Page 1

ACO ShowerDrain Най-добрата комбинация между визия и функционалност


Съвременните дизайнерски тенденции за обзавеждане на бани казват ясно Колкото по-малко, толкова по-добре В концепцията за проектиране на пода на банята стои идеята за цялостно чувство на простор, интериор от малко материали и избягване на реални и оптични прегради. Концепцията пресъздава визията на класическата ориенталска баня и съвременните луксозни спа салони. ACO ShowerDrain е проектиран да осигури свобода на движение, като едновременно с това да поддържа много ясна граница между мократа и сухата зона във вашата баня.

Дъговидният ACO ShowerDrain с интегрирани светлини е отличен с две международни награди за дизайн през 2009.

3


Изчистена линия

Линейният душ-канал ACO ShowerDrain поставя графичен акцент там, където е необходимо: по стената, успоредно на преградата в зоната на душа или в средата на помещението. Стандартните дължини от 700, 800, 900, 1000 или 1200 mm, както и вариантите по поръчка, дават свобода за проектиране без компромиси. Предлагат се осем варианта на дизайнерски решетки от неръждаема стомана. Вариантите със стъкло, минерално покритие или опцията за вграждане на подовата настилка в решетката на душ-канала предлагат безброй възможности за интериорни решения.

5


Дискретно ъглово решение

Ъгловият ACO ShowerDrain предлага оптически дискретно решение за отводняване. Електрополираните решетки от неръждаема стомана се предлагат в осем различни дизайна, както и с възможност за вграждане на подовата настилка или стъкло в решетката на душканала. Стандартната дължина на раменете е 400 mm. Решетката е с ширина 84 mm. Възможни са индивидуални решения.

7


Екстравагантни извивки

Създайте атмосфера за изключително изживяване под душа: За да създадем извития ACO ShowerDrain, работихме задно с водещи производители на елементи за душ-кабини. Душ-каналът с външен радиус 550 mm и прави рамене разполага с шлиц за вграждане на стъклена преграда. Комбинацията на душ-каналът със стъклена преграда създава ексклузивна визия и завършено елегантно решение за вашата нова баня.

Дъговидният ACO ShowerDrain с интегрирани светлини е отличен с две международни награди за дизайн през 2009.

9


Ексклузивен достъп Системата Walk-in поставя висококачествен и забележителен акцент с висока функционалност. Луксозните решетки, изработени от водоплътно дърво и основа от електрополирана неръждаема стомана със или без сифон - която събира водата в зоната на душа. Системата се предлага в пет различни размера.

11


Точката, която спира погледа

Дори съвсем изчистен дизайн може да отговори на изискванията за изтънчено решение. Точковото отводняване с подови сифони с кръгли или квадратни дизайнерски решетки е функционална и естетическа алтернатива на душ-каналите. Дизайнерските модели на решетките от неръждаема стомана се предлагат със стандартни размери 149 x 149 mm за квадратните и 136 mm за кръглите. Възможни са и хармонични комбинации с душ-канали за по-големи бани или санитарни помещения.

13


Светлинно шоу Създайте магия в банята си! Първият в света осветен душ-канал ACO ShowerDrain Lightline превръща банята ви в светлинно шоу всеки път, когато вземате душ. Енергоспестяващият LED модул се активира автоматично при контакт с вода и угасва скоро, след като се насладите на освежаващото усещане на душ в атмосфера на пълен релакс. Комплектите светлини се предлагат за всички линейни, дъговидни и ъглови душ-канали ACO ShowerDrain, както и за дизайнерските подови сифони. LED модулите се предлагат в син, зелен или червен цвят, както и с ефект дъга.

15


17


Дизайнерски решетки за линейни душ-канали ACO ShowerDrain

Дизайнерски решетки за дъговидни душ-канали ACO ShowerDrain

Chain

Стъкло* хром Tile

Curl

Стъкло бяло със сиви ивици

Flag

Стъкло бяло с флорални мотиви

Hawaii

Минерално покритие, бяло**

(възможност за вграждане на подова настилка, 10 mm)

Quadrato

Pixel

Стъкло Дизайн Венге

Mix

Hawaii Pixel

Quadrato

Flag

Wave Curl Tile (възможност за вграждане

на подова настилка, 10 mm)

Flag с осветление* Mix illuminated*

*Дизайнерските решетки от неръждаема стомана се предлагат с възможност за осветление в син, червен, зелен цвят и дъга. **Стъклта и минералните покрития разполагат с допълнителни разновидности: стъкло: черно, бяло, сиво, кафяво, черно с бели ивици, бяло с черни ивици, сиво с бели ивици, черно с опесъчени флорални мотиви, хром с черни флорални мотиви; минерално покритие в: бежово, сиво, черно

*Дизайнерските решетки се предлагат с възможност за осветление в син, червен, зелен цвят и дъга.


Квадратни дизайнерски решетки

Quadrato

Quadrato

Wave

Wave

Mix

Mix

Linea

Linea

Forest

Forest

Palm

Palm

Hawaii

Hawaii Hawaii с осветление*

Линеен душ-канал

L2 L1

84

Chain с осветление*

Кръгли дизайнерски решетки

144

Дизайнерски решетки за ъглови душ-канали ACO ShowerDrain

Wave

65

15

Mix с осветление* 42

(възможност за вграждане на подова настилка, 10 mm)

H

Tile

Инсталационна височина от 105 mm - 160 mm до нивото на пода при воден затвор 50 mm Инсталационна височина от 79 mm - 134 mm до нивото на пода при воден затвор 25 mm

Quadrato

19

Pixel

Mix Walk - in с дървена решетка

Hawaii

Flag

Walk - in с къса дървена решетка и решетка отстрани

Curl

Curl

Curl

Pixel

Chain Всички квадратни решетки се предлагат с възможност за заключване *Дизайнерските решетки се предлагат с възможност за осветление в син, червен, зелен цвят и дъга.

*Дизайнерските решетки се предлагат с възможност за осветление в син, червен, зелен и бял цвят.

*Дизайнерските решетки се предлагат с възможност за осветление в син, червен, зелен и бял цвят.

Walk - in без отводняване с включена дървена решетка


ACO SHOWER DRAIN DESIGN BROCHURE  

ACO SHOWER DRAIN DESIGN BROCHURE

Advertisement