Page 1

Beauty studio Iv.By O nama: Vlasnica Ivona Vlahov. Doktorica opće medicine. 10 djelatnica čini naš ljubazni tim. Mob: 0914054701 Tel: 856-856 Mail: beautystudioiv.by@hotmail.com Adresa: Ivana Filipovića 2a OIB: 025698741526853 Radno vrijeme: ponedjeljak - petak 08:00 - 20:00 subota 08:00 - 15:00 Besplatan i osiguran parking.


Beauty centar Iv.By uspješno djeluje već 10 godina i poznat je po svojim kvalitetnim uslugama, novim idejama, svjetskim trendovima, individualnog pristupa te najkvalitetnijim proizvodima na tržištu.


Njegujte svoje tijelo ! Našim tretmanima i paketima zatežete opušteno tkivo, smanjujete višak centimetara u obujmu tijela i sanirate celulit, a kad Vas vremenske prilike prisile na oskudan odabir garderobe, ona će isticati Vašu prirodnu i lijepu liniju tijela.

Njegujte svoje lice! Isto tako, osim tijelu i koži lica isto je tako potrebna redovita njega, no i za to kozmetički salon Anela, ima idealna rješenja za Vas…


Tko hoće i želi nešto učiniti, naći će načina, a tko ne želi ništa učiniti, naći će opravdanje!” (Pablo Picasso)

Rješenje je obično tu, na dohvat ruke… Pravilnom kombinacijom preparata vrhunske kvalitete postižu se željeni rezultati. “Mi imamo rješenja za Vas !” (beauty studio Iv.By)


Dopustite da opravdamo i Vaše povjerenje. Posjetite naš kozmetički salon, izgledajte prekrasno i osjećajte se posebno u svakom trenutku. Nismo kao svaki drugi beauty centar, jer pratimo nove trendove na tržištu i biramo samo ono najbolje za Vas i Vašu kožu. Samopouzdanje, uspješnost i privlačnost, osjećaji koji Vas prate nakon što se prepustite u naše ruke. Ovdje smo kako bi smo uljepšali svaki Vaš korak!


POKLONI ZA SVE PRIGODE Ako ne znate što pokloniti dragim osobama za rođendan,imendan,godišnjicu braka ili poslovnim partnerima ... Imamo idealan prijedlog za Vas ...poklonite nešto jedinstveno,lijepo i opuštajuće te nadasve korisno za dušu i tijelo.


NaĹĄe usluge:

- make up - frizerski tretmani -depilacije -tretmani obrva

-pedikura

-ugradnja te korekcija trepavica -ugradnja te korekcija geliranih noktiju -trajni lak -manikura


RJEŠENJA KOJA VAM NUDIMO? Svojim klijentima uvijek nudimo BESPLATAN PREGLED, uz koji dobivaju konzultacije i savjetovanje. Svakom klijentu pristupamo individualno, jer jedno rješenje koje je odlično za jednog klijenta, drugome možda neće pomoći. Nakon pregleda dogovaramo paket tretman, koji će biti idealan za Vas.

ŠTA ZNAČI PAKET TRETMANA? Za najbolje rješenje treba kombinirati nekoliko različitih vrsta kozmetičkih tretmana.

DA LI SU I KOLIKO SU BITNI PREPARATI? Preparati koji se koriste u takvim tretmanima imaju vrlo važnu ulogu u ostvarivanju rezultata.

Novinska brošura 9  
Novinska brošura 9  
Advertisement