Page 1

Oplysningerne i denne brochure er vejledende. Efter redaktionens afslutning, 15.01.2008, kan der være foretaget ændringer ved produktet. Der tages forbehold for trykfejl. Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke hører til standardudstyret. Farveafvigelser kan skyldes tryktekniske årsager. www.mercedes - benz.dk Daimler AG, Stuttgart BC / MC 6701 · 1207 · 08 - 00 / 0408 Printed in Germany

Den ny generation

M - Klasse


2

Eksteriørdesign

Til både asfalt og natur. Og til alle der går egne veje.

Hvad enten du skal bevæge dig sikkert gennem den hektiske storby eller står foran uvejsomt terræn, kan du være sikker på, at din M - Klasse opfører sig kultiveret. Du nyder den velkendte, suveræne køreoplevelse på alle typer underlag. Selv langt fra de asfalterede gader. Desuden brillerer M - Klassen med et endnu mere dynamisk og eksklusivt design. Det ses tydeligt på

fronten og dens nye kølergrill med kromapplikationer. Samme høje kvalitetsfornemmelse giver den faceliftede frontspoiler med synlig bundbeklædning, de nydesignede forlygter samt de markante, smukt kurvede sidespejle. Takket være sin gennemførte optræden passer M - Klassen også perfekt i billedet foran operaen.


Agilitet | Terrænegenskaber

5

For andre er det en hel ekspedition. For dig er det bare en genvej.

Det ligger i menneskets natur at lægge civilisationen bag sig. Og det ligger i M - Klassens natur at stille denne længsel. Et tryk på en knap er nok, og du kan køre, hvorhen du vil. Ikke kun dér, hvor der er asfalterede veje. Den gode kørekomfort er altid din faste ledsager. Dertil bidrager blandt andet det standardmæssige 7G - Tronic automatgear og det permanente 4Matic firehjulstræk med 4ETS elektronisk traktionssystem. Sammen åbner de veje for dig, hvor ingen har været før. Til ekstreme strækninger anbefaler vi Offroad - Pro teknikpakken, der fås som ekstraudstyr ( dog ikke til ML 63 AMG ). Det giver blandt andet mulighed for at hæve bilens niveau med op til 90 mm og på den måde opnå en samlet frihøjde på 600 mm.

For yderligere sikring af den høje komfort benytter M - Klassen Airmatic luftaffjedring med elektronisk reguleret dæmpningssystem. Det er allerede standardudstyr i ML 420 CDI, ML 500 og ML 63 AMG, og det fås som ekstraudstyr til alle øvrige modeller. Med Airmatic kan du alt efter køresituationen indstille bilen til tre forskellige dæmpningsniveauer. Resultatet er, at kørekomfort og dynamik forbedres samtidig med, at den lavere luftmodstand reducerer brændstofforbruget. Du kan med andre ord gå dine egne veje med ro i sindet: M-Klassen føler sig hjemme overalt.


6

Eksteriørdesign

Undervejs mellem dagligdag og eventyr.

På klatretur i dit fineste sæt tøj eller i teatret med dit robuste outdoor outfit ? Det er ikke noget problem for M - Klassen, for den kombinerer dynamik, elegance og terrængående egenskaber så naturligt, at du kan skifte scene i dit liv helt efter dit eget hoved. Og vel at mærke gøre en god figur overalt. Denne vellykkede syntese afspejler sig i den måde M-Klassens design forener de klare konturer med flydende linjer. Fremdriften symboliseres af den kileformede, dynamiske sidelinje, der understreges yderligere af den

karakteristiske C - stolpe, der hælder let fremad. De mørktonede baglygter i den nydesignede bagstødfanger virker udpræget sportslige. Og som ekstraudstyr kan forlygter med klart glas og markant LED - design sågar få M - Klassen til at stråle endnu klarere. Eventyrlysten stimuleres også af de kraftfulde letmetalfælge, der er standard i henholdsvis 17 og 19 tommer. Bemærk også tagrælingen, der er standard og giver M-Klassen et både praktisk og æstetisk forspring.


8

Interiør

M - Klassen bringer dig til de flotteste steder. Som for eksempel kabinen.

Dyb tilfredshed er det smukkeste resultat af de høje forventninger, du med rette kan have til M - Klassen. Kvalitetsfornemmelsen i kabinen er øget yderligere, og du kan både føle og se, hvordan de eksklusive overflader er valgt med omhu. Det er med andre ord ikke kun designet, men også materialer og forarbejdning, der fortjener betegnelsen ren luksus. Rattet er som standard udstyret med shift paddles og betrukket med læder, mens dørene som standard er beklædt med Artico kunstlæder. Det er et plejevenligt

materiale, der som ekstraudstyr også kan leveres til instrumentpanelet. De kraftige højttalere er næsten usynlige bag nye afdækninger, men du risikerer ikke at overhøre dem. Ikke alene lydbilledet, men også udvalget af audio- og kommunikationsløsninger er overvældende. Og både farvedisplay og handsfree betjening via Bluetooth er standard i alle systemer. Stiller du ekstra store krav kan du vælge multimediasystemet Comand APS.

Dette inkluderer også Linguatronic stemmestyringssystem, der muliggør komfortabel betjening af audio, telefon og navigation. Desuden omfatter systemet harddisknavigation, 3D - gengivelse, 6,5 - tommers display med høj opløsning, Music Register, aflæser til SD - memorykort samt dvd video funktion. Og selv det musikalske udstyr til M-Klassen følger i ét og alt din smag takket være et media interface til din mp3 - afspiller.


Agilitet | Motorer

11

Begejstring kræver en stærk fremdrift.

Bevæger man sig gerne i naturen, må man passe på ikke at træde den for nær. Det gælder for M - Klassen i mere end én forstand. Dens dieselmotorer, der har partikelfilter som standard, arbejder ikke alene meget støjsvagt, men holder også igen med udledninger og brændstofforbrug. Og alligevel er motorerne udpræget kraftfulde.

Optimeret common - rail teknologi driver således ML 280 CDI fremad med en effekt på 140 kW ( 190 HK ) og et maksimalt drejningsmoment på 440 Nm. ML 320 CDI yder med samme effektive teknologi 165 kW ( 224 HK ) og leverer hele 510 Nm.

I ML 420 CDI finder du en særligt højtydende V8-motor med ikke mindre end 225 kW (306 HK) og et drejningsmoment på op til 700 Nm. De tre benzinmotorer kombinerer også høj ydeevne med et relativt lavt brændstofforbrug og overlegen gangkultur. ML 500 og ML 63 AMG brillerer med sine kraftreserver og typiske V8 - lyd.


AMG | ML 63 AMG

13

Naturoplevelse for viderekomne.

Kraft er ikke alt. Man skal også kunne kanalisere den videre. Det leverer ML 63 AMG et lærestykke i ved at kombinere overlegen teknik, design og køredynamik på sin helt egen måde. Allerede set udefra får man klare signaler om, hvor det bærer henad med ML 63 AMG. Blandt andet takket være en dynamisk AMG frontspoiler med bundbeklædning i højglans krom inklusive runde tågelygter, AMG hækskørt og et AMG sportsudstødningssystem med to forkromede afgangsrør. Titangrå lakerede og højglanspolerede 20 - tommers AMG letmetalfælge i 5 - egers design med dækdimensionen 295 / 40 fuldender det kraftfulde indtryk. Og som ekstraudstyr fås 21 - tommers AMG letme-

talfælge i dobbelt egers design, lakeret titangrå og højglanspolerede. Sportssæder i det fineste nappalæder med alcantara - indlæg i skulderområdet, det nye AMG ergonomisportsrat med sølvfarvede shift paddles i aluminium og AMG kombiinstrument med Racetimer giver rendyrket motorsportsatmosfære. Lyden af den 8 - cylindrede AMG motor med 375 kW ( 510 HK ) og et maksimalt drejningsmoment på 630 Nm ved 5.200 o / min giver allerede før starten høje forventninger. Kombinationen af et AMG sportschassis på basis af Airmatic pakken og AMG Speedshift 7G - Tronic sørger for, at du ikke bliver skuffet, når først det går løs.


14

Udstyr | Standardudstyr

STANDARDUDSTYR ( UDVALG ) 17" letmetalfælge til ML 280 CDI, ML 320 CDI, ML 350

Elektronisk traktionssystem 4ETS til firehjulstræk

19" letmetalfælge til ML 420 CDI og ML 500

Elruder for og bag med komfortbetjening og klemmebeskyttelse

20" AMG letmetalfælge til ML 63 AMG

Firehjulstræk, permanent

7 - trins automatgear 7G - Tronic

Kneebag førerside

Adaptive bremselygter, blinkefunktion

Multifunktionsrat i læder

Advarsel ved dæktrykstab

Parameterstyring ( hastighedsafhængig servostyring )

Airbag ( totrins ) og sidebag til fører og forsædepassager

Pre - Safe  system

Aktivt nakkestøttesystem Neck - Pro, for

Rullesensor

Antiblokeringssystem ABS

Seleadvarsel, for

Armlæn for, med opbevaringsrum

Shift paddles ved rat, Direct Select gearvælger

Audio 20 CD ( med farvedisplay, mp3 - tilkobling og handsfree betjening via Bluetooth )

Sideairbag til fører og forsædepassager

Aux - in indgang i handskerummet for eksterne audioapparater

Sidespejle med varme, elektrisk indstillelige

Bagagerumsafdækning

Synlig underkørselsbeskyttelse, for, sølvfarvet og nopret

Baglygter, mørktonede

Tagræling / formontering til tagholder

Bagsæde, assymetrisk nedfældeligt ( 1 / 3 : 2 / 3 )

Tredje bremselygte, LED - teknik

Bremseassistent BAS

Tågelygter

Downhill Speed Regulation DSR

Udetemperaturmåler

Dørbeklædning i Artico kunstlæder

Udstigningslys i dørene, 4 stk.

El - opvarmede sæder, for ( standard i Danmark )

Udstødningssystem, dobbelt, med åben liggende afgangsrør

Elektronisk stabiliseringsprogram ESP 

Windowbags til fører, forsædepassager og bagsædepassagerer


Udstyr | Ekstraudstyr

EKSTRAUDSTYR ( UDVALG ) 21" AMG letmetalfælge i 5 - egers design

Forsæder, elektrisk indstillelige, med memoryfunktion

AMG stylingpakke

Instrumentpanel med Artico kunstlæder

Anhængertræk, sammenklappeligt

Komfortklimaautomatik Thermotronic

Audio 50 APS ( med supplerende dvd - pilenavigation og Junction View )

Lygtevaskeranlæg

Baglygter med klart glas og LED - teknik

Lændestøtte, 4 - dobbelt elektrisk justérbar

Bi - Xenon forlygter med aktivt kurvelys, lygtevask, dynamisk lysvidderegulering, drejelys integreret

Multifunktionsrat i træ - / læderudførelse

i stødfangeren og LED - baglygter

Multikontursæder til fører og forsædepassager ( standard i ML 63 AMG )

Cd - skifter til 3 cd’er

Mørktonede ruder, bageste sideruder og bagrude

Cd - skifter til 6 cd’er, kan også afspille mp3 - filer

Parktronic

Comand APS, betjenings- og displaysystem til audio, navigation og telefon inkl. højtopløselig

Regnsensor til forrude ( standard i ML 420 CDI 4Matic, ML 500 4Matic og ML 63 AMG 4Matic )

6,5 - tommers display, harddisknavigation, Music Register og Linguatronic stemmestyring Dvd - skifter til 3 dvd’er Easy - Pack Fixkit lastsikringsskinner og udtagelige bagsædehynder Easy - Pack hækklap med hydraulisk betjening ( kan åbnes og lukkes med et tastetryk fra bilens nøgle ) El - opvarmet sprinklerbeholder inkl. sprinklerdyser med varme Entertainment system til bagsæde

Sidebags ved bagsæde Skyde - / hævetag, el - betjent, i glas Standvarme Surround - Sound system Harman Kardon  Logic 7  med 12 højttalere

15


16

Farver og materialer | Lakeringer

M - Klassens lak er den glansfulde afslutning på det omfattende korrosionsbeskyttelsessystem fra Mercedes - Benz. Karrosseriet får blandt andet et lag af zinkfosfat og en elektrolytisk lakbehandling, hvad der sikrer bilen en langtidsholdbar korrosionsbeskyttelse. Derudover bruger vi af hensyn til miljøet for størstedelen vandbaserede laktyper.

UNILAKERINGER

METALLAKERINGER

040 Sort

197 Obsidiansort

723 Cubanitsølv

349 Lasuritblå

650 Kalcithvid

300 Periklasgrøn

775 Iridiumsølv

474 Peridotbrun

359 Tansanitblå

798 Sanidinbeige

544 Carneolrød

SPECIALFARVER


Udstyr | Indtræk og læder, træsorter og intériørlister

KUNSTLÆDER ARTICO

KUNSTLÆDER ARTICO

LÆDER1)

NAPPALÆDER FRA designo

INTERIØRLISTER

17

OG ALCANTARA

151 Sort

911 Sort

221 Sort

X11 Sort

739 Aluminium sølv og sort

154 Kashmirbeige

918 Alpakagrå

224 Kashmirbeige

X25 Kashmirbeige og sort

H04 Poppel med fugleøjeoptik

228 Alpakagrå

X27 Porzelæn og sort

729 Poppel antracit med kromlister

OG STOF ASPEN

268 Alpakagrå og sort

X35 Lysbrun og sort

731 Nøddetræ med kromlister

001 Sort

264 Kashmirbeige og sort

158 Alpakagrå

KUNSTLÆDER ARTICO

1) Fås

også som nappalæder ( till ML 63 AMG i farverne sort, kashmirbeige og alpakagrå ).


18

Tekniske data

1.013

1.015 760 525

474 525

1.815 (1.774)

939 1.697

878

1.063

384

361

750 745

1.627 (1.636)

866

1.911

2.915

1.523

1.482

1.629 (1.639) 2.127

Angivelser i millimeter. De gĂŚlder for biler med standardudstyr og i ubelastet tilstand. VĂŚrdier i parentes gĂŚlder for ML 420 CDI 4Matic och ML 500 4Matic.

1.000

4.781

1.481

1.520


Tekniske data

ML 280 CDI

ML 320 CDI

ML 420 CDI

ML 350

ML 500

ML 63 AMG

4Matic

4Matic

4Matic

4Matic

4Matic

4Matic

6/V

6/V

8/V

6/V

8/V

8/V

Slagvolumen, cm

2.987

2.987

3.996

3.498

5.461

6.208

Effekt1), kW ( HK ) ved o / min

140 ( 190 ) / 4.000

165 ( 224 ) / 3.800

225 ( 306 ) / 3.600

200 ( 272 ) / 6.000

285 ( 388 ) / 6.000

375 ( 510 ) / 6.800

Drejningsmoment , Nm ved o / min

440 / 1.400 – 2.800

510 / 1.600 – 2.800

700 / 2.000 – 2.600

350 / 2.400 – 5.000

530 / 2.800 – 4.800

630 / 5.200

Tophastighed ca., km / t

205

215

235

225

250

2502)

Acceleration fra 0 – 100 km / t, s

9,8

8,6

6,5

8,4

5,8

5,0

Dækdimension

235 / 65 R 17

235 / 65 R 17

255 / 50 R 19

235 / 65 R 17

255 / 50 R 19

295 / 40 R 20

Brændstof

Diesel

Diesel

Diesel

Super blyfri 95

Super blyfri 95

Super blyfri 98

bykørsel

7,8 – 8,5

7,8 – 8,4

6,8 – 7,0

6,5 – 6,7

5,7

4,1

landevej

12,8 – 13,2

12,8

11,0 – 11,8

10,3 – 11,1

10,0

8,2

blandet

10,4 – 11,0

10,4 – 10,8

9,1 – 9,4

8,5 – 8,9

7,8

6,1

241 – 254

245 – 254

279 – 292

266 – 281

304

392

Egenvægt , kg

2.185

2.185

2.315

2.135

2.185

2.310

Tilladt totalvægt, kg

2.830

2.830

2.950

2.830

2.830

2.880

3.500 / 750

3.500 / 750

3.500 / 750

3.500 / 750

3.500 / 750

3.500 / 750

Maks. bag 2. sæderække

833

833

833

833

833

833

Maks. bag 1. sæderække

2.050

2.050

2.050

2.050

2.050

2.050

Cylinderantal / placering 3

1)

19

Brændstofforbrug3), km / l

3)

CO2 - emission , g / km 4)

Tilladt anhængerlast5), kg bremset / ubremset Bagagerumsvolumen, l

2) Elektronisk begrænset. 3) De angivne værdier er målt i henhold til retningslinjerne 80 / 1268 / EU i den aktuelle udgave. Angivelserne gælder ikke det enkelte køretøj og er ikke del af ifølge retningslinje 80 / 1269 / EU i den aktuelle udgave. 4) Angivelser ifølge retningslinje 92 / 21 / EU i udgaven 95 / 48 / EU ( vægt i køreklar tilstand, tanken fyldt 90 %, med fører, 68 kg, og bagage, 7 kg ) for biler med standardudstyr. et samlet tilbud, men tjener alene til sammenligning mellem forskellige biltyper. 5) Inklusive støttelast 140 kg. Ekstraudstyr og tilbehør øger i denne sammenhæng disse værdier, hvorved nyttelasten tilsvarende forringes.

1) Angivelser


Oplysningerne i denne brochure er vejledende. Efter redaktionens afslutning, 15.01.2008, kan der være foretaget ændringer ved produktet. Der tages forbehold for trykfejl. Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke hører til standardudstyret. Farveafvigelser kan skyldes tryktekniske årsager. www.mercedes - benz.dk Daimler AG, Stuttgart BC / MC 6701 · 1207 · 08 - 00 / 0408 Printed in Germany

Den ny generation

M - Klasse

untitled  

M - Klassen bringer dig til de fl otteste steder. Som for eksempel kabinen. Optimeret common - rail teknologi driver således ML 280 CDI frem...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you