Page 1

2021 SEPTEMBER

NYHETER & TILBUD

Vi lanserer en ny serie instrumenter Side Side xx 6

ARTIKKEL

Å bygge en drøm Side 20


N YH E TE R & TILB UD

20 Å bygge en drøm Etter fem år og to ansettelsesforhold, har tannlege Mahsa Rashidi endelig åpnet sin egen praksis. – Jeg vil være den lokale tannlegen alle kjenner og stoler på, sier hun til Null Hull.

3 Forbruksvarer

26 Utstyr

Utgis av: Jacobsen Dental AS Adm. dir. Bjørn Myhre Besøksadresse: Jacobsen Dental AS, Alfaset 1. Industrivei 4, 0668 Oslo Postadresse: Jacobsen Dental AS, Postboks 97 Alnabru, 0614 Oslo Telefon: 22 79 20 20 E-post: post@jacobsen-dental.no Nettside: www.jacobsen-dental.no Tilbudene gjelder t.o.m. 30.09.21 Vi tar forbehold om eventuelle prisendringer og skrivefeil.

! N E K O R K BILLIG

Følg oss:

@JacobsenDental


SendoSeal MTA SendoSeal MTA er et forseglingsmateriale for rotkanal som er utformet for å forsegle rotkanalen permanent. • Enkelt å bruke – leveres som en sprøyte med ferdigblandet materiale. • Biokompatibelt – MTA-basert, stivner i kontakt med fuktighet i kanalen. • Dimensjonsstabilt – og viser svært lav oppløselighet. Rotkanalen forblir forseglet og beskyttet mot risiko for ny infeksjon.

For mer informasjon, bruk QR-kodleseren på mobilen eller gå til www.sendoline.com


TEMPUR

Gjør det komfortabelt for pasienten din – med puter fra Tempur.

Nakkestøttepute

Kledd i PU-materiale. Materialet er vannbestandig, men kan likevel puste. Kan sprites av. Finnes i fargene mørk blå og mørk grå. Str. 18x18x10/6 cm.

833,-

Førpris 1.222,-

Trekk til Nakkestøttepute

419,-

Førpris 614,-

Komfort pute

Kledd i PU-materiale. Materialet er vannbestandig, men kan likevel puste. Kan sprites av. Finnes i fargene mørk blå og mørk grå. Stor 18x18x4,5 cm Liten 18x18x3,5 cm

787,-

Førpris 1.154,-

4

jacobsen-dental.no

/

+47 22 79 20 20


TEMPUR

Universalpute Halvrund pute som kan benyttes overalt der kroppen trenger avlastning og støtte, f.eks bak korsryggen eller under knær. Kledd i PU-materiale. Materialet er vannbestandig, men kan likevel puste. Kan sprites av. Finnes i fargen mørk grå, lengde 50 cm.

1.384,Førpris 2.029,-

Korsryggpute Pute som plasseres i ønsket posisjon. Kledd i mørkblå Jerseymateriale. Finnes i fargen mørk blå. Str. 30x25x6 cm.

609,-

Førpris 893,-

Null Hull – September 2021

/

Jacobsen Dental AS

5


KATEGORI

6

jacobsen-dental.no

/

+47 22 79 20 20


KATEGORI

Lett – max 14 gr

Antirust instrument

Ergonomisk design

Tåler temperatur opp til 180°C

IDX

Vår nye serie med ergonomiske håndinstrumenter gir deg kvalitet for pengene. Instrumentene er skarpe og har høy slitestyrke. Silikonskaftet gir et behagelig grep med minimalt behov for kraft. Instrumentene er svært lette og fargekoding gir en praktisk oversikt.

Speilskaft 12 mm i diameter.

89,-

Velg mellom lekre farger Fargekoding

Høy slitestyrke Null Hull – September 2021

/

Jacobsen Dental AS

7


INSTRUMENTER

Sonde 9 enkeltsidig

Lommedybdemåler CP2, 2, 4, 6, 8, 10, 12 mm

Lommedybdemåler 1 - 15 mm

Excavator 63 - 64 1,5 mm rund

Stopper 1,5 - 2,5 mm

Kulestopper 1,4 - 1,8 mm

Kulestopper 1,5 - 2,5 mm

Nystrøm Carver iii

191,-

210,-

Plastisk instrument posterior

Plastisk instrument mini

171,-

216,-

194,-

Curette gracey 1-2, 3-4, 7-8, 11-12, 13-14

230,-

Curette gracey mini 1-2, 11-12, 13-14

230,-

8

jacobsen-dental.no

/

+47 22 79 20 20

194,-

207,-

210,-

210,-

191,-


INSTRUMENTER

230,-

Scaler 204SD

Scaler mini 11-12

Scaler h6-h7

Syntette 245-246

For sikker, effektiv og praktisk oppbevaring av håndinstrumenter. Manage-kassetter er laget av slitesterk plast for å sikre at instrumentene håndteres trygt og effektivt. Kassettene er tilgjengelige i to forskjellige størrelser og fire forskjellige farger. Bruken av forskjellige farger gjør det enkelt og praktisk å håndtere instrumentene. Kassettene er lette og sterke, noe som gjør at de varer lenge.

Kassett Velg mellom to størrelser og fire farger – sort, blå, rød eller gul.

Manage-5

294,Manage-9

Det ergonomiske designet på kassettene gjør de enkle å bruke både under og etter tannbehandling. Beskyttelseslokket gjør at det er mindre risiko for stikkskader. Kassettenes design tillater fri rotasjon av instrumentene under rengjøring og autoklavering.

354,-

KAMPANJE Kjøp 5 IDX-instrumenter og få med en Manage 5-kassett på kjøpet.

Null Hull – September 2021

/

Jacobsen Dental AS

9


NYHET! annonse

KATEGORI SimpliShade

SimpliShade Universal Kapsler, 20 x 0,25 g Sprøyte, 4 g

SimpliShade™

Enklere valg av farge – 3 farger dekker 16 VITA farger SimpliShade™, ny nanokompositt med adaptiv responsteknologi (ART), 3 farger dekker 16 VITA farger. Spar tid og penger med færrest mulig farger som dekker alle behov innen kompositt. Du kan føle deg trygg på at produktet holder høy kvalitet og gir restaurasjoner med høy estetikk. Enkelt å bruke og eksepsjonell håndtering. Forenkle arbeidsrutinene dine og skap naturtro tilpasning med eksepsjonell styrke og uovertruffen estetikk med SimpliShade™.

Se alle detaljer på go.kerrdental.com/simplishade

“It really did surprise me with its ability to blend very well with both incisal edge and surrounding tooth structure.” - Dr. Scott Coleman, Houston, TX, USA

10

jacobsen-dental.no

/

+47 22 79 20 20

MKT-21-0313 ©2021 Kerr Dental


NYHETER

SendoSeal MTA – fra Directa. Et forseglingsmateriale for rotkanal som er utformet for å forsegle rotkanalen permanent. Enkelt å bruke - leveres som en sprøyte med ferdigblandet materiale. Biokompatibelt - MTA-basert, stivner i kontakt med fuktighet i kanalen. Dimensjonsstabilt - og viser svært lav oppløselighet. Rotkanalen forblir forseglet og beskyttet mot risiko for ny infeksjon.

2.320,Kjøp 1x SendoSeal MTA og få med 4x1,5 ml Calasept eller 4x1,5 ml Calasept Plus sprøyter kostnadsfritt.

G-ænial Universal Injectable – fra GC. Universal kompositt med meget høy styrke for alle kavitetsklasser, både posteriort og aneteriort. Dekkende lag trengs ikke. Materialet har konsistens mellom heavy-flow og tradisjonell kondenserbar kompositt. Den er tiksotrop og kleber ikke til instrumentene, er enkel å applisere og har høy røntgenkontrast. Bøybare spisser letter tilgangen til alle kaviteter. God poleringsevne og holdbar glans.

PLUSS

31

Sprøyte 1,7 gr.

420,-

Null Hull – September 2021

/

Jacobsen Dental AS

11


Injectable

Moulding for et forutsigbart

estetisk resultat

Wuba Kassahun, MNTF Eier, Eiksmarka Tannlegesenter. Tannhelse Uten Grenser, styreleder og grunnlegger.

Av Dr. Wuba Kassahun og CDT Samir Madrane Diastema mediale er definert som et gap eller et mellomrom større enn 0,5 mm mellom de proksimale flatene til de sentrale fortenner (ref 1). Tilstedeværelse av diastema mediale kan for noen pasienter være en estetisk utfordring. Ulike behandlingsmetoder er tilgjengelige for lukking av diastema. Riktig valg av materiale og behandlingsmetode er av størst betydning for

Samir Madrane Eier, Creadent AS Autorisert tanntekniker & daglig leder. Tannhelse Uten Grenser, styremedlem og ansvarlig for tannteknikk/protetikk

et vellykket behandlingsresultat (ref 2). En omfattende behandlingsplanlegging bør derfor inkludere bestemmelse av etiologiske faktorer, bløtvevs morfologi, okklusjon, pasientbehov og estetiske vurderinger for å oppnå et tilfredsstillende utfall. Mulige alternativer er kjeveortopedisk behandling, protetiske løsninger eller oppbygging med kompositt.

I denne kasusrapporten ble lukkingen av diastema mediale utført med injection moulding teknikk ved hjelp av kompositten G-ænial Universal Injectable (GC). Denne typen behandling har flere fordeler; minimal invasiv tannbehandling (ingen tannpreparering), det er ikke behov for bedøvelse, man unngår flere tidkrevende besøk, den gir et forutsigbar sluttresultat og det er dessuten en relativt rimelig behandling for pasient sammenlignet med de andre nevnte alternativene. En 30 år gammel mann henvendte seg fordi han var misfornøyd med utseendet på fortennene og ønsket å lukke mellomrommet mellom tennene i overkjeve front (figur 1 og 2). Det ble gjennomført en grundig klinisk og røntgenologisk undersøkelse. Pasienten hadde ingen behandlingstrengende karies og viste god periodontal helse. Han hadde en tykk gingival fenotype og en ganske symmetrisk gingival arkitektur. Klinisk undersøkelse viste redusert hjørnetannsføring ved laterusjon. Pasienten ønsket også en lysere farge på tennene. I den første seansen ble det tatt digitalt avtrykk, kliniske bilder både intraoralt og ekstraoralt samt videoer for behandlingsplanlegging og fremstilling av mock-up. Vita fargeskala (Vita classic A1 – D4, Vita Zahnfabrik) ble brukt til valg av farge i samråd med pasienten.

Fargeuttak med fargeprøver av kompositt direkte på tann. Det ble valgt A1 og A2 for henholdsvis fortenner og hjørnetenner. Tanntekniker Samir Madrane fra Creadent var med på behandlingsplanleggingen og designet en mock-up av ønsket sluttresultat fra tann 15 til tann 25, som pasienten godkjente. Det ble 3D-printet to mock-up modeller, en der annenhver tann i behandlingsplanen var bygget opp og en annen der de resterende tennene fra behandlingsplanen også var bygget opp. Basert på de to mock-upene ble det laget to gjennomsiktige silikonindekser med Exaclear (GC). Det er et veldig presis og gjennomsiktig silikonmateriale som muliggjør at alle detaljer og teksturen som lages i mock-upen blir gjengitt i sluttresultatet.


1

På den andre seansen ble Vivadent OptraGate (Ivoclar) brukt som leppe- og kinn retraktor. Tannoverflaten ble først pusset med pimpstein for å fjerne overflatebelegg og misfarging. Deretter isolering med teflonbånd for å beskytte nabotennene (figur 3). Selektiv emaljeetsing med 37% fosforsyre (Ultradent), en tann om gangen, på tann 14, 12, 21, 23, og 25 (figur 4). G-Premio BOND (GC) ble påført den

2

3

etsede overflaten, luftblåsing og deretter lysherding på annenhver tann. Den gjennomsiktige silikonskinnen ble plassert og G-ænial Universal Injectable ble sprøytet inn gjennom ventilasjonshull og deretter lysherdet gjennom skinnen (figur 5 og 6). Det ble laget 2 ventilasjonshull incisalt i silikonindeks-skinnen for å forhindre luftbobler og danne utgang for overskuddsmateriale.

5

6

7

8

4

Etter fjerning av den første silikonskinnen ble komposittoverskudd fjernet. Deretter byttet man til silikonskinne nummer 2 og gjentok prosessen, denne gangen på de resterende tennene i behandlingsplanen; 15, 13, 11, 22 og 24 (figur 7). Videre er det viktig med en grundig pussing og polering av alle involverte tenner. Pasienten kom tilbake etter en uke for finpolering (figur 8).

Den nye okklusjonen ble sjekket i både 9 centric og eccentric posisjon, ved hjelp av et artikulasjonspapir. Ved hjelp av behandlingen ble hjørnetannsføringen gjenopprettet ved laturosjon. En bittskinne anbefales å brukes på natten for å forhindre slitasje på oppbyggingen, spesielt på pasienter som gnisser tenner. Pasienten var veldig fornøyd med sluttresultatet og et godt funksjonelt og estetisk resultat ble oppnådd (figur 9). Injectable moulding teknikk er en enkel metode for å oppnå et forutsigbar estetisk resultat. Referanser 1. Keene H. J. Distribution of diastemas in the dentition of man. American Journal of Physical Anthropology. 1963;21(4):437–441. doi: 10.1002/ajpa.1330210402.

2. Oquendo A, Brea L. David S. Diastema: correction of excessive spaces in the esthetic zone. Dent Clin North Am. 2011;55(2):265-81.


HYGIENE

Rengjøringstips fra Jacobsen Dental.

Husk at blodflekker skal fjernes kun med vann før eventuell desinfisering. Organisk materiale på unitens deksler og overflater:

Skyll alltid gjennom sugeslanger og fontene med ca. 2l kaldt vann før rengjøring og desinfeksjon.

Flekker av blod og annet organisk materiale på unitens deksler skal først fjernes med papir/ klut med kaldt vann, deretter desinfeksjon med dertil egnet og godkjent desinfeksjonsmiddel, gjerne Durr FD 366 Sensitive. Ved intern sugerens: Rens gjennom sugesystem med Orotol Plus etter hver pasient. En til to ganger pr. uke bør Durr MD 555 brukes for ekstra rengjøring av sugesystem og amalgamutskiller.

Pass på at det er 2 timer intervall mellom bruk av Orotol Plus og MD 555. Det anbefales bruk av separat blodbøtte under behandlinger med mye blod. Sjekk alltid manualen for ditt utstyr, før du tar i bruk desinfeksjons- og rengjøringsmidler. Bruk kun midler anbefalt av produsent.

Se video her

14

jacobsen-dental.no

/

+47 22 79 20 20


HYGIENE

Durr Desinfeksjon 2,5 liter Orotol Plus, rensing for sug

599,-

Md 555, ukentlig rensing for sug

434,-

FD 366 Sensitive, for sensitive overflater

677,-

Durr Desinfeksjonsservietter FD 366 Sensitive Wipes refill 4x100 stk, 20x30 cm.

FD 366 Sensitive Wipes i praktisk dispenser. 100 stk, 20x30 cm.

1.671,-

Null Hull – September 2021

533,-

/

Jacobsen Dental AS

15


M+W FORBRUKSVARER

Speilhoder

Speilhoder forstørrende

12 stk. Plan 4 og plan 5.

12 stk. Plan 4 og plan 5.

171,-

183,-

Speilhoder Rhodium

Prophy polerkopp

12 stk. Plan 4.

Latexfri med lameller, montert, engangs. Soft, medium og hard. 10 stk.

266,-

25,-

Avtrykkskje

Avtrykkskje

Perforert, rustfritt stål.

Uperforert, rustfritt stål.

OKJ small OKJ medium OKJ large OKJ x-large UKJ small UKJ medium UKJ large UKJ x-large Partiell venstre Partiell høyre

OKJ small OKJ medium OKJ large OKJ x-large UKJ small UKJ medium UKJ large UKJ x-large Partiell venstre Partiell høyre

117,-

117,-

Introsett - inneholder 1 stk. av hver størrelse.

Introsett - inneholder 1 stk. av hver størrelse.

863,-

863,-

Kvalitet til fast lav pris 16

jacobsen-dental.no

/

+47 22 79 20 20


M+W FORBRUKSVARER

Tannbørste Barn (3 – 7 år) Ergonomisk tannbørste for barn med tungerenser på baksiden av hodet. Det fargede børstefeltet fungerer som en indikator på når børsten bør byttes ut. Busten er middels hard og flat. Håndtakets design er spesialdesignet for barn fra 3-7 år og sikrer et sikkert grep. Individuelt pakket i cellofan.

6,-

Tannbørster voksen Stk.

10,-

Engangstannbørster Med tannkrem. 100 stk.

157,-

Pussepasta Pussepasta med mint­smak for fjerning av plakk og misfarginger. Tilsatt fluor. 60 ml. X-Fin, fin, medium og grov

97,-

Tanntråd

Tanntråd Orthofloss

Vokset, 15 m. Mint vokset, 25 m. Mint uvokset, 25 m.

Tykk fleksibel tanntråd spesielt egnet til rengjøring av store mellomrom, tannregulering, implantater og broledd. Mint vokset. 1 x 50 tråder.

15/27,-

31,-

– kun hos Jacobsen Dental Null Hull – September 2021

/

Jacobsen Dental AS

17


Full oversikt over våre kampanjer Klikk deg inn for å se alle våre gode tilbud.

Se alle kampanjene


KOMPOSITT, BONDING OG TILBEHØR

Kjøp 3x Tetric Prime og få med 1x Optragloss kompositt poler- kit med på kjøpet.

+

KOMPOSITT, BONDING OG TILBEHØR

Kjøp 1x Prime&Bond active Universalbonding (Eco refill 3x4 ml) og få med 3x100 appliseringsspisser Flex.

+

INSTRUMENTER

Kjøp 5x IDX-instrumenter og få med 1x Manage 5-kassett på kjøpet.

Se alle kampanjene Null Hull – September 2021

/

Jacobsen Dental AS

19


Mahsa Rashidi og tannhelsesekretær Aga Jozwiak, foran den nye klinikken på Bærums Verk.


KATEGORI

MÅNEDENS ARTIKKEL

Å bygge en drøm Etter 5 år som autorisert tannlege, med erfaring fra flere private tannklinikker, har Mahsa Rashidi endelig åpnet sin egen praksis. – Jeg vil være den lokale tannlegen alle kjenner og stoler på, sier hun til Null Hull. Tekst: Erik Valebrokk og Mats Molander Foto: Mats Molander

Null Hull – September 2021

/

Jacobsen Dental AS

21


Mahsa og Aga er i full sving på sin nye arbeidsplass.

At Bærums Verk er et historisk sted, er det liten tvil om. Det har riktignok ikke vært tannlegepraksis her like lenge som det gamle jernverket eksisterte, men Mahsa Rashidis helt nyåpnede bedrift befinner seg det berømte steinkastet unna gamle, ærverdige Bærums Verk som har ligget ved elven Lomma siden 1641 og var i drift frem til 1964. I dag er tettstedet Bærums Verk først og fremst kjent for de gamle verkslokalene som er omgjort til kjøpesenter og er omsluttet av små driftshus med håndverksstuer, serveringssteder og mye annet. Det er også hit både oslofolk og bæringer kommer for å besøke det årlige julemarkedet som er kjent i mils omkrets. Det lille stedet som grenser til Lommedalen er i grunnen en utflukt verdt året rundt, og skulle du ha behov for litt dentalpleie når du er på besøk, har Bærums Verk nå altså fått et nytt og vesentlig tilskudd. Foreløpig er Mahsa Rashidi eneste tannlege på Bærum Tannhelse, men flere skal komme til, sier hun. – Jeg har plass til fire behandlingsrom, men foreløpig har jeg kun en stol. Planen er å ha flere

22

jacobsen-dental.no

/

+47 22 79 20 20

tannleger her etter hvert, forteller Mahsa som også er i ferd med å knytte til seg en kirurg som skal komme ved behov. Nå er det hun og en tannhelsesekretær, og hun har planer om å ha flere på laget. – Jeg har lært å tenke langsiktig, sier hun. Mahsa er opprinnelig fra Iran, og hun kom til Norge i 1998. Hun utdannet seg til å bli tanntekniker, men ville ha nærere kontakt med pasientene og videreutdannet seg til tannlege. Fra sine tidligere arbeidsplasser kjente hun Jacobsen Dentals prosjektleder Stein Arild Myhre, og da hun fant lokalene ved Bærums Verk tok hun kontakt med ham. Kunne han hjelpe henne med å bygge drømmen? – Jeg har drømt om min egen praksis hele veien, og Stein Arild hjalp meg. Han har alltid vært tilgjengelig, alltid stilt opp for meg. Han har vært med på flere befaringer, og jeg har hele tiden følt at han er på mitt lag. De fleste tannleger som er i kontakt med Stein Arild når de skal etablere en praksis eller pusse


Mahsa har til hensikt å knytte bånd til pasientene sine, og bli den lokale tannlegen alle kjenner og stoler på.

«Tannlegen har ikke spart på noe når det kommer til utstyret. Hun har en Sinius-unit som hun har jobbet med i fire år. – Jeg klarer ikke jobbe med andre, ler hun. »

opp og modernisere noe gammelt, er samstemte om at de ikke kunne gjort det uten ham. Mahsa er av samme oppfatning. – Han har vært helt fantastisk, og vi har vært veldig enige hele veien. Siden det var tannlegeklinikk her tidligere, trodde jeg at jeg ikke trengte å gjøre så mye, men der tok jeg feil. Stein Arild har vært til stor hjelp, stråler hun.

Jacobsen Dentals erfarne prosjektleder Stein Arild Myhre har hjulpet Mahsa med å få alle detaljer på plass.

Bærum Tannhelse holder til i store, lyse lokaler, og med mulighet for å få inn spesialister og flere tannleger vil lokalbefolkningen i Bærum få nye og gode muligheter innen tannbehandling i årene som kommer.

Null Hull – September 2021

/

Jacobsen Dental AS

23


Panoramarøntgen gir tannlegen god oversikt før inngrep og er til stor hjelp for at pasientene også vet hva som blir gjort

«Målet mitt har vært egen praksis hele veien, og Stein Arild hjalp meg. Han har alltid vært tilgjengelig, alltid stilt opp for meg. Han har vært med på flere befaringer, og jeg har hele tiden følt at han er på mitt lag. »

Mahsas målsetning er å bygge opp et team som skaper en trygg og god atmosfære, for både pasient og behandler. Det er viktig for henne ikke først og fremst å tenke profitt, men på pasientens velvære. De mange gode erfaringene og den viktige kunnskapen hun har tilegnet seg de siste fem årene, vil hun ta med inn i den nye praksisen, men hun ville ut av byen. – Jeg liker å være litt utenfor byen, å bo i naturen, sier hun, og Null Hull kan bekrefte at vi ikke er innenfor hverken ring 1, 2 eller 3. Vi er på landet.

24

jacobsen-dental.no

/

+47 22 79 20 20

Tannlegen har ikke spart på noe når det kommer til utstyret. Hun har en Sinius-unit som hun har jobbet med i fire år. – Jeg klarer ikke jobbe med andre, ler hun. Hun har også gått til anskaffelse av den siste modellen i Dentsply Sironas intraorale sensorserie, Xios AE. Med den unngår hun under- eller overeksponerte røntgenbilder, så hun har en stor fordel når riktig diagnostikk skal settes. Må det gjøres grundigere undersøkelser står en OPG klar for å få panoramabilde av kjevebuen, gull verdt både ved implantat og retinerte visdomstenner, får vi vite. Har hun


Bærum Tannhelse er helt nyåpnet og kan følgelig tilby mange gode åpningstilbud

behov for Cephalostat henviser hun til en kollega i nærheten, inntil videre.

godt arbeid. Men kunne hun tenke seg CEREC og dermed eventuelt også frese tenner selv?

– Det er mange barnefamilier her, så jeg kan tenke meg å investere i Cephalostat og knytte til meg en kjeveortoped, sier hun.

– Jeg brukte CEREC der jeg var før, men jeg har ikke tenkt på det til den nye klinikken. Kanskje i fremtiden?

Med tanke på at hun både er tannlege og tanntekniker vil pasientene hennes ha en stor fordel hva angår det estetiske. Riktignok velger hun å sette bort det tanntekniske arbeidet, både av kapasitets- og ressurshensyn, men pasientene er likevel i gode hender. Med sin årelange erfaring innen dette feltet vet hun hva som er

Sikkert synes iallfall at Mahsa Rashidi og Bærum Tannhelses pasienter er i gode hender. Utstyret og kompetansen er udiskutabel. Det er bare å gratulere!

Null Hull – September 2021

/

Jacobsen Dental AS

25


Rådgivning og faglig veiledning

Spar tid og ressurser

Optimaliser arbeidsflyten på klinikken

Planlegging fra A til Å

Skal du bygge om eller etablere en ny klinikk? Vi kan hjelpe deg slik at du får en moderne og funksjonell klinikk, som møter dine ønsker og behov. Vi har god kompetanse og over 40 års erfaring med bistand til nyetableringer, ombygging og renovering. Og hvert år hjelper vi mellom 75 og 100 kunder med nye rom og klinikker. Les mer om Stein Arild i artikkelen "Kontorplanlegger med blikk for alt" Vil du vite mer eller avtale en befaring? Kontakt Stein Arild sam@jacobsen-dental.no | Tlf: 22 79 20 60 26

jacobsen-dental.no

/

+47 22 79 20 20


Abonnerer du på vårt nyhetsbrev? Få våre nyhetsbrev til din egen e-post I en mer og mer digitalisert verden og ikke minst av miljøhensyn benytter vi i mindre og mindre grad trykte magasiner og kataloger. Husk at alle på klinikken kan få våre utsendelser direkte på sin egen e-postadresse. Du kan melde deg på (og selvfølgelig av) våre nyhetsbrev når som helst. Ikke gå glipp av nyheter, tilbud og muntert bransjestoff!

Registrer e-postadressen din her


INTRAORALE SKANNER

Innbyttekampanje

Bytt din intraorale skanner til en Primescan Connect AC fra DentsplySirona nå. Kjøp en Primescan Connect AC og spar 122.677,ved innbytte av din nåværende skanner!* Pris på skanner ved innbytte: 455.703,- ink mva (ink batteri). Ordinær pris 570.130,- inkl mva. *Gjelder ved innbytte av valgfritt merke av intraoral skanner. Leasing over 5 år 8.564,- ink mva pr. mnd. (ingen ekstra mnd kostnader eller etableringsgebyrer tilkommer). Tilbudet gjelder t.o.m 30. september 2021.

Brukervennlig Hurtig Åpent system Ingen lisensavgifter

Siste sjanse – gjelder ut september

Kontakt Edham edham.ikeljic@jacobsen-dental.no Tlf: 22 79 20 20


Hvorfor binde egenkapital eller bruke av kassakreditten? Leier du driftsmidler, binder du ikke kapital og har dermed større handlefrihet Jacobsen Dental har hatt et godt samarbeid med DNB Finans siden 2004 og vi opplever at stadig flere tannleger ser fordelen av å leie tannlegeutstyr. Leie betyr at DNB Finans kjøper og eier det utstyret bedriften din trenger og leier det til deg mot en avtalt månedsleie over et avtalt tidsrom. Det betyr mindre administrasjon, større økonomisk handlefrihet og bedre konsentrasjon om kjernevirksomheten. Fordelene ved leie som finansieringsform: • • • • • • • •

Inntil 100 % finansiering Binder ikke driftskapital som kan benyttes til andre formål Forenklet økonomistyring Gir forutsigbare kostnader Enklere budsjettering og regnskapsførsel Belaster ikke øvrige pantesikkerheter Enklere etablering av sikkerhet Enkelt å bytte til nytt utstyr eller supplere med tilleggsutstyr

Snakk med vår selger om leie ved din neste investering eller ta direkte kontakt med DNB Finans: Jon T. Lande, tlf.: 941 47 625, e-post: jon.tore.lande@dnb.no

JACOBSEN DENTAL ANBEFALER LEIE

Nettbaserte kurs og webinarer Våre samarbeidspartnere arrangerer flere kurs på nett og webinarer. Her finner du en oversikt

Null Hull – September 2021

/

Jacobsen Dental AS

29


SUKSESSEN FORTSETTER

Nå med Gabriel vannglass

Vi følger opp suksessen med de prisbelønte vinglassene fra Gabriel Glas. Du skal selvsagt ha et vannglass ved siden av som står i stil. Kan også brukes til din favorittdrink, vin, øl eller annet.

Mulighet for å samle 12 glass!

Kjøp forbruksvarer for minst 7.500 og få en pakning med 3 stk. Gabriel vannglass. Hver måned fra august til og med november. Tilbudet gjelder pr. ordre i september, eller så lenge lageret rekker. Kun 1 pakning pr. kunde i kampanjeperioden

Profile for Jacobsen Dental AS

Null Hull, september 2021  

Null Hull, september 2021  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded