Page 15

‘t WERKPAND

‘t Werkpand zoekt startende ondernemers Op zoek naar een ruimere werkplek in Izegem waar je jouw activiteiten op professionele wijze kan ontwikkelen? Al gehoord van ’t Werkpand? Daar is momenteel namelijk nog een stekje vrij.

West-Vlaanderen wordt traditioneel gekenmerkt door een sterk ondernemerschap. Het heeft onze regio economisch op de kaart gezet. Veelal familiaal gegroeide kmo’s vormen nog steeds het hart van de West-Vlaamse economie, een hart dat tot ver buiten onze grenzen klopt. Deze omschrijving past ook perfect bij de stad Izegem.

Actie voor starters Om dit sterk ondernemerschap in de toekomst te blijven verzekeren, zetten POM West-Vlaanderen en Ondernemerscentra West-Vlaanderen de ‘Actie voor Starters’ op het getouw. De ‘Actie voor Starters’ stimuleert het ondernemerschap in West-Vlaanderen door beginnende ondernemers te steunen bij de lancering van

hun eigen zaak.

Werkpanden in de hele provincie ‘Actie voor Starters’ levert knowhow via opleidingen, netwerkmomenten, coaching en individuele begeleiding voor startende ondernemers. Daarnaast investeerden de POM en de Ondernemerscentra in een netwerk van werkpanden in de hele provincie. Ook in Izegem werd er zo’n werkpand opgezet. In die centra, bestaande uit kantoren en ateliers, kan je je in de beste omstandigheden vestigen aan een voordelig tarief en dus zonder zelf meteen zware investeringen te moeten doen. De POM brengt jonge bedrijven samen in de werkpanden, elk met eigen ideeën en een eigen traject. Het mooie is dat die bedrijven elkaar kunnen inspireren en versterken.

Nog 1 atelier van 300 m² beschikbaar in ’t Werkpand Izegem. ’t Werkpand Izegem is gelegen in de Stuivenbergstraat en telt 5 ateliers met alle nodige voorzieningen. De oppervlaktes variëren van 200 tot 400 m². Naast je eigen atelier (met kantoor), kan je ook gebruik maken van 2 vergaderzalen, een keuken en een ruime parking. Heb je interesse? Contacteer Doortje: Doortje Van Hove – 050/14.01.85 actievoorstarters@pomwvl.be www.twerkpand.be www.actievoorstarters.be

maart - april 2017

// 15

Izine 2017/02  

maart - april

Izine 2017/02  

maart - april

Advertisement