{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

NOUL

BUSINESS UP™

ASISTENTUL DUMNEAVOASTRĂ LA VOLAN ŞI ÎN AFACERI


CONECTIVITATE LA BORD CEL MAI SIMPLU MOD DE A VĂ MENŢINE AFACEREA CONECTATĂ Daily prezintă un nou mod de a beneficia de conectivitate: nu aveţi nevoie de echipamente suplimentare, ci doar de smartphone-ul sau tableta dumneavoastră. Odată ce aţi descărcat aplicaţie NOUL DAILY BUSINESS UP™ pe dispozitivul dumneavoastră, aceasta va stabili automat o conexiune Bluetooth® cu autovehiculul, prin intermediul radioului DAB: aceasta este acum complet integrată şi în relaţie şi motorul acestuia. Acum aveţi tot ce vă trebuie: cu aplicaţia NOUL DAILY BUSINESS UP™ instalată pe dispozitivul dumneavoastră, puteţi porni directă de comunicare cu autovehiculul dumneavoastră Daily motorul, porni radioul şi beneficiaţi de conectivitate. Puteţi beneficia de avantajele funcţiei duble pe care aceasta o are pentru afacerea dumneavoastră: şofer şi asistent de afaceri.

OPTIMIZAŢI-VĂ STILUL DE CONDUCERE ŞI REDUCEŢI CONSUMUL DE CARBURANT Optimizaţi-vă stilul de conducere şi reduceţi consumul de carburant datorită monitorizării şi emiterii de recomandări în timp real în vederea sporirii la maximum a economiilor de carburant prin utilizarea optimă a pedalei de accelerare, a performanţelor motorului şi inerţiei autovehiculului.

CEL MAI BUN „LOC DE MUNCĂ MOBIL” PENTRU CREŞTEREA PRODUCTIVITĂŢII DUMNEAVOASTRĂ Noul nivel de conectivitate oferit de NOUL DAILY BUSINESS UP™, împreună cu cabina deosebit de silenţioasă, vă vor permite să profitaţi la maximum de oportunităţile oferite de un mediu de lucru extrem de profesionist.

OPTIMIZAŢI-VĂ FLOTA ŞI EFICIENŢA FORŢEI DE LUCRU Găsiţi întotdeauna cel mai bun traseu cu navigatorul GPS Sygic Professional şi optimizaţi modul de funcţionare a flotei dumneavoastră. Planificaţi activităţile şi atribuiţi-le în timp real către şoferi cu ajutorul sistemului FleetWork complet integrat.

UN NOU NIVEL DE CONECTIVITATE ŞI SERVICII PRIN INTERMEDIUL DISPOZITIVULUI DUMNEAVOASTRĂ NOUL DAILY BUSINESS UP™ este o platformă deschisă aflată în continuă dezvoltare care vă şi cu permite să comunicaţi în permanenţă cu autovehiculul dumneavoastră Daily motorul acestuia. Nu aveţi nevoie de echipamente suplimentare, ci doar de smartphone-ul sau tableta dumneavoastră!


NOUL

BUSINESS UP™

OFERĂ CARACTERISTICI CARE VOR FI ACTUALIZATE ÎN MOD CONSTANT PENTRU A SATISFACE CERINŢELE DE AFACERI DIN CE ÎN CE MAI SOLICITANTE ALE PROFESIONIŞTILOR DIN DOMENIUL TRANSPORTURILOR ASISTENTUL DUMNEAVOASTRĂ DE LA BORD

ASISTENTUL DUMNEAVOASTRĂ ÎN AFACERI

EVALUAREA STILULUI DE CONDUCERE Sistemul unic de evaluare a stilului de conducere, care acţionează ca un adevărat instructor auto, oferă recomandări în timp real pentru a vă ajuta să vă optimizaţi stilul de conducere şi să sporiţi la maximum economiile de carburant, cu până la 15%!

FLEETWORK Optimizează eficienţa flotei programând şi atribuind sarcini şoferilor, organizând traseele şi activităţile acestora cu ajutorul sistemului FleetWork care este complet integrat în navigatorul Sygic!

SISTEM PROFESIONAL DE NAVIGARE PRIN GPS

GESTIONAREA EFICIENŢEI AUTOVEHICULULUI

Navigatorul profesional de la Sygic, care conţine hărţi 3D detaliate, emite alerte în timp real privind traficul, oferă informaţii privind traseele şi zonele cu restricţii în funcţie de dimensiunea şi încărcătura autovehiculului, ajută şoferii să găsească cel mai bun traseu, să economisească timp şi bani!

Aveţi grijă de autovehiculul dumneavoastră Daily cu multitudinea de elemente valoroase şi uşor de utilizat, precum: tabloul de bord extins, cardul autovehiculului, planificarea lucrărilor de întreţinere şi manualul interactiv pentru utilizator. Întotdeauna la îndemâna dumneavoastră!

MANUALUL INTERACTIV PENTRU UTILIZATOR

ASISTENŢĂ IVECO NON-STOP

Accesaţi rapid şi uşor orice informaţie privind autovehiculul dumneavoastră cu ajutorul manualului interactiv pentru utilizator.

SUPORTURI MEDIA ŞI FUNCŢII SMARTPHONE Bucuraţi-vă de toate funcţiile radio şi conţinuturile multimedia de pe dispozitivul sau stick-ul dumneavoastră USB. Toate funcţiile telefonului mobil sunt specifice unei maşini de lux, inclusiv ascultarea şi vizualizarea mesajelor text pentru asigurarea conducerii în siguranţă.

Menţineţi-vă autovehiculul Daily şi afacerea în formă, oriunde v-aţi afla şi la orice oră! Serviciul IVECO NON-STOP este acum complet integrat în NOUL DAILY BUSINESS UP™ pentru asistenţă tehnică rutieră 24/ 7.

APLICAŢIA DE LOCALIZARE A REPREZENTANŢELOR ŞI ATELIERELOR DE REPARAŢII Localizaţi şi contactaţi reprezentanţii din cadrul reţelei profesionale şi specializate IVECO oricând aveţi nevoie.

NOUL DAILY BUSINESS UP™ oferă toate aceste funcţii şi multe altele, inclusiv: camera din spate integrată, sistemul de monitorizare a încărcăturii, telecomanda pentru componentele caroseriei şi comenzile „mâini libere” de la portiere.

Sistemul de navigare GPS Sygic Professional şi Sygic FleetWork pentru optimizarea gestionării forţei de lucru au fost prevăzute în parteneriat cu Sygic.


PUBLICAŢIE L1613501RO - 03/17

Descoperiţi noul DAILY BUSINESS UP™ accesând dailybusinessup.iveco.com

ASISTENŢĂ IVECO NON-STOP Serviciu de asistenţă 24 / 7 pe drum

EVALUAREA STILULUI DE CONDUCERE Optimizaţi-vă stilul de conducere şi creşteţi la maximum economia de carburant RADIO ŞI MULTIMEDIA

FUNCŢII SMARTPHONE

Bucuraţi-vă de întregul conţinut multimedia

Inclusiv ascultarea şi vizualizarea mesajelor text

SISTEM PROFESIONAL DE NAVIGARE PRIN GPS ŞI FLEETWORK

NOUTĂŢI PRIVIND GAMA DAILY

Găsiţi cel mai bun traseu şi gestionaţi-vă flota în mod eficient cu Sygic

Ţineţi legătura cu IVECO

SISTEM DE EVALUARE A STILULUI DE CONDUCERE

GESTIONAREA EFICIENŢEI AUTOVEHICULULUI

SISTEM PROFESIONAL DE NAVIGARE PRIN GPS ŞI FLEETWORK

GESTIONARE RADIO ŞI MULTIMEDIA

FUNCŢII SMARTPHONE

ASISTENŢĂ IVECO NON-STOP

NOUTĂŢI PRIVIND GAMA DAILY DE LA IVECO

• Evaluare în timp real a stilului de conducere • Urmărirea misiunii

• Planşă de bord extinsă • Card autovehicul • Manual interactiv pentru utilizator • Aplicaţie de localizare a reprezentanţelor

• Navigator GPS • Hărţi 3D • Navigator camion • FleetWork

• Gestionare radio FM/DAB • Gestionare media

• Gestionare apeluri • Contact • Cititor SMS • Calendar

• Asistenţă tehnică rutieră 24/7

• Promoţii • Ştiri despre IVECO

IVECO ESTE O MARCĂ A

DE A EFECTUA MODIFICĂRI ASUPRA ACESTORA ÎN SCOP COMERCIAL SAU STRUCTURAL ÎN ORICE MOMENT, FĂRĂ NOTIFICARE PREALABILĂ

Aveţi grijă de noul dumneavoastră autovehicul Daily Euro 6

INFORMAŢIILE ŞI IMAGINILE DIN ACEST CATALOG SUNT APROBATE DOAR CA INSTRUCŢIUNI ORIENTATIVE. IVECO ÎŞI REZERVĂ DREPTUL

GESTIONAREA EFICIENŢEI AUTOVEHICULULUI

Profile for Iveco

DAILY BUSINESS UP™  

DAILY BUSINESS UP™  

Profile for iveco1975