Page 1

KONI - KOPI TERMO PRESI new

JTSB03 - Tермопреса за чаши - За чаши со дијаметар од 75 до 90 мм - Електронски дисплеј - Прилагодлива температура до 220 степени - Дигитална контрола на температурата - Автоматски тајмер за време - Звучен сигнал при завршеток на постапката - Димензии на машината - 340X340X230 мм - Тежина - 9 kg

9.625,00

11.549,00

new

JTSB05V - Мултифункционална термопреса за чаши - Во комплетот се вклучени следниве четири елементи: 1. стандарден елемент со дијаметар од 50 мм до 75 мм 2. стандарден елемент со дијаметар од 75 мм до 90 мм 3. елемент за Конусни чаши 12 oz 19.850,00 4. елемент за Конусни чаши 17 oz - Прилагодлива температура до 220 степени 23.819,00 - Дигитална контрола на температурата - Автоматски тајмер за време - Димензии на машината: 350 х 290 х 265 мм - Тежина: 12 кг

Cenite vo sinoto pole se ceni na golemo so presmetan DDV Cenite vo crvenoto pole se ceni na malo so presmetan DDV


KONI - KOPI new

new

JTSB3H - Иновативен модел термопреса за текстил - Автоматско одвојување на горната плоча по завршување на трансферот - Автоматски и синхронизиран и контрола 2в1 на време и температура - Подвижна работна површина - Димензии на работната површина: 400х500мм - Електронски дисплеј - Прилагодлива температура: до 399 C - Дигитална контрола на температурата - Тајмер за време од 1 секунда до 99 часа - Звучен сигнал при завршеток на трансферот - Куќиште: метално - Соодветна за трансфер на маици, загатки, керамика, подлоги за глувчиња и др. - Димензии на машината - 850X550X750 мм - Тежина - 45 kg

JTSB3A - Термопреса за текстил - Димензии на работната површина: 380х380мм - Електронски дисплеј - Прилагодлива температура: до 399 C - Дигитална контрола на температурата - Тајмер за време од 1 секунда до 99 часа - Звучен сигнал при завршеток на трансферот - Куќиште: метално - Соодветна за трансфер на маици, загатки, керамика, подлоги за глувчиња и др. - Димензии на машината - 770X500X430 мм - Тежина - 35 kg

34.647,00 41.577,00

16.241,00 19.490,00

Cenite vo sinoto pole se ceni na golemo so presmetan DDV Cenite vo crvenoto pole se ceni na malo so presmetan DDV


KONI - KOPI new

JTSD71 - Tермопреса за текстил - Димензии на работната површина: 300х380мм - Додаток за трансфер на Чаши (2 типа) и Капи 30.076,00 - Електронски дисплеј - Прилагодлива температура: до 220 C 36.091,00 - Дигитална контрола на температурата - Тајмер за време од 1 секунда до 999 секунди - Звучен сигнал при завршеток на трансферот - Куќиште: метално - Соодветна за трансфер на маици, загатки, керамика, подлоги за глувчиња, Шољи за кафе, Капи и др. - Димензии на машината - 450X420X380 мм - Тежина - 28 kg

^A[I ZA SUBLIMACIJA new

- B101AA - керамика - B101S - порцелан - B301 - керамика - B11T - керамика зелена - B11T - керамика жолта

88,00 104,50 83,00 113,50 113,50

105,00 125,00 100,00 136,00 136,00

Cenite vo sinoto pole se ceni na golemo so presmetan DDV Cenite vo crvenoto pole se ceni na malo so presmetan DDV


KONI - KOPI SUBLIMACIJA new Ricoh GX2600E Тип: инк-џет/гел печатач за сублимации Формат на хартијата A6 - A4 Резолуција на печатење 3600 x 1200 dpi Брзина на печатење: 144 страници / час * Капацитет на полнење на хартија: 250 листа Тежина на хартија 60 - 157 гр Време на загревање 35 секунди RAM меморија (максимална) 16 MB Поврзување: USB 1.1/2.0 Драјвер: RPCS ™ raster ОС: Windows ® 2000/XP/Vista/7/Server 2003/ Server 2008 Macintosh OS X (Power PC) 10.3 - 10.6 Macintosh OS X (Intel) 10.4.5 - 10.6 Димензии (Ш х Д х В) 416 x 440 x 249 мм Тежина 13 кг.

6192,00 7430,00

Сет сублимациски бои 14.938,00 - црна - сина 16.432,00 - магента - жолта

ТРАНСФЕР ХАРТИЈА ЗА СУБЛИМАЦИЈА

- Z88 - А4 формат /лист - Z99 - А3 формат /лист - ZQ - A4 формат /лист - ZS - A4 формат /лист

5,50 10,50 74,50 116,00

6,50 13,00 90,00 142,00

Термо Трака за употреба при трансфер - Ширина: 6 мм - Должина: 33м

260,00 312,00

Cenite vo sinoto pole se ceni na golemo so presmetan DDV Cenite vo crvenoto pole se ceni na malo so presmetan DDV

Термо Преси  

Термо Преси за печатење на чаши и текстил

Термо Преси  

Термо Преси за печатење на чаши и текстил

Advertisement