Page 12

12

Autoremonteissa mukana alusta alkaen Ammatilaisen käteen sopii parhaiten ammattilaatuinen työkalu. Tästä syystä yhä useamman valinta on saksalainen Hazet. Parin vuoden päästä 150-vuotis­ juhliaan viettävä Hazet on käsite työkalumaailmassa. Se on saavuttanut vankan aseman panostamalla läpi vuosien laatuun ja innovatiiviseen tuotekehitykseen. Mahdollisten ”maanantaikappaleiden” matka tyssää jo tehtaan tiukkaan laadunvalvontaan. Hazet lupaakin materiaali- ja valmistusvirheiden osalta tuotteilleen ainaistakuun.

Tiivis yhteistyö eri autovalmistajien kanssa mahdollistaa merkkikohtaisten erikoistyökalujen suunnittelun ja valmistuksen. Se on omiaan pönkittämään Hazetin asemaa johtavana korjaamotyökalujen valmistajana.

Ja-Tools Ja-Elektro Oy on Suo­ men suu­rin Hazet -jälleen­myy­jä. Hazetin yli 6000 nimikkeen ­va­li­­koi­­mas­­ta löy­­tyy va­ras­­tos­­tam­ me noin kym­menesosa. Ne saa­ daan toimitettua asiak­­kaal­le pääsääntöisesti seu­raa­vaksi päiväksi. Tehtaalta tilattavien tuot­tei­den osal­ta toi­­mi­tus­­ai­ka vaih­te­lee ni­ mik­kees­tä riip­­pu­­en 1-2 viikkoon.

Hazetin valikoimasta löytyy paljon erityisesti korjaamo- ja teollisuuskäyttöön räätälöityjä työkaluja. Työkaluvaunut, käsi- ja paineilmatyökalut ovat yhtä aikaa jämeriä ja käyttäjäystävällisiä. Esimerkkinä mainittakoon uudet, todella pienet paineilmamutterivääntimet. Kompaktista koostaan ja vaivattomasta käsiteltävyydestään huolimatta ne ovat tehokkaampia kuin monet isommat koneet.

www.jaoy.com

JA-Uutiset kevät 2016  

Ja-Tools Ja-Elektro Oy.n tuoreita kuulumisia

JA-Uutiset kevät 2016  

Ja-Tools Ja-Elektro Oy.n tuoreita kuulumisia

Advertisement