Page 9

PASEN

VAKANTIEOPVANG IN OKIDO Voor kinderen van 2 jaar en 6 maand tot en met 12 jaar Van 3 t.e.m. 7 april: Binnen de minuut Wie zin heeft in een flinke brok spanning, competitie en ambiance kan zich tijdens week 1 van de paasvakantie volop laten gaan bij het thema ‘Binnen de minuut’. We zullen ons inleven in de opdrachten uit dit bekende VTM-programma. Zowel kleuters als lagere schoolkinderen zullen hierbij evenwaardige tegenstanders kunnen zijn. De activiteiten zullen zowel bij goed als slecht weer kunnen doorgaan.

Van 10 t.e.m. 14 april: Paasvleugels Tijdens week 2 van de Paasvakantie vliegen we met onze ‘Paasvleugels’ richting Pasen. We zullen het Paasthema op een originele manier benaderen met een mix van activiteiten waarbij we alle zintuigen aan bod laten komen in een gezellig lente-sfeertje. Vlieg je mee?

SPORTEN MET TSJAKA Het zal ondertussen wel een beetje een cliché zijn, maar als het kriebelt, moet je nog altijd sporten! Dat kan tijdens de paasvakantie uitgebreid in en rond sportcentrum De Krekel. De sportdienst werkt daarvoor weer samen met Tsjaka en de mogelijkheden zijn erg uitgebreid. Maak kennis met dino’s (‘Dinoland’), help zoeken naar de eieren van de paashaas (‘Paaskamp’), combineer creatieve met sportieve activiteiten (‘Artiest of atleet’), leef je uit in het zwembad (‘Swim till you drop’), enzovoort. Een uitgebreid overzicht van alle sportkampen lees je na op www.tsjaka.be.

maart - april 2017

// 9

Izine 2017/02  

maart - april

Izine 2017/02  

maart - april

Advertisement