Page 1

От бременността до детската площадка Каталог Philips AVENT


Всички продукти, които са в контакт с храна са без Бисфенол-А.

Добре дошли във Philips AVENT Бременността и първите месеци след раждането са период на вълнения и предизвикателства, когато е добре да знаете, че има кой да Ви даде професионален съвет за Вас и Вашето бебе. От 25 години Philips AVENT проектира и произвежда продукти, които са вдъхновени от природата и се разработват след обширни изследвания и клинични тестове. Висококачествените продукти Philips AVENT Ви подкрепят, за да направите Вашия избор – дали да кърмите, храните бебето с шише или комбинирате и двете. По-късно, докато бебето расте, съвместимостта на нашите продукти ще Ви помага да посрещнете растящите нужди на Вашето дете. Ние сме тук, за да Ви водим през всички тези прекрасни промени, от бременността до детската площадка. Погледнете нашия уебсайт www.philips.com/AVENT, за да научите как можем да Ви помогнем.

Растем заедно с Вашето бебе Гама от напълно съвместими продукти – от кърменето до храненето с чаша.

* Данните са от Он-лайн проучване за удовлетвореност на клиентите, проведено от TNS през декември 2010 г. сред повече от 10 000 жени, използващи марки и продукти за грижа за детето. Изследването е проведено в Китай, Великобритания, САЩ, Русия, Испания, Германия, Холандия, Полша и Франция.

02


Кърмене

Хранене с шише

4-9

10-13

Хранене на малки деца

Чаши за прохождащи бебета

18-23

24-29

Гризалки

Здраве и наблюдение

32-33

34-39

Подготовка за хранене 14-17

Залъгалки 30-31

Комплекти 6

03


Кърмене

Помага на майките да кърмят по-дълго™

Здрави бебета, щастливи майки

Укрепващата здравето майчина кърма е най-доброто, с което може да храните Вашето бебе. Гамата помпи за изцеждане на кърма Philips AVENT, както и аксесоарите за гърди са проектирани да помогнат за хранене на бебето с кърма възможно най-лесно и толкова дълго, колкото Вие желаете.

Проектирани за удобство и ефективни резултати Помпите за кърма Philips AVENT са проектирани за максимален комфорт по време на изцеждане. Ако се чувствате неудобно, стресирани или бързате, това може да затрудни освобождаването на кърма и да се отрази върху нейното изцедено количество. Нашите помпи за гърди са клинично доказано по-ефективни* или поне толкова ефективни**, колкото помпите, използвани в болнични условия.

Какво казват майките:

Масажиращият уплътнител прави изцеждането много по-приятно, отколкото ползването на предишната ми помпа. 04

Намирам, че тази помпа е по-нежна от другата, която ползвах в болницата.


Breast pumps

Кърмене Механична помпа за изцеждане с Контейнер за съхранение на кърма 125мл Изцедете кърмата директно в контейнера, който после може да се използва с Биберон за хранене Philips AVENT. • Мек масажиращ уплътнител • Клинично доказани резултати* • Уникална система от шишета и контейнери за лесно съхранение на кърма A0 168 SCF 310/20 (PP) A0 118 SCF 300/20 (PES)

Единична Електронна Помпа за изцеждане Единичната електронна помпа за гърди е преносима ръчна електронна помпа. Може да бъде захранвана от батерии или електрически ток от мрежата. Включва всичко необходимо за изцеждане, съхраняване и хранене на бебето с изцедена кърма. • Запомня и впоследствие имитира Вашия личен ритъм на изцеждане, за максимален комфорт • Мек масажиращ уплътнител • Нежна и същевременно ефективна • Уникална система от шишета и контейнери за лесно и удобно съхраняване на изцедена кърма A0 167 SCF 312/01 (PP)

Механична помпа за изцеждане Преносим комплект за изцеждане Out & About Set Всичко от което се нуждаете, за да поддържате запасите си от мляко, да изцеждате и съхранявате кърма, когато сте далече от Вашето бебе. Съдържа: • Помпа за изцеждане с капачка за фунията и стойка за шише • Стилна термоизолираща Чанта за рамо • 2 охладителя • 1 Шише 125мл с биберон за новородено • 1 Контейнер за кърма 125мл • 2 Запечатващи Диска A0 140 SCF 310/13 (PP) * Ръчна електрическа помпа за гърди, клинично доказано по-бързо изцеждане на определено количество кърма в рамките на 20 минути в сравнение с двойна помпа за гърди, използвана в болничните заведения, продължително използвана от майки на преждевременно родени бебета. ** Двойна електрическа помпа за гърди, клинично доказано изцеждане на приблизително същото количество кърма, както с електрическа помпа, използвана в болнични условия, за период над 10 дни, при майки с преждевременно родени бебета.

05


Съхранение и хранене Механична помпа за изцеждане с чаши за съхранение на кърма Изцедете кърмата в Чашите, като използвате механичната Помпа и адаптор. Нахранете бебето директно от чашата, като използвате адаптора и биберона.

Изцеди Съхрани Храни

Съдържа: • Помпа за изцеждане с капачка за фунията/стойка за шише • 5 стерилни Чаши VIA 180мл • 5 Капачки VIA • 2 Адаптора VIA • 2 супер меки Биберони за новородено • 2 Кутии за стерилно пренасяне на биберони Налични са резервни Чаши и Капачки, виж стр. 19. A0 169 SCF 310/12 (PP) A0 119 SCF 300/12 (PES)

Комплект Контейнери за кърма Съдържа: • 10 Стерилни Чаши 180мл • 10 Капачки • 2 Адаптора Налични са резервни Чаши и Капачки, виж стр. 19. A0 091 SCF 612/10

Комбиниран комплект Гъвкава система, проектирана да расте с Вашето бебе, като едновременно спестявате място. Позволява Ви да използвате едни и същи чаши за изцеждане, съхранение и хранене с кърма. Съвместима с всички Помпи за изцеждане Philips AVENT и Биберони. Идеално решение за съхранение в хладилник или фризер. Съдържа: • 5 Стерилни Чаши 240мл • 5 Капачки • 1 Адаптор • 1 Капачка за биберони • 1 Ултра мек Биберон за новородено • 1 Винт за шише A0 159 SCF 610/05

Комплект за новородено Съдържа:

Идея за подарък

• 2 Шишета за хранене AVENT 125мл с Ултра меки Биберони за новородено • 2 Шишета за хранене AVENT 260мл с Ултра меки Биберони slow • 1 Залъгалка за новородено • 1 Четка за измиване на биберони и шишета Цветовете и дизайнът на продуктите в комплекта може да варират.

06

A0 124 SCD 270/00 (PES) A0 134 SCD 271/00 (PP)


Аксесоари за кърмене

Кърмене

Всички жени са различни и всяка от тях има различни усещания при кърмене. Philips AVENT предлага широка гама от аксесоари за превенция на проблеми, възникващи при кърменето.

Термоподплънки 2-в-1

НОВО!

Използвайте затоплени за стимулиране потока на кърма. Използвайте охладени за успокояване и облекчаване на чувствителни гърди. Включват меки калъфки за допълнителен комфорт. Съдържа: 2 термоподплънки и 2 меки калъфки. A0 067 SCF 258/02

Еднократни подплънки – дневни Invisible under clothes

Locks in moisture

Invisible under clothes

Invisible under clothes

Night time

Invisible under clothes

Invisible under clothes

Invisible under clothes

Day time

Invisible under clothes

НОВО!

Ултратънки, с копринено нежен допир, оформени да останат незабелязани под дрехите, със залепваща лента за задържане на мястото на поставяне. Ултрасухи, изградени от множество слоеве, с голям абсорбционен ефект, с уникални каналчета за отвеждане на влагата, с еднопосочно пропускливи прегради, които задържат влагата вътре в подплънката. С усещане за копринена мекота, “дишащ” повърхностен слой, изработени от естествени материали. Дерматологично тествани. Опаковани поединично за допълнителна хигиена.

Locks in moisture

A0 176 SCF 254/30 – 30 броя в опаковка Locks in moisture A0 177 SCF 254/60 – 60 броя в опаковка

Еднократни подплънки – нощни

Super soft

Locks in moisture

Invisible under clothes

VIS ONLY Super absorbent

Locks in moisture

Night time

Super absorbent

НОВО!

Осигуряват защита от протичане за цялата нощ, с по-широка форма за допълнителна защита в легнало положение. Цялостна преграда срещу протичане, с по-плътна сърцевина, поддържа сухота за по-дълго време. Day time Ултрасухи, изградени от множество слоеве, с голям абсорбционен ефект, с уникални каналчета за отвеждане на влагата, с еднопосочно пропускливи прегради, които задържат влагата вътре в подплънката. С усещане за копринена мекота, “дишащ” повърхностен слой, изработени от естествени материали. Дерматологично тествани.

Locks in moisture

Опаковани поединично за допълнителна хигиена. A0 175 SCF 253/20 – 20 броя в опаковка

Подплънки за гърди за многократна употреба Подплънките за гърди Philips AVENT за многократна употреба имат пълнеж от пухкав памук, който е мек и нежен, притежава абсорбиращо свойство да изтегля влагата далече от кожата и я задържа зад непропусклив слой. Привлекателният дантелен външен слой придава женственост и предпазва от изплъзване. Подходящи за пералня и сушилня. Съдържа: 6 Подплънки и торбичка за пране A0 031 SCF 155/06

07


Аксесоари за кърмене Крем за овлажняване на зърната 30мл Овлажнява и омекотява сухите или чувствителни зърна. Прилагайте веднъж или два пъти дневно по време на бременността, за да подготвите кожата за кърмене. След раждането използвайте между храненията или когато е необходимо, за да поддържате кожата здрава и гъвкава. Няма нужда от отмиване преди кърмене. Съдържа Medilan™, ултра чист вид ланолин, който прониква във външните слоеве на кожата, подобрява нивото на влажност и осигурява гъвкавост. Кокосово масло и алое вера – натурални съставки, хидратират кожата и омекотяват зърната. Без оцветители, консерванти и ароматизатори. A0 066 SCF 504/30

Комплект Основна грижа за кърмене

НОВО!

Пригответе се за кърмене с Комплекта Основна грижа, който включва всичко необходимо за първите дни от кърменето, събрано в леснопреносима чантичка. Съдържание: • 12 дневни еднократни подплънки • 6 нощни еднократни подплънки • 2 термоподплънки 2-в-1 • 1 крем за овлажняване на зърната • 1 клипс за сутиен • 1 козметична чантичка • 2 меки калъфки A0 068 SCF 257/00

Какво казват майките: Поддържа кожата много суха, с отличен размер и форма са, силно абсорбиращи и не се усещат при употреба. Особено харесвах вдлъбнатината за зърното. (Подплънки за еднократна употреба) 08

Открих, че са много удобни за носене, а и наистина облекчиха напрегнатите ми гърди. (Накрайници за гърди)


Кърмене Накрайници за гърди Ултра меки Накрайници, които се носят в сутиена и имат за цел, както да предпазят зърното от протриване, така и да събират прокапалата кърма. Накрайници с отвори - предпазват възпалените или разранени зърна и помагат да заздравеят по-бързо. Лекият им натиск помага за облекчаване на препълнените с кърма гърди. Отворите дават възможност на въздуха да циркулира. Накрайници за събиране на кърма (без отвори) – събират излишната кърма по време на кърмене или изцеждане с помпа. Съдържа: • 2 бр. Накрайници с отвори • 2 бр. Накрайници за събиране на кърмата (без отвори) • 2 бр. ултра меки силиконови Уплътнителя A0 030 SCF 157/02

Протектори за зърна Изработени са от ултра фин, мек силикон, без миризма и вкус. Предпазват възпалените или разранени зърна по време на кърмене. Формата, наподобяваща пеперуда, позволява на Вашето бебе повече контакт с гърдата. Бебето все още може да усеща допира и миризмата на кожата Ви и продължава да стимулира притока на кърма, докато суче. След заздравяването на зърната, връщането към сучене от гърдата е лесно. Предлагат се в два размера: малки и стандартни. Съдържа: 2 Протектора Забележка: Протекторите за зърна са предназначени за употреба, само когато имате възпалени или разранени зърна и е препоръчително да се използват след консултация с лекар. A0 029 SCF 156/01 стандартни A0 034 SCF 156/00 малки

Ултра комфортни Подплънки за гърди за еднократна употреба Уникална четирипластова структура за УЛТРА абсорбция, комфорт и сухота. УЛТРА мек вътрешен слой с вдлъбнатина за зърното - запазва гърдата суха през цялото време. УЛТРА абсорбиращ слой - омекотен за допълнителен комфорт. УЛТРА абсорбираща сърцевина - попива влагата и предпазва от неловки ситуации. УЛТРА дишащ външен слой - предпазва от възпаление на зърната. Благодарение на лепенка за фиксиране, подплънките не се разместват. Съдържа: Подплънки 24бр A0 099 SCF 154/24

09


Хранене с шише

Добро хранене, добър сън

Избор за Вас и Вашето бебе

Ние вярваме, че кърменето е най-добрия избор, но само Вие и Вашия здравен специалист знаете кой метод е подходящ за Вас. Много майки прилагат хранене с шише в определен момент от живота на техните бебета. Какъвто и да бъде Вашия избор, можете да разчитате на подкрепата на Philips AVENT. Широка гама продукти, спечелили множество отличия и награди.

Клинично доказано намалява коликите.** Клиничните изследвания показват, че използването на шишета Philips AVENT значително намалява появата на стомашно-чревни колики** и безпокойство* при бебето. По време на хранене на Вашето бебе, уникалната клапа на биберона Philips AVENT се огъва и позволява навлизането на въздух в шишето, а не в стомаха на бебето. *На 2-седмична възраст, бебетата, хранени с шише Philips AVENT показват по-малко признаци на безпокойство в сравнение с бебета, хранени с други шишета. ** На 2-седмична възраст, бебетата, хранени с шише Philips AVENT по-малко страдат от стомашни колики, в сравнение с бебета, хранени с стандартни шишета.

10

К Л АСИК

ПРЕМИУМ

PP Полипропилен

PES Полиетерсулфон

• Полу-прозрачно • Без Бисфенол-А • Система за колики в две части

• Прозрачно с меден оттенък • Без Бисфенол-А • Система за намаляване на коликите от една част – лесна за употреба • Много издръжливо • Устойчив на надраскване и оцветяване


Шишета

Хранене с шише

Шише за хранене 125мл Quelle tétine choisir pour votre bébé ?

Quelle tétine choisir pour votre bébé ?

les bébés évoluent à des rythmes différents. Vous comprendrez que votre bébé est prêt à prendre un débit plus rapide quand il ou elle tentera d’aspirer plus fort pour accélerer l’arrivée du lait. De plus, certains bébés s’énervent ou semblent fatigués au cours de leur tétée. Les emballages des tétines AVENT ont un code couleur pour vous aider à trouver le débit qu’il vous faut.

les bébés évoluent à des rythmes différents. Vous comprendrez que votre bébé est prêt à prendre un débit plus rapide quand il ou elle tentera d’aspirer plus fort pour accélerer l’arrivée du lait. De plus, certains bébés s’énervent ou semblent fatigués au cours de leur tétée. Les emballages des tétines AVENT ont un code couleur pour vous aider à trouver le débit qu’il vous faut.

С ултра мек Биберон Philips AVENT за новородено. Подходящо храна, сок вода. Souvenez-vous que les âges suggérés sont approximatifs puisque за малки количества Souvenez-vous que lesили âges suggérés sont approximatifs puisque LES TETINES ONT UN NUMERO SUR LE CÔTE POUR INDIQUER LEUR DEBIT.

0m+

1

1 trou

DEBIT NOUVEAU-NÉ TÉTINE EXTRA-SOUPLE EN SILICONE Idéale pour nouveau-nés et pour bébés allaités au sein (de tout âge).

LES TETINES ONT UN NUMERO SUR LE CÔTE POUR INDIQUER LEUR DEBIT.

0m+

1

1 trou

A0 137 1x125мл DÉBIT SCF LENT680/17 (PP) 2 1m+ TÉTINE EXTRA-SOUPLE EN SILICONE A0 139 2x125мл SCF 680/27 (PP) Idéale pour nouveau-nés et pour bébés allaités au sein (de tout âge).

1m+

A0 127 1x125мл DÉBIT SCF LENT660/18 (PES) 2 TÉTINE EXTRA-SOUPLE EN SILICONE A0 129 2x125мл SCF 660/28 (PES) Idéale pour nouveau-nés et pour bébés allaités au sein (de tout âge).

2 trous

1 fente 1 trou

DÉBIT MOYEN TÉTINE SOUPLE EN SILICONE Pour bébés nourris au biberons à partir de 3 mois. Souvenez-vous que les âges suggérés sont approximatifs puisque les bébés évoluent à des rythmes différents. Vous comprendrez DÉBIT que votreRAPIDE bébé est prêt à prendre un débit plus rapide quand il TÉTINE SOUPLE EN SILICONE ou elle tentera d’aspirer plus fort pour accélerer l’arrivée du lait. Un plus, débitcertains plus rapide bébés plus agés. fatigués au cours De bébéspour s’énervent ou semblent de leur tétée. Les emballages des tétines AVENT ont un code couleur pour vous aider à trouver le débit qu’il vous faut. DEBIT VARIABLE TÉTINE SOUPLE EN SILICONE – MUNIE D’UNE FENTE Permet un débit extra-rapide et convient aux liquides épaissis. Faites varier le débit en alignant les marques I, II ou III, gravées DEBIT NOUVEAU-NÉ sur le côté de la tétine, avec nez du bébé. TÉTINE EXTRA-SOUPLE ENleSILICONE Idéale pour nouveau-nés et pour bébés allaités au sein (de tout âge).

2 trous

Les tétines sont disponibles par lot de deux DÉBIT LENT Quelle tétine choisir pour votre bébé ? TÉTINE EXTRA-SOUPLE EN SILICONE Idéale pour nouveau-nés pour bébéssont allaités au sein (depuisque tout âge). Souvenez-vous que les et âges suggérés approximatifs

2 trous

Шише за хранене 260мл Quelle tétine choisir pour votre bébé ? 3m+

3

3 trous

DEBIT NOUVEAU-NÉ TÉTINE EXTRA-SOUPLE EN SILICONE Idéale pour nouveau-nés et pour bébés allaités au sein (de tout âge).

3m+

DÉBIT MOYEN

3

3 trous

TÉTINE SOUPLE EN SILICONE Quelle Pour bébés tétine nourris au choisir biberons à pour partir devotre 3 mois. bébé ? Souvenez-vous que les âges suggérés sont approximatifs puisque

les bébés évoluent à des rythmes différents. Vous comprendrez С ултра мек Биберон Philips AVENT slow с бавен приток. Идеално, когато бебето се храни с повече от 125мл. DÉBIT 4 4 que votreRAPIDE bébé est prêt à prendre un débit plus rapide quand il + +

6m

4 trous

LES TETINES ONT UN NUMERO SUR LE CÔTE POUR INDIQUER LEUR DEBIT.

3m+ 0m+

1

1m+

2

3 trous

LEUR DEBIT.

4

1

+

4 trous

1 trou

3m+ 0m+

DÉBIT RAPIDE TÉTINE SOUPLE EN SILICONE DEBIT NOUVEAU-NÉ UnTÉTINE débit plus rapide pour EN bébés plus agés. EXTRA-SOUPLE SILICONE

2 trous

Les tétines sont disponibles par lot de deux DÉBIT LENT Quelle tétine choisir pour votre bébé ? TÉTINE EXTRA-SOUPLE EN SILICONE Idéale pour nouveau-nés pour bébéssont allaités au sein (depuisque tout âge). Souvenez-vous que les et âges suggérés approximatifs

1

1m+

2

3m+

3 trous

LEUR DEBIT.

6m+

4

0m+

Idéale pour nouveau-nés et pour bébés allaités au sein (de tout âge).

les bébés évoluent à des rythmes différents. Vous comprendrez

que votre bébé est prêt à prendre un débit plus rapide quand il A0 126 1x260мл (PES) DÉBIT MOYEN ou elleSCF tentera663/18 d’aspirer plus fort pour accélerer l’arrivée du lait. 3 De plus, certains bébés s’énervent ou semblent fatigués au cours TÉTINE SOUPLE EN SILICONE LES TETINES ONT UN2x260мл NUMERO A0 128 663/28 (PES) de bébés leurSCF tétée. Les emballages des tétines AVENT un code nourris au biberons à partir de 3 ont mois. SUR LE CÔTE POUR INDIQUER Pour

couleur pour vous aider à trouver le débit qu’il vous faut.

Шише за хранене 330мл 0m 6m+

1 fente 1 trou

TÉTINE SOUPLE EN SILICONE ou elle tentera d’aspirer plus fort pour accélerer l’arrivée du lait. Un plus, débitcertains plus rapide bébés plus agés. fatigués au cours De bébéspour s’énervent ou semblent de leur tétée. Les emballages des tétines AVENT ont un code couleur pour vous aider à trouver le débit qu’il vous faut. DEBIT VARIABLE TÉTINE SOUPLE EN SILICONE – MUNIE D’UNE FENTE Permet un débit extra-rapide et convient aux liquides épaissis. Faites varier le débit en alignant les marques I, II ou III, gravées DEBIT NOUVEAU-NÉ sur le côté de la tétine, avec nez du bébé. TÉTINE EXTRA-SOUPLE ENleSILICONE Idéale pour nouveau-nés et pour bébés allaités au sein (de tout âge).

4 trous

LES TETINES ONT UN NUMERO SUR LE CÔTE POUR INDIQUER LEUR DEBIT.

les bébés évoluent à des rythmes différents. Vous comprendrez

que votre bébé est prêt à prendre un débit plus rapide quand il A0 136 1x260мл (PP) DÉBIT MOYEN ou elleSCF tentera683/17 d’aspirer plus fort pour accélerer l’arrivée du lait. 3 De plus, certains bébés s’énervent ou semblent fatigués au cours TÉTINE SOUPLE EN SILICONE LES TETINES ONT UN2x260мл NUMERO A0 138 683/27 (PP) de bébés leurSCF tétée. Les emballages des tétines AVENT un code nourris au biberons à partir de 3 ont mois. SUR LE CÔTE POUR INDIQUER Pour

3m+

6m

1

4 trous

1 trou

couleur pour vous aider à trouver le débit qu’il vous faut.

DÉBIT RAPIDE TÉTINE SOUPLE EN SILICONE DEBIT NOUVEAU-NÉ UnTÉTINE débit plus rapide pour EN bébés plus agés. EXTRA-SOUPLE SILICONE

Idéale pour nouveau-nés et pour bébés allaités au sein (de tout âge).

DEBIT VARIABLE DEBIT VARIABLE С мек Биберон Philips AVENT с променящ се приток. Подходящо за по-големи2 количества и по-гъсти храни. DÉBIT LENT EN SILICONE – MUNIE D’UNE FENTE DÉBIT LENT EN SILICONE – MUNIE D’UNE FENTE TÉTINE SOUPLE TÉTINE SOUPLE 2

3m+1m+

TÉTINE EXTRA-SOUPLE EN SILICONE Permet un débit extra-rapide et convient aux liquides épaissis. Idéale pour nouveau-nés et pour bébés allaités au sein (de tout âge). 2 trous Faites varier le débit en alignant les marques I, II ou III, gravées sur le côté de la tétine, avec le nez du bébé.

3 1 fente

3m+ 6m+

3m+1m+

DÉBIT MOYEN TÉTINE SOUPLE EN SILICONE

3m+

3 1 fente

DÉBIT RAPIDE TÉTINE SOUPLE EN SILICONE Un débit plus rapide pour bébés plus agés.

6m+

4

DEBIT VARIABLE TÉTINE SOUPLE EN SILICONE – MUNIE D’UNE FENTE Permet un débit extra-rapide et convient aux liquides épaissis. Faites varier le débit en alignant les marques I, II ou III, gravées sur le côté de la tétine, avec le nez du bébé.

3m+

bébés nourris au biberons à partir de 3 mois. tétines sont disponibles par lot de deux 3 trous LesPour

НОВО! 4

4 trous

3m+ 1 fente

TÉTINE EXTRA-SOUPLE EN SILICONE Permet un débit extra-rapide et convient aux liquides épaissis. Idéale pour nouveau-nés et pour bébés allaités au sein (de tout âge). 2 trous Faites varier le débit en alignant les marques I, II ou III, gravées sur le côté de la tétine, avec le nez du bébé.

4 trous

1 fente

Les tétines sont disponibles par lot de deux

DÉBIT MOYEN TÉTINE SOUPLE EN SILICONE

bébés nourris au biberons à partir de 3 mois. tétines sont disponibles par lot de deux 3 trous LesPour DÉBIT RAPIDE TÉTINE SOUPLE EN SILICONE Un débit plus rapide pour bébés plus agés. DEBIT VARIABLE TÉTINE SOUPLE EN SILICONE – MUNIE D’UNE FENTE Permet un débit extra-rapide et convient aux liquides épaissis. Faites varier le débit en alignant les marques I, II ou III, gravées sur le côté de la tétine, avec le nez du bébé. Les tétines sont disponibles par lot de deux

A0 135 1x 330мл SCF 686/17 (PP)

A0 125 1x330мл SCF 666/18 (PES)

Шише за хранене 260мл (цветно) – лимитирана серия Quelle tétine choisir pour votre bébé ?

Quelle tétine choisir pour votre bébé ?

les bébés évoluent à des rythmes différents. Vous comprendrez que votre bébé est prêt à prendre un débit plus rapide quand il ou elle tentera d’aspirer plus fort pour accélerer l’arrivée du lait. De plus, certains bébés s’énervent ou semblent fatigués au cours de leur tétée. Les emballages des tétines AVENT ont un code couleur pour vous aider à trouver le débit qu’il vous faut.

les bébés évoluent à des rythmes différents. Vous comprendrez que votre bébé est prêt à prendre un débit plus rapide quand il ou elle tentera d’aspirer plus fort pour accélerer l’arrivée du lait. De plus, certains bébés s’énervent ou semblent fatigués au cours de leur tétée. Les emballages des tétines AVENT ont un code couleur pour vous aider à trouver le débit qu’il vous faut.

С ултра мек Биберон Philips AVENT slow с бавен приток. Идеално, когато бебето се храни с повече от 125мл. Souvenez-vous que les âges suggérés sont approximatifs puisque Souvenez-vous que les âges suggérés sont approximatifs puisque LES TETINES ONT UN NUMERO SUR LE CÔTE POUR INDIQUER LEUR DEBIT.

0m+

1

1m+

2

3m+

DEBIT NOUVEAU-NÉ TÉTINE EXTRA-SOUPLE EN SILICONE Idéale pour nouveau-nés et pour bébés allaités au sein (de tout âge).

0m+

1

1 trou

DÉBIT LENT TÉTINE EXTRA-SOUPLE EN SILICONE Idéale pour nouveau-nés et pour bébés allaités au sein (de tout âge).

1m+

2

2 trous

A0 200 1x 260мл SCF 684/27 (PP) DÉBIT MOYEN 3 3 trous 4

LES TETINES ONT UN NUMERO SUR LE CÔTE POUR INDIQUER LEUR DEBIT.

TÉTINE SOUPLE EN SILICONE Pour bébés nourris au biberons à partir de 3 mois. DÉBIT RAPIDE

3m+

1 trou

DEBIT NOUVEAU-NÉ TÉTINE EXTRA-SOUPLE EN SILICONE Idéale pour nouveau-nés et pour bébés allaités au sein (de tout âge).

2 trous

DÉBIT LENT TÉTINE EXTRA-SOUPLE EN SILICONE Idéale pour nouveau-nés et pour bébés allaités au sein (de tout âge).

A0 200 1x 260мл SCF 685/27 (PP) DÉBIT MOYEN 3 3 trous 4

TÉTINE SOUPLE EN SILICONE Pour bébés nourris au biberons à partir de 3 mois.

11

DÉBIT RAPIDE


Комплект за преход към чаша Подходящ за първите опити на бебето да използва чаша. Лесните за поставяне и удобни за хващане дръжки, помагат на бебето да се учи да пие самостоятелно. Заменете биберона с мекия неразливащ се накрайник. Проектиран да бъде нежен към бебешките венци, накрайникът лесно пропуска течност, когато бебето пие, след това се затваря, за да предотврати разливания. Съдържа: • Шише за хранене Philips AVENT 260мл с биберон с променящ се приток • Мек Накрайник Philips AVENT 6м+ • Дръжки за Чаша Philips AVENT A0 133 SCF 683/07 (PP)

Биберони Избор на правилен биберон за Вашето бебе

TEATS ARE NUMBERED ON THE Бибероните имат цифра отстрани, SIDE TOпоказва INDICATEпритока FLOW RATE която

12

Помнете, че възрастта е показана условно, защото бебетата се развиват с различно темпо. Вие ще разберете кога Вашето бебе има нужда от биберон с по-голям отвор, защото ще започне да суче по-упорито, за да си набави млякото по-бързо. Може също да покаже признаци на недоволство или умора. Опаковките на Бибероните Philips AVENT са оцветени в различен цвят, за да откриете по-бързо подходящия за Вашето бебе.

Бибероните се предлагат в опаковки по 2 броя. A0 008 SCF 631/27 Биберон за новородено 0м+ A0 009 SCF 632/27 Биберон slow 1м+ A0 010 SCF 633/27 Биберон medium 3м+ A0 011 SCF 634/27 Биберон fast 6м+ A0 012 SCF 635/27 Биберон с 3 позиции 3м+


Аксесоари за шишета

Хранене с шише Четка за шишета и биберони Извитата предна част на четката измива основно всички видове шишета и другите приспособления, а специално оформения край на дръжката достига и почиства извивките на бибероните. A0 016 SCF 145/06

Аксесоари за разходка/път

Купа за сухо мляко С тази малка кутия можете удобно да пренасяте в самостоятелни отделения 3 предварително измерени порции сухо мляко. Когато сте готови за хранене, само отворете капака и изсипете сухото мляко в шишето с преварена и охладена вода, както обикновено. Производителите на бебешко сухо мляко препоръчват храната да се приготвя, непосредствено преди хранене, за да се избегне риска от разваляне. Отстранете вътрешната част, за да използвате разпределителя като купа или контейнер. A0 038 SCF 135/06

Запечатващи Дискове Превръщат всички Шишета Philips AVENT в контейнери за съхранение на мляко. Съдържа: 6 диска A0 045 SCF 143/06

Кутия за пренасяне на биберони Запазва Бибероните Philips AVENT стерилни до 24 часа. Съдържа: • 2 Капачки за биберони • 2 Винта за шише • 2 Основи за пътуване (биберони AVENT не са включени) A0 049 SCF 139/02

Термочанта Термочантата Philips AVENT побира 2 Шишета Philips AVENT, 2 Чаши за прохождащи бебета или 4 Чаши за съхранение. Двойният термоизолиращ слой задържа млякото студено или водата топла до 4 часа. Лека, компактна и подходяща за пътуване, с регулираща се дръжка за през рамото. A0 096 A0 096 A0 096 A0 096

SCD 150/60 SCD 150/50 SCD 150/71 SCD 150/72

черна червена тъмносиня светлосиня

13


Подготовка за хранене Лесна стерилизация и хранене

Добра хигиена, добро здраве Стерилизирането е изключително ефективен метод за защита на Вашето бебе от вредни бактерии до момента, в който неговата имунна система укрепне достатъчно. Лошото почистване на приборите за хранене и приготвяне на храна може да довете до стомашни разстройства и диария. За да Ви помогне, Philips AVENT препоръчва парна стерилизация, която е бърза и ефективна, унищожавайки 99,9% от вредните микроби. Уредите за затопляне на шишета за хранене на Philips AVENT са проектирани за бързо и безопасно затопляне на кърма или храна за бебета, осигуряващи равномерна температура на храната, без горещи места в нея.

Какво казват майките: Харесвам факта, че този стерилизатор е с регулируем размер. Докато много стерилизатори са просто много обемисти, този лесно пасва на моята малка кухня. (Електрически парен 4-в-1) 14

Харесва ми фактът, че е бърз и лесен за употреба, както и много компактен за съхранение - идеален за излети и почивка. (Парен стерилизатор за микровълнова)


Парни стерилизатори

Подготовка за хранене

Електрически Парен Стерилизатор 4-в-1

НОВО!

Най-лесният начин да измивате и стерилизирате. Електрическият парен стерилизатор 4-в-1 Philips AVENT с регулируем размер, заема минимално място във Вашата кухня и идеално побира приборите, които искате да стерилизирате, независимо дали са малко или много. Модерен дисплей индикира цикъла на стерилизация, а след приключване степента на охлаждане на обработените прибори. Вградената кошничка придържа надеждно обработваните прибори в съдомиялната и Ви улеснява при пренасянето им към стерилизатора. A0 173 SCF 286/03

Електрически Парен Стерилизатор 3-в-1

НОВО!

Най-лесният начин да измивате и стерилизирате. Електрическият парен стерилизатор 3-в-1 Philips AVENT с регулируем размер, заема минимално място във Вашата кухня и идеално побира приборите, които искате да стерилизирате, независимо дали са малко или много на брой. A0 172 SCF 284/03 A0 174 SCF 285/03

Парен Стерилизатор за микровълнова Стерилизира 6 шишета за 2 минути*. Побира до шест Шишета Philips AVENT 260мл или две Помпи за изцеждане Philips AVENT и две шишета Philips AVENT. Лекият и компактен дизайн, го прави идеален за употреба извън дома. Съдържанието остава стерилно до 24 часа, ако не отваряте капака. A0 108 SCF 271/20

Комплект Добро начало Съдържа:

Размери: височина 166 мм, широчина 280 мм, дължина 280 мм Време за стерилизация: *2 минути за микровълнова с мощност 1100-1850W 4 минути за микровълнова с мощност 850-1000W 6 минути за микровълнова с мощност 500-800W

Идея за подарък

• Парен Стерилизатор за микровълнова • 2 Шишета 125мл с Ултра меки Биберони за новородено • 2 Шишета 260мл с Ултра меки Биберони slow • 1 Щипка • 1 Мерителна чашка A0 116 SCF 277/01 (Шишета PES)

Всички стерилизатори за изработени от BPA-free материали. 15


Уреди за затопляне Дигитален Уред за затопляне С новия Дигитален Уред затоплянето на бебешка храна става лесно, бързо и безопасно. • Автоматично преценява необходимото време за подгряване. Избирате няколко начални настройки и оставяте уреда за подгряване да свърши останалото! • Лесен за употреба дигитален дисплей и звуков сигнал се грижат да бъдете информирани през целия цикъл на затопляне • Ултра бърз – затопля 125мл мляко за по-малко от 2 минути • Изключва се автоматично, без риск за прегряване • Идеален за затопляне на мляко или бебешка храна от хладилника, фризера или със стайна температура A0 117 SCF 260

Електрически Уред за затопляне Бърз и безопасен начин за затопляне на изцедена кърма или бебешка храна. Електрическият Уред затопля 125мл мляко със стайна температура за около 4 минути. A0 017 SCF 255

Забележка: Philips AVENT Ви препоръчва да не затопляте мляко или храна за бебето в микровълнова фурна - витамините може да бъдат унищожени и неравномерното загряване може да изгори гърлото.

Лъжички за хранене Лъжичките са специално предназначени за малките бебешки устни и нежни венци. Дългата дръжка е удобна за хващане, използване и почистване. Специално оформена за лесно хранене без разливане. Предлага се в два цвята: бял и син. Съдържа: 2 Лъжички A0 020 SCF 175/11

Какво казват майките: Смятам, че употребата на този продукт е много по-безопасна от това да загряваш вода в чайници и да пренасяш врялата вода в кана, когато трябва да затоплиш шишета или храна. (Уред за затопляне) 16


17


Хранене на малки деца

Забавно и приятно време за хранене

Лесно приготвяне на питателна храна Въвеждането в ранен етап от живота на бебето на разнообразни и прясно приготвени храни установява важни хранителни навици и предпочитания. Приготвянето на храна на водна пара спомага запазването на хранителните качества и естествен вкус на плодовете, зеленчуците и месата. Това е един от най-добрите начини за приготвяне на питателна храна за вашето дете.

Превръща времето за хранене в забавление

18

Преходът от бебе към прохождащо дете е период на вълнения за майката и бебето, но времето за хранене може да се превърне във време на изпитания и предизвикателства, тъй като бебетата много лесно губят интерес към храната. Широката гама от купи, чашки и прибори за хранене Philips AVENT е разработена с помощта на водещия детски психолог и специалист по хранене Д-р Джилиан Харис. Забавните приказни картинки ангажират вниманието и окуражават храненето на бебето чрез забавно обучение.


Хранене на малки деца Комбиниран Уред за готвене на пара и Блендер Новият Комбиниран Уред за готвене на пара и Блендер Philips AVENT е идеален за направата на здравословна, домашно приготвена храна за бебета. Първо сгответе на пара плодове, зеленчуци, риба или месо. После просто обърнете каната с дъното нагоре, за да пасирате съдържанието, без да е необходимо да пресипвате храната. Съдържа: • Комбиниран Уред за готвене на пара и Блендер • Мерителна чашка • Шпатула • Книжка с рецепти А0 166 SCF 870/22

Миниблендер с комплект чаши Миниблендерът Philips AVENT позволява лесно да направите здравословна, домашно приготвена храна, според предпочитанията на вашето бебе. В къщи или навън, вашето бебе винаги ще се наслаждава на свежо приготвена храна. Използвайте Чашите за съхранение в хладилник или фризер или затоплете храната в чашите с Уред за затопляне. Съдържа: • Миниблендер • 6 Чаши 240мл и 6 Капачки • 2 Лъжички • Книжка с рецепти А0 165 SCF 860/22

Комплект за съхранение на бебешка храна Подходящ за съхранение, пренасяне и хранене. Хранете бебето директно от чашата. Идеални за употреба в хладилник или фризер. Съдържа:

• 10 стерилни Чаши 180мл • 10 стерилни Чаши 240мл • 20 Капачки • 1 Лъжица • Указание с рецепти A0 092 SCF 720/10

Чаши 180мл

Чаши 240мл

Капачки

10 Стерилни Чаши

10 Стерилни Чаши

10 капачки

A0 093 SCF 615/10

A0 097 SCF 616/10

A0 098 SCF 614/10

Важно! Запазете и използвайте отново Капачките и Адапторите с резервните Чаши. Използвайте чашите многократно и ги изхвърлете, ако забележите следи от износване и спукване. Стерилизирайте всички чаши, капачки и адаптори преди всяка следваща употреба.

19


Книжка с кулинарни рецепти Разработена от специалист по детско хранене, включена e в комплекта от купички, комплекта за хранене и комплекта за хранене VIA. 20


Хранене на малки деца

6м +

12м +

18м +

12м +

Малка Купа

Идеална за първите хранения и леки закуски. Неплъзгащата се основа на купичката осигурява стабилност и предотвратява разливане на храната. А0 197 SCF 706/00 A0 403 SCF 706/01 Синя A0 403 SCF 706/01 Розова

Лъжици

НОВО!

colours matched visually - not correct

6м +

12м +

18м +

12м +

Лъжици с мек връх - нежни към венците на бебето. С дълга и лесна за хващане дръжка - идеална за ръцете на възрастен човек и удобна при ползване на дълбоки съдове. Подходяща за миене в съдомиялна машина. А0 198 SCF 710/00

Комплект купи

Съдържа: голяма купа, малка купичка. Виж по-горе и на следващата страница за допълнителна информация.

colours matched visually - not correct

6м +

12м +

18м +

12м +

А0 199 SCF 708/00 A0 404 SCF 708/01 Сини A0 404 SCF 708/01 Розови

Лъжичка за приучаване за хранене с прибори НОВО! С гъвкава дръжка и връх, за лесно приучаване на бебето към самостоятелно хранене. Идеално оформена за малките длани на бебето и нежна към неговите венци. Подходяща за измиване в съдомиялна машина.

colours matched visually - not correct

SCF 722/00

Идея за подарък Съдържа: порционна чинийка, голяма купа, малка купичка, лъжичка и виличка за прохождащи бебета.

Комплект за хранене

6м +

12м +

18м +

12м +

Виж по-горе и на следващата страница за допълнителна информация. А0 194 SCF 716/00

Комплект за хранене НОВО! при пътуване colours matched visually - not correct

Перфектен при пътуване за леко похапване и пренасяне на малки порции храна. Включва удобна и хигиенична лъжичка за отбиване. Подходящ за измиване в съдомиялна машина и ползване микровълнова. SCF 724/00

21


6м +

12м +

18м +

12м +

Идеална за прохождащи бебета. С удобно оформени вътрешни стени, улесняващи загребването при самостоятелно хранене и с неплъзгаща се основа, предпазваща от разливане на храната. Безопасна за ползване в микровълнова печка и подходяща за миене в съдомиялна машина.

colours matched visually - not correct

НОВО!

6м +

12м +

18м +

Голяма купа

12м +

А0 192 SCF 704/00 A0 401 SCF 704/01 Синя A0 401 SCF 704/01 Розова

Порционна чиния Отделя различните храни. Идеална за енергични по време на хранене бебета и подходяща за предлагане на нови храни. Неплъзгащата се основа предотвратява разливане на храна. Безопасна за ползване в микровълнова печка и подходяща за миене в съдомиялна машина.

colours matched visually - not correct

А0 196 SCF 702/00 A0 402 SCF 702/01 Синя A0 402 SCF 702/01 Розова

НОВО!

22


Хранене на малки деца

6м +

12м +

18м +

colours matched visually - not correct

12м +

Комплект Вилица и Лъжица Специално проектирани за периода на преход към самостоятелно хранене. Лесна за хващане от бебешките ръчички форма. Лъжица и вилица, подходящи за дълбоко загребване. Подходящи за миене в съдомиялна машина. А0 193 SCF 712/00

6м +

12м +

18м +

colours matched visually - not correct

12м +

Прибори за хранене 12м + при пътуване

НОВО!

Специално оформени за лесно хващане от малките пръсти на бебето. Идеални за приучаване към самостоятелно хранене. Лъжичките и виличките имат оптимална вместимост и функционалност. Комплектовани с кутийка за съхранение по време на пътуване. Подходящи за измиване в съдомиялна машина. A0 190 SCF 718/00

18м +

12м +

Комплект прибори за хранене Първите лъжичка, виличка и ножче за хранене на прохождащото бебе. Лесни за хващане от малките ръчички дръжки и ножче със заоблени ръбове - идеални за самостоятелно хранене. Подходящи за миене в съдомиялна машина. А0 195 SCF 714/00

visually - not correct

23


Чаши за прохождащи бебета Здравословно развитие

Развийте уменията на Вашето дете за правилно самостоятелно пиене от чаша Нашата разнообразна гама от чаши за прохождащи бебета е внимателно разработена, за да удовлетвори уникалните нужди на Вашето подрастващо дете. Чашите имат специално оформени накрайници, сламки и клапи, които развиват уменията на Вашето бебе. Така се улеснява прехода от кърменето и храненето с шише към правилно самостоятелно пиене от чаша. Всички чаши имат капачета за по-добра хигиена и удобство и се предлагат в широка гама от цветове и приказни картинки, които задържат вниманието на Вашето бебе.

Какво казват майките: Чашата наистина не се разлива. Не е необходимо детето ми да всмуква твърде силно, за да пие.

(Чаши с накрайник) 24

Пробвала съм много чаши със сламки и имах разочарования – предизвикваха протичане. Способността на чашите Philips AVENT да не допускат протичане е феноменална! Фактът, че са изработени от BPA-free материал и изработените от силикон сламки внасят допълнително успокоение. Капачето им също е специално, мога да разглобя всичките части за добро измиване, а сламката може да се „скрие”, когато не се ползва. Страхотна идея. (Чаша със сламка)


Чаши за прохождащи бебета

Чаши с накрайници

Преходът от кърмене и хранене с шише към самостоятелно пиене от чаша е лесен с новата гама от чаши с накрайници на Philips AVENT. С големият избор от цветове и аксесоари, ние предлагаме удобство за всеки етап от развитието на детето. Чашите са удивително устойчиви срещу разливане, дори при разклащане и изпускане. Всички чаши от тази серия имат изолиращо капаче, осигуряващо висока хигиена при транспорт.

4м +

6м +

12м +

Шише с мек накрайник и дръжка 18м + 12м + 125мл За първите стъпки към използване на чаша. Просто добавете дръжки с лесен захват, за да помогнете на Вашето бебе да се научи да пие самостоятелно. A0 132 SCF 625/01

colours matched visually - not correct

6м +

12м +

18м +

Чаша с мек накрайник 6м+ 12м + 200мл

НОВО!

Мек накрайник за лесен преход от кърмене или хранене с шише към използване на чаша. Изолиращо капаче и дръжки за самостоятелност. Налични в синьо, розово и зелено. A0 142 SCF 750/00 colours matched visually - not correct

12м +

18м +

12м +

Чаша с твърд накрайник 12м+ 260мл

НОВО!

Твърд накрайник за по-големи деца. Изолиращо капаче и дръжки за самостоятелност. Налични в синьо, розово и зелено. A0 141 SCF 752/00

urs matched visually - not correct

18м +

not correct

12м +

Чаша със спортен накрайник 18м+ НОВО! 340мл Чаша със спортен накрайник и голяма вместимост, подходяща за нуждите на по-големите деца. Изолиращо капаче и щипка за колан или количка. Налични в синьо, розово и зелено. A0 080 SCF 754/00

25


Чаши със сламки Чашите със сламки Philips AVENT са идеалното решение за подрастващите бебета. Те са устойчиви срещу разливане, лесни за почистване и употреба. Въртящ капак с уникална система за предпазване на сламката от замърсяване.

6м +

12м +

18м +

12м +

Термоизолиращи чаши със сламка НОВО! 12м+ 260мл Термоизолиращият материал поддържа напитките в тях студени или топли, за по-дълго време. Мека силиконова сламка, устойчива на повреждане при гризане и дъвкане. Въртящ капак, за по-добра хигиена. Образователни приказни картинки.

colours matched visually - not correct

Налични в синьо и розово. SCF 766/00

6м +

12м +

18м +

12м +

Чаши със сламка 12м+ 260мл

НОВО!

Мека силиконова сламка, устойчива на повреждане при гризане и дъвкане. Въртящ капак, за по-добра хигиена. Образователни приказни картинки. Налични в синьо и розово. A0 187 SCF 760/00 colours matched visually - not correct

12м +

18м +

12м +

Чаши със сламка 18м+ 340мл

НОВО!

Мека силиконова сламка, устойчива на повреждане при гризане и дъвкане. Въртящ капак, за по-добра хигиена. Образователни приказни картинки. Налични в синьо и розово. A0 188 SCF 762/00 visually - not correct

26


Аксесоари за чаши

Всички аксесоари могат да се използват и с Шишетата за хранене Philips AVENT (виж стр. 11).

4м +

6м +

12м +

Предлагат се в опаковка по две. Налични в синьо, розово и зелено. A0 015 SCF 142/00 colours matched visually - not correct

6м +

12м +

18м +

Мек Накрайник 6м+

12м + С лесна за пиене и почистване клапа.

Идеален за първите стъпки от кърмене или хранене с шише към пиене от чаша. Съдържа: 2 меки Накрайника и клапи. A0 043 SCF 146/02

colours matched visually - not correct

12м +

18м +

12м +

Твърд Накрайник 12м+ С лесна за пиене и почистване клапа. Перфектен, неразливащ се Накрайник за прохождащи бебета. Съдържа: 2 твърди Накрайника и клапи. A0 044 SCF 147/82

18м +

Спортен Накрайник 18м+

12м +

С лесна за почистване клапа. Накрайник с по-голям приток, за подрастващи деца. Съдържа: 2 спортни Накрайника и клапи. A0 014 SCF 148/52

- not correct

+

НОВО! 18м + Дръжки 12м +за Чаша 4м+ Лесно се поставят и отстраняват, така че чашите да могат да се използват с или без тях.

urs matched visually - not correct

+

Чаши за прохождащи бебета

12м +

18м +

ours matched visually - not correct

12м +

Комплект резервни сламки и четка 12м+

НОВО!

Предназначени за чашите със сламка Philips AVENT от 260мл и 340мл. Комплектът включва четка за почистване на сламките, за допълнителна хигиена. Лесни за почистване и подходящи за съдомиялна машна и стерилизиране. Съдържа: 2 резервни силиконови сламки и 1 четка за почистване. A0 189 SCF 764/00

27


Моята първа чаша

Идеалната преходна чаша за прохождащи деца

Да се научим да пием от чаша за възрастни, без да се нацапане Новаторската чаша с капак и дръжки Philips AVENT помага на Вашето прохождащо дете да се научи да пие точно като възрастен, без излишно цапане. Уникалната клапа срещу разливане се задейства с допир на устните и позволява пиене от всяко място по ръба на чашата, както от обикновена чаша без капак. Няма накрайник или сламка – пиенето през клапата е лесно и бързо.

Какво казват майките: Тя учи моето бебе как да използва истинска чаша без да се цапа.

28

Моят син се справя добре с истинска чаша, но понякога няма нищо по-добро от чашата с дръжки и капак.

Тя е умна, тя е уникална... много добре измислен дизайн.


Чаши за прохождащи бебета

Моята първа чаша

Първа чаша за пиене с капак НОВО! и дръжки 12м+

Пиене от всички страни

Позволява пиене от всяка страна по ръба на чашата, точно както от чаша за възрастни. Има спомагателни дръжки, които помагат на детето в процеса на научаване.

Уникална неразливаща клапа

Новаторската клапа се задейства чрез допир с устни и улеснява детето да пие от чашата. Предпазно капаче за висока хигиена при пътуване или у дома. Налични в червено и зелено. SCF 782/00

Хигиенично капаче 29


Залъгалки

Успокояване и утешаване

Удобство за бебето и родителите Ортодонтичните залъгалки Philips AVENT, без Бисфенол-А са специално проектирани за всички етапи от развитието на Вашето бебе. Гъвкавият биберон на залъгалката Philips AVENT има симетрична ортодонтична форма, която осигурява естествено развитие на небцето, венците и зъбите. Те са еднакво удобни, независимо как ще бъдат поставени в устата на бебето. Новите премиум ортодонтични залъгалки са с уникални биберони, специално проектирани да намаляват натиска върху венците и растящите зъбки, така че езика на бебето да бъде в естествено положение.

Безопасност и хигиена Всички залъгалки Philips AVENT имат предпазни капачета за максимална хигиена. Гамата от залъгалки се разделя на две групи: Ортодонтични залъгалки Отвори за въздух в основата

Пръстеновидна дръжка за безопасност Ортодонтичен симетричен гъвкав биберон

30

По-голяма циркулация на въздух за повече комфорт Предпазно капаче (щраква се)

Премиум ортодонтични залъгалки Специални "крилца" за намаляване напрежението върху венците и развиващите се зъби Предпазно капаче (щраква се)

Отвори за въздух в основата

Формата на биберона позволява на езика да бъде в естествено положение


Залъгалките Philips AVENT се предлагат в размери от 0 до 18 месеца. Винаги проверявайте дали Вашето бебе използва правилната залъгалка за възрастта.

0-6м

6-18м

с изрязана основа и по-малък биберон

Залъгалки

с по-голяма основа и биберон

Ортодонтични залъгалки Прозрачни Стилен дизайн, прозрачна основа. А0 033 0-6м SCF 170/18

А0 033 6-18м SCF 170/22

НОВО!

Fashion

НОВО!

Ярък, цветен дизайн за всички възрасти. А0 023 0-6м SCF 172/10

А0 023 6-18м SCF 172/22

А0 023 0-6м SCF 176/18

А0 023 6-18м SCF 176/22

Нощни залъгалки С уникална, светеща в тъмното дръжка.

Заекът Труман Цветни и забавни дизайни с животни.

А0 023 0-6м SCF 182/23

А0 023 6-18м SCF 182/24

Sensitive С 6 отвора в извитата основа за по-добър комфорт за Вашето бебе.

А0 104 0-6м SCF 178/13 1бр. А0 105 0-6м SCF 178/23

А0 104 6-18м SCF 178/14 1бр. А0 105 6-18м SCF 178/24

Модерни Sensitive Със Sensitive основа и ултра модерен дизайн.

А0 115 0-6м SCF 180/23

А0 115 6-18м SCF 180/24

Премиум ортодонтични залъгалки Премиум ортодонтични Проектирани да помагат за здравословното развитие на устната кухина.

А0 178 0-6м SCF 184/13

А0 178 6-18м SCF 184/14

31


Гризалки

Усмихни се, растат ти зъбки!

Проектирани да прилягат удобно към малките уста и ръчички на бебето Гризалките Philips AVENT BPA-free помагат за успокояване на болката при растящи зъби и болезнени венци чрез масаж през различните етапи на растеж.

Доверете се на експертите

32

Всички гризалки на Philips AVENT са одобрени от Международната стоматологична здравна организация. Цветни и със забавен външен вид, предлагани в класическа гама и гама с животни за всеки етап от развитието на небцето. Нашите гризалки за етап 1 са подходящи за стерилизация. Гризалките за следващите етапи имат пълни с вода камери за охлаждащ ефект, с още по-забавен външен вид.


Гризалки

Етап 1 Предни зъбки Гризалките за етап 1 са оформени да прилягат удобно към ръцете и устата на по-малките бебета и спомагат за облекчаване на болката при поникването на предните зъбки. Гризалките за етап 1 са подходящи за стерилизация. A0 184 SCF 890/01 Гризалки етап 1 (с форма на животни) A0 181 SCF 880/01 Гризалки етап 1 (с класически форми)

Етап 2 Средни зъбки Гризалките за етап 2 са оформени да прилягат удобно към ръцете и устата на по-големите бебета и имат меки и по-твърди повърхности за гризане. Гризалките могат да бъдат съхранявани в хладилник с цел охлаждане на водата, с която са пълни отделните им части, за по-голямо успокояващо действие срещу болката при поникването на средните зъбки. A0 185 SCF 892/01 Гризалки етап 2 (с форма на животни) A0 182 SCF 882/01 Гризалки етап 2 (с класически форми)

Етап 3 Задни зъбки Гризалките за етап 3 могат да се използват, когато бебето е на по-голяма възраст, през периода на поникване на задните зъбки. Те имат форми и цветове, които задържат вниманието на бебето по начин, които го разсейват от усещането за болка, причинена от поникването на задните зъбки. Тези гризалки също имат пълни с вода камери и чрез охлаждането им в хладилник се усилва успокояващият ефект върху болезнените венци. A0 186 SCF 894/01 Гризалки етап 3 (с форма на животни) A0 183 SCF 884/01 Гризалки етап 3 (с класически форми)

33


Здраве и наблюдение Напълно спокойни, докато Вашето бебе спи

Винаги близо до Вашето бебе Ние във Philips AVENT разбираме, че грижата за здравето и безопасността на Вашето бебе е едно от най-важните неща за Вас. По тази причина ние разработихме гама от продукти, които да Ви уверяват, че всичко е наред, когато Вашето бебе спи в друга стая. Philips AVENT Ви предлага найдобрите технически решения за случаите, когато искате да чувате и най-слабия гърлен звук на Вашето бебе посредством технологията DECT с кристален звук или да виждате всяко негово движение, денем и нощем.

Какво казват майките: Отлично устройство. Липса на абсолютно всякакви смущения от и към други уреди. Няма специфичен звук, наричан „бял шум”. (Монитор DECT) 34

Наистина може да чуете и най-тихите гукания или сумтене на Вашето бебе, по време на неговия сън. (Монитор DECT)

Чувствителността и качеството на звука на този монитор са просто изумителни! (Монитор DECT)


Монитори DECT

Здраве и наблюдение

Новаторската дигитална текхнология DECT Philips AVENT вградена във всеки продукт позволява поддържането на сигурна връзка с Вашето бебе по всяко време. Тези аудио монитори притежават кристален звук и гарантират липсата на смущения при работата си в присъствието на други продукти в диаметър от 330 метра.

SCD 535

330м

• Гарантирана липса на смущения от всякакви други устройства • Датчик за влажност - помага да поддържате оптимален климат • Датчик за температура - за наблюдение и предупреждение • Обхват до 330 м • ECO режим – позволява намаляване на консумацията на енергия и мощността на излъчване • Регулируема чувствителност към звук • Родителски блок с акумулаторни батерии – наблюдение до 24 часа • Възможност да говорите на бебето • Приспивни песнички и нощно осветление • Щипка за колан, лента за врат и чанта за пътуване A0 145 SCD 535/00

SCD 525

330м

• Гарантирана липса на смущения от всякакви други устройства • Датчик за температура - за наблюдение и предупреждение • Обхват до 330 м • ECO режим – позволява намаляване на консумацията на енергия и мощността на излъчване • Регулируема чувствителност към звук • Родителски блок с акумулаторни батерии – наблюдение до 24 часа • Възможност да говорите на бебето • Приспивни песнички и нощно осветление • Щипка за колан и лента за врат A0 146 SCD 525/00

SCD 510

330м

• Гарантирана липса на смущения от всякакви други устройства • Регулируема чувствителност към звук • Родителски блок с акумулаторни батерии за наблюдение до 24 часа • Обхват до 330 м - сигурно приемане в дома Ви и около него • Малко и мобилно устройство при родителите • Меко сияние успокоява бебето, ако се събуди • Възможност да говорите на бебето • Щипка за колан A0 149 SCD 510/00

SCD 505

330м

• Гарантирана липса на смущения от други безжични устройства • Обхват до 330 метра • ECO режим – позволява намаляване на консумацията на енергия и мощността на излъчване • Регулируема чувствителност към звук • Родителски блок с акумулаторни батерии – наблюдение до 24 часа • Двупосочна комуникация • Приспивни песнички и нощно осветление • Без предварителна инсталация А0 143 SCD 505/00

35


Цифрови видео монитори Дигиталните технологии на Philips AVENT Ви позволяват да поддържате постоянна и сигурна връзка с Вашето бебе. Те Ви осигуряват перфектно качество на звука и кристално чисто видео изображение, независимо дали е нощ или ден. Видео мониторите са с обхват до 150 м, напълно преносими, лесни за използване и дават възможност за бързо и безпроблемно наблюдението на бебето от всяко място на Вашия дом.

100%

SCD 610

x4

100%

x4

100%

НОВО!

• Преносим монитор за връзка с Вашето бебе с обхват от 150 метра • Идеален за ползване от всяко място на дома, денем и нощем x4 x4 x4 • 6,1 см екран с течни кристали с идеално качество на картината и звука 100% • Гласово активиране. Позволява избор да виждате Вашето бебе само, когато то издава звуци • Двойно цифрово увеличение на изображението за поглед отблизо x4 x4 • Възможно монтиране върху стена, с цел избиране на опимално място за поставяне • Автоматичен избор на радиоканал, за 100% поверителност на видеовръзката • Индикатори за осъществена видеовръзка и за състояние на батериите. • Контрол върху силата на звука и яркостта на изображението SCD 610

Какво казват майките: Качеството на картината е отлично и много ясно. 36

Настройките са изключително лесни.


Здраве и наблюдение

100%

x4 SCD 609

100%

x4

НОВО!

• Добавете още камери за Вашето нарастващо семейство • Изполвайте до 4 камери заедно с SCD 610 x4на Вашия дом, денем и x4 100% място • Изполвайте от 100% всяко нощем • Увеличение на изображението и панорамно изображение • Лесни за инсталиране x4 x4и наблюдаване x4 x4 • За ползване заедно с SCD 610 SCD 609

SCD 600

100%

150m

• Нощно наблюдение (инфрачервено наблюдение) – позволява да виждате Вашето бебе във всеки момент • Голям 6 см цветен екран с лесно разбираеми статус-икони • 100% поверителност на връзката • Родителски блок с акумулаторна батерия и удобна щипка за окачване на колан • 150 метра обхват с цифрова връзка • Камера с лесен монтаж • Атоматична активация на екрана при долавяне на шум при камерата • Успокояващи приспивни мелодии и нощна лампа в стаята на бебето • Контрол върху контраста на екрана и сила на звука A0 144 SCD 600/00

Какво казват майките: Отлично качество, ясна картина, без смущения.

Това е продукт от най-ново поколение с качество, което задоволява очакванията.

Лесен за използване, изключително чиста картина дори на нощен режим! 37


Аналогови аудио монитори Най-важната връзка с Вашето бебе

Analogue Чувайте Вашето бебе денем и нощем Нашата нова гама от аналогови аудиомонитори Ви предоставят идеален звук с възможност за ръчен контрол на нивото, звуково активиране на осветление и Analogue индикатори за качеството на аудиовръзката и състоянието на батериите.

SCD 486

Analogue

Analogue

Analogue

2

Analogue

150м

НОВО!

• Ултра чист зук – Analogue с възможност за определяне радиоканал за връзка с цел избягване смущения от други уреди • Обхват до 150 метра • Светлинна и звукова индикация – показва кога е осъществена връзка между устройствата; излизане от обхват; индикатор за спад в напрежението на батерията • Допълнителен модул за родителите с лесно добавяне към системата, за възможно най-голяма мобилност (SCD 484 се продава отделно) • Светлинна индикация за звук – информира Ви за всеки звук на Вашето бебе, независимо дали звука на родителския модул е намален или изключен • Възможност за определяне нивото на звукова активация, за да чувате всеки смях или шепот А0 411 SCD 485

Analogue

150м

НОВО!

Analogue с Вашето бебе • Допълнителна връзка • Допълнителен модул за връзка за родителите • Лесно процедура за добавяне към съществуваща система • Съвместим със стандартните аналогови аудиомонитори на Philips AVENT SCD 485 и SCD 486.

А0 413 SCD 484

38

НОВО!

А0 412 SCD 486

SCD 484 1

150м

• 2 бр. родителскиAnalogue устройства, за допълнителна мобилност • Ултра чист зук – с възможност за определяне радиоканал за връзка с цел избягване смущения от други уреди • Обхват до 150 метра • Светлинна и звукова индикация – показва кога е осъществена връзка между устройствата; излизане от обхват; индикатор за спад в напрежението на батерията • Допълнителен модул за родителите с лесно добавяне към системата, за възможно най-голяма мобилност (SCD 484 се продава отделно) • Светлинна индикация за звук – информира Ви за всеки звук на Вашето бебе, независимо дали звука на родителския модул е намален или изключен • Възможност за определяне нивото на звукова активация, за да чувате всеки смях или шепот

SCD 485

Analogue

Analogue


Здраве и наблюдение

Термометри

Philips AVENT разбира важността за наблюдение на Вашето бебе, неговото здраве и обкръжаващата го околна среда. Ако търсите деликатен, бърз и точен начин за следене температурата на въздуха в детската стая, Philips AVENT има решението, което Ви трябва.

Дигитален Термометър за стая и вана За наблюдение на температурата в бебешката стая и при къпането на бебето. Идеален за употреба, тъй като малките бебета не могат да контролират собствената си температура и са много по-чувствителни към гореща вода, отколкото възрастният може да предположи. Проектиран и изпитан, като безопасна и забавна играчка за вана. A0 155 SCH 550/20

39


Попитайте Philips AVENT Нашият офис за клиенти работи от: понеделник – петък 9 – 17 Обадете се на тел.: 02/ 955 51 15 – безплатни консултации за кърмене 0899 183 350 e-mail: office@iventas.bg Представителен шоурум: гр. София 1700, бул. „Симеоновско шосе” № 130 понеделник – събота 10 – 20 неделя 10:30 – 18:30 тел.: 0898 626 634 e-mail: showroom@iventas.bg www.iventas.bg

www.philips.com/AVENT Philips AVENT, a business of Philips Consumer Lifestyle BV, Tussendiepen 4, 9206 AD, Drachten, The Netherlands. Trademarks owned by the Philips Group. © Koninklijke Philips Electronics N.V. All Rights Reserved.

Philips AVENT  

Каталог с продуктите на Philips AVENT за България

Philips AVENT  

Каталог с продуктите на Philips AVENT за България

Advertisement