Page 4

4

LISÄVALOT Ja-Tools Ja-Elek­tro Oy:n monipuolisen va­lai­­sin­­valikoiman pe­ rus­ta­na on kak­si vah­vaa tuo­te­ merk­kiä: SEE­KER™ ja SAE.

SEE­KER™ -lisävalot See­ker nou­si lisä­va­lo­jen kär­ki­kas­ tiin voi­tet­tu­aan uu­te­na tu­lok­kaa­na Tek­nii­kan Maa­il­man lisävalover­tai­ lun syksyllä 2015.* See­ker20:n tes­ti­voit­to ei ol­lut mää­ rän­pää – se oli vä­li­etap­pi. Em­me jää­­neet me­nes­tyk­sen lois­tee­seen läm­mit­te­le­mään, vaan jat­koimme oi­­ke­­ak­si osoit­tau­tu­neel­la tiel­lä päättäväisesti eteen­­päin. "Paransimme parasta" ja niin syntyi SeekerX – JA-Uutisten seuraavassa numerossa esiteltävä lisävalouutuus. Tulevan syksyn uutuusvalo sisältää monipuolisia ominaisuuksia, joiden ansiosta tiet pysyvät kirkkaina ensi talvenakin. Seeker -lisävalojen laajasta tuoteperheestä löytyy varmasti oikea vaihtoehto jokaiseen valotarpeeseen ja kohteeseen. Ja:n visiona on olla Suomen johtava led-valotoimittaja nyt ja tulevaisuudessa.

SEEKER20

te

kn

iikan

maailm

a .f

SAE -työvalot Led-valaisimia jo vuodesta 1997 valmistanut Sae on pitkäjänteisellä työllä vakiinnuttanut asemansa alan kärkijoukossa. Menestyksen takana on intohimoinen ja määrätietoinen työ, jonka kulmakiviä ovat laadukkuus ja uudet innovaatiot.

timukset. Jokainen valaisin käy läpi kattavat testit niin kotelon suojauksen, valaisuomi­ naisuuksien, lämmönkeston, kuin tärinänsiedonkin osalta. Vain siten voidaan varmistua siitä, että asetetut kriteerit myös täyttyvät.

Saen missiona on kaikessa yksinkertaisuudessaan tarjota ylivertaisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Saen valaisimilta on lupa odottaa parasta laatua ja valaisutehoa – kaikissa olosuhteissa.

Tuotteiden ylivertaisuutta ei ole myöskään jätetty pelkkien mainoslauseiden tai lupausten varaan. Tuotekehitykseen ja -testaukseen panostava tehdas on asettanut kaikille valaisimilleen huomattavasti standardeja korkeammat laatuvaa-

PL-232-LED

TYÖVALOT * Seeker20 sai täydet viisi tähteä ja parhaan arvosanan (9,1) Tekniikan Maailman (TM 21/2015) 43 lisäkaukovalon jättivertailussa

www.jaoy.com

Hinnat = svh €/kpl – sis. alv. 24 %, ellei toisin mainita

i

Ja-Uutiset elo-syyskuu 2016  

Ja-Tools Ja-Elektro Oy:n tuoreimpia kuulumisia ja ajankohtaisia tarjoustuotteita esittelevä julkaisu.

Ja-Uutiset elo-syyskuu 2016  

Ja-Tools Ja-Elektro Oy:n tuoreimpia kuulumisia ja ajankohtaisia tarjoustuotteita esittelevä julkaisu.

Advertisement