt kurviga design ger komfort och exceptionell hydroterapi. Sittplatser i flera nivåer för fem personer inkluderar dubbla Adirondackstolar: en med H.O.T. -zonsjetstrålar för ländryggen, den andra med H.O.T. -zonsjetstrålar för axlarna och båda har kraftfulla jetstrålar vid benen och fötterna. Två djupterapisäten och ett ingångs-/ nedkylningssäte som kompletterar layouten. En Regal Whitewater-4-jetstråle gör att det totala antalet H.O.T. -zoner blir tre, vilket gör den till en verkligt lyxig destination!

Standard för Crown Euphoria™ Mått (diam x h).......................................... 229X229X90 cm Antal platser............................................... 7/7 Volym............................................................. 1438 l Vikt tom/full............................................... 374 kg/1812 kg Jetmunstycken.......................................... 53 st ståljets Kontrollsystem jets.................................. Ställbara och 3 zon kontroll Zonterapi..................................................... 5 st H.O.T. tm Zones Pump............................................................. 2 st 2-hastighet (MP160) Rengöring.................................................... Ozonator inlinesystem Flöde............................................................. 1817 liter/minut Elektricitet.................................................. 50 Hz, 230V732A/3PH Kontrollpanel/Display............................ 1 st inåtvänd med 8 knappar med Soak funktion Lock............................................................... 1 st (brunt eller grått) Belysning..................................................... LED belysning Vattenfall..................................................... 2 st belysta pop-up enheter Huvudkuddar............................................. 3 st Energiskydd................................................ Glasfibersprutad insida och helskummad isolering Garanti......................................................... 10-7-5-2-1 års garanti* Startkit kem

Standard för Crown Resort™ Mått (diam x h).......................................... 216x216x90 cm Antal platser............................................... 5 Volym............................................................. 1363 l Vikt tom/full............................................... 345 kg/1706 kg Jetmunstycken.......................................... 50 st ståljets Kontrollsystem jets.................................. Ställbara och 3 zon kontroll Zonterapi..................................................... 3 st H.O.T. tm Zones Pump............................................................. 2 st 2-hastighet (MP160) Rengöring.................................................... Ozonator Inlinesystem Flöde............................................................. 1514 liter/minut Elektricitet.................................................. 50 Hz, 230V732A/3PH Kontrollpanel/Display............................ 1 st inåtvänd med 8 knappar med Soak funktion Lock............................................................... 1 st (brunt eller grått) Belysning..................................................... LED belysning Vattenfall..................................................... 2 st belysta pop-up enheter Huvudkuddar............................................. 3 st Energiskydd................................................ Glasfibersprutad insida och helskummad isolering Garanti......................................................... 10-7-5-2-1 års garanti* Startkit kem

Tillval för Crown Euphoria™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Wi-fi Transceiver Aromabehållare MicroSilk™

Tillval för Crown Resort™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Wi-fi Transceiver Aromabehållare MicroSilk™

SPIRIT™ Spirit har ett fint flyt med läkande terapi. Den eleganta, böjda ingången erbjuder fyra hydromassagesäten för upp till tre personer. Den lugnande loungen med H.O.T. -zonjetstrålar för axlarna ger helkroppsterapi. Det djupa terapisätet med H.O.T. -zonstrålar för ländryggen tar hand om alla dina ryggmuskler. Dessutom lyfter ett avsvalningssäte ditt hjärta över vattenlinjen och gör det lättare att stiga in och ur. Spirit kommer att förnya din kropp och ditt sinne varje dag! Standard för Crown Spirit™ Mått (diam x h)…………………………168x216x90 cm Antal platser............................................... 4 Volym............................................................. 1003 l Vikt tom/full............................................... 209 kg/1211 kg Jetmunstycken.......................................... 32 st ståljets Kontrollsystem jets.................................. Ställbara och 3 zon kontroll Zonterapi..................................................... 2 st H.O.T. tm Zones Pump............................................................. 2 st 2-hastighet (MP160) Rengöring.................................................... Ozonator Inline-system Flöde............................................................. 908 liter/minut Elektricitet.................................................. 50 Hz, 230V732A/3PH Kontrollpanel/Display............................ 1 st inåtvänd med 8 knappar med Soak funktion Lock............................................................... 1 st (brunt eller grått) Belysning..................................................... LED belysning Vattenfall..................................................... 2 st belysta pop-up enheter Huvudkuddar............................................. 3 st Energiskydd................................................ Glasfibersprutad insida och helskummad isolering Garanti......................................................... 10-7-5-2-1 års garanti* Startkit kem Tillval för Crown Spirit™ Bluetooth stereo Fjärrkontroll Wi-fi Transceiver Aromabehållare MicroSilk™

*Fullständiga garantivillkor finns på vår hemsida

*Fullständiga garantivillkor finns på vår hemsida

42

43


SPABAD

Alla våra ATV–modeller

V 150 Ett perfekt utformat swimspa för kropp, sinne och själ.

ATV 17 KONA™

ATV 17 SPORT™

ATV 17 Kona är en av de största swimspat i ATV-serien, med hela 519 cm längd och 3 pumpar. Marquis whitewater-jets är exklusivt för Kona, och ger möjlighet att maximera simträningen. Whitewater-jets ger drygt 39% mer flöde jämfört med jets i swimspas i denna storlek. ATV 17 Kona har även Buoyancy-jets, som ger en unik dynamik för ditt träningspass.

ATV 17 Sport är en av de största swimspat i ATV-serien. 519 cm långt och med 3 st hastighetspumpar ger mångsidighet för ditt sim-och träningspass. De 3 pumparna skapar en flödeshastighet på 1.969 lpm. Standard för ATV 17 Sport Vattendjup.................................................. 135 cm Antal jets...................................................... 26 st Antal swim jets.......................................... 6 st Whitewater och 2 st Bouyancyjets Pump............................................................. 2 st 2-hastighet 1363 liter/minut och 1 st 1-hastighet 606 liter/minut Mått............................................................... 519 x 227 x 155 cm Vikt tom/full............................................... 1 388 kg / 10 183 kg Volym............................................................. 9 085 liter Ozonator..................................................... Corona Discharge Trappa........................................................... Inbyggd trappa på insidan med LED belysning Kontrollpanel............................................. Lätt att hantera från insidan Sittplatser.................................................... 1 djupt säte och 1 högre Cooldown-säte Filter.............................................................. 2 st som täcker 16,7 kvadratmeter Skimmer....................................................... 2 st belysta Isolering........................................................ Fullskum Lock............................................................... 1 st brunt eller grått Startkit kem (1 pH upp, 1 pH ned, 1 klor, 1 bromin, 1 mineral & 1 teststicksburk)

Standard för ATV 17 Kona Vattendjup.................................................. 135 cm Antal jets...................................................... 26 st Antal swim jets.......................................... 6 st Whitewater och 2 st Bouyancy-jets Pump............................................................. 2 st 2-hastighet 1363 liter/minut och 1 st 1-hastighet 606 liter/minut Mått............................................................... 519 x 227 x 155 cm Vikt tom/full............................................... 1 388 kg / 10 183 kg Volym............................................................. 9 085 liter Ozonator..................................................... Corona Discharge Trappa........................................................... Inbyggd trappa på insidan med LED belysning Kontrollpanel............................................. Lätt att hantera från insidan Sittplatser.................................................... 1 djupt säte och 1 högre Cooldown-säte Filter.............................................................. 2 st som täcker 16,7 kvadratmeter Skimmer....................................................... 2 st belysta Isolering........................................................ Fullskum Lock............................................................... 1 st brunt eller grått Startkit kem (1 pH upp, 1 pH ned, 1 klor, 1 bromin, 1 mineral & 1 teststicksburk)

V150 Swimspa™ Standard för V150 Swimspa Mått (diameter x höjd): ..................... 381 x 229 x 127 cm Antal platser: ......................................... 8/8 Volym:........................................................ 3 296 liter Vattendjup: ............................................ 109 cm Vikt tom/full: ......................................... 816 /4 410kg Jets: ........................................................... 41 Pump: ........................................................ 2 st 2-hastighet (MP160) Rengöring: ............................................... Ozonator Flöde: ........................................................ 1 212 liter/minut Elektricitet: ............................................ 3x16A, 400V Kontrollpanel/display: ...................... 1 st inåtvänd Lock: .......................................................... 2 st grått eller brunt Belysning: ................................................ Flerfärgad utvändig hörnbelysning och 25 LED-lampor invändigt Vattenfall: ............................................... 2 st belysta Huvudkuddar: ....................................... 4 st Energiskydd: .......................................... Fullskummad Garanti: .................................................... 10-7-5-2-1 års garanti * Startkitt kem

Vector 21 V150 swim spa levererar ett flöde och kraft, till skillnad från vad som tidigare setts i Swimspa: oöverträffad kontroll och mångsidighet i avancerade systemkoncept: individuellt kommando och kontroll, men ändå perfekt utformat swimspa för kropp, sinne och själ. De tre Whitewater-4 jetstrålarna ger ett flöde på 606 lpm, perfekt utformat som rekreationssimmare kommer att njuta av. Flödet är inställbart utefter dina specifika behov. Orbital Jetpod levererar en roterande yteffekt, mer som en sportsmassage. Conal Jetpod levererar en mildare massage som ger en avslappnande effekt

Tillval för V150 Swimspa: Bluetooth stereo Fjärrkontroll LED-belysning Utrustning för rodd Gummiband för träning Spa-frog kemdosering Wi-fi Transceiver Trappa (höger eller vänster) Förvaringsbänk

Tillval till ATV 17 Sport Ljudssytem.................................................. Adagio-stereo, bluetooth, subwoofer, 4 st högtalare Ljudtillbehör............................................... AUX port, flytande fjärrkontroll Belysning..................................................... 22 st LED-lampor Vattenfall..................................................... Fontäner med LED-belysning Roddsystem................................................ Motstånd och rodd kit Trappa........................................................... Trappa på utsidan, höger eller vänster sida (Espresso/Ash) Träningstrappa........................................... Flyttbar Aerobic-trappa Locklyft......................................................... 2 st locklyft Wifi................................................................. Wifi modul

Tillval till ATV 17 Kona Ljudssytem.................................................. Adagio-stereo, bluetooth, subwoofer, 4 st högtalare Ljudtillbehör............................................... AUX port, flytande fjärrkontroll Belysning..................................................... 22 st LED-lampor Vattenfall..................................................... Fontäner med LED-belysning Roddsystem................................................ Motstånd och rodd kit Trappa........................................................... Trappa på utsidan, höger eller vänster sida (Espresso/Ash) Träningstrappa........................................... Flyttbar Aerobic-trappa Locklyft......................................................... 2 st locklyft Wifi................................................................. Wifi modul

ATV 14 SPORT™

ATV 14 SPLASH™

ATV 14 Sport är Splashens storebror. Här har vi ett steg till för badare som önskar högre styrka i vattnet och ett större motstånd till sina träningspass. Detta ATV har 3 pumpar som gör att din träning eller kanske din rehab en knuff i rätt riktning.

Om du tycker om vatten och vill ha möjlighet att simma, träna, bada eller leka, så är ATV 14 Splash det perfekta swimspat! Med 1 pump får man ett anpassat flöde för träningen. ATV 14 Splash är utrustad med ett motståndsband.

Standard för ATV 14 Sport Vattendjup.................................................. 122 cm Antal jets...................................................... 26 st Antal swim jets.......................................... 6 st turbojets Pump............................................................. 3 st 2-hastighet 606 liter/ minut Mått............................................................... 428 x 227 x 143 cm Vikt tom/full............................................... 971 kg / 7 496 kg Volym............................................................. 6 529 liter Ozonator..................................................... Corona Discharge Trappa........................................................... Inbyggd trappa på insidan med LED belysning Kontrollpanel............................................. Lätt att hantera från insidan Sittplatser.................................................... 1 djupt säte och 1 högre Cooldown-säte Filter.............................................................. 2 st som täcker 16,7 kvadratmeter Skimmer....................................................... 2 st belysta Isolering........................................................ Fullskum Lock............................................................... 1 st brunt eller grått Startkit kem (1 pH upp, 1 pH ned, 1 klor, 1 bromin, 1 mineral & 1 teststicksburk)

Standard för ATV 14 Splash Vattendjup.................................................. 122 cm Antal jets...................................................... 26 st Antal swim jets.......................................... 2 st turbojets Pump............................................................. 1 st 2-hastighet 606 liter/ minut Mått............................................................... 428 x 227 x 143 cm Vikt tom/full............................................... 971 kg / 7 496 kg Volym............................................................. 6 529 liter Ozonator..................................................... Corona Discharge Trappa........................................................... Inbyggd trappa på insidan med LED belysning Kontrollpanel............................................. Lätt att hantera från insidan Sittplatser.................................................... 1 djupt säte och 1 högre Cooldown-säte Filter.............................................................. 2 st som täcker 16,7 kvadratmeter Skimmer....................................................... 2 st belysta Isolering........................................................ Fullskum Lock............................................................... 1 st brunt eller grått Startkit kem (1 pH upp, 1 pH ned, 1 klor, 1 bromin, 1 mineral & 1 teststicksburk)

Tillval till ATV 14 Sport Ljudssytem.................................................. Adagio stereo, bluetooth, subwoofer, 4 st högtalare Ljudtillbehör............................................... AUX port, flytande fjärrkontroll Belysning..................................................... 22 st LED-lampor Vattenfall..................................................... Fontäner med LED-belysning Roddsystem................................................ Motstånd och rodd kit Trappa........................................................... Trappa på utsidan, höger eller vänster sida (Espresso/Ash) Träningstrappa........................................... Flyttbar Aerobic-trappa Locklyft......................................................... 2 st locklyft Wifi................................................................. Wifi modul

Tillval till ATV 14 Splash Ljudssytem.................................................. Adagio stereo, bluetooth, subwoofer, 4 st högtalare Ljudtillbehör............................................... AUX port, flytande fjärrkontroll Belysning..................................................... 22 st LED-lampor Vattenfall..................................................... Fontäner med LED-belysning Roddsystem................................................ Motstånd och rodd kit Trappa........................................................... Trappa på utsidan, höger eller vänster sida (Espresso/Ash) Träningstrappa........................................... Flyttbar Aerobic-trappa Locklyft......................................................... 2 st locklyft Wifi................................................................. Wifi modul

*Fullständiga garantivillkor finns på vår hemsida

*Fullständiga garantivillkor finns på vår hemsida

44

45


SPABAD

Färgval DURASHELL® INTERIÖR

GLACIER

WINTER SOLSTICE

MIDNIGHT CANYON

TUSCAN SUN

STERLING SILVER

ALBA

INTERIÖR I AKRYL

EXTERIÖR

LOCK

TIMBER

BLACK WEATERSHIELD

GRANITE

CHARCOAL

EXTERIÖR

LOCK

WINTER SOLSTICE

ALBA

SIERRA

MIDNIGHT CANYON

BARNWOOD

WALNUT

GLACIER

STERLING SILVER

DEEP WATERS

TUSCAN SUN

CORDOVAN

CHARCOAL

MAYAN COPPER

PACIFIC RIM

CELEBRITY ELITE

INTERIÖR I AKRYL

EXTERIÖR

LOCK

ALBA

CAMEO

GLACIER

MAYAN COPPER

BARNWOOD

WALNUT

MIDNIGHT CANYON

STERLING SILVER

SIERRA

TUSCAN SUN

CORDOVAN

CHARCOAL

EXTERIÖR

LOCK

MAHOGANY

WALNUT

SLATE

CHARCOAL

WINTER SOLSTICE

INTERIÖR

GLACIER (ORIGINAL)

STERLING SILVER (TILLVAL)

PACIFIC RIM (TILLVAL)

MIDNIGHT CANYON (TILLVAL)

Nordiska Kvalitetspooler har samarbete med Wasa Kredit, vilket betyder att du kan dela upp din betalning som en månadskostnad istället för en klumpsumma. Wasa Kredit hjälper dig med ditt köp genom flexibla finansieringslösningar.

*Fullständiga garantivillkor finns på vår hemsida

46

47


BADKAR SPABAD

Nyhet! Magiska Microsilk – nu även som badkar.

Några tips innan du beställer ditt nya badkar från oss.

Nu kan du även med vår nya produkter från Interform njuta av MicroSilk i ditt badkar.

Tänk igenom vilka behov du har. Vill du ha ett badkar eller ett massagebadkar? Ska du ha dusch också, eller kanske en kombinationslösning med både dusch och badkar?

För många är badkaret en plats för avkoppling och egentid. Andra använder karbad som lindrande behandling. För de minsta är badkaret synonymt med glädje, lek och gemenskap. Interform har skapat badglädje för alla slags människor och alla typer av behov i snart 30 år. Vartenda ett av deras badkar är resultatet av ett noga genomtänkt hantverk som återspeglar deras historia ochderas syn på kvalitet, funktionalitet, teknologi och vacker design. SORTIMENT Dyk ner i utbudet och låt dig inspireras på nordiskakvalitetspooler.se. Ladda ned hela Interformkatalogen från vår hemsida.

FÄRGVAL Allt fler väljer en personlig och individuell stil i badrummet. Det kan du till exempel göra genom att välja en annan färg på badkarets front. Ange önskad RAL-färg och skapa ett unikt badrum. En NYHET för året är badkar i matt akryl! Finns i vitt, svart och grått.

PLANERING Börja med att hitta ett badkar med lämpliga mått och storlek för ditt badrum. Interform har badkar för alla badrum, oavsett om du föredrar rena linjer eller runda former, eller ett asymmetriskt, fristående, nedsänkt eller inmurat badkar. Vad du än väljer kan du känna dig säker på att du får ett badkar med hög kvalitet! Vi har också badkarsväggar som passar till flera av våra modeller.

NYH E

T! N Y H Erm

Interfo med ar – badk oSilk Micr

48

T!

Badk matt acar i ryl!

49

Finns i svart, gråttoch matt vit


BADKAR SPABAD

Alla våra badkar fylls INSPIRATION med högsta kvalitet och hantverksmässig finish.

INBYGGT NEMO 170

LAGUNE

MIME HELGJUTET BADKAR

IDUN

MICROSILK – NATURENS EGEN SYREBEHANDLING Vi är stolta över att kunna erbjuda den banbrytande teknologin med mikrobubblor, MicroSilk. Enkelt uttryckt är MicroSilk en spaupplevelse där vattenterapi kombineras med en unik syrebehandling.

Loke med badekarvegg

T! N Y H Erm

Interfo med ar – badk oSilk Micr

VIENA I GRÅ MATT "BETONG-LOOK"

ODIN

LOKE MED BADKARSVÄGG

NEMO

50

NEMO 180

NEDSÄNKT NEMO 170

51


GENERALAGENT I NORDEN FÖR SAN JUAN GLASFIBERPOOLER OCH MARQUIS SPA. SVERIGES STÖRSTA ÅTERFÖRSÄLJARNÄTVERK FÖR GLASFIBERPOOLER OCH SPABAD FINNS ALLTID NÄRA DIG. HITTA DEM PÅ NORDISKAKVALITETSPOOLER.SE

BECKASINVÄGEN 9, 803 09 GÄVLE • TELEFON: 026 –22 22 350

nordiskakvalitetspooler.se

Pleasure now – and for a lifetime