Page 1

Laten we leren wat er nieuw is in Outlook 2019 voor Windows


U zult veel goede en waardevolle functies vinden voor de gebruikersgemeenschap, ongeacht hun geografische locatie. Omdat ze geleidelijk beschikbaar worden gesteld aan zoveel mogelijk mensen.


Als u vanuit Outlook 2016 een upgrade naar Outlook 2019 uitvoert, heeft u nog steeds de functie die u gebruikt en zult u ook nieuwe functies opmerken.


Laten we iets leren over enkele van de nieuwe functies van de Outlook die u anders kunt leren van de Outlook-ondersteuning.


EĂŠn klik lost toegankelijkheidsproblemen op De regelgevende instantie voor toegankelijkheid is beter dan ooit met gemoderniseerde ondersteuning voor internationale normen en handige aanbevelingen om uw documenten toegankelijker te maken.


Gerichte inbox Gerichte inbox helpt u zich te concentreren op e-mails die voor u het belangrijkst zijn. Het scheidt je inbox in twee tabbladen, de ene is scherp en de andere. Je belangrijkste e-mails bevinden zich op een gefocust tabblad terwijl de rest gemakkelijk toegankelijk is maar uit de buurt op andere tabbladen, zodat ze anders worden onderscheiden. U wordt op de hoogte gehouden van e-mail die naar andere wordt doorgestuurd en u kunt op elk gewenst moment schakelen tussen tabbladen om ook andere e-mails snel te bekijken.


Visuele impact Breng visuele interesse naar uw document, werkbladen en presentaties door schaalbare vectorafbeeldingen in te voegen waarop een filter is toegepast


Bekijk drie tijdzones Deze functie maakt het instellen van ontmoetingen tussen tijdzones zeer eenvoudig. U kunt meerdere tijdzones aan uw agenda toevoegen om eenvoudig de beschikbaarheid van iedereen te bekijken en een tijd te kiezen die voor iedereen werkt. Deze manier om een ontmoeting voor mensen die in verschillende tijdzones leven gemakkelijk te maken.


Luister naar e-mails Wanneer multitasking op orde is, laat Outlook uw e-mailberichten hardop lezen zodat u er op afstand van de computer naar kunt luisteren. Op deze manier kunt u andere taken uitvoeren terwijl uw e-mails voor u worden voorgelezen.


Al deze zijn de nieuwste functies die uw leven gemakkelijker en overzichtelijker zullen maken dan het in werkelijkheid is. Op deze manier kunt u uw taken ook eenvoudig ordenen en op tijd klaar krijgen. U kunt bovenstaande taken uitvoeren of u kunt hulp vragen aan het Technische Ondersteuningsteam van Outlook om het voor u te doen +31208932037. Bron We bieden ook klantenondersteuning voor McAfee Klantenservice Nederland.

Profile for jak.ilvy1989

Laten We Leren Wat Er Nieuw is in Outlook 2019 Voor Windows?  

Al deze zijn de nieuwste functies die uw leven gemakkelijker en overzichtelijker zullen maken dan het in werkelijkheid is. Op deze manier ku...

Laten We Leren Wat Er Nieuw is in Outlook 2019 Voor Windows?  

Al deze zijn de nieuwste functies die uw leven gemakkelijker en overzichtelijker zullen maken dan het in werkelijkheid is. Op deze manier ku...

Advertisement