Page 1

j ad solucions globals d’internet


Internet ofereix a les empreses la possibilitat d’obrir-se a nous mercats, fent arribar el seu producte fins a llocs on abans no era possible. Disposem d’un equip de professionals apassionat per les noves tecnologies amb més de 10 anys d’experiència en àmbits com: programació, administració de sistemes, disseny web, màrqueting online, etc. que us ajudaran a realitzar el vostre projecte o idea.

Les imatges publicades no són contractuals Totes les dades són correctes excepte errors tipogràfics


SERVEIS Hostatge

Servidors

Backup online

Solucions web

Màrqueting online

Aplicacions online

R-forms

Mailing

PÀG. 3 PÀG. 5 PÀG. 7 PÀG. 9 PÀG. 11 PÀG. 13 PÀG. 15 PÀG. 17


HOS TATGE

JAD disposa de servidors i d’infraestructura pròpia a un dels Data Center de més prestigi d’Espanya, ubicat a l’edifici “Torre Tarragona” de Barcelona. Ha estat dissenyat per prioritzar al màxim la seguretat en el seu funcionament i les seves instal·lacions han estat dotades amb sistemes de by-pass, transferència de càrregues crítiques sense talls de tensió, aïllament galvànic, xarxa equipotencial de terra, etc.


HOSTATGE DOMINIS El registre del domini és el primer pas per situar la seva empresa a internet, ens permet personalitzar els correus i que siguin una porta d’entrada per a nous clients.

ALLOTJAMENT WEB I APLICACIONS ONLINE Oferim diferents paquets d’allotjament que volen ajustar-se a les seves necessitats. Des de poder allotjar una tarja de visita fins a una plataforma online que permeti la venda de productes. Espai web: El client disposa d’un espai virtual per publicar el seu lloc web. FTP: Directori virtual que li permetrà penjar qualsevol tipus de fitxers per a ser descarregats. Call center: Assessorem i donem solució als seus dubtes. Estadístiques: Comprovi l’evolució del seu lloc web a través del nostre panell estadístic que li permetrà saber el nombre de visites diàries i mensuals, l’origen i la durada d’aquestes, les paraules utilitzades als cercadors, etc. Webmail: Consulti el seu correu, estant fora de l’oficina, a través de qualsevol navegador web. Panell d’administració de bústies de correu opcional Filtre ANTI-SPAM: Bloquegem els missatges no desitjats que arriben als nostres servidors. Antivirus: Aconseguim eliminar un 99% dels virus que puguin ser enviats al seu correu. CARACS.

HTML

BÀSIC

BD

BD PLUS

TPV

Espai Web

100 MB

200 MB

400 MB

800 MB

1,5 GB

1 Gb

2 Gb

3 GB

6 GB

15 GB

FTP

1

1

3

5

5

TPV

NO

NO

NO

NO

GB addicional

10€

10€

10€

10€

10€

Estadístiques web

Webmail

BD

NO

NO

Antivirus Servidor de correu

99 %

99 %

99 %

99 %

99 %

Transferència mensual

Connectivitat

JAD solucions globals d’internet - Tel. 93 849 47 28 // www.jad.cat // info@jad.cat

pàg. 4


SER VIDORS

L’adquisició d’un servidor propi permet a les empreses més llibertat a l’hora de definir les seves necessitats i estratègies de comunicació, traspàs de dades i informació a través d’Internet amb un cost fix mensual.


SERVIDORS JAD disposa de servidors i d’infraestructura pròpia a un dels Data Center de més prestigi a Espanya ubicat a l’Edifici Torre Tarragona de Barcelona.

AVANTATGES Allotjament de tots els dominis de l’empresa i els seus llocs web. Gestió de correus il·limitats Panell d’administració de bústies de correu opcional Gestió de FTP il·limitats Configuracions de funcionament i seguretat personalitzades. Aplicacions opensource gratuïtes, nosaltres l’ajudarem a triar quina eina li pot ser útil per a la seva empresa (SugarCRM, Newsletter, Mantis, Alfresco, ...)

ELS NOSTRES SERVIDORS Tots els nostres servidors funcionen sota GNU Linux (Debian). Utilitzem la tecnologia de virtualització Openvz. Això ens permet realitzar backups i punts de restauració de la màquina, i ens permet modificar o ampliar els recursos dels servidors virtuals sense cap pèrdua d’informació i connectivitat. Tots els servidors són administrats per experts en sistemes i són monotoritzats a temps real per garantir un bon servei i una resposta immediata en cas de detectar algun problema.

CARACTERÍSTIQUES Processador

VIRTUAL

BÀSIC

AVANÇAT

DEDICAT

Dual Core Intel Xeon E3113, 3.0GHz, 6MB Cache, 1333MHz FSB ®

®

RAM Garantida

512 MB

1 GB

1 GB

RAM Dinàmica

2 GB

3 GB

-

Espai en disc

20 GB

40 GB

250 GB

Transferència

150 GB

300 GB

1.000 GB

Punt de restauració

Direcció IP pròpia

Debian

Debian

Debian

S.O. (Linux) Accés remot (SSH)(Linux)

RAID

JAD solucions globals d’internet - Tel. 93 849 47 28 // www.jad.cat // info@jad.cat

RAID-1 por hardware

pàg. 6


BACKUP ONLINE

Que passaria amb la informació de la seva empresa si els seus servidors o equips informàtics patissin una pèrdua accidental de la informació, una averia al disc dur, robatori, incendi, etc.?


BACKUP ONLINE JAD Backup Online és un producte que li permetrà realitzar còpies de seguretat automàtiques de les dades crítiques dels seus servidors, PCs o ordinadors portàtils a través d’una connexió a Internet. L’enviament de la informació entre els equips del client i el servidor es realitza mitjançant SSL amb una clau de 2048 bits, que ofereix la màxima garantia de seguretat en el traspàs de dades. La consulta de dades es farà igualment a través d’una connexió xifrada protegida per clau d’accés.

CARACTERÍSTIQUES DEL SERVEI Servei compatible Windows, Mac i Linux Programació dels backups segons les necessitats dels clients. Opció de forçar el backup manualment Copies de seguretat incrementals Accés protegit mitjançant usuari i clau d’accés Software de recuperació d’arxius

CÒPIA DE SEGURETAT DELS FITXERS AL SERVIDOR:

EN CAS DE PÈRDUA DELS FITXERS:

JAD solucions globals d’internet - Tel. 93 849 47 28 // www.jad.cat // info@jad.cat

pàg. 8


SOLU CIONS WEB

Dissenyem, programem i maquetem la plataforma web de la seva empresa segons les seves necessitats: des d’una web presencial per a posicionar per primera vegada la seva empresa a internet, fins a la creació d’una plataforma amb catàleg de productes i botiga virtual.


SOLUCIONS WEB WEB PRESENCIAL

Tarja de visita amb les dades de contacte de la seva empresa. Els seus clients podran localitzar-los amb facilitat per a comunicar-se amb vostès.

WEB PIMES

Pàgina web bàsica on es mostren les característiques principals de la seva empresa. Una solució econòmica per a posicionar-se per primera vegada a internet.

WEB CORPORATIVA

Plataforma web amb disseny personalitzat i gestor de continguts. Una bona manera de donar a conèixer la seva empresa. Els visitants podran consultar una explicació del que fan, els serveis que ofereixen, notícies de l’empresa, catàleg de productes, etc.

E-COMMERCE

Si vol comercialitzar els seus productes per la xarxa, li oferim un seguit d’eines que li permetran realitzar vendes a través d’internet.

PORTALS WEB

Creem portals a mida segons les necessitats dels nostres clients, des de portals tecnològics, laborals, associatius, etc..

JAD solucions globals d’internet - Tel. 93 849 47 28 // www.jad.cat // info@jad.cat

pàg. 10


MAR QUE TING ONLINE

Nou de cada deu internautes utilitzen els cercadors per localitzar allò que necessiten; i vuit de cada deu només mira les dos primeres pàgines de resultats. Orientem sobre les millores que es poden realitzar a la seva web i les accions de màrqueting per aparèixer en les primeres posicions dels cercadors més utilitzats.


MÀRQUETING ONLINE ALTA BÀSICA CERCADORS

Alta de forma manual als cercadors més utilitzats i fins a 30 directoris de temàtica diversa. A les renovacions anuals es faran les altes a aquells cercadors o directoris que puguin anar apareixent.

POSICIONAMENT CERCADORS AVANÇAT

Analitzem els aspectes tècnics i estratègics de la seva web que influeixen al posicionament en els cercadors i l’ajudem a potenciar-los. Entreguem un informe que li donarà les claus per a realitzar una bona optimització de la seva web pels cercadors, així com recomanacions per a incrementar el trànsit de qualitat. Si no disposa d’un proveïdor o d’un equip tècnic que implementi les accions proposades pot contractar els nostres serveis d’optimització en cercadors i el nostre equip SEO les realitzarà. Anàlisi i selecció de paraules clau Redacció de textos optimitzats per al posicionament en buscadors Arquitectura dels continguts per a distribuir-los a la seva web de forma que ajudi a un millor posicionament Reescriptura d’URLs estàtiques i dinàmiques Optimització d’arxius: flash, imatges, PDF, etc. Metatags personalitzades per a cada pàgina Revisió d’elements clau per a la optimització Creació de sitemap Creació de robots.txt Redefinició d’enllaços que dirigeixen a la seva web o que en surten d’ella. Recopilació de mitjans externs per la publicació on-line de notes de premsa. Gestions de dades i publicació de contingut als mitjans externs Recopilació de plataformes de difusió d’informació (articles, notícies, vídeos, ...)

POSICIONAMENT PER CLIC

Pagui només per les visites aconseguides, el cost per clic li permetrà publicar anuncis de forma preferent als cercadors més importants amb un pressupost tancat. Anàlisi de paraules clau Amb diverses eines trobem les paraules clau que els poden donar més rendiment, és a dir, més vendes. Creació de campanyes - Per a la promoció de productes específics. - Temporals segons els productes de més interès de la temporada. - Creació de campanyes més generals. Optimització i manteniment de les campanyes - Revisió i optimització diària de les diferents campanyes. - Instal·lació de l’eina Google Analytics que ens permetrà veure la rendibilitat de la campanya. - Presentació d’un informe de resultats setmanal.

JAD solucions globals d’internet - Tel. 93 849 47 28 // www.jad.cat // info@jad.cat

pàg. 12


RFORMS

R-forms és una potent solució online que permet generar de forma dinàmica tot tipus de formularis, gestionar tasques i reportar incidències a temps real a través d’un terminal mòbil.


R-FORMS Potent eina que permet crear formularis a mida del client, amb: - Camps de text, selecció múltiple, fitxers i fotos. - Decisions i generació de sub-formularis. - Gestió de productes/serveis amb filtres personalitzats per empleat, client, etc. - Creació i gestió de tasques programades i/o incidències. R-forms és totalment personalitzable i configurable per a qualsevol tipus d’empresa (pública/privada) amb els seus corresponents departaments o divisions. Totalment integrable amb el seu sistema informàtic central (ERP) mitjançant el WebService de R-forms. Desenvolupem solucions online per a qualsevol sector empresarial i les integrem amb les eines de gestió de les empreses.

BENEFICIS Agilització dels processos. Augment de la productivitat. Reducció de costos.

JAD solucions globals d’internet - Tel. 93 849 47 28 // www.jad.cat // info@jad.cat

pàg. 14


APLI CACIONS ONLINE

JAD, aposta plenament per la innovaci贸 i la recerca de solucions online i mobilitat. La nostra experi猫ncia ens permet crear aplicacions que permetin automatitzar i agilitzar molts dels processos de la seva empresa amb un retorn de la inversi贸 i un estalvi de costos gaireb茅 immediat.


APLICACIONS ONLINE El nostre equip de treball està constantment en evolució a la recerca de noves tecnologies que puguin facilitar la gestió de les empreses sense necessitat de realitzar grans canvis en el seu sistema de gestió. Treballem sota entorn GNU Linux la qual cosa ens permet connectar i vincular-nos amb qualsevol plataforma i adaptar-nos a les configuracions de la seva empresa. Desenvolupem solucions a mida per a qualsevol sector empresarial i les integrem amb les eines de gestió de les empreses. Analitzem els requeriments del client i en funció de les seves necessitats podem oferir una solució 100% personalitzada o una de genèrica basada en algun producte opensource.

SOLUCIONS Intranets i gestors documentals. Aplicacions de mobilitat multi-plataforma. Plataformes E-learning. Programació i integració a mida amb l’ERP de la seva empresa. Programari de localització i seguiment de flotes.

JAD solucions globals d’internet - Tel. 93 849 47 28 // www.jad.cat // info@jad.cat

pàg. 16


MAILING

JADMailing és l’eina d’enviament de Newsletters que li permetrà fer arribar als seus clients informació sobre promocions, llançament de nous productes i notícies de la seva empresa.


MAILING A través del panell de control podrà composar les Newsletters i fer la selecció de destinataris o grups de destinataris que l’han de rebre. L’aplicació evita l’enviament de mails duplicats i realitza un control estadístic dels resultats. Personalitzem la Guia d’estils perquè s’adapti a la imatge corporativa de la seva empresa.

CARACTERÍSTIQUES DE L’APLICACIÓ Gestor de Destinataris Gestor de Grups de Destinataris Gestor de Baixes Gestor d’articles Compositor de mailing Estadístiques d’enviament.

JAD solucions globals d’internet - Tel. 93 849 47 28 // www.jad.cat // info@jad.cat

pàg. 18


JAD Solucions Informàtiques S.L. C. Mataró 29-31, 3r 1a // 08403 Granollers Tel. 93 849 47 28 // Fax. 93 840 16 03 www.jad.cat // info@jad.cat

JAD cataleg  

Cataleg de jad

JAD cataleg  

Cataleg de jad

Advertisement