Page 8

IE ! T N PA A S VA K A STAD I N DE PEKKERS

r en ie se a a p n e k e w e e tw je k un Vanaf maandag 3avoapttreiln. Verveling krijgt geen kans inl r apen, spelen ens rbezor gen we je gr aag weer een aanntitae! a ka Izegem, du leuke tips voor de paasv MAANDAG 3 APRIL: FILM IN DE LEEST 14.30 uur Kiwi & Strit (+3) Een reeks korte filmpjes waar de kleuters van zullen smullen. Op een open plek in het bos leven twee grappige, pluizige wezentjes. Kiwi is toegewijd, netjes en geel. Strit is een paarse losbol en sloddervos. Speels en nieuwsgierig als ze zijn maken ze altijd veel plezier.

16.30 uur Alice through the looking glass (jeugdfilm) Na een lange afwezigheid keert Alice door een spiegel terug naar het magische Underland waar ze Mad Hatter (Johny Depp) aantreft die nog dwazer is dan normaal. Hij heeft de hulp van Alice nodig, waarvoor ze terug in de tijd moet reizen. Om haar vriend te helpen keert ze zich tot Tijd, een bizarre mix van mens en kloktandwieltjes en gaat ze ondanks de waarschuwingen op een waanzinnige tijdreis.

SPEURNEUZEN IN DE BIB De jeugdafdeling van de Izegemse Bibliotheek werd verrijkt met een frisse, nieuwe collectie weetboeken of informatieve jeugdboeken. Een groot aantal jonge lezers (ver)kiezen informatieve boeken naast of boven spannende, verhalende jeugdliteratuur. Daarom kocht de BIB een groot aantal vernieuwende infoboeken aan voor speur- en wijsneuzen. Wil je je verdiepen in de soorten vechtsporten of ben je benieuwd naar het diergedrag van de “ingenieurs van het dierenrijk� ? In de jeugdafdeling van de BIB vind je alle weetjes en antwoorden op veel gestelde en bijzondere vragen. Meer info op bibliotheek.izegem.be.

8 // Izine Izegem

Izine 2017/02  

maart - april

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you