Page 1


JAVA

JAVA

JAVA massagestolen er den nyeste generation af massagestole. Massagestolen er udstyret med fire intelligente, lydløse, lodret-bevægelige massagehænder til en hel rygmassage. JAVA bruger det nye 135 cm L-formede massagesystem, hvilket betyder, at denne massagestol, er den med den største massage-rækkevidde.

REDESIGNET PUMPE & VENTIL

JAVA kommer med redesignet luftpumpe og ventilfunktion. Den nye type pumpe kan fungere synkront med ventilen eller kontinuerligt, og på den måde levere den nødvendige motorkraft til de 28 luftposer. Både afslapningsmassagen og det hårde tryk fra luftposerne er tilpasset din krop, hvilket giver en fantastisk massageoplevelse.

ZERO SPACE-FUNKTION

Massagestolen er designet til at bruge så lidt plads som muligt, og den behøber derfor kun 5 centimeters afstand til bagvæggen - uanset om den er i brug eller ej. Når du tager massagestolen i brug, glider sædet fremad, uden at det rører bagvæggen.


AUTOMATISK SKULDERSCANNING

JAVA er udstyret med automatisk skuldersensor, hvilket betyder at stolen automatisk scanner sig frem til, hvor din skulder ’starter’. Massagestolen scanner derfor dine skuldre før hver massagesession starter. Dette gøres for at kunne give dig den bedste massage ud fra din vægt, højde og størrelse.

INDBYGGEDE HØJTALERE

Du kan bruge din smartphone eller en tablet til at kontrollere din massagestol via Bluetooth. Tilkobl dig ’smartterminalen’ via Bluetooth for at spille musik. Der er to indbyggede højtalere i massagestolen. Nyd din yndlingsmusik, mens du får en afslappende massage.

TRE TRIN AF ZERO GRAVITY (VÆGTLØSHED)

Det er muligt at justere JAVA massagestolen til tre forskellige zero gravity-positioner. Zero gravityfunktionen giver dig følelsen af vægtløshed. Med en følelse af vægtløshed har du endnu bedre mulighed for at nyde en perfekt, afslappende massage. Når du tænder for “zero gravity”-indstillingen, vil elevationsvinklen mellem krop og ben være cirka 118 grader. Dine lår er altså I en højere position end hjertet. Vægten af hver kropsdel vil blive fordelt jævnt og det samme vil trykket mod kroppen.

REFLEKSTERAPI

Fodstøtten hæver sig automatisk og tilpasser sig dermed enhver bruger uagtet højde og drøjde. Hævningen sker trinløst.

LÆGSTØTTE

Lægstøtten er udstyret med massageruller og luftpuder, samt otte naturlige magneter.

GUASHA FODMASSAGE

JAVA simulerer menneskelig berøring, ved hjælp af den avancerede rulleteknologi - med denne massagestol, opnår du altså en fodmassage meget lig den du vil kunne få hos en massør. Med tre centimeters rækkevidde, bliver det muligt for stolen at massere dit ’Yongquan’-punkt (som du ser til højre på billedet). Massagen kan både være blid og konstant, eller du kan vælge en hårdere massagetype. Uanset, hvilken type massage du ønsker, kan du, i indstillingerne, vælge én, der passer til dit behov.

L”-FORMET, KURVET SKINNE

Massagestolen er udstyret med en speciel teknologi i form af den Lformede, buede skinne. Skinnen er udviklet på baggrund af nyere forskning, kombineret med eksisterende viden på området. Rækkevidden på massagebehandlinger er 135 cm - hvilket betyder, at du har mulighed for personlig tilpasset massage fra hovededet og ned til sædet - faktisk næsten helt ned til knæerne.


MAGNETTERAPI

JAVA tilbyder magnetterapi, som, takket være de otte præcist placerede 300 cc magneter, kan være med til at forbedre niveauet af magnetisme i kroppen. Forbedringen af magnetismen sker ved stimulering af Chengshang og Zhonmai akupunkturpunkterne i læggene.

FODMASSAGE MED LUFTPUDER

Forskelligt formede airbags indpakker dine lægge, ankler og fødder, hvormed stimulationen til blodomløbet tredobles. Ved at stimulere ’Xuanyhong’ og ’Taixi’ akupunkturpunkterne giver denne massagestol dig mulighed for opnå en tilstand af fuld komfort og afslappelse.

JUSTÉRBAR RYGBREDDE

Den S-formede kurve, som støtter ryggen indebærer en kombination af rygmassageteknikker og videnskabelige principper - dette giver dig mulighed for at nyde en meget præcis rygmassage. Bredden kan indstilles i tre niveauer fra 6 til 21 cm

RÆKKEVIDDE AF RYGMASSAGE

De intelligente mekaniske massagehænder kan bevæge sig op og ned af nakke, skuldre, ryg og talje. Stolen kan meget præcist ramme ryggens naturlige kurve. Og med en bredde på 21 cm og en højde på 135 cm, dækker den - i langt de fleste tilfælde - hele ryggen.

CARBON INFRARØD LYSTERAPI

Massagestolen har indbygget infrarød opvarmning. Temperaturen kan nå op på 40°-50°c og kan derfor lindre smerte, samt løsne spændte og stive muskler. De infrarøde varmebølge har samme bølgelængde, som kroppens strålingsniveau og dermed absorberes de infrarøde stråler nemt og uskadeligt i kroppen.

ARMMASSAGE MED LUFTPUDER

Ved hjælp af 12 massagepuder, som følger overarmens kurver, giver denne massagestol dig en komplet armmassage, med stimulering af punkterne ’Yangchi’ og ’Quchi’. Luftpuderne vil styrke dine arme og dine håndflader.

TO HUKOMMELSESFUNKTIONER

JAVA er udstyret med to individuelle hukommelsesfunktioner, hvilket giver dig mulighed for at gemme og ’genbruge’ særligt tilpassede massageprogrammer. Enhver kombination af massagemetoder og funktioner, har du mulighed for at lagre ved hjælp af M1 og M2 hukommelsesfunktionerne. Forestil dig at komme træt hjem efter et træningspas eller en lang arbejdsdag og det eneste du behøver gøre, er at trykke på én knap i 2 sekunder! Den lagrede massagefunktion aktiveres efter bippet.

TIMERFUNKTION

Med denne funktion har du mulighed for at indstille massagestolen til at massere uafbrudt i et afgrænset tidsrum og du kan dermed nyde din massage uden det er nødvendigt, at du løbende indstiller, justerer og korrigerer massageprogrammet.


MASSAGETEKNOLOGI

Ryghvirvlerne er normalt årsag til megen smerte i talje, lænd og rygområde - såvel som stivhed og hold i nakken. Teknologien, der anvendes i JAVA massagestolen er den allernyeste på området og med 3D funktionen identificeres din krops massagepunkter nemt - stolen scanner og vurderer din krop, med udgangspunkt i din højde og drøjde og på den måde vil det altid være en individuelt tilpasset massage du får. JAVA har mulighed for at massere fra Fengchipunktet på din nakke og ned til Yongquan-punktet under din fod - stolen har mulighed for at massere 500 forskellige punkter på hele din krop. For dig betyder det, at du får en professionel, behagelig og helhedsorienteret massage - eller fysioterapi, om du vil - og stolen kan dermed være med til at afhjælpe helbreds problemer. IWAOs massagestole er skræddersyede på baggrund af medicinske tests - alle vores massagestole giver dig muligheden for en individuelt tilpasset massage.

SEKS AUTOMATISKE PROGRAMMER SMERTELINDRING

JAVA har et indbygget 20 minutters massageprogram, som fokuserer særligt på punkter, hvor kroppens muskler normalt vil være særligt udmattede - fx efter en lang arbejdsdag, hvor musklerne på den ene eller anden måde har været i brug, og derfor har brug for massage og smertelindring.

AKTIV- & FITNESSPROGRAM

Den avancerede præcision og styrke, som ligger i ’rullesystemet’ - og som bliver kombineret med luftpude-shiatsumassage - afhjælper træthed, som opbygges i kroppen efter fysisk aktivitet og er dermed med til at styrke din krop og gøre den sundere.

LUFTTRYKSMASSAGE TIL NAKKE & SKULDER

Denne massageform er særligt velegnet til dig, der sidder foran en computer en hel dag. Lufttryksmassagen fokuserer på at lindre smerter, der er opstået i nakke og skuldre, og som ofte kan føre til hold i området omkring hals & nakkehvirvel.

TALJESTRÆK & LINDRING AF LÆNDESMERTER

JAVA er designet til at lindre muskelsmerter og stivhed i området omkring lænd og talje. Dine rygmuskler strækkes og smertelindres, så du føler dig afslappet og opfrisket.

RYG & TALJE

JAVA er ideel til afslappende massage omkring ryg og talje. Stolen fokuserer massagen på din nedre ryg og på din brystkasse og afhjælper stivhed og træthed opbygget i musklerne.

KOMFORT

Komplet massage med behagelig trykbelastning fra top til tå og fra overarm til fingerspidser er, hvad du kan forvente dig af en massage fra JAVA. Massagestolen giver dig en fuldkrops massageoplevelse, som du aldrig har oplevet den i nogen anden massagestol før.


INTELLIGENTE MEKANISKE MASSAGEHÆNDER

JAVAs scanningssystem vil, i samarbejde med de intelligente mekaniske massagehænder, løbende indsamle data fra din ryg, for på den måde at kunne tilbyde dig en fuldt ud individuelt tilpasset massage - massagen bliver kun bedre og bedre, da stolen hele tiden lærer din krop bedre at kende. Stolen vil efterligne en professionel massørs færdigheder og benytter massagemetoder som at ælte, trykke, presse, mase, vride og ’gribe’ med hænderne (som forestiller du dig to hænder, der tager godt fat om dine skuldre). Massagestolen har endda en rækkevidde, der tillader de mekaniske hænder at udføre en effektiv massage på din hals- & nakkehvirvel, din brystkasse og på din lænd - stolens maksimale strækning er 6,5 cm og stolens maksimale strækningsvinkel er 41 grader.

ANBEFALET TIL: ARBEJDERE

Stolen lindrer muskelsmerter for folk med fysisk hårdt arbejde.

COMPUTERBRUGERE

Massagestolen lindrer smerter i skulder & nakke og er derfor ideel til computerbrugere.

STUDERENDE

Stolen er ideel til studerende, der bruger lang tid på læsning og derfor sidder med foroverbøjet nakke. Stolen er desuden med til at lindre stress - fx i forbindelse med eksamener.

AKTIVE PERSONER

Massagestolen er med til at lindre muskeltræthedssymptomer for folk, der dagligt er meget aktive.

SPORTSFOLK & ATLETER

Massagestolen er ideel til lindring af muskelsmerter for atleter, ekstremsportsudøvere og lignende.

ÆLDRE

Massagestolen lindrer ledsmerter og vil derfor også være særligt komfortabel for ældre mennesker.

KVINDER

Massagestolen styrker holdning og positur, samtidig med at den lindrer lændesmerter, som i mange tilfælde opstår ved brug af stilethæle.

HJEMMEGÅENDE

Massagestolen er ideel til behandling af de smerter og den træthed, der ofte opstår i ryg og talje ved udførsel af arbejde i hjemmet.


11 FORSKELLIGE PUNKTER, DER STYRKES OG STIMULERES MED JAVA FENGCHI-PUNKTET

Fengchi-punktet stimulerer leveren og har en afgiftende effekt. Stimulation af dette punkt afhjælper blandt andet hoved- og tandpine.

TIAN LIAO-PUNKTET

Tian liao-punktet sørger for at luften spredes ud i alle luftveje. Renser meridianer og lindrer smerter i blandt andet nakke- og halshvirvel, hvormed fx hold i nakken afhjælpes.

TIANZONG-PUNKTET

Tianzong-punktet strækker dine sener, regulerer din chi og mindsker eventuel hævelse i kroppen. Derudover er massagestolen også med til at lette smerte i skuldre og arme.

XINSHU-PUNKTET

Xinshu-punktet smertelindrer stivhed i brystet og forstoppelse, samtidig med, at det hjælper til at regulere din chi, berolige dine nerver og styrke dit hjerte.

GANSHU-PUNKTET

Ganshu-punktet stimulerer leveren og galdeblæren, regulerer din chi og styrker syn.

SHENGSHU-PUNKTET

Shengshu-punktet styrker nyrerne, talje & lænd, samtidig med, at det afhjælper væskeophobning.

NEIGUAN-PUNKTET

Neiguan-punktet er det vigtigste punkt for at sikre et sundt hjerte. Stimulation af punktet beroliger sindet, regulerer din chi, smertelindrer, samtidig med, at det styrker og stimulerer hjertemusklen.

HAND SANLI-PUNKTET

Hand sanli-punktet styrker og renser hjertet, forbedrer synet, regulerer og styrker fordøjelsessystemet og opstrammer taljemuskulaturen.

FOOT SANLI-PUNKTET

Foot sanli-punktet strækker kroppens sener, styrker og stimulerer milten, samtidig med, at det symptomlindrer smerter, der er opstået i forbindelse med hepatitis, diarré, bronkitis og betændelsestilstande.

KUNLUN-PUNKTET

Kunlun-punktet beroliger nerverne og styrker hjertet, strækker kroppens sener og lindrer smerter i iskiasnerven ved lænd og baller, samt smertelindrer gigtsygdomme.

YONGQUAN-PUNKTET

Yongquan-punktet stimulerer nyrerne og leveren, fordeler luften i luftvejene, og afhjælper søvnløshed, hovedpine og myocarditis.

TEKNISKE DETALJER

Farve Sort Dimensioner H113 cm x B76 cm x L150 cm I tilbagelænet 185cm, sædebredde: 52cm Strøm 220W Certifikater CE, RoHS Sikkerhedsklasse Klasse 1 Nettovægt 97 kg Garanti 2 år


COMFORT + H

PRODUKTDETALJER

RYGMASSAGE/AKUPUNKTURPUNKTER

S-Shape Curve teknik Kropsscanningsfunktion 4-rullesystem Arm- og håndmassage Læg- og fodmassage Magnetterapi Varmefunktion Fodstøtten tilpasser sig din benlængde Manuelt justérbar tilbagelæning Fodstøtte og ryglæn kan indstilles både synkront og uafhængigt af hinanden

Sensorerne registrerer de vigtigste akupunkturpunkter og benytter disse til en perfekt individuel massage.

MAKSIMALT MASSAGEOMRÅDE Stolen scanner kroppen, med udgangspunkt i højde og drøjde. Massagen begynder i nakke-/skulder området og strækker sig til balderne. Hermed masseres et langt større område end mange andre massagestole i samme prisklasse er i stand til. Massagestolen er især velegnet til at lindre smerter i lænd og talje. Med denne massagestol har du mulighed for følgende: At få lindret træthed i både muskler og sind At få forbedret blodcirkulationen At få lindret muskelspændinger At få løsnet fysiske & psykiske spændinger


INTELLIGENTE MEKANISKE HÆNDER

Denne nye massagestol er udstyret med konstant bevægelige masserende hænder, som identificerer kropsformen og stimulerer præcis den samme kvalitetsmassage, der tilbydes af professionelle massører. Derfor er det muligt for folk med forskellige kropstyper at nyde massagen.

HUKOMMELSESFUNKTION

Hukommelsefunktionerne tillader dig at gemme dine personlige massageindstillinger, så du kan benytte dig af dem næste gang du bruger massagestolen.

FODMASSAGE, SENSORER & REFLEKSTERAPI

Fodstøtten kan udvides separat eller sammen med ryglænet. Opstår der en forhindring mens fodstøtten eller ryglænet udvides, vil stolen automatisk stoppe.

VARMESYSTEM

Rygvarmefunktionen (40ºc-50ºc) fjerner kulde og lindre smerter i din ryg. Bølgelænden på de infrarøde stråler, er de samme som kroppens naturlige strålers bølgelængde, og de infrarøde stråler absorberes derfor nemt i kroppen, hvormed stofskiftet aktiveres og stimuleres.

2D RULLESYSTEM

Rullerne bevæges op og ned af ryggen, skuldrene, nakken og lænden, og de registrerer automatisk kroppens naturlige kurver. Bredden af rullen kan justeres i området 6-21 cm.

VFD FJERNBETJENING

Massagestolen tilbyder automatiske massage funktioner og kan benyttes af hele familien. Stolen tilbyder fuldkropsmassage fra top til tå. På den medfølgende fjernbetjening kan du vælge mellem automatisk eller manuelt program, samt to indstillelige individuelt tilpassede hukommelses funktioner. På den måde kan stole efterkomme ethvert familiemedlems massagebehov.


AUTOMATISK REGISTRERING AF MASSAGEPUNKTER Registrerer automatisk overkroppens massagepunkter, samt skulderens position og justerer kroppens position.

KOMPLEKS RYGMASSAGE Denne massagestol er udstyret med en massagemekanisme, der er styret af fire ruller, som bevæger sig op og ned af ryglænet og dermed også op og ned af din ryg.

OVERKROPSMASSAGE Massagestolen er designet til at tilbyde tre forskellige massagetyper til overkroppen alene - fuld overkropsmassage, skuldermassage, samt ryg & talje.

FEM FORSKELLIGE MASSAGETYPER Massagestolen er designet til at tilbyde fem forskellige massage typer, som stimulerer hele kroppen - shiatsu, æltning, fladhånds massage, æltning & fladhåndsmassage, samt bankning.


UDVIDELSE AF FODSTØTTEN Det er både muligt at forlænge og udvide fodstøtten, samt at rotere den.

LUFTTRYKSMASSAGE Lufttryksmassagefunktionen kommer med tre forskellige massagemuligheder: hele kroppen, nederste del af kroppen og armene stolen er udstyret med 25 luftpuder og tre intensitetsniveauer.

RETURNÉR TIL LODRET POSITION Efter endt massage, retter stolen sig automatisk op og tilbage til lodret position, samtidig med, at massagehænderne nulstilles automatisk.

RULLEFØDDER Stolens indbyggede rullefødder gør det muligt at flytte stolen til ethvert rum i dit hus, hvor massagen vil kunne nydes i ro og mag.


AUTOMATISK MASSAGE Der er tre automatiske massagefunktioner: aktivering, samt hukommelse A og B.

MANUEL OVERKROPSMASSAGE Stolen har en manuel massagefunktion til overkroppen, hvor du kan vælge mellem tre massagetyper: punktmassage, delvis massage eller fuld overkropsmassage.

JUSTERBAR RULLEBREDDE Under shiatsu, banke og klappefunktionerne kan vidden mellem massagehænderne indstilles i tre niveauer - bred, medium eller smal.

KONTROLCENTER MED BLÅ LCD-SKÆRM

VFD-betjeningen er flot designet og meget brugervenlig. Fjernbetjeningen er med mikrochip-baseret styring, hvilket sikrer en god og stabil håndtering. Sammenligner man med andre fjernbetjeninger, er denne massagestols fjernbetjening bredere og mere brugervenlig, den har en skarpere skærm og tilbyder en perfekt og effektiv kontrol over stolen.

UAFHÆNGIGE KOMPONENTER

Stolen er udstyret med et særligt trinløst elektrisk justeringssystem, som - kombineret med de sammen kædne ryg- og benfunktioner - gør at stolen kan justeres og tilrettes til en hvilken som helst vinkel, så du bedre kan nyde total afslapning i massagestolen.

REFLEKSTERAPI & JUSTÉRBAR BENSTØTTE OP TIL 15 CM

Benstøtten kan hæves til 90 grader og rygstøtten/ryglænet kan tilbagelænes i en vinkel op til 54 grader. I fodmassagesystemet er der ligeledes mulighed for refleksterapi.

PU LÆDERCOVER I HØJESTE KVALITET

Med PU læder slipper du for at skulle behandle stolen med læderfedt. Rengøring samt vedligeholdelse klares med en våd opvredet klud. Materialet er åndbart og slidstærkt.

ARMMASSAGE MED ROTÉRBARE LUFTPUDER

Stolens indbyggede massagehænder sørger for at holde dine skuldre i et fast greb, samtidig med, at den blidt strækker og masserer muskler og led.

ROTÉRBARE FØDDER - KONTINUERLIG UDSTRÆKNING

Stolens særlige design gør, at du har mulighed for at hvile og få masseret dine fødder - for dig betyder det maksimal komfort. I forbindelse med lægmassage kan fodstøtten justeres i henhold til din højde.


MASSAGETEKNIK: DOUBLE PULL

Den nyeste teknologi indenfor massagestole er ’double pull’-teknikken. Men denne funktion opnår du samtidigt strækning og vridning af kroppen. Denne innovative funktion er udviklet på baggrund af basale kiropraktiske metoder, som styrker rygsøjlen og forebygger en eventuel udvikling af skoliose.

KOMPLET MASSAGE, TOTAL AFSLAPNING & SMERTELINDRING

Stolen er designet til at tilbyde lufttryksmassage med tre muligheder: Fuldkropsmassage, underkropsmassaage og armmassage. Stolen er udstyret med 25 luftpuder og tre i ntensitet niveauer, samt en L-formet armmassagefunktion og otte luftpuder til armene alene.

FULDT INTEGREREDE LUFTPUDER TIL FORARMSMASSAGE OG HÅNDMASSAGE Massagestolen er designet til at simulere massage fra en professionel massør og stolen udfører således effektiv massage på forarme og hænder - i alle positioner og med impulser, der effektivt smertelindrer museskader, tennisalbuer og lignende.

PRODUKTSPECIFIKATIONER OG TEKNISKE DATA Massage af hele ryggen Automatisk højdejustering til rygmassage Elektrisk vippefunktion til rygstøtten Elektrisk vippefunktion til fodstøtten Fjernbetjening Polstring I tilbagelænet Strømforsyning Certifikater Sikkerhedsklasse Vægt Maks. personvægt Garanti

Ja Ja Ja Ja Ja med holder Økologisk antibaterielt læder 198 cm 220v CE, RoHS Klasse 1 81 kg 110kg 2 år


SKYLINE 3D

PRODUKTDETALJER

RYGMASSAGE/AKUPUNKTURPUNKTER

S-Shape Curve teknik Kropsscanningsfunktion 4-rullesystem Arm- & håndmassage Læg- & fodmassage Zero Gravity-funktion Zero Space-funktion Magnetterapi Varmefunktion Fodstøtten tilpasser sig din benlængde Manuelt justérbar tilbagelæning Fodstøtte og ryglæn kan indstillet både synkront og uafhængigt af hinanden LED-lys - afslappende miljø med LED-belysning

Sensorerne registrerer de vigtigste akupunkturpunkter og benytter disse til en perfekt individuel massage.

MAKSIMALT MASSAGEOMRÅDE Stolen scanner kroppen, med udgangspunkt i højde og bredde. Massagen begynder i nakke-/skulderområdet og strækker sig til balderne. Hermed masseres et langt større område end mange andre massagestole på markedet. Massagestolen er især velegnet til at lindre smerter i lænd og talje.

Med IWAO Skyline 3D har du mulighed for at få: lindret træthed i både muskler og sind forbedret blodcirkulationen lindret muskelspændinger afspændt trætte og spændte muskler løsnet fysiske & psykiske spændinger


SKYLINE 3D

Den nye Skyline 3D massagestol er udstyret med et sæt intelligente 3D massagehænder, der bevæger sig op og ned, strækker frem og tilbage, samt sidelæns. Denne model er en del af IWAOs 2016 Design der blev lanceret i juni og stolen er udstyret med den allernyeste teknologi på området.

FORBEDRINGER

Skyline 3D er udstyret med en række funktioner såsom: forbedret komfort, smertelindring, korte massageprogrammer, taljestræk, fuld lufttryksmassage, plus en lang række andre massagefunktioner, der er unikke for 2016 designet.

SMARTPHONE APP

Med Skyline 3D er der nu mulighed for, at du kan benytte din iPhone eller iPad - alt du skal gøre, er at hente appen fra AppStore og installere den direkte på din enhed. Appen er gratis.

MANUELT MASSAGEVALG

Massagestolen er udstyret med en manuel massagefunktion til overkroppen. Med det manuelle program er det muligt at vælge mellem tre forskellige massageområder: overordnet, delvis eller fast afgrænset område. Ydermere er der seks forskellige massagemetoder at vælge mellem: skuldermassage med fast tag/greb, ælte, banke, shiatsu, ælte & banke, samt 3D. Der er ligeledes fem forskellige hastighedsniveauer - og vælger du banke eller shiatsu har du også mulighed for at vælge mellem fem forskellige breddeindstillinger på massagehænderne.

AUTOMATISK MASSAGEVALG

Vælg en af de prædefinerede massageprogrammer, for en ny og interessant massageoplevelse. På fjernbetjeningen vil du finde flere automatiske massageprogrammer, som blandt andet vil tilbyde dig en bred vifte af massagemetoder, forskellige bevægelser og massagehastigheder, samt fuld lufttryksmassage.

LUFTTRYKSMASSAGE

Skyline 3D er udstyret med lufttryksmassage til forarmen (med otte integrerede luftpuder) og lufttryksmassage til overarmen (med fire integrerede luftpuder) - begge med tre forskellige indstillelige intensitetsniveauer. Massagestolen er ligeledes udstyret med lufttryksmassage til den nedre del af kroppen, hvor stolen kan tilbyde lufttryksmassage til ryggen (med fire integrerede luftpuder), luftryksmassage til balderne (med 16 luftpuder), lufttryksmassage til benene (med 36 luftpuder) - og alle med tre forskellige intensitetsnvieauer.


VARMEFUNKTION

Rygvarmefunktionen virker ved hjælp af infrarød varme - hjulpet på vej af kulfiber. De infrarøde varmebølger har samme bølgelængde som kroppens strålingsniveau, og dermed absorberes de infrarøde stråler nemt og uskadeligt i kroppen, hvor strålerne aktiverer cellerne og stimulerer stofskiftet og forbrændingen. Opvarmningsfunktionen kan især anbefales i køligere perioder og særligt om vinteren. Prøv det, og du vil aldrig undvære funktionen på en kold vinterdag igen

INDBYGGEDE HØJTTALERE

Du kan bruge din smartphone eller en tablet til at kontrollere din massagestol via Bluetooth. Tilkobl dig ’smartterminalen’ via Bluetooth for at spille musik. Der er to indbyggede højttalere i massagestolen. Nyd din yndlingsmusik, mens du får en afslappende massage.

ZERO SPACE OG ZERO GRAVITY

Skyline 3D er designet til at bruge så lidt plads som muligt, og den behøver derfor kun 5 centimeters afstand til bagvæggen uanset om den er i brug eller ej. Når du tager massagestolen i brug, glider sædet frem, uden at ryglænet rører bagvæggen.

NEGATIV ILT-IONFUNKTION

Skyline 3D har en integreret negativ ilt-ionfunktion - tryk blot på knappen, der er placeret på øverste venstre armlæn, for at aktivere denne funktion. Når du har aktiveret denne funktion, udsender massagestolen en konstant strøm af negative ilt-ioner fra nakkestøtten.

Hvad er negativ ilt-ionfunktion og hvorfor er det godt?

Et miljø med negativt ladede luftpartikler, kan sammenlignes lidt med, at du opholder dig i frisk natur - fx i en skov eller ved et vandfald. De negative ilt-ioner bidrager til at styrke dit immunforsvar, de vil forbedre din vejrtrækning og hjælper dermed også kroppen til at slappe af - og jo bedre du slapper af, jo bedre massage vil du opnå.


VIGTIGE FUNKTIONER REFLEKSTERAPI

Fodstøtten strækker sig frit, og tilpasser sig derfor enhver brugers højde.

LÆGSTØTTE

Lægstøtten er udstyret med massageruller og luftpuder, samt otte naturmagneter.

UNDERBENSMASSAGE

Skyline 3D er udstyret med forskellige størrelser af luftpuder, som er placeret omkring dine lægge, ankler og fødder, hvormed stolen er i stand til at tilbyde dig tredobbelt simultan oplevelse, som du aldrig vil glemme. Ved aktivering af denne funktion starter lufttryksmassagen, som vil fylde puderne med luft, holde pause og tømme puderne for luft inden den starter forfra. Lufttryksmassagen stimulerer Xuanzhong- og Taixi-akupunkturpunkterne og på den måde afspænde og lindre smerter og ubehag i benene.

FODMASSAGE MED RULLER

Skyline 3D er udstyret med avancerede massageruller og den nyeste teknologi på området, hvilket betyder, at du i denne stol vil kunne få Guasha-massage, som er fuldt ud sammenlignelig med den du vil kunne få hos de fleste professionelle massører. Massagestolen fokuserer på Yongquan-punktet under foden og massagen kan både være blid og konstant, eller gradvist hårdere.

JUSTÉRBAR RYGBREDDE

Den s-formede kurve støtter ryggen og indebærer en kombination af massageteknikker og nyeste tekonologiske udvikling på området. Derfor kan du med denne massagestol nyde en meget præcis og effektiv rygmassage. Bredden kan indstilles i tre niveauer fra 6 til 21 cm.

S-SHAPERYG MASSAGE

De intelligente mekaniske 3D massagehænder kan bevæge sig op og ned af nakke, skuldre, ryg og talje. Massagerullerne tilpasser sig og bevæger sig i et S-formet system, som er udviklet udfra formen af ​​den menneskelige rygsøjle. Vidden på rullerne er fra 6 cm (for ikke at røre rygsøjlen) til 21 cm (for at dække hele ryggen).


ARMMASSAGE MED LUFTPUDER

Ved hjælp af 12 massagepuder, som følger overarmens kurver, giver denne massagestol dig en komplet armmassage, med stimulering af punkterne ’Yangchi’ og ’Quchi’. Luftpuderne vil styrke dine arme og dine håndflader.

CARBON INFRARØD LYSTERAPI

Massagestolen har indbygget infrarød opvarmning. Temperaturen kan nå op på 40°-50°c og kan derfor lindre smerte, samt løsne spændte og stive muskler. De infrarøde varmebølge har samme bølgelængde, som kroppens strålingsniveau og dermed absorberes de infrarøde stråler nemt i kroppen.

TO HUKOMMELSES INDSTILLINGER

Skyline 3D er udstyret med to individuelle hukommelsesfunktioner, hvilket giver dig mulighed for at gemme og ’genbruge’ særligt tilpassede massageprogrammer. Enhver kombination af massagemetoder og funktioner, har du mulighed for at lagre ved hjælp af M1 og M2 hukommelsesfunktionerne. Det vil fjerne træthed efter træning og give dig og din familie en stærk krop. Du behøver kun at trykke på knappen i to sekunder, og efter at have hørt biplyden, vil den lagrede massage funktion aktiveres.

Med denne funktion har du mulighed for at indstille massagestolen til at massere uafbrudt et afgrænset tidsrum og du kan dermed nyde din massage uden, det er nødvendigt, at du løbende indstiller, justerer og korrigerer massageprogrammet. TIMERFUNKTION

KONTROLLER MASSAGEN MED DIN SMARTPHONE

Skyline 3D giver dig mulighed for at styre massagen med din iPhone eller iPad. Alt du skal gøre, er at downloade appen fra AppStore - appen er gratis.


NYESTE TEKNOLOGIER

Skyline 3D kommer med redesignet luftpumpe og ventilfunktion. Den nye type pumpe kan fungere synkront med ventilen eller kontinuerligt, og på den måde levere den nødvendige motorkraft til de 28 luftposer. Både afslapningsmassagen og det hårde tryk fra luftposerne er tilpasset din krop, hvilket giver en fantastisk massageoplevelse. Ryghvirvlerne er normalt årsag til megen smerte i talje, lænd og rygområde - såvel som stivhed og hold i nakken. Teknologien, der anvendes i Skyline 3D-massagestolen er den allernyeste på området og med 3D-funktionen identificeres din krops massagepunkter nemt - stolen scanner og vurderer din krop, med udgangspunkt i din højde og drøjde og på den måde vil det altid være en individuelt tilpasset massage du får. Skyline 3D har mulighed for at massere fra Fengchipunktet på din nakke og ned til Yongquan-punktet under din fod - stolen har mulighed for at massere 500 forskellige punkter på hele din krop. For dig betyder det, at du får en professionel, behagelig og helhedsorienteret massage - eller fysioterapi, om du vil - og stolen kan dermed være med til at afhjælpe helbredsproblemer. IWAOs massagestole er skræddersyede på baggrund af medicinske tests - alle vores massagestole giver dig muligheden for en individuelt tilpasset massage.

AUTOMATISKE MASSAGEPROGRAMMER SMERTELINDRING

Skyline har et indbygget 15 minutters massageprogram, som fokuserer særligt på punkter, hvor kroppens muskler normalt vil være særligt udmattede - fx efter en lang arbejdsdag, hvor musklerne på den ene eller anden måde har været i brug, og derfor har brug for massage og smertelindring efter endt arbejdsdag.

AKTIV- & FITNESSPROGRAM

Den avancerede præcision og styrke, som ligger i ’rullesystemet’ - og som bliver kombineret med luftpude-shiatsumassage - afhjælper træthed, som opbygges i kroppen efter fysisk aktivitet og er dermed med til at styrke din krop og gøre den sundere.

RYG & TALJE

Skyline 3D er ideel til afslappende massage omkring ryg og talje. Stolen fokuserer massagen på din nedre ryg og på din brystkasse og afhjælper stivhed og træthed opbygget i musklerne.

KOMFORT

Komplet massage med behagelig trykbelastning fra hoved til tå og fra overarm til fingerspidser er, hvad du kan forvente dig af en massage fra Skyline 3D. Massagestolen giver dig en fuldkropsmassageoplevelse, som du aldrig har oplevet den i nogen anden massagestol før.

LUFTTRYKSMASSAGE TIL NAKKE & SKULDER

Denne massageform er særligt velegnet til dig, der sidder foran en computer en hel dag. Lufttryksmassagen fokuserer på at lindre smerter, der er opstået i nakke og skuldre, og som ofte kan føre til hold i området omkring hals- & nakkehvirvel.

TALJESTRÆK & LINDRING AF LÆNDESMERTER

Skyline 3D er designet til at lindre muskelsmerter og stivhed i området omkring lænd og talje. Dine rygmuskler strækkes og smertelindres, så du føler dig afslappet og opfrisket.


MAGNETTERAPIFUNKTION

I massagestolens lægområde, er der luftpuder med otte naturlige magneter. Magnetterapi kan være med til at sænke forhøjet kolesteroltal, ligesom det kan være med til at fjerne ophobning af frie radikaler i kroppen og forbedre immunsystemet.

KROPSUDSTRÆKNING

Denne massagestol anbefales til at afhjælpe muskelspændinger og stivhed i leddene, hvormed du bedre vil kunne opretholde en god helbredstilstand. Massagestolen strækker din krop ved hjælp af skulder, arm og benmassagepuder.

LÆG- & BENSTØTTE

Læg- & fodstøtten kan strække sig frit op til 15 cm og kan dermed tilpasse sig enhver brugers højde.

MASSAGETEKNIKKER SHIATSU

Lægger pres på kroppens vigtigste massagepunkter - hastighed og bredde mellem rullerne kan indstilles efter eget ønske. Shiatsu er særdeles effektiv til at eliminere muskelspændinger og -stivhed, hvilket reducerer pres på rygraden.

BLID BANKEN

Massagerullerne vil banke op og ned ad din ryg - den blide banken vil være med til at aktivere blodcirkulationen i hele ryggen. Den blide banken er en af de mest kendte og efterspurgte afslapnings- & massagemetoder.

ÆLTNING

Denne metode er særligt effektiv til at udføre dybdegående massage på dine muskler - presset der lægges på dine muskler, vil være med til at stimulere nogle af kroppens vigigste massagepunkter og eliminere muskelspændinger og muskelstivhed. Herudover har du også mulighed for at justere hastigheden, hvilket giver dig den perfekte massage.

ÆLTNING & BLID BANKNING

Massagerullerne vil banke let op og ned ad din ryg, hvorefter massagestolen vil ’ælte’ dine muskler, som du kender det fra en professionel massør - herefter vil den blide banken igen tage over. Kombinationen af de to massagetyper, er ideel til at opnå effektiv og afspændende rygmassage.

SKULDERGREB OG ÆLTNING

3D-massage griber og ælter dine skuldre, hvormed dine muskler afspændes og muskeltræthed fjernes. Æltning af kroppens vigtigste massagepunkter i retningen op og ned, vil gøre, at der løsnes op for selv de mest udtalte smerter.

RULLEMASSAGE (FULD ELLER DELVIS)

Med denne massageteknik, kommer 3D-massage virkelig til sin ret og du vil kunne mærke, hvor nøjagtigt massagen udføres. Massagestolen masserer hele muskelområdet langs din rygsøjle, massagen udføres, med jævnt pres, op og ned langs rygsøjlen, hvilket giver dig en enormt afslappende massageoplevelse.


FENGCHI-PUNKTET

Fengchi-punktet stimulerer leveren og har en afgiftende effekt. Stimulation af dette punkt afhjælper blandt andet hoved- og tandpine. TIAN LIAO-PUNKTET

Tian liao-punktet sørger for at luften spredes ud i alle luftveje. Renser meridianer og lindrer smerter i blandt andet nakke- og halshvirvel, hvormed fx hold i nakken afhjælpes. TIANZONG-PUNKTET

Tianzong-punktet strækker dine sener, regulerer din chi og mindsker eventuel hævelse i kroppen. Derudover er massagestolen også med til at lette smerte i skuldre og arme. XINSHU-PUNKTET

Xinshu-punktet smertelindrer stivhed i brystet og forstoppelse, samtidig med, at det hjælper til at regulere din chi, berolige dine nerver og styrke dit hjerte. GANSHU-PUNKTET

Ganshu-punktet stimulerer leveren og galdeblæren, regulerer din chi og styrker synet. SHENGSHU-PUNKTET

Shengshu-punktet styrker nyrerne, talje & lænd, samtidig med, at det afhjælper væskeophobning. NEIGUAN-PUNKTET

Neiguan-punktet er det vigtigste punkt for at sikre et sundt hjerte. Stimulation af punktet beroliger sindet, regulerer din chi, smertelindrer, samtidig med, at det styrker og stimulerer hjertemusklen. HAND SANLI-PUNKTET

Hand sanli-punktet styrker og renser hjertet, forbedrer synet, regulerer og styrker fordøjelsessystemet og opstrammer taljemuskulaturen. FOOT SANLI-PUNKTET

Foot sanli-punktet strækker kroppens sener, styrker og stimulerer milten, samtidig med, at det symptomlindrer smerter, der fx kan opstå i forbindelse med diarré, hepatitis, bronkitis og betændelsestilstande. TAIXI PUNKTET

Kunlun-punktet beroliger nerverne og styrker hjertet, strækker kroppens sener og lindrer smerter i iskiasnerven ved lænd og baller og smertelindrer gigtsygdomme. KUNLUN-PUNKTET

Kunlun punktet beroliger nerver og renser hjertet - og afhjælper ligeledes smerter i iskiasnerven, artritis (gigt) i knæ og forstuvning af ankel. YONGQUAN-PUNKTET

Yongquan-punktet stimulerer nyrerne og leveren, fordeler luften i luftvejene, og afhjælper søvnløshed, hovedpine og myocarditis.

PRODUKTSPECIFIKATIONER OG TEKNISKE DATA Fuld rygmasage

Ja

Elektrisk vippefunktion til rygstøtten

Ja

Elektrisk vippefunktion til fodstøtten Massagekugler Baldemassage Dybdemassage til lænden Lægmassage Fodmassage (refleksterapi) Fjernbetjening Polstring Massagestolens vægt (kg) Max brugervægt Strømforsyning

Ja 3D, 2016-design Ja, med air bags Ja, med air bags Ja, med air bags Med ruller og luftpuder Ja Økologisk antibakterielt læder 130 kg Ubegrænset 220 - 230V


LUNA 3D

FANTASTISK 3D MASSAGE

Luna 3D er den ultimative massagestol, der afslapper dig fra top til tå og helt ud i fingerspidserne. Luna 3D er designet til at tage din personlige massage til et helt nyt niveau. Ved at bruge de bedste tekniske komponenter og 3D massageteknologi, leverer Luna 3D, adskillige massageprogrammer, der sørger for afslapning til alle dele af din krop, og giver dig en helt unik wellness følelse.

FULD KROPSMASSAGE

Kombinationen af massagehåndsteknologi og indbyggede luftpuder giver massage til alle dele af din krop. Luna 3D tilbyder komplet fodmassage ved individuelt at massere hver tå og begge hæle. Luftpudesystemet masserer dine fingerspidser med præcision, og skaber en unik oplevelse. Så læn dig tilbage og bliv krammet og forkælet af denne enestående massagestol.


MASSAGESTOL - VIGTIGE FUNKTIONER AUTOMATISK REGISTRERING

Tjekker automatisk skuldrenes position, kroppens kurver og massagepunkter, og finjusterer udfra lige nøjagtigt din krop. Luna 3D tilpasser og justerer automatisk massagehænderne frem og tilbage udfra kroppens kurver og naturlige massagepunkter. Med denne massagestol får du virkelig oplevelsen af en menneskelig massage - kombineret med det bedste fra videnskabens verden.

3D MASSAGE

Designet med vertikalt bevægelige, 4-hjulsdrevne, lydløse, intilligente 3D massagehænder.

AUTOMATISK MASSAGE

Det automatiske massageprogram til overkroppen, benytter otte luftpuder til at massere skuldre og nakke, samt fire luftpuder til at massere din øvre ryg.

FIRE AUTOMATISKE FUNKTIONER

Luna 3D er udstyret med fire automatiske massagefunktioner: Velvære, Komfort, Smertelindring og Afslapning

LUFTRYKSMASSAGE TIL ARMENE

Med Luna 3D har du mulighed for at få lufttryksmassage til armene - med hele 26 indbyggede luftpuder. Du kan desuden vælge mellem tre forskellige intensitetsniveauer i lufttryksmassagen.

MANUEL MASSAGE

Luna 3D giver dig mulighed for at modtage manuel overkropsmassage, hvor du kan vælge imellem tre forskellige områder: Overordnet massage, delvis massage og massage på specifikke punkter efter dit ønske. Massagestolen tilbyder ligeledes seks forskellige massagemetoder: løft og greb omkring skuldre, griben, ælten, let banken, shiatsu, 3D massage med fem individuelt styrbare hastigheder, samt mulighed for synkron æltning og let bankning.


LUFTTRYK OG RULLEMASSAGE TIL FØDDERNE

Luna 3D giver dig også mulighed for lufttryks- & rullemassage til dine fødder - til fødderne er der 10 integrerede luftpuder, og du har mulighed for at vælge mellem adskillige intensitetsindstillinger.

LUFTTRYKSMASSAGE TIL UNDERKROPPEN

Stolen giver ligeledes mulighed for lufttryksmassage (med 16 integrerede luftpuder) til underkroppen. Lufttryksmassagen til underkroppen kan positionsindstilles i tre forskellige niveauer, ligesom intensiteten kan indstilles i tre forskellige niveauer.

VARMEFUNKTION

Rygvarmefunktionen virker ved hjælp af infrarød varme - hjulpet på vej af kulfiber. De infrarøde varmebølger har samme bølgelængde som kroppens strålingsniveau, og dermed absorberes de infrarøde stråler nemt i kroppen, hvor strålerne aktiverer cellerne og stimulerer stofskiftet og forbrændingen. Opvarmningsfunktionen kan især anbefales i køligere perioder - og særligt om vinteren. Prøv det, og du vil aldrig undvære funktionen på en kold vinterdag igen.

MUSIK

I Luna 3D har du også mulighed for at styre musikken via massagestolens indbyggede MP3 afspiller: Tryk Play, Stop, Forrige, Næste og justér lydstyrke.

BENSTØTTE

Læg- & benstøtten kan løftes og strækkes - og rygstøtten kan løftes. Dermed har du endnu bedre muligheder for at tilpasse din massage dine nøjagtige ønsker.

TRE HUKOMMELSESGRUPPER

Takket være de tre hukommelsesgrupper til forskellige massagetype, har du mulighed for at gemme dine yndlingsmassageprogrammer.


92 LUFTPUDER

Luna 3D er udstyret med hele 92 luftpuder, som alle har justerbare intensitetsniveauer til lufttryksmassagen. Massagestolen er desuden udstyret med en intelligent 4-hjulsdreven 3D massagemekanisme, der er i stand til at køre frem og tilbage, automatisk justere massagen udfra din rygs konturer, samt til at genopfriske dig.

LUNA 3D TILBYDER FØLGENDE FORSKELLIGE TYPER AF MASSAGE - DE FORSKELLIGE TYPER KAN FRIT KOMBINERES INTELLIGENT 3DMASSAGETEKNOLOGI

3D PUNKTSENSOR

KOMBINERET STRÆKFUNKTION

NAKKESTRÆK

LUFTPUDER TIL ARMENE

HOFTESVINGNING

HOFTEVRID

Massagestolen er udstyret med intilligente 3D mekaniske massagehænder. Derfor er stolen i stand til at efterligne professionelle massageteknikker og vil kunne genskabe en professionel massage. Massagehænderne kan bevæge sig i alle retninger: over nakken, ryggen og skuldrene - og de kan strække over 12 cm, hvilket gør, at den kan massere punkter på din krop, ingen anden massagestol tidligere har kunnet. Din krops form er unik. Og præcist dét tager Luna 3D med sin punktsensor højde for. Punktsensoren registrerer de individuelle detaljer på din krop helt automatisk, samtidig med, at den følger din krops kurver. Massagestolens optiske sensor registrerer ligeledes præcist din krops akupunkturpunkter. Dermed leverer Luna 3D en skræddersyet massage tilpasset lige nøjagtigt din krop Massagebehandlingens vidde strækker sig mellem 6 cm og 21 cm. Massagebehandlingens længde - fra top til tå - strækker sig til 81 cm, hvormed denne massagestol er i stand til at dække 20 % mere af din krop i en massagebehandling, end nogen andre massagestole, der hidtil er set på markedet. Denne massage tilpasser sig således langt de fleste personer - højde og drøjde uagtet. Luftpuder og massagekugler er nænsomt placeret omkring nakken, for at afslappe nakkemusklerne og forbedre blodcirkulationen. Luftpuder og massagekugler fungerer ved at gribe og strække nakken. Nakkemassagen kan justeres med op til 20 cm for at passe til forskellige højder. Takket være armluftpuder er denne massagestol i stand til at tilbyde massage fra begge arme helt ud i fingrene. Samtidig stimuleres akupunkturpunkterne i armen.

Sædepuden er i stand til at bevæge sig i en 8-tals form. Den efterligner en professionel massør, der nænsomt svinger din krop for at skabe en bedre balance. Funktionen er særligt velegnet til at fjerne pres på lænden og hoftemuskulaturen. Lufttryk justerer hoften og rygradens position, og afhjælper stive muskler i både hofte og lænd.


Den behagelige rygvarme kan gå op til 40-50 grader, og fjerner ømhed og stivhed I kroppen. RYGVARME

JUSTÉRBAR FODSTØTTE

HOFTESTRÆK

Læg- & fodstøtten kan strække sig frit op til 23 cm og kan dermed tilpasse sig enhver brugers højde. Hoftestræksfunktionen er med til at afhjælpe udmattelse, spændte muskler og stive led. Denne funktion udstrækker bruskvævet i benene og aflaster muskler og led.

BENSTRÆK LÆG- OG FODMASSAGE MED LUFTPUDER

En kombination af 38 luftpuder i forskellige størrelser, omslutter fuldstændig dine lægge og fødder, for på den måde at give dig en grundig massage. Luftpuderne vil klemme, presse, pause og slippe, og giver dig dermed forskellige sanseindtryk.

RULLER UNDER FØDDERNE

Den avancerede teknik af rullerne giver en utrolig oplevelse af fodmassage, som ingen anden massagestol hidtil har kunnet. Fodrullerne har justérbar intensitet, og kan derfor indstilles efter præcist dit behov.

MAGNETTERAPI

I massagestolens lægområde, er der luftpuder med otte naturmagneter. Magnetterapi kan være med til at sænke forhøjet kolesteroltal, ligesom det kan være med til at fjerne ophobning af frie radikaler i kroppen og forbedre immunsystemet.

CARBON INFRARØD LYSTERAPI

MP3 MUSIK

Massagestolen har indbygget infrarød opvarmning. Temperaturen kan nå op på 40°50°c og kan derfor lindre smerte, samt løsne spændte og stive muskler. De infrarøde varmebølge har samme bølgelængde, som kroppens strålingsniveau og dermed absorberes de infrarøde stråler nemt i kroppen. Luna 3D har indbygget MP3 afspiller - dermed kan du nyde afslappende musik, mens du nyder en afslappende massage.


PRODUKTSPECIFIKATIONER OG TEKNISKE DATA Massage af hele ryggen

Ja

Automatisk højde- & viddejustering til rygmassage

Ja

Elektrisk vippefunktion til rygstøtten

Ja

Elektrisk vippefunktion til fodstøtten

Ja

Nakkemassage med aflastning af anstrengte muskler og led

Ja

Dybdemassage til lænden

Ja

Massagekugler

Ja

Lufttryksmassagepuder

Ja

Baldemassage

Ja

Lægmassage

Ja

Refleksterapi

Ja

Fodmassage Ja Fjernbetjening

Ja

Polstring

Økologisk antibakterielt læder

Massagestolens vægt

98 kg

Max brugervægt

130 kg

Timer

15 minutter

Strømforsyning

220 - 230V


THOR MASSAGESTOL MED MØNTINDKAST

MEKANISKE MASSAGEHÆNDER

Designet med to mekaniske massagehænder, som kan bevæge sig op og ned. Massagehænderne kører på fire hjul og er lydløse under massagen.

5 MASSAGEINDSTILLINGER

Det er muligt at vælge fem forskellige massagetyper, hvor stolen simulerer massage fra en professionel massør. Vælg mellem shiatsu, æltning, let banken, banken, samt synkront æltning & let banken. Et flerfarvet LCD-display viser funktioner, indstillinger, varigheder, hastigheder og intensitet af massagen. Der er også informationer om massagehjul og massagepositioner.


VIGTIGE FUNKTIONER AUTOMATISK MASSAGE

Thor Massagestol er udstyret med et automatisk massageprogram til overkroppen. Her er det muligt at vælge mellem tre forskellige indstillinger for skulder & nakke, overkroppen, samt ryggen & taljen.

MANUEL MASSAGE

Der tilbydes også manuel massage af overkroppen. Der kan vælges mellem tre forskellige massagepositioner: fuld overkropsmassage, delvis massage og specifikke punkter. Ydermere er det også muligt at vælge fem forskellige hastigheder til hver massageindstilling. De mekaniske hænder kan justeres op eller ned, når massagen foretages med indstillingen til specfikke punkter. Massagerullerne kan indstilles til bred, medium eller smal under let banken, shiatsu og banken.

AUTOMATISKE INDSTILLINGER TIL DEN LIGGENDE VINKEL

Når det angivne antal mønter er indsat, vil ryglæn og benstøtte automatisk indstille sig til en komfortabel og tilpas massagevinkel. Efter endt massage vender massagestolen automatisk tilbage til startpositionen.

FJERNBETJENING

Massagestolen har en integreret manuel fjernbetjening, som kan bruges til at indstille varigheden af massagen og hvor mange mønter det vil være nødvendigt at indsætte, for at påbegynde en massage.

DISPLAY

Massagestolens display viser, hvor mange mønter eller sedler, der er indsat og hvor lang tid massagen er sat til at vare.

MØNT INDKAST / SEDLER

Der er mulighed for at indstille Thor Massagestol til at modtage sedler og mønter, hvilket gør stolen anvendelig i mange forskellige lande - valuta uagtet.

LUFTTRYKSMASSAGE

Sædehynden er udstyret med tre luftpuder og lægstøtterne er udstyret med otte luftpuder. Det er muligt at vælge mellem to forskellige hårdhedsstyrker til massagen.

VIBRERENDE MASSAGE

Thor Massagestol tilbyder vibrerende massage med to vibrerende massagekugler.


MASSAGE OMRÅDER NAKKE & SKULDER MASSAGE

Massagestolen tilbyder ligeledes massage til skulder- & nakke område - massage, der er særligt effektivt til de, der har opbygget stivhed og smerter i skuldre og nakke.

UNDERKROPS- & LÆNDEMASSAGE

Thor Massagestol tilbyder massage til at afsaste og afhjælpe smerter i nedre ryg og lænd - smerter der ofte opstår i forbindelse med lange gåture eller at stå op i længere tid.

FULD KROPSMASSAGE

Med fuldkropsmassage fra Thor Massagestol opnår du total afslapning og får fornyet din energi.

SHIATSU MASSAGE

Med shiatsumassagen er det muligt at fokusere på specifikke og fastsatte punkter, hvor der er særligt behov for massage og smertelindring.

BALDEMASSAGE

Massagestolen tilbyder baldemassage, som virker ved at luftpuder og vibrationer arbejder sammen, for på den måde at afslappe og afspænde baldemuskulaturen.

PROGRAMMERBAR VALUTA

Massagestolen er udstyret med en manuel fjernbetjening, hvor du kan indstille betalingsmuligheder og valuta for massagestolen.

MANUEL KONTROL

Alle programmets funktioner og indstillinger vises på displayet. Stolen er bekvemt designet, hvor du nemt kan indstille massagen til at tilfredsstille alle dine massagebehov. Du har styringen.


MASSAGE METODER SHIATSU

Shiatsumassage er massage som du kender det fra professionelle massører: massage, hvor der trykkes med fingrespidserne. Denne massageform er Thor Massagestol i stand til at simulere på fantastisk vis. Shiatsumassagen trykker på kroppens vigtigste akupunkturpunkter, og det er muligt at indstille hastighed og bredde efter eget ønske. Shiatsumassagen er særligt effektiv til at lindre muskelspændinger, muskelstivhed og til at reducere et eventuelt pres fra ryghvirvlen.

FLADHÅNDSMASSAGE

Med denne massageform lindres opbygget muskeltræthed og muskelspændinger, samtidig med at blodcirkulationen forbedres

ÆLTNING

Denne metode ælter dine muskler og stimulerer nogle af de vigtigste akupunkturpunkter, samtidig med at den afhjælper muskelspændinger og opbygget stivhed. Det er muligt at regulere hastigheden, for på den måde at tilbyde en perfekt tilpasset massage.

SKULDERMASSAGE

Massage af skuldrene: To par massageruller masserer skulderen, afslapper musklerne, samt lindrer træthed og smerter. Thor tilbyder massage af de nogle af de mest kritiske akupunkterpunter fra top til tå og er derfor med til at afhjælpe de værste smerter. Den største vinkel mellem de forskellige massageindstillinger er 40 grader, hvilket giver den bedste mulighed for afslapning under massagen.

SYNKRON ÆLTNING & FLADHÅNDSMASSAGE

Denne metode presser dine muskler og stimulerer nogle af de kritiske massagepunkter. Metoden lindrer muskelspænding og stivhed - ligesom ømhed mindskes. Desuden er den justerbare massagehastighed gavnlig for blodomløbet, samtidig med at muskelspændinger mindskes.

PRODUKTSPECIFIKATIONER OG TEKNISKE DATA Masserer hele ryggen Automatisk højdejustering for rygmassage Elektrisk vippefunktion til rygstøtten Elektrisk vippefunktion til fodstøtten Nakkemassage med aflastning af anstrengte muskler og led Dyb massage til lænden Massagekugler Lufttryksmassagepuder Baldemassage Lægmassage Refleksterapi Fodmassage Fjernbetjening Polstring Massagestolens vægt (kg) Max brugervægt (kg) Timer Strømforsyning

Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Økologisk antibakteriel læder 98 kg 130 kg 15 minutter 220 - 230V


PANASONIC MA70

KERAMISK VARMESYSTEM

Den mest interessante egenskab ved Panasonic EP-MA70 massagestolen er dets keramisk varmesystem, som intensivere afslapning. Dette system bruges til at varme ryggen, taljen, skuldrene og nakken til temperature op til 40 graders Celcius. For første gang i denne industri er det keramiske varmesystem indbygget i massagerullerne. Dette simulerer varme fra terapeutisk massage.

KVALITETSMATERIALER OG KVALITETSBEVIDSTHED

Panasonic EP-MA70 massagestolen er det eneste produkt i industrien, som er polstret med den fineste kvalitet af kalvelæder.

UTROLIG YDEEVNE

Du vil opdage denne massagestols utrolige funktionelle egenskaber efter at bruge produktet et par gange. Men det elegante design vil fange dit blik ved første øjekast. Du vil indse, at Panasonic EP-MA70 massagestolen er en klog investering med ufattelige forbedringer af dit helbred.


MASSAGE STOL - VIGTIGE FUNKTIONER VARMESYSTEM

Selvom varmesystemet forbedrer enhver massage, er der faktisk få produkter der har et varmesystem. Det er derfor Panasonic EP-MA70 massagestolen allerede er bedre end de fleste lignende stole, hvilket gør den til et topprodukt.

HUKOMMELSESPROGRAM

Brugere har muligheden for at skabe et personaliseret program. Indstillingerne vil blive gemt, så du hurtigt kan finde dem når du har lyst.

STEMMESTYRING

Da der er så mange massageindstillinger kan brugeren måske godt bliver forvirret over hvilken program der passer bedst til. Derfor kan denne massagestol styres med stemmen. Efter at have set en lille manual vælger du nemt den bedste indstilling.

NEMME HJUL

At flytte stolen er nemt på grund af hjulene den er udstyret med.

AKUPUNKTUR FUNKTION

Menneskekroppen har cirka 350 acupressure-punkter fordelt over huden. 100 af dem er lokaliseret omkring nakke og ryg. Alle denne stols massageteknikker er specielt designet til at ramme disse punkter og give en bemærkelsesværdig og effektiv massage.

KONTROL PANEL

Massagestolen er udstyret med en flerfarvet bred fjernbetjening for altid at holde dig informeret og i kontrol over din massage.

MANUELLE INDSTILLINGER ULTRAMASSAGE

En intens massage, som giver dig maksimal stimulering og afslapning af musklerne.

SVENSK MASSAGE

Massagetromlerne simulerer svag menneskelig berøring. Især designet til at anspænde muskler.

SHIATSU MASSAGE

Denne massageteknik går ud på skiftevis at skabe og frigøre et pres på musklerne for at lette spænding I vævet og afspænde musklerne.

MASSAGERULLER

Rullerne bevæger sig op ned af rygsøjlen for at reducere halsømhed og afspænde musklerne.

NORMAL MASSAGE

En massage med en maksimal terapeutisk effekt som stimulerer energitilstrømningen med størst virkning I området omkring nakke og skuldre.

TAPPING

Simulerer menneskehænders hurtige slag på rygmusklerne. Hvilket giver en forfriskende og genoplivende følelse.


FOD & LÆG MASSAGE.

Denne teknik forbedrer fleksibilitet ved at forøge blodomløbet. Bedre fleksibilitet fører til bedre mobilitet.

REFLEKS TERAPI & FOD MASSAGE.

Fodmassage stimulerer dræning af lymfen of styrker immunforsvaret. Hvis fodmassage foregår med Yesily og kombineres med den rette kost, kan det hjælpe kroppens afgiftningsproces.

ANBEFALET AF “THE AMERICAN ASSOCIATION OF CHIROPRACTIC ORTHOPAEDICS”

Panasonic massagestole er nogle af de første der er blevet anbefalet af ”The American Association of Chiropractic Orthopaedics”.

SUNDHEDSMÆSSIGE FORDELE

Sammenslutningen er den bedste sammenslutning af kiropraktore i verden og den anderkender de fysiske og psykiske fordele ved Panasonic EP-MA70 på brugernes helbred.


PRODUKTSPECIFIKATIONER OG TEKNISKE DATA 6 Automatiske programmer til hele kroppen 6 Manuelle indstillinger Airbag Massageområde (cm) Massagekombinationer Tapping område (cm) Massage Diameter (cm) Ryg/Front Massage (cm) Tilbagelænet position Massagestol Refleks Terapi Fodskammel Læg Massage

Ja Ja 140-185 108 inklusiv 3D massage 78 TBA Ca. 5-21 Ryglæn: Ca. 120-170° Fodskammel (læg/fod): Ca. 5-85° Fodskammel (udstrukket): Ca. 15-95° Høj kvalitet kalve læder Ja Ja Ja 3: Approx. 32 kPa

Airbag Pressure (calf) Massage Hastighed Timer Automatisk tilbagelæning Program Display Airbags Fod & Læg Massage Min. afstand fra væggen Strøm Hånd & Arm Massage Hofte- og taljemassage Bækken- og ballemassage Kontrol Nakkestøtte Ottoman (op-ned) Hjul Dimensions – Stående position (H x W x D) (cm) Dimensioner – Tilbagelænet position (H x W x D) (cm) Pakke Vægt (kg) Net Vægt (kg) Maximum Brugervægt (kg) Volt Strøm forbrug ETL Godkendt

2: Approx. 28 kPa 1: Approx. 16 kPa (May vary with body area) Tapping: Ca. 190-520 rot/min Roller: Ca. 36-91 sec Andet: Ca. 4-50 rot/min Ca. 15 minutter (Ryggen) Ja Ja 33 Ja 40 cm 120W Ja Ja Ja Stemmestyring Ja Ja Tilgængeligt Ca. 115 x 95 x 122 Ca. 66 x 95 x 202 99 kg 87 kg 120 kg 220 - 230V 23W Ja


iWAO ApS Glasmagervej 20A 4684 Holmegaard Tlf: +45 70 70 71 30 CVR: 33512589 E-mail: info@iwao.dk www.IWAO.dk

Iwao massagestol produkt katalog  

iwao massagestol produkt katalog

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you