Page 1

2010 | 2011

STUPID

© Disney

MAN

7+(/,77/(0(50$,'


NORDVESTJYSK TEATERKREDS FORNYR SIG Bestyrelsen i Nordvestjysk Teaterkreds byder de nuværende abonnenter velkommen til en ny sæson, og samtidig inviterer vi nye til at være med. Alle kan stadig melde sig til Rød Serie med fire faste forestillinger, men fremover kan enhver melde sig ind uden krav om køb af et bestemt antal forestillinger. Uanset hvordan du køber billetter eller sammensætter dine teateroplevelser, kan du være medlem og bakke op om Nordvestjysk Teaterkreds, dit talerør i Musikteatret. De fire forestillinger i Rød Serie er i denne sæson alsidige og forskellige: ”Boblerne i Bækken”, ”Breaking the Waves”, ”Hundesvømning” og ”Den indbildt syge”. Som noget nyt får medlemmerne i år tilbud om teateroptakt til ”Hundesvømning” og ved ”Breaking The Waves” er det endda hovedrolle-indehaveren Cecilie Stenspil, der fortæller om stykket. I samarbejde med Odin Teatret og Musikteatret Holstebro tilbyder vi derudover et smallere repertoire bestående af forestillingerne ”Dance

me to the end on/off Love” og ”Historien om en mor”. Alle forestillinger er udførligt omtalt her i programmet sammen med andre tilbud, som medlemmerne også kan vælge imellem. Meld dig ind i Nordvestjysk Teaterkreds Det koster kun 60 kr. årligt, og fordelene er mange. - Du kan bestille billetter før andre - Du får de bedste pladser i salen - Din egen faste stol i teatersalen til Rød Serie - Tilbud om ekstra forestillinger i løbet af sæsonen til fordelagtig pris - Gratis introduktion til udvalgte forestillinger ved skuespillere - Rabat på koncerter under Koncertsamvirket (gælder kun medlemmer af Rød Serie) - Rabat ved køb af fire forestillinger eller mere Indmeldelsesblanket finder du på side 31!

Bestyrelsen for Nordvestjysk Teaterkreds består af: Thomas Uhre, Birthe Berthelsen, Annie Poulsen, Flemming Kjærbo, Vibeke Vestergaard, Per Østerbye, Hanne Sønder og forrest er det: Hanne Zederkof.

DE STØTTER MUSIKTEATRET HOLSTEBRO HOVEDSPONSORER

FOYERSPONSORER

SPONSORER


MUSIKTEATRET HOLSTEBRO - MULIGHEDERNES HUS Kære gæst Velkommen til en ny spændende sæson i Musikteatret Holstebro – en sæson hvor oplevelserne står i kø. Musikteatret har i det forløbne år etableret sig som det kulturelle centrum for hele Vestjylland, illustreret ved etableringen af Danmarks nyeste teater, Black Box Theatre, samt etableringen af Danmarks største storskærm/kunstportal. Black Box med Kenneth Kreutzmann som kunstnerisk leder vil i den kommende sæson præsentere to professionelle forestillinger. Den første vil være ”Stupid Man”, som vil være en teaterkoncert baseret på fortolkninger af Thomas Helmig sange. Det er første gang Thomas Helmig har givet tilladelse til brug og bearbejdelse af hans sange, og allerede nu har vi opnået en væsentlig blåstempling af denne forestilling. Derfor håber jeg, at I alle vil tage godt imod denne forestilling, og jeg kan love, at det vil blive en helt ny og fantastisk oplevelse du vil få, når Teaterkoncerten bliver opført i Boxén, idet salen til denne forestilling vil være omdannet til et helt anderledes univers. Der er lagt op til en enestående oplevelse af en fantasifuld og farverig kærlighedscollage med udgangspunkt i Helmigs sang univers, og hvor skuespillere og musikere gør op med tyngdekraften og udnytter det kæmpe rum fuldt ud. Helmigs sange handler alle om kærlighed. I STUPID MAN bliver hans sange og tekster til sjove, hudløse portrætter af mænd og deres følelser, når de mere end 20 Helmig hits fortolkes af 10 af landets bedste mandlige musikere og entertainere. Følelserne forstærkes gennem det musikalske arrangement, hvor der er arbejdet med både pop, techno og rock. Musikken arrangeres af Joakim Pedersen, der står bag flere succeser som eks. Elsk mig i nat, Matador og Den Eneste Ene. Black Box vil ligeledes præsentere en Europa-premiere, nemlig Disneys ”Den Lille Havfrue”. Denne forestilling vil udover Holstebro ligeledes blive opført i Aalborg Kongres & Kultur Center, Musikhuset Århus samt Musikhuset Esbjerg. Udover at profilere Holstebro som kultur- og teater by i de pågældende byer, åbner den øgede spilleperiode også muligheden for at kunne tiltrække et meget stærkt cast, og vi er stolte af at kunne præsentere Anna David i sin musical debut, ligesom vi kan præsentere bl.a. Silas Holst og Torben Zeller i denne fantastiske musical.

Vi har henover sommeren idriftsat vores nye gigantiske storskærm, Danmarks største. Jeg er sikker på, at denne vil blive banebrydende i formidling af digital kunst i det offentlige rum. Med etableringen af denne har Musikteatret og Holstebro igen markeret sin centrale placering som en af Danmarks førende kulturbyer, og vil fremover præge et frodigt kulturliv i Holstebro. Musikteatret Holstebro er i samarbejde med Holstebro Kunstmuseum gået sammen om at opstarte et kæmpe projekt, der dagligt skal formidle kunst i det offentlige rum. Kunstprojektet Terrain Video – Video på kanten. Fra 20. august vil storskærmen vise nyskabende og skelsættende digital kunst i et format, aldrig før set i Danmark. Programmet for visningen af digital kunst 2010/2012 i Terrain Video – Video på kanten ligger allerede klar, og jeg kan afsløre, at det bliver med toppen af danske videokunstnere samt enkelte internationale navne. Med storskærmen er det vores intention at Teaterpladsen kan blive et mangfoldigt og levende mødested for Holstebro og omegnens borgere, hvor ikke kun den digitale kunst, men også andre kulturelle tilbud vil skabe en synergi af kreativitet i bymidten. Med tiden kan alle med en god kunstnerisk idé og kreativ sjæl præge indholdet på og omkring storskærmen – alle kan således få en finger med i spillet i skabelsen af Holstebro som Danmarks kulturmekka. Sammen med vores restaurant arbejder vi hele tiden på at skabe nye og spændende totaloplevelser for publikum, så hold øje med storskærmen og vores hjemmeside, hvor vi løbende informerer om nye tilbud. Her kan du også læse mere om forestillingerne, om rabatmuligheder, udstillinger og gratis arrangementer. Du kan få praktisk information om parkeringsmuligheder og handicapforhold, tilmelde dig nyhedsbrevet og meget mere. Vi glæder os til at se dig i Musikteatret. Hjertelig velkommen i Musikteatret. Anders Jørgensen, direktør

DE STØTTER MUSIKTEATRET HOLSTEBRO

FONDEN JYSK KEMI SERVICE A/S

Aksel Nørgaard Holding A/S

HOLSTEBRO HANDELSSTANDSFORENING www.holstebro-handel.dk

Flemming K. Andersen

by ROUNBORG


HEJ MATEMATIK Hej Matematik er en meget populær dansk popduo bestående af Søren Rasted og hans nevø Nicolaj Rasted. Efter debutalbummet “Vi Burde Ses Noget Mere”, som gik platin og udløste 4 store hits, “Gymnastik”, “Centerpubben”, “Du & Jeg” og “Walkmand”, gik Søren og Nicolaj Rasted i studiet med en enorm selvtillid, hvilket man kan høre resultatet af på deres nyeste album: ”Alt går op i 6”. Duoen har været med på en masse festivaller i løbet af sommeren – bl.a. i Ringe og Skanderborg, og nu er de klar til at gæste Holstebro.

MUSIKTEATRET – BOXÉN Torsdag den 2. september 2010 kl. 21.00

KONCERT Søren Rasted var sammen med Lene Nystrøm, René Dif og Claus Norréen en del af den gendannede danske succes Aqua.

Løssalg:

200,-

SHU-BI-DUA En af Danmarks mest populære popgrupper genudgiver i år alle deres albums i ny udgave, og nu kan Shu-bi-dua opleves live. Gruppen dannedes i 1973, og sangeren Michael Bundesen har været med siden da, kun afbrudt af en kort pause. Shu-bi-dua har udgivet ikke færre end 18 albums. Hele Danmark synger med på ”Hvalen Valborg”, ”Står på en alpetop”, ”Stærk tobak”, ”Sex-chikane” og mange af deres andre hits. Deres evne til at skrive enkle og sangbare melodier har gjort dem til en nutidig del af det danske sangrepertoire, hvad ”Midsommersangen” måske er det stærkeste bevis på. I 2010 består bandet af Michael Bundesen, guitaristen Kim Daugaard (med siden 1977), trommeslageren Peter Andersen (fra 1988), guitaristen Ole Kibsgaard (fra 1997) og tangentspilleren Jacob Christoffersen (fra 2001).

MUSIKTEATRET – BOXÉN Fredag den 3. september 2010 kl. 21.30

KONCERT

Løssalg: Vennepris:

290,240,-

POOKA - HESTEN FRA TIR NA NOG TEATERPLADSEN

For første gang opstilles et cirkustelt på Teaterpladsen, og her vises en forestilling for hele familien med levende heste i fri dressur. Stykket er skrevet af succesforfatteren Lene Kaaberbøl. En Pooka er et overnaturligt væsen, der ofte optræder som en stor, sort hest. Under en cirkusforestilling møder forretningskvinden Allie sådan en Pooka. Den bortfører hende til en magisk og skræmmende verden, hvor farlige kræfter strides, og friheden er på spil for både hende og hesten. De to er tvunget til at samarbejde for at slippe fri. Forestillingen handler om vores forhold til dyr, vores trang til at undertvinge dem, og om hvordan naturen gør oprør og sætter både dyr og mennesker fri.

Fredag 3. september 2010 kl. 15.00 Lørdag 4. september 2010 kl. 14.00

FAMILIEFORESTILLING

GRATIS Billetter afhentes i Musikteatret,

Produktion: Teatret Kimbri fra Århus Medvirkende: To heste og tre skuespillere Instruktør: Caroline Bering

da der er begrænset plads i teltet.


AALBORG SYMFONIORKESTER - en stjerne vender tilbage MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Torsdag den 9. september 2010 kl. 19.30 I forrige sæson besøgte den rumænske verdensdirigent Christian Badea Holstebro sammen med Odense Symfoniorkester, og nu vender han tilbage, denne gang med Aalborg Symfoniorkester. Han kommer sammen med den russiske pianist Ekatarina Mechetina.

KONCERT

Der bliver musik af Badeas landsmand, Georges Enescu, og Rachmaninovs herlige Rapsodi over et tema af Paganini. Koncerten slutter med Mendelssohns 3. symfoni, som i virkeligheden er hans femte og sidste! En rejse til Skotland gav Mendelsohn inspirationen. PROGRAM Enescu: Prelude a l’unisom fra 1. suite for orkester (kun strygere og pauke) Rachmaninov: Paganini Rhapsody m/piano 22’ Mendelssohn: 3. symfoni ‘Den skotske’ 37-40’ Dirigent: Christian Badea Solist: Ekatarina Mechetina, klaver

Løssalg: Abonnement: Vennepris: Studiepris:

220,125,170,135,-

RASMUS SEEBACH MED SUPPORT Rasmus Seebach har fået forrygende succes med sin første cd, der er solgt i 120.000 eksemplarer og har fået masser af priser. Nu kommer den nye stjerne i dansk musikliv sammen med sit band. Siden slutningen af 1990’erne har Rasmus Seebach sammen med broderen, Nicolai Seebach, skrevet og produceret sange til både danske og udenlandske kunstnere. De har arbejdet med Remee, Jokeren, Natasja og Big Brovas. Men Rasmus Seebach har mere og mere mærket, at han selv skulle synge sine numre. Han begyndte med singlen ”Englen”. Den er også med på hans debutalbum, der simpelt hen hedder ”Rasmus Seebach”, og som kom i september 2009.

MUSIKTEATRET – BOXÉN Fredag den 17. september 2010 kl. 20.00

KONCERT

Rasmus Seebach er søn af sangeren Tommy Seebach, der døde af et hjertetilfælde allerede som 53-årig. Han var med i Dansk Melodi Grand Prix otte gange og sejrede tre gange. Løssalg:

240,-

THE MCCALMANS Den legendariske, skotske folkemusikgruppe nærmer sig sin 50 års fødselsdag, men har stadig stifteren, Ian McCalman, i spidsen. Trioen er kendt for deres velklingende, trestemmige sang og et repertoire af egne sange og traditionelle skotske numre. McCalmans har med sin humørfyldte og imødekommende sceneoptræden igennem flere årtier været et udpræget og meget populært live-orkester. Undervejs er der sket et par udskiftninger, men Nick Keir er heller ikke ny. Han har spillet med siden 1982. Guitarer, mandoliner, mundharper, sang og skotsk folketradition. Det er også stemningen på deres mange albums, senest ”The Greentrax Years”, som er udkommet i år.

KNUDSENS Mandag den 20. september kl. 19.30

KONCERT

Løssalg: Vennepris

210,160,-


DOGMEREVYEN 2010 MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Lørdag den 25. september 2010 kl. 20.00

Søs Egelind, Viggo Sommer, Pernille Højmark og andre populære skuespillere giver lårklappende motion til lattermusklerne.

REVY

Revyerne bliver stadig mere populære, og holdet bag Dogmerevyen garanterer satire over aktuelle emner. De vil bringe humoren ud til kanten af det gale, og sketchene bliver vanvittige. Dogmereyven var også på turné i fjor, men kommer nu med helt nye tekster. Skuespillerne akkompagneres af et 4-mands orkester. Produktion: Medvirkende: Kapelmester:

Alive Music Gordon Kennedy, Sofie Stougaard, Viggo Sommer, Pernille Højmark, Michel Castenholt og Søs Egelind Peter Michael

Løssalg: Abonnement: Vennepris: Studiepris:

270,175,220,165,-

BOBLERNE I BÆKKEN Hvorfor er vi bange for døden? Vi er jo helt vilde med fødsler! Reumert-prisbelønnet, underholdende skuespil. Stykket er livsbekræftende. Det handler om at være i nuet og gribe lykken. Vi befinder os blandt kræftpatienter på Rigshospitalet, hvor fem mænd taler om kvinderne, tabene, livet og sorgen. De skændes, griner og slås med puder. Natsygeplejersken Maj er deres lys i mørket. I ”Boblerne i Bækken” kan man opleve et hold skuespillere, som selv leverer musikken, sangen og dansen for at forløse Nikoline Werdelins måske allerbedste skuespil. I spidsen for holdet er Thomas Mørk og Niels Skousen, begge kendt fra også tv-dramatik. Produktion: Manuskript: Instruktion: Scenografi: Medvirkende:

folketeatret.dk Nikoline Werdelin Inger Eilersen Magdalena Stenbæk Thomas Mørk, Niels Skousen, Mette K. Madsen, Benjamin Kitter, Claus Flygare, Jens Gotthelf og Johanne Louise Schmidt

MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Tirsdag den 28. september 2010 kl. 19.30

TEATER – RØD SERIE

Løssalg: Abonnement: Vennepris: Studiepris:

280,-/250,220,-/200,230,-/200,170,-

ANNE MARIE HELGER En af Danmarks mest provokerende, satiriske, humoristiske og politiske skuespillere i sit eget show.

KNUDSENS Tirsdag den 28. september 2010

Anne Marie Helgers motto har altid været: “Det kan aldrig blive for meget!”. Det ses tydeligt på hendes kostumer, som bliver kaldt “råbe- rober”, fordi hun bruger dem til at sende budskaber både som kunstner og som samfundsborger.

kl. 19.30

I denne forestilling fortæller Anne Marie Helger om robernes tilblivelse og anvendelse. Publikum kommer til at møde mange af hendes figurer: Den allestedsnærværende fru skibsreder Percy Plask-Plaskenskjold, den beige Connie Knudsen og andre af personlighederne på det helgerske repertoire – inklusive hendes egen! 64-årige Anne Marie Helger har medvirket i mange film og teaterstykker.

SHOW

Løssalg: Vennepris:

200,150,-


LISA NILSSON MED BAND MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Onsdag den 29. september 2010 kl. 19.30

KONCERT

En af Sveriges største og mest kendte sangerinder, Lisa Nilsson, sammen med sine brasilianske musikere. ”Himlen runt hørnet” og titelsangen til filmen ”En Kort En Lang” er et par af de numre, som har gjort Lisa Nilsson populær i Danmark. Men hun er en søgende sangerinde, der hele tiden udvikler sig, og de seneste år har hun fundet inspiration i brasilianske toner og rytmer. 40-årige Lisa Nilsson har ry for at være Sveriges bedste soulsangerinde. Hun har samarbejdet med Niels Henning Ørsted Pedersen og mange andre danske musikere.

Løssalg: Vennepris:

370,320,-

På nu to albums viser hun sin begejstring for den brasilianske bossanova. Her optræder hun som en “fortryllende popsanger”, ifølge musikbladet Gaffa.

QUEEN “WE ARE THE CHAMPIONS” MUSIKTEATRET – TEATERSALEN

Torsdag den 30. september 2010 kl. 19.30

SHOW - KONCERT

En hyldest til rockgruppen Queens fantastiske musik og til bandets forsanger Freddy Mercury. Queens enorme sangskat lever for evigt, og i denne koncert bliver der plads til alle de banebrydende hits, blandt andet ”Bohemian Rhapsody”, ”Radio GaGa”, ”We will rock you” og ”I want to break free”. Forestillingen ”We are the Champions –The Concert” er en musikalsk historie. De medvirkende musikere og entertainere leverer numrene i en kombination af musik, multimedia og historiske elementer. Canadieren Johnny Zatylny har rollen som Freddie Mercury og ligner ham både i udseende og stemme. Han ledsages af bandet MerQury, der i flere år har tryllebundet publikum med deres fortolkninger af Queen-klassikerne.

Løssalg: Abonnement: Vennepris:

335,-/315,240,-/220,285,-/265,-


,ȵǸɕɕȨɕȰȐǸȝȐ- HOLSTEBRO INTERNATIONALE MUSIKFESTIVAL

Den årlige festival klinger mod nye højder med i år flere oplevelser i verdensformat! Det største og hidtil mest ambitiøse program med blandt andet en Berliner Philharmoniker-trio.

Lørdag den 2. oktober, Musikteatret, Teatersalen, kl. 14.00. Pris 100 kr., studerende 50 kr. SIGURD BARRETT OG DANMARKS STØRSTE TALENTER Sigurd Barrett præsenterer prisvindere fra DR Talent 09, Sigurd

*Torsdag den 30. september, Knudsens, kl. 19.30. Pris 130 kr.

Barretts Musikpris 2009 og DR Spil for livet!

REN ROMANTIK OG STOR KÆRLIGHED Ensemble MidtVest forener den tyske pianist og komponist Clara

*Lørdag den 2. oktober, Knudsens, kl. 19.30. Pris: 130 kr.

Schumann med mændene i hendes liv - Robert Schumann og

HORNTRIO FRA BERLINER PHILHARMONIKERNE

Johannes Brahms.

Sådan toner verdens bedste orkester med Sarah Willis på horn, Kotowa Machida på violin og Cordelia Höfer på klaver.

Fredag den 1. oktober, Musikteatret, Teatersalen, kl. 15.00.

De spiller bl.a. Schumann, Bach og Brahms.

Pris 50 kr. STORT DANSEPROJEKT

Søndag den 3. oktober, Knudsens, kl. 10.00. Pris: 75 kr.

Den anerkendte koreograf Volker Eisenach fra Berlin skaber et

MUSIK OG WIENERBASSER

danseprojekt sammen med 150 skoleelever og det Kgl. Teaters

Kom tæt på de medvirkende med Sarah Willis fra Berliner

Balletskole Holstebro.

Philharmonikerne som konferencier, afbrudt af smittende musikglæde fra Schweiz med musikskoleorkestret La Volta.

*Fredag den 1. oktober, Musikteatret, Prismesalen, kl. 18.30. Gratis for koncertgængere. INTRODUKTION AF AFTENENS KOMPONIST

*Køb partoutbillet og spar mange penge. Kun 500 kr. for alle oplevelser.

Mød Karsten Fundal og kom tættere på hans univers inden aftenens koncert.

KLASSISK WE EKE

NDPAKKE - Kaffe og ka ge på hotellet - Middag med musik - Billet til afte nens koncert, - Overnatning og morgenmad Pris pr. pers. i dobbeltværels e: Kr.

7 9 5 ,-

Kun gældende lørdag-søndag

ANDET I FESTIVALEN Lørdag den 2. oktober, Holstebro Valgmenighed,

*Fredag den 1. oktober, Musikteatret, Teatersalen kl. 19.30.

kl. 11.00-12.00. Pris: 100 kr.

Pris: 225 kr.

KONCERT FOR MAREN

VERDENSPREMIERE

Holstebro Musikpris er tildelt både cellisten Andreas Brantelid og

Klassiske Dages bestillingsværk af komponisten Karsten Fundal

Danmarks internationale fløjtenist Janne Thomsen, her i koncert

med Janne Thomsen på fløjte, Nicholas Daniel på engelsk horn og

arrangeret til ære for ”Kvinde på kærre”.

Christian Kluxen som dirigent foran Århus Symfoniorkester. Søndag den 3.oktober Holstebro Bibliotek, kl. 14.30. *Fredag den 1. oktober, Knudsens, kl. 22.00-23.00. Pris: 130 kr.

Pris: 50 kr. ved døren, ikke forsalg

CHOPINS PERLER FOR KLAVER

RHYTHM IS IT!

Pianisten Cordelia Höfer lader romantiske klange tone ud i et

Holstebro Filmklub viser tysk prisbelønnet dokumentarfilm om,

lifligt aftenprogram.

hvordan en koreograf får 250 skoleelever til at danse til toner fra Berliner Philharmonikerne.

BANKO SHOW MUSIKTEATRET – BOXÉN

Onsdag den 6. oktober 2010. Dørene åbnes kl. 18.00, og spillet begynder 19.30.

Banko Poul fordeler gevinster for ikke mindre end 50.000 kr. En festlig aften med masser af sjove indslag både for store og små. Arrangeres af Lions Club Karoline, og overskuddet går til humanitært arbejde, fortrinsvis blandt børn og unge i Holstebro-området. Indgangspris for voksne 55 kr. inklusiv fire plader. Indgangspris for børn under 13 år 25 kroner inklusiv to plader. Ekstra plader 5 kr. pr stk.

SHOW


PEBERDRYS & TROLDEKAGER Ny børneforestilling fra Focus Teater, der mange gange har besøgt Holstebro. Så er de to trolde Trunte og Trampe på spil igen - denne gang i en vaskeægte Bage Kage konkurrence. Nabobyens udspekulerede bager, hr. Basse, forsøger at stikke en kæp i hjulet på sin konkurrent, bagermester Kringle, der tilkalder Trunte og Trampe, som assistance. En morsom og medrivende forestilling fyldt med energi og iørefaldende musik. Kager, kringler, mel og flødeskum flyver gennem luften. Aldersgruppe: Produktion: Medvirkende:

KNUDSENS Onsdag den 6. oktober 2010 kl. 11.00

BØRNETEATER

4–10 år Focus Teater Lise Henningsen, Bjarne Buur og Jens-Erik Placing Voksne: Børn:

100,50,-

Billetter kan kun købes ved direkte henvendelse hos Musikteatrets billetkontor!

RUNE KLAN - DET BLÅ SHOW Tryllekunstneren og stand-up komikeren imponerede hele nationen med sit skinke-trick ved Dronning Margrethes fødselsdag. Nu kommer han ud til folket. 33-årige Rune Klan kombinerer magi og komik på en enestående måde. Høj som lav - ung som gammel bliver automatisk draget ind i Rune Klans fængende univers af tryllerier og humor.

MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Torsdag den 7. oktober 2010 kl. 19.30

En charmerende uforudsigelighed, krydret med et afvæbnende glimt i øjet og et nøje dosseret stænk af vanvid. Sådan er Rune Klan.

SHOW Følg Rune Klans forberedelser til showet på www.musikteatret.dk

Løssalg:

270,-

SIGNE SVENDSEN På turneer med Niels Hausgaard har Signe Svendsen dokumenteret sit talent for et stort publikum, og nu kommer hun sammen med sit band. 35-årige Signe Svendsen blev landskendt, da hun i 2001 vandt Melodi Grand Prix med Rollo & King med ”Der står et billede af dig på mit bord”. De var tæt på at vinde det europæiske grand prix til Danmark for andet år i træk efter Brødrene Olsen, men blev overhalet af Estland. Signe Svendsen har medvirket i flere tv-programmer, bl.a. ”Spørg Charlie” og ”Signe og B.S. på afveje”. Hun synger med en glød og intensitet, der er sjælden herhjemme. Hendes band består af Troels Skjærbæk på bas, Lars Skjærbæk på guitar og Nikolaj Heyman også på guitar. Signe Svendsen kommer med egne sange og fortolkninger af Tom Waits, Joni Mitchell, Bob Dylan og flere andre.

KNUDSENS Fredag den 8. oktober 2010 kl. 19.30

KONCERT

Løssalg: Vennepris:

175,125,-


FOUR JACKS MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Fredag den 8. oktober 2010 kl. 19.30

Stig Rossen, Jesper Asholt, Keld Heick og Jesper Lohmann genopliver en af de mest populære danske sangkvartetter. Teaterkoncerten om Four Jacks er opkaldt efter deres største hit – ”Åh den vej til Mandalay”. Gruppens karriere var kort og intens. På mindre end 10 år fik de indspillet en række klassikere, som folk den dag i dag – 50 år efter – stadig kan huske og synge med på. Stig Rossen, Jesper Asholt, Keld Heick og Jesper Lohmann fortæller historien og synge gruppens kendte klassikere. Med sig på scenen får de følgeskab af Tivolis Big Band.

TEATERKONCERT

Løssalg: Abonnement: Vennepris:

400,-/380,305,-/285,350,-/330,-

Four Jacks blev dannet i midten af 1950’erne af Otto Brandenburg og Poul Rudi, og siden kom John Mogensen og Bent Werther med. Efter nogle år valgte Otto Brandenburg at satse på sin solo-karriere og blev afløst af James Rasmussen.

ROMEO & JULIE Peter Schaufuss Balletten tilbage i Holstebro med verdensberømt udgave af en klassisk ballet med musik af Prokofjev. Peter Schaufuss skabte i 1998 i Holstebro sin egen udgave af ”Romeo & Julie”, men nu kommer balletchefen med forestillingen i koreografi af den engelske mester Sir Frederick Ashton. Den har spillet på de største scener i verden, inklusiv Metropolitan Operaen i New York og English National Opera i London Coliseum. Den var nomineret til den store britiske teaterpris The Laurence Olivier Award.

MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Lørdag den 9. oktober 2010 kl. 19.30

BALLET Shakespeares fortælling handler om to rivaliserende familier, hvor Romeo fra den ene forelsker sig i Julie fra den anden. Den ender tragisk og er måske den mest romantiske historie på denne jord. Romeo & Julie gav inspiration til musicalen West Side Story. Produktion: Koreografi: Musik:

Peter Schaufuss Balletten Sir Frederick Ashton Sergej Prokofjev

Løssalg: Abonnement: Vennepris: Studiepris:

295,-/265,200,-/170,245,-/215,185,-

L.A. JIM En rockopera om forsangeren i The Doors, Jim Morrison. Den skabes i et usædvanligt samarbejde mellem Operaen i Midten og Dansk Talentakademi i Holstebro. I dag er Jim Morrison et ikon for mange, ikke blot i kraft af sit mangesidede kunstneriske talent, men i lige så høj grad på grund af et kontroversielt livsforløb. Han døde tidligt, og det har yderligere været med til at gøre ham til kult Forestillingen får ikke færre end 40 medvirkende. De kommer fra Dansk Talentakademis forskellige afdelinger: Grundkursus i Scenekunst, Musikalsk Grundkursus, Billedkunstnerisk Grundkursus og Grundkursus i Dans.

MUSIKTEATRET – BOXÉN Lørdag den 9. oktober 2010 kl. 19.30 Søndag den 10. oktober 2010 kl. 15.00 Mandag den 11. oktober 2010 kl. 19.30

Produktion:

Dansk Talentakademi & Operaen i Midten med hjemsted i Holstebro. Idé og musikalsk bearbejdning: Claus Vesterskov Instruktør: Nikolaj Mineka Video og scenografi: Sophie Hjerl, Martin Kløft Lysdesign: Kristoffer Birkkjær Nielsen Koreografi: Hayley Cunningham

ROCKOPERA Løssalg: Studiepris:

130,100,-


DANCE ME TO THE END ON/OFF LOVE Med musik og tekster af Leonard Cohen skaber danseren og koreografen Palle Granhøj fra Århus et nyt værk, hvor han selv går på scenen sammen med et 11-personers live orkester. Palle Granhøj har gennem 20 år eksperimenteret med sit danseteater, og nu prøver han igen noget nyt. Det bliver mere Leonard Cohens ord end trinene, der er hjørnestenen i denne forestilling. Dermed er det i højere grad en teaterkoncert end en ballet.

ODIN TEATRET

Mandag den 11. oktober 2010 kl. 20.00

DANS

”I’m your man” og ”Suzanne”. Leonard Cohens hits kommer på stribe med mange tanker om det skrøbelige liv. ”Cohens tekster og musik får herligt nyt liv i Palle Granhøjs jubilæumsforestilling,” skrev Berlingske Tidende ved premieren i Århus tidligere på året.

Løssalg: Studiepris:

100,50,-

KIM LARSEN & KJUKKEN Efter at have optrådt ved Dronning Margrethes fødselsdag kommer Kim Larsen nu til Holstebro sammen med sin gruppe, Kjukken. Koncerten i Holstebro er sidste chance for at opleve Kim Larsen, inden han bliver folkepensionist. En uge senere fylder han 65, men han forstår stadig at forny sig og at give danskerne numre, der klinger direkte ind i sangskatten.

MUSIKTEATRET – BOXÉN Torsdag den 14. oktober 2010 kl. 20.00

I forsommeren udgav han sit nye soloalbum, ”Mine Damer og Herrer”. Der har været rift om billetterne til koncerten med Kim Larsen, og der er allerede udsolgt.

KONCERT

UDSOLGT!

THE PULSE MED THOMAS BLACHMAN KNUDSENS Fredag den 15. oktober 2010 kl. 20.30

Han blev landskendt som dommer i X Factor på tv, men Thomas Blachman er først og fremmest musiker og kommer her med sit nye jazzband, The Pulse.

KONCERT

De udgav deres første album sidste efterår med Thomas Blachmans egen musik. Han er med jazzen vendt tilbage til sit musikalske udgangspunkt. I X Factor stillede Blachman voldsomme krav til talenterne, og sådan er det også med musikken og musikerne. Ifølge musikbladet Gaffa er den første udgivelse ”et aldeles forrygende album”. The Pulse består af Jakob Dinesen på saxofon, Heine Hansen på klaver, Daniel Franck på bas og Mads la Cour på trompet.

Løssalg:

200,-

Denne koncert er arrangeret i samarbejde med Jazz 78 Club Four/Four.


CABARET To aff Danmarks mest elskede entertainere, Birthe Kjær og Dario Campeotto, sammen med blandt andre Lars Bom. Musikteatret Holstebro opsatte for fem år siden ”Cabaret” med Zindy Laursen i hovedrollen, men her kommer den i en helt ny version med dansk musicals nye diva, Julie Steincke, i hovedrollen som cabaretpigen Sally Bowles. Hun har spillet på teatre i London og haft hovedroller på Det Ny Teater i København, blandt andet i ”Chicago”. Birthe Kjær bliver musicalstjerne. Sammen med Dario Campeotto spiller hun forestillingens modne kærlighedspar, pensionatsværtinden Fraülein Schneider og den jødiske grønthandler Herr Schultz.

MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Lørdag den 23. oktober 2010 kl. 19.30

MUSICAL

Willkommen... Bienvenue... Welcome... Den charmerende og dæmoniske konferencier i Lars Boms skikkelse byder velkommen til Berlin anno 1929. En verden og en by på kanten af afgrunden, men i Kit Kat Klub stopper festen aldrig. Produktion: Kapelmester: Instruktion: Scenografi & kostumer: Medvirkende:

Fredericia Teater (Reumert-belønnet for bedste musical i sidste sæson) Sanne Graulund foran syv letpåklædte kvindelige musikere Pierre Westerdahl Nina Flagstad Julie Steincke, Birthe Kjær, Dario Campeotto, Lars Bom, m.fl. samt stort musical-ensemble. Løssalg: Vennepris: Studiepris:

330,-/300,280,-/250,210,-/190,-

MINDEAFTEN HOLSTEBRO KIRKE, KNUDSENS & KAJ K

Fredag den 29. oktober 2010 henholdsvis kl. 20.00 og 21.30. (Kirken åben fra 19.00 med mulighed for at tænde lys og sidde i stilhed)

Sangeren Ole Jørgensen bliver hovedkraft denne aften, hvor vi samles for at mindes og tænke på de mennesker, vi har mistet og de levende, vi er adskilt fra. Det er blevet en tradition, at Holstebro Kirke og Knudsens hvert år indbyder til en stemningsfuld aften med gratis adgang. På Knudsens kan der købes natmad. Herefter er der hygge på Kaj K. Ole Jørgensen deltager sammen med pianisten og komponisten Nicolai Majland, og de synger og spiller både i kirken og på Knudsens sange fra deres nye cd, ”… du som er i Himlen”. De har begge mistet nære familiemedlemmer, og derfor har de samlet sange, der fortæller om sorg og tab – men også om håb og om det at mindes. I kirken er der kun levende lys akkompagneret af orgelmusik, jazz og anden musik. En række mennesker giver deres personlige beretninger til eftertanke, tak, trøst, håb og livsmod.

Tapastallerken kr. 95,billet købes i Musikteatret


ANDERS BLICHFELDT - ET LIV I TONERNES VERDEN MUSIKTEATRET – HALL OF FAME Mandag den 1. november 2010 kl. 20.00

KONCERT

Inden for genren “En mand og hans guitar” hører Anders Blichfeldt til en af landets dygtigste. I denne koncert fortæller forsangeren i Big Fat Snake både om sit liv og sin musikalske karriere. Publikum får forsiden og bagsiden i et livsforløb, som mange har fulgt gennem medierne, men som ikke ret mange kender indefra.

Løssalg: Abonnement: Vennepris: Studiepris:

205,110,155,125,-

Undervejs giver Anders Blichfeldt eksempler på sange, han har i sit store katalog - både dem, alle kender, og dem, han hidtil har gemt væk. En aften med blanding af tale og sang, der giver et godt indtryk af, hvad der kræves for at holde skruen i musikbranchens oprørte vande gennem mere end 20 år.

ANDERS & PETER LUND MADSEN – VIKINGERNE FRA VIRUM MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Onsdag den 3. november 2010 kl. 19.30

SHOW

En aften i selskab med brødrene Anders og Peter Lund Madsen. Den ene er hjerneforsker og den anden journalist og tv-vært. Desuden har brødrene Lund Madsen skabt flere meget underholdende shows. Nu tager de fat på vikingerne på en særdeles morsom måde. Anders og Peter Lund Madsen påstår, at det er 100 % vikingeblod, der render i deres årer. Men hvordan er det egentlig at være viking? Hvorledes klarer to vikinger sig, når de skal vokse op i en forstad til København i 1970´erne? Hvad tør de? Hvad er de bange for? Og er der i det hele taget noget som helst i en vikingehjerne, der kan bruges i vort moderne samfund? Kort sagt: Hvordan fungerer en vikingehjerne?

Løssalg: Abonnement: Vennepris: Studiepris:

310,215,260,190,-


SØREN DAHL – 40 + 2 SHOW Den populære radiovært fra Café Hack på DR søndag formiddag fortæller om livsglæde og livskvalitet, og han vil denne aften interviewe en speciel inviteret gæst. Søren Dahls filosofi er, at livsglæde bliver der mere af, jo mere vi bruger af den. Hans show er varmt og livsbekræftende med en blanding af musik, snak, alvor og sjov.

MUSIKTEATRET – PRISMESALEN Torsdag den 4. november 2010 kl. 19.30

Søren Dahl vil blandt andet tale om sit liv med opvækst i Thisted, om sin opdragelse og baggrund og om barndommens lykkelige land. Han er i virkeligheden musiker, og han beretter også om sit samarbejde med Finn Nørbygaard, Jacob Haugaard, De Nattergale og om masser af opgaver inden for tv, film, showbiz og teater. Med Café Hack har Søren Dahl skabt et afslappet rum for samtaler, som virker tiltrækkende i en travl tidsalder. Radioværten har også talt i flere kirker om livsglæde og livskvalitet.

SHOW

Løssalg: Abonnement: Vennepris:

210,115,160,-

EVERYBODY’S TALKING Bob Dylans gamle guitarist, Billy Cross, er fundet sammen med de danske musikere Jimmy Colding og Lars Maasbøl i et band helt for sig selv Billy Cross rejste i to år med Bob Dylan på en verdensomspændende turné, men en dansk pige fristede ham her til landet. Nu har guitaristen fundet sammen med de to talentfulde danske musikere, der er kendt fra Zididada.

MUSIKTEATRET – HALL OF FAME Fredag den 5. november 2010 kl. 20.30

Everybody’s Talking kalder sig for et old-boy band, men deres musik klinger ikke det mindste gammel. De har udgivet tre albums, den seneste indspillet på kunstmuseet Louisiana i Humlebæk. Dermed er rocken og poppen bragt ind blandt de store kunstværker. Snart komme deres næste cd, og koncerten i Holstebro bliver en præsentation af den.

KONCERT

Løssalg: Vennepris:

245,195,-

LARS LILHOLT SOLO Som regel optræder Lars Lilholt sammen med andre, men her kan du komme tæt på ham alene. 57-årige Lars Lilholt har været en del af det danske musikliv siden 1970’erne, hvor han spillede i folk-rockgruppen Kræn Bysted. Han er ikke mindst en musikalsk historiefortæller, og hans tekster er tit samfundskommenterende.

KNUDSENS Fredag den 5. november 2010 kl. 20.00

”Kald det kærlighed”. Lars Lilholt Band har gennem mange år været populære ved byfester og festivaler i hele landet. Derudover samarbejder Lars Lilholt nu igen med Allan Olsen og Johnny Madsen i Dalton Trioen, efter de har været adskilt i mange år.

KONCERT

I 2008 og 2009 gav Lars Lilholt nogle solokoncerter med stor succes, og derfor er han nu igen klar til at optræde alene. Løssalg:

220,-

Denne koncert er arrangeret i samarbejde med Jazz 78 Club Four/Four.


BØRNE MELODI GRAND PRIX MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Lørdag den 6. november 2010 kl. 14.00

SHOW Her kommer chancen for at opleve fremtidens Chanée og N’evergreen. Børn fra ti daginstitutioner kæmper om at vinde BMGP 2010. De skal opleve al teknikken og den store scene i Musikteatret Holstebro. Også for publikum er det en stor oplevelse. Der findes talenter i alle daginstitutioner, og her kommer hit efter hit. Arrangører:

Daginstitutionernes Kulturgruppe og Musikteatret Holstebro Billetter sælges først og fremmest i institutionerne. Overskydende billetter sælges i Musikteatret fra den 15. oktober 2010

QUEEN MACHINE Det danske band Queen Machine giver chancen for en intim kontakt med musikken fra et af verdens største rockorkestre – Queen. Musikteatret Holstebro byder i denne sæson både på Queen i den store internationale udgave og i denne koncert, hvor publikum kommer tæt på musikerne og numrene. Queen Machine viser ærefrygt og underdanighed over for originalerne, og på den måde skabes den ægte vare. I forgrunden står Bjarke Baisner, som mange mener, er den bedste danske fortolker af Queen-forsanger Freddie Mercury. Her kommer publikum til at opleve ”Who wants to live forever”, ”Another one bites the dust”, ”We are the champions” og alle de andre legendariske numre, som de i 70’erne og 80’erne var tænkt, skrevet og udført.

MUSIKTEATRET – HALL OF FAME Lørdag den 6. november 2010 kl. 20.00

KONCERTSHOW Løssalg: Abonnement: Vennepris: Studiepris:

150,55,100,100,-

THE RUMOUR SAID FIRE KNUDSENS Lørdag den 6. november 2010 kl. 19.30

På kort tid et af Danmarks mest populære orkestre.

KONCERT The Rumour Said Fire vandt i fjor P3 Guld, og interessen for kvartetten steg yderligere, da de i efteråret udsendte deres første album. På kun et halvt år er bandet røget til tops. Kritikerne har især draget sammenligninger til Simon & Garfunkel. The Rumour Said Fire tilføjer folkpoppen en nutidig indiekant, som det også kendes fra blandt andet skotske Belle & Sebastian. Politikens anmelder, Kim Skotte, skriver: ”Modsætningen mellem det musikalske udtryks harmoni og sangenes indre uro resulterer i en helt særlig dynamisk skønhed”. The Rumour Said Fire er dannet i 2008 af sanger, sangskriver og guitarist Jesper Lidang. Med sig har han bassist Kasper Nissen, trommeslager Christian Rindorf og sanger og guitarist Søren Lilholt.

Løssalg: Vennepris:

200,150,-


UFFE HOLM UFORBEDERLIG? En af landets førende og mest morsomme stand-up komikere i et helt nyt show. Kommer der en hest med på scenen, og kan Uffe Holm parodiere andre end sig selv? Kan han spille på klaver, eller sætter hans testikel sig fast i strengene?

MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Torsdag den 11. november 2010

”Uffe Holm Uforbederlig” er det femte one-man show fra den 34-årige komiker. Han har optrådt halvdelen af sit liv, lige siden han fyldte 17. Han fyrer vitser af med raketfart, men hans komik er timet.

kl. 19.00

Uffe Holm har optrådt i mange tv-programmer sammen med Casper Christensen, Frank Hvam og alle de andre stand-uppere. Han har også været radiovært i flere omgange. Og så er han vild med både golf og poker.

STAND UP

Løssalg:

250,-

PETER VISKINDE BAND Efter at have forladt Big Fat Snake møder Peter Viskinde nu publikum med sit helt eget band.

KNUDSENS

Han har skrevet masser af klassiske hits, for eksempel “No Peace Like In Heaven”, “Fight for Your Love”, “Animal” osv. Med Peter Viskindes nye seks-mands orkester er der lagt op til en aften med uforfalsket rock’n’ roll.

Lørdag den 13. november 2010

Den 56-årige guitarist og sanger startede popgruppen Malurt i 1979 sammen med Michael Falch. Peter Viskinde er faktisk ikke bare musiker, men også maler.

KONKURRENCE

KONCERT

Løssalg: Vennepris:

180,130,-I år udgav Peter Viskinde Band deres første album, ”Good Times”, og pressen var glad: ”Uden at dvæle ved det meget omtalte, bitre brud mellem Peter Viskinde og de øvrige medlemmer af Big Fat Snake, må der hermed erklæres 1-0 til guitaristen, som overrasker positivt med sit første udspil efter afskeden,” skrev musikbladet Gaffa.

kl. 19.30

Vind 4 VIP billetter til Stupid Man Teaterkoncerten Svar på nedenstående spørgsmål og indsend denne kupon pr. brev eller på mail: post@musikteatret.dk Mrk. ”Konkurrence Stupid Man”

Spørgsmål: Hvilken popsangers tekst bliver fortolket i denne Teaterkoncert? SVAR: Navn

STUPID

MAN TEATERKONCERT

Adresse Tlf. Email Præmien udtrækkes den 15. oktober 2010, og udleveres kun mod forevisning af sæsonprogram 2010/2011


TEATERKONCERTEN STUPID MAN - BASERET PÅ THOMAS HELMIG-HITS MUSIKTEATRET – BOXÉN Fredag den 12. november - lørdag den 4. december 2010, kl. 20.00 (undtagen søndage og mandage)

TEATERKONCERT

STUPID

MAN TEATERKONCERT

Det bliver et brag af en premiere, når den første Black Box produktion er klar til at gå i luften. Black Box Theatres åbningsforestilling bliver samtidig verdenspremieren på en teaterkoncert baseret på Danmarks ukronede popkonges største hits. I teaterkoncerten STUPID MAN er der mulighed for et godt genhør med de bedste Thomas Helmig-sange som Stupid Man, Op og ned, Det er mig der står herude og banker på og Nu hvor du har brændt mig af i en hæsblæsende teaterkoncert, hvor Black Box Theatre vil blive udnyttet på alle leder og kanter. Der er lagt op til et kæmpe show, hvor skuespillere og musikere gør op med tyngdekraften i Boxén og udnytter det kæmpe rum til fulde. Forestillingen, der udelukkende består af mænd, tager mere end 20 skarpe Thomas Helmig-hits under kærlig forvandling, så de aldrig bliver det samme som før. Thomas Helmig har aldrig før givet tilladelse til brugen og omarrangeringen af sin musik, og derved er der lagt op til en enestående oplevelse af en fantasifuld og farverig kærlighedscollage med udgangspunkt i Helmigs sangunivers. Black Box Theatre har i forbindelse med STUPID MAN fået fingre i popsangeren Bryan Rice, som tidligere har været på den danske hitliste med ørehængere som No Promises og Homeless Heart. Derudover er det også lykkes os at få Tarek Sidki, som går under kunstnernavnet Ruby Renæssance i sit band IGNUG med. De vandt P3’s Karrierekanon i 2010, og anmelderne har været meget begejstret for bandets optræden på Roskilde Festivalen i år. De to mænd vil nyfortolke Thomas Helmigs sange, sammen med nogle af Danmarks bedste sangere, dansere og luftakrobater som Henrik Launbjerg, Ronni Morgenstjerne, Anders Astrup Jensen m.fl. Instruktør: Scenograf: Kapelmester: Medvirkende:

Kenneth Kreutzmann Johan Kølkjær Joakim Pedersen Bryan Rice, Henrik Launbjerg, Tarek Sidki, Patrick Spiegelberg, Ronni Morgenstjerne, Vicky Singh, Joakim Pedersen, Phong Le, Mads Michelsen og Anders Astrup Jensen.

V IP-Pak ke • Velkomstdrink med 7 specialiteter • Tallerkenanretning en • Billet til forestilling • Fri garderobe • Pausedrinks * • After party med DJ • Afterpartydrink* r

6 0 0,5 7 5,-

ekende *Kun gældende i we

Pris: weekender hverdage kr.

kr.

All inclusiv e

• Eftermid dagskaffe o g kage • Velkoms tdrink • Tallerken anretning m ed 7 specia • Billet til fo liteter restillingen • Overnatn ing • Morgenm ad Pris pr. pers . i dobbeltvæ relse: Kr.

8 7 5,-

Løssalg: Abonnement: Vennepris: Studiepris:

350,255,300,225,-/*175,-

* prisen er gældende tirsdag – torsdag


BREAKING THE WAVES Skuespilleren Cecilie Stenspil i hovedrollen i den anmelderroste og Reumertbelønnede sceneversion af Lars von Triers film. Forfatteren Vivian Nielsen har gjort drejebogen til et skuespil, og den fik stor succes på Odense Teater for et par sæsoner siden. Nu tager hele holdet på Danmarksturné. Cecilie Stenspil, som mange kender fra ”Livvagterne” på tv, spiller den unge og meget troende Bess. Hun bliver gift med en borebisse, der kommer ud for en ulykke og vender lam hjem. Bess tror, det er hendes skyld og ofrer sig selv for at gøre ham rask. „Et barskt, bevægende og samtidig morsomt drama om det stærkeste af alt – kærligheden,“ skrev Morgenavisen Jyllands-Posten og gav fem stjerner.

Der vil vær e intro duk tion ca. 1 time inde n fore stili nge n

Produktion: Manuskript: Dramatiseret: Instruktion: Scenografi:

folketeatret.dk Lars von Trier Vivian Nielsen Kasper Wilton Erik Söderberg

Medvirkende: Cecilie Stenspil, Anders Gjellerup Koch, Sophie Louise Lauring, Lars Simonsen, Hanne Hedelund, Bjarne Antonisen, Morten Christensen, Lars Lønnerup og Ole Møllegaard

MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Fredag den 26. november 2010 kl. 19.30

TEATER – RØD SERIE Løssalg: Abonnement: Vennepris: Studiepris:

275,-/245,220,-/200,225,-/195,165,-

REPEATLES De er flere gange udråbt til Danmarks bedst spillende Beatles kopiband, og i denne koncert spiller de albummet ”Let it be”.

KNUDSENS Fredag den 26. november 2010

Repeatles blev dannet allerede i 1980, samme år John Lennon mistede livet. I 1995 begyndte bandet en koncertserie med samtlige Beatles-albums spillet i kronologisk rækkefølge. Nu er turen kommet til det sidste. Efter albumkoncerten spiller Repeatles en stor afdeling med alle de store Beatles-hits. Repeatles består af: Vokal/Leadguitar: Brian Jensen. Vokal/Guitar: Peter Smith. Vokal/Bas: Robert Mulder. Trommer: Allan Bode. Vokal/Keyboards: Asger Ahn.

kl. 19.30

KONCERT

Løssalg: Vennepris:

190,140,-

NISSENS FORUNDERLIGE JUL Morsom juleforestilling for børn fyldt med iørefaldende musik. Forestillingen varer 50 minutter, og handlingen fænger fra starten. Langt ude på landet sidder en ensom og trist nisse, som helt har mistet sit gode julehumør. Han bor nemlig på en gård, hvor ejeren ikke kan fordrage nisser.

KNUDSENS Onsdag den 1. og torsdag den 2. december 2010 begge dage kl. 11.00

Skovtroldene Trunte og Trampe får nys om situationen og tager straks af sted for at hjælpe deres ven. Tiden nærmer sig juleaften. Pludselig får troldene en genial ide …

BØRNETEATER Aldersgruppe: 4-10 år Produktion: Medvirkende: Forfatter: Instruktion:

Focus Teater Lise Henningsen, Jens-Erik Placing m.fl. Focus Jens-Erik Placing

Voksne: 100,Børn: 50,Billetter kan kun købes ved direkte henvendelse hos Musikteatrets billetkontor!


HANS OG GRETHE Engelbert Humperdincks meget populære familieforestilling Hans og Grethe er et eventyr omsat til en letforståelig og kortere opera, som børnene vil elske. På scenen bliver der masser af medvirkende børn fra blandt andet Den Jyske Sangskole i Herning og Den Kongelige Balletskole i Holstebro. Hovedrollerne spilles af seks professionelle sangere, og musikken leveres af et stort orkester. Både børn og voksne vil få en anderledes og storartet oplevelse. Alle de medvirkende forenes i et af de kendteste eventyr om Hans og Grethe, som skal så meget frygteligt igennem, inden de atter forenes med deres forældre. I både Tyskland og England er det en tradition at opføre den festlige opera ”Hans og Grethe” op til jul. Nu sker det samme i Danmark. Forestillingen har ikke været opført herhjemme siden 1963, men nu kommer den – og den synges selvfølgelig på dansk. Mellem de dejlige sange er der talt dialog. Producent:

Operaen i Midten, Orkester MidtVest, Den Jyske Sangskole og Den Kgl. Balletskole.

MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Lørdag og søndag den 4. og 5. december 2010, begge dage kl. 16.00

FAMILIEOPERA Løssalg: Abonnement: Vennepris: Børn u/14 år:

180,85,130,70,-

TOMMY KENTER - I FINN SØEBORGS UNIVERS Den folkekære skuespiller Tommy Kenter fortolker humoristen Finn Søeborg i ord, toner, sketches og billeder. Forfatteren Finn Søeborg, der døde i 1992, skrev en lang række underfundige og satiriske fortællinger om samfundets skrankepaver, stille eksistenser og skæve personligheder. Tommy Kenter vil i et utraditionelt show præsentere de mange facetter af Søeborgs forfatterskab.

MUSIKTEATRET – HALL OF FAME Torsdag den 9. december 2010 kl. 19.30

60-årige Tommy Kenter spiller i forestillingen selv alle Finn Søeborg- figurerne. Der sker i en blanding af diasshow over filmklip til sketches og musik. Med musikalsk og humoristisk vid vil Tommy Kenter guide publikum igennem et tragikomisk univers af ”almindelige” mennesker. Senest har Danmark oplevet Kenter i ”Livvagterne” på DR.

SHOW Løssalg: Abonnement: Vennepris: Studiepris:

230,135,180,140,-

JULEKONCERT KNUDSENS Søndag den 12. december 2010 kl. 15.00

KONCERT Sangerne Mette Jakobsen og Ole Jørgensen varmer op sammen med sanggruppen Gospel D’Light. Alle de medvirkende byder på en rigtig familie-julekoncert. Der er julesalmer, juleklassikere, gospel, musicalsange og meget mere. Salen kommer til at ”drive” af jul. Ole Jørgensen fra Herning har været med i mange musicalopsætninger i Holstebro og får nu en ny hovedrolle i ”Den lille Havfrue”. Mette Jakobsen fra Asp er også en erfaren musicalsanger og har blandt andet spillet med i en stor opsætning af ”Atlantis”. Sangerne akkompagneres af tre-mands orkester. Julefest og superhygge.

Løssalg: Vennepris:

185,135,-


CITY SINGLER MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Søndag den 12. december 2010 kl. 19.30

SHOW

Sofie Lassen-Kahlke, Vicki Berlin, Anne Louise Hassing og Trine Gadeberg kommer igen med deres show ”Sko, håb & kærlighed” – med et par nye numre. Snakker kvinder om ting under bæltestedet – ja, for eksempel sko! Fire af Danmarks mest populære skuespillere går efter bæltestedet i et show, hvor de er kvindernes svar på Ørkenens Sønner. Sidst de gæstede Musikteatret sørgede de for, at publikum fik mange gode grin, og anmelderne var vilde med disse 4 friske og frække tøser – de er en oplevelse værd! City Singler er fyldt af musik, sketch, comedy og standup. De fire kvinder giver en rundtur i den moderne dating-jungle af karriere, kiloJoule, Facebook, fitness, stiletter, scoretricks, g-strenge og P-skiver. Manuskriptet er skrevet af makkerparret Vase & Fuglsang. De er fra Cirkusrevyen kendt for morsomme tekster med højt tempo. ”Begavet og morsom revy-komedie om mænd og kvinder,” skrev Morgenavisen Jyllands-Posten ved premieren.

Løssalg: Vennepris: Studiepris:

350,-/320,300,-/270,220,-/200,-

STIG ROSSEN I JULEKONCERT Hvert år byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind- og udland, når han besøger Musikteatret Holstebro lige før jul. Gæstesolist bliver i år den unge sanger og skuespiller Rikke Hvidbjerg. Hun er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2003 og har siden medvirket i blandt andet ”Grease”, ”Be-bop-a-lula”, ”Elsk mig i nat”, ”Jesus Christ Superstar” og ”Cabarét”. Desuden virker hun som korpige for Rasmus Seebach, og hun har sit eget band, ”Sodium Light Baby”.

MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Fredag den 17. december 2010 kl. 19.30

KONCERT

Stig Rossen udgiver i år en ny jule-cd. Den udkommer lige inden koncerten i Holstebro. Efterhånden er det 16 år siden, Stig Rossen begyndte på sine stemningsfyldte julekoncerter. I den allersidste sang rejser hele salen sig og synger med på ”Dejlig er jorden”.

Løssalg: Vennepris:

380,-/350,330,-/300,-


NYTÅRSKONCERT MED SIGURD BARRETT MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Tirsdag den 11. januar 2011 kl. 19.30

KONCERT

Aarhus Symfoniorkester lader champagnepropperne springe sammen med parret, sangeren Winnie Barrett og entertaineren Sigurd Barrett. Det kendte ægtepar optræder sammen i en ny konstellation for voksne. Sammen med de mange musikere i Aarhus Symfoniorkester præsenterer de et festfyrværkeri af duetter og opera-arier kombineret med entertainment og virtuose solistnumre. Musikken rækker fra operetter og Strauss til Leo Mathisen og Oscar Peterson. Og selvfølgelig med Lumbyes Champagnegaloppen til sidst. Winnie Merete Barrett har sunget mange solistpartier på en række af de danske operascener og givet koncerter i udlandet. Sigurd Barrett er kendt fra tv-programmer som ”Sigurd og Symfoniorkestret” og ”Hit Med Sangen”. Medvirkende: Dirigent: Solister:

Aarhus Symfoniorkester Henrik Vagn Christensen Sopranen Winnie Merete Barrett og pianisten og sangeren Sigurd Barrett

Løssalg: Abonnement: Vennepris: Studiepris:

270,-/230,175,-/135,220,-/180,155,-

TRADISH KNUDSENS

Lørdag den 15. januar 2011 kl. 19.30

KONCERT

Irsk musik uden grænser. TRADISH er en ny musikalsk konstellation, men alle medlemmer har tidligere spillet sammen i det traditionelle irske band Moving Cloud. Gruppen består af Louise Ring Vangsgaard (violin og vokal), John Pilkington (vokal, guitar og irsk bouzouki) og Brian Woetmann (irsk bodhran og andet slagtøj plus kor). Gruppens navn stammer fra, at musikerne nærer en dyb respekt for den stærke irske musiktradition. Men samtidig er de i bevægelse, søgende efter nye retninger. TRADISH appellerer ikke kun til det hardcore irske publikum, men rammer også folk, der ikke normalt lytter til folkemusik. De har i år udgivet albummet ”Beyond the Borders”, og den fik en god modtagelse: “Tradish er et nyt, men sikkert kort, når det handler om irsk folkemusik,” skrev Flensborg Avis og gav fire ud af fem stjerner.

Løssalg: Vennepris:

170,120,-


END OF THE RAINBOW Den populære sanger Jette Torp i rollen som Judy Garland. Forestillingen “End Of The Rainbow” følger Judy Garlands liv på og bag scenen med et udvalg af hendes mest mindeværdige numre. De synges af Jette Torp, der fik sit gennembrud i shows sammen med Finn Nørbygaard. “End Of The Rainbow” er en kraftfuld, humoristisk, bevægende og dramatisk historie. Den havde verdenspremiere i 2005. Forestillingen foregår på Londons Hotel Ritz og beskriver de sidste hektiske måneder af Judy Garlands liv. Hendes komplicerede forhold til hendes sidste mand, hendes samarbejde med den hengivne pianist Anthony Chapman og kontakten med alle de fans, der forguder hende.

TE AT ER -PAK KE

Køb billet til alle 3 forestillinger Pris I Pris II

535,495,-

Produktion: Instruktør: Manuskript: Scenografi: Oversættelse: Medvirkende:

LandsTeatret Jan Hertz Peter Quilter Thomas Kolding Me Lund Jette Torp, Joachim Knop og Robert Reinhold

MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Lørdag den 15. januar 2011 kl. 19.30

TEATER

Løssalg: Vennepris: Studiepris:

275,-/245,225,-/195,175,-

HUNDESVØMNING En komedie om at holde hovedet oven kærlighedens rørte vande. ”Hundesvømning” er Sex and the City tilsat tysk dybsindighed: Et morsomt og skarpt blik på generationen 30+, der endnu ikke har etableret sig med ægtefælle og afkom, men plasker mere eller mindre behændigt rundt. Robert og Charlotte har haft et harmonisk forhold i syv år, og det kommer som et chok for ham, da hun slår op. Han flytter ned i kælderen med brugsret over hendes køkken og toilet, indtil han har fundet noget andet. Og så går Charlottes vilde jagt efter den perfekte mand. Mens alt dette står på, forskanser Robert sig til sidst i kælderen med kilovis af dåsemad og et tørkloset ...

TE AT ER -PAK KE

Køb billet til alle 3 forestillinger Pris I Pris II

535,495,-

Producent: Manuskript: Instruktion: Medvirkende:

folketeatret.dk Reto Finger Anders Lundorph Frank Thiel, Sofie Stougaard, Pernille Albæk Andersen, Claes Bang og Paw Henriksen

Der vil vær e intro duk tion ca. 1 time inde n fore stili nge n

MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Mandag den 17. januar 2011 kl. 19.30

TEATER – RØD SERIE Løssalg: Abonnement: Vennepris: Studiepris:

275,-/245,220,-/200,225,-/195,165,-

ELLING I NÆRKONTAKT Henrik Lykkegaard og Jesper Asholt i en anmelderrost norsk komedie om to enfoldige venner.

TE AT ER -PAK KE

Køb billet til alle 3 forestillinger Pris I Pris II

535,495,-

En succesfuld norsk bogserie er blevet til flere film og teaterforestillinger, og hvert stykke kan ses for sig selv. Den første film blev nomineret til en Oscar. Denne gang er Elling stormende forelsket i pølsedamen Lone. For at vinde hende forvilder han sig ud i en løgnehistorie om Marsmænd og bortførte jordboere. Da hun kræver beviser, får Elling hjælp fra sin ven Kjell Bjarne. Han har også haft dame på, men hun har smidt ham ud, og så er han flyttet ind hos Elling. En rørende og lattervækkende komedie om rene hjerter, venskab og rumvæsner. Romanerne er skrevet af Ingvar Ambjørnsen, ”Elling i nærkontakt” er en Danmarkspremiere. Produktion: Manuskript: Oversættelse: Instruktion:

Comedieteatret Axel Hellstenius Jesper Malmose Kirsten Peüliche

Scenografi: Marianne Nilsson Medvirkende: Jesper Asholt, Henrik Lykkegaard, Julie Carlsen, Henrik Vestergaard og Joy Maria Frederiksen

MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Tirsdag den 18. januar 2011 kl. 19.30

TEATER Løssalg: Abonnement: Vennepris: Studiepris:

280,-/250,185,-/155,230,-/200,170,-


DEN LILLE HAVFRUE MUSIKTEATRET

Køb billet inden den : 17. december og få rderobe velkomstdrink, fri ga i prisen. samt program med

– TEATERSALEN Torsdag den 24. februar – søndag den 6. marts 2011,

e køb!)

(gælder også ved onlin

kl. 19.30 undtagen mandage Søndage spilles forestillingen desuden kl. 14.00

Anna David i titelrollen i Europa-premiere på Disney-musical.

MUSICAL Efter sidste sæsons succes med ”Miss Saigon” præsenterer Black Box Theatre igen en storstilet musical – ”Den lille Havfrue”. Den skal først opføres i Holstebro og dernæst i Esbjerg, Aalborg og Århus. Anna David debuterer som musicalsanger i hovedrollen, og skal blandt andet stå over for sangeren og danseren Silas Holst, som skal spille Prins Erik. Ligeledes medvirker skuespilleren Torben Zeller i rollen som mågen Skralde.

Anna David er scenevant, ikke mindst på landets musikscener, men også senest i tv-serien ”Store Drømme”. Hun får en travl periode, for til oktober udgiver hun sit næste album, og det vil givetvis skabe en stor efterspørgsel efter koncerter med den populære sanger. Silas har medvirket i flere musicalproduktioner bl.a. på Det Ny Teater, og skal medvirke i den danske opsætning af Mamma Mia dette efterår. Mest er han nok kendt for sin medvirken i Vild med Dans og senest som dommer i De Fede Trin. Torben Zeller er kendt fra utallige børnefilm, tv-serier og underholdningsprogrammer som Så Hatten Passer og Hatten Rundt, dog er han særdeles ny i en musical-sammenhæng. Der bliver gensyn med sangeren Trine Jepsen, som også spillede i ”Miss Saigon”, og med Ole Jørgensen, som havde hovedrollen i ”Les Misérables” i Musikteatret Holstebro i 2008. Produktion: Instruktion: Kapelmester: Scenografi: Koreografi: Medvirkende:

Black Box Theatre i Holstebro John Eggert Niels Rahbech Peter Rafn Dahm og Annie Hjort Helle Halsboe Anna David, Silas Holst, Torben Zeller, Trine Jepsen, Ole Jørgensen, Martin Hedegaard, Trine Nyman og 40 andre i det store ensemble

KONKURRENCE

A ll in c lu s iv e

• Eftermiddagskaff e og kage • Velkomstdrink • Tallerkenanretni ng med 7 specialite ter • A-billet til forestill ingen • Overnatning • Morgenmad Pris pr. pers. i dobb

Kr.

elt værelse:

8 9 5 ,-

V IP -P a k k e • • • • •

Velkomstdrink specialiteter Tallerkenanretning med 7 A-billet til forestillingen Fri garderobe Pausedrinks kr.

L Løssalg: Abonnement: A Vennepris: V Studiepris: S

390,-/360,295,-/265,340,-/310,225,-/*175,-

* prisen er gældende tirsdag – torsdag

6 0 0 ,-Disney skabte ”Den Lille Havfrue” som tegnefilm i 1989 med danske stemmer af blandt andre Sissel Kyrkebjø og Thomas Eje. I 2008 blev H.C. Andersens verdensberømte eventyr til en musical på verdens største teatergade, Broadway, i New York, og her blev forestillingen straks nomineret til en række priser. Nu kommer den til Europa.

Vind 4 VIP billetter til Musicalen ”Den lille Havfrue” Svar på nedenstående spørgsmål og indsend denne kupon pr. brev eller på mail: post@musikteatret.dk Mrk. ”Den lille Havfrue”

Spørgsmål: Hvem skal spille hovedrollen Ariel i Den lille Havfrue? SVAR: Navn Adresse TTlf.

© Disney

EEmail

7+(/,77/(0(50$,'

Præmien udtrækkes den 10. december 2010, og udleveres kun mod forevisning af sæsonprogram 2010/2011 P


ENSEMBLE MIDTVEST KNUDSENS

Torsdag den 3. februar 2011 kl. 19.30 Mandag den 2. maj 2011 kl. 19.30 Mandag den 23. maj 2011

Ensemble MidtVest byder på 3 koncerter i foråret :

Morgendagens Stjerner. Gratis entré! Koncerten præsenteres i et samarbejde mellem OrkesterEfterskolen, Musikalsk Grundkursus og Ensemble MidtVest. Den giver unge, klassiske musikelever i Midtog Vestjylland mulighed for at arbejde og optræde sammen med nogle af landets allerdygtigste kammermusikere. I en uge underviser ensemblets professionelle medlemmer de unge musikere. Det intense forløb slutter med denne koncert.

kl. 19.30 (optakt kl. 19.00)

Morgendagens Stjerner – 3. februar 2011 – Gratis Musikken er et spejl – 2. maj 2011 – 100 kr. På Strenge og Tangenter – 23. maj 2011 – 100 kr.(børn 50 kr.)

KONCERT

Læs mere om de enkelte koncerte r på: www.musikteatret.dk

LOTTE ANDERSEN MED BAND Lotte Andersen begyndte egentlig sin karriere som sanger, og selvom der har været mange markante succeser som skuespiller både på teater, film og Tv, har kombinationen med det store sangtalent bragt hende helt op i A-ligaen. Danskerne har nydt Andersens stemme, når hun overbevisende har fyldt både svære, skøre og rørende roller ud i teaterkoncerter og film som Gasolin, Snedronningen, Come Together, Matador, Juletestamentet og Oh Happy Day.

KNUDSENS

Lørdag den 19. februar 2011 kl. 19.30

Senest har Lotte med udgivelsen af debut albummet ”Hjemmefra” vendt tilbage til udgangspunktet, som sangerinde og sangskriver. Politikkens anmelder skriver: ”Her er altså en sangerinde, der kan synge! En syngende skuespiller, der magter mange rollefag, men også imponerer med en markant vokal personlighed”.

KONCERT

Løssalg: Vennepris:

180,130,-

YOUNG-CHOON PARK Koncert med sydkoreansk pianist, som har haft en forrygende karriere. Young-Choon Park begyndte allerede som fire-årig at spille piano. Da hun bare var syv år gammel, gav hun sin første koncert, og allerede i en alder af ni år spillede hun Beethovens koncert nr. 1 med Seoul Symphony Orchestra.

KNUDSENS Fredag den 25. februar 2011 kl. 19.30

Young-Choon Park giver cirka 50 koncerter årligt i Europa og USA. Verden over roser anmelderne hendes spil og benytter ord som kraftfuldt, flammende, lidenskabeligt og teknisk mesterligt. PROGRAM: MOZART: BEETHOVEN: CHOPIN: CHOPIN:

Sonate in b-dur, KV.333 Sonate in f-mol opus 57 Nocturne in d-dur Sonate nummer 3 i b-mol opus 58

KONCERT

Løssalg:

200,-


TOURNESOL KNUDSENS Lørdag den 5. marts 2011 kl. 20.00

Det populære festivalband Tournesol kan her opleves i en mere intim koncert.

KONCERT

Gruppen udgav i fjor sin første live-dvd med titlen “En tirsdag eller torsdag aften i Århus”. Den rummer både deres egne numre og fortolkninger af blandt andre Another Brick in the Wall og Hotel California. Tournesol består af guitaristerne Peter Buus og Henrik Mygind sammen med sangeren Ole Østergaard. Deres første album, ”Weekend Superman” kom i 2008.

Løssalg: Vennepris:

170,120,-

Trioens varemærke er stærke fortolkninger. De blev landskendt, da de optrådte i et tv-program – der også hed Tournesol. De spiller gerne deres egne udgaver af Pink Floyd, Simon & Garfunkel, U2, Bob Marley, D:A:D, Metallica, Red Hot Chili Peppers, R.E.M. og en række andre.

INFERNAL Danmarks førende elektroniske popband i det helt store udstyr med 10 personer på scenen og 12 bagved til at styre teknik, kostumer og andet udstyr. Infernal har gennem deres 13 år lange karriere spillet mere end 1.000 koncerter i ind- og udland. De har i perioder været Danmarks største musikalske eksportvare.

MUSIKTEATRET – BOXÉN Lørdag den 12. marts 2011 kl. 21.00

Lina Rafn og Paw Lagermann slog igennem i 1997 med debutsinglen “Sorti de l’Enfer”. Totalt har de solgt op mod 2 millioner singler og albums.

KONCERT I de seneste år har Infernal drejet deres lyd mod pop, disco og clubbing og nedtonet det eksperimenterende element. Der er kommet mere sang på, og denne cocktail har bragt dem til tops på hitlisterne i flere europæiske lande. Der venter publikum et brag af en koncert med et fantastisk sceneshow!

Løssalg: Vennepris:

320,270,-

DEN INDBILDT SYGE En tidløs komedie om alle tiders håbløse lægestand med Ditte Hansen og Charlotte Fich i to af hovedrollerne. Argan indbilder sig at være syg – men det er han ikke! Alligevel omgiver han sig med et ihærdigt panel af læger, der mod god betaling flittigt fortæller ham, at han er dødsens dårlig! Den franske satiriker Moliére skrev for mange år siden denne komedie, og den er stadig højaktuel i en tid med privathospitaler. Argan prøver også at få sin datter gift med en læge, men hun er forelsket i en anden – og hans kone håber, han snart dør, så hun kan arve! I et forrygende forklædningsnummer til sidst sørger en tjenestepige for, at alle onde hensigter kommer frem i sandhedens lys. Oplev blandt andre Charlotte Fich, der spillede kriminalkommissær Ingrid Dahl i ”Rejseholdet” på tv. Manuskript: Moliére Instruktion: Kim Bjarke Scenografi: Camilla Bjørnvad

Medvirkende: Kristian Halken, Ditte Hansen, Charlotte Fich, Gordon Kennedy, Johanne Louise Schmidt, Martin Bo Lindsten, Kristoffer Fabricius, Lykke Sand Michelsen m.fl.

MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Søndag den 13. marts 2011 kl. 19.30

TEATER – RØD SERIE Løssalg: Abonnement: Vennepris: Studiepris:

280,-/250,220,-/200,230,-/200,170,-


MADAME BUTTERFLY Det Kongelige Teaters allerbedste sangere i en af de mest populære operaer. Den Kongelige Opera kommer med et omfattende teknisk udstyr og det store operakor. De udnytter hele den store scene i Musikteatret, og Aalborg Symfoniorkesters mange musikere fylder orkestergraven.

MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Lørdag den 19. marts 2011 kl. 19.30

Sopranen og veteranen Anne Margrethe Dahl har hovedrollen og skal blandt andet synge sammen med det unge, svenske stortalent Elisabeth Jansson. ”Madame Butterfly” dannede inspiration til musicalen ”Miss Saigon”. I Puccinis gribende opera handler det om kærlighed mellem to kulturer - en japansk geisha og en amerikansk søofficer. Og det ender galt, da Butterfly må se sig svigtet og alle sine drømme knust. Der vil være introduktion inden forestillingen. Gratis for alle der har købt billet.

Den engelske mesterinstruktør Stephen Langridge, der arbejder på de store scener i London og Salzburg, skaber en helt ny opsætning til Det Kongelige Teater.

OPERA

Løssalg: Abonnement: Vennepris: Studiepris:

485,-/455,390,-/360,435,-/405,250,-

NU GÅR VÅREN GENNEM NYHAVN En cabaret med Sigfred Pedersens sange anført af Peter Abrahamsen. Viser som ”Tørresnoren”, ”Katinka Katinka” og ”Nu går våren gennem Nyhavn” er danske klassikere – og alle skrevet af forfatteren Sigfred Pedersen. Nu kommer fem garvede danske visefortolkere med en farverig cabaret, der både rummer hans lystige viser og de mere alvorstunge og tankevækkende tekster. Peter Abrahamsen, Janne Lærkedahl, Bente Kure, Leif Ernstsen og Torben Kjær leverer en Sigfred Pedersen-aften, hvor publikum får både det, de kender og et indblik ind i mere ukendte sider af Sigfred Pedersens univers. Og ikke mindst hvis de har lyst også muligheden for at nynne med på nogle af sangene. Alle fem har i mange år hver for sig beskæftiget sig med Sigfred Pedersens sange og de medvirker alle på den storsælgende cd “Nu går våren gennem Nyhavn”, som blev udgivet ved forfatterens 100 års fødselsdag i 2003.

KNUDSENS Fredag den 25. marts 2011 kl. 19.30

CABARET

Løssalg: Vennepris:

200,150,-

GUMMI T En musikalsk familieforestilling om Gummi Tarzan for alle over fem år. Dansere og sangere bakker skuespillerne op. Forfatteren Ole Lund Kirkegaards bog om Gummi Tarzan har nu i flere generationer begejstret børn og deres forældre. I ”Gummi T” gøres fortællingen musikalsk for hele familien. Ivan Olsen er mere Gummi end Tarzan og får buksevand af skolens bisser. Men så møder han en heks, der forvandler ham til verdensmester, og han kan kyle sin plageånd op i et træ. Musikken spænder vidt – fra pop til R&B og Hip-Hop over latinamerikanske rytmer. Musikken er komponeret af blandt andre Innocent Blood og Christopher Secher, og sangteksterne skrevet af Johanna Gyllenhoff. Produktion: Manuskript: Instruktion: Scenografi:

Koreografi: Katrine Engberg folketeatret.dk Kapelmester: Jens Krøyer Morten Mathiesen, Medvirkende: Dan Schlosser, Andreas Søren og Tine Frellesen Berg Nielsen, Meike Finn Nielsen Bahnsen, Nis Pedersen m.fl. Kirsten Brink

MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Onsdag den 30. marts 2011 kl. 18.00

FAMILIEFORESTILLING

Løssalg: Abonnement: Vennepris: Børn u/14 år:

220,-/200,125,-/105,170,-/150,80,-


BILLY CROSS MED BAND Med en ny solo-cd i bagagen kommer Billy Cross med et repertoire af egne klassikere og rocksange fra USA. Billy Cross har gennem tre årtier været en drivkraft i dansk musikhistorie både på koncertscener, foran studiemikrofonen og bag mixerpulten. Han har samarbejdet med C.V. Jørgensen, Anne-Dorte Michelsen, Henning Stærk, Johnny Madsen, Lars Lilholt, Søs Fenger og mange flere

KNUDSENS Fredag den 1. april 2011 kl. 19.30

KONCERT

64-årige Billy Cross kom til Danmark i 1974 og begyndte at spille med Delta Blues Band, som snart skiftede navn til Delta Cross Band. 1977-79 var han medlem af Bob Dylans band, hvor han høres på pladerne “Street Legal” og “At Budokan” Det er på livescenen, at talentet og erfaringen kommer stærkest til udtryk. Billy Cross formår at formidle det bedste fra forskellige musikalske verdener – fra blues til rock. Han kommer her sammen med Henrik Askhou (trommer), Michael Sunding (keyboards) og Flemming Ostermann (bas).

Løssalg: Vennepris:

200,150,-

PROMENADEKONCERT MED SOLIST MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Søndag den 3. april 2011 kl. 15.00 Det fællesjyske underholdningsorkester Lauseniana medvirker i en stor forårskoncert. De samler tusindvis af mennesker til deres nytårskoncerter i Vejle, Herning, Sønderborg og Flensborg. De har optrådt med solister som Kirsten Vaupel, Edith Guillaume og Trine Gadeberg. Promenadeorkestret Lauseniana – også kaldet Slyngelorkestret – er populært, og nu kommer de til Holstebro i en forårskoncert. Med i arrangementet er solisten Charlotte Hjørringgaard Larsen, der i 2008 bl.a. vandt solistkonkurrencen på Nordjysk Musikkonservatorium. Koncerten er arrangeret af Hardernes Y’s Mens Club Holstebro, og overskuddet går til velgørende formål for børn og unge lokalt, nationalt og internationalt. Lauseniana har ikke færre end 70 musikere fra det meste af Jylland og Fyn. Orkestret har snart eksisteret i 50 år, og repertoiret er vidtspændende - fra wieneroperetternes fejende valserytmer over Lumbyes indsmigrende melodier til vore dages moderne musicaltoner. Altid den glade, livsbekræftende musik. Kapelmester: Solist:

STØTTEKONCERT

Løssalg: Børn u/14 år:

195,-/170,90,-

Jørgen Fuglebæk Charlotte Hjørringgaard Larsen

BJØRN EIDSVÅG MED BAND Musikeren, præsten, sangskriveren og forfatteren Bjørn Eidsvåg er lige så populær i Norge som Niels Hausgaard i Danmark. Blandt danskerne stiger hans popularitet også. Bjørn Eidsvåg har i de sidste år flere gange givet koncert på et udsolgt Knudsens, og nu kommer han tilbage – denne gang sammen med sit band. I 2009 udgav Eidsvåg en dobbelt-cd med sine bedste numre. De kommer blandt andet fra hans trilogi: På ”Tålt” forsøgte Eidsvåg at komme til rette med kærligheden i en voksen alder, på ”Nåde” beskrev han forholdet til døden, og ”Pust” har livets gode kræfter som omdrejningspunkt. Hans band består af Geir Sundstøl (guitar og strengeinstrumenter), Bjørn Holm (bass), David Wallumrød (tangenter) og Anders Engen (trommer).

KNUDSENS Fredag den 15. april 2011 kl. 19.30

KONCERT

Løssalg: Vennepris:

270,220,-


HISTORIEN OM EN MOR MUSIKTEATRET – TEATERSALEN Onsdag den 4. maj 2011 kl. 18.00 (BemÌrk det familievenlige tidspunkt)

FAMILIETEATER

H.C. Andersens gribende historie som moderne musikteater for voksne og større børn. Reumert-prisbelønnet som bedste forestilling for børn og unge. �Historien om en mor� fortÌller pü gribende vis om en mors rejse gennem skumringens rige og om hendes forgÌves forsøg pü at fü sit døde barn tilbage. Det er den store fortÌlling om menneskets forhold til det hinsides - det ukendte land. Den bliver i denne bearbejdelse en forestilling i et visuelt og musikalsk teatersprog, der kombinerer sang og teater, ny musik og dukkespil. Forestillingen er egnet for børn fra 10 ür og voksne. Den har spÌndende ny musik af den tysk/islandske komponist Steingrímur Rohloff. Produktion:

Løssalg: Abonnement: Børn u/14 ür:

Corona La Balance, Statsensemble for børneteater og FIGURA Ensemble.

%0:VHULH

PHLQLFKHEPZGN

 5HQNÂĄUHJOÂ GH

/<..(1(51c5'(6,*1(77$/(5)256,*6(/9 1nUGHWJ OGHUGHQQ\H%0:VHULHNDQGHWY UHVY UWDWILQGHRUG'\QDPLVNHOHJDQWVRILVWLNHUHWRJNDULVPDWLVNWU QJHUVLJSn 0HQHQGQXHQJDQJKDU%0:GUHYHWEnGHGHVLJQRJWHNQRORJLVnODQJWDWGHWYLUNHUXPXOLJWDWILQGHRUGIRUHQELOGHUEnGHHURYHUGnGLJW XGVW\UHWXGYLVHULPSRQHUHQGHRYHUVNXGRJVDPWLGLJHUPHUHPLOM¥YHQOLJHQGODQJWPLQGUHELOHU+YLVGXVHOYYLOEHJHMVWUHVRJVDPWLGLJ PLVWHP OHWYLOYLDQEHIDOHGLJDWRSOHYH%0: VOHJHQGDULVNHN¥UHHJHQVNDEHUSnQ UPHVWHKROGKRV0HLQLFKH,6

'(11<(%0:6(5,(7Â?73c3(5)(.7 0HLQLFKH,6-HQV%DJJHVHQV9HM,+ROVWHEUR,7HOHIRQ %0:L6HGDQIUDNU0RWRUHUIUDKN1PIRUEUXJIUDNPO&2 HPLVVLRQIUDJNP/HYHULQJVRPNRVWQLQJHUNU%0:(UKYHUYV/HDVLQJIUDNUPG HNVNOPRPV  PHGIÂĄUVWHJDQJVEHWDOLQJSnNU%HVNDWQLQJVJUXQGODJIUDNUPGUNPLQNO%0:6HUYLFH,QFOXVLYH8OWLPDWHOHYHULQJVRPNRVWQLQJHURJPHWDOODN(NVNOG NEU QGVWRIJUÂĄQHMHUDIJLIWRJIRUVLNULQJ (WDEOHULQJVRPNRVWQLQJHUNU HNVNOPRPV %LOHQHUYLVWPHGHNVWUDXGVW\U

165,165,75,-


OVERSIGT OVER TEATERSALEN

WWW.MUSIKTEATRET.DK


OVERSIGT OVER BOXÉN BLOK 308 pladser Rk. 11

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 10

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 09

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 08

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 07

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 06

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 05

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 04

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 03

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 02

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 01

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

BLOK 308 pladser Rk. 01

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 02

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 03

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 04

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 05

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 06

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 07

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 08

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 08

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 10

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

Rk. 11

27

25

23

21

19

17

15

13

11

9

7

5

3

1

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

PRAKTISKE OPLYSNINGER Billetsalg 96 11 79 79 Administration 96 11 78 78 Fax 96 11 78 79 E-mail: post@musikteatret.dk Homebanking Vestjysk Bank reg. nr. 7600 / kontonr. 4057402 BILLETBESTILLING Kan købes direkte på www.musikteatret.dk, Musikteatrets billetkontor eller et andet BILLETnet-salgssted. Betaling kan også overføres direkte til ovenstående konto nr. Ved bankoverførsel tillægges kr. 10,- i forsendelsesomkostninger. BILLETKONTORET HAR ÅBENT Mandag – fredag 11.00 – 16.00 AFHENTNING AF BILLETTER Bestilte billetter skal afhentes senest syv dage efter bestillingen er foretaget. Herefter vil bestillingen blive slettet.

MEDLEMSKONTINGENT FOR RØD SERIE Kr. 60,- pr. medlem. Dette er også prisen, hvis du blot ønsker at støtte Nordvestjysk Teaterkreds, men ikke ønsker at blive medlem af Rød Serie. BETALINGSBETINGELSER FOR ABONNENTER AF RØD SERIE 1. rate: 04.10.10 2. rate: 07.02.11 LEJE AF LOKALER Skal du afholde et møde, konference, fest, konfirmation, bryllup eller et helt andet arrangement, så har du nu mulighed for at leje dig ind i Musikteatret. Vi råder over mange faciliteter – ring på tlf. 9611 7878 og hør nærmere. HANDICAPVENLIGE FORHOLD Ønsker du at gøre brug af teleslynge eller sidder du i kørestol, meddeles dette venligst ved billebestilling, så vi har mulighed for at imødekomme dit behov. Ledsagere til handicappede får en billet u/b, når handicapbilletten købes.

WWW.MUSIKTEATRET.DK

GAVEKORT Køb gavekort til oplevelser! Gavekortet er gyldigt i 3 år og kan bruges til alle vore arrangementer inkl. spisning. Bestil og betalt gavekortet direkte på www.musikteatret.dk, og modtag det med posten i løbet af et par dage. MUSIKTEATRETS RESTAURANT Der er mulighed for spisning i Musikteatrets restaurant inden de fleste forestillinger. Hold øje med dette logo. SYMBOLFORKLARING Der er mulighed for at spare penge, og benytte sig af Vennepris. Opnå rabat, hvis din fagforening er medlem af Balkon-ordningen.

Arrangementsoversigt og billetbestilling hele døgnet på

WWW.MUSIKTEATRET.DK


INDMELDELSESBLANKET til Rød Serie samt bestilling af Venneprisrabatbilletter Navn Adresse Postnr. og by Privat- / arbejds- / mobilnummer E-mail

(til nyhedsbrev og “last minute” tilbud)

RØD SERIE SÆSON 2010-2011 Jeg ønsker at blive medlem af Rød Serie og ønsker billet til forestillingerne: Boblerne i Bækken

Breaking the Waves

Hundesvømning

-

SPAR 9t 5,

Den indbildt syge

Jeg er allerede medlem af Rød Serie, men ønsker at bestille yderligere billetter til forestillingerne: Jeg ønsker billetter i

Prisgruppe I

pr. bille ående til nedenst nter arrangeme

Prisgruppe II

EKSTRA TILBUD TIL MEDLEMMER AF RØD SERIE Q Aalborg Symfoniorkester, tors. 09.09.10 Q Queen - “We are the Champions”, tors. 30.09.10 Q Romeo og Julie - Schaufuss Balletten, lør. 09.10.10 Q Anders Blichfeldt - Et liv i tonernes verden, man. 01.11.10 Q Søren Dahl 40 + 2 Show, tors. 04.11.10 Q STUPID MAN Teaterkoncert, fre. 12.11.10 - 04.12.10 dato Q Tommy Kenter - I Finn Søeborg’s Univers, tors. 09.12.10 Q Elling i Nærkontakt, tirs. 18.01.11 Q Madame Butterfly, lør. 19.03.11 Q Historien om en mor, ons. 04.05.11

Q Q Q Q Q Q Q Q Q

Dogmerevy 2010, lør. 25.09.10 Four Jacks, fre. 08.10.10 Dance me to the end on/off love, man. 11.10.10 Anders og Peter Lund Madsen “Vikingerne fra Virum”, ons. 03.11.10 Queen Machine, lør. 06.11.10 Hans & Grethe børneforestilling, lør./søn. 04/05.12.10 dato Nytårskoncert med Sigurd Barrett, tirs. 11.01.11 Den lille Havfrue, tors. 24.02.11 - søn 06.03.11

dato

Gummi T., ons 30.03.11

VENNEPRISRABAT – SPAR MANGE PENGE VED AT KØBE FLERE BILLETTER PÅ ÉN GANG Ved køb af billetter til min. 4 forestillinger på én gang udløses der en rabat på 50 kr. pr. billet. Køber man billetter til mere end 4 forestillinger, så stiger rabatten på disse til kr. 95,- pr. billet. Q Jeg ønsker at købe billetter til Venneprisrabat til nedenstående forestillinger:

Q SHU-BI-DUA, fre. 03.09.10 Q The McCalmans, man. 20.09.10 Q Anne Marie Helger, tirs. 28.09.10 Q Lisa Nilsson, ons. 29.09.10 Q Four Jacks, fre. 08.10.10 Q Romeo og Julie - Schaufuss Balletten, lør. 09.10.10 Q Anders Blichfeldt - Et liv i tonernes verden, man. 01.11.10 Q Søren Dahl 40 + 2 Show, tors. 04.11.10 Q The Rumour Said Fire, lør. 06.11.10 Q STUPID MAN Teaterkoncert, fre. 12.11.10 - 04.12.10 dato Q Repeatles - Let it Be, fre. 26.11.10 Q Hans & Grethe børneforestilling, lør. 04/05.12.10 dato Q Julekoncert, søn. 12.12.10 Q Stig Rossen Julekoncert, fre. 17.12.10 Q Tradish, lør. 15.01.11 Q Hundesvømning, man. 17.01.11 Q Lotte Andersen med band, lør. 19.02.11 Q Tournesol, lør. 05.03.11 Q Den indbildt syge, søn. 13.03.11 Q “Nu går våren gennem Nyhavn”, fre. 25.03.11 Q Billy Cross, fre. 01.04.11Yderligere bemærkninger:

Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q

Aalborg Symfoniorkester, tors. 09.09.10 Dogmerevy 2010, lør. 25.09.10 Boblerne i Bækken, tirs. 28.09.10 Queen - “We are the Champions”, tors. 30.09.10 Signe Svendsen, fre. 08.10.10 Cabaret, lør. 23.10.10 Anders og Peter Lund Madsen “Vikingerne fra Virum”, ons. 03.11.10 Everybody´s Talking, fre. 05.11.10 Queen Machine, lør. 06.11.10 Peter Viskinde Band, lør. 13.11.10 Breaking the Waves, fre. 26.11.10 Tommy Kenter - I Finn Søeborg’s Univers, tors. 09.12.10 City Singler, søn. 12.12.10 Nytårskoncert med Sigurd Barrett, tirs. 11.01.11 End of The Rainbow, lør. 15.01.11 Elling i Nærkontakt, tirs. 18.01.11 Den lille Havfrue, tors. 24.02.11 - Søn 06.03.11 Infernal, lør. 12.03.11 Madame Butterfly, lør. 19.03.11 Gummi T., ons 30.03.11 Bjørn Eidsvåg med band, fre. 15.04.11

dato


NYD UDSIGTEN OVER ÅEN samtidig med at du spiser en lækker tallerkenanretning, hvor der er taget udgangspunkt i 5 sanser: Surt – Sødt – Salt – Bittert og Umani. I denne sæson tilbyder vi 2 forskellige tallerkenanretninger med enten 5 eller 7 specialiteter.

135,m/7 specialiteter kr. 175,-

BORD I PAUSEN Bordet er automatisk

m/5 specialiteter kr.

reserveret i pausen, såfremt der bestilles

BESTILLING Senest 2 dage forinden på tlf.: 9611 7979. Billet til maden skal også afhentes og betales 2 dage inden. Spar tid og køb madbilletten direkte på www.musikteatret.dk

Den Røde Plads 16 • 7500 Holstebro • tlf. billetsalg: 9611 7979 • tlf. adm.: 9611 7878

en pausedrink.

BU REAU PLUS & ROU NBORGS GRAFISKE HUS

MUSIKTEATRETS TALLERKENANRETNING

Test Blad  
Test Blad  

Test Blad Iværksætter Skive

Advertisement