Page 29

SPEELBOS

Habibata “Bij het touwenparcours zijn er balken waarop je je evenwicht moet zoeken. Ik was eerst bang dat ik er zou afvallen, maar ik heb het toch gedaan en ben niet gevallen!”

Buitenspeeldag Op woensdag 19 april (van 13 tot 17 uur) organiseren de sportdienst en de jeugddienst weer de Buitenspeeldag. Dat gebeurt deze keer in samenwerking met de provincie West-Vlaanderen. De Buitenspeeldag vindt plaats in het Speelbos van Wallemote. Meer info vind je op jeugd.izegem.be.

Maxim “Ik vond het tof dat dit speelplein anders is dan andere speelpleintjes. Het is meer een speelplein voor stoere kindjes.”

De Babbeldoos De Babbeldoos is een project om de taalvaardigheid van kleuters en kinderen te verbeteren. Zowel anderstalige als Nederlandstalige kinderen zijn meer dan welkom in de Babbeldoos. We gaan samen op stap, we spelen, we vertellen verhalen,... Ook de ouders worden betrokken bij dit gebeuren. We organiseren geregeld activiteiten voor de kinderen met hun ouders. Meer info krijg je bij Fee Wydaeghe op fee.wydaeghe@izegem.be.

en goedgekeurd maart - april 2017

// 29

Izine 2017/02  

maart - april

Izine 2017/02  

maart - april

Advertisement