Page 1

GRANDIS

DRIVE ALIVE


2 3


RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads og komfort, men samtidig

vil du gerne have en smart bil. Med Mitsubishi har du ikke behov for at gå på kompromis. Grandis har det hele. Så tag af sted med familien og nyd livet fuldt ud.


4 5


DIN REJSELEDSAGER Grandis har plads til op til syv personer og der er god komfort ved alle siddepladser. Der er mulighed for at tilkøbe et fuldt integreret satellitstyret DVD navigationsanlæg samt opklappelig

8” skærm til bagsædepassagererne som tilbehør. Dermed kan du altid kan finde vej og din familie er samtidig underholdt under køreturen.


6 7


FLOT DESIGN Det flotte udvendige design bliver fuldendt af et lige så flot design indvendigt. Med læderrat og lædergearknop integreret i det nydesignede instrumentpanel med svungne linier hvor radio/cd-afspilleren afslutter den elegante finish, er Grandis interiøret en fryd for øjet.


8 9


LUKSURIØS OG PRAKTISK PÅ SAMME TID Personen som har sagt, at hvis noget ser rigtigt ud, vil det også føles rigtigt, kunne sagtens have tænkt på kabinen i Grandis. Her finder du de flot integrerede instrumenter; blandt andet speedometer og omdrejningstæller, der er let aflæselige. De vigtigste kontrolknapper er placeret lige ved hånden og betjenes ved lette berøringer.

Grandis har en lang liste af standardudstyr såsom fuldautomatisk klimaanlæg, fartpilot, el-ruder for og bag, fjernbetjent centrallås og el-indklappelige sidespejle via fjernbetjeningen.

10 11


SYV SÆDER MED GOD PLADS Grandis kabinen tilbyder meget mere end blot komfortable sÌder for alle op til syv personer. Der er nemlig stadig god plads til bagage samt smarte opbevaringsrum og kopholdere til alle.


12 13


STOR FLEKSIBILITET Det er detaljerne der gør bilen god. Man forventer at 3. sæderække bliver foldet sammen, men faktisk forsvinder sæderne ned i gulvet på bilen, så der bliver et helt fladt bagagerum. Vi kalder det "Hide & Seat" og vi er sikre på, at du vil sætte pris på dette smarte og betjeningsvenlige

system. Du vil også blive overrasket over fleksibiliteten for de øvrige fem sæder. 2. sæderække har splitbagsæde (40:60) og kan individuelt foldes ned og skubbes frem eller tilbage. Vi har desuden tænkt på skjulte opbevaringsrum under gulvet samt et 12V udtag i bagagerummet.

INDKØBSTUR

VANDRETUR

FAMILIETUR

SURF FERIE

AKTIV FERIE

OVERNATNING

14 15


KØREGLÆDE Hos Mitsubishi er kørekomforten en del af vores identitet – vores DNA. Vi bruger vores erfaring fra de mange sejre i Dakar rally til at optimere alle dele i vores biler.

Selv om Grandis er en stor bil er den let at manøvrere, både på landevej og i tæt bytrafik. Kombineret med den seneste teknik inden for design, undervogn, sikkerhed og udstyr har du mulighed for at nyde køreturen bag rattet, selv når vejene ikke er optimale.


16 17


FLOTTE PRÆSTATIONER Hvad enten du køber en Grandis med benzin- eller dieselmotor, vil du opdage, at begge motorer har overbevisende præstationer. Den 2,0 liters DI-D (direct injection diesel) motor, der nu er opgraderet til 140hk samt partikelfilter giver hurtig acceleration takket være det maksimalt drejningsmoment opnås ved kun 1750 omdr./min. Det lave brændstofforbrug gør Grandis diesel til et let valg.

Hvis du foretrækker benzinmotor, vil den 2,4 liters MIVEC motor med enten manuel gearkasse eller det intelligente INVECS-II automatgear med Sports Mode fuldstændig overstige dine forventninger.

121kW(165hk)/6000omdr.

310Nm/1750omdr.

Ydelse (kW) Drejningsmoment (Nm)

Drejningsmoment (Nm)

Ydelse (kW)

103kW(140hk)/4000omdr.

217Nm/4000omdr.

Omdrejninger (omdr./min.)

Omdrejninger (omdr./min.)

2,0 liter DI-D med DPF (Diesel Partikel Filter)

2.4 liter MIVEC

18 19


SIKKERHED HELE VEJEN RUNDT Sikkerheden har førsteprioritet i Grandis. Derfor har vi udstyret Grandis med kraftige bremser samt et karosseri med lavt tyngdepunkt hvilket er medvirkende til at nedsætte bremselængden. Forlygter med forlygtevaskere forøger

udsynet og derudover er baglygterne udstyret med hurtigreagerende LED lysdioder som ligeledes øger synligheden for bagfrakommende bilister og andre køretøjer.


20 21


RISE KARROSSERI

Grandis har en imponerende liste af passivt sikkerhedsudstyr som standard. 6 airbags, ISO-FIX barnestolsforankringer til montering af barnesæder. Mitsubishi's RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) system integrerer og forbinder

konstruktionselementerne indbyrdes for at opnå en aktiv beskyttelse af passagererne i tilfælde af uheld. Bremsepedalen er desuden designet til at flytte sig fremefter fra førerens fødder i tilfælde af uheld.


GARANTERET BESKYTTELSE AF FAMILIEN Det er selvfølgelig bedst, at der aldrig bliver brug for disse passive sikkerhedsfunktioner. Derfor er Grandis også udstyret med en lang liste af aktive sikkerhedsanordninger. ABS (anti-blokeringsbremsesystem) med EBD (elektronisk bremsekraft

ABS

Forlygterne med forlygtevaskere sikrer optimalt lys og dermed god synlighed. Blinklysene med LED lysdioder der er

distribution) er standard på alle versioner. Mitsubishi’s ASTC (Active Stability and Traction Control – i daglig tale ESP og antispin) sikrer ultimativt vejgreb og igangsætning på alle typer vejbelægninger.

ASTC

flot integreret i sidespejlene forøger ligeledes synligheden.

22 23


24 25


TILPAS GRANDIS EFTER DIN SMAG Ligegyldig hvilken Grandis du vælger kan du være sikker på at den har en lang liste af standardudstyr. Men det er alligevel muligt for dig at tilpasse din bil lige efter din stil med vores originale tilbehør.

1

2

3

4

5

6

1 2 3 4 5 6

Afstandssensor bag (kan lakeres i bilens farve), samt kromliste bag Lakerede sidebeskyttelseslister samt forkromede dørhåndtag og sidespejle Indstigningslister DVD navigationssystem MP-8210 med MDS touch screen og mobiltelefon konsol Separationsgitter med luge til lange genstande DVD underholdningssystem med 8“ skærm til bagsæde

26 27


DRIVE ALIVE ER VORES MOTTO Og det er det grundlag, som vores designere og ingeniører arbejder efter hver dag. En stor del af dine bedste timer, dage og år tilbringer du i bilen. Det er vores ønske, at du må opleve hvert eneste minut i din Mitsubishi som ægte kvalitetstid. Derfor har vi gjort vores yderste for at kalde smilet frem i dit ansigt, hver gang du træder på speederen i din Mitsubishi og styrer ud i verden. Ganske enkelt fordi køreglæde er livsglæde. Noget af det viste udstyr kan være ekstraudstyr. Mitsubishi Motors Europe BV www.mitsubishi-motors-europe.com Bemærk, at ikke alle modeller og alle farver lagerføres i Danmark. Der tages forbehold for trykfejl, anvendt billedmateriale og ret til øjeblikkelig ændring i udstyr og specifikationer. For alle Mitsubishi-modeller gælder Mitsubishi Assistance Package (MAP) og 3 års garanti uden kilometerbegrænsning.

MMC Danmark A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal www.mitsubishi.dk

08 dan 270552 Jul. 07 Printed in Belgium

untitled  

distribution) er standard på alle versioner. Mitsubishi’s ASTC (Active Stability and Traction Control – i daglig tale ESP og antispin) sikre...

Advertisement