Page 1

PORTFOLIO IVO FRANKLIN professional in presentaties

Gespecialiseerd in: * Consumentenbeurzen * Vakbeurzen * Media presentaties * Sport presentaties * Automotive Events

* Roadshows * Openingen & Jubilea * Dag voorzitter * Promotie campagnes * Trainingen


CONSUMENTENBEURZEN Ivo Franklin beheerst als geen ander de capaciteiten meer bezoekers en dus meer aandacht voor uw merk of product te generen tijdens vak- en of consumentenbeurzen.

MEDIAPRESENTATIES Voor o.m. Brabant 10 TV presenteert Ivo Franklin diverse TV programma’s en is hij de stem die u regelmatig hoort in commercials en als voice-over.

SPORTPRESENTATIES Jaarlijks presenteert Ivo Franklin talloze opendagen in het betaalde voetbal, verzorgt hij het commentaar tijdens de Nederlandse beachsoccer wedstrijden en is hij te horen als tv commentator van diverse sportprogramma’s


AUTOMOTIVEEVENTS Ivo Franklin presenteert ruim 100 autoshows per jaar en is daarmee ĂŠĂŠn van de meest gevraagde presentatoren op het gebied van automotive events in Europa.

ROADSHOWS Uw dienst, product of merk promoten m.b.v. een Roadshow is Ivo Franklin op het lijf geschreven. Verzorgt niet alleen de presentatie, maar ook de produktie en het concept wordt door Ivo Franklin van A tot Z geregeld.

OPENING & JUBILEUM Ook een opening of jubileum presentatie wordt door Ivo Franklin professioneel verzorgt en geeft uw feest meer glans en aanzien.


OVERIGE PRESENTATIES Met Ivo Franklin haalt u de ideale presentator in huis voor het verzorgen van b.v. een Dagvoorzitterschap, het trainen van uw verkopers en managers. het promoten van uw producten en diensten. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden!!

Een beetje klasse kan geen kwaad

Postbus 69 | 5165 ZH Waspik | Holland (T) 0416-316747 | (F) 0416-316220 | (M) 06-51449559 (I) www.ivofranklin.nl | (E) info@ivofranklin.nll

Ivo Franklin  

Professional in Presentaties

Advertisement