Page 1

DEN NYE

COLT


EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens kompakte størrelse betyder, at den bogstavelig talt passer ind i bymiljøet. Alligevel kan dens kvikke motorer og adrætte køreegenskaber gøre det nemt for dig

at tilbagelægge kilometer efter kilometer og udforske livet langt væk fra byen. Samtidig med, at Colt har et tiltalende ydre og overbevisende præstationer, har den også en praktisk side. Den har en af de mest rummelige kabiner i klassen, som gør den komfortabel og sikker at opholde sig i.


“Jeg er stolt af min Colt. Den er smart, iøjnefaldende og sportslig – fuld af karakter!” 4 5


TILTRÆKKER MISUNDELIGE BLIKKE Colt er en lille bil tilsat en ekstra portion charme, som tiltrækker opmærksomhed fra alle sider. Lige fra den karakteristiske og markante front til de smukke baglygter er der ingen tvivl om, at her er tydeligvis tale om en Mitsubishi med sit helt eget design. Selvom du er blandt andre er det alligevel muligt for dig at skille dig ud fra mængden. Det er her Colt stolt viser sig frem med sin jetfly inspireret front. Den atletiske formgivning af karosseriet afspejler køreoplevelsen bag rattet.

Du kan værdsætte Colt på afstand eller tæt på. Jo tættere du kommer, jo mere vil du blive imponeret – for eksempel de flotte nydesignede 16” aluminiumsfælge, som er standard på Intense versionerne.

Ofte findes glæden i detaljen. Tag for eksempel de skulpturelle baglygter som er smukt integrerede i bilens design.

6 7


GENNEMTÆNKT KOMFORT Interiøret i Colt har et friskt design, som matcher det ydre. Det skaber en god atmosfære, som forstærkes af friske farver og gennemtænkt formgivning. Læderrattet føles præcis så godt, som det ser ud. Det kan justeres i højden akkurat som førersædet, for, at du som fører hurtigt kan opnå den mest optimale kørestilling. Vi ønsker, at du skal være velinformeret og samtidig underholdt, så Colt er udstyret med et højt niveau af standardudstyr, inklusive et velspillende audiosystem som er standard på alle versioner og fartpilot, som er standard på Intense og Ralliart versionerne.

De integrerede kontrolknapper i rattet tillader dig at kontrollere audiosystemet og betjene fartpiloten ved blot et let tryk med fingeren. Det sikrer, at du altid kan holde blikket på vejen, selvom du eksempelvis vil skifte radiokanal eller yndlingsnummer på en cd.

Med AUX indgangen kan du tilslutte eksterne MP3-afspillere, eksempelvis iPod og afspille dine favoritnumre, mens du er på farten.

Instrumentskiverne er ikke kun nemme at aflæse, de ser samtidig godt ud takket være de sølvfarvede ringe, som omgiver dem. Et centralt multiinformationsdisplay oplyser dig blandt andet om brændstofforbrug og udendørs temperatur.

8 9


UNDERHOLDENDE KØRSEL De effektive og højtydende motorer i Colt sørger for kvikke præstationer og alligevel lavt brændstofforbrug. De matcher perfekt de kompakte ydre dimensioner på Colt, sørger for raske accelerationer og tillader dig at køre præcis den vej, du ønsker.

Uanset hvilken motor du vælger, er dens ydelse og fleksibilitet medvirkende til, at dine køreture, lange som korte, aldrig føles som hårdt arbejde. Den nemme manøvrering af Colt gør sving til en fornøjelse, uanset om det er på små veje eller inde i byen. De effektive bremser komplementerer de højtydende motorer og underholdende egenskaber ved kørsel i sving.
OVERBEVISENDE PRÆSTATIONER

55kW (75hk)/6000 omdr.

 

 

110kW (150hk)/6000 omdr.

  

145Nm/4000 omdr.125Nm/4000 omdr. 

 100Nm/4000 omdr. 

   210Nm/3500 omdr.Drejningsmoment (Nm) Drejningsmoment (Nm)

For ekstraordinær god økonomi er den lette, men effektive 1,1 liters 75 hk motor det ideelle valg. Med 1,3 liters 95 hk og 1,5 liters 109 hk motorerne får du masser af kraft og friske præstationer. Den 1,5 liters 150 hk turboladede motor, som findes i Ralliart versionerne, leverer rendyrket køreglæde. Den tilbyder raske accelerationer under alle forhold.Ydelse (kW)

70kW (95hk)/6000 omdr.

Ydelse (kW)

80kW (109hk)/6000 omdr.

    

   

Omdrejninger (omdr./min.)

Omdrejninger (omdr./min.)

1,1, 1,3 og 1,5 liters motorer

1,5 liters turboladet motor 10 11


VORES ANSVAR Hos Mitsubishi mener vi, at alle kan bidrage til et renere miljø, os selv inklusive. Takket være dens kompakte størrelse og brugen af den seneste teknologi er Colt brændstoføkonomisk og udleder lave CO2 udslip. Ydermere er Colt udstyret med en gearskifte indikator (GSI), som viser føreren, hvordan der opnås

bedst mulig brændstoføkonomisk kørsel. Mitsubishi udvælger med stor omhu materialer, som effektivt kan genanvendes. Af miljømæssige årsager har Mitsubishi altid byget biler, som holder i mange år, selv under barske vilkår. Vi arbejder til stadighed for at reducere vore bilers indvirkning på miljøet.


“Jeg har det godt med, at også jeg kan bidrage til et renere miljø.” 12 13


PLADS TIL AT LEVE Ligesom Colt passer perfekt til livet i byen, kan du og dit liv nemt forenes med Colt. Den er rummelig har et fleksibelt indre, som tilbyder komfort, du ikke ville regne med fandtes i denne klasse. Op til fem voksne har masser af loftshøjde og benplads i kabinen for at kunne nyde køreturen optimalt.

Du finder masser af smarte opbevaringsrum til dine værdigenstande, solbriller, vandflasker og sodavandsdåser og andre genstande, der aldrig synes plads til. For eksempel har fordørene store lommer - handskerummet kan indeholde en 1.5 liters flaske – og passagersædet har lomme på bagsiden af ryglænet fra Intense niveau.


14 15


ALLE I SIKRE HÆNDER Vi har designet Colt til at være lige så sikker som dens attraktive ydre, så du kan nyde din køretur med ro i sindet. Colt er bygget op omkring Mitsubishi´s Reinforced Impact Safety Evolution (RISE) teknologi og er desuden udstyret med elementer, som beskytter dig og dine passagerer mest muligt i tilfælde af uheld. 6 airbags er standard i Colt såvel som ISOFIX barnestolsbefæstninger på bagsædet. Rækken af aktive sikkerhedsforanstaltninger er lang i Colt. Den er udstyret med Active Stability og Traction Control (ESP og antispin) samt ABS bremser med Elektronisk Bremsekraft Distribution (EBD) og bremseassistent, ligesom automatisk aktivering af katastrofeblink ved hårde opbremsninger er standard.

“Jeg kan slappe af, velvidende, at vi alle kan føle os sikre i min Colt.”

ESP OG ANTISPIN (ASTC)

ABS MED EBD

Vores ESP og antispin system (ASTC) bremser individuelt hjulene, når der opdages nedsat vejgreb. Dette sikrer, at Colt forbliver sikker og stabil på vejen under kørsel.

Colt er forsynet med ABS bremser inklusive EBD samt bremseassistent, som medvirker til at forkorte bremselængden ved pludselige opbremsninger.

AUTOMATISK KATASTROFEBLINK (ESS) Når der trykkes maksimalt på bremsepedalen – som man gør i nødstilfælde – aktiverer Colt automatisk katastrofeblinket, som advarer bagved kørende trafikanter, og minimerer derved risikoen for påkørsel bagfra.

16 17


PLADS TIL ALT HVAD DU BEHØVER Forestil dig ikke at behøve at tænke på, hvad du må undlade at medbringe. Colt har masser af plads til dig og alt, hvad du behøver at medbringe. Men det er ikke kun et spørgsmål om plads. Det smarte foldbare bagsæderyglæn og det fleksible bagagerum gør Colt ideel til forskelligartet transport og kan hurtigt omstilles til ethvert behov.

“Jeg elsker fleksibiliteten i Colt – den kan indeholde meget mere, end jeg nogensinde troede var muligt i en lille bil”

Dens 60/40 opdelte split bagsæderyglæn betyder, at du kan transportere passagerer og masser af bagage samtidig. Den fleksible bund i bagagerummet i den 5-dørs Colt gør, at du kan gemme ting af vejen for nysgerrige blikke.

Med foldede bagsæderyglæn gives der plads til store mængder bagage grundet den plane bund bag forsæderne.

18 19


20 21


ÆDLE SPORTSGENER Ralliart: Et legendarisk navn som har været den drivende kraft bag Mitsubishi´s konkurrencemæssige fordel i mange år. Ralliart står for højeste standard, hvad angår køreegenskaber og køreglæde. I Colt Ralliart tages alt det bedste fra Colt, og der tilføjes masser af muskelkraft, mere sportslig appeal og køreegenskaber i særklasse. Colt Ralliart drager fordel af erfaringer skabt gennem hårdt arbejde i de barske rallyløb verden over, som Mitsubishi har deltaget og vundet i. Den karakteristiske Colt profil er blevet strammet op, og efterlader dig ingen tvivl om, hvad Colt Ralliart kan præstere. Den brede frontgrill tillader masser af luft til de 150 turboladede hestekræfter, som til gengæld kvitterer med en acceleration fra 0-100 km/t på blot 7,4 sekunder! Med et stivere

karosseri, effektive skivebremser, sportsundervogn og lavprofildæk klarer Colt Ralliart sving efter sving med største selvtillid. Som standardudstyr er yderligere ESP og antispin system (ASTC), som giver mere stabilitet og sikker manøvrering under kørslen. Den sportslige appeal afsluttes af de flotte sideskørter, den sportslige hækspoiler, flotte mørkegrå 16” aluminiumsfælge og mørktonede ruder bag (kun 5-dørs).


IØJNEFALDENDE DETALJER Ralliart emblemer på fronten og bagklappen af Colt Ralliart signalerer ægte køreglæde!

Elegante mørkegrå 16” aluminiumsfælge er udviklet specielt til Colt Ralliart, og de brede 205/45 dæk udmærker sig ved et solidt vejgreb.

22 23


ET SPORTSLIGT INDRE Inden for i Colt Ralliart er alt dynamisk og alligevel funktionelt. Alt lige fra aluminiumspedalerne, den sportslige instrumentering og de flotte Ralliart indstigningslister demonstrerer alt sammen en forpligtelse til at levere en dynamisk køreoplevelse. De sportslige sæder yder god støtte, så du kan nyde svingene med største fornøjelse. Samtidig er de ergonomisk udformede, hvilket gør dem ideelle at sidde i selv under lange køreture.

24 25


GØR DIN COLT PERSONLIG Vi er sikre på, at du er enig i, at Colt har meget mere at tilbyde end et flot udseende. For alle, der ønsker at sætte sit personlige præg på Colt, har Mitsubishi udviklet en lang række af tilbehør, hvorved du kan gøre din egen Colt helt unik. For alle detaljer, se venligst tilbehørskataloget. Sølvfarvede ringe omkring tågeforlygterne

Sidebeskyttelseslister

Sølvfarvet styling element nederst på bagkofanger (3-dørs)


Spejlbeklædning i krom

Håndfri telefonkit, Blue-Talk II

Armlæn, nederste del i fibre, øverste del i sort læder

Sølvfarvede dekorationsringe omkring luftdyser

26 27


Mitsubishi Danmark www.mitsubishi.dk Noget af det viste udstyr kan være ekstraudstyr. Bemærk, at ikke alle modeller og alle farver lagerføres i Danmark. Der tages forbehold for trykfejl, anvendt billedmateriale og ret til øjeblikkelig ændring i udstyr og specifikationer. For alle Mitsubishi-modeller gælder Mitsubishi Assistance Package (MAP) og 3 års garanti uden kilometerbegrænsning.

09 dnk 6001154 Oct. 08 Printed in The Netherlands

untitled  
untitled  

Colt er en lille bil tilsat en ekstra portion charme, som tiltrækker opmærksomhed fra alle sider. Lige fra den karakteristiske og markante f...

Advertisement