Page 1

HB510XL Paardentrailer

HB610 Paardentrailer

De HB510XL biedt de flexibiliteit om twee (zelfs drie) paarden of 4 pony’s te vervoeren.

De HB610 laat ons het meest recente paardentrailerontwerp zien en kan 2 (grote), 3 of 4 paarden vervoeren of maximaal vijf pony’s.

Populair bij de grotere paardentrailers, is het diagonaal positioneren van de paarden. De flexibiliteit van het schottensysteem maakt het mogelijk om verschillende combinaties van staruimtes te maken. Standaard uitgevoerd met 3 paar schotten, zodat de trailer 2 paarden in alle comfort kan vervoeren. Met de toevoeging van extra schotten, kan het aantal sta-ruimtes verhoogd worden om zo meer paarden/pony’s te kunnen vervoeren. Diagonaal biedt dit model de mogelijkheid om 4 ponyruimtes te bouwen, welke alle qua breedte bijgesteld kunnen worden om het paard/pony, of een combinatie van beide, het nog comfortabeler te maken.

Zoals de HB510XL, heeft de HB610 een MTM van 3500 kg. Door een extra brede trailer aan te bieden laat het verdeelsysteem toe om tot 5 pony’s te laden (standaard 3 paar verdelingen). De brede voorklep, die standaard is, maakt van dit model een uniek model en blijkt erg populair te zijn op paardenshows. Een ander voordeel is de extra opslagplaats in de windbreker, toegankelijk van binnen in de trailer. De schuiframen en dakventilatieluiken zorgen voor een comfortabele en veilige omgeving voor uw paard, door het verzekeren van veel licht en verse lucht. Bijkomend comfort wordt geleverd door de dikke rubberen vloermatten.

Er wordt een comfortabele en veilige omgeving voor het paard gecreëerd door het gebruik van schuiframen en dakventilatieluiken, die het binnenkomen van verse lucht en veel licht verzekeren. Dikke rubberen matten op de vloer minimaliseren vermoeidheid tijdens lange ritten. Of u een handelaar, een rijschool of een particulier bent met meer dan 2 paarden of pony’s, dan is deze trailer met een MTM van 3500 een ideaal werkpaard voor u.

Typische tussenschotverdelingen HB510XL

HB510XL/HB610R  

Ifor Williams