Page 1

CROAZIERA IN NORDUL EUROPEI

COSTA LUMINOSA – Nordul Europei, 25.05.2013 DETALII ITINERARIU

HARTA ITINERARIU

Detalii Itinerariu Norvegia Nava : Costa Luminosa Plecare : Copenhaga Data 25/05/2013 Sosire : Copenhaga Data 01/06/2013 Documente de calatorie: Pasaport Durata 7 zile- Destinatie Europa Nordica

ITINERARIU DETALIAT: Data

Port

Sosire

Plecare

25-05 Sam

Copenhaga

-

18:00

26-05 Dum

Pe Mare

-

-

27-05 Luni

Hellesylt

07:00

09:00

27-05 Luni

Geiranger

11:00

18:00

28-05 Mar

Flam

09:00

18:00

29-05 Mie

Bergen

08:00

17:00

30-05 Joi

Stavanger

08:00

14:00

31-05 Vin

Oslo

09:00

15:00

01-06 Sam

Copenhaga

08:00

-


COTATII PE CABINA DUBLA (2 adulti). Taxe de Port (€ 120/pers.) incluse: Descriere Categorie

Categorie

Pret: 2 adulti

Cabina Classic Interna

IC

€1,638.00

Cabina Classic cu Fereastra

EC

€1,898.00

Cabina Classic cu Balcon

BC

€2,498.00

Cabina Premium cu Balcon

BP

€2,738.00

Mini Suite cu Balcon

MS

€3,138.00

Panorama Suite cu Balcon

PS

€4,138.00

Suite cu Balcon

S

€3,738.00

Grand Suite cu Balcon

GS

€4,798.00

Samsara inside

SI

€2,638.00

Samsara cu Balcon

SB

€3,638.00

Samsara Suite cu Balcon

SU

€4,638.00

Pretul de mai sus nu include - Service Charge (taxa pentru serviciile hoteliere de la bord): - € 7 / adult / zi - € 3.5 / copil (4-14 ani) / zi

COSTA LUMINOSA - “DIAMANTUL MARILOR” O noua stea pe firmamentul Costa, Luminosa, nava care impreuna cu Costa Pacifica a intrat in anul 2009 in Cartea Recordurilor drept primele doua nave ale aceleasi companii lansate in aceasi zi. straluceste ca un diamant pe mare. Eleganta, sofisticata si decorata cu cele mai rafinate materiale, Costa Luminosa va va coplesi prin sclipirea sa. Interioarele sale din abanos, lemn nobil sau mozaic fac din ea o adevarata perla a apelor. Inaugurata in mai, 2009, are facilitati nemaintalnite pe o nava de croaziera, precum un simulator de Golf si de Formula 1, o Pista pentru Role, un Cinematograf 4D, o Pista de Jogging, 2 Piscine dintre care una cu acoperis din sticla retractabil, Samsara Spa, un teatru pe 3 nivele, un Cazino si multe alte surprize. Alaturi de Costa Luminosa, stralucirea va capata o noua forma!


INFORMATII DESPRE CABINELE NAVEI Toate cabinele sunt dotate cu o baie privata (cu cabina de dus si toaleta), aer conditionat, televizor cu satelit, linie directa de telefon pentru apeluri pe nava, minibar, mic seif si uscator de par.

CABINE INTERNE

CABINE CU FEREASTRA

CABINE CU BALCON

Va ofera vedere spre mare printr-o fereastra sau hublou. Au dimensiuni intre 16-20 mp. Acestea au aceleasi dotari ca si cabinele interioare.

Pentru a savura privelisti unice de pe balconul dvs. si confortul sporit al unei mici zone de living cu un sofa si o masa de cafea. Au dimensiuni intre 18-22 mp.

 Economice, dar la fel de confortabile precum toate celelalte. Au dimensiuni intre 14-17 mp. Beneficiaza de dotari standard.

* Imaginile cu cabinele sunt demonstrative. Mobilierul si structura cabinei poate varia in functie de nava aleasa.

APARTAMENTE & MINI-APARTAMENTE

CABINE SAMSARA & WELLNESS

Daca doriti tot ce Afundati-va in este mai bun, atmosfera atunci spatioasele speciala a zonei si luxoasele suite Spa Samsara, sunt alegerea alegand o cabina ideala. Au interna, cu dimensiuni intre fereastra, cu 27-48 mp. Pe balcon sau sau o suita Samsara. langa serviciile si dotarile standard, Dimensiunile oaspetii din Suite, Suite Panoramice, Suite Mari sau Suite cabinelor sunt aceleasi cu cele ale cabinelor standard. Samsara beneficiaza si de urmatoarele privilegii: Toate categoriile de cabine Samsara vin insa cu privilegii exclusive:


Prioritate la imbarcare, un butler personal, fructe proaspete zilnic, optiunea de a lua pranzul sau a cina in suita, Jacuzzi in baie, halat de baie si papuci, meniu de perne à la carte, un cocktail exclusiv cu Capitanul, prioritate la alegerea meselor sau orelor la restaurant.

Acces direct la zona Spa, nvitatie la ceremonialul de ceai, evaluare si consultatie individuala, doua tratamente la alegere, doua lectii de fitness sau meditatie, doua intrari la centrul de bronz cu lampi UVA, acces nelimitat la Baile Termale si piscina de Thalassoterapie), halat de baie si papuci*, set de accesorii speciale de baie*, filtru de dus purificator,* televizor cu ecran plat, ionizator*, cantar*, acces gratuit la Restaurantul Samsara cu meniuri hipocalorice. (*in suite)

* Imaginile cu cabinele sunt demonstrative. Mobilierul si structura cabinei poate varia in functie de nava aleasa.

INFORMATII DESPRE CATEGORIILE DE CABINE “C” - Cabinele Classic, cea mai convenabila alegere Cabinele Classic sunt pozitionate pe puntile inferioare ale navei. Acestea va ofere cele mai accesibile preturi pentru fiecare tip de cabina (interna, cu fereastra, cu veranda), tot confortul unei cabine standard precum si libertatea de a va bucura de toate serviciile si facilitatile disponibile pe nava. Beneficiu pentru Membrii CostaClub: Alegeti o cabina Classic si castigati puncte CostaClub (100 de puncte pe zi de croaziera, 40 de puncte pentru fiecare 52 de Euro sau Dolari cheltuiti la bord). * Cabinele Classic cu Fereastra au in majoritatea cazurilor vederea obstructionata de barcile de salvare. Cabinele Classic cu Balcon pot in unele cazuri avea vederea restrictionata sau obstructionata de barcile de salvare.

“P” - Cabinele Premium, cele mai bune servicii si privilegiul alegerii Cabinele Premium au o pozitie privilegiata pe puntile superioare ale navei si va ofera unele beneficii incantatoare, precum mic dejun continental gratuit servit la cerere in cabina dumneavoastra, room service gratuit 24/24 de ore si optiunea de a va rezerva masa si ora cinei la restaurant*. Oaspetii din cabinele Premium vor beneficia de un discount de 10% pentru urmatoarea croaziera**. Beneficiu Special pentru Membrii CostaClub: alegeti o cabina Premium si castigati dublul de puncte CostaClub (200 de puncte pe zi de croaziera, 80 de puncte pentru fiecare 52 de Euro sau Dolari cheltuiti la bord). * Masa si ora cinei vor putea fi selectate in limita disponibilitatii. ** Discount-ul este valabil doar daca urmatoarea croaziera va avea loc la un interval de maxim 2 ani iar cabina rezervata va fi tot din categoria Premium. Oferta susceptibila unor termeni si conditii pe care ii gasiti pe site-ul nostru. *** Cabinele Premium cu Fereastra sau Balcon NU au vederea obstructionata sau restrictionata de barcile de salvare.


“S” - Cabinele Suite (Apartament), servicii clasa superioara pentru pasagerii high-end Daca alegeti un Suite veti beneficia de toate privilegiile oaspetilor din Cabinele Premium precum si de multe alte rasfaturi exclusive. Beneficiu Special pentru oaspetii din Cabinele Suite: cazare intr-un apartament spatios, sofisticat si dotat cu facilitati exclusive, prioritate la imbarcare, serviciile dedicate ale unui Majordom de cabina, o sticla de vin spumant si delicatese servite direct in apartamentul dumneavoastra, posibilitatea de a lua masa in apartament si de a va alege perna dintr-un Meniu de Perne. Beneficiu Special pentru oaspetii din Cabinele Suite Samsara: veti beneficia de toate previlegiile unei Cabine Suite plus toate privilegiile unei Cabine Samsara. “SA” - Cabinele Samsara, o experienta totala de Wellness Rezervand aceasta categorie de cabine, veti beneficia de toate privilegiile rezervate pasagerilor din Cabinele Premium, precum si de acces gratuit si nelimitat la Spa si la Restaurantul Samsara (restaurant cu plata pentru ceilalti pasageri). Beneficiu Special pentru Pasagerii din Cabinele Samsara: Invitatie la Ceremonialul Ceaiului, 2 Tratamente Wellness, 2 Lectii de Fitness si Meditatie, 2 sedinte la solarul cu raze UVA. ”Value Package” - Cele mai mari Economii intr-un singur pachet Rezervand acest pachet de croaziera beneficiati de cel mai bun tarif de croaziera posibil. Dumneavoastra alegeti categoria cabinei (interna, cu fereastra, cu balcon) si itinerariul croazierei*, linia de croaziera va va aloca automat o cabina din categoria aleasa. Veti beneficia de aceleasi conditii ca si cele pentru cabinele Classic in ceea ce priveste seria cinei sau micul dejun servit in cabina. * Promotia este valabila doar pe anumite itinerarii. Daca promotia este disponibila, o veti regasi in tabelul cu preturi de mai sus. Pentru a beneficia de pachetul “Value Package”, rezervarea va trebui confirmata pe loc prin achitarea tariful integral de croaziera. ** Pachetul “Value Package” nu poate fi combinat cu reducerea de 5% pentru membrii CostaClub sau cu alte discounturi ori promotii. Daca sunteti Membru/a CostaClub, la bord veti beneficia de toate privilegiile, insa nu veti acumula puncte pentru zilele de croaziera si cheltuieli la bord.


INFORMATII DESPRE PACHETUL DE CROAZIERA VARIABILITATEA COTATIEI SI A DISPONIBILITATILOR: Disponibilitatea cabinelor si pretul acestora sunt susceptibile schimbarilor pana in momentul rezervarii cabinei/cabinelor in sistem, on option (rezervare fara obligatia achizitionarii finale) – in cazul in care sistemul de rezervari permite acest lucru. Daca inca nu sunteti hotarat/a, putem bloca pentru dumneavoastra o cabina pentru ca pretul acesteia sa nu se mai modifice atat timp cat rezervarea este valabila. Daca in acest interval va hotarati sa rezervati ferm croaziera, atat timp cat rezervarea provizorie este inca activa, pretul nu are cum sa sufere vreo modificare. In momentul expirarii perioadei pana la care a fost rezervat provizoriu pachetul de croaziera, toate cabinele neconfirmate vor fi anulate automat fara taxe de penalizare. In cazul in care doriti sa mai aveti putin timp de gandire, va rugam sa ne contactati si vom incerca cu cea mai mare placere sa refacem rezervarea provizorie pentru dumneavoastra. In cazul in care o prelungire este posibila, bineinteles ca o vom efectua. Daca insa nu avem posibilitatea sa extindem termenul de expirare al rezervarii provizorii, atunci va vom anunta despre acest lucru si vom incerca impreuna cu dumneavoastra sa rezervam provizoriu o alta cabina. Pentru cabina noua insa va trebui sa reverificam in primul rand disponibilitatea acesteia si actualitatea tarifului, care in orice moment poate suferi modificari. Va garantam in orice caz ca vom face tot posibilul sa gasim o varianta care sa vi se potriveasca cat mai bine. Daca ne-ati solicitat oferte de: zbor, transfer sau a hotel, va amintim ca tarifele si disponibilitatea pot varia pana la momentul rezervarii ferme.

CE INCLUDE PACHETUL MEU DE CROAZIERA? SERVICII INCLUSE

NU SUNT INCLUSE

- Cazarea in cabina aleasa, echipata cu tot confortul: baie - Bauturile alcoolice si racoritoare. Mai jos gasiti informatii privata complet echipata, aer conditionat, telefon, seif, despre Pachetul de Bauturi “Extra All Inclusive”, care va uscator de par, muzica si TV ofera posibilitatea unor economii considerabile. - Pensiune completa cu mai multe mese in timpul zilei: ceai si cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, pranz, ceai dupa-amiaza, pizza, grill si snack-uri, cina si bufet la miezul noptii

- Excursii optionale la tarm (acestea se pot pre-rezerva gratuit din tara sau direct la bordul navei. Plata se efectueaza la sfarsitul croazierei in ambele cazuri. Pentru lista detaliata a excursiilor, va rugam sa ne contactati.)


- Receptie organizata de catre Capitan si serate cu meniuri - Asigurarea de calatorie optionala si spectacole speciale - Utilizarea echipamentului vasului cum ar fi piscinele, - Jocurile video, jocurile de la Casino, utilizarea internetului sezlongurile de pe punte, centrul de fitness, jacuzzi, clubul de noapte, sauna, baia cu aburi, prosoapele de plaja, biblioteca - Participare la toate activitatile zilnice: jocuri, cautari de - Taxa pentru serviciile hoteliere de la bord (Service comori, quizz-uri, turnee, karaoke, cursuri de dans, charge) petreceri tematice - Taxe de port: € 120 / pers. pentru croazierele de pana la 8 zile; € 135 / pers. pentru croazierele de pana la 12 zile; € 165 / pers. pentru croazierele de pana la 15 zile; € 195 / pers. pentru croazierele de pana la 20 de zile; € 495 / pers. pentru World Cruise).

- Servicii personale (tratamente de infrumusetare, cumparaturi de la magazin, serviciul de curatatorie/calcatorie, convorbiri telefonice, consultatii in centrul medical, mesele servite in restaurantele Club (se percepe o taxa nominala de aprox. € 25 / pers.) sau restaurantele Wellness/Samsara (turistii care au achizitionat cabine Wellness sau Samsara iau masa gratuit in aceste restaurante)

- Muzica live, show-uri, cabaret in teatrul de la bord, - Transportul din tara catre locul de imbarcare si retur petrecerile din programul de bord croazierei * cu exceptia ofertelor Croaziera + Zbor Inclus (acest lucru va fi mentionat in tabelul preturi pentru croaziera)

- Cursuri de sport (aerobic, stretching, bodydancing, step, - Transferurile (exista posibilitati de transfer de la aeroport etc.) si asistenta din partea instructorilor de la sala de la portul de imbarcare contra cost). fitness

CUM POT SA ECONOMISESC ATUNCI CAND VINE VORBA DE BAUTURI? Cu pachetul “Extra All Inclusive” puteti sa va relaxati din plin si sa savurati un Cocktail sau un pahar de vin sau bere la pranz sau la cina, ori in orice alt moment al zilei. Singurul lucru care trebuie sa va preocupe este cum sa va savurati vacanta.

Pachetul All Inclusive Beverage*:

Pachetul All Inclusive Young Beverage*:


Pachetul All Inclusive Beverage Package* Pachetul All Inclusive Young Beverage include o selectie de bauturi alcoolice si non-alcoolice Package* incl. o selectie de bauturi non-alcoolice la la pahar, cu exceptia produselor de la Mini Bar si a pahar, cu exceptia produselor de la Mini Bar. brandurilor premium de Lichior. Exemple: Cocktailuri Non-alcoolice, Sucuri de Exemple: Cocktailuri, Vin, Bere, Vodka, Cognac, Fructe, Sucuri Racoritoare, Apa, Cafea, Aperitive, Whisky, Gin, Rom, Bitter, Lichioruri, Tequilla, Brandy, Ciocolata Calda etc. Bacardi Breezer, Sucuri de Fructe, Sucuri Racoritoare, Apa, Cafea, Aperitive, Ciocolata Calda etc. * Pachetul nu este disponibil in urmatoarele Baruri de

Specialitate: Wine Bar, Florian Caffé (Costa Atlantica), * Pachetul nu este disponibil in urmatoarele Baruri de Cognac & Cigar Bar Specialitate: Wine Bar, Florian Caffé (Costa Atlantica), ** Pachetul este disponibil doar in combinatie cu Pachetul Cognac & Cigar Bar All Inclusive pentru Adulti.

TARIF ADULTI PESTE 18 ANI

TARIF COPII 4-17 ANI

€ 19.50 pe zi

€ 10.00 pe zi

Tariful include si Service Charge (Bacsis) pentru bauturi

Tariful include si Service Charge (Bacsis) pentru bauturi

CUM REZERV CROAZIERA? Pentru a confirma ferm croaziera dumneavoastra va trebui sa achitati un avans de 30% din contravaloarea totala a pachetului de croaziera. Efectuarea platii finale va avea loc cu 45 de zile inaintea imbarcarii. * Daca intre data rezervarii si data plecarii in croaziera, au ramas mai putin de 45 de zile, atunci pachetul de croaziera trebuie achitat integral.

CE FAC DACA TREBUIE SA ANULEZ CROAZIERA? Daca trebuie sa anulati pachetul de croaziera din orice motiv, atunci in functie de cate zile au mai ramas pana la plecare, linia de croaziera aplica taxe de penalizare. Aceste taxe de penalizare rezulta din faptul ca linia a tinut blocata cabina dumneavoastra tot acest timp si cu cat mai putine zile raman pana la data navigarii, cu atat mai putine sanse are sa re-vanda cabina dumneavoastra la acelasi tarif. TAXE DE ANULARE IN FUNCTIE DE TIMPUL RAMAS PANA LA CROAZIERA De la momentul rezervarii si pana la 60 de zile inainte de data plecarii in excursie

€ 85 / Persoana

De la 59 la 45 de zile

*40%

De la 44 la 28 zile

*60%


De la 27 la 14 zile

*80%

De la 13 zile ramase pana in momentul plecarii

*100%

* Procentele se refera la tariful total al pachetului turistic contractat.

DACA TREBUIE SA ANULEZ ALTE SERVICII? Zboruri rezervate pentru Croaziere: taxa de anulare este de 100% in orice moment dupa efectuarea rezervarii. Transferuri rezervate pentru Croaziere: taxa de anulare este de 100% in orice moment dupa efectuarea rezervarii. Hoteluri rezervate pentru Croaziere: taxele de anulare va vor fi comunicate inaintea rezervarii lor, fiindca taxele variaza in functie de hotel si timpul ramas pana la inceperea sejurului.

Croaziera Costa Luminosa in Fiorduri  
Croaziera Costa Luminosa in Fiorduri  

O noua stea pe firmamentul Costa, Luminosa, nava care impreuna cu Costa Pacifica a intrat in anul 2009 in Cartea Recordurilor drept primele...

Advertisement