Page 1

IWI KÉPZÉSI PORTFÓLIÓ 2019

www.iwi.hu


Dr. Zopcsák László PhD IWI alapító Universidad Europea de Madrid és a Real Madrid Graduate School óraadó tanára, tudományos tanácsadója Sárkányhajó válogatott versenyző

“AZ IWI TÖRTÉNETE A HAZAI FITNESZ SZEKTOR FEJLŐDÉSE IS EGYBEN.”

02 IWI KÉPZÉSI PORTFÓLIÓ

A fitnesz szektor soha nem látott fejlődésen megy keresztül, sorra nyílnak a fitnesztermek, melyek kvalifikált edzőket keresnek. Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola ehhez a megnövekedett kereslethez képezi a naprakész tudással rendelkező, minőségi szakembereket! Közel 20 éve indítottuk el az első magyarországi személyi edző tanfolyamot, melyből mára egy csaknem 50 képzésből álló, a EuropeActive által nemzetközileg akkreditált, és az Egyesült Államok-beli licensz kurzusokat is tartalmazó piacvezető oktatási portfólió alakult ki, képzéseink pedig 7 magyarországi nagyvárosban is elérhetőek. Kínálatunkban a fitneszedző-képzés mellett megtalálhatóak az élsportra, erőnléti edzésre és korrektív sportrehabilitációra szakosodott tanfolyamaink is. Sőt mára már a Magyar Kézilabda Szövetség erőnléti képzésének oktatóit és szakmai hátterét is mi adjuk! A kezdetektől számítva több mint 10 000-en végeztek nálunk, jelentős részük a hazai fitneszéletben és az egészségfejlesztésben ma is fontos szerepet tölt be személyi edzőként, Wellness & Spa menedzserként, vagy a prevenció más területein orvosként, gyógytornászként, dietetikusként, felhasználva az IWI-nél tanult ismereteket. Nemzetközi edzőregiszter tagságunknak (EREPS) köszönhetően pedig számos nálunk végzett edző dolgozik külföldön is. Sokan nem karrierépítési célból, hanem önmaguk fejlesztése érdekében végzik el tanfolyamainkat. Biztatlak Téged is, hogy szerezz tőlünk hiteles forrásból gyakorlati tudást fittséged fejlesztéséhez! Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Magyarországon egyedülálló, fitnesz-egészségfejlesztésre szakosodott oktatási intézménnyé vált az elmúlt 20 év alatt, ahol az államilag és nemzetközileg elismert OKJ-s szakmák megszerzése mellett számos szakmai továbbképzés közül is választhatsz! Lapozd át kiadványunkat és keress minket kérdéseiddel! Bízom benne, hogy hamarosan Te is elmondhatod magadról, hogy a szenvedélyed a karriered!


Az IWI mindenféle köntörfalazás nélkül volt számomra A LEHETŐSÉG! Egy óriási nagy ugródeszka, amit tudtam, hogy ha elvégzek...nincs ki megállítson az álmaim és céljaim elérésében. 3 éves korom óta a mindennapjaim része a sport és mindig is tudtam, ezzel szeretnék majd foglalkozni. Most, hogy már meg is van a végzettségem, alig várom, hogy végre elkezdhessem az oktatást és emberekkel foglalkozhassak. A tanfolyam minden percét élveztem! A csapatszellem annyira nagy motiváló erő volt, hogy mindenki alkalomról alkalomra jobb és jobb lett... Szuper érzés, hogy bárhová is adom be az önéletrajzomat, felkapják a fejüket, hogy az IWI-nél végeztem. Másképp állnak hozzám, mert ez egy komoly presztízsű iskola. Mi több, közvetlen, kedves, segítőkész tanárok segítettek, tökéletes szervezettséggel. Köszönöm IWI! Örökre hálás leszek nektek! - Ollári Barbi, IWI képzésben résztvevő

Az IWI Számokban

03 IWI KÉPZÉSI PORTFÓLIÓ

20 éve működő iskola több mint 10 000 képzésben részt vevő közel 50 tanfolyam 96%-os elégedettségi arány sikeres vizsgázók aránya 92% 7 nagyváros közel 100 oktató 20 együttműködő terem 10 nemzetközi szervezet 10 akkreditációs partner 3 tanulást segítő online applikáció


Fitness

OKJ-s képzések Fitnesz szakirányú képzéseink nemzetközileg akkreditált, államilag elismert OKJ-s képzések. Tanfolyamainkon megtanulod azokat a fitneszszakmai alapokat, melyekre később edzői karrieredet is építheted.

SZENVEDÉLYBŐL KARRIER! Az IWI rendszerében jelenleg rendkívül széles tanfolyami kínálatból választhatsz. Portfóliónkban megtalálod az alap-, illetve ráépülő képzéseket, melyeket Budapesten vagy akár vidéken is végezhetsz! Vidéki helyszíneink: Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Zalaegerszeg Tedd meg az első lépést álmaid felé, keresd meg a céljaidnak legjobban megfelelő képzést és jelentkezz!

04 IWI KÉPZÉSI PORTFÓLIÓ

Profi oktatóink segítségével pár hónap alatt a legkiválóbbak közé tartozhatsz!

FITNESS INSTRUKTOR + SZEMÉLYI EDZŐ 1 év, 2 szakma! Rövid idő alatt szeretnél profivá válni? Itt a lehetőség, intenzív képzésünkkel egy év alatt szerezheted meg a személyi edzői munkához szükséges alap- és ráépülő képzés bizonyítványát!

FITNESS INSTRUKTOR Sajátítsd el a fitneszszakma alapjait, a fitneszedzés és edzéstervezés legfontosabb tudnivalóit. Legyél birtokában a tudásnak, mellyel sikeres edzői karriert építhetsz! Ne feledd, ez a képzés adja az alapokat ahhoz, hogy igazán elismert szakemberré válhass!

SZEMÉLYI EDZŐ A személyi edző a fitnesztermek, wellness központok és PT stúdiók legkeresettebb fittségi szakembere! Szerezz átfogó ismereteket a fitneszedzési módszerekről, ismerd meg a legfrissebb trendeket és legyél profi edző!


Fitneszképzéseinket akkor ajánljuk Neked, ha fontos számodra a fizikai fittség és elkötelezett vagy az egészséges életmód iránt. Az itt megszerzett ismereteket fordíthatod akár önfejlesztésre vagy hazai, esetleg nemzetközi fitnesz edzői karriered felépítésére. Ha szeretnél elismert fitnesz edzővé válni, akkor Magyarország legnagyobb fitnesziskolájánál a helyed!

AZ IWI Nemzetközi Fitnesziskola

a leg jobb választás!

EREPS és EuropeActive tagságunknak köszönhetően a kiállított tanúsítványaink az Európai Képzési Keretrendszer (EQF) szintjeit követik, valamint lehetőséget biztosítanak a külföldi munkavégzésre! Mint minden OKJ-s bizonyítvány mellé, így a nálunk megszerzett bizonyítványok mellé is kérhető idegen nyelvű Europass bizonyítvány.

CSOPORTOS FITNESS INSTRUKTOR Sajátítsd el a csoportos óravezetés alapjait, a fitneszedzés és edzéstervezés legfontosabb tudnivalóit, ismerd meg a legnépszerűbb eszközöket és mozgástrendeket, oktass zenére!

SPORTOKTATÓ - FITNESZ-TESTÉPÍTÉS Versenyző akarsz lenni? Tanuld meg nálunk az alapokat! Szervezz versenyeket, edzőtáborokat, készíts fel sportolókat! Sajátítsd el a versenyfélkészülés alapjait profi versenybíróktól!

SPORTOKTATÓ - AEROBIK Érdekelnek a legmodernebb aerobik irányzatok, a legtrendibb koreográfiák és a legnépszerűbb eszközök? Tanuld meg az aerobik és a csoportos óravezetés alapjait Magyarország legprofibb oktatóitól!

05 IWI KÉPZÉSI PORTFÓLIÓ

Kiknek ajánljuk?


Erőnléti & rehabilitációs képzések ERŐNLÉTI TRÉNER KÉPZÉS Legyél a sportsérülések minimalizálására törekvő, sportági teljesítményfokozásra specializálódott sportszakember! Ismerd meg a naprakész kutatási eredményeken alapuló és gyakorlatban is kipróbált edzésmódszereket olyan oktatóktól, akik a hazai élsportban különböző csapatokkal értek el óriási eredményeket! A tanfolyam végeztével teljeskörű, sportágspecifikus erőnléti edzést tervezhetsz élsportolóknak vagy klienseidnek!

KORREKTÍV TRÉNER KÉPZÉS Segíts klienseidnek és sportolóidnak, hogy felkészülésük, edzéseik során megelőzzék a különböző sérüléseket, illetve maximalizálják sportági eredményeiket!

Dolgozz a medical

team-mel, készíts akciótervet a már kialakult sérülések kezelésre, felhasználva korrekciós mozgás- és gyakorlatsorokat! Sajátítsd el a sportrehabilitációs, korrektív tréneri tudást Te is legyél profi edző, akinek számít az egészség!

NASM LICENSZES KÉPZÉSEK ANGOL NYELVEN Erőnléti és Korrektív tréneri tanfolyamunkat online, angol nyelven is elvégezheted. A jogvédett Performance Enhancement 06 IWI KÉPZÉSI PORTFÓLIÓ

Specialist (PES) és Corrective Excercise Specialist (CES) tananyag hazánkban kizárólag nálunk érhető el! A tananyagot USA-beli licenszpartnerünk, a NASM (National Academy of Sports Medicine) dolgozta ki széleskörű gyakorlati tapasztalok és kutatások alapján.

ÚJ! HAMAROSAN! CPT – NASM Certified Personal Trainer online kurzus CNC – NASM Certified Nutrition Coach


07 IWI KÉPZÉSI PORTFÓLIÓ

Miért az IWI? >> Magyarország piacvezető fitnesziskolájánál tanulhatsz, ahol 20 éve törekszünk a legminőségibb oktatást nyújtani >> A legszélesebb fitness-wellness portfólióval rendelkező iskolában tanulhatsz az alapoktól egészen a legfelsőbb szintekig >> Már 7 városban vannak tanfolyamaink, így a hozzád legközelebb eső városban tanulhatsz >> Széleskörű kedvezményrendszer vár >> A legprofibb oktatóktól leshetsz el mindent tudást >> Előre meghirdetett képzési napok vannak, így könnyen tudod tervezni tanulmányaid >> Kizárólag jól felszerelt, modern termekbe szervezzük az oktatást >> Ügyfélszolgálatunk és oktatási tanácsadóink a hét minden munkanapján elérhetőek és minden kérdésedre választ adnak >> E-learning felületünkön minden információt megtalálsz, ami a tanulásodhoz feltétlen szükséges >> Online tanulást támogató applikációkkal segítjük az anyagok elsajátítását (IWIGym, Muscle&Motion) >> Legkiválóbb résztvevőink automatikusan EREPS (Európai Edzőregiszter) tagságot kapnak, melyben mindenképp benne kell legyél, ha külföldön szeretnél dolgozni >> A szakma már önmagában nagyon keresett, de ha hozzánk jelentkezel, akkor nyert ügyed van, hiszen az IWI-s edzőket mindenhol becsben tartják! >> Jól hasznosítható tudást kapsz, mellyel akár a vizsga másnapján már külföldön dolgozhatsz vagy saját vállalkozást indíthatsz!

Légy szakmailag is elismert oktató! Hungarian Registry of Exercise Professionals - a Magyar Fitnesz és Egészségfejlesztési Szövetség működtetésében. MAGYAR FITNESZ SZAKEMBEREK FÜGGETLEN REGISZTERE

VERSENYELŐNY

|

ELISMERTSÉG

|

TRANSZPARENS TUDÁS

Regisztrálj, légy hiteles!

WWW.MFESZ.HU


IWI továbbképzések Válaszd az IWI legnépszerűbb továbbképzéseit! A továbbképzések vezető oktatói egytől egyig a téma legjobb szakemberei, akiktől rengeteg új, friss statisztikákra épülő tudást és gyakorlati elemet sajátíthatsz el! Bővítsd ismereteidet, specializálódj, nyiss új célcsoportok felé!

01

02

EuropeActive által akkreditált, EQF Level 4

Active Ageing (Szeniortréner)

Funkcionális tréner

A jövő nemcsak a fiataloké! Ez a szakmai továbbképzés nem csak

Az IWI egyik legnépszerűbb továbbképzése - válj olyan magas

a nyugdíjas korcsoportra, de a 45+ korosztályra is fókuszál. Ebben

szinten képzett fitneszedzővé, aki a szabad súlyok, kondigépek

a korcsoportban ugyanis a hormonális változások, az élethelyzet,

és funkcionális eszközök, valamint a különböző periodizált

a motiváció jelentősen különbözik az ifjú generációkétól, ezért

edzésmódszerek optimális összehangolásával képes klienseinek

más edzésmódszereket is kíván. Ismerd meg a célcsoportban

hatékony edzésprogramot összeállítani!

rejlő óriási potenciált!

08 IWI KÉPZÉSI PORTFÓLIÓ

03

04

Gyermekfitnesz és gyermekaerobik oktató

Sporttáplálkozás- és táplálékkiegészítés

Ez a továbbképzésünk egyedülálló összeállítás a hazai piacon!

Tudjuk, hogy edzőként fontos, hogy vendégeid számára

Ismerd meg azokat a mozgásformákat, amelyek a különböző

személyre szabott étrendi ajánlásokat tehess, azonban profi vagy

korosztályú és képességű gyerekek számára a leghatékonyabb

amatőr sportolóként is szükséged lehet ezekre az ismeretekre…

testi-lelki fejlődést segít elő. Tanuld meg, hogyan szervezz,

Táplálkozási módszerek, étrendek, diéták, táplálékkiegészítők?

tervezz, és bonyolíts le vidám, könnyed szabadidős sport- és

4 napos továbbképzésünkön segítünk eligazodni a rengeteg,

fitneszfoglalkozásokat különböző eszközökkel. Most új, kibővített

egymásnak ellentmondó táplálkozási irányzat és információ

tematikával (gyerekjóga, relaxációs technikák gyerekeknek) várunk!

között!


Az Akkreditált képzések iskolánktól független szervezésű képzések, de az IWI Nemzetközi Fitnesziskola szakmai vezetésének ajánlásával rendelkeznek! Nyiss a világra, legyen színes a repertoárod!

Dbands Professional Course Edzéselmélet gyógytornászoknak Fascia stretching Fitfight Indoor Cycling Integrált Ízületi Mobilizáció Oxygen Advantage - A légzés ereje Sportrehabilitáció – level 1,2,3 Power Plate basic Preventív gerinctréning és stretching – level 1,2

09 IWI KÉPZÉSI PORTFÓLIÓ

IWI Akkreditált képzések


FITNESS-WELLNESS ASSZISZTENS – OKJ-s képzés! – ***ÚJ*** Érdekel a sport vagy a wellness világa? Szívesen dolgoznál ilyen környezetben recepciósként? Szerezz biztos munkalehetőséget kínáló OKJ-s végzettséget az IWI-nél! Ezen az alapképzésen a gyakorlatban sajátíthatod el az ügyfélkommunikáció legfontosabb tudnivalóit, és azokat az elméleti és gyakorlati ismereteket, melyek nélkülözhetetlenek a szakmában. Professzionális oktatóktól, kiváló gyakorlati tudást szerezhetsz!

WELLNESS & SPA MENEDZSER

10 IWI KÉPZÉSI PORTFÓLIÓ

A nemzetközi piacon napjainkban a versenyképes spa- és wellness-szakemberek iránti kereslet folyamatosan növekszik. Tanfolyamunk 15 éve töretlenül igyekszik a legjobb gyakorlati tudást átadni a szakmai iránt érdeklődőknek. Ezalatt az idő alatt rengeteg embert képeztünk, akiknek nagy része azóta hazai és nemzetközi szállodákban, fürdőkben vezető beosztást tölt be, illetve sikeresen vezeti saját vállalkozását. Annak érdekében, hogy a piacon felmerült keresletet megfelelő szaktudású munkaerővel lássuk el, tanfolyamunk évről évre megújuló, naprakész tananyaggal várja a leendő spa-menedzsereket!

Wellness & Spa képzések Jól hasznosítható tudás és biztos karrierlehetőség vár! Ha a fitness-wellness szektorban dolgoznál, ha vonz az egészségturisztika, a fürdőüzemeltetés, a menedzsment, vagy saját vállalkozásod irányításához keresel megfelelő gyakorlati szaktudást, akkor jó helyen jársz!


11 IWI KÉPZÉSI PORTFÓLIÓ

Fejleszd magad jógával! Hatha jóga oktató,fókuszban a gerinc HATHA JÓGA OKTATÓ Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola 2001-óta van jelen a jógatanításban. Ez idő alatt több száz jógaoktatót képezve, nagy tapasztalattal rendelkező iskolává váltunk. Hazánkban egyedülálló képzésünk különleges módon ötvözi a tradicionális jóga hagyományait, valamint a preventív fitnesz értékeit. Tanfolyamunk elhivatott oktatókkal, kiváló tematikával és egy csodás testi-lelki fejlődéssel várja résztvevőit. Már nemcsak Budapesten, de vidéken is!


SZENVEDÉLYBŐL KARRIER www.iwi.hu

Elérhetőségeink Telefon : +36 30 683 5145 +36 27 502 505 Képzési városaink

Web & Email : www.iwi.hu info@iwi.hu

Adminisztrációs iroda : 2600 Vác, Zrínyi u. 39/b

Budapest, Győr, Debrecen, Szeged, Pécs, Miskolc, Zalaegerszeg

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E-000168/2014

Kiadja: IWI PROJECT KFT. Székhely: 2600 Vác, Zrínyi u. 39/b Adószám: 22668332-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-137246 Felelős kiadó: Rábai Zita ügyvezető

Profile for IWI Nemzetközi Fitnesziskola

IWI Nemzetközi Fitnesziskola  

IWI Nemzetközi Fitnesziskola