Page 1

woensdag 25 april 2012 Stadsnieuws Woensdag pagina 3

Maak een account aan en plaats je bericht gratis online Concert, lezing, expositie, cd-presentatie, wandeling, vrijmarkt, bingo of andere activiteit in je planning? Plaats de informatie hierover gratis op onze website

@Stadsnieuws013 Stadsnieuws woensdag Uittips, lokale nieuwtjes, lezersacties en dergelijke vind je op www. stadsnieuws.nl. Volg ons ook op Twitter om helemaal op de hoogte te blijven van wat er hier zoal speelt.

Ga naar www.stadsnieuws.nl

en 2 zingen en te zingen

Het jaarlijkse meezingfestijn Tilburg Zingt wordt wederom in het centrum van Tilburg georganiseerd. Op de Schouwburgring, wat zich vorig jaar heeft bewezen als prachtige locatie voor dit openluchtevenement, zullen de festiviteiten op 29 april losbarsten vanaf 19.00 uur. Ook dit jaar zal een enthousiaste groep voorzangers op het podium meezingen met het publiek, bestaande uit een totaal van elf koren. Tilburg Zingt verwelkomt dit jaar twee nieuwe

kilo’s afgevallen, maar het is gegoed, want plezier staat voorop.” al bezig met het samenbrengen van mensen en muziek maken, maar ik wilde een podium bieden aan talentvolle amateurs die enthousiast waren en het niet voor het geld zouden doen.” “Het verschil met de film en Danzing Queen is dat je bij ons naar een shów kijkt.” De doelgroep zijn 30-en 40-plussers. De mensen die meedoen zijn kennissen en mensen uit de vriendenkring. “De bezoekers van de show kijken naar bekenden en niet naar iemand die een rol speelt. Dat maakt Danzing Queen zo leuk en toegankelijk. De cast is even een ster, zo bijvoorbeeld ook een lerares van de basisschool.” Iedereen krijgt zijn minute of fame en komt aan de beurt.

Het vernieuwende kookboek Cooking with a Smile wordt 23 april gelanceerd. In dit luxe kookboek staan recepten die zijn samengesteld door bekende en onbekende chefkoks van top- en sterrenrestaurants in Brabant. Zes studenten van de Fontys Hogeschool in Eindhoven hebben het kookboek ontwikkeld. Een halfjaar geleden kwamen de studenten Martijn Coolen, Yuri Bongers, JeskeWaijers, Erik Toemen, Milou Schut en Twan

Lammers van studentenonderneming Passioneat op het idee om een kookboek te maken waarin voor-, hoofden nagerechten staan die zijn samengesteld door de chefkoks van 15 toprestaurants. ‘Cooking with a Smile’ is het eerste kookboek dat gebruik maakt van een code waarmee via een smartphone het boodschappenlijstjemet de ingrediënten te zien zijn. Het kookboek is sinds kort te bestellen op www.passioneat.nl en kost 29,95 euro.

Ook dit jaar viert Tilburg Koninginnedag op de Korvelseweg, het meest complete koninginnefeest in de regio. Het evenement vindt plaats rondom de Korvelseweg op 30 april van 10.00 tot 17.00 uur. Op het Korvelplein zal voor de zesde maal het gratis toegankelijke Korvel Rocks gehouden worden, muzikaal geheel verzorgd door de Rockacademie. Het Korvelplein wordt op 30 april dé plek voor de afterparty na Koninginnenacht: heerlijke livemuziek en loun-

korting op alle carwash-programma’s

Goirke Kanaaldijk 28, Tilburg

Bespaart kosten en beschermt de eigenaar.

openingstijden: ma. t/m do. 08.00 uur tot 18.00 uur vr. en za. 08.00 tot 17.00 uur

Informatie: Frans Emmerik 06-20166433 www.koopwoningtehuur.com

KOOPZONDAG 29 APRIL ORANJE BRADERIE BOXTEL Winkels zijn open van 11.00 tot 17.00 uur Nederlands kampioenschap standwerkers, oude ambachten, kindervrijmarkt, kinderspelen, muziekskes, aanbiedingen van de plaatselijke ondernemers, fietsharmonisch orkest enz.

anties Heerlijke (strand)vak st... aan de Zeeuwse ku ouses chh

ws, groepsvilla’s, bea

appartementen, bungalo

Hopman de Rijklaan 2, 4354 NS Vrouwenpolder Tel.: +31 (0) 118 - 59 31 33 E: info@breezandvakanties.nl

www.breezandvakanties.nl

Speciale Koninginnedaginzamelactie bij veel gemeenten Kijk verderop in deze krant!

GDJHQYRRUGHHO

GDJHQJppQ%7 : RSDOXZDDQNRSHQ

donderdag 26 april t/m maandag 30 april (koninginnedag) *M.u.v. Baseline-artikelen. Voor actievoorwaarden zie praxis.nl.

zondag 29 april open Ringbaan-Zuid 12-17 uur, en Brakman en Loven van 10-17 uur De receptuur bestaat uit eenvoudig te bereiden gerechten, streekgerechten en de specialiteit van de kok. Naast recepten bevat het boek ook informatie over het restaurant en de koks.

Groots Koninginnefestival op Korvelseweg Tilburg

Veilige verhuur volgens de leegstandwet (met koopoptie), terwijl de woning gewoon te koop staat.

toevoegingen aan het podiumteam, de koren ‘Des Uniques’ en ‘Brabants Bont’. Tilburg Zingt opent het evenemententerrein vanaf 17.00. Het publiek kan dan al in de stemming komen met een drankje, muziek en een hapje, want de organisatie breidt dit jaar zijn evenement uit met de toevoeging van diverse eet en snackkramen op het terrein. Tilburg Zingt is een gratis te bezoeken evenement. Meer informatie: www.tilburgzingt.nl.

Eindhovense studenten maken kookboek Oirschot

50%

Is uw woning nog steeds niet verkocht? Heeft u dubbele lasten?

Negende editie Tilburg Zingt weer in hartje Tilburg Tilburg

aprilmaand = wasmaand bij ABC tankstations

KOOPWONINGTEHUUR

gen in de aanwezige banken. Naast het podium op het Korvelplein, zullen er nog diverse optredens zijn op de vijf podia, verspreid over de Korvelseweg. Hier zal naast muziek ook dans en sport te zien zijn. En een Turks podium met een buikdanseres inclusief slang. Verdeeld over de weg vinden demonstraties plaats van onder andere zwaardvechten, turnen en het Korvel Skate Kampioenschap op een gigantische halfpipe. Diverse goede doelen en nonprofit instellingen presenteren zich aan het grote publiek. De winkels op de Korvelseweg zijn die dag geopend en zijn ook

buiten aanwezig, naast een braderie van externe ondernemers. Op diverse plaatsen op de weg zullen terrassen te vinden zijn. Uiteraard zal op de Korvelseweg ook volop ruimte zijn voor de vrijmarkt. Het Sint Annaplein zal op 30 april omgedoopt worden tot het Vincent van Goghplein en hier zullen diverse schilderworkshops en exposities plaatsvinden. Verder zijn er optredens van bekende Tilburgse dichters, die zich laten inspireren door Vincent van Gogh.

praxis tilburg Ringbaan zuid 7, Lovense Kanaaldrijk 165 en Brakman 80 Auto showroomklaar: Nieuw - polijsten (lak panzer) geopend !! - poetsen (wax) buitenkant normaal € 100,- nu € 75,- diepstomen binnenkant normaal € 100,- nu € 75,- velgen reinigen - motor reinigen Totaalpakket normaal € 200,-

NU:

Wassen/stofzuigen (handgewassen) - wassen - stofzuigen - ramen binnen/buiten - velgen - banden Normaal € 35,Actieprijs

€ 135,-

€ 25,-!

JULES DE BEERSTRAAT 60 • 5048 AH TILBURG Openingstijden: Ma. t/m vr. 8.30-19.00 uur. Za. 10.00-18.00 uur. (Industrieterrein De Kraaiven) Voor meer informatie kunt u altijd (vrijblijvend) contact opnemen. Voor showroomklaar werken wij op afspraak! Wassen en stofzuigen kan zonder afspraak.

013 - 7518071 • WWW.SHOWROOMKLAAR.NL

Danzing queen 2  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you