Page 12

12

Dakar-rallissa otetaan toden teolla mittaa kuljettajista ja ajokeista. Samalla siellä myös testataan Elwis-valaisimia.

El­wis-va­lai­si­met on suun­ni­tel­tu ko­vaan am­mat­ti­käyt­töön. Dakarral­li tar­joaa oi­val­li­set tes­ti­olot uu­sil­le tuot­teil­le ja tes­taa­jien tyy­ ty­väi­syys kel­po suo­si­tuk­set myyn­ ti­työ­hön. Ku­lu­van vuo­den ki­sois­sa käy­te­tyt Pro-sar­jan tuot­teet­ sai­vat yk­sin­omaan po­s­­itii­vis­ta pa­lau­tet­ ta.

Nykyisin Etelä-Amerikassa ajettava Dakar on maailman tunnetuin erämaaralli. Vaativuudeltaan omaa luokkaansa olevassa kilpailussa pärjäävät vain parhaat. Kuljettajien ja ajoneuvojen suorituskyky ja kestävyys viedään pariviikkoisessa koitoksessa äärirajoille.

Tanskalainen Elwis Lighting on onnistunut tuotteissaan yhdistämään ominaisuuksia, jotka useimpien mielestä ovat toisensa pois sulkevia. Tehokkaat ja liikuteltavat valaisimet ovat yhtä aikaa kevyitä ja kestäviä. Kumipäällysteiset abs-kuoret ja hajoamattomat polykarbonaattilinssit tarjoavat oi-

vallisia ratkaisuja vaativiinkin olosuhteisiin. Elwis-valaisimet joutuvat jo tehtaalla kovaan käsittelyyn. Niiden yli muun muuassa ajetaan autolla. Niitä myös altistetaan kosteudelle ja pudotellaan eri korkeuksilta. Perheyrityksenä toimiva Elwis omaa kolmen sukupolven taakse ulottuvan historian. Yli kuudenkymmenen vuoden kokemuksella he tietävät mitä hyvältä työvalolta odotetaan. Todistetusti he myös tietävät miten vastata noihin odotuksiin.

Haastavissa oloissa ja kiireisellä aikataululla tapahtuvat huoltotoimet laittavat myös taustatiimit tiukille. Välineistön täytyy olla huippuluokkaa ja kaiken pitää toimia. Tästä syystä Elwis on valikoitunut Toyotan yhteistyökumppaneiden joukkoon.

www.jaoy.com

Hinnat = svh €/kpl – sis. alv. 24 %, ellei toisin mainita

Ja-Uutiset elo-syyskuu 2016  

Ja-Tools Ja-Elektro Oy:n tuoreimpia kuulumisia ja ajankohtaisia tarjoustuotteita esittelevä julkaisu.

Ja-Uutiset elo-syyskuu 2016  

Ja-Tools Ja-Elektro Oy:n tuoreimpia kuulumisia ja ajankohtaisia tarjoustuotteita esittelevä julkaisu.

Advertisement