Page 1

ignasi.vargas.surroca@gmail.com

654071774

MUNICH La idea de la campanya és jugar amb el nom de la marca A partir del nom de la ciutat/marca, presentaríem un ambient o una escena que fós típicament dʼuna ciutat, aquesta es transformaria a partir del moment en que apareguessin les MUNICH a escena, que transformaria tota lʼescena completament en una altra ciutat. La idea és la de destacar la capacitat de transformació de MUNICH com a marca a partir de les seves versions “Fashion” i “Sport”. Com en els casos de les ciutats que presentarem la marca pot ser les dues coses. Protocol; lʼacció que canvia en cadascun dels espots la sitaució és lʼaparició dʼuns quants personatges que calcen MUNICH. Lʼentrada o el moment en que seʼls posen tindran sempre un punt ritual. De la mateixa manera que quan estrenem una peça de roba nova o una corbata de cent euros hi ha una pausa i un deteniment ; lʼacció de posar-se les MUNICH també lʼha de tenir. És el moment de pausa entre les dues escenes de frenesí. La composició de les escenes es faran a partir de petites escenes que il·lustrin. Es tracta de generar molts detalls perquè totes dues sitaucions tinguin interés i puguin ésser fàcilment captades per lʼespectador. No hi haurà diàlegs, ni conceptes que no siguin en anglès per tal de facilitar-ne una recepció global. Per a la definició de les ciutats ens basarem en un tractament molt acurat de la direcció dʼart i vestuari per tal de subratllar el caracter “Fashion” de la marca i en canvi acció esportiva i velocitat per la part “Sport”. Molta atenció a música i ambients sonors!


ignasi.vargas.surroca@gmail.com

1.MUNICH, BARCELONA, DEHLI, MUNICH, WHEREVER Escena típica Barcelonina. Gent que entra i surt dels bars, vestuaris de revista de tendències, diletantisme generalitzat, calcen Munich i el vespre és per xerrar.

Veiem dissenyadors noruegs i estudiants anglesos, una parella de Sao Paulo i un nordamericà negre que ha vingut a aprendre cuina.

Una noia li demana foc a una altra, un solitari llegeix un llibre en una esglaó, algú té un got a les mans, un grup es fa una foto... (Escena Barcelona/Fashion)

654071774


Apareix un grup de paquistanesos bastant atrafegats. Duen unes capses embolicades. Dʼaltres arriben amb una bossa penjant del braç. Hi ha una mica de rebombori, mirades dʼinterés. Els paquistanesos desemboliquen bambes Munich una mica més tronades. Pausa. Un dels personatges es calça acuradament i detinguda el seu parell de Munich. Se les ajusta, les corda amb doble volta, les palpa. Comença el partit. La placeta on hi havia la gent es converteix en un improvitzat camp de criquet. Hi juguen nens i grans. Alguna noia hi participa encara que la majoria de les dones sʼasseuen per les bandes. La gent sʼho mira una mica incrèdula. La ciutat sʼha tornat una mica més fosca i afebrada, menys continguda. Algun anglès demana per jugar. El bat impacta contra la bola. (Escena Dehli/Sport)

MUNICH; BARCELONA, DEHLI, MUNICH; WHEREVER.

ignasi.vargas.surroca@gmail.com

654071774


ignasi.vargas.surroca@gmail.com

654071774

2.MUNICH, PALERMO, MONACO WHEREVER Uns avis juguen a petanca. Sol de primera hora de matí Entorn ple de pols. gent humil vestits amb roba atrotinada. Un duu un mocador al cap.. Un altre fuma un caliquenyo.. El que acaba de llançar sʼ acosta a la taula i beu. Els avis calcen unes MUNICH dʼestil clàssic.

Hi ha un aire de camarederia però amb una competivitat soterrada. Moviments mesurats. Cap celebració. Llanáments amb la precisió que dóna jugar durant dècades.

Un cambrer vestit com els cambrers dʼabans, amb americana i llacet els hi acosta els bermuts i les olives a una taula que tenen a prop. (Escena SPORT/PALERMO)


ignasi.vargas.surroca@gmail.com

654071774

Un dels avis abandona la partida. Diu adéu. Camina pel sorral i una mica més enllà obre una porta metal·lcia. Es canvia les bambes plenes de pols , seʼn posa unes de noves i netes

. Creu al porta i ja és a lʼentrada principal de la casa on hi ha un munt de gent de peu prenent xampany. De fons veiem el James Bond que es presenta. Palmeres, piscina i opul·lència.

Migdia de recepció a lʼambaixada, salutacions a lʼenviat de lʼ emir de Dubai i al nou adjunt a lʼembaixada russa. Xerrada superficial. Li dóna un petò a la seva dona. Un parell de jovenetes juguen a badminton al fons. Lʼavi se les mira. De cop algú trepitja les seves MUNICH. Un dels convidats ha begut més del compte i ja està discutint amb un altre. Lʼamfitrió posa pau. Una gent juga a blackjack en una taula amb croupié. Algú li clava un cop de puny a lʼaltre. (Escena FASHION/MONACO) MUNICH, PALERMO, MONACO, WHEREVER. MUNICH


ignasi.vargas.surroca@gmail.com

654071774

3. MUNICH, STOCKOLM, LAGOS Partit de futbol en un tros de gespa. Tres contra tres. . Atletes negres amb roba esportiva de qualitat. Calçat Munich,

Cop de cap. Un fa una segada per darrera. Espatlla contra espatlla, aixeca el cap suat, centra. Bola a lʼaire.

Sessió de taichi. Dones i homes de la tercera edat amb roba esportiva. Es nota que no són professionals Calçat Munich. Cares de concentracióRotació cap a la dreta, estiren un braç, Expulsen aire.


ignasi.vargas.surroca@gmail.com

654071774

Partit de badminton. Atletes rossos amb roba esportiva casual. Estètica turista. Ulleres de sol. Els cossos es mantenen en forma,.elàstics. Calçat Munich. Cop de canyell i salt. Sʼacosta a la xarxa.

Sona una sirena . Se sent un speaker. Demana atenció altra vegada. El grup dʼatletes aris sʼatura. Es relliguen el calçat El grup dʼatletes negres sʼatura. Sʼafluixa el calçat. El grup dʼavies sʼatura. Sʼacomoden el cabell. Lʼspeaker calla i començá a sonar música. La multitut que estava esperant sʼaixeca i sʼajunta. Estem en un festival dʼestiu. Música, música, música. Tots els personatges presentats anteriorment balllen amb les seves MUNICH (Escena Various/Fashion)

possible spot per munich  

possible spot per a la marca munich

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you