Page 6

6

SEEKERIN TOINEN SUKUPOLVI Ja-Tools Ja-Elek­tro Oy:n lanseeraama See­ker™ nou­si lisä­va­lo­jen kär­ki­kas­tiin voi­tet­tu­aan Tek­nii­ kan Maa­il­man ver­tai­lun syksyllä 2015. Menestystä seurasi yhteistyösopimus rallin moninkertaisen Suomen mestarin Juha Salon kanssa. Mestarille kun kelpaa vain paras. Seekerit nokalla kohti kymmennettä mestaruuttaan ajaneelta Juha Salolta saatiin arvokasta asiantuntijapalautetta ja kehitysideoita. Niiden avulla syntyi Seekereiden toinen sukupolvi: SEEKERX. Frankfurtin tämänvuotisilla Automechanika -messuilla esitelty valouutuus päivittää testivoittajaa lukuisin ominaisuuksin.

dis­tet­tu ja mukaan ovat tul­leet park­ ki­va­lot. Ala­reu­nan led-put­ki­par­kin li­sä­nä va­lai­si­men reu­noil­la lois­ta­vat X-lo­got tuo­vat tyy­lik­kään li­sän yleis­ il­mee­seen. Juha Salo pääsi ensimmäistä kertaa testaamaan SeekerX:iä elokuussa 2016 Turun SM-rallissa. Heti ensimmäisellä pimeässä ajetulla erikoiskokeella hän kaasutti pohja-ajan. Alla olevassa kuvassa molemmat sukupolvet Turussa Peugeotin nokalla kuvattuna. Maalissa tyytyväinen mestari kertoi SeekerX:n olevan parhaat lisävalot joita hänellä on ollut.

Seeker -tuo­­te­per­hee­seen kuu­luu iso jouk­ko mui­ta­kin laaduk­kai­ta li­ sä­va­lo­ja. Kattavimmin niihin pää­see tu­tus­ tu­maan uu­sil­la va­­lo­­si­­ vuil­­lam­me osoitteessa www.ledvalot.pro.

Valokuviota on nyt muutettu ja korotettu. Jo alkuperäisten Seekeiden valojakauman muoto ja rajaus saivat Tekniikan Maailmalta kiitosta. Ne ovatkin tavalliseen maantiekäyttöön oivalliset. Salo sen sijaan kaipasi rallipoluille laajempaa hajavaloa. Myös va­lai­si­men muo­toi­lu on uu­

www.jaoy.com

Hinnat = svh €/kpl – sis. alv. 24 %, ellei toisin mainita

JA-UUTISET loka-joulukuu 2016  

Ja-Tools Ja-Elektro Oy.n kuulumisia ja tarjontaa.

JA-UUTISET loka-joulukuu 2016  

Ja-Tools Ja-Elektro Oy.n kuulumisia ja tarjontaa.

Advertisement