iTOOLS Produktkatalog 2023

Page 1

Intelligente værktøjsog sikkerhedsløsninger

iTOOLS er en dansk virksomhed med speciale i produkter og løsninger, der gør dit arbejde nemmere, hurtigere og mere ergonomisk korrekt.

Vi tilbyder løsninger, vi selv har udviklet og produceret, samt løsninger som vi distribuerer for samarbejdspartnere, der, ligesom os, stræber efter at tilbyde intelligente, brugervenlige løsninger af højeste kvalitet. Fundamentet for iTOOLS er et passioneret og kompromisløst engagement i godt design, kvalitet og funktionalitet.

Fra ét produkt til over 3.000!

Vi startede med Gulvhammeren i 2004. Målet var en løsning, der ville gøre det hurtigt, nemt og bekvemt for håndværkeren at lægge et trægulv. Resultatet blev en løsning, hvor håndværkeren kunne slå gulvbrædder på plads stående.

Derfra udviklede vi vores produktprogram, som i dag omfatter et bredt og dybt sortiment af kvalitetsprodukter, der gør arbejdet lettere og mere effektivt.

”Made in Odder” – og i det store udland

Vi eksporterer vores egne produkter, der er ”made in Odder” til store dele af verden. Og vores ildhu og stærke kunderelationer i ind- og udland har fået producenter af værktøj, maskiner og værnemidler fra bl.a. Australien, Singapore, USA, Schweiz, Holland og Tyskland til at vælge iTOOLS som deres distributør i Danmark, Skandinavien og sågar i hele Europa.

Vellydende nyhed – PerfectPro

En af de store nyheder i dette katalog er arbejdsradioerne fra hollandske PerfectPro. De er en pioner indenfor audioprodukter til alle håndværkere med høje krav til kvalitet, funktionalitet og driftssikkerhed. PerfectPro var bl.a. først til at lancere DAB+ i byggepladsradioer, og de har skabt markedets bredeste sortiment af arbejdsradioer.

TM WWW.iTOOLS.DK

INDHOLD AUDIO Arbejdsradioer

BEFÆSTIGELSE Trykluftpistoler | Gaspistol

SIKKERHED Turboværn | Støvmasker | Øjenværn Svejsehjelme | Knæbeskyttere | Skærehandsker

BLANDEUDSTYR Vanddosering | Røreværk | Piskeris/omrører | Blandemaskiner | Tilbehør iMIX dissolver | Blandestation & Tipvogn

VÆRKTØJ Spartler | Monteringsværktøj | Tape | Microcement

SLIBEVÆRKTØJ

iDISC | Slibeskiver | Segmenter | Kopskiver | Skæreskiver Turtle Pads | Pads | Børster | Slibepapir & -net | Ceramic pads

RULLER & PENSLER Ruller | Pigruller | Pensler

MÅLEUDSTYR Fugtmålere | Trækprøveapparater

MASKINER Overfladeforberedelse | Støvsugere Fræsere til minilæssere

INJEKTION Nipler | Pumper | Materialer | Injektionssystem

POS-Materiale Displays | Roll ups

9

INDHOLD 1 WWW.iTOOLS.DK
KATEGORI KATEGORI KATEGORI KATEGORI KATEGORI KATEGORI KATEGORI KATEGORI KATEGORI KATEGORI KATEGORI 2 8 24 54 70 88 104 110 114 142 154 1 2 4 6 7 8 10 11 3
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.
2 AUDIO 1 1 AUDIO WWW.iTOOLS.DK

PERFEKT LYD TIL PROFFER

ARBEJDSRADIOER TIL HÅNDVÆRKERE

PerfectPro har gennem mere end 15 år specialiseret sig i udvikling og fremstilling af arbejdsradioer til fagfolk.

Du kan høre vores arbejdsradioer spille på byggepladser, produktionsanlæg, lagre, værksteder, skure, stalde og stilladser. De er også populære i garager, atelierer, gårde, skibsværfter, lystbådehavne og til events. Med andre ord: De kan findes overalt, hvor folk arbejder og vil have den bedste lydkvalitet.

HI-FI: ALLE RADIOER FRA PERFECTPRO HAR UPÅKLAGELIG LYDKVALITET.

Radioer fra PerfectPro kan konkurrere i kvalitet med hi-fi-anlæg. Vi ved, at det handler om den perfekte lyd. Hver radio er designet af lydelskere med komponenter af højeste kvalitet baseret på den nyeste teknologi. Det er lyden – og ikke batterisystemet – der er afgørende, når det kommer til vores arbejdsradioer.

ROBUST: ALLE RADIOER FRA

PERFECTPRO ER ROBUSTE NOK TIL AT MODSTÅ ALT.

En PerfectPro-radio fortsætter med at spille uden at misse en eneste takt selv under ekstreme forhold. Radioerne er vandtætte, støvtætte og stødsikre, solidt byggede og har tykke gummiknapper, der er nemme at betjene og holde rene.

Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

PROFESSIONEL: ALLE RADIOER FRA

PERFECTPRO ER SKRÆDDERSYET TIL

FAGFOLK.

Radioer fra PerfectPro er til alle typer af fagfolk, da de kan køre på et universalbatteri mindst en hel arbejdsdag. Fordi vi ved, at forskellige fagfolk har brug for forskellige lydløsninger, har PerfectPro gennem årene skabt en bred vifte af enheder for at være sikker på at kunne opfylde alle de forskellige specifikke krav.

3 WWW.iTOOLS.DK PerfectPro AUDIO 1

3 watt

SOLOWORKER

Kraftfuld lommeradio med masser af funktionalitet. Ideel til dig, der ønsker mobil vellyd, men ikke har behov for høreværn og ikke vil generes af eller lukke omverden ude med ørepropper. Kan dog tilsluttes hovedtelefoner med 3,5 mm jackstik. Du kan både have den i brystlommen og i bæltet.

Optimal lyd i rum optil 20 m2

Driftstid pr. opladning >8 timer / ladetid: 4 timer

Varenr.: SW3 IP64

DB.nr.: 2274099 Vægt: 250 gram

AUDISSE

Schweizer-kniven for lydelskere: Ingen anden jobradio har så mange afspilningsmuligheder! AUDISSE imponerer med både sin funktionalitet og HiFi-lydkvalitet i 2x15W. Har desuden indbygget mikrofon, så du kan klare samtalerne uden at afbryde arbejdet, samt powerbank til mobilen. AUDISSE er lige så robust som de andre fra PerfectPro, men designet gør den også velegnet på køkkenbordet, på terrassen og på båden.

Optimal lyd i rum optil 70 m2, udendørs 10 meter

Driftstid pr. opladning 16-30 timer / ladetid: 6 timer

Varenr.: AB1 IP65

DB.nr.: 2274094 Vægt: 2,1 kg

2 x 15 watt

POWERPLAYER

Kompakt og robust letvægtsradio med masser af afspilningsmuligheder. Indkapslet i en ramme af slagfast ABSplast med gummiaffjedring. POWERPLAYER brillierer med en krystalklar lyd og en fantastisk driftstid per opladning. Fastmonteret netkabel med kabelholder for enkel opladning. Powerbank-funktion, så du kan oplade mobilen.

Optimal lyd i rum optil 70 m2, udendørs 10 meter

Driftstid pr. opladning 16-30 timer / ladetid: 5 timer

Varenr.: PP2 IP65

DB.nr.: 2274095 Vægt: 2,2 kg 15 watt

PerfectPro 4 AUDIO 1 WWW.iTOOLS.DK 1

TEAMBOX

Kraftfuld og robust byggepladsradio udviklet til brug både inden- og udendørs. Kraftig forstærker og 2-vejshøjttaler giver dig en detaljeret og kraftfuld lyd. Du har masser af afspilningsmuligheder. TEAMBOX er indkapslet i en ramme af slagfast ABS-plast med gummiaffjedring. Fastmonteret netkabel med kabelholder for enkel opladning. Med Powerbank-funktion, så du kan oplade mobilen.

Optimal lyd i rum optil 100 m2, udendørs 20 meter

Driftstid pr. opladning 16-30 timer / ladetid: 5 timer

Varenr.: TBX2 IP65

DB.nr.: 2274100 Vægt: 4,5 kg 25 watt

ROCKPRO

Kompakt og alsidig jobradio med stereolyd i HiFi-kvalitet. Ideel til brug både inden- og udendørs. Med indbygget mikrofon, så du kan besvare opkald uden at afbryde arbejdet. Råt design og heavy-dutykonstruktion med ramme af slagfast ABS-plast og gummiaffjedring. Fastmonteret netkabel med kabelholder for enkel opladning. Med Powerbank-funktion, så du kan oplade mobilen.

Optimal lyd i rum optil 100 m2, udendørs 15 meter

Driftstid pr. opladning 16-30 timer / ladetid: 5 timer

Varenr.: RP2 IP65

ROCKBULL

Mobilt stereoanlæg, der tåler mosten på byggepladsen – både inden-og udendørs. Kraftig forstærker med 2-vejshøjttalere giver vellyd med masser af kraftoverskud. Lækkert, råt design og heavy-duty-konstruktion med ramme af slagfast ABS-plast og gummiaffjedring. Fastmonteret netkabel med kabelholder for enkel opladning. Med Powerbank-funktion, så du kan oplade mobilen.

Optimal lyd i rum optil 200 m2, udendørs 25 meter

Driftstid pr. opladning 16-30 timer / ladetid: 6 timer

Varenr.: RB2 IP65

DB.nr.: 2274096 Vægt: 6,6 kg 2 x 25 watt

DB.nr.:
2 x 15 watt
2274098 Vægt: 3,5 kg
PerfectPro AUDIO 1 WWW.iTOOLS.DK 5
1
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

ROCKHART

Den største og kraftigste håndværkerradio på markedet! Giver dig fantastisk lyd i rum optil 300 m2 eller optil 30 meter udendørs. ROCKHART er favoritten blandt fagfolk, der ikke vil gå ned på seriøs lyd uanset omgivelserne. Robust metalramme med gummiaffjedring og fastmonteret netkabel med kabelholder for enkel opladning. Powerbank-funktion, så du kan oplade mobilen.

Optimal lyd i rum optil 300 m2, udendørs 30 meter Driftstid pr. opladning 16-30 timer / ladetid: 7 timer

Varenr.: RH3 IP44

DB.nr.: 2274097 Vægt: 8,8 kg 2x30 watt

PerfectPro 6 AUDIO 1 WWW.iTOOLS.DK 1
1 2 SOLOWORKER SW3 INTEGRERET LITHIUM BATTERI 3 WATT 3 2 X 15 (30) WATT INTEGRERET LITHIUM BATTERI AUDISSE AB1 4 5 6 7 AUX INDGANG DAB+ BLUE TOOTH FM MED RDS VARENR. USB PLAYER WIFI POWER BANK OPLAD UNDER AFSPILNING INTERNT BATTERI EFFEKT INTERN OPLADER MEDIA POWER OUTPUT POWERPLAYER PP2 INTEGRERET LITHIUM BATTERI 15 WATT ROCKPRO RP2 INTEGRERET LITHIUM BATTERI 2 X 15 (30) WATT 25 WATT INTEGRERET LITHIUM BATTERI TEAMBOX TBX2 2 X 25 (50) WATT 2 X 30 (60) WATT INTEGRERET LITHIUM BATTERI INTEGRERET LITHIUM BATTERI ROCKBULL RB2 ROCKHART RH3 PerfectPro AUDIO 1 WWW.iTOOLS.DK 7 Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer. 1
BEFÆSTIGELSE 8 BEFÆSTIGELSE 2 WWW.iTOOLS.DK 2
9 2 BEFÆSTIGELSE WWW.iTOOLS.DK INDHOLD BEFÆSTIGELSE 11 12 18 21 22 TRYKLUFTPISTOLER MAX HØJTRYK MAX TRYKLUFT MAX GASPISTOL SØM- OG SKRUEGUIDE

Vælg højtryksværktøj fra MAX når du:

• Vil ha’ mere power

• Ønsker en let og kompakt pistol

• Vil ha’ mindre rekyl

• Vil slippe for krudt og gas

MAX er legendarisk højtryksværktøj i japansk top-kvalitet. Siden 1962 har MAX produceret verdens formodentlig bedste og mest pålidelige sømpistoler og kompressorer.

Med over 200 ingeniører ansat på hovedkontoret i Tokyo er MAX en af branchens mest velrenommerede virksomheder indenfor produktudvikling og kvalitetskontrol. Udviklingsingeniørerne bruger en stor del

af deres tid ude på byggepladser for at få feedback fra håndværkerne og tilbundsgående indsigt i deres udfordringer. Og kvalitetsingeniørerne har udviklet MAX’ egne kvalitetsnormer, der langt overgår de officielle standarder for både pre-tests og løbende kontrol.

Så ønsker du kun det bedste; så vælg MAX!

BEFÆSTIGELSE 10 BEFÆSTIGELSE 2 WWW.iTOOLS.DK 2

MAX PISTOLER

MAX HN65S

HØJTRYK-TROMLEPISTOL

DB.nr.: 2162116 | Varenr.: HN92063

MAX HN65J2

HØJTRYK-TROMLEPISTOL

DB.nr.: 2162115 | Varenr.: HN92061

MAX HN90F

HØJTRYK-TROMLEPISTOL

DB.nr.: 1978622 | Varenr.: HN91062

MAX HS130

HØJTRYK-SØMPISTOL

DB.nr.: 1937152 | Varenr.: HS90300

MAX HVR41G4

HØJTRYK-GIPSSKRUEPISTOL

DB.nr.: 1937153 | Varenr.: FS95468

MAX HN25C2

HØJTRYK-TROMLEPISTOL

DB.nr.: 2162114 | Varenr.: HN92045

MAX HN120

HØJTRYK-TROMLEPISTOL

DB.nr.: 1937149 | Varenr.: HN92050

MAX HA55SF-ST

HØJTRYK-STIFTPISTOL

DB.nr.: 1937154 | Varenr.: HA99006

MAX CN452S

TROMLESØMPISTOL

DB.nr.: 1937160 | Varenr.: CN95358

MAX CN565S2

TROMLESØMPISTOL

DB.nr.: 1937702 | Varenr.: CN96363

MAX CN650

TROMLESØMPISTOL

DB.nr.: 2019635 | Varenr.: CN96423

MAX SN883-100CH/34

STRIPSØMPISTOL

DB.nr.: 1937150 | Varenr.: KN95255

MAX NF565A/16

DYKKERPISTOL

DB.nr.: 1937707 | Varenr.: TA94305

MAX NF255SF-ST STIFTPISTOL

DB.nr.: 1937704 | Varenr.: TA92184

11 11 BEFÆSTIGELSE 2 WWW.iTOOLS.DK 2 MAX
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

MAX Højtrykskompressor

MAX AKHL1260E Højtrykskompressor med 2 tanke

MAX AKHL1260E er en kompakt kompressor med 2 tanke med en samlet tankvolumen på 8,6 L.

Takket være sin aluminiumstank er kompressoren en letvægter, og med sin vægt på 16,2 kg er den let at flytte

og særdeles velegnet til brug på byggepladsen - også under varierende strømforhold og i lave temperaturer.

Kan med et enkelt tryk på en knap omstilles til "silent mode", hvor omdrejningerne reduceres til 1.600 RPM.

Konstrueret til ægte kontinuerlig drift.

Dimensioner 337 mm (H) x 309 mm (B) x 583 mm (L)

Vægt 16,2 kg

Max. arbejdstryk 34 bar

Motorkraft 2 HK

Trykomskifter 30 bar / 34 bar

MAX Højtrykskompressor m. 5 tanke

MAX AKHL1260 EX som AKHL1260E men med tankvolumen på 21,5 liter

Strømforsyning 230 V +/-10%, 50Hz +/-1%

Cylindre 2 cylindre

Omdrejninger 2.800 RPM / 1.600 RPM

Tank volumen 8,6 L

Støjniveau LWA 86 dB (A) / 81,6 dB (A)

MAX Slangetromle

Inkl. 30 m højtryksslange

MAX Højtryksslange

Højtryksslange med koblinger. Passer til MAX værktøj og kompressorer.

MAX Reducer m. lynkobling

Med denne reducer kan du bruge din højtrykskompressor og højtryksslange til dit 8 bar værktøj. Kan indstilles mellem 3 og 8 bar.

12 12 BEFÆSTIGELSE 2 WWW.iTOOLS.DK 2 1 MAX
|
DB.nr.: 1942752 Varenr.: AK98271
HØJTRYK
|
AK98276 Varenr.:
DB.nr.: 1937159 AH99880 |
DB.nr.: 1937206 909010 |
Varenr.: Varenr.:
DB.nr.: 1942753
DB.nr.: 1937158 AH96200 | Varenr.: DB.nr.: 2337653 AH96415 | Varenr.:
meter 30 meter
5

HØJTRYK

MAX HN120 Højtryk-tromlepistol

Verdens kraftigste højtryk-sømpistol!

Med MAX højtryk-tromlesømpistol HN120 sømmer du let i både beton og stål. Pistolen kan indeholde 50 søm, og magasinet er justerbart til sømlængder fra 22 mm til 65 mm. Leveres i plastkuffert med 3 forskellige frontnæser.

Vægt 2,9 kg

Med MAX HN120 skyder du søm i stål og beton hurtigere, sikrere og lettere end med en traditionel gas- eller krudtdreven sømpistol. Højtrykssystemet giver lettere værktøj med mindre rekyl, og desuden slipper du for at håndtere krudt.

Dimensioner 400 mm (H) x 85 mm (B) x 315 mm (L)

Arbejdstryk 12 - 23 bar

Kapacitet 50 søm på tromle

Sømdimensioner Ø2,9 - 3,8 mm, 22 - 65 mm, 0°

2007378 106460 Varenr.:

2007380 106470

2007377 106450 Varenr.:

22 - 32 mm

38 - 65 mm

13 13 BEFÆSTIGELSE 2 WWW.iTOOLS.DK
CP-W CP-W CAP Materiale 2-TRINS SØM m. ALUSTYR
TRÆ
STÅL
STÅL
MAX
2-TRINS SØM STÅLSØM
TRÆ
PÅ BETON ü PÅ STÅL ü ü PÅ BETON ü PÅ STÅL ü Frontnæse til HN120 På stål & beton DB.nr.: 1937149 | HN92050 Til gipsskinner DB.nr.: Til stål DB.nr.: Varenr.: Til træ DB.nr.: Varenr.: Sådan skåner du din slagstift Sådan skåner du din slagstift Se søm- og skrueguide på side 22. Søm til MAX HN120 Højtrykspistol Stort magasin med justerbar plade til forskellige sømstørrelser Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

MAX HN25C2 Højtryk-tromlepistol

Højtryk-tromlesømpistol til iskyd ning i beton og stål.

Denne forbedrede udgave af HN25'eren er værktøjet for dig, som let og smidigt vil sømme i beton og stål.

Den slanke kontaktarm gør det let at komme til, og du kan sømme helt tæt (6 mm) på kanter og hjørner.

Vægt 2,0 kg

Dimensioner 306 mm (H) x 82 mm (B) x 306 mm (L)

Arbejdstryk 12 - 24 bar

Kapacitet 100 søm på tromle

Sømdimensioner Ø2,5 - 3,0mm, 12 - 25 mm, 0°

Den tynde kontaktarm absorberer rekyl

Søm til MAX

Det slanke design gør det muligt, at iskyde helt ind til 6 mm fra kanten

Med smart bærekrog

14 14 BEFÆSTIGELSE 2 WWW.iTOOLS.DK 2 1 MAX
HØJTRYK
DB.nr.: 2162114 | HN92045 Varenr.:
CP-C
SØM
/ STÅL PÅ BETON ü
PÅ STÅL ü
Materiale 2-TRINS
METAL
STÅL
Se søm- og skrueguide på side 22.
Tynd kontakt arm Næse HN25C2 Højtryk-tromlepistol

HØJTRYK

MAX HVR41G4 Højtryk-gipsskruepistol

Verdens hurtigste gipsskruepistol: Skyder, skruer og stopper på kun 0,66 sekund!

MAX HVR41G4 er mindre, lettere og har mere power end tidligere modeller. Pistolen er skånsom mod kroppen, da den er rekylfri og ikke tung at håndtere.

Vægt 1,9 kg

Pistolen har justerbart dybdestop og en indstilling til at skrue skråt i hjørner med korrekt forsænkning. Desuden har HVR41G4 en skrueholder, som holder skruen lige.

Der skiftes nemt mellem indstillin gerne til gips-metal og gips-træ, og HVR41G4 har en patenteret anti-dob beltskudsmekanisme samt sikker hedslås.

Dimensioner 341 (H) x 115 (B) x 300 (L) mm

Arbejdstryk 18 - 23 bar

Kapacitet 100 skruer

Skruedimensioner Ø3,5-4,0mm, 25 - 41 mm

Bits til MAX HVR41G4

HVR41 Generation 4 Bits B41X2, 5 stk

DB.nr.: 2112993

FS91341 |

MAX HVR41 (før Generation 4) Bits B341H2, 5 stk

DB.nr.: 2112995

FS90341 |

VERDENS HURTIGSTE! 0,66 sek.

VERDENS HURTIGSTE! 0,66 sek.

15 15 BEFÆSTIGELSE 2 WWW.iTOOLS.DK MAX
INDENDØRS (Sortfosfateret) VÅDRUM (Elgalvaniseret) HARD BOARD Materiale GIPSSKRUER TIL STÅL (fosf.) GIPSSKRUER TIL TRÆ (fosf.) GIPSSKRUER TIL STÅL (elgalv.)
GIPS PÅ STÅL ü ü GIPS PÅ TRÆ ü ü HARD BOARD/fibergips på træ og stål ü Se søm- og skrueguide på side 22.
GIPSSKRUER TIL TRÆ (elgalv.) DB.nr.: 1937153 |
Indstilling Normal isætning Diagonal isætning 8mm
FS95468 Varenr.:
  Stud Metal (Up to t0.8mm) Wood Wood Metal Single Double Single Double Board (Single/Double) Lever position Best Available Unavailable Wood 1 2 Metal Træ Metal
Gipsskruer til MAX HVR41G4 Højtryk-gipsskruepistol Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

MAX HN65S Højtryk-tromlepistol

Kompakt 20 bar højtrykspistol til træog gips-arbejde. Har trinløs, justerbar slagdybde og sikkerhedsmekanisme, som sikrer mod dobbeltskud.

HN65S er udstyret med en praktisk bærekrog, et endnu hurtigere genladningssystem samt en ny bumpcap som beskytter pistolen.

Vægt 2,1 kg

Betydeligt mindre rekyl end sammenlignelige 8 bar værktøjer. Magasinkapacitet på 400 søm.

Leveres med to forskellige frontnæser, så HN65 kan bruges med søm Ø2,1-3,3 mm, længde 32-65 mm.

Dimensioner 304 mm (H) x 126 mm (B) x 298 mm (L) Arbejdstryk 12 - 23 bar

MAX HN65J2 Højtryk-tromlepistol til beslag

HN65J2 beslagsømmeren er udstyret med en "hulsøger", som let og hurtigt finder beslaghullet.

Den nye model er udstyret med en praktisk bærekrog, et endnu hurtigere genladningssystem samt en ny bumpcap som beskytter pistolen. Designet reducerer desuden rekyl yderligere i forhold til tidligere modeller.

Vægt 2,1 kg

Til gips på forstærket stål & beklædning

Kapacitet 400 søm

Sømdimensioner Ø2,1 - 3,3 mm, 32 - 65 mm, 15°

Den store magasinkapacitet på 100 søm gør, at du kan arbejde længere uden at skulle fylde op.

Udstyret med slank frontnæse, som gør det let at komme til i hjørner og lign.

Trinløs, justerbar slagdybde, sikkerhedslås og anti-dobbeltskudsmekanisme.

Dimensioner 299 mm (H) x 109 mm (B) x 298 mm (L)

Arbejdstryk 12 - 23 bar

Kapacitet 100 søm på tromle

Sømdimensioner Ø3,3-4,1 mm, 40, 50 & 60 mm, 15°

MAX HN90F højtryks-sømpistolen er et effektivt værktøj til befæstigelse i træ. Pistolen er lettere, mere kompakt og har lavere rekyl end en tilsvarende 8-bars pistol.

Magasinkapacitet på 300 søm.

Vægt 2,6 kg

HN90F har trinløst justerbar slagdyb de, patenteret anti-dobbeltskudsme kanisme og enkelt omstilling mellem enkeltskud og stødsømning.

Til forskalning & beklædning

Dimensioner 331 mm (H) x 126 mm (B) x 298 mm (L)

Arbejdstryk 12 - 23 bar

Kapacitet

Sømdimensioner Ø2,5 - 3,8 mm, 45 - 90 mm, 15°

16 16 BEFÆSTIGELSE 2 WWW.iTOOLS.DK 2 1 MAX
DB.nr.: 2162116 | HN92063 Varenr.:
DB.nr.: 2162115 | HN92061 Til beslagsøm HØJTRYK
Varenr.: MAX HN90F Højtryk-tromlepistol DB.nr.: 1978622 | HN91062 Varenr.: Ny model Ny model

HØJTRYK

MAX HS130 Højtryk-sømpistol

HS130 er en robust og kraftfuld sømpistol, som skyder med søm på op til 5 tommer.

Pistolen er med sine kun 4,3 kg 30% lettere og er samtidig 35% mindre end en konventionel 8-bars stripsømpistol, hvilket gør, at den nemt kan enhånds-

Vægt 4,3 kg

betjenes og kan komme til overalt. MAX HS130 har justerbar slagdybde, kapacitet til 64 søm, og næsen åbnes let, hvis søm sætter sig fast.

Dimensioner 427 mm (H) x 85 mm (B) x 565 mm (L)

Arbejdstryk 17 - 23 bar

MAX HA55SF-ST Højtryk-stiftpistol

MAX HA55SF-ST er en lille 20 bar stiftpistol. Den kompakte pistol er smidig at arbejde med, og den spidse og tynde næse giver maximal fremkommelighed i hjørner og fordybninger.

Med MAX HA55SF-ST18 højtryks-stiftpistolen koblet til en højtrykskompressor, monterer du lister og lignen-

Vægt 1,1 kg

de med diskrete stifter. Stiftpistolen omstilles let mellem enkeltskud og stødsømning og den passer til stifter mellem 15 og 55 mm.

Dimensioner 237 mm (H) x 65 mm (B) x 258 mm (L)

Arbejdstryk 12 - 23 bar

17 17 BEFÆSTIGELSE 2 WWW.iTOOLS.DK 2 MAX
Kapacitet Sømdimensioner Ø 3,1 - 4,2 mm, 90 - 130 mm, 21° lægtning & DB.nr.: 1937152 | HS90300 Varenr.: Finish opgaver & sandliste Kapacitet 100 stifter Stiftdimensioner Ø1,05 - 1,2 mm, 15 - 55 mm, 0° DB.nr.: 1937154 | HA99008 Varenr.: Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

MAX SN883-100CH/34 Stripsømpistol

Kraftig 4'' stripsømpistol til 8 bar. Med sin vægt på 3,3 kg er SN883 lettere end de fleste pistoler i sin klasse. Pistolen er robust og driftsikker med god slagkraft.

Vægt 3,3 kg

Kapacitet 90 søm

MAX CN565S2 Tromlesømpistol

8 bar all-round tromlesømmer med indbygget lyddæmper.

Magasinet holder 400 søm og er let at påfylde.

Trinløs justerbar slagdybde. Anti-dobbeltskud-mekanisme

MAX SN883-100CH/34 har en patenteret anti-dobbeltskudsmekanisme samt justerbar slagdybde.

Du skifter let mellem enkeltskud og stødsømning.

Dimensioner 344 mm (H) 121 mm (B) 435 mm (L)

Vægt 2,3 kg

Dimensioner 302 mm (H) x 127 mm (B) x 275 mm (L)

Kapacitet 400 søm

MAX CN650 Tromlesømpistol

Kraftfuld 8 bar tromlesømpistol med komfortabelt greb.

Magasinet holder 200 søm og er let at påfylde.

Trinløs justerbar slagdybde. Anti-dobbeltskud-mekanisme.

Vægt 3,0 kg

Dimensioner 380 mm (H) 132 mm (B) 277 mm (L)

Arbejdstryk 5 - 7 bar

Varenr.:

DB.nr.: 1937150 | KN95255

Arbejdstryk 5 - 7 bar.

Sømdimensioner Ø2,8 - 3,3 mm, 65 - 100 mm, 34° (D-hoved)

Varenr.:

Arbejdstryk

Sømdimensioner Ø2,3 - 2,5 mm, 32 - 65 mm, 15°

DB.nr.: 2019635 | CN96422

Velegnet til opsætning af hårde gipsplader på forstærket stål.

Kapacitet

Sømdimensioner Ø2,2 - 2,9, 27 - 50 mm, 15°

18 18 BEFÆSTIGELSE 2 WWW.iTOOLS.DK 2 1 TRYKLUFT
Til beklædning, forskalning & emballage DB.nr.: 1937702 | CN96363 Til spær, lægtning & emballage Til beklædning Varenr.:
MAX

TRYKLUFT

MAX CN452S Tromlesømpistol

Velafbalanceret high end 8 bar pistol med den letteste vægt i sin klasse.

Markedets mest solgte tromlepistol, som er ekstrem driftssikker.

Anti-dobbeltskud-mekanisme Justerbar slagdybde/ iskydningsdybde

Vægt 1,6 kg

DB.nr.: 1937160 |

Let omstilling mellem enkeltskud og stødsømning

Til blindgulve, beklædning & emballage

Dimensioner 284 mm (H) x 108 mm (B) x 260 mm (L)

Arbejdstryk 4 - 7 bar.

MAX NF565A/16 Dykkerpistol

MAX NF565A/16 dykkerpistol, 8 bar

Denne velbalancerede "SuperFinisher" trykluft-dykkerpistol fra MAX er den mest kraftfulde i sin klasse. Den gode balance betyder, at arbejdsbelastningen mindskes.

Kapacitet

Sømdimensioner Ø1,6 - 2,1 mm, 25 - 50 mm, 15° Hoveddiameter 3,5 - 5,0 mm

Letvægtspistol - vejer kun 1,6 kg og den slanke pistol kommer let ind i hjørnerne.

Vælg selv affyringstype - enkeltskud eller kontaktaffyring - indstilles let uden værktøj. Med justérbar slagdybde.

Vægt 1,6 kg

Dimensioner 285 mm (H) 96 mm (B) 297 mm (L)

Arbejdstryk 5 - 7 bar

MAX NF255SF-ST Stiftpistol

MAX NF255SF-ST stiftpistol, 8 bar.

Kompakt trykluft-stiftpistol, som er let at arbejde med. Kontaktspidsen er smal, hvilket giver god mulighed for at arbejde nær hjørner.

Sikkerheds-spærremekanisme og

Vægt 1,2 kg

Kapacitet Sømdimensioner

hurtigt sideladningssystem

Bæltekrog og målevindue, der viser, hvor mange stifter, der er tilbage i magasinet.

Let omstilling mellem enkeltskud og stødsømning

Dimensioner 241 mm (H) x 53 mm (B) x 221 mm (L) mm

Arbejdstryk

Kapacitet 100 stifter

Stiftdimensioner Ø1,2 (18GA), 15 - 55 mm, 0°

19 19 BEFÆSTIGELSE 2 WWW.iTOOLS.DK 2 MAX
CN95358 Gerigter, paneler & listelofter DB.nr.: 1937707 | TA94305 Finish opgaver & sandliste DB.nr.: 1937704 | TA92184 Varenr.: Varenr.: Varenr.: Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

MAX CN550S Tromlepistol

Heavy duty industripistol, der blandt andet er perfekt til at bygge paller med.

Kraftig 8 bars pistol med lav vægt: blot 2,0 kg.

Pistolerne benytter blanke, ugalvaniserede søm.

Vægt 2,0 kg

Trinløs justerbar slagdybde.

Dimensioner 270 mm (H) x 125 mm (B) x 270 mm (L) Arbejdstryk 4-7 bar

MAX CN238 Tromlepistol

Lille og let (1,2 kg) 8 bars specialpistol med anti-dobbelskud-mekanisme.

Ideel til vinduesproduktion, da CN238 skyder med rustfrie specialsøm i clips som bruges til samling af vinduer samt til pladekonstruktioner på gulv (galvaniserede søm).

Trinløs justerbar slagdybde.

Vægt 1,2 kg

Dimensioner 149 mm (H) x 106 mm (B) x 217 mm (L)

Arbejdstryk 4 - 8 bar

MAX CN450G Metalplade-tromlepistol

Kraftig trykluftspistol specialdesignet til zink/rustfrie inddækninger. CD450G skyder med rustfrie søm.

Pistolen er udstyret med en bred næse og et kæbeesystem som sikrer at sømmet skydes centreret og lige ned i metallet, så man undgå

Vægt 1,6 kg

Til gips på forstærket stål & beklædning

Kapacitet 400 søm / 200 søm

Sømdimensioner Ø1,59 - 2,5 mm, 25 - 50 mm, 15°

Kapacitet 200 søm på tromle

Sømdimensioner Ø1,47 - 2,0 mm, 17 - 38 mm, 15°

utætheder ved metal-ujævnheder.

Trinløs justerbar slagdybde og antidobbelskud-mekanisme.

Dimensioner 299 mm (H) x 133 mm (B) x 260 mm (L)

Arbejdstryk 4-7 bar

Kapacitet 200 søm

Sømdimensioner Ø2,2 - 2,5 mm, 25 - 50 mm, 15°

20 20 BEFÆSTIGELSE 2 WWW.iTOOLS.DK 2 1 MAX
DB.nr.: 2152384 | CN91055 Varenr.: Til træ/alu vinduer
TRYKLUFT
DB.nr.: 2152389 | CN95346 Varenr.: Til zink-/rustfrie inddækninger DB.nr.: 2166108 | CN96068 Varenr.:

TRYKLUFT / GASPISTOL

Tagpappistol med specialdesignet næse som sikrer at sømmene ikke kæntrer.

Udstyret med en justerbar kontaktfod som gør det nemt for dig at slide pistolen videre til næste skydested.

Skyder med almindelige tagpapsøm i tromle.

Vægt 2,4 kg

Trinløs justerbar slagdybde og anti-dobbelskud-mekanisme.

Dimensioner 268 mm (H) x 117 mm (B) x 274 mm (L)

Arbejdstryk 5-7 bar

MAX TA551A klampepistol

Hurtig trykluftspistol til iskydning af klamper. Blandt andet i Fermacell® fibergips, til trådhegn og lignede.

Trinløs justerbar slagdybde og antidobbelskud-mekanisme.

Vægt 2,3 kg

Dimensioner 275 mm (H) x 82 mm (B) x 356 mm (L) Arbejdstryk 5-7 bar

MAX GS738C Gaspistol til beton

En super mobil beton-gaspistol som gør det nemt at komme rundt.

Ekstrem driftsikker. MAXs gasdyse håndterer nemt temperaturforandringer, hvilket eleminerer behovet for "vintergas".

Den smalle næse gør at pistolen nemt kan komme ind i hjørnerne, hvilket gør den ideel, når man skyder gipsskinner på beton.

Kapacitet 120 søm

Sømdimensioner Ø3,0 mm, 19 - 45 mm, 15°

Kapacitet 157 søm

Klammedimensioner Ø1,4 mm, bredde 11,1 mm, 25 - 50 mm

Sømdimensioner Ø1,6 mm, 25 - 50 mm

Vægt 3,7 kg (inkl. gaspatron og batteri)

Dimensioner 365 (H) x 124 (B) x 435 (L) mm

Kapacitet 42 skud

Batteri 6V DC, 1,5 Ah

100 ~ 240 V AC, 50 / 60 Hz

Strømforbrug 8 VA (10 V 800 mA) (rated output)

Opladningstid max 150 min.

Sømdimensioner Ø2,6 mm, 15 - 20 - 25 - 30 - 35 - 40 mm

INTET BEHOV FOR "VINTERGAS"

INTET BEHOV FOR "VINTERGAS"

21 21 BEFÆSTIGELSE 2 WWW.iTOOLS.DK 2 MAX
Til Fermacell® fibergips DB.nr.: 2166114 | TA96082 Varenr.: DB.nr.: 2166118 | GN90625Varenr.: MAX CN445R2 Tagpapsømmer Til tagpap DB.nr.: 2166112 | CN96724 Varenr.: Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

MAX SØM & SKRUEGUIDE

22 22 BEFÆSTIGELSE 2 WWW.iTOOLS.DK 2 1 MAX
HN120 CP-W 23 Ø7,8 Ø3,4 CP90528 W823W4 VARENR.: TYPENR.: 20 Ø7,8 Ø3,4 CP90526 W820W4 16 Ø7,8 Ø3,4 CP90525 W816W4 14 Ø7,8 Ø3,4 CP90524 W814W4 HN25 CP-C 23 CP90523 W624W0 Ø6,3 Ø3,0 VARENR.: TYPENR.: Ø6,3 Ø3,0 CP90522 C618W0 Ø6,3 Ø2,5 ZC99993 C615V5 HN120 CP-W 50 Ø7,8 Ø3,4 CP90534 W850W4 VARENR.: TYPENR.: Ø7,8 Ø3,4 CP90533 W848W4 Ø7,8 Ø3,4 CP90531 W838W4 Ø7,8 Ø3,4 CP90530 W833W4 Ø7,8 Ø3,4 CP90529 W828W4 HN120 CAP VARENR.: TYPENR.: 65 Ø3,4 CP91065 CAP65W4 Ø7,4 50 Ø3,4 CP91050 CAP50W4 Ø7,4 38 Ø3,4 CP91038 CAP38W4 Ø7,4 32 Ø3,4 CP91032 CAP32W4 Ø7,4 ~ 18 mm (15 - 25) Hård Blød BETON 7 - 9 mm STÅL < 10 mm STÅL GENNEMTRÆNGNING TOP BUND Stål < 1,4 mm Stål < 2,3 mm Krydsfiner o.a. < 12 mm Krydsfiner o.a. < 18 mm Træ < 25 mm Varenr. DBnr. Pistol Varenr. DBnr. Pistol Varenr. DBnr. Pistol Varenr. DBnr. Pistol Varenr. DBnr. Pistol Stål < 0,8 mm Stål < 2,3 mm ZC99993 CP90524 2260535 2260544 HN25 HN120 ZC99993 CP90522 CP90523 CP90524 CP90525 2260535 2260536 2260538 2260544 2260546 HN25 HN25 HN25 HN120 HN120 FA92010 2095111 CN650, HN65, CN565 FA92050 FA91222 1942751 2096217 HN65, CN565, CN650 HN65, CN650 FA92050 FA91222 1942751 2096217 HN65,CN565, CN650 HN65, CN650, HN90, HN65 Stål < 3,2 mm ZC99993 CP90524 2260535 2260544 HN25 HN120 ZC99993 CP90522 CP90524 CP90525 2260535 2260536 2260544 2260546 HN25 HN25 HN120 HN120 FA92010 2095111 CN650 HN65, CN565 FA91222 2137136 HN65, CN650 FA91222 2096217 HN65, CN650 HN90, HN65, CN565 Stål < 5 mm ZC99993 CP90522 CP90524 CP90526 2260535 2260536 2260544 2260539 HN25 HN25 HN120 HN120 CP90525 CP90526 2260546 2260539 HN120 HN120 CP91032 1937170 HN120 CP91032 CP91038 CP90529 1937170 1937171 2260540 HN120 HN120 HN120 CP91038 CP90531 1937171 2260542 HN120 HN120 Stål < 10 mm CP90524 CP90525 2260544 2260546 HN120 HN120 CP90524 CP90525 2260544 2260546 HN120 HN120 CP90529 CP90530 2260540 2260541 HN120 HN120 CP90529 2260540 HN120 CP90531 2260542 HN120 Beton < 40 N CP90522 ZC99993 2260536 2260535 HN25C HN25C CP90522 CP90523 2260536 2260538 HN25C HN25C CP91032 CP90529 1937170 2260540 HN120 HN120 CP91032 CP91038 CP90530 1937170 1937171 2260541 HN120 HN120 HN120 CP91032 CP90531 1937170 2260542 HN120 HN120 Beton < 60 N ZC99993 CP90522 CP90525 CP90526 2260535 2260536 2260546 2260539 HN25 HN25C HN120 HN120 CP90522 CP90523 2260536 2260538 HN25C HN25C CP90529 2260540 HN120 CP90529 2260540 HN120 CP90531 2260542 HN120 Træ FA92010 2095111 CN650 HN65 CN565 FA92010 2095111 CN650 HN65 CN565 106410 106420 2006715 2006717 HN65 HN65 106420 2006717 HN65 106400 106430 2006714 2006718 HN65, HN90, CN565 HN65 Betonplade CP90522 CP90526 2260536 2260539 HN25 HN120 CP90522 CP90526 CP90528 2260536 2260539 2260547 HN25 HN120 HN120 Find altid den aktuelle sømguidepå iTOOLS.DK
23 23 BEFÆSTIGELSE 2 WWW.iTOOLS.DK 2 MAX HN65J HN65 HN65 HN90 HN90 HVR41 GIPSSKRUER RINGSØM Elgalvaniseret Sortfosfateret VARENR.: 28 PS90004 Ø3,5 Ø8,0 32 PS90014 Ø3,5 Ø8,0 28 PS90001 Ø3,5 Ø8,0 32 PS90010 Ø3,5 Ø8,0 32 HB18210 Ø3,9 Ø8,0 41 PS90005 Ø8,0 Ø3,5 40 PS90015 Ø8,0 Ø3,5 40 PS90011 Ø3,5 Ø8,0 BESLAGSØM 50 60 60 50 40 40
60µ Elgalvaniseret VARENR.: TYPENR.: FP99963 FRP60X0 Ø4,0 FP99962 FRP50X0 Ø4,0 FP99961 FRP40X0 Ø4,0 FP99966 FRP60X0_60μ Ø4,0 FP96357 FRP50X0_60μ Ø4,0 FP99964 FRP40X0_60μ Ø4,0 HS130 STRIPSØM 130 100 VARENR.: TYPENR.: 045246 Ø3,8 044814 Ø3,4 Træ < 38 mm Træ < 50 mm Gipsplade, <12 mm (1 lag) Gipsplade, <24 mm (2 lag) Hard board Fermacell o.lign. Varenr. DBnr. Pistol Varenr. DBnr. Pistol Varenr. DBnr Pistol Varenr. DBnr Pistol Varenr. DBnr Pistol PS90001 PS90004 1937183 1937185 HVR41 HVR41 PS90016 PS90005 2095114 1937186 HVR41 HVR41 HB18210 2315290 HVR41 FA92081 2095112 HN90, HN65, CN565, CN650 FA92566 1942813 HN65, HN90, SN883 FA91222 2096217 HN65, CN650 FA91222 2096217 HN65, CN650 FA92010 2095111 HN65, CN565 CN650, HN90 FA92081 2095112 HN90, HN65, CN565, CN650 FA92566 1942813 HN90, HN65, CN565 FA91222 2096217 HN65, CN650 FA91222 2096217 HN65, CN650 FA92010 1942751 HN65, CN565, CN650, HN90 CP91050 CP90533 1937172 2260548 HN120 HN120 CP91065 1937173 HN120 CP90523 CP90522 2260538 2260536 HN25C HN25C CP90534 2260543 HN120 CP90529 2260540 HN120 CP91050 CP90534 1937172 2260543 HN120 HN120 CP91065 1937173 HN120 CP90534 2260543 HN120 CP91065 1937173 HN120 106400 106430 2006714 2006718 HN65, HN90, CN565, HN65 044814 045246 1991166 1991165 HS130 HS130 PS90010 PS90014 1937187 1937189 HVR41 HVR41 PS90011 PS90015 1937188 1937190 HVR41 HVR41 FA92050 FA91222 1942751 2096217 HN65, CN565 CN650 HN65, CN565, CN650 FAP VARENR.: TYPENR.: 65 FA92566 FAP65V5 Ø2,5 38 FA92050 FAP38V5 Ø2,5 27 FA92010 FAP27V5 Ø2,5 38 FA91222 FAP38V9 CUP Ø2,9 50 Ø2,5 FA92081 FAP50V5 PS90016 35 Ø3,8 Ø8,0 Rustfri, A4 VARENR.: TYPENR.: 65 106400 Ø2,5 65 106440 Ø2,5 50 106430 Ø2,1 50 106420 Ø2,1 35 106410 Ø2,0 Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.
Varmgalvaniseret,
SIKKERHED 24 SIKKERHED WWW.iTOOLS.DK 3 24 3
SIKKERHED 25 3 WWW.iTOOLS.DK INDHOLD SIKKERHED TURBOVÆRN CleanSpace2 | Ultra | EX | Filterguide | Tilbehør STØVMASKER AIR+ ventilator | Masker ØJENVÆRN UNIVET goggle | Briller SVEJSEHJELME Paroramaxx CLT | Crystal 2.0 | Vegaview 2.5 | Panoramaxx 2.5 weldcap | Tilbehør ANSIGTSVISIR Clearmaxx KNÆBESKYTTERE FENTO knæbeskyttere SKÆREHANDSKER 26 34 36 38 44 50 52

Turboværnet fra CleanSpace sætter den nye standard!

Du kan arbejde komfortabelt en hel arbejdsdag med TM3-beskyttelse

Sikker

Certificeret overtryksrespirator med P3 TM3-filtrering sikrer maksimal beskyttelse på arbejdspladsen.

Nominel beskyttelsesfaktor: 2000. Åndedrætsaktiveret motor: Blæser kun ren luft, når du indånder. Op til 8 timers driftstid. Kan portacount-testes.

Komfortabel

Let og bekvem. Du slipper for slanger og tunge enheder i bæltet.

Prisvindende letvægtsdesign, som leverer ren luft en hel arbejdsdag.

Smart

Robust, pålidelig og økonomisk: Intet behov for service eller vedligeholdelse. Let at rengøre. Enkel betjening.

Kompakt design, som muliggør samtidig brug af andre værnemidler.

FÅ STØRST MULIG BEVÆGELSESFRIHED!

Ingen generende slanger, bæltemotor osv.

SLIP FOR GENERENDE TRÆK OG FORKØLELSE!

Blæser KUN ren luft, når du trækker vejret.

BLIV MERE EFFEKTIV!

Er super-komfortabel, nem at tage af og på, og enkel at betjene.

SIKKERHED 26 SIKKERHED 3 CLEANSPACE WWW.iTOOLS.DK
3

CLEANSPACE2

Aktivt åndedrætsværn i letvægtsdesign. Fri for slanger og bælteenheder.

Velegnet til:

• Byggeri og nedbrydning

• Metalarbejde og industri

• Rengøring

• Fødevare

• Landbrug

• Autobranchen

• Beredskab og redning

• Isolering

Nominel beskyttelsesfaktor: 2.000 (TM3)

Vægt: 483 g

Luftstrøm: Max. 220 l/m.

DB.nr.: 1742532 |

Driftstid: 4 - 8 timer

CLEANSPACE ULTRA

Motordrevet åndedrætsværn med IP66-klassificering. Kan bæres under en dekontaminerings-bruser.

Velegnet til:

• Pharma

• Asbestsanering

• Håndtering af kemikalier

• Blysanering

Vægt: 562 g

Driftstemperatur: -10°C til +45°C/RH<90

Godkendelser: EN12942:1998 + A2:2008 TM3

• Ved risiko for bakterier/vira

• Beredskab og redningstjeneste

• Medico/Biotech

Nominel beskyttelsesfaktor: 2.000 (TM3)

Luftstrøm: Max. 220 l/m.

CLEANSPACE EX

Motordrevet åndedrætsværn certificeret for sikker brug i potentielt eksplosive områder. Godkendt til EX-zone 1 og 2.

Velegnet til:

• Pharma

• Olie og gas

• Petrokemisk industri

• Kemikaliehåndtering

• Minedrift

Nominel beskyttelsesfaktor: 2.000 (TM3)

Vægt: 562 g

Luftstrøm: Max. 220 l/m.

1832234 | 305170

Driftstid: 4 - 8 timer

Driftstemperatur: -10°C til +45°C/RH<90

Godkendelser: EN12942:1998 + A2:2008 TM3

DB.nr.: 1832235 |

Varenr.: Varenr.: Varenr.:

Driftstid: 4 - 8 timer

Driftstemperatur: -10°C til +45°C/RH<90

Godkendelser: EN12942:1998 + A2:2008 TM3

27 27 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 CLEANSPACE
DB.nr.:
305180
304580
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

CLEANSPACE2

ART.NR. 304580

DB.nr. 1742532

Halvmaske (til Cleanspace2 og Ultra)

Small

ART.NR. 304600 DB.nr. 1742537

Medium

ART.NR. 304590 DB.nr. 1742535

Large

ART.NR. 305060 DB.nr. 1763474

MOTORENHED

CLEANSPACE ULTRA

ART.NR. 305170

DB.nr. 1832234

MASKE

Helmaske (kun til Ultra)

Small

ART.NR. 305910 DB.nr. 2027425

Medium / Large

ART.NR. 305190 DB.nr. 1832236

TIL EX-ZONE 1 & 2

CLEANSPACE EX

ART.NR. 305180

DB.nr. 1832235

Halvmaske (EX GODKENDT)

Small

ART.NR. 306140 DB.nr. 2071042

Medium

ART.NR. 306150 DB.nr. 2071043

Large

ART.NR. 306160 DB.nr. 2071044

TM3 P SL Rpartikelfilter

304630

Filteradapter til kombinationsfiltre og HI-CAP P3

ART.NR. 304890

DB.nr. 1742541

Filteradapter til kombinationsfil-

tre og HI-CAP P3

ART.NR. 306250

DB.nr. 2071045

Forfilter

ART.NR. 304640

DB.nr. 1742540 10 stk.

”Cover-all”-filterpose ved brug af internt filter (304630)

ART.NR. 305340 DB.nr. 1839341 20 stk.

TM3 A1 P SL R

ART.NR. 304900

DB.nr. 1742544

TM3 A2 P SL R

ART.NR. 306080

DB.nr. 1898809

TM2 AX P SL NR

ART.NR. 305520

DB.nr. 2268823

Forfilter til kombinationsfiltre og HI-CAP P3

ART.NR. 305350

DB.nr. 1839351 20 stk.

TM3 ABE1 P SL R

ART.NR. 304910

DB.nr. 1742545

TM3 ABEK1 P SL R

ART.NR. 306050

DB.nr. 1888496

HI-CAP TM3 P SL R-partikelfilter

ART.NR. 304930

DB.nr. 1742547

”Cover-all”-filterpose til motor

ART.NR. 305480

DB.nr. 1839500 25 stk.

28 28 SIKKERHED 3 3 WWW.iTOOLS.DK CLEANSPACE
FILTER 3 1 2 KOMBIFILTER 3b 3a PARTIKELFILTER

Halvmaske i blød silikone til CleanSpace2 og Ultra.

Filteradapter DB.nr.: 1832236 305190 | Varenr.: M/L DB.nr.: 2027425 305910 | Varenr.: S DB.nr.: 1742537 304600 | Varenr.: S DB.nr.: 2071042 S 306140 | Varenr.:

TM3

P SL R

Helmaske DB.nr.: 2268823 305520 |

helmaske (til Ultra) TM3 ABE1 P SL R Kombinationsfilter TM3 A2 P SL R Kombinationsfilter CleanSpace kombinationsfilter DB.nr.: 1898809 306080 | HI-CAP TM3 P SL R Partikelfilter HI-CAP TM3 P SL R-partikelfilter DB.nr.: 1742547 304930 | Varenr.:

Filteradapter til EX Filteradapter til kombinationsfiltre og DB.nr.: 1742535 304590 | Varenr.: M DB.nr.: 2071043 M 306150 | Varenr.: DB.nr.: 1763474 305060 | Varenr.: L DB.nr.: 2071044 L 306160 | Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.:

P3 Varenr.: Varenr.: Varenr.:

til CleanSpace2 Filteradapter til kombinationsfiltre CLEANSPACE NYHED Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

29 SIKKERHED 29 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK CLEANSPACE
Halvmaske Halvmaske
CleanSpace
CleanSpace kombinationsfilter DB.nr.: 1742545 304910 |
HI-CAP
DB.nr.: 2071045 306250 |
og HI-CAP P3 DB.nr.: 1742541 304890 |
A1
Halvmaske i blød silikone til EX. Kombinationsfilter CleanSpace kombinationsfilter DB.nr.: 1742544 304900 | TM3 ABEK1 P SL R Kombinationsfilter CleanSpace kombinationsfilter DB.nr.: 1888496 306050 |

CleanSpace åndedrætsværn

Nominel beskyttelsesfaktor* (NPF) for turboåndedrætsværn

KLASSIFICERING

ALLE CLEANSPACE PRODUKTER ER TM3 KLASSIFICERET

Nominel beskyttelsesfaktor (NPF)

Beskyttelsesfaktoren angiver, hvor mange gange renere luften er inde i masken.

TH = TURBOHÆTTE

Visir med tætningskant af stof, skum m.v.

TM = TURBOMASKE

Hel- og halvmasker

30 30 WWW.iTOOLS.DK
EN12941 EN12942 TH 1
TM 1 20 TH 2 50 TM 2 200 TH 3 500 TM 3 2000
10
*
CLEANSPACE SIKKERHED
3 3

A: Beskytter mod organiske gasser og dampe fra stoffer med kogepunkt >65°C.

AX: Beskytter mod organiske gasser og dampe fra stoffer med kogepunkt ≤65°C.

B: Beskytter mod uorganiske gasser og dampe.

E: Beskytter mod sure gasser og dampe.

K: Beskytter mod ammoniak og visse aminer.

P: Beskytter mod faste partikler/støv, røg og aerosoler, samt virus og bakterier.

FIND DET RIGTIGE CLEANSPACE-FILTER

Denne oversigt er ment som en hjælp til valg af filter baseret på formål og fare¹.

VIGTIGT: Før filteret vælges, bedes brugerne bestemme farekoncentrationen ved hjælp af sikkerhedsdatabladet.

BRANCHE ANVENDELSE FARE FILTERTYPE (TM3) CLEANSPACEFILTER

Byggeri Skære- og slibearbejde: Beton, cement, sten, murværk Krystallinsk silika og beton, sten, gipsstøv

Ved isolering: Glas- og mineralfiber Partikler og fibre

Sprøjtemaling og lakering: Smudsafvisende lakering, lak og syntetisk lak, vandopløselig maling og opløsningsmiddelbaseret maling, blegemidler, tjære, latexmaling, lakfjerner og træimprægneringsmidler

og dampe

Metalarbejde Skære-, slibe- og borearbejde i metal (med udluftning) Metal- eller ruststøv (koncentrationsafhængigt)

Lodning (uden loddepasta) Røgpartikler

Lodning (med loddepasta) Gasser og ammoniak

MIG-, TIG- og STICK-svejsning: Aluminium (med ventilation) Aluminiumoxid, røg, ozon

MIG-, TIG- og STICK-svejsning: Stål, rustfrit stål og galvaniseret stål Metalstøv, metaloxidrøg, ozon

Malearbejde Slibning: Maling, lak og korrosionshæmmende maling (inkl. krom) Små malingspartikler

Sprøjtemaling og lakering: Smudsafvisende lakering, lak og syntetisk lak, vandopløselig maling og opløsningsmiddelbaseret maling, blegemidler, tjære, latexmaling, lakfjerner og træimprægneringsmidler

Sprøjtemaling og maling: Mugbeskyttelse Organiske dampe og tåger

Sprøjtemaling og lakering: isocyanater Dampe fra opløsningsmidler og malingspartikler (koncentrationsafhængige)

Træarbejde Slibning og afrensning: Maling, polyesterharpiks, lak og klæbemiddel (inkl. krombaserede midler) Små malingspartikler

Fjernelse med opløsningsmidler: Maling, harpiks, klæbemidler Damp fra opløsningsmidler

Flammerensning: Maling og klæbemidler Gasser, dampe, røg, småpartikler

Skære-, høvle- og borearbejde: Træ (inkl. bøg og eg) Støvpartikler fra træ

Klæbning: opløsningsmiddelbaserede midler (inkl. polyester eller epoxyharpiksspray)

Limtåger og dampe fra opløsningsmidler (koncentrationsafhængige)

Glasfiber Forberedelse og oplægning: Epoxy- og polyesterharpiks, amin- og anhydridhærder; glasfiber, harpiksstøv og styrendamp Metyletylketonperoxid (MEKP), styrendamp

Vedligeholdelse og rengøring

Forberedelse og sprøjtning af glasfiberforme Organiske dampe og tåger

Desinficering og rengøring: UKENDT AFFALD Organiske dampe, tåger, støv

Desinficering og rengøring: Syreholdige midler Syrer

Desinficering og rengøring: Aldehydholdige midler Organiske dampe, uorganiske dampe, formaldehyd, tåger, støv

Desinficering og rengøring: Mug Organiske dampe og tåger

Sundhed og laboratorier Indsamling og håndtering: Biologisk materiale Partikler eller tåge

Desinficering og rengøring: Syrer, aldehyder og præservering Organiske dampe, uorganiske dampe, formaldehyd, tåger, støv eller syrer

Landbrug Rengøring: Dyrebåse og fodersystemer (siloer) Støvpartikler

Håndtering og sprøjtning: Skadedyrsmidler, svampemidler, ukrudtsmidler eller organiske dampe Damp, tåge og støv

Håndtering: Flydende gødning og landbrugskemikalier Organiske gasser og dampe fra opløsningsmidler med kogepunkt ≤ 65°C

gødning

Ammoniak

Bakterier og sporer

Formaldehyd

og sporer

Opbevaring og transport af FARLIGT gods Opbevaring og transport af FARLIGT gods

/ 304930

P 306050

304630 / 304930

1) CleanSpace påtager sig ikke noget ansvar for forkert valg af åndedrætsværn. Dette diagram er kun en oversigt. Det er ment som en hjælp til at vælge det bedst egnede filter til bestemte formål. Det bør ikke bruges være det eneste udgangspunkt for valg af maske/filterkombination. Denne oversigt frigør ikke brugeren fra forpligtelsen til at overholde nationale regler og love om anvendelse og kan ikke stå i stedet for overholdelse og forståelse af brugervejledningerne for produkterne. For at vælge det rette åndedrætsværn til dit formål bedes du henvende dig til en sikkerhedsspecialist.

VIGTIGT! Filtrerende åndedrætsværn bør ikke anvendes i dårligt ventilerede områder eller lukkede rum såsom beholdere, små rum, tunneler eller kar. CleanSpace åndedrætsværn bør ikke anvendes i miljøer med lavt eller forhøjet iltindhold eller i brandfarlige eller eksplosive miljøer.

Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

31 31 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 CLEANSPACE
P 304630 / 304930
P 304630 / 304930
A1 P & A2 P 304900 / 306080
Partikler
P 304630 / 304930
P 304630
/ 304930
ABEK1 P
306050
ABE1
P 304910
ABE1
P 304910
P 304630
/ 304930
Partikler og dampe A1 P & A2 P 304900/306080
A1 P & A2 P 304900 /
306080
Lufttilførsel Ikke
Pulvermaling
P 304630 /
relevant
Små malingspartikler
304930
P 304630 / 304930
A1 P & A2 P 304900 / 306080
ABE1 P 304910
P 304630 / 304930
A1 P & A2 P 304900/306080
A1 P & A2 P 304900 / 306080
A1 P & A2 P 304900
/ 306080
ABEK1 P
306050
ABE1 P
304910
ABE1 P 304910
A1 P & A2 P
304900 / 306080
P
304630 / 304930
ABE1 P & AX P 304910
/ 305520
P 304630
ABEK1 P 306050
ABEK1 P & AX P 306050 / 305520 Håndtering og transport Svovldioxid Svovldioxid ABE1 P 304910 Saltsyre Saltsyre ABE1 P 304910 Flydende gødning Flydende
ABEK1
Ammoniak ABEK1
P 306050
P
Bakterier
Formaldehyd AX
P 305520
ABEK1
Methylbromid AX P
Byggematerialer Formaldehyd AX
P 306050 Afgasning - AX
305520
P 305520

COVER-ALL-filterpose

”Cover-all”-filterpose ved brug af internt filter (304630), 20 stk..

COVER-ALL-filterpose

Til

25 stk. (i kombination med 305350)

Anti-ridse-folie

Anti-ridse-folie til

32 SIKKERHED 32 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3
CLEANSPACE
helmaske, 10 stk.
DB.nr.: 1839341 305340 | Forfilter Forfilter til kombinationsfiltre og HI-CAP P3,
stk. DB.nr.: 1839351 305350 |
20
HI-CAP P3,
DB.nr.: 1839500 305480 | Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: 305390 | Hovedsele til Ultra og EX Hovedsele til CleanSpace Ultra og EX 305400 | Hovedsele til helmaske Hovedsele til helmasker DB.nr.: 1839507 304620 | Dekontaminerings propper Dekontaminerings-propper til CS Ultra DB.nr.: 1839361 305360 | DB.nr.: 1839509 305300 | Portacountadapter Portacountadapter til halvmaske DB.nr.: 1839510 305310 | Portacountadapter Portacountadapter til helmaske DB.nr.: 1839489 305460 | Remkrog Remkrog til hjelm DB.nr.: 1994831 305500 | Varenr.: Hovedsele til CleanSpace2 Hovedsele til CleanSpace2 CLEANSPACE Forfilter
kombinationsfiltre og

Nakkepude, tyk

nakkepude, tyk

Udåndingsventil Udåndningsventil til halvmaske, 2 stk.

Nakkepude, tynd

nakkepude, tynd

Nakkestøtte

Nakkestøtte til CleanSpace Ultra og EX

Dæksel til Udåndingsventil

Dæksel til udåndingsventil på helmaske

Udåndingsventil til helmaske, 2 stk.

Autolader Autolader 12V til CleanSpace

til helmaske, 6 stk.

Indermaske til CS helmaske, small, medium og large

Oplader til CleanSpace-turboværn

Oplader til CleanSpace-turboværn (CleanSpace2, Ultra og EX)

33 33 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 CLEANSPACE DB.nr.:
306260 |
Varenr.: 305440 | Ventiler
DB.nr.:
305040
2020921
Indåndingsventil
1896383
|
DB.nr.:
1896385 305730 |
CleanSpace2
DB.nr.:
1896386 305740 |
CleanSpace2
305490 |
305430 |
Udåndingsventil
305450 |
Varenr.: Varenr.: Varenr.: 306030 | 306040 | Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: DB.nr.: 1839366 305370 | Brillestel Brillestel
til helmaske 305420 | 305470 | 305410 | Varenr.: Large Varenr.: Varenr.: Medium Small
uden glas
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.
Indermaske
Varenr.: Medium
Varenr.:
/ Large
Small

Slut med våde masker og duggede briller

Verdens første engangsmaske med ventilator fjerner fugt, varme og CO2

Fjerner fugtighed

Reducerer den relative fugtighed i masken med op til 40%.

Forhindrer ophobning af CO2! Trækker kuldioxid ud af masken, så du holder dig klar i hovedet, og undgår ubehag og hovedpine.

Holder dig kølig og frisk Reducerer temperaturen i masken med op til 4ºC.

Øger effektiviteten og giver besparelser Med en aktiv ventilator øger du arbejdseffektiviteten og mindsker forbruget af masker i det daglige.

Ergonomisk pasform Udviklet til at være både behagelig og tætsiddende på alle ansigtstyper.

Genopladelig

4 timers driftstid per opladning. Oplades på 1,5 time via micro-USB. Kan sjatlades i pauserne som din mobil.

SIKKERHED 34 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK
3

AIR+ ACTIVE ventilator

Forhindrer ophobning af CO2! Trækker kuldioxid ud af masken, så du holder dig klar i hovedet, og undgår ubehag og hovedpine.

Fjerner fugtighed

Reducerer den relative fugtighed i masken med op til 40%.

Holder dig kølig og frisk

Reducerer temperaturen i masken med op til 4ºC.

Øger effektiviteten og giver besparelser

Med en aktiv ventilator øger du arbejdseffektiviteten og mindsker forbruget af masker i det daglige.

Enkel montering

Ventilatoren fastgøres let til AIR+ engangsmasken med et enkelt vrid. Og med en vægt på kun 26g mærkes den ikke.

Den holder AIR+ engangsmasken tør og CO2-fri i 4 timer per opladning. Kan sjatlades i pauserne. En fuld opladning tager ca. 1,5 timer.

AIR+ engangsmaske

Ekstra god pasform

Pasformen sikrer, at AIR+ engangsmasken er tætsiddende på alle ansigtstyper og sikrer, at du undgår duggede sikkerhedsbriller. Behagelig i brug pga. bløde materialer og polstret alu-næsebøjle.

Foldbar maske

Passer lige i lommen, hvor den ligger beskyttet og klar til brug.

Nem at justere

Stroppen løber frit gennem masken, så du enkelt kan justere hele masken med ét træk.

Ekstra sikkerhed Nyudviklet og patenteret udåndingsventil giver dig øget sikkerhed; den lukker ved enhver indånding – uanset din arbejdsstilling.

FFP2 maske m. ventil, 10 stk. (foldbar)

USB-oplader til AIR+

240V oplader med 2 USB-stik

Output 1: 5V/2100mA.

Output 2: 5V/1000mA.

DB.nr.: 1853287 700000 |

Varenr.:

FFP3 maske m. ventil, 10 stk. (foldbar)

DB.nr.: 1853292 700010 | Varenr.:

DB.nr.: 1903329 | 700040 Varenr.:

35 35 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 AIR+
DB.nr.: 1977561 | 700090
Varenr.: Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Univet beskyttelsesbriller

Siden 1997 har Univets store erfaring indenfor design af mode- og sportsbriller blevet overført til udvikling af beskyttelsesbriller i moderne italiensk design.

Deres innovative tilgang, produktionsteknologi, samt forskning i form og design, gør Univets modeller

unikke og let genkendelige. Univets kræsen for detaljerne, både på det funktionelle og æstetiske niveau, har derfor udmøntet sig i et sortiment af beskyttelsesbriller, hvor komfort, sikkerhed og design går op i en højere enhed.

Så med Univets briller er du garanteret sikker med stil!

Beskyttelsesgoggle med visir

Beskyttelsesgoggle med visir. Tåler en slagstyrke på 432 km/t, selv ved ekstreme temperaturer, og dermed giver Univets beskyttelsesbrille med visir en meget sikker beskyttelse.

Den store panoramiske linse gør det muligt at bære almindelige briller under gogglen.

Det indirekte ventilationssystem sikrer certificeret beskyttelse mod dråber og sprøjt.

Det er muligt at bære både CleanSpace halvmaske og AIR+ støvmaske under visiret.

Sikkerhedsgoggle 6X1

Hybrid mellem beskyttelsesbrille og goggle. Multi-justerbare stænger.

36 WWW.iTOOLS.DK SIKKERHED SIKKERHED 3 3
DB.nr.: 1914787 6X3000000A+ |
DB.nr.: 1903453 6X1.00.00.00 | Varenr.: Varenr.: 36

Beskyttelsessbrille 505UP

Let og komfortabel beskyttelsesbrille, klare glas.

Beskyttelsessbrille 505UP Mørk

Let og komfortabel beskyttelsesbrille, røgfarvede glas.

Beskyttelsessbrille 505UP Gul

Let og komfortabel beskyttelsesbrille, gule glas.

DB.nr.: 1903339 505U.00.00.00

Beskyttelsessbrille 505UP Blå

Let og komfortabel beskyttelsesbrille, blåt glas.

DB.nr.: 1903358 505U.00.00.02

Beskyttelsessbrille 506UP

Komfortabel beskyttelsesbrille, justérbare stænger

DB.nr.: 1991571 505U.00.00.37

Beskyttelsessbrille 5X3 Klar

High-End beskyttelsesbrille, ekstra god komfort.

DB.nr.: 1903360 506U.03.00.00

Beskyttelsessbrille 5X3 Orange

High-End beskyttelsesbrille, ekstra god komfort.

DB.nr.: 1903359 505U.00.00.19

Beskyttelsessbrille 516

Basic-model. Beskyttelsesbrille i moderne design.

DB.nr.: 1903361 516.01.00.00

Beskyttelsessbrille 5X7 Overspec

Beskyttelsesbrille til at bære foran alm. briller med styrke.

DB.nr.: 1903362 5X3.01.35.00

Sikkerhedsgoggle 6X3

Passer t. visir 6X3F. Med klart glas.

DB.nr.: 1903444 5X3.03.33.04

Sikkerhedsgoggle 6X3F

Passer t. visir 6X3F. Med mørkt glas.

DB.nr.: 1903450 5X7.01.00.00

Sikkerhedsvisir 6X3F

DB.nr.: 1902318 6X3.00.00.00 |

Reserveglas

DB.nr.: 2145540 042117 |

DB.nr.: 1939338 6X3.00.00.05

Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

DB.nr.: 1902369 6X3F.01.00

37 37 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 UNIVET
Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.:

Optrel svejsehjelme Det har aldrig været mere behageligt at svejse

Optrel fra Schweiz er formodentlig verden bedste og mest innovative producent af svejsehjelme. Siden 1986 har deres enestående udviklingsafdeling gang på gang formået at rykke grænserne for, hvordan man kan forbedre optikken i svejsehjelme.

• De var de første til at udvikle en optik, der åbner til DIN 2,5.

• Optrel er de eneste, som har udviklet en panorama-optik, der giver et 6 gange større synsfelt.

• Og nu har Optrel overgået sig selv og udviklet en svejsehjelm, som åbner til DIN 2.0 og har en ufattelig god farvegengivelse.

Optrels produkter er tilligemed simpelthen bare lækre og utrolig brugervenlige. Vi er derfor stolte af, at Optrel har valgt iTOOLS som deres danske distributionspartner. Optrel og iTOOLS er et perfekt match, da vi deler væsentlige værdier: Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, vi har dig som bruger i højsædet; vi udvikler kun produkter, der gør arbejdet nemmere, hurtigere og mere sikkert, og vi hviler ikke på laurbærbladene, men arbejder utrætteligt på, at udvikle os selv.

swiss made
SIKKERHED SIKKERHED 3 3 38 WWW.iTOOLS.DK WWW.iTOOLS.DK

PANORAMAXX CLT

Optrel svejsehjelme

Panoramaxx CLT kombinerer det bedste fra Optrels sublime svejsehjelme: et stort synsfelt, DIN på blot 2,0 i åben tilstand og en lav vægt på blot 600 gram.

Med den nye Crystal Lens Technology (CLT) opnåes samme visuelle indtryk som gennem et almindeligt vindue. Faktisk er 92% af det synlige farvespektrum det samme som gennem et vindue. Så nu kan du se klart både før, under og efter svejsning. Panoramaxx CLT åbner, som en af de eneste hjelme på markedet, til lysniveau DIN 2.0.

Med sin autopilot-funktion tilpasser hjelmen sig i lukket tilstand fuldstændig automatisk, til skiftende lysforhold mellem DIN 4-12, og du opnår det klareste syn under svejsning, uden at skulle indstille noget manuelt.

Hjelmen er konstrueret med udskæring til næsen, som bringer svejsekassetten tættere på øjnene, hvilket øger synsfeltet mere end 6 gange, og gør, at du bedre kan orientere dig.

Panoramaxx har slibefunktion, der enkelt aktiveres ved tryk på en knap på siden af hjelmen.

Den har også punktsvejsningsfunktion og Twilight-funktion, som eliminerer generne ved efterglødning.

Du slipper for batterier, da Panoramaxx drives af solceller efter den er ladet op.

2 års garanti på svejsekassetten.

DIN 2,0 - 12

Batteri Solcelle samt opladning via. Mikro-USB

Vægt 600 g

Synsfelt:

PANORAMAXX SYNSFELT 600%

STANDARD SYNSFELT 100%

39 39 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 OPTREL
PANORAMAXX CLT
Letvægts-
Crystal Lens Technology True Color Autopilot DIN 4 - 12
hjelm DB.nr.: 2152362 | 1010200
Varenr.:
NYHED Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

CRYSTAL 2.0

Med Crystal 2.0 fra Optrel kan du nu for første gang opleve en svejsehjelm med den nye Crystal Lens Technology (CLT). Med den nye teknologi opnåes samme visuelle indtryk som gennem et almindeligt vindue. Faktisk er 92% af det synlige farvespektrum det samme som gennem et vindue. Så nu kan du se klart både før, under og efter svejsning. Crystal 2.0 åbner som en af de eneste hjelme på markedet til lysniveau DIN 2.0.

Med sin autopilot-funktion tilpasser hjelmen sig i lukket tilstand fuldstændig automatisk til skiftende lysforhold mellem DIN 4-12, og du opnår det klareste syn under svejsning uden at skulle indstille noget manuelt.

Den superbehagelige hjelm vejer kun 497 gram og har en varmereflekterende coating, så du holder hovedet koldt under svejsning. Arbejdstemperatur mellem -10°C til + 70°C.

2 års garanti på svejsekassetten.

40 40 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 OPTREL OPTREL
DB.nr.: 2138513 | 1006900 Varenr.:
Industristandarden Crystal Lens Teknologi
CLEANSPACE PASSER PERFEKT MED OPTREL CLEANSPACE PASSER PERFEKT MED OPTREL
Optrels nye Crystal Lens Technology (CLT) gengiver virkelighedens farver. Her kan andre topkvalitetshjelme ikke følge med. CRYSTAL 2.0 Crystal 2.0 inkl. Turboværn TH3P
4530050
DB.nr.:
Crystal 2.0 fåes også i version med Turboværn med TH3P-filter. Varenr.:
2138514 |

VEGAVIEW 2.5

VEGAVIEW 2.5

Vegaview 2.5 har, i åben tilstand, et virkeligt klart glas (DIN 2,5). Du har derfor et rigtig godt syn i åben tilstand. Og med True-color-optik, et specialudviklet UV/IR-filter, får du også en fantastisk farveopfattelse.

Beskytter i lukket tilstand fra DIN 8 til 12 (justeres trinløst). Trinløs indstilling af lukkefunktion fra 0,05 til 1,0 sekund.

Du kan indstille både følsomheden og forsinkelsen.

Vegaview har slibefunktion, der enkelt aktiveres ved tryk på en knap på siden af hjelmen.

Multijustérbart hovedbånd/inderhjelm, så du kan placere svejsekassetten korrekt ift. dine øjne.

2 års garanti på svejsekassetten.

41 41 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 OPTREL
DIN
DIN
DB.nr.: 1903078 | 1006600 Varenr.: Industristandarden
Crystal 2.0
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

TILBEHØR TIL CRYSTAL 2.0 & VEGAVIEW 2.5

glas med styrke til din Optrel Crystal 2.0 eller din

42 42 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 OPTREL Glas med styrke +2,50 +2,00 +1,50 +1,00 Udskifteligt
Vegaview 2.5 svejsehjelm. Fåes med styrke fra +1,00 til +2,50. DB.nr.: 1903103 5000050 | DB.nr.: 1903104 5000051 | DB.nr.: 1903105 5000052 | DB.nr.: 1903106 5000053 | DB.nr.: 1998048 5000001 | Indvendigt beskyttelsesglas Indvendigt beskyttelsesglas til Crystal 2.0 & Vegaview 2.5, 5 stk. Frontglas Frontglas til Crystal 2.0 & Vegaview 2.5, 5 stk. DB.nr.: 1903107 5000212 | Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.:
Hovedbånd Hovedbånd til Crystal 2.0 & Vegaview 2.5 DB.nr.: 2138544 5003250 | Varenr.:

PANORAMAXX 2.5

Optrel svejsehjelme

Den nye Optrel Panoramaxx giver et 6 gange så stort synsfelt sammenlignet med standard-svejsehjelme, men er stadig en letvægter med sine kun 550 gr.

Konstruktionen med udskæring til næsen bringer svejsekassetten tættere på øjnene, hvilket øger synsfeltet mere end 6 gange, og gør, at du bedre kan orientere dig.

Panoramaxx har, i åben tilstand, et virkeligt klart glas (DIN 2,5). Du har derfor et rigtig godt syn i åben tilstand. Og med True-color-optik, et specialudviklet UV/IR-filter, får du også en fantastisk farveopfattelse.

Den indbyggede "autopilot" aflæser selv lysforholdene og indstiller automatisk mellem DIN 5 og 12 (kan deaktiveres for manuelt valg mellem DIN 7 og 12).

Panoramaxx har slibefunktion, der enkeltaktiveres ved tryk på en knap på siden af hjelmen.

Den har også punktsvejsningsfunktion og Twilight-funktion, som eliminerer generne ved efterglødning.

Du slipper for batterier, da Panoramaxx drives af solceller efter den er ladet op.

2 års garanti på svejsekassetten.

600%

100%

Panoramaxx fåes også i version med Turboværn med TH3P-filter.

43 43 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 OPTREL OPTREL 2
STANDARD SYNSFELT
PANORAMAXX SYNSFELT
DB.nr.: 1935348 | 1010000 Synsfelt: Varenr.:
Panoramaxx inkl. Turboværn TH3P
4550550
PANORAMAXX
OPTREL Der
| Varenr.:
2.5
tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Clearmaxx er den nye, fuldbeskyttende letvægts-slibeskærm fra Optrel, som med sit panoramaudsyn er ideel til alle former for slibning og højtryksrensning.

Clearmaxx slibeskærmen vejer kun 330 gram og den ergonomiske pasform gør den yderst behagelig i brug.

Ideel til:

• slibning

• højtryksrensning

• metalarbejde

• landbrugsarbejde

• fødevareindustri

• træbearbejdning

Clearmaxx

Optrel Clearmaxx med turboværn Visir med turboværn, som giver en TH3-klassificeret beskyttelse (EN12941).

Optrels e3000X renser luften igennem et P3-filter og skifter luften inde i visiret. Dermed opnås en god beskyttelse mod partikler, bakterier og vira i dråbeform.

Optrel Clearmaxx med turboværn giver 10 x højere beskyttelse end en almindelig FFP3-maske og 40 x

højere beskyttelse end en almindelig FFP2-maske. Derudover er begge øjne beskyttet.

Velegnet til:

• Sundhedsfag (læger, tandlæger, klinik assistenter, fysioterapeuter, etc.)

• Servicefag (frisører, farmaceuter, tatovører etc.)

44 44 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 OPTREL OPTREL
CLEARMAXX
|
EN12941 godkendt. DB.nr.: 2076089
1100000 Varenr.:
CLEARMAXX
LETVÆGT! BLOT 330 GRAM
Clearmaxx inkl. Turboværn TH3P
4900255 |
DB.nr.: 2138518
fåes også i version med Turboværn med TH3P-filter.
Varenr.:
NYHED

TILBEHØR TIL PANORAMAXX & CLEARMAXX

Glas med styrke, Panoramaxx

Udskifteligt glas med styrke til din Optrel Panoramaxx svejsehjelm. Fåes med styrke fra +1,00 til +2,50.

Frontglas, Panoramaxx

Frontglas, Panoramaxx, 5 stk.

Indvendigt beskyttelsesglas

Indvendigt beskyttelsesglas til Panoramaxx, 5 stk.

DB.nr.: 1998058 5000270 | Varenr.:

Næsepude til Panoramaxx

Optrel næsepude, 2 stk.

+1,00

DB.nr.: 1998050 5000150 |

+1,50

Varenr.:

DB.nr.: 1998051 5000151 |

+2,00

Varenr.:

DB.nr.: 1998056 5000152 |

+2,50

Varenr.:

DB.nr.: 1998057 5000153 | Varenr.:

Frontglas til Clearmaxx

Frontglas, Clearmaxx. Både i klart og DIN 3 DIN 5

DB.nr.: 1998061 5003600 |

Varenr.: Varenr.: Varenr.:

DB.nr.: 1998049 5000010 |

Hovedbånd, Panoramaxx & Clearmaxx

Hovedbånd til Panoramaxx og Clearmaxx

DB.nr.: 1998060 5003263 |

Beskyttelsesfolie til Clearmaxx

Beskyttelsesfolie til Clearmaxx, 10 stk.

Klart, 10 stk.

DB.nr.: 2138539 5000038 |

Varenr.:

Mørkt (DIN 3), 2 stk.

DB.nr.: 2138543

|

Varenr.:

Mørkt (DIN 5), 2 stk.

DB.nr.: 2138542

|

Varenr.:

DB.nr.: 2138540 5000039 |

Varenr.:

45 45 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 OPTREL OPTREL
5000049
5000048
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

OPTREL e3000/e3000X TURBOVÆRN

Den optimale beskyttelse mod støv og røg opnår du ved, at bære vores CleanSpace2 TM3-turboværn under svejsehjelmen (se gerne side 30). Men sværger du til et integreret system med bæltemotor og konstant luftflow, så er Optrels eget turboværn det oplagte valg.

Monteret med Optrels svejsehjelme og beskyttelsesvisir lever turboværnet op til den højest mulige klassificering indenfor kategorien (TH3) og har en nominel beskyttelsesfaktor på 500, dvs. at luften er 500 gange renere inde i svejsehjelmen/visiret end udenfor.

e3000X-turboværnet har fantastiske specifikationer som 18 timers driftstid og op til 240 liter luft/min. Optrel

Nominel beskyttelsesfaktor 500 (TH3)

TH3P R SL

Luftstrøm

Vægt

Driftstid

TURBOVÆRN

har også gjort meget for at forbedre ergonomien og komforten: Vægten er relativt lav og svejsehjelmene er designet, så luften blæses blidt ind ved mund og næse, samt – hvis du ønsker det – forbi panden for at køle dig ned. Det gennemtænkte luftflow sikrer også, at du slipper for tørre og irriterede øjne.

Turboværnet sælges som kit sammen med en svejsehjelm/beskyttelsesvisir, en smart bæltekrog og en svejsehjelmtaske.

Crystal 2.0 inkl. Optrel turboværn

Panoramaxx inkl. Optrel turboværn Clearmaxx inkl. Optrel turboværn

Niveau 1: Min. 170 l/m

Niveau 2: Min. 210 l/m

Niveau 3: Min. 240 l/m

1,56 kg (inkl. TH3P filter, bælte og batteri)

Niveau 1: 18 timer

Niveau 2: 16 timer

Niveau 3: 13 timer

Driftstemperatur -5°C til +55°C

Godkendelser EN 12941:1998 + A1:2003 + A2:208

TH3P R SL-filter til Optrel turboværn

TH3P R SL-filter til e3000/e3000X

Forfilter Forfilter til Optrel e3000/e3000X, 50

Luftslange til Optrel turboværn

Luftslange til Optrel e3000/e3000X. Længde: 0,7 m

Beskyttelsesfuteral til luftslange

Beskyttelsesfuteral til luftslange til Optrel e3000/e3000X.

46 46 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 OPTREL OPTREL
DB.nr.: 2138520 4088100 |
DB.nr.: 2138522 4551020 |
stk. DB.nr.: 2138521 4088101 |
DB.nr.: 2138524 4551021 | Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: DB.nr.: 2138515 4550550 | Varenr.: DB.nr.: 2138518 4900255 | Varenr.: DB.nr.: 2138514 4530050
| Varenr.:
Filter

WELDCAP

WELDCAP RC 3/9-12

Kernen i dette innovative produkt er den specialudviklede svejsekassette med udskæring til næsen. Svejsekassetten kommer tættere på øjnene, og det betyder, at synsfeltet bliver 2,7 gange større! Synsfeltet bliver forøget både lodret og vandret, og det betyder mere sikker og hurtigere svejsning.

Optrel weldcap® vejer kun 400 gram, så den er absolut letvægt. Da svejsekassetten er tættere på øjnene, er vægten placeret mere centralt, hvilket giver større stabilitet og bedre balance. Konstruktionen eliminerer desuden trykpunkter og reducerer belastningen af din nakkeregion.

Optrel weldcap® er en svejsecap med automatisk nedblænding. Den kombinerer fordelene ved en let, komfortabel cap og en komplet svejsehjelm.

Kombinationen af plast og tekstiler er unik. Den er blød dér, hvor den skal være komfortabel, og stærk, hvor den skal kunne tåle mosten.

Med indstilling fra DIN 9 til 12 og mulighedfor at låse i DIN 3, kan svejsecap´en anvendes til de fleste svejseopgaver, og du får godt udsyn og lys til opgaverne. Muligheden for at låse i DIN 3 gør også Optrel weldcap® velegnet til slibeopgaver.

2 års garanti på svejsekassetten.

47 47 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 OPTREL OPTREL 2
WELDCAP RC 3/9-12 Bump Svejsecap weldcap RC 3/9-12 med Bump cap
1008001
Indvendigt beskyttelsesglas, weldcap Indvendigt beskyttelsesglas til weld-
DB.nr.: 1903084 |
1008000
DB.nr.: 1903085
|
cap, 5 stk.
Frontglas Frontglas til
DB.nr.: 2138541 5000040 |
weldcap, 5 stk.
Næsepude Næsepude til weldcap, 2 stk.
5002700
Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.:
DB.nr.: 1903115
5000260 |
DB.nr.: 1998059
|
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Optrel hjelmrygsæk

Rummelig rygsæk med plads til svejsehjelm og andre værnemidler.

Komfort nakkebånd

Komfort nakkebånd til hovedbånd, til Crystal 2.0, Vegaview 2.5, Panoramaxx og Clearmaxx. 2 stk.

TILBEHØR

Komfort pandebånd

Komfort pandebånd til hovedbånd, til Crystal 2.0, Vegaview 2.5, Panoramaxx og Clearmaxx. 2 stk.

Optrel hjelmtaske

Rummelig bæretaske med plads til svejsehjelm og andre værnemidler, f.eks. CleanSpace

Halsbeskyttelse

Halsbeskyttelse i kernelæder til Crystal 2.0, Vegaview 2.5 og

Hoved-/nakkebeskyttelse

Hoved-/nakkebeskyttelse i læder til Crystal 2.0, Vegaview 2.5 og

IsoFit-hovedbånd

Oplev den optimale komfort med et IsoFit-hovedbånd. Behagelig polstring og multi-justérbar. Passer perfekt på alle hoveder. Kan monteres på alle svejsehjelme fra Optrel.

48 48 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 OPTREL OPTREL
DB.nr.:
5004073 |
1998063
DB.nr.: 1998062 5004020 | DB.nr.: 1903086 4028015 |
DB.nr.: 1998047 4028016 |
Panoramaxx.
Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.:
DB.nr.:
8000100 |
2138545
DB.nr.:
8000110 |
2005029
Varenr.: Varenr.: DB.nr.: 2177232 | 5003291 Varenr.: NYHED
SIKKERHED SIKKERHED 3 49 OPTREL 3 Der
tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

FENTO knæbeskyttere

Bliv dine knæ- og rygsmerter kvit!

FENTO knæbeskyttere giver dig optimal beskyttelse af knæet. Udformningen og det kileformede indlæg af memory skum fordeler trykket over knæ og underben og sikrer, at kroppen indtager en mere korrekt og bekvem kropsholdning.

Du aflaster dermed både ryg og lænd, og kan således forebygge rygproblemer.

Brede elastikbånd giver optimal stabilitet og generer ikke i knæhasen

Knæbeskytterne er udviklet i samarbejde med en speciallæge i knæ- og rygproblemer; og med deres lave vægt og åndbare, fugtabsorberende indlæg er de utrolige behagelige at have på.

SIKKERHED 50 SIKKERHED WWW.iTOOLS.DK 3
3
EN 14404

FENTO POCKET til indstik

Åndbar, heavy-duty knæbeskytter til indstik. Passer til de fleste bukser med indstikslomme. Vejer kun 140gr./ stk.

FENTO ORIGINAL

Ekstra robust konstruktion og med udskiftelige indlæg. Vejer kun 250 g/ stk.

FENTO MAX

Ekstra robust konstruktion og med udskiftelige indlæg.

DB.nr.: 1915848

|

DB.nr.: 1975134 901510 |

Stropper til FENTO ORIGINAL

Stropper til FENTO MAX

Ergonomisk kile for unik fordeling af trykket

3D fugtighedsregulerende stof Åndbar

Komfortabel og holdbar

Vandtæt og kraftig Passer i alle bukser

DB.nr.: 2006663 280100 |

FENTO BOARD

Robust og fleksibel konstruktion, velegnet til ujævne overflader. Skridsikkert design.

Ekstra elastikremme (2 stk.) til FENTO ORIGINAL knæbeskyttere

Ekstra elastikremme (4 stk.) til dine FENTO MAX knæbeskyttere.

DB.nr.: 2270509

|

Kappe til FENTO ORIGINAL & MAX

Minimerer indtrængning af vand o.lign.

DB.nr.: 1742561

|

Stropper med clips FENTO ORIGINAL

Robust elastik og en solid clip (2 stk.) til FENTO ORIGINAL knæbeskyttere.

DB.nr.: 1742562 901340 |

Stropper med clips FENTO MAX

Robust elastik og en solid clip (4 stk.) til FENTO MAX knæbeskyttere.

DB.nr.: 2162045 280207 |

Erstatningsindlæg, FENTO ORIGINAL

Består af både beskyttelsespude ved knæ og ergonomisk kile ved skinne-

DB.nr.: 2162046 280407 |

Erstatningsindlæg til FENTO MAX

Består af både beskyttelsespude ved knæ og ergonomisk kile ved skinne

51 51 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3 FENTO
901480
901330
280500
DB.nr.: 1991547 901520
Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.:
|
901540 | Varenr.: DB.nr.: 2080995
901530 | Varenr.: DB.nr.: 2080994 NYHED NYHED NYHED
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

iTOOLS skærehandske Cut F Plus

Undgå ubehagelige snitsår og, i værste fald, varige mén med iTOOLS skærehandsken, der er udviklet specielt til gulvlæggere!

SIKKERHED 52 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3

Flere og flere byggepladser og større gulvlæggerfirmaer stiller krav til brug af skærehandsker ved arbejde, hvor der er risiko for snitskader. Mange erhvervsskoler, herunder Gulvskolen i Viborg, følger trop, så de unge kan blive oplært med endnu en god sikkerhedsrutine.

iTOOLS bifalder alle indsatser, der kan forbedre arbejdsmiljøet og forhindre arbejdsskaber. Men vi ved fra vores egne erfaringer med skærehandsker, at de sædvanlige handsker med høj beskyttelse mod gennemskæring er lidt ufleksible og fjerner noget af fingerspidsfornemmelsen.

Derfor har vi udviklet en skærehandske, specielt til gulvlæggere, som er utrolig bekvem at arbejde med!

• Højeste klassifikation (”F”) mht. gennemskæring

• Skæreforstærkning mellem tommel- og pegefinger

• Super fleksibel; præcis som en montagehandske

• Håndflade med foam-nitril giver god gribeevne

• Kan anvendes på Touch-skærm

• Sømløs 15 gauge UHMWPE-strik

• 100% fri for skadelig kemi (OEKO-TEX® Standard 100)

• Certificeret iht.

EN388:2016+A1:2018 og ANSI A6

• Fås i de 4 mest gængse størrelser (8, 9, 10, 11)

Slidstyrke Niveau 4 (min. 0 max. 4)

Skæremodstand Niveau X (min. 0 max. 5)

Iturivning Niveau 4 (min. 0 max. 4)

Stikmodstand Niveau 3 (min. 0 max. 4)

Gennemskæring Niveau F (min. A max. F)

Skærehandske iTOOLS Cut F Plus

Str. 8, 1 par

Str. 9, 1 par

Skærehandske

Str. 10, 1 par

Str. 11, 1 par

53 SIKKERHED 53 SIKKERHED 3 WWW.iTOOLS.DK 3
405060 Varenr.: iTOOLS Cut F Plus 405040 Varenr.: Skærehandske iTOOLS Cut F Plus 405030 Varenr.: Skærehandske iTOOLS Cut F Plus 405050 Varenr.: EN388:2016 Testdata Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.
54 COLLOMIX BLANDEUDSTYR 4 WWW.iTOOLS.DK 4 BLANDEUDSTYR
BLANDEUDSTYR 55 4 INDHOLD BLANDEUDSTYR AQIX VANDDOSERINGSENHED RØREVÆRK PISKERIS / OMRØRER BLANDEMASKINER Rotationsblander | Tvangsblander | Transportvogn MIXER CLEAN RENGØRINGSSPAND BETONSLIBER TILBEHØR Sugestragt | Blandekar | Adapter iMIX DISSOLVER Blandeaksel | Dissolver-skiver BLANDESTATION & VOGNE Blandestation | Tipvogn | Blandekar 57 58 60 64 66 66 67 68 69 WWW.iTOOLS.DK

Collomix har siden 1974 udviklet og produceret røreværk, tvangs- og spandeblandere til krævende håndværkere, der forlanger holdbart og effektivt blandegrej.

Collomix er tysk topkvalitet fra øverste hylde; de 100 medarbejdere i Gaimersheim udvikler og producerer alt selv – også elektromotorerne. Det er din garanti for, at udstyret ikke brænder af og lader dig i stikken ude på pladsen.

Collomix og iTOOLS er et godt match på flere planer: Ligesom vi, så bruger Collomix’ udviklere utrolig meget tid på at være ude på byggepladserne for at få hands-on-erfaring, tilbagemeldinger på deres udviklings-

arbejde og inspiration til yderligere forbedringer. Collomix har, som vi, også ergonomien i højsædet. Det er ikke nok, at blandemaskinerne er holdbare og veldesignede. De skal også være behagelige at arbejde med. Når du bruger et røreværk fra Collomix, så vil du forstå, hvorfor det koster lidt mere end andre professionelle røreværker:

• Der er brugt rigtig mange kræfter på at udvikle et behageligt greb med betjeningsvenlige knapper.

• Højden er optimeret for maksimal arbejdskomfort.

• Ekstra motorkraft, så du bliver hurtigere færdig.

Alt sammen for, at du kan arbejde med mindst mulig anstrengelse.

Siden 2004 har professionelle håndværkere både arbejdet mere effektivt og mere ergonomisk korrekt med iTOOLS-produkterne.

Herunder vores blandestation til ubesværet blanding og udlægning af op til 75 kg flydespartel, og vores iMIX-blandesystem til optimal blanding af alle flydende materialer.

COLLOMIX BLANDEUDSTYR 4 WWW.iTOOLS.DK 4
COLLOMIX BLANDEUDSTYR
56

AQiX vanddoseringsapparat

Tryk blot på en knap og det nye doseringsaparat AQiX fra Collomix gør det muligt at dosere den præcise mængde vand, der kræves for at blande et hvilket som helst materiale. Når du bruger AQiX får du altid den mængde vand, som er forskrevet af materialeproducenten, hvilket sikrer en ensartet kvalitet i dine blandinger. Især med moderne sækkevarer som f.eks. tyndtflydende mørtel, flydespartel og fliseklæb er nøjagtig dosering af vand afgørende.

Tilslut let og enkelt den batteridrevne vandoseringsenhed til din vandslange og indtast den ønskede mængde vand via displayet. AQiX slukker

automatisk, så snart den indtastede mængde er nået. Ved at bruge AQiX opnår du en ensartet, høj materialekvalitet ved hver blanding. Du kvalitetssikrer dit arbejde, forhindrer mulige konstruktionsfejl og reducerer desuden vandforbruget. Doseringsmængde 0,3 - 99 l - i intervaller af 0,1 l

± 0.05 l*

38.3 l/min (ved 6 bar)

COLLOMIX BLANDEUDSTYR 4 57 WWW.iTOOLS.DK 4
Præcision
Gennemstrømningshastighed
Arbejdstryk 2-6 bar Dimensioner 260 mm (L) x 82 mm (B) x 140 mm (H) Vægt 688 g
DB.nr.: 2106719 | 19042 Varenr.: (2X AA BATTERIER)
SKIFTE
MULIGHED FOR
AT
TILKOBLING
*
10
Kvalitetssikring og dokumentation har aldrig været lettere.
mellem 0.3 og
l AQiX
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer. 2 MEMORY-FUNKTIONER

Collomix røreværk Xo1 R HF, 1150W

Collomix Xo1 R er en kompakt, kraftfuld og let maskine med 1 gear til mindre blandeopgaver op til 40 liter.

lering med elektronisk afbryder.

Xo røreværkerne er ergonomisk designet og skåner kroppen. Med den smarte HEXAFIX-lynkobling er det nemt at skifte omrører uden værktøj. Vægt (inkl.

Kendetegnede for røreværk fra Collomix, så har Xo1 R en effektiv og holdbar motor samt hastighedsregu-

Collomix Xo4 R er en robust maskine med to gear, som kan klare blandeopgaver op til 65 liter.

Xo4 R er udstyret med en effektiv og holdbar motor samt hastighedsregulering med elektronisk afbryder.

Xo-røreværkerne er ergonomisk designet og skåner kroppen. Med den smarte HEXAFIX-lynkobling er det nemt at skifte omrører uden værktøj.

kg

watt

(med belastning) op til 450 / 640

Collomix Xo6 R er et kraftigt røreværk. Udstyret med to gear og klarer de krævende opgaver på byggepladsen. Blandeopgaver op til 90 liter.

smarte HEXAFIX-lynkobling er det nemt at skifte omrører uden værktøj.

Kendetegnede for røreværk fra Collomix har Xo6 R en effektiv og holdbar motor samt hastighedsregulering med elektronisk afbryder. Vægt (inkl. MK 160 HF piskeris)

Xo-røreværkene er ergonomisk designet og skåner kroppen. Med den

kg

watt Omdrejninger/min. (med belastning) op til 410 / 580

58 COLLOMIX BLANDEUDSTYR 4 WWW.iTOOLS.DK 4
RØREVÆRK
piskeris) 5,3
Gear 1 Effekt 1150 watt
Blandemængde i liter 40 DB.nr.: 2106592 | 25100 Varenr.: Collomix røreværk Xo4 R HF, 1500W DB.nr.: 2111792 | 25118 Varenr.: Collomix røreværk Xo6 R HF, 1750W DB.nr.: 2106708 | 25142 Varenr.:
WK 120 HF
kg
Omdrejninger/min. (med belastning) op til 640
6,2
Gear 2 Effekt 1500
Blandemængde i liter 65
Vægt (inkl. WK 140 HF piskeris)
Omdrejninger/min.
7,0
Gear 2
Blandemængde
Effekt 1750
i liter 90

RØREVÆRK

Collomix røreværk Xo55 R Duo HF, 1600W

Collomix Xo 55 Duo er et ekstremt kraftfuldt, solidt røreværk, som mestrer materialer af enhver viskositet, og som lever op til selv de højeste krav på byggepladsen. De modsatkørende rørestave tager den fysiske belastning væk fra brugeren og gør røreværket behageligt at bruge, og den opretstående arbejdsstilling bidrager til fremragende ergonomi.

Rotationshastigheden justeres trinløst, og røreværket har HEXAFIX kobling til hurtigt skift af rørestave og sikker transport.

Kraftig motor og gearkasse giver høj performance, og den elektroniske hastighedskontrol på de ergonomisk udformede håndtag giver sikker og fuld kontrol over blandehastigheden. Røreværket er solidt bygget og har gummibuffere, så det sikkert kan sættes til side.

Piske-retningen vendes ved ombytning af de farvekodede piskeris. Dette gøres let med HEXAFIX-lynskiftekoblingen. Ved tunge materialer blandes fra bund til top og ved mere flydende materialer blandes fra top til bund.

Skift lynhurtigt blanderetning med HEXAFIX-lynskiftekoblingen.

Blanderetning: Fra bund til top

Blandematerialet trækkes fra bunden mod toppen for at falde langs blandekarets sider. Ideel til tørre blandinger som mørtel, beton og tyktflydende klæb.

Blanderetning: Fra top til bund

Blandematerialet tvinges fra overfladen mod bunden så klumper og luftbobler forsvinder. Ideel til tyndtflydende blandinger, maling, flydespartel, epoxy og lak (topcoat).

COLLOMIX BLANDEUDSTYR 4 59 WWW.iTOOLS.DK 4
Vægt (inkl. MKD 140 HF piskeris, et par) 8,8 kg Gear 1 Effekt 1600 watt Omdrejninger/min. (med belastning) op til 450 Blandemængde i liter 90 DB.nr.: 2106709 | 25160 Varenr.:
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

PISKERIS / OMRØRER

Vælg det rette piskeris

Maling

Lim, flydende

Flydespartel

Fliseklæb, tyndtflydende

Fliseklæb, tyktflydende

Flisefuge / Epoxyfuge

Sand / Spartelmasse

Mørtel / Epoxymørtel

Beton

Epoxy, PUR mv.

Lak (topcoat)

Mikrocement

3 typer tilslutning

Collomix's forskellige piskeris leveres med tre forskellige tilkoblingstyper: S, M14 og HEXAFIX.

• S er en traditionel 6-kant som passer i en borepatron (10 mm eller 13 mm)

• M14-gevind til røreværk af både nyere og ældre dato.

• Samt HEXAFIX-lynkoblingen som hurtig og enkelt giver dig mulighed for at udskifte omrøreren uden brug af værktøj.

Godt valg / Bedste valg

M14 S HF

60 COLLOMIX BLANDEUDSTYR 4 WWW.iTOOLS.DK 4 FM LX DLX KR WK MK MKN MKD
6-kant til borepatron M14-gevind til røreværker 6-kant til HEXAFIX-system

PISKERIS / OMRØRER

M14 eller HEXAFIX?

Har dit røreværk en M14 tilslutning, men det optimale piskeris er udstyret med en HEXAFIX-lynkoblingen - eller omvendt?

Så findes der heldigvis to slags adaptere, som let kan monteres på

• M14 HEXAFIX

DB.nr.: 2111078 | Varenr.: 49517-000

DB.nr.: 2106595 | Varenr.: 49582-000

HEXAFIX M14 Varenr.: 49582-000 Varenr.: 49517-000

HEXAFIX M14

COLLOMIX 4 61 WWW.iTOOLS.DK 4 BLANDEUDSTYR
HEXAFIX M14
DIAMETER MÆNGDE TILSLUTNING S (10 mm) 0-5 L 60 mm FM 60 S DB.nr.: 2137322 | Varenr.: 40880-000 S (10 mm) 5-10 L 80 mm FM 80 S DB.nr.: 2111969 | Varenr.: 40881-000 S (13 mm) 10-25 L 100 mm FM 100 S DB.nr.: 2111970 | Varenr.: 40882-000 S (13 mm) 20-30 L 120 mm FM 120 S DB.nr.: 2137395 | Varenr.: 40883-000 HEXAFIX 20-30 L 120 mm FM 120 HF Xo 1 R DB.nr.: 2137396 | Varenr.: 40102-000 M14 10-25 L 100 mm FM 100 M Xo 1 R DB.nr.: 2137398 | Varenr.: 40884-000 M14 20-30 L 120 mm FM 120 M Xo 1 R DB.nr.: 2137399 | Varenr.: 40886-000 FM
MODEL ANBEFALET RØREVÆRK
DIAMETER MÆNGDE TILSLUTNING S (10 mm) 0,5-15 L 70 mm LX 70 S DB.nr.: 2137517 | Varenr.: 40030-000 S (10 mm) 5-15 L 90 mm LX 90 S DB.nr.: 2137518 | Varenr.: 40950-000 S (13 mm) 15-25 L 120 mm LX 120 S DB.nr.: 2137519 | Varenr.: 40960-000 HEXAFIX 15-25 L 120 mm LX 120 HF Xo 1 R DB.nr.: 2111794 | Varenr.: 40108-000 M14 15-25 L 120 mm LX 120 M Xo 1 R DB.nr.: 2111794 | Varenr.: 40970-000 LX Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.
MODEL ANBEFALET RØREVÆRK

PISKERIS / OMRØRER

62 COLLOMIX BLANDEUDSTYR 4 WWW.iTOOLS.DK 4
MODEL ANBEFALET RØREVÆRK DIAMETER MÆNGDE TILSLUTNING S (10 mm) 0-7 L 70 mm WK 70 S DB.nr.: 2122426 | Varenr.: 41100-000 S (10 mm) 5-10 L 90 mm WK 90 S DB.nr.: 2111979 | Varenr.: 41200-000 S (10 mm) 5-10 L 90 mm WK 90 S/500 S DB.nr.: 2137600 | Varenr.: 41207-000 S (13 mm) 10-15 L 100 mm WK 100 S DB.nr.: 2137601 | Varenr.: 41258-000 S (13 mm) 15-25 L 120 mm WK 120 S DB.nr.: 2137602 | Varenr.: 41250-000 HEXAFIX 15-25 L 120 mm WK 120 HF Xo 1 R DB.nr.: 2111699 | Varenr.: 40112-000 HEXAFIX 25-35 L 135 mm WK 140 HF Xo 4 R DB.nr.: 2111788 | Varenr.: 40113-000 M14 15-25 L 120 mm WK 120 M Xo 1 R DB.nr.: 2132454 | Varenr.: 41269-000 M14 25-35 L 135 mm WK 140 M Xo 1 R DB.nr.: 2111984 | Varenr.: 41319-000 WK MODEL ANBEFALET RØREVÆRK DIAMETER MÆNGDE TILSLUTNING S (13 mm) 5-15 L 90 mm KR 90 S DB.nr.: 2137596 | Varenr.: 41621-000 S (13 mm) 15-25 L 120 mm KR 120 S DB.nr.: 2137597 | Varenr.: 41630-000 HEXAFIX 15-25 L 120 mm KR 120 HF Xo 1 R DB.nr.: 2111799 | Varenr.: 40120-000 HEXAFIX 25-35 L 140 mm KR 140 HF Xo 4 R DB.nr.: 2111801 | Varenr.: 40121-000 HEXAFIX 35-50 L 160 mm KR 160 HF Xo 6 R DB.nr.: 2111966 | Varenr.: 40122-000 M14 15-25 L 120 mm KR 120 M Xo 1 R DB.nr.: 2115445 | Varenr.: 41631-000 M14 25-35 L 140 mm KR 140 M Xo 4 R DB.nr.: 2137598 | Varenr.: 41635-000 M14 35-50 L 160 mm KR 160 M Xo 6 R DB.nr.: 2137599 | Varenr.: 41636-000 KR MODEL ANBEFALET RØREVÆRK DIAMETER MÆNGDE TILSLUTNING S (13 mm) 5-15 L 90 mm DLX 90 S DB.nr.: 2138103 | Varenr.: 40128-000 HEXAFIX 15-30 L 120 mm DLX 120 HF Xo 1 R DB.nr.: 2106710 | Varenr.: 40109-000 HEXAFIX 30-50 L 150 mm DLX 152 HF Xo 1 R DB.nr.: 2106711 | Varenr.: 40983-000 M14 15-30 L 120 mm DLX 120 M Xo 1 R DB.nr.: 2115444 | Varenr.: 40974-000 M14 30-50 L 150 mm LX 152 M Xo 4 R DB.nr.: 2138104 | Varenr.: 40984-000 DLX

PISKERIS / OMRØRER

COLLOMIX BLANDEUDSTYR 4 63 WWW.iTOOLS.DK 4
MODEL ANBEFALET RØREVÆRK DIAMETER MÆNGDE TILSLUTNING S (13 mm) 10-15 L 100 mm MK 100 S DB.nr.: 2138105 | Varenr.: 41700-000 HEXAFIX 15-25 L 120 mm MK 120 HF Xo 1 R DB.nr.: 2126240 | Varenr.: 40114-000 HEXAFIX 20-40 L 135 mm MK 140 HF Xo 4 R DB.nr.: 2111795 | Varenr.: 40115-000 HEXAFIX 30-60 L 160 mm MK 160 HF Xo 6 R DB.nr.: 2111797 | Varenr.: 40116-000 M14 15-25 L 120 mm MK 120 M Xo 1 R DB.nr.: 2138107 | Varenr.: 41719-000 M14 20-40 L 135 mm MK 140 M Xo 4 R DB.nr.: 2138109 | Varenr.: 41749-000 M14 30-60 L 160 mm MK 160 M Xo 6 R DB.nr.: 2135482 | Varenr.: 41759-000 MK MODEL ANBEFALET RØREVÆRK DIAMETER MÆNGDE TILSLUTNING HEXAFIX 15-25 L 120 mm MKD 120 HF Xo 1 R DB.nr.: 2111798 | Varenr.: 40117-000 MKN MODEL ANBEFALET RØREVÆRK DIAMETER MÆNGDE TILSLUTNING HEXAFIX 10-30 L 180 mm MKD 100 HF Xo 55 R duo DB.nr.: 2111992 | Varenr.: 44060-000 HEXAFIX 20-50 L 190 mm MKD 120 HF Xo 55 R duo DB.nr.: 2111994 | Varenr.: 44070-000 HEXAFIX 40-90 L 210 mm MKD 140 HF Xo 55 R duo DB.nr.: 2111996 | Varenr.: 44080-000 MKD
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

BLANDEMASKINER

Alsidig rotationsblander, der er særligt velegnet til plastiske og tyndtflydende materialer. Roterende blandespand plus hurtigkørende, centralt røreværk til hurtig blanding uden klumper. Som standard med 2 blandeværktøjer og kantafstryger. Lav vægt og mobil.

Til fliseklæb, armeringsklæb, spartelmasse, selvnivellerende spartelmasse, fliselim og fugemørtel.

Rotationsblander med drejende spand og faststående blandeværktøj. Enkel betjening og hurtigt resultat.

De korte blandetider giver også mulighed for større blandemængder uden problemer. Handy og mobil.

Til tunge, granulære blandinger som cement, beton (< 16 mm), epoxy/ kunstharpiksmørtel, drænmørtel, cementpuds, monokornmørtel.

Når specialisterne har brug for topeffekt til saneringsarbejde - til meget grundige blandinger på kort tid. Planetgear til maksimal kraftoverførsel, der kan skiftes mellem to hastigheder. Kantafstryger. Blandetider kan indstilles via timer. Høj kapacitet pr. time takket være udskiftelig blandespand.

Til belægning af industrigulve, betonsanering, flerkomponentsystemer (epoxy/PUR), crete, saneringspuds, nivelleringsmasser, støbemørtel osv.

64 COLLOMIX BLANDEUDSTYR 4 WWW.iTOOLS.DK 4
Collomix AOX-S Rotationsblander
Størrelse blandebeholder 65 L Maks. brugsvolume 40 L Vægt 51 kg DB.nr.: 2113262 | 37123 Varenr.:
DB.nr.: 2113260 | 37124
Collomix POX-S Rotationsblander
Varenr.:
Størrelse blandebeholder 65 L Maks. brugsvolume 40 L Vægt 48 kg
Tvangsblander DB.nr.: 2106712 | 39014
Collomix XM2
Varenr.:
Størrelse blandebeholder 65 L Maks. brugsvolume 50 L Vægt 105 kg

BLANDEMASKINER

Den praktiske allround-maskine til mange sækkevarer. Robust model med stålkar. 3-armet blandeværktøj til intensiv gennemblanding. Tandklinge til åbning af sække. Med udløb i bunden for enkel tømning. Støvsuger kan tilkobles. Let at rengøre.

Ideel til alle typer mørtel, cement, puds, beton (< 16 mm), terrazzo.

TILBEHØR TIL BLANDEMASKINER

Transportvogn til blandekar 65L

Transportvogn til 65L Collomix-blandekar. Anbefalet til AOX-S og POX-S.

COLLOMIX BLANDEUDSTYR 4 65 WWW.iTOOLS.DK 4
Collomix TMX 1000 Tvangsblander DB.nr.: 2113257 | 37080 Varenr.: Størrelse blandebeholder 100 L Maks. brugsvolume 80 L Vægt 131 kg Piskeris til POX-S Rotationsblander DB.nr.: 2138112 70190 | Varenr.: POX-S piskeris Piskeris til AOX-S Rotationsblander DB.nr.: 2138111 70151 | Varenr.: DB.nr.: 2138110 70149 | Varenr.: AOX-KR AOX-DLX Piskeris til XM2 Tvangsblander DB.nr.: 2138117 70157 | Varenr.: DB.nr.: 2138116 70155 | Varenr.: DB.nr.: 2138114 70153 | Varenr.: SR 160 M18 XM 195 M18 XM 160 M18
DB.nr.: 2106713 70183 | Varenr.:
tages
udsolgte varer.
Der
forbehold for ændringer, trykfejl og

Mixer-Clean rengøringsspand

Gør dit priskeris rent – hurtigt og enkelt!

Med Mixer-Clean fra Collomix har det aldrig været nemmere at holde sit grej i topform.

Når du er færdig med at blande materiale, så stikker du blot piskeriset i Mixer-Clean og trykker et øjeblik på powerknappen. Bagefter tømmer du spanden og er klar til næste opgave. Med rent værktøj, der holder længere.

Størrelse 30 L

Virker både til single og duo-piskeris.

• Robust spand

• Bærehåndtag

• 2 x børster

DIVERSE

Dimensioner 419 mm (H) x 380 mm (Ø)

Vægt 4,5 kg

Den perfekte all-round betonsliber til små og og mellemstore opgaver. En kraftfuld og kompakt betonsliber med et justerbart håndtag.

CMG 1700 er udstyret med et støvsug (Ø35 mm) og sammen med den udskiftelige støv lamelring kan du arbejde fri for irriterende og farligt støv.

Omdrejninger/min. 9600 min

Diameter, slibeskive 125 mm

Vægt 3.0 kg

66 COLLOMIX BLANDEUDSTYR 4 WWW.iTOOLS.DK 4
DB.nr.: 2112076 | 46002 Varenr.: NEM AT TØMME Betonsliber, Ø125, 1700W (uden kopskive) DB.nr.: 2111085 | 19200-001Varenr.: Effekt 1700 W / 230 V Rengjort på et øjeblik. Så kan du bruge din tid på vigtigere ting.

TILBEHØR

dust.EX sugetragt

Sugetragt med klemme. Fjerner støv under blanding.

Mixer-Clean rengøringsspand

Rengøringsspand med børster. Passer til alle Xo og Xo duo røreværk og piskeris.

Kul til røreværk

DB.nr.: 2111084 19040 | Varenr.:

Blandekar 65L

Collomix blandekar, 65L

DB.nr.: 2111076 46002 | Varenr.:

Collomix støvring

Collomix støvring til betonsliber. Ø125 mm, sæt.

Xo1 R

DB.nr.: 2112073 103180 | Varenr.:

Xo4 R, Xo6 R og Xo55 R duo

DB.nr.: 2112075 103190 | Varenr.:

Adapter fra M14 til HEXAFIX

DB.nr.: 2106715 60403 | Varenr.:

Adapter fra HEXAFIX til M14

DB.nr.: 2113138 19286 | Varenr.:

DB.nr.: 2111078 49517-000 | Varenr.:

COLLOMIX BLANDEUDSTYR 4 67 WWW.iTOOLS.DK 4
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

iMIX Dissolver for perfekt blanding

Den ultimative blandeløsning til alle flydende materialer. Ingen vil have klumper i sovsen. Derfor stammer den specielle udformning af dissolver-skiven fra fødevarebranchen, hvor det er alfa og omega, at ingredienserne bliver blandet ordentligt.

Der er heller ingen, der vil have klumper i spartelmassen eller malingen, så derfor tilbyder iTOOLS nu det første dissolversystem til byggebranchen! Du klikker enkelt dissolver-skiven på blandeakslen, og du kan nu opleve den mest effektive og grundige blanding.

Blandeakslen til Ø45 og Ø100-skiver passer til en 13 mm borepatron. Blandingsaksel til Ø150-skiver passer til M14 luftmixere og røreværk.

Fordelene

• Giver et perfekt resultat

• Minimalt sprøjt

• Næsten ingen luftbobler = færre pinholes

• Let at udskifte

(Uden skive)

IDEEL TIL

• Toplak

• Maling

• Olie

• Op til 10 kg epoxy/PU

• Spartelmasse

• Fliseklæb

• Fugemørtel

(Uden skive)

IDEEL TIL

• Epoxy og PU belægninger

• Flere typer membraner

• Fliseklæb

• Fugemørtel

• Industribelægninger

• 40 kg spartelmasse

68 COLLOMIX BLANDEUDSTYR 4 WWW.iTOOLS.DK 4 iTOOLS
iMIX DISSOLVER
DB.nr.: 2343039 103550 | DB.nr.: 2082236 103530 | DB.nr.: 1979087 103510 | DB.nr.: 2343041 103570 | DB.nr.: 1977872 103500 | DB.nr.: 2082235 103520 | Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: iMIX blandeaksel til Ø150-skiver iMIX blandeaksel til Ø100-skiver iMIX blandeaksel til Ø45-skiver iMIX dissolverskiver Ø45 (10 stk.) Varenr.: Varenr.: iMIX dissolverskiver Ø100 (10 stk.) iMIX dissolverskiver Ø150 (3 stk.) 13 mm 9 mm M14 IDEEL TIL • Maling • Olie • Op til 5 kg epoxy/PU • Microcement (uden skive) (uden skive) (uden skive)

BLANDESTATION & TIPVOGN

Blandekar 75 L

Blandekar, 75 liter. Til blandestation.

Denne komplette blandestation gør det muligt for dig hurtigt og effektivt at blande og udlægge op til 75 kg flydespartel og fliseklæb af gangen.

Holderen til omrøreren monterer du nemt på kanten af spanden. Da både højden af holderen og diameteren på monteringsbeslaget er justerbare, kan du montere alle røremaskiner.

Blandestationen består af:

• Transportvogn

• 75 L blandekar

• Holder for røreværk

• M16/M14 Turbineskovl/piskeris

• Holder for støvsugerslange

Turbineskovl

Turbineskovl M16/M14. Til 75 L blandekar

Holder for omrører

Holder for omrører til 75 L blandekar DB.nr.: 1745230

Tipvogn med 4 hjul

Kan bruges både stående og på knæ. Kan indstilles til de fleste limog blandespande. Lev. uden spand.

Blandekar 30 L

Blandekar, 30 liter. Til tipvogn og blandevogn

Slangeholder

Blandestation 75 L komplet (uden røreværk) DB.nr.: 1745221

Slangeholder til tipvogn og blandestation

Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Transportvogn til 75 ell. 30 L kar

Blandevogn til 75 eller 30 L kar (uden blandekar) DB.nr.: 1745222

COLLOMIX BLANDEUDSTYR 4 69 WWW.iTOOLS.DK 4 iTOOLS
DB.nr.: 1745231
103170
|
103040
DB.nr.: 1745214
|
DB.nr.:
103060
1745216
|
103090 |
103100 | 75 liter 30 liter
103110
DB.nr.: 2215647
|
Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.:
103130
Varenr.: Varenr.: Varenr.:
DB.nr.: 1745229
|
103140
Varenr.:
DB.nr.: 1745227
|
103160
Varenr.:
|
VÆRKTØJ VÆRKTØJ 5 5 70 WWW.iTOOLS.DK
VÆRKTØJ 71 5 INDHOLD VÆRKTØJ WWW.iTOOLS.DK SPARTLER Stående spartler | Klingeguide STOPLISTER & NIVEAUPINDE MONTERINGSVÆRKTØJ Til trægulve | Til banevarer TAPE Tapedispensere | Gaffa-tape | Malertape HÅNDSPARTLER & GUMMISKRABERE TILBEHØR TIL FLYDESPARTEL & FUGEFRIE GULVE Pigsko | Strø-grej HULKEHLER Spartler | Hulkehl-lister SPARTLER TIL MICROCEMENT 72 75 76 78 79 80 82 86

iTOOLS stående spartler

Når du arbejder stående kan du udlægge flydespartel og andet materiale dobbelt så hurtigt, som hvis du arbejder på knæ. Køber du en stående spartel vil investeringen derfor hurtigt tjene sig ind. Det er desuden en god investering på flere måder: Når du arbejder stående undgår du tillige at ødelægge ryggen og knæene.

Det unikke spartelbeslag efterligner håndens bevægelser. Derfor er den stående spartel fra iTOOLS den første af sin slags, der tillader dig at spartle stående, med den samme præcision og kvalitet som hvis du arbejder på knæ. De stående spartler fra iTOOLS er udviklet i tæt samarbejde med en førende arbejdsmediciner og Gulv skolen i Viborg.

Stående afstandsspartelkit 60 cm

Afstandsspartelkit m. justérbare tænder, 60 cm. Kan justeres fra 0 - 40 mm

Stående

56 cm Stående spartelkit, 56 cm til udskiftli ge klinger (uden klinger)

72 VÆRKTØJ VÆRKTØJ 5 5 72 WWW.iTOOLS.DK DB.nr.: 1744928 101220 | Stående spartelkit,
Stående flydespartelkit, 60 cm. DB.nr.: 1744964 102030 | Stående limspartelkit Stående limspartelkit 28 cm (uden klinger) DB.nr.: 1882286 102120 |
Stående spartelkit til fliseklæb,
cm, 10x10 tand DB.nr.: 1744950 101320 |
3 mm
Stående spartelkit til fliseklæb
47
spartelkit
Spartelbeslag Spartelbeslag til stående spartel DB.nr.: 1744917 101190 | Håndtag til iTOOLS klinge Omdanner din iTOOLS klinge til en håndspartel. DB.nr.: 1745219 103070 | DB.nr.: 1744685 101130 |
Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Teleskopskaft iTOOLS teleskopskaft DB.nr.: 1744681 101000 | Varenr.: iTOOLS-skaft

SPARTLER

Klingeholder

Klingeholder uden klinger Se klingeguide side 74.

Afstandsspartel

Afstandsspartel med justérbare tænder, 60 cm. Kan justeres fra 0 - 40 mm

Glatspartel

Stiv spartel uden tanding, 45 cm

DB.nr.: 1744965

DB.nr.: 1744957

|

DB.nr.: 1744692

|

Ekstra tænder 2 stk.

|

Tandspartel, 60 cm

Tandspartel 60 cm til flydespartel. 3 mm, 5 mm og 9 mm 9

Tandspartel, 28 cm

|

Tandspartel, 47 cm

Tandspartel, 47 cm, 8x8 mm DB.nr.:

|

Tandspartel, 90 cm

Tandspartel 90 cm til flydespartel, 3 mm.

Tandspartel, 28 cm

Tandspartel, 28 cm, 10x10 mm

DB.nr.: 1744923

Tandspartel, 28 cm

Tandspartel, 28 cm, 14x14 mm

DB.nr.: 1745193

Tandspartel, 47 cm

Tandspartel, 47 cm, 10x10 mm

Tandspartel, 47 cm

Tandspartel, 47 cm, 14x14 mm

Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

73 VÆRKTØJ 5 5 56 cm 28 cm iTOOLS 73 WWW.iTOOLS.DK
DB.nr.:
101720 |
DB.nr.:
101500 |
DB.nr.:
101180 |
mm
1960223
5 mm
1862448
3 mm
1744914
101200
|
102150
|
101150
DB.nr.: 1744695
101140
DB.nr.:
102140
1745192
|
102130
DB.nr.: 1745191
101240
|
101330
102060
1745197 102160 |
DB.nr.: 1745199 102180 |
DB.nr.: 1745198 102170 | Til fliseklæb Til fliseklæb Til
Til
Til fliseklæb Til fliseklæb Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.:
fliseklæb
fliseklæb

56 CM KLINGER

Alle klinger sælges i pakker med 10 stk.

*) Lagtykkelsen kan forøges med op til 40% afhængigt af underlaget Klinger til komponentprodukter

**) Vægten er angivet uden tilsætningsmateriale

74 VÆRKTØJ 5 5 iTOOLS 74 WWW.iTOOLS.DK
Varenr. (DB.nr.) Tand-Profil Udlagt materiale Dimensioner [mm] -Tykkelse* [mm] Forbrug** [kg/m2] Tandbredde (A) Hul-bredde (B) Tand-højde (C) Vinkel (D) 101560 Glat - - - - -101400 A1 0,41 0,41 - 0,58 0,5 1,5 1,1 55° 101340 A2 0,4 0,40 - 0,56 1,3 1,7 1,4 55° 101410 A3 0,6 0,60 - 0,84 0,4 1,6 1,5 45° 101420 A4 0,28 0,28 - 0,39 0,4 1,1 0,75 55° 101430 A5 0,24 0,24 - 0,34 1,45 1,35 1 55° 101350 B1 0,48 0,48 - 0,67 2,6 2,4 2 55° 101440 B2 0,77 0,77 - 1,07 2 3 2,55 55° 101450 B3 0,86 0,86 - 1,20 3,3 3,7 3,25 55° 101530 B5 0,73 0,73 - 1,02 14,30 5,70 5,15 55° 101460 S1 1,21 1,21 - 1,69 0,1 1,8 2,55 30° 101470 S2 1,64 1,64 - 2,29 0,1 4,2 3,35 60° 101700 3x3 1,2 1,20 - 1,67 0,1 2,4 2,5 55° 101690 4x4 1,55 1,55 - 2,16 0,1 3,4 3,2 55° 101650 5x5 1,71 1,71 - 2,38 0,1 4,4 3,5 55° 101710 6x6 2,6 2,60 - 3,61 0,1 5,7 5,3 55° 101360 1744960 R1 2,18 2,18 - 3,05 1,5 4 3 0° 101370 1744961 R2 3,33 3,33 - 4,67 2 4 5 0° 101660 1744963 R3 3,57 3,57-5,00 2,4 6 5 U
Klingeguide
Klinger
komponentprodukter og flydespartel
til

STOPLISTER & NIVEAUPINDE

Stoplister, komprimeret på rulle

Til sektionsinddeling af gulv samt afgrænsning ved udlægning af flydemørtel og spartelmasse.

Oplev fordelene Når du køber iTOOLS komprimeret stopliste på rulle, så oplever du flere fordele:

• Fylder minimalt

• Du sparer tid, da du ikke skal sætte så mange længder sammen

• Mindre spild, da du ikke får så mange afklip

• Vælg mellem 15 x 15 mm og 30 x 30 mm

• Hele 10 meter per rulle!

Niveaupind/kotemåler

Vi har udviklet verdens nok bedste niveaupind for at gøre det så effektivt som muligt for dig at afsætte koter:

• Nem aflæsning pga. millimeterskala i kontrastfarve

• Let at se pga. kraftig signalfarve

• Nem afmontering af papiret fra tapen

• Tåler mosten; bøjer hverken under opbevaring eller montering

• De er hele 10 cm høje

75 VÆRKTØJ 5 5 75 WWW.iTOOLS.DK Der
tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.
DB.nr.: 1839525 103150 |
15 x 15 mm DB.nr.: 1816376 901350 | DB.nr.: 1816378 901360 | DB.nr.: 1839521 103460 |
10 x 100
100
Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: iTOOLS
stk
stk.

Slagklods, 40 cm

Stålarmeret gummihåndtag sikrer lang holdbarhed og behageligt greb. 40 cm. DB.nr.:

Slagjern

Slagjern

Slagklods, 50 cm

Stålarmeret gummihåndtag sikrer lang holdbarhed og behageligt greb. 50 cm.

Slagklods, 70 cm

Til strøer. Stålarmeret gummihåndtag sikrer lang holdbarhed og behageligt greb. 70 cm.

woolPAD

Ren uld er det ideelle materiale til ud lægning af olie og højglanspolering. Uld har naturlige egenskaber, der gør:

• At olien bliver varmere og træn ger hurtigere og længere ind i træet

• At woolPAD holder væsentlig længere end andre kvalitet-pads

• At indholdet af lanolin giver en utrolig glansfuld polering.

Med woolPAD bliver du derfor hurti gere færdig, du får et bedre resultat, og du gavner miljøet!

Vores woolPADs kommer fra certificerede økologiske bedrifter.

Vælg Ø406 mm til udlægning med rondelsliber på gulv og Ø150 mm til udlægning med polérmaskine tæt ved væg, på bordplader m.v.

En af de glade leverandører

76 VÆRKTØJ 5 5 woolPAD Ø150 mm, 100 stk. DB.nr.: 2202387 901290 | woolPAD Ø406 mm, 25 stk. DB.nr.: 1745798 901280 | Varenr.: Varenr.: 76 WWW.iTOOLS.DK iTOOLS
TIL TRÆGULVE
Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.:
301130 |
1743443
1743580 302040
Proff, 55 cm m. koben DB.nr.:
|
DB.nr.: 1743436 301000 |
slagjern DB.nr.: 1743590 302050 |
Reserveknop til
DB.nr.: 1743440 301080
|

TIL BANEVARER

Dit alt-i-ét glitteværktøj til vinyl, linoleum, tæpper m.m.

Et simpelt, smart iTOOLS-værktøj udviklet til montering af vinyl o.lign. på gulv og væg.

• Ridsefrit design med afrundede hjørner

• Indbygget 45° og 90° vinkel

• Komfortabelt greb til forbedret nedtrykning

• Spids på 3 sider for optimalt arbejde i hjørner

iTOOLS tæppeskærer med forbedret ergonomi til tæpper med hessian- el ler jutebagside.

• Ligger rigtigt godt i hånden.

• Skærer fra top til bund.

Bladet er vinklet optimalt for et pænt og præcist snit.

Støbt i en varmebestandig specialplast, der forhindrer at tæppeskæreren deformeres på grund af friktionen.

Velegnet til vævet, tufted og presset tæppe materiale uden skumunderlag.

Stående trådafskærer

Presseværktøj

Til finish-arbejde ved samlinger og småreparationer. Opvarmes så smeltetråden kan bearbejdes. Kugler på Ø6 og Ø13 mm. Håndtag af dansk bøgetræ.

77 VÆRKTØJ 5 5
77 WWW.iTOOLS.DK
NYHED
iTOOLS
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.
Varenr.: Varenr.: Varenr.:
Stående opskærer
202010
| 103270 | 103310 | 202020
Til hurtig opskæring af linoleum, tæp per og sammenskæring af halvhårde belægninger. Glitteværktøj / ”manglebræt” Tæppeskærer
204020
204010 Specialblad, 10 stk. |
Trådafskærer til linoleum.
|
Trådafskærer "Møller-skraber"
Varenr.: Varenr.: Varenr.: | Varenr.: DB.nr.: 2036913

Tapedispenser m. skaft

iTOOLS tapedispenser med fodbetjent kniv til alt tapearbejde på gulv.

En utrolig smart detalje ved tapedispenseren, er den fodbetjente kniv, der gør det muligt for dig både at udrulle og afskære tapen stående.

Den kan anvendes med alle typer tape (herunder dobbeltsidigt), og tapeholderen tager ruller op til 50 mm i bredden og 200 mm i diameter.

Inkl. iTOOLS teleskopskaft.

TAPEDISPENSERE & TAPE

Simpel, stående tapedispenser uden fodbetjening til pakke- og afdækningstape.

Tapeholderen tager ruller op til 50 mm i bredden og 150 mm i diameter. Inkl. kort skaft.

78 VÆRKTØJ 5 5
50 mm/50 m 305000 | 19 mm/50 m 305010 | 78 WWW.iTOOLS.DK iTOOLS
Malertape Malertape i professionel kvalitet med rigtig god klæbeevne.
48 mm/50 m 304700 |
Gaffatape Gaffatape i professionel kvalitet. Efterlader ingen rester på epoxy og polyuretan
DB.nr.: 1744672 | 901030 Varenr.: ezMASK tapedispenser DB.nr.:
901090
Varenr.: Varenr.: Varenr.:
1744677 |
Varenr.:

HÅNDSPARTLER & GUMMISKRABERE

Stiwex glatsparteler

Prof-model med ergonomisk håndtag. Til fuld-, plet- og bredspartling af lofter, vægge og gulve.

Stiwex 9590, prof-gummispartel af helstøbt gummi med en hård kerne af plast i håndtaget. Soft grip.

Tandspartler med træhåndtag

Tandspartler med træhåndtag. Rustfri klinge.

Glatspartler med træhåndtag

Glatspartler med træhåndtag. Rustfri klinge.

Glittebrædt/linotokske, 50 cm

0,7 mm blankpoleret rustfrit stål med ulakeret gribevenligt træhåndtag.

Multigummiskraber

Slidstærk skraber med skarp kant. Gummiblad af termo plastik elastomer (TPE). Velegnet til primer, PUR-belægninger, aftrækning af sandede overflader og tyndtflydende produkter på glatte overflader.

Alu-teleskopskaft i kraftig profkvalitet. Trinløs justering af længden mellem 100-180 cm.

Gummiskraber, sort

Dobbelte læber af ekstra stærk cellegummi. Velegnet til rengøring og udlægning af primer.

Gummiskraber, rød

Dobbelte læber af ekstra stærk cellegummi. Opløsningsmiddelresistent!

Gummiskraber

Enkelt læbe, ca. 5 mm tyk. Velegnet til glatte overflader.

Gummiskraber

Dobbelte læber af syntetisk microcellegummi

Skaber 35 cm VP114467 | Varenr.:

Skaber 50 cm VP114474 |

Refill gummiblad 35 cm VP508445 |

Refill gummiblad 50 cm VP508450 |

Skaft, 100-180 cm VP119967 |

79 VÆRKTØJ 5 5 79 WWW.iTOOLS.DK Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer. VÆRKTØJ
Varenr.:
600 mm 401830 | 500 mm 401820 | 500 mm 403430 |
Varenr.:
60 cm 403520 |
60 cm 402210 | 45 cm 403460 | 35 cm 403450 | Varenr.: Varenr.:
55 cm 403220 | Varenr.:
400 mm 6x6 402030 | Varenr.: 250 mm 6x6 402010 | Varenr.: 400 mm 3x3 402020 | Varenr.: 250 mm 3x3 402000 | Varenr.: 450 mm 18577 | 350 mm 18576 | 250 mm 18573 | 150 mm 18568 | 100 mm 18567 |
Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: 50 mm 19215 | 350 mm 304550 | 250 mm 304540 | 150 mm 304530 |
Gummispartler
Varenr.: Varenr.: Varenr.:
55 cm 403500 | Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: 400 mm 402040 | Varenr.:
Varenr.: Varenr.: Varenr.:
Varenr.:
Varenr.:

Pigsko

TILBEHØR TIL FLYDESPARTEL & FUGEFRIE GULVE

Pigsko med 30 mm spidse pigge. Med velcrobånd.

Floor-Clogs pigsko med spidse pigge

Hos iTOOLS er vi stolte af at kunne præsentere dig for Floor-Clogs, verdens formodentligt bedste pigsko!

De innovative pigsko:

• er utroligt behagelige at have på

• er nemme at tage af og på

• sidder rigtigt godt på foden

• sikrer, at du ikke vrikker om

• er nemme at rengøre pga. specialbelægningen

Når piggene er slidt, så skiftes de nemt med en rørtang.

De patenterede Floor-Clogs-pigsko er fremstillet i Tyskland af bæredygtige og veganske PU-materialer.

80 VÆRKTØJ VÆRKTØJ 5 5
DB.nr.:
303140 | Str. 39-43 DB.nr.: 2177203 303110 | Ekstra
DB.nr.:
303130 | Varenr.: Varenr.: Varenr.: 80 WWW.iTOOLS.DK
Ekstra pigge, spidse, 30 mm, 26 stk.
2177211
pigge, flade, 25 mm, 20 stk.
2177209
Strøkar
304150 | Trillebør med pighjul Trillebør
pighjul, forhøjer-kit
303100 |
Strøkar 20 liter/til 25 kg. Inkl. nakkerem.
med
og pigbøjler.
Ekstra pigge til Floor-Clogs
303080 | Strøskovl Strøskovl i aluminium. 1,1 liter 304510 | Pigge, 30 mm Ekstra pigge 30 mm, spidse 303780 | Pigge, 20 mm Ekstra pigge ca. 20 mm, flade. 304120 | Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.:
81 WWW.iTOOLS.DK
VÆRKTØJ VÆRKTØJ
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Hulkehlspartler

Vores profilspartler er fremstillet i 0,75 mm rustfrit stål.

Længde 250.

Fåes i 2 højder 55 mm og 65 mm og med enten lige eller 45° afskårne ender.

Hulkehlspartel

Afskåret 45° i begge sider. 60 mm høj. R = 40 mm. 2 mm rustfri stål.

Hulkehlspartel med 6 mm kant

Afskåret 45° i begge sider. 2 mm rustfri stål. R = 40 mm.

Hulkehlspartel

55 mm høj, 250 mm lang. Profilspartel, r = 30 mm - 0,75 mm rustfri stål

Hulkehlspartel

65 mm høj, 250 mm lang. Profilspartel, r = 50 mm - 0,75 mm rustfri stål

Hulkehlspartel

55 mm høj, 250 mm lang. Profilspartel, r = 30 mm - Afskåret 45° i begge sider - 0,75 mm rustfri stål

Hulkehlspartel

65 mm høj, 250 mm lang. Profilspartel, r = 50 mm - Afskåret 45° i begge sider - 0,75 mm rustfri stål

Hulkehlspartel

Kan skæres i den ønskede højde. 100% rustfri stål (inkl. svejsninger), hvilket gør, at den kan lægges i rensevæske.

Varenr.: 401950 |

82 VÆRKTØJ VÆRKTØJ 5 5 82 WWW.iTOOLS.DK
304860 |
305020 |
304490 |
304870 |
305030 |
Varenr.: Varenr.: Varenr.: 304500
|
Varenr.: Varenr.: Varenr.:

PVP Hulkehl-lister med kant

PVP hulkehler er præfabrikerede profiler til udfærdigelse af holdbare, tætte og rene overgange mellem gulv og væg (Vaskekanter) f.eks. på balkoner, svalegange, industrigulve, parkeringshuse, hostpitalsbyggerier eller i laboratorier.

PVP-hulkehler fremstilles af letvægts-PVC i høj kvalitet i RAL 7035. Listerne fremstilles ved ekstrudering, hvilket gør, at de fremstår uden samlinger.

Hulkehlerne er lette at forarbejde og er kendetegnede ved lav vægt og høj tryk- og trækstyrke samt en ekstremt lav vandabsorption.

• Kvalitets PVC

• Der kan leveres både lister og hjørner for optimal og simpel montering

• Overfladen er let sandblæst for god vedhæftning

• Produceret uden opløsningsmidler

• Profillængde: 200 cm

• Testet af KIWA Polymer Institut

PVP-hulkehlerne fåes i følgende mål:

• B30 / H60 / R20

• B30 / H100 / R20

• B30 / H150 / R20

Sælges pr. løbende meter.

MSP2007 / 10120 | Hulkehl hvid PVC B30 / H60 mm / R20

MSP2007 / 10121 | Hulkehl hvid PVC B30 / H100 mm / R20

MSP2007 / 10122 | Hulkehl hvid PVC B30 / H150 mm / R20

PVP Profilhjørner inder/yder

Hjørneprofiler er præfabrikerede til, sammen med vores PVP-hulkehler, at fremstille holdbare, tætte og rene overgange mellem gulv og væg.

• Kvalitets PVC

• Der kan leveres både lister og hjørner for optimal og simpel montering

• Overfladen er let sandblæst for god vedhæftning

• Produceret uden opløsningsmidler

• Testet af KIWA Polymer Institut

Profilhjørnerne findes både som udad- og indadvendte hjørner og fåes i 3 højder

• B30 / H60 / R20

• B30 / H100 / R20

• B30 / H150 / R20

MSP164 | Hjørne indv. PVC B30 / H60 mm / R20

MSP165 | Hjørne indv. PVC B30 / H100 mm / R20

MSP166 | Hjørne indv. PVC B30 / H150 mm / R20

MSP167 | Hjørne udv. PVC B30 / H60 mm / R20

MSP168 | Hjørne udv. PVC B30 / H100 mm / R20

MSP169 | Hjørne udv. PVC B30 / H150 mm / R20

Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

83 VÆRKTØJ VÆRKTØJ 5 5 83 WWW.iTOOLS.DK

Drypkehl-lister

TL1 – 173KB, VN MSP150

• Simpel montage

• God pris

• Kan overmales

• God til renovering

TL2 – 21KB, VN MSP151

• Robust

• 3 monteringsvarianter

• Kan overmales

• God til renovering

TL3 - 20KB, VN MSP152

• Som TL2 men i hul konstruktion

• Lavere vægt og pris

• 3 monteringsvarianter

• Kan overmales

• God til renovering | Drypkehl TL1

MSP150 | Drypkehl TL2

MSP151

MSP152

Drypkehl TL3

84 VÆRKTØJ VÆRKTØJ 5 5 84 WWW.iTOOLS.DK
|
VÆRKTØJ VÆRKTØJ 5 5 85 WWW.iTOOLS.DK
tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.
Der

Værktøj til microcement

At opnå den helt perfekte finish, når du arbejder med microcement, stiller utrolig store krav til værktøjet. Vi har derfor ledt længe, og vidt og bredt efter det allerbedste værktøj. Adskillige spartler fra nær og fjern er blevet testet, og vi måtte til Norditalien, nærmere bestemt en forstad til Venedig, for at finde de rette.

Nok ikke så underligt, da Venedig er kendt for sine kirker og paladser, hvis vedligeholdelse kræver stor akkuratesse og finish.

Producenten hedder CO.ME, og de har siden 1964 produceret high-end spartler, der efterlader en finish du knap tror mulig!

Vi tilbyder nu professionelt ”Venetiansk” værktøj samlet i hardcase-kuffert:

• Vær forberedt, så du kan udføre den næste opgave med microcement bedst muligt

• 9 stk. professionelt værktøj i premium-poleret stål til alle lag af microcement og marmoreringer

• Sættet gør det muligt at opnå en perfekt finish!

• Robust hardcase-kuffert med skumindlæg sikrer lang levetid på markedets bedste værktøj

86 5 VÆRKTØJ 5 WWW.iTOOLS.DK CO.ME
9 dele i kuffert | C100000
86
Microcement-værktøj,
Varenr.

Lightflex marmoreringsspartel

Til at udføre den endelige marmorering og superflotte finish. Premium udførsel og super fleksibel. Ultra letvægt. Dimensioner: 240 x 100 x 0,3 mm.

Waverly-spartel

Patenteret CO.ME-design. Til unik bølge-finish i det sidste lag microcement. Klinge i ABS-plast for god ridsebestandighed og slagstyrke. Dimensioner: 280 x 110 x 1,5 mm.

Venice rhombe-spartel

Spartel i højeste kvalitet; poleret til højglans, kanter er slebne og hjørner rundede. God til kanter, hjørner og mindre flader. Rhombe-formet. 240 x 120 x 100 mm

Hjørnespartel, udvendig

Hjørnespartel til udvendige hjørner. Høj kvalitet, der sikrer en flot finish. 110 x 75 mm.

Hjørnespartel, indvendig

Hjørnespartel til indvendige hjørner. Høj kvalitet, der sikrer en flot finish. 110 x 75 mm.

Proflex-spartel

Lagspartel, der er dobbelt-bladet for styrke og unik fleksibilitet. Poleret, slebne og rundede kanter. Perfekt til lagene. Rektangulær form. 405 x 110 x 0,3 mm

Rivebrædt med 7 skær

Et planeringsværktøj, der minimerer nødvendigt slibearbejde væsentligt. 270 x 120 mm

Venice trapez-spartel

Spartel i højeste kvalitet; poleret til højglans, kanter er slebne og hjørner rundede. God til kanter, hjørner og mindre flader. Trapez-formet. 280 x 120 mm

Stålspartel

Alsidig spartel i den velkendte CO.MEkvalitet. Spartlen er i rustfrit stål, som er poleret til højglans. 100 mm

Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Varenr.: C324EX110 |

|

Bianko Super Flow

Bianko er den nyeste microcementspartel. Den minimerer striber og kanter af enhver art og giver den mest glatte og ens overflade. 240 x 100 mm

87 5 5 87 WWW.iTOOLS.DK
VÆRKTØJ CO.ME
C310FXOV1 | C330PLN13 | C310LRENA24 | C381INFX405 | C381LI120 |
|
C105
|
C314
Varenr.: Varenr.: C324IN110
Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: C310CR100 | Varenr.:
SLIBEVÆRKTØJ 88 SLIBEVÆRKTØJ 6 WWW.iTOOLS.DK 6
SLIBEVÆRKTØJ 89 6 WWW.iTOOLS.DK INDHOLD SLIBEVÆRKTØJ iDISC Drivskive | TRISEG-segmenter | Segmentguide SLIBESKIVER & SEGMENTER Ø250 Slibe- og fræseskiver | Blastrac BG-250E Skiver til HTC / HUSQVARNA | Segmenter KOPSKIVER Kopskiveguide | Sortiment SPECIALSKIVER Revnefræser | Kantsliber SKÆRESKIVER TURTLEPADS GULVPADS SANDPAPIR & BØRSTER CERAMIC PADS & FIBERPADS 90 94 98 99 99 100 101 102 103

Slib flere m2 for færre penge med iDISC!

Giv din gamle slibemaskine nyt liv med en iDISC fra iTOOLS

Har du et tidssvarende, effektivt og økonomisk slibesystem, som kan løse alle dine slibeopgaver? Eller bander du stadig over besværlige overflader og et stort forbrug af sandpapir og kobberskiver?

Løsningen ligger lige for: Du skal blot opdatere din rondelsliber med en iDISC. Det unikke design og segmenter i topkvalitet sikrer dig et prisgunstigt, effektivt og tidsbesparende slibesystem.

iDISC’en er utrolig velegnet til renoveringsopgaver, hvor et plant gulv ønskes, da skiven er helt stiv og dermed afsliber alle forhøjninger.

Én iDISC til alle opgaver! Vælg den iDISC-drivskive, der passer til din maskine. Fortvivl ikke, hvis din maskine ikke er nævnt: Vi kan lave en iDISC til de fleste maskiner. Vælg dernæst det segment, der passer til din slibeudfordring. Når du møder nye udfordringer, eller når segmenterne med tiden bliver slidt ned, skifter du blot segmenterne.

Og takket være magnetlåsen skifter du segmenter helt uden brug af værktøj.

Én iDISC til alle opgaver! Enkelt. Nemt. Og besparende!

SLIBEVÆRKTØJ 90 WWW.iTOOLS.DK 6
SLIBEVÆRKTØJ
5

Løsninger til alle udfordringer!

Med det komplette sortiment af iTOOLS segmenter er du endelig i stand til, at løse alle dine slibeudfordringer

Flere års hands-on erfaring har gjort os i stand til, at udvikle et komplet sortiment af segmenter i top-kvalitet, som gør det muligt for dig, at afslibe og bortfræse alle de overflader og materialer, du kommer til at møde på jobbet.

Alle segmenterne er designet til at performe optimalt på en mindre rondelsliber. Vi har udviklet bundpladen og segmentklodserne unikt til rondelslibere, for at:

• Dække et langt større område end standard segmenter

• Fjerne så meget støv fra slibefladen som muligt

• Minimere ridser

Diamanter versus andre slibemetoder

Diamantsegmenter er utrolig aggressive, da diamanter beholder samme kornstørrelse og skarphed i hele

livslængden.

I modsætning til kobberskiver, karborundumsten og sandpapir, hvor slibeeffekten hurtigt aftager, da kornene gradvist bliver afrundet.

TRISEG G20 Soft Floor

All-round segment til medium hårde og hårde gulve. 4 stk./pk.

All-round segment til bløde og ujævne gulve. 4 stk./pk.

DB.nr.: 1745762

|

TRISEG G70 Medium Floor

Optimeret til hurtig afslibning af nyudlagt flydespartel. 4 stk./pk.

TRISEG PCDsplit

Flager af PCD (PolyCrystalline Diamond) fjerner maling, action back, m.m. 4 stk./pk.

|

TRISEG PCDxtreme

Aggressivt segment m. 4 PCD klodser fjerner tykt lim, fliseklæb, tæppebagside m.m. 4 stk./pk.

91 SLIBEVÆRKTØJ 91 SLIBEVÆRKTØJ 6 WWW.iTOOLS.DK 6
iDISC ”Numatic” iTOOLS iDISC ”Numatic” Ø400 drivskive uden segmenter DB.nr.: 1745756 106060 | iDISC ”Ghibli” iTOOLS iDISC ”Ghibli” Ø400 drivskive uden segmenter DB.nr.: 1745759 106070 | iDISC ”Columbus” iTOOLS iDISC ”Columbus” Ø400 drivskive uden segmenter DB.nr.: 1745760 106080 | TRISEG G20 Medium Floor
105530
105680 |
DB.nr.: 1745771 DB.nr.: 1745765 105660
106050 |
DB.nr.: 1745772
|
DB.nr.: 1745763 105540
Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.:
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

iDISC - Valg af segmenter

Undergulv, der skal fjernes eller slibes

Hård beton, eller lign.

Blød beton, eller lign.

Flydespartel, kun toppe

Flydespartel, renovering

Støbeasfalt

Epoxy, tyndt lag

Polyurethan

Maling, sej

Tynd lim < 1 mm

Tyk lim > 1 mm

Fikseringslim

Fliseklæb

Pap

Tæppebagside

Jute/Action back

Bedste valg

SLIBEVÆRKTØJ SLIBEVÆRKTØJ 6 6 92 WWW.iTOOLS.DK
Grit 20 Medium Floor DB varenr. 1745762 4 stk. Grit 20 Soft Floor DB varenr. 1745765 4 stk. Grit 70 Medium Floor DB varenr. 1745763 4 stk. PCDsplit DB varenr. 1745771 4 stk. PCD xtreme DB varenr. 1745772 4 stk.

Udfør en ridsetest og vælg de rette segmenter!

Du vil øge segmenternes holdbarhed og du vil slibe mere effektivt, når du bruger det rette segment til opgaven.

Denne simple test vil give dig en god indikation om, hvorvidt gulvet er hårdt eller blødt, eller om overfladen er epoxy eller sej maling.

Sådan udføres ridsetesten

Du skal bruge en metallineal eller lignende, en robust kniv og nye trapezklinger.

Hård beton, eller lign.

Overfladisk ridse, ingen materialeopbygning

Placer linealen på gulvet og skær en ridse med et nyt knivsblad. Læg godt med kraft i snittet. Benyt et nyt knivsblad for hver ridse. Undersøg ridsen grundigt.

Hård eller blød beton (eller lign.)?

Gulvet kan betegnes som hårdt, hvis ridsen er overfladisk, og hvis der ikke opbygges materiale langs snittet.

• Benyt 105530 Medium Floor segmenter

Gulvet kan betegnes som blødt, hvis ridsen går dybere ned i gulvet, og hvis der opbygges materiale langs snittet.

• Benyt 105660 Soft Floor segmenter

Epoxy eller maling?

Overfladen er formodentlig epoxy, hvis der fremkommer flager på overfladen langs ridsen, og du oplever at ridsen åbner sig, fordi du bryder spændingen.

• Benyt 105530 Medium Floor segmenter

Overfladen er formodentlig sej maling, hvis der ikke fremkommer flager langs snittet, og hvis du kan skære i overfladen uden modstand.

• Benyt 105680 PCDsplit segmenter

Hold øje med bolte og skruer!

Fjern alle fremmedlegemer fra gulvet inden afslibning. Segmenterne kan blive ødelagt, hvis de kører over eller ind i metaldele.

Hård eller blød overflade? Foretag gerne en ridsetest for at fastslå, om du skal benytte segmenter til hård eller blød beton (eller lign.), eller segmenter til epoxy eller maling.

Har du valgt de rette segmenter til opgaven?

Kontroller gerne sliddet på segmenterne løbende. Første gang efter ca. ½ time. Skift segmenterne, hvis sliddet er usædvanligt stort.

Korrekt montering af PCDxtreme segmenter PCDxtreme segmenterne monteres, så pilen på segmenterne peger i samme retning som maskinens rotationsretning.

93 SLIBEVÆRKTØJ 93 SLIBEVÆRKTØJ 6 WWW.iTOOLS.DK 6
Denne enkle ridsetest vil hjælpe dig til at fastslå gulvets hårdhed, så du kan vælge det rette segment til opgaven
Epoxy Blød beton, eller lign. Maling (sej) Flager langs snittet Ingen flager Dybere ridse, materialeopbygning Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Ø250 SLIBE- & FRÆSESKIVER

Topkvalitetsskiver

Sortiment af aggressive, effektive og holdbare slibe- og fræseskiver, der sikrer, at du kan løse langt de fleste slibe- og fræseopgaver. Skiverne er individuelt afbalanceret for øget komfort med færre vibrationer. Passer til alle gængse Ø250 slibemaskiner, som CB12, CG81, Hoff og Blastrac BG-250.

BLASTRAC BG-250E

Blastrac BG-250E er en heavy-duty maskine til overfladeforberedelse.

Maskinen er brugervenlig og behagelig at betjene med lavt vibrationsniveau.

BG-250E er støvfri, når den benyttes med det korrekte Blastrac støvsugersystem.

Arbejdsbredde Ø250 mm

Motor 5,5kW / 400V - 50Hz / 16A - Trefaset

Arbejdshastighed 1.920 rpm

Vægt 146 kg (Trykker 55 kg på skiven)

94 SLIBEVÆRKTØJ 94 SLIBEVÆRKTØJ 6 WWW.iTOOLS.DK 6
Dimensioner 1.301 mm / 458 mm / 1.106 mm Drivsystem Manuelt Skub/træk Fremad (skub) Applikationer Beton / Sten / Asfalt / Elastisk materiale
Varenr.: Slibeskive diamant Ø250 G20 medium DB.nr.: 1828277 106240 | Slibeskive diamant Ø250 G20 soft DB.nr.: 1745825 105080 | PCDsplit-skive Ø250 DB.nr.: 1828281 106250 | PCD-skive Ø250 DB.nr.: 1828282 106260 | PCD Razor-skive Ø250 DB.nr.: 2177108 106550 | Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.:
BG250-0010

SKIVER TIL HTC / HUSQVARNA

Slibeskive Ø180 G20

Diamantslibeskive m. 6 allround kvalitetssegmenter. Passer til HTC420.

Slibeskive XSF Ø230 G20

Diamantslibeskive m. 12 XSF segmenter som alternativ til 106340. Passer til HTC500/650. Benyttes når den gule standard-skive slides hurtigt.

Slibeskive VSF Ø230 & Ø270 G20

Diamantslibeskive m. 12 VSF segmenter til allround og flydebeton. Passer til HTC500/650. Standard-skiven til beton med hårdhed 18-38 mpa.

DB.nr.: 2177312 106310 |

PCDsplit-skive Ø230

PCDsplit-skive, 12 segmenter til meget grov slibning, fjernelse af tyndere belægninger og lim. Passer til HTC500/650.

DB.nr.: 2177240 106350 |

PCD Razor-skive Ø230

Med sine 12 spidse PCD-tænder er denne skive ideel til at bortfræse beton og bløde belægninger, som f.eks. komfortgulve i polyurethan.

DB.nr.: 2177214

|

DB.nr.: 2177107 106540 |

95 SLIBEVÆRKTØJ 95 SLIBEVÆRKTØJ 6 WWW.iTOOLS.DK 6
106370
Ø270 DB.nr.: 2177308 106390
Ø230 DB.nr.:
106340
Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.:
|
2177242
|
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Diamant-segmenter er en tillidssag!

Vores slibekyndige medarbejdere har samlet set mere end 20 års erfaring med diamant-segmenter. Både som udførende entreprenør og på udviklings- og designsiden.

I mere end 10 år har vi fået fremstillet vores segmenter hos den samme producent. Det er et mindre familieejet firma, der altid præsterer en høj og ensartet kvalitet, som lever op til vores strenge krav til diamantindhold, holdbarhed og finish. Segmenterne lever selvfølgelig op til kravene i REACH.

Ærlig kvalitet til en ærlig pris Vores ”industrisegmenter” er udviklet specifikt til tunge satellit-slibere. De kan stå for mosten, og vælger du det rette segment til opgaven, så bliver du overrasket over holdbarheden. Vi har aldrig gjort et stort nummer ud af at markedsføre segmenterne, men gennem mund-til-mund-metoden er vi blevet en af de større, anerkendte leverandører til branchen.

Næste gang du har en større slibeopgave og vil prøvekøre nogle nye

segmenter i en ærlig kvalitet til en ærlig pris, så kontakt os gerne! Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker sparring om et konkret job.

Alle industrisegmenter kan leveres til montering på magnetdrivskiver ligesom vi kan levere dem monteret på adapterbøjle til HTC/Husqvarna-maskiner.

96 SLIBEVÆRKTØJ 96 SLIBEVÆRKTØJ 6 WWW.iTOOLS.DK 6

INDUSTRISEGMENTER

Adapterbøjler til HTC maskiner

Præcisionsforarbejdet adapter i tykt pladestål. iTOOLS-segmenterne skrues enkelt på bøjlerne. Sælges stykvis, skruer medfølger.

Montering på magnetdrivskiver

Du kan uden merpris bestille alle industrisegmenter til montering på magnetdrivskiver med 3 huller. 104980

97 SLIBEVÆRKTØJ 97 SLIBEVÆRKTØJ 6 WWW.iTOOLS.DK 6
Variant Farve Anvendelse Gulvets hårdhed Varenr. Til magnetdrivskiver PCDmax Tykke belægninger Tyk lim Fliseklæb Tæppeskum m.m. Svarer til HTC T-Rex - 104810 104810M PCDmax Venstre - 105230 105230M PCDsplit Tynde belægninger, maling, Action-back, grovslibning af alm beton m.m.104500 104500M Diamant-segmenter G20max XSF Ekstra høj slibeeffekt! Ekstrem blød beton m.m. Meget porøs og ujævn beton m.m. Ekstra blødt 105820 105820M G20max VSF Ekstra høj slibeeffekt Meget blød beton m.m. Porøs og ujævn beton m.m. Ikke hærdet beton (før 20 dages hærdning) Blødt 105240 105240M G70max VSF 105850 105850M G120max VSF 105690 105690M G150max VSF 105700 105700M G20max SF Ekstra høj slibeeffekt! Til almindelig hærdet beton m.m. G70 til finslibning af almindelig hærdet beton m.m. Medium 104170 104170M G70max SF 104550 104550M G20max HF Ekstra høj slibeeffekt, til meget hård beton m.m. Hårdt 104590 104590M Se guide
PCD-segmenter
Varenr.: Varenr.:
forbehold
ændringer,
udsolgte
Der tages
for
trykfejl og
varer.

Tynd lim < 1 mm

Tyk lim > 1 mm

Fikseringslim

Fliseklæb

Komfortgulv af PU

Tæppebagside

Jute / Action back

98 SLIBEVÆRKTØJ 98 SLIBEVÆRKTØJ 6 WWW.iTOOLS.DK 6
Ø125 Ø150 Ø180 G20 Medium G20 Soft G70 G120 DB.nr.: 1745809 Varenr.: 104000 DB.nr.: 1745816 Varenr.: 104420 DB.nr.: 1745810 Varenr.: 104010 DB.nr.: 1745832 Varenr.: 105610 DB.nr.: 1745830 Varenr.: 105170 DB.nr.: 1745818 Varenr.: 104890 DB.nr.: 1745820 Varenr.: 104900 Hård beton, eller lign. Blød beton, eller lign. Flydespartel, kun toppe
renovering
tyndt lag Pap Finslibning Ø125 Ø150 Ø180 PCDsplit PCD PCD Razor PCD Razor X DB.nr.: 1745836 Varenr.: 105640 DB.nr.: 1745814 Varenr.: 104020 DB.nr.: 1745815 Varenr.: 104030 DB.nr.: 2177102 Varenr.: 106510 DB.nr.: 2177106 Varenr.: 106530 DB.nr.: 2177105 Varenr.: 106520
KOPSKIVEGUIDE
Flydespartel,
Støbeasfalt Epoxy,
Polyurethan Maling, sej
Bedste valg
der
fjernes
Materialer der skal fjernes
Materialer
skal
eller slibes.
eller slibes.

KOPSKIVER, SPECIALSKIVER & SKÆRESKIVER

KOPSKIVER

DIAMANT-KOPSKIVE

PCD-KOPSKIVE

Revnefræser

Revnefræser / ”Crack chaser” til reparation af revner i betongulv. Monteres på vinkelsliber og fræser et enkelt et V-formet spor i revnen. Centerhul: Ø22,2 mm

B = 6 mm

Den høje diamantkoncentration gør disse skiver utrolig aggressive.

Skivernes design sikrer en rigtig god afkøling og afsugning.

Skiverne er perfekte til ujævne områder og kanter, da segmenterne har en stor overflade i periferien.

Centerhul:

Ø125 skive = Ø22,2 mm

Ø150 skive = Ø19,0 mm

Ø180 skive = Ø22,2 mm

PCDSPLIT-KOPSKIVE

Fjerner genstridige belægninger på gulv, væg og loft.

Med aggressive, halvrunde PCD-tænder.

Sliber med variable omdr. anbefales!

Centerhul: Ø125-/Ø180-skive = Ø22,2 mm

PCD RAZOR-KOPSKIVE

Slibe-/fræseskive med flager af PCD (Poly Crystalline Diamond).

Skivens design sikrer en rigtig god afkøling og afsugning.

Skiven er perfekt til ujævne områder og kanter, da segmenterne har en stor overflade i periferien.

Centerhul: Ø125 skive = Ø22,2 mm

Aggressiv fræseskive med trapezformede PCD-tænder.

Sliber med variable omdr. anbefales!

Centerhul: Ø125-skive = Ø22,2 mm Ø150-skive = Ø19,0 mm

PCD RAZOR X-KOPSKIVE

Aggressiv fræseskive med spidse PCD-tænder.

Ideel til at fjerne bløde belægninger som PU-komfortgulve.

Sliber med variable omdr. anbefales!

Centerhul: Ø125-skive = Ø22,2 mm

B = 8 mm

Varenr.:

DB.nr.: 1745888 104410 |

DB.nr.: 2020655 104050 | Varenr.:

Kantsliber

Med sin diameter på kun 60 mm kommer denne specialskive tæt på kanter og hjørner. Ideel til bl.a. arbejde ved dræn og afløb. Med M14-gevind

DB.nr.: 1745822 105070 | Varenr.:

Skæreskive Ø125

"Galaxy" til hårde emner. 22,23 mm centerhul

DB.nr.: 1878685 404800 | Varenr.:

99 SLIBEVÆRKTØJ 99 SLIBEVÆRKTØJ 6 WWW.iTOOLS.DK 6
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Til tørslibning og -polering af marmor, terrazzo, granit, beton, etc. Et virkeligt alsidigt slibesystem, der giver dig mulighed for at renovere og polere gulve, trapper og bordplader af natursten og beton uden alt det svineri som vådslibning medfører!

TURTLE PADS

Drivskive med fjederophæng. Ideel til slibning af større flader med Turtle Pads.

iTOOLS

iTOOLS

Ø100 til

100 SLIBEVÆRKTØJ 100 SLIBEVÆRKTØJ 6 WWW.iTOOLS.DK 6
Produktbeskrivelse DB.nr. Varenr.
Turtle Pad til marmor, terrazzo m.m. Ø125 G50 Ø125 G100 Ø125 G200 Ø125 G400 Ø125 G800 1745903 1745916 1745919 1745928 1745930 105710 105720 105730 105740 105750
Turtle Pad til marmor, terrazzo m.m. Ø150 G50 Ø150 G100 Ø150 G200 Ø150 G400 Ø150 G800 1745937 1745950 1745951 1745952 1745953 106000 106010 106020 106030 106040
Turtle Pad til marmor, terrazzo m.m. Delta pad G50 Delta pad G100 Delta pad G200 Delta pad G400 Delta pad G800 1745954 1745955 1745956 1745957 1745958 105760 105770 105780 105790 105800
iTOOLS
iTOOLS
iTOOLS
Turtle Pad til mar
mor, terrazzo m.m. Halvmåne til hulkehl G30 Halvmåne til hulkehl G50 Halvmåne til hulkehl G100 Halvmåne til hulkehl G200 Halvmåne til hulkehl G400 Halvmåne til hulkehl G800 1745960 1745962 1745963 1745968 1745971 1745972 105910 105920 105930 105940 105950 105960
Velcroskive M14 Ø125 Gummi Ø150 Gummi Ø180 Gummi 1745801 2027494 1745806 401870 401900 403820 iTOOLS Velcroskive M14 Ø125 Alu Ø150 Alu Ø180 Alu 1745802 1763053 1745803 401880 402150 401890
-
iTOOLS
Halvmåne Turtle Pad 1745973 105970
Velcroskive
Velcroadapter,
Varenr.: Columbus 105520 Varenr.: Numatic 105500 Varenr.: Ghibli 105510 Varenr.:
DISC
Ø125, 4 stk. 105840
TURBO
EFTER MARMOR FØR EFTER TERRAZZO FØR

GULVPADS

Aggressor-pad, 5 stk.

Aggressiv slibepad

Ekstra kraftig pad af hårde fibre til tørog vådmattering. Giver en hurtig og effektiv mattering. Velegnet til betongulve. Pakker med 5 stk.

Ø229 mm / 9" 404850 |

Ø406 mm / 16" 404370 |

Ø197 mm / 7,75" 404860 | Varenr.: Varenr.: Varenr.:

Violet pad "Industrial"

Tynd pad til meget let slibning og polering.

med 10 stk.

Rød superpad, 5 stk.

Bufferpad

Til spraybuffing og lettere skrubning. Fjerner skrid-mærker samt smuds, og giver en glat finish.

Hvid superpad, 5 stk.

Polérpad

Til polering. En ekstra fin pad, der efterlader en finish med høj glans. Bruges meget som mellemlæg til sandpapir. Pakke med 5 stk.

101 SLIBEVÆRKTØJ 101 SLIBEVÆRKTØJ 6 WWW.iTOOLS.DK 6
Pakke med 5 stk.
| 404210 Ø406
Op til 350 omdr./min. mm / 16"
Varenr.:
| 404180 Ø406
Op til 350 omdr./min.
mm
/ 16"
Varenr.: Slibepad, 10 stk.
Pakke
| 404410 Ø406
Op til 350 omdr./min. mm / 16"
Varenr.:
Op til 350 omdr./min. Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

SANDPAPIR & BØRSTER

SANDPAPIR, SILICIUMCARBID

Dobbeltsidigt sandpapir med siliciumcarbid.

Sandpapir kan leveres i alle størrelser på bestilling.

SANDPAPIR, ALUOXID

Dobbeltsidigt sandpapir med Aluoxid.

Sandpapir kan leveres i alle størrelser på bestilling.

SLIBENET

Slibenet med siliciumcarbidbelægning.

Slibenet kan leveres i alle størrelser på bestilling.

BØRSTER TIL NUMATIC-MASKINER

PPN 3-komponentbørste

En er en super blød allround børste med meget gode skrubbeegenskaber. Blandt andet til daglig shamponering af kortluvede tæpper eller til sportshaller, skoler, institutioner m.v. Mere effektiv end PPN 0,5

102 SLIBEVÆRKTØJ 102 SLIBEVÆRKTØJ 6 WWW.iTOOLS.DK 6
403670 | 404950 404430 | | 403660 | 403690 | 403650 | Ø406 mm, SiC, korn 36 Ø406 mm, SiC, korn 24 Ø406 mm, SiC, korn 16 Ø406 mm, AIO, korn 100 Ø406 mm, AIO, korn 120 Ø406 mm, AIO, korn 80 Ø406 mm, AIO, korn 60 403680 | 406130 406140 | | 406120 | 406110 | Ø406 mm, SiC, korn 120 Ø406 mm, SiC, korn 150 Ø406 mm, SiC, korn 100 Ø406 mm, SiC, korn 80 Ø406 mm, SiC, korn 60 406100 | Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: 5 stk. 5 stk. 5 stk. 20 stk. 10 stk. 20 stk. 10 stk. 20 stk. 10 stk. 20 stk. 10 stk. 20 stk.
Standard skrubbebørste PPN 0,6 Medium hård 41012041 | 41012003 | Varenr.: Varenr.:

CERAMIC PADS & FIBERPADS

CERAMIC PAD, Ø406

Finsliber og polerer du betongulve, terrazzo m.m.? Vil du give din kunde det flottest mulige gulv?

Så er vores nye "Ceramic Pads" lige noget for dig!

Disse keramiske pads giver en utrolig flot, glat og ens overflade helt uden ”appelsinhud”.

Desuden er levetiden fuldstændig uovertruffen. Fås i korn 50, 100 og 200. Du sliber kanter og evt. pukler med vores proff-kopskiver og/eller Turtle Pads.

TURBO FIBERPAD

Den unikke Turbo Fiberpad er udviklet til finslibning af trægulve og rensning af forskellige overflader som træ, sten/beton og metal.

Turbo Fiberpad’en kan erstatte de traditionelle korn 80 og korn 100 skiver, som normalt bruges til finslibning.

Turbo Fiberpad’ens lange levetid betyder, at du ikke behøver at udskifte skive under arbejdet. Dermed elimineres risikoen for varierende glans. Benyt gerne en Velcro Fiberpad

(Ø150 mm) for en problemfri overgang ved væg.

• Til overflader af træ, sten/beton og metal

• Fremhæver strukturen i trægulve

• Færre slibespor

• Intet tab af slibekraft = ingen for skel på glans i slebet område.

• Bedre finish

• Hurtig afslibning

• Lang levetid

Designet og den åbne fiberstruktur giver Turbo Fiberpad en høj slibekapacitet og forbedrer støvafsugningen, hvilket resulterer i en finish med minimale slibespor, som er klar til olie eller lak.

103 SLIBEVÆRKTØJ 103 SLIBEVÆRKTØJ 6 WWW.iTOOLS.DK 6
Ø150 mm / 6" 451030 | Ø406 mm / 16" 32153016 | Varenr.: Varenr.:
G50 106580 | G100 106590 | G200 106600 | Varenr.: Varenr.: Varenr.:
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.
RULLER & PENSLER 104 RULLER & PENSLER 7 WWW.iTOOLS.DK 7
105 7 RULLER & PENSLER WWW.iTOOLS.DK INDHOLD RULLER & PENSLER RULLER PIGRULLER PENSLER RULLEBØJLER TAPE 106 107 107 108 108

MALERRULLER

Produkt beskrivelse Varenr.

Vestan Premium ruller

100 x 13 mm

x 21 mm

Slidstærk, meget afgivende og fnugfri. Opløsningsmiddelresistent. Til tykkere produkter som membraner og rullespartel.

100 x 11 mm

150 x 11 mm

250 x 6 mm

250 x 18 mm

Speciel microfiberblanding, som er særligt velegnet til glat beton og flydespartel. Bruges hvor lysindfaldet stiller høje krav til en ensartet udlægning. Perfekt til latexog dispersionsmaling samt lak.

250 x 10 mm

303550 303630 303270 303260 303750 303470

304760

Fnugfri og ensartet overflade uden rullespor. Perfekt til topcoat og lak!

** DB.nr.: 2036922 (Varenr.: 303790)

50 x 8 mm

100 x 8 mm

180 x 5 mm

180 x 11 mm

250 x 5 mm

250 x 11 mm

**250 x 15 mm

400 x 11 mm

500 x 8 mm

500 x 11 mm

Fnugfrie ruller med god optagelses- og afgivelsesevne.

Perfekte til brug sammen med rullespand.

Efterlader en næsten glat overflade. 303270 udruller ca. 40 gram/ m2 og 303260 udruller ca. 100 gram/m2

306170

306120 304470 304480 303400 303330 303790

250 x 8 mm 303270 303260

250 x 6 mm

106 106 RULLER & PENSLER 7 WWW.iTOOLS.DK 7 RULLER & PENSLER
MALERRULLER
250
500
Vestan Premium-rulle i bedste kvalitet. Til tykkere materialer og tykkere lag. Velegnet til udlægning af Crete top-lak. 305150 305160 305140
x 21 mm
Polyamid-ruller
250 x 8 mm 250 x 11 mm
Kombi-ruller
100 x 10 mm
303810
Microfiber-ruller
800 x 11 mm
303280 305050 303370 303590
Polyamid-ruller

MALERRULLER & PIGRULLER

Pigrulle i polypropylen. Med afrundede, stærke og ensartede pigge, der efterlader en flot finish. Piggene bøjer ikke ved rens.

- 250 x 21 mm, uden bøjle

- 500 x 21 mm, uden bøjle

- 500 x 35 mm, uden bøjle

- 800 x 21 mm, uden bøjle

Pigrulle ”Economy”. Især velegnet til epoxy. En rigtig ”god-til-prisen”-rulle. - 500 x 11 mm, uden bøjle

Stålpigrulle i stærk rustfri kvalitet. Tynde pigge (0,4 mm!) for optimal udluftning. Efterlader en flot finish i f.eks. polyuretan.

PENSLER

Pensler i topkvalitet, der ikke fælder. Til lakering af trægulve og påføring af PUR og akryl.

107 107 RULLER & PENSLER 7 WWW.iTOOLS.DK 7 RULLER & PENSLER
beskrivelse DB.nr. Varenr.
PIGRULLER Produkt
1807922 303610 303240 303510 304570
304650
250 x 16 mm 500 x 16 mm 1807924 1807925 303430 303450
Produkt beskrivelse DB.nr. Varenr.
Fladpensel 25 mm Fladpensel 50 mm Fladpensel 70 mm Radiatorpensel 50 mm Radiatorpensel 75 mm 403230 303520 303710 303530 303700
Der
tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

BØJLER, TILBEHØR & TAPE

Rullebøjle U-form

Kan justeres fra 40-60 cm

Rullebøjler

Malerbøjle i 3 varianter: 10 cm kort og lang, samt 25 cm kort.

Rullebøjler til iTOOLS-skaft

Malerbøjle som passer til iTOOLS-skaft (varenr.: 101000, se side

10 cm kort

10 cm lang

25 cm kort

Rullebøjler U-form m. tværstang

Kan fåes i flere størrelser: 40 cm og 50 cm.

iTOOLS Rullespand

Fåes i 2 varianter: 25 liter (45 cm bred) eller 12 liter.

304990 303320 | |

Varenr.: Varenr.:

Varenr.:

800 mm malerbøjle udført i rustfri stål med neddrejede sidebolte, monteret med adapter til iTOOLS-skaft

DB.nr.: 2002693 303250 | Varenr.:

Unik, tynd tape med god klæbeevne, som ikke efterlader limrester.

Malertape i professionel kvalitet med rigtig god klæbeevne.

Teleskoprulleskaft

Solidt skaft af profileret aluminium. Konus med indvendigt gevind.

117-200 cm

36 mm/50 m 330736 | Varenr.: 165-300 cm

108 108 RULLER & PENSLER 7 WWW.iTOOLS.DK 7 RULLER & PENSLER
Malertape
50 mm/50 m 305000 | 19 mm/50 m 305010 | Varenr.: Varenr.:
303390 | Varenr.: 40 cm 50 cm 303360 | 303380 | Varenr.: Varenr.:
303570 303500 | | Varenr.: Varenr.: 25 L 12 L 304920 | 303460 | Varenr.: Varenr.:
DB.nr.: 1960260 303340 |
800 mm Rullebøjle til iTOOLS-skaft
Washi-TEC tape
109 RULLER & PENSLER 7 RULLER & PENSLER WWW.iTOOLS.DK 7
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.
MÅLEUDSTYR 110 MÅLEUDSTYR 8 8 WWW.iTOOLS.DK
MÅLEUDSTYR 111 8 WWW.iTOOLS.DK INDHOLD MÅLEUDSTYR FUGT DeFelsko betonfugtmåler VEDHÆFTNING DeFelsko trækprøveapparater 112 113

PosiTector® CMM IS betonfugtmåler

Fugtmåler til måling af den relative fugtighed og temperatur i betongulv i overensstemmelse med ASTM F2170-standarden.

Utroligt brugervenligt system, hvor du monterer CMM IS-sonderne i gulvet og aflæser resultatet direkte i din smartphone via Bluetooth.

Simpel

• Nem indsamling og rapportering af data i overensstemmelse med ASTM F2170

• Hurtig akklimatisering, hvilket reducerer testtiden

• Du behøver ikke at åbne huller eller fjerne dæksler ifb. med måling

• Blåt LED-lys viser at sonden er tændt og sender data

• Sonderne er aktive og udsender data in situ i op til tre uger

• Sonden består kun af én enhed for nem installation

• Kræver ikke forbrugsmaterialer og bruger standard LR-44 batterier

• Gratis PosiTector mobilapp til analyse og rapportering af data

Holdbar

• Sonderne kan genbruges igen og igen

• Bestandig overfor opløsningsmidler, syrer, olie, vand og støv

• Tåler al slags vejr

Nøjagtig

• Hurtigt reagerende præcisionsfølere giver nøjagtige aflæsninger, som kan gentages

• Kalibreringscheckfunktion bestemmer automatisk om en sonde måler inden for tolerancen

• Omfattende kalibreringscertifikat med hver sonde, der bl.a. viser sporbarhed til NIST

• Overholder nationale og internationale standarder, herunder ISO og ASTM

PosiTector CMM IS Komplet Kit

5 x CMM IS-sonder

5 x Saltopløsninger

5 x Kalibreringskontrolkamre

5 x Dæksler

Udtrækkere

Målebånd Kobling til støvsuger

10 x LR-44 knapcellebatterier

ASTM F2170 er standard-testmetoden for in situ måling af den relative fugtighed i betongulve.

Tilbehør | Varenr.:

CMM IS-sonde, 1 stk.

Dæksel, 16 stk.

Gummikrave, 16 stk.

Saltopløsning, 10 stk.

Udtrækker, 3 stk.

Knapcellebatteri LR-44, 10 stk.

MÅLEUDSTYR MÅLEUDSTYR 8 8 WWW.iTOOLS.DK DEFELSKO
Transportkuffert | Varenr.:
306300 112
306360 306310 306320 306330 306340 306350

Trækprøveapparat

DeFelsko Corporation har udviklet nogle af de mest præcise, solide og brugervenlige testapparater til måling af overflader siden 1965. Herunder disse PosiTest® AT-trækprøveapparater, der gør det muligt for dig at måle vedhæftningsevnen på beton, metal, klinker, træ og andre faste underlag.

Du kan vælge mellem et PosiTest® AT-trækprøveapparat med elektrisk pumpe eller et med manuel pumpe. Og du kan vælge dollier fra 20 - 50 mm.

Apparaterne er alle både stødsikre og IP65-klassificerede; dvs. de er støvtætte og tåler vand.

De er kalibreret og certificeret til ±1% nøjagtighed ved hjælp af en NIST-sporbar belastningscelle.

Overholder internationale standarder, herunder ASTM C1583 / D4541 / D7234 / D7522, ISO 4642 / 16276-1, BS EN 12004-2, AS / NZS 1580.408.5 og flere andre.

Den elektronisk styrede, hydrauliske pumpe giver et stabilt og kontinuerligt udtrækstryk. Det minimerer risikoen for, at du selv påvirker trækprocessen, og det minimerer selvfølgelig også din egen indsats.

Du kan selv justere trækstyrke og trækgrænse samt træktid. Intern hukommelse gemmer information om udtrækstryk, trækhastig-

hed, testvarighed, dolly størrelse, godkendt/ikke-godkendt, bruddets art og du kan tilføje egne notater. Du kan gemme op til 100.000 trækprøver i op til 1.000 grupper. Stød- og ridsefast farveskærm med tastatur til brug med eller uden handsker.

Kompatibel med PosiSoft Desktop, PosiSoft.net og PosiTector App (Apple iOS og Android).

Manuel hydraulisk pumpe designet til at give et stabilt og kontinuerligt udtrækstryk med et enkelt slag.

Trækfrekvensindikator gør det mulig for dig manuelt at overvåge og justere trækket.

Intern hukommelse gemmer information om udtrækstryk, trækhastighed, testvarighed og dolly størrelse for op til 200 trækprøver.

Kompatibel med PosiSoft Desktop til visning, udskrivning og lagring af måledata.

Adapter-kit

Giver dig mulighed for at bruge 20 mm dollier i 50 mm apparat og omvend.

Adapter-kit til fliser | 306110

Inkl. 4 stk. firkantede 50x50 mm dollier med løse gribehoveder og 1 stk. 50x50 mm firkantet fod

113 113 MÅLEUDSTYR 8 WWW.iTOOLS.DK 8 DEFELSKO
PosiTest AT-M manual Til 50 mm dolly | 306000 PosiTest AT-A automatisk
Til 50 mm dolly | 306090 Til 20 mm dolly | 304980 Til 20 mm dolly | 304960 Dollier 20 & 50 mm
stykvis. 50 mm dollier | 306010 20 mm dollier | 306070 20 mm 50 mm Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: 50 mm dollier i 20 mm apparat | 304970 20 mm dollier i 50 mm apparat | 306060 Varenr.: Varenr.: Der
Sælges
tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.
MASKINER MASKINER 9 9 WWW.iTOOLS.DK 114
115 9 MASKINER WWW.iTOOLS.DK INDHOLD MASKINER OVERFLADEFORBEREDELSE BLASTRAC satellitslibere | Single disc-slibere Fræsere | Slyngrensere | Kuhmichel blæsemidler BLASTRAC gulvstrippere | Ride-on | Multi-trucks STØVSUGERE BLASTRAC industristøvsugere | Forudskillere RONDA industristøvsuger | Støvsugertilbehør FRÆSERE TIL MINILÆSSERE Schibeci minilæsser | Fræsere 116 129 136

BLASTRAC maskiner

Du kan nu få alle de maskiner til overfladeforberedelse, du måtte have brug for hos iTOOLS. Vi er autoriseret Blastrac-forhandler, og Blastrac producerer, som de eneste, en komplet maskinpark til overfladeforberedelse: Rondelslibere, satellitslibere, strippere, tromlefræsere, slyngrensere og støvsugere.

De har udviklet løsninger til overfladebehandling af alle udfordringer og i enhver målestok – fra små kompakte maskiner til store truckmonterede anlæg.

Blastrac har en af branchen største udviklingsafdelinger, hvilket sikrer dig adgang til markedets mest innovative teknologi. Blastrac opfandt blandt andet den mobile slyngrenser.

Hovedkontoret ligger i Holland, hvor hovedparten af maskinerne også produceres.

Det er din garanti for kvalitet og finish på et højt europæisk niveau.

MASKINER MASKINER 9 BLASTRAC
116

SATELLITSLIBERE

BLASTRAC BMG-555

BMG-555 er en mellemstor satellitsliber med en arbejdsbredde på 555 mm, som ikke forårsager forstyrrelser i undergrunden og er ideel til arbejde på steder med høje hygiejne- og sikkerhedsstandarder. Maskinen er ideel til at fjerne belægninger, betonslibning og poleringsopgaver.

BMG-555 er støvfri, når den benyttes med det korrekte Blastrac støvsugersystem.

Arbejdsbredde 555 mm

Motor 7,5kW / 400V / 50/60Hz / 32A

Omdrejninger 350-950 RPM

Vægt 297 kg

BLASTRAC BMG-2200 "The Bull"

• "The Bull" er landet. Hele 2.200 mm slibebredde og 3.035 kg power

• De 2.200 mm slibebredde fordeler sig på 3x240 mm

• Støvhåndtering gennem 14 filtrer i H klasse, endeløs pose system

• Kan leveres med en batteripakke, så hovederne kan løftes ved strømsvigt

• Tekniske Data

• 400 V, 62 kW, 125A

• Drivlinjen fungerer med 400 V 16A tilslutning, så man let kan håndtere maskinen på pladsen

• 400-1.200 RPM

• Hastighed fra 0-24 m/sek

Arbejdsbredde 2.200 mm

Motorkraft i alt 62kW / 3x400V - 50Hz / 125A

Omdrejninger 400 - 1.200 RPM

Vægt 3.450 kg

Dimensioner 3.450 mm / 2.250 mm / 1.990 mm

Dimensioner 2.080 mm / 595 mm / 1.155 mm

Drivsystem Manuelt

Skub/træk Skub

Applikationer Beton / Sten / Marmor / Asfalt

Drivsystem El-hydraulisk / 0 - 24 m/min

Skub/træk Ride-on

Applikationer Beton / Sten / Asfalt / Marmor / Granit Terrazzo

117 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 BLASTRAC
| BMG555 Varenr.:
| BMG2200
Varenr.:
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

SINGLE DISC SLIBERE

BLASTRAC BG-250E

Blastrac BG-250E er en heavy-duty maskine til overfladeforberedelse.

Maskinen er brugervenlig og behagelig at betjene med lavt vibrationsniveau.

BG-250E er støvfri, når den benyttes med det korrekte Blastrac støvsugersystem.

Arbejdsbredde 250 mm

Motor 5,5kW / 400V - 50Hz / 16A - Trefaset

Omdrejninger 1.920 RPM

Vægt 146 kg / 55 kg tryk på skiven

BLASTRAC BG-250P

En benzindrevet maskine til overfladeudjævning og -fjernelse.

Blastrac BG.250P er perfekt til heavy-duty overfladeforberedelse på mindre overflader. Maskinen klarer forberedelse før overfladebehandling, bortslibning af fejl i overfladebehandling, lim og meget andet.

Arbejdsbredde 250 mm

Motor 7,6 kW (10HP) / Benzin (B&S)

Omdrejninger 2.000 RPM (1.300 - 2.300 RPM interval)

Vægt 142 kg / 50 kg tryk på skiven

Dimensioner 1.301 mm / 458 mm / 1.106 mm

Drivsystem Manuelt

Skub/træk Skub

Applikationer Beton / Sten / Asfalt / Elastisk materiale

Dimensioner 1.301 mm / 458 mm / 1.106 mm

Drivsystem Manuelt

Skub/træk Skub

Applikationer Beton / Sten / Asfalt / Elastisk materiale

BG-250A er ideel til fjernelse af asbest eller blymaling.

Blastrac BG-250A er en heavy-duty rondelsliber designet til overfladeforberelse. Maskinen er udstyret med et særligt støvsugnings-målersystem. Maskinen stopper automatisk hvis sugeevnen bliver for lav. BG-250A rondelsliberen er støvfri, hvis den benyttes med det tilhørende Blastrac støvsugersystem (ikke inkluderet).

Arbejdsbredde 250 mm

Motor 2,2kW / 230V - 50Hz / 16A

Omdrejninger 1.440 RPM

Vægt 70 kg

Dimensioner 1.180 mm / 520 mm / 1.120 mm

Drivsystem Manuelt

Skub/Træk Skub

Applikationer Beton / Sten / Asfalt / Elastisk materiale

118 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 BLASTRAC
BLASTRAC BG-250A
| BG250-0010 |
|
Varenr.: Varenr.: Varenr.:
BG250P
BG250A

FRÆSERE

BLASTRAC BMC-335ELITE Skæremaskine

Heavy-duty skæremaskine, der kan bruges til hårde faste belægninger som f.eks. beton, epoxy, faste polyuretaner, acryler og lign. Man kan montere det antal skæreskiver man ønsker, dog max. 80stk.

Blastrac BMC-335ELITE er den førende på skæremaskinefronten, og kan leveres som walk-behind eller fjernstyret model. Suget er ligeledes unikt udført, og sikrer optimal afsugning af afskåret materiale.

Arbejdsbredde 335 mm

Motor

16 kW / 400V - 50Hz / 31A (fåes også med 60Hz)

Fræsekapacitet Op til 80 m2/t. på beton

Vægt 430 kg (excl. tromle) / 493 kg (inkl.)

Omdrejninger 3.000 RPM

Dimensioner 1.315 mm / 659 mm / 1.187 mm

Drivsystem / hastighed Elektrisk / 1-15 m/min

Applikationer Beton / Sten / Asfalt

BLASTRAC BMP-4000

• Heavy-duty fræser på 1.550 kg

• Kan leveres med enten diesel eller el-motor

• Kan leveres med normal fræsertromle, finvalset tromle eller ”sawing” skiver

• Kan leveres med niveaukontrol og med et lasersystem

• God niveaukontrol

• Med den rigtige støvsuger fræses der med minimale støvgener

Tekniske data

• 400 V, 30 kW, 63A eller 34 kW 3-cylinder diesel

• Hydraulisk drift

• 1.550 kg power

• 400 mm fræsebredde og 380 mm ”sawing”

• 150 mm støvsuger tilslutning

• Op til 10 km/t

Arbejdsbredde 400 mm / 380 mm

Motor, elektrisk 30kW / 400V - 50Hz / 63A - tre faser

Arbejdshastighed 0 - 45 m/min.

Vægt 1.550 kg excl. tromle

Motor, diesel 34Kw / 3 cylinder

Dimensioner 1.995 mm / 840 mm / 1.660 mm

Drivsystem Hydraulisk / 0 - 10 km/t

Skub/træk Ride-on

Applikationer Beton / Sten / Asfalt

119 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 BLASTRAC
| BMC-335ELITE
Varenr.:
Savtromle E12023 | BMP4000D BMP4000E Varenr.: Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

FRÆSERE

BLASTRAC BMC-335ELITE Skæremaskine

Heavy-duty skæremaskine, der kan bruges til hårde faste belægninger som f.eks. beton, epoxy, faste polyuretaner, acryler og lign. Man kan montere det antal skæreskiver man ønsker, dog max. 80stk.

Blastrac BMC-335ELITE er den førende på skæremaskinefronten, og kan leveres som walk-behind eller fjernstyret model. Suget er ligeledes unikt udført, og sikrer optimal afsugning af afskåret materiale.

Arbejdsbredde 335 mm

Motor 16 kW / 400V - 50Hz / 31A (fåes også med 60Hz)

Fræsekapacitet Op til 80 m2/t. på beton

Vægt 430 kg (excl. tromle) / 493 kg (inkl.)

Omdrejninger 3.000 RPM

Dimensioner 1.315 mm / 659 mm / 1.187 mm

Drivsystem / hastighed Elektrisk / 1-15 m/min

Applikationer Beton / Sten / Asfalt

BLASTRAC BMP-4000

• Heavy-duty fræser på 1.550 kg

• Kan leveres med enten diesel eller el-motor

• Kan leveres med normal fræsertromle, finvalset tromle eller ”sawing” skiver

• Kan leveres med niveaukontrol og med et lasersystem

• God niveaukontrol

• Med den rigtige støvsuger fræses der med minimale støvgener

Tekniske data

• 400 V, 30 kW, 63A eller 34 kW 3-cylinder diesel

• Hydraulisk drift

• 1.550 kg power

• 400 mm fræsebredde og 380 mm ”sawing”

• 150 mm støvsuger tilslutning

• Op til 10 km/t

|

BMC-335ELITE

Arbejdsbredde 400 mm / 380 mm

Motor, elektrisk 30kW / 400V - 50Hz / 63A - tre faser

Arbejdshastighed 0 - 45 m/min.

Vægt 1.550 kg excl. tromle

Motor, diesel 34Kw / 3 cylinder

Dimensioner 1.995 mm / 840 mm / 1.660 mm

Drivsystem Hydraulisk / 0 - 10 km/t

Skub/træk Ride-on

Applikationer Beton / Sten / Asfalt

120 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 BLASTRAC
Varenr.:
Savtromle E12023 | BMP4000D BMP4000E Varenr.:

SLYNGRENSERE - STÅL

BLASTRAC EBE 500E Slyngrenser

• Kan i moduler transporteres gennem et mandehul på 600 mm

• Unik elektrisk slyngrenser, der efterlader en meget afrenset og struktureret overflade

• Effektivt og meget fleksibelt linersystem

• Forward-maskine der er det perfekte valg til stålarealer og ståltanke

Tekniske data

• 400V

• Kan leveres i hhv. en 50Hz og 60Hz version

• Slynghjulsmotor i 50Hz yder 18,5kW.

• Slynghjulsmotor i 60Hz yder op til 26,4kW

• 500 mm arbejdsbredde

• 150 mm tilslutning

• 750 kg

• Forbrug på stål varierer fra 100-500 g/m2

Arbejdsbredde 500 mm

Motor 8,5kW / 3x400V - 50/60Hz / 63ATre faser

Arbejdshastighed Op til 55 m2/t.

Vægt 750 kg

Dimensioner 1.560 mm / 750 mm / 1.650 mm

Drivsystem Elektrisk / 1 - 15 m/min.

Arbejdsretning Fremad

Applikationer Stål

121 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 BLASTRAC
| B500 - 0010-E Varenr.: Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

BLASTRAC 1-10DPS75 Slyngrenser

1-10DPS75 er en driftsikker slyngrenser udstyret med den nyeste teknologi, som passer til både store og små opgaver.

Når Blastrac 1-10DPS75 er tilsluttet Blastrac BDC-3140LP / LPP støvsugersystemet er den støvfri, hvilket gør den ideel til "rene" arbejdssteder.

Arbejdsbredde 254 mm

Kapacitet Op til 130 m2/t. på beton

Motor 7,5kW / 400V + 50/60Hz / 16A

Vægt 211 kg

Dimensioner 1.590 mm / 400 mm / 1.020 mm

BLASTRAC 2-20DT Slyngrenser

Blastrac 2-20T er markedets nok bedste slyngrenser. En heavyduty maskine til beton, stål, asfalt og meget mere, som er ideel til overfladebehandlings-specialister.

Maskinen, som er designet for optimal virkningsgrad, har 2 kraftfulde 11kW motorer, og med sin arbejdsbredde på 550 mm er den ideel til store overflader.

Arbejdsbredde 550 mm

Kapacitet Op til 450 m2/t. på beton

Motor 2 x 11kW / 400V + 50/60Hz / 63A

Vægt 575 kg

Dimensioner 1.950 mm / 720 mm / 1.400 mm

BLASTRAC 2-48DS Slyngrenser

Blastrac 2-48DS er den største slyngrenser i Blastracs program, som er beregnet til, at en medarbejder går bag maskinen. Maskinen er med sine to kraftfulde slyngmotorer meget velegnet til store overflader og kan bruges på forskellige overflader som stål, beton, sten og asfalt. Slyngrenseren er praktisk talt støvfri, når den tilsluttes det korrekte Blastrac støvsugersystem. 2-48DS er solid og er højderegularbar for lettere transport.

Arbejdsbredde 1.220 mm

Kapacitet Op til 2.000 m2/t. på beton (baseret på 2-48DC)

Motor 2 x 22 kW / 400V - 50Hz

2 x 25kW / 460V - 60Hz

Stik 125A, tre faser

SLYNGRENSERE - BETON

Drivsystem / hastighed Elektrisk / 0,5-30 m/min.

Arbejdsretning Tilbage

Materialeforbrug

10-75 g/m2

Applikationer Stål / Beton / Sten / Asfalt

Drivsystem / hastighed Elektrisk / 0,5-33 m/min.

Arbejdsretning Tilbage

Materialeforbrug 10-80g/m2

Applikationer Stål / Beton / Sten / Asfalt

Vægt 1.350 kg

Dimensioner 2.420 mm / 1.433 mm / 1.450 mm

Drivsystem/hastighed Elektrisk / 0-33 m/min.

Arbejdsretning Tilbage

Applikationer Stål / Beton / Sten / Asfalt

122 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 BLASTRAC
|
|
|
1-10DPS75 B68474 2-48DS22 Varenr.: Varenr.: Varenr.:
123 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 BLASTRAC Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

SLYNGRENSERE - STÅL & BETON

BLASTRAC 200VMB, Vertikal

Hurtig, effektiv og med en arbejdsbredde på 200 mm. Blastrac 200VMB er perfekt til vertikale slyngrensningsopgaver på stål og beton.

Maskinen er designet til vertikale overflader som olietanke, opbevaringstanke, vandtanke, skibsskrog og mange andre. Blastrac 200VMB er fjernbetjent for sikkerhed, komfort og produktivitet og kan rense i både opad- og nedadgående bevægelse.

Arbejdsbredde 200 mm

Kapacitet Op til 10 m2/t. på stål SA 2,5 Op til 40 m2/t. på beton

Slynghjul 7,5kW

Output Motor 400V - 60Hz (kan leveres i 50Hz) / 16A

Blæsemidler

Europas førende leverandør af blæsemidler er tyske Kuhmichel. De leverer kvalitetsblæsemidler til alle blæsesystemer; som blandt andet sandblæsningskabiner og -haller, slyngrenseanlæg, mobile slyngrensere og injektionsblæsningssystemer.

Vægt 150 kg

Dimensioner 725 mm / 561 mm / 815 mm

Materialeforbrug 0,2-0,5 kg/m2

Applikationer Vertikalt stål & beton

Vi har været deres distributør i Danmark i mange år, og vi er glade for deres ensartede, høje kvalitet og deres leveringsevne.

Du kan vælge at få blæsemidlerne leveret i 25 kg sække på palle (op til 1 ton) eller bulk i Big Bag (1 ton).

124 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 BLASTRAC & KUHMICHEL
| 200VMB75 Varenr.:

ÆDELKORUND, HVID

Hvid ædelkorund tilhører gruppen af elektrokorn. Det er fremstillet ved at smelte aluminiumoxid i en lysbueovn. Ædelkorund er jernfri, af højeste renhed og ekstremt hård.

Egenskaber

• Kan genanvendes

• Til slibning og polering

GLASPERLER

• Slidstærkt og ildfast

Ved fremstilling af glasperlerne brydes natronkalkglas og sigtes. Glasfragmenterne omdannes til perler ved hjælp af varmluftsstrømme i ovnen. Glasperler er et mineralsk blæsemiddel.

Egenskaber

• Kan genanvendes

• Til polering

NAKOR / EMERY

• Til befæstigelse

• Til afrensning

Nakor er et naturligt blæsemiddel bestående af en blanding af mineralerne korund og magnetit. Nakor er kendetegnet ved gode slibeegenskaber og at det ikke indeholder jern.

Egenskaber

• Kan genanvendes

• Fjerner rust

• Fjerner maling

SIBASIV

• Fjerner ujævnheder

• Til befæstigelse

• Til afrensning

SIBASIV er en bauxit, som er calcineret i en roterende ovn. Et hårdt blæsemiddel lavet af naturlige mineraler. SIBASIV indeholder ikke jern, og det har gode slibeegenskaber.

Egenskaber

• Kan genanvendes

• Fjerner rust

SILICIUMCARBID, SORT / SIC

• Fjerner maling

• Fjerner ujævnheder

Sort siliciumcarbid består af krystallinsk siliciumcarbid, som er fremstillet af silicasand og petroleumkoks i elektriske modstandsovne ved temperaturer på >2.300° C. Siliciumcarbid er jernfrit, mangekantet og ekstremt hårdt.

Egenskaber

• Kan genanvendes

• Til slibning og polering

STÅLKUGLER/GRIT LC - GS-R

• Slidstærkt og ildfast

Disse runde stålkugler fremstilles ved at smelte stål og omdanne det til runde kornpartikler i en forstøvningsproces. Det lave kulstofindhold giver en høj sejhed i den metalliske struktur, hvilket er afgørende for en lang levetid.

Egenskaber

• Kan genanvendes

• Til afskalning og fjernelse af sand

• Til overfladefinish

125 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 KUHMICHEL
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

BLASTRAC BS-110 Gulvstripper

En heavy-duty, elektrisk gulvstripper med udskiftelige klinger.

Blastrac BS-110 er en kraftfuld selvdreven maskine, som er velegnet til mellemstore renoveringsopgaver både indendørs og udendørs.

Gulvstripperen har en solid stålkonstruktion, som giver en lang levetid og holdbarhed på byggepladsen.

BS-110 har både fremad og bak-funktion og kommer som standard udstyret med hastighedsregulering.

Da komponenterne i maskinen hovedsageligt er elektriske, kræver den stort set ingen vedligeholdelse for at køre optimalt.

Arbejdsbredde 152 mm - 305 mm (afhængig af klinge)

Motor 1,5kW / 230V - 50-60Hz / 13A

Vægt 170 kg (95 kg uden vægte)

Dimensioner 874 mm / 536 mm / 1.054 mm

BLASTRAC BMS-220ADB "Ride-on"

En heavy-duty gulvstripper med udskiftelige klinger. Blastrac BMS-220ADB er en alsidig, batteridrevet ride-on gulvstripper, som er velegnet til mellemstore og store renoveringsopgaver.

Maskinen er meget manøvredygtig med en lille venderadius, dæk, der ikke efterlader mærker og komplet hydraulisk styring. BMS-220ADB fjerner let alle slags gulvbelægninger som træ / laminat / keramiske overflader / linoleum / vinyl / tæppe /klæber / lim / fliser mv.

Arbejdsbredde 152 mm - 690 mm (afhængig af klinge)

Motor 4,0kW - 48V DC

Batteri 12 x 8 V batterier / op til 10 timers driftstid

Vægt 1.080 kg

Drivsystem / Hastighed Elektrisk 3-21 m/min.

Arbejdsretning Fremad

Overflader Træ / keramiske overflader / linoleum / vinyl / tæpper / klæbere / lim / fliser / etc.

Dimensioner 1.497 mm / 615 mm / 1.326 mm

Drivsystem / Hastighed Elektrisk / Op til 27 m/min.

Maskintype Ride-on

Overflader Træ / keramiske overflader / linoleum / vinyl / tæpper / klæbere / lim / fliser / etc.

126 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 BLASTRAC
GULVSTRIPPERE | BS1100235
Varenr.: | Varenr.:
BMS-220ADB-06

KLINGER TIL BLASTRAC GULVSTRIPPERE

Til brug ved fjernelse af gulvbelægninger.

Alle klinger kan bruges til at fjerne elastomeriske belægninger, fliser, tæppe, gummifliser, kork, lim, PVC, linoleum og andre belægninger.

Blastracs klinger er designet til professionel brug og sikrer dit udstyr længere levetid.

• Jo stærkere overflade, jo mindre klinge bør benyttes.

• Brug tykkere klinger for at forlænge levetiden eller for at fjerne hårde materialer.

KLINGER TIL BLASTRAC

duty klinge 152 x 76 x 2.5 (6”) Tyk stripperklinge

Heavy duty klinge 203 x 76 x 2.5 (8”) Tyk stripperklinge

Heavy duty klinge 254 x 76 x 2.5 (10”) Tyk stripperklinge

Heavy duty klinge 305 x 76 x 2.5 (12”) Tyk stripperklinge

klinge 152 x 76 x 1.6 (6”) Mellemtyk stripperklinge

Premium klinge 203 x 76 x 1.6 (8”) Mellemtyk stripperklinge

Premium klinge 254 x 76 x 1.6 (10”) Mellemtyk stripperklinge

Premium klinge 305 x 76 x 1.6 (12”) Mellemtyk stripperklinge

152 x 76 x 1.5 (6”)

90° skær til primært linolium, vinyl, tæpper og lignende.

305 x 76 x 1.5 (12”)

90° skær til primært linolium, vinyl, tæpper og lignende.

685 x 76 x 1.5 (27”)

90° skær til primært linolium, vinyl, tæpper og lignende.

127 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 BLASTRAC
Produktbeskrivelse Varenr.
BE09500
BE09501
BE09502
Heavy
BE09503
BE09510
BE09511
BE09512
BE09513
Premium
BE09530
BE09533
BE09535
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

BLASTRAC 2-45DTM Slyngrenser

Truck-monteret slyngrenser til fjernelse af gummi og vejrenovering. Renser op til 3.000 m2 i timen. Maskinen er velegnet til at genskabe makro- og mikrostrukturen på veje og landingsbaner.

Blastrac 2-45DTM slyngrenseren er arbejdshesten blandt de horisontale slyngrensere. Maskinen er ideel til specialister i overfladebehandling, som har brug for en maskine, der kan arbejde med ganske lidt nedetid på opgaver såsom:

• Veje • Motorveje

• Broer • Cykelstier

• Tilkørselsramper • Landingsbaner

2-45DTM leveres nøglefærdig og er både bruger- og miljøvenlig. Maskinen udgør den bedste og mest omkostningseffektive løsning, når mikro- og makrostrukturen på veje og landingsbaner skal genskabes. Med sin høje ydeevne og pålidelighed kan der behandles op til 3.000 m2 overflade i timen.

Arbejdsbredde 1.150 mm

Kapacitet Op til 3.000 m²/t. på asfalt eller beton (alt efter hårdhed, forurening og regulativer)

Arbejdshastighed 0,5 to 40 m/min.

Vægt 1.750 kg (uden "side shift" og drivenhed)

BLASTRAC 2-30DTM Slyngrenser

Blastrac 2-30DTM er en mindre udgave af 2-45DTM. Som 2-45DTM er 2-30DTM en truck-monteret slyngrenser til fjernelse af gummi og vejrenovering. Renser op til 800 m2 i timen. Maskinen er velegnet til at genskabe makro- og mikrostrukturen på veje og landingsbaner. Når slyngrenseren afmonteres kan den puttes bag i lastbilen og transporteres til næste opgave.

Maskinen er ideel til specialister i overfladebehandling, som har brug for en maskine, som kan arbejde med ganske lidt nedetid på opgaver såsom:

• Veje

• Broer

• Tilkørselsramper

MULTI TRUCKS

• Motorveje

• Cykelstier

• Landingsbaner

Arbejdsbredde 760 mm

Arbejdshastighed 0,5 to 30 mtr/min.

Vægt 493 kg (uden "side shift" og drivenhed)

Dimensioner 1.175 mm / 1.060 mm / 1.150 mm

Dimensioner 1.250 mm / 1.300 mm / 1.300 mm

Drivsystem / hastighed Hydraulisk / 0-4,7 km/t.

Arbejdsretning Fremad

Overflader Beton / Asfalt / Sten

Drivsystem / hastighed Hydraulisk / 0-4,7 km/t.

Arbejdsretning Fremad

Overflader Beton / Asfalt / Sten

Kapacitet Op til 800 m²/t. på asfalt eller beton (alt efter hårdhed, forurening og regulativer)

128 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 BLASTRAC
| 2-45DTM | 2-30DTM Varenr.: Varenr.:

INDUSTRISTØVSUGERE

BLASTRAC BDC-44 Industristøvsuger

Blastrac BDC-44 kombinerer kraft, effektivitet, sikkerhed og produktivitet i én robust, professionel maskine.

Blastrac BDC-44 er den kompakte støvsuger til fagfolk: Et kraftigt støvsugersystem med et kompakt design, som gør det yderst manøvredygtigt.

Maskinen kan udstyres med et Longopac posesystem, et Big-Bag system eller en støvbeholder, som er let at montere og håndtere.

Dette støvsugersystem kommer som standard med et M-kasse patronfilter, men kan også bruges med et H-klasse filtersæt.

Dimensioner (B / L / H) 666 mm / 1.294 mm / 1.430 mm

Vægt 297 kg

Motor 6,0kW / 400V / 50Hz / 32A

Evt ekstra motor 6,0kW / 460V / 60Hz / 32A

Støvsugermotorer 1 kraftig motor

Filter

4 kvalitets-filterpatroner

Rengøring Aut. puls-rengøringssystem

Pose kapacitet Endeløst posesystem. Indstilbar kapacitet op til 25 kg.

Støvbeholder (valgfri) 100 liter

Slangetilslutning Ø76 mm / Ø102 mm / Ø127 mm

Evt. Big Bag system 67,5 l.

Luftstrøm 752 m3/t.

Vakuum 61 hPa

Egnet til følg. maskiner Mellemstore og store slibemaskiner, fræsere og slyngrensere

En kraftig men samtidig kompakt industristøvsuger!

Blastrac BDC-66 er en kompakt og isoleret maskine, som er let at transportere uden risiko for skader, og som har reduceret støjniveau.

Blastrac BDC-66 er et heavy-duty støvsugersystem, designet til at være både kraftigt, kompakt og manøvredygtigt.

Maskinen kombinerer kraft, effektivitet, sikkerhed og produktivitet i én robust maskine.

Maskinen kan udstyres med et Longopac posesystem, et Big-Bag system eller en støvbeholder, som er let at montere og håndtere.

Dette støvsugersystem kommer som standard med et M-kasse patronfilter, men kan også bruges med et H-klasse filtersæt.

Dimensioner (B / L / H) 757 mm / 1.731 mm / 1.643 mm

Vægt 460 kg

Motor 6,0kW / 400V / 50Hz / 63A

Støvsugermotorer 1 kraftig motor

Filter

6 kvalitets-filterpatroner

Rengøring Aut. puls-rengøringssystem

Pose kapacitet 67,5 liter / 145 liter

Støvbeholder kapacitet 145 liter

Slangetilslutning Ø127 mm / Ø150 mm

Evt. Big Bag system 67,5 l.

Luftstrøm 2.200 m3/t. (uden slange)

Luftstrøm 1.078 m3/t. (med 20m slange og stor slyngrenser)

Vakuum 61 hPa

Egnet til følg. maskiner Mellemstore og store slibemaskiner, fræsere og slyngrensere

129 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 BLASTRAC
| BEO6935 |
Varenr.:
BDC66
Varenr.:
BLASTRAC BDC-66 Industristøvsuger Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

BLASTRAC BDC-99 Industristøvsuger

Velegnet til selv de største opgaver.

Blastrac BDC-99 er et heavy-duty støvsugersystem, som kombinerer kraft, effektivitet, sikkerhed og produktivitet i en meget robust maskine.

Blastrac BDC-99 er støvsugersystemet til den professionelle. Systemet kan udstyres med et Longopac posesystem, et Big-Bag system eller en støvbeholder, som er let at montere og håndtere.

Dimensioner (B / L / H)

Dette støvsugersystem kommer som standard med et M-kasse patronfilter, men kan også bruges med et H-klasse filtersæt.

866 mm / 1.731 mm / 1.643 mm

Vægt 520 kg

Motor 8,5 kW / 400 V / 50Hz / 63A

Støvsugermotorer 1 kraftig motor

Filter 9 kvalitets-filterpatroner

Rengøring Aut. puls-rengøringssystem

Pose kapacitet 67,5 liter / 145 liter

BLASTRAC EBE-900DC Industristøvsuger

Få det bedste ud af din 200VMB vertikale slyngrenser.

Blastrac EBE-900DC er specielt designet til at forbinde med 200VMB slyngrenseren. Det er et meget kraftigt støvsugersystem, som er udstyret med et Big-Bag system, der er meget enkelt at udskifte.

Dimensioner (B / L / H) 1.345 mm / 2.237 mm / 1.907 mm

Vægt 860 kg

Dimensioner Blæser (B / L / H) 1.160 mm / 1.276 mm / 1.510 mm

Vægt Blæser 500 kg

Motor 18 kW / 400-460 V / 60Hz / 63A

Støvbeholder kapacitet 145 liter

Slangetilslutning Ø127 mm / Ø150 mm

Luftstrøm 2.535 m3/t. (uden slange)

Luftstrøm 1.410 m3/t. (med 20m slange og stor slyngrenser)

Vakuum

66 hPa

Egnet til følg. maskiner Mellemstore og store slibemaskiner, fræsere og slyngrensere

Støvsugermotorer 1 kraftig motor Filter

Rengøring

20 kvalitets-filterpatroner

Aut. puls-rengøringssystem

Pose kapacitet 2 x 150 liter

Slangetilslutning Ø150 mm

130 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 BLASTRAC
INDUSTRISTØVSUGERE | 403880 | EBE900DCSET Varenr.: Varenr.:

INDUSTRISTØVSUGERE & FORUDSKILLERE

E12278 er udstyret med en Big Bag, som er let at montere. Den har desuden et Up & Down system, som gør den let at transportere (lav position for transport og høj position for arbejde)

Denne vandrette forudskiller kan tredoble levetiden på støvsugersystemets filtre, da den fanger 80-90% af støvet. Den forhindrer også nedsat sugeevne på støvsugersystemet. Den kan bruges mellem en Blastrac maskine og BCD66 og BCD-99 støvsugersystemerne.

Vægt 49,5 kg

Støvslange tilslutning Ø150 mm

131 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 BLASTRAC
BLASTRAC E12278 Vandret Forudskiller / Cyklon
Pose kapacitet 7,5 l. | 145 l. | 150 l. | 580 l. Dimensioner Arbejdsposition 1.490 mm / 1.390 mm / 1.990 mm Transportposition 990 mm / 470 mm / 1.290 mm
| E12278 Varenr.:
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

RONDA 2000 Industristøvsuger

RONDA 2000 er en 2.200 W Heavy-Duty industristøvsuger beregnet til opsugning af store mængder fint og sundhedsfarligt støv. Den har et stort selvrensende kanalfilter og er velegnet til større rengøringsopgaver og slutrengøring efter opgaver med større slibemaskiner til f.eks. træ- eller betongulve m.m.

RONDA 2000 opfylder de krav, der stilles til støvsugere til anvendelse i

industri- og byggebranchen.

• Vedvarende sugestyrke

• Filterrens under drift

• Vakuummeter til kontrol af filterbelastning

• Bundtømning med opsamling i plastsæk, éngangsbeholder eller direkte i beholderen

• Afledt for statisk elektricitet

• Lille strømforbrug og stor sugeeffekt

• Vi kan tilbyde flere forskellige rør, mundstykker og børster.

Slangekit med 10 m slange og børstemundstykke

RONDA2000 10M | Varenr.:

Motor 2 x 1.100 W / 3 x 1.111 W

Opsamling 28L (pose) / 43L (beholder)

Støjniveau <70 dB(A)

Dimensioner 1.320 / 655 / 620 mm

RONDA 1800H Power med Longopac

Med en RONDA 1800H Power Longopac opsamles det opsugede materiale i Longopac-poser, hvilket gør maskinen velegnet til opsugning af store mængder meget fint og/ eller sundhedsfarligt støv, da Longopac-poserne gør det hurtigt og nemt at bortskaffe det opsugede materiale.

Maskinen har den nyeste motorteknologi som giver en kraftig sugeevne. Desuden er både strømforbrug og støjniveau reduceret. Med den indbyggede soft starter reduceres strømforbruget i opstartsfasen og både motor og det elektriske system skånes.

Varenr.:

82160062

Sugeeffekt Max. 530 W

Sugeevne

Max. 2.550 mml/s

Vægt 46 kg (uden tilbehør)

Varenr.:

• Selvrensende teflonbelagt kanalfilter

• Filterrens under drift

• Eludtag med start-/stop automatik

• Bundtømning med longopac

• Lavt støjniveau

• Bipperalarm ved for lav luftgennemstrømning

• Soft start af motor

• Velegnet til afsug fra håndværktøj

Motor PMax./PNom 1.450 W / 1.230 W

Opsamling I Longopac poser

Støjniveau <70 dB(A)

Dimensioner 1.300 x 550 x 550 mm

Sugeevne 3.000 mmVs

Vægt 31 kg (uden tilbehør)

132 9 WWW.iTOOLS.DK 9 MASKINER RONDA
|
|
82061800

RONDA 1800H Power med opsamlingsspand

Når du har brug for en kraftig industristøvsuger: RONDA 1800H Power! Denne kvalitetsstøvsuger er velegnet til opsugning af store mængder meget fint eller sundhedsfarligt støv, som kan opsamles i en plastsæk, en engangsbeholder eller direkte i maskinens metalbeholder. Maskinen har bundtømning.

Maskinen har den nyeste motorteknologi som giver en kraftig sugeevne. Desuden er både strømforbrug og støjniveau reduceret. Med den indbyggede soft starter reduceres strømforbruget i opstartsfasen og både motor og det elektriske system skånes

• Eludtag med start-/stop automatisk

• Selvrensende teflonbelagt kanalfilter

• Filterrens under drift

• Bundtømning med metalbeholder

• Lavt støjniveau

• Bipperalarm ved for lav luftgennemstrømning

• Soft start af motor

• Velegnet til afsug fra håndværktøj

Varenr.:

Opsamling 16L (pose) / 28L (beholder)

Støjniveau <70 dB(A)

Vægt 31 kg (uden tilbehør)

RONDA 200H POWER

En støvsuger med den nyeste motorteknologi, som giver dig forbedret sugeevne og reduceret støjniveau.

Støvsugeren er velegnet til større mængder meget fint eller sundhedsfarligt støv. Den er desuden både velegnet og godkendt til almindelig opsugning og afsugning direkte fra håndværktøj.

• Opsamling i syntetisk pose eller direkte i beholder

• Enkel filterrensning under drift

• Vedvarende sugestyrke

• Lavt støjniveau

• El-udtag med start/stop automatik

• Kan leveres med separat luftafgang

• Soft start af motor

• Bipperalarm ved for lav luftgennemstrømning

Filtersystemet i en RONDA 200H Power består af dels et kanalfilter, der fungerer som forfilter, og dels et HEPA filter, som tilbageholder de allerfineste partikler. Leveres med værktøjsadapter.

Motor blow through 1.450 W

Opsamling 14L (pose) / 16L (beholder)

Støjniveau <70 dB(A)

Varenr.:

82060134

Dimensioner 795 x 430 x 450 mm

Sugeevne 3.000 mmVs

Vægt 15 kg (uden tilbehør)

133 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 RONDA
Motor PMax./PNom 1.450 W / 1.230 W
Dimensioner
Sugeevne
1.300 x 550 x 550 mm
3.000 mmVs
|
82061803
|
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

STØVSUGERTILBEHØR

Vandmundstykke 403770

Ø51 mm rør med bøjning

Kraftig professionel kvalitet med 2 gummilæber, til Ø38 mm rør

Ø51 mm rør med bøjning, 115 cm

Sugeslange Ø51 mm

Sugeslange Ø51 mm, 20 meter

Sugeslange Ø76 mm

Sugeslange Ø76 mm, 20 meter

Ø38 mm rør med bøjning, 145 cm

Ø38 mm rør 401690

Sugeslange Ø150 mm

Sugeslange Ø150 mm, 20 meter

Støvkappe Ø180 mm 402650

Heavy-duty udførsel i slagfast materiale. Kan åbnes i siden, så du kan komme helt ind til væggen. Slangestuds til Ø38 mm slange.

134 9 WWW.iTOOLS.DK 9 TILBEHØR
401490
B005014SR
402830
304810
Varenr.: | Varenr.: | Varenr.: | Varenr.: | Varenr.: | Varenr.: | Varenr.: | MASKINER
MASKINER 135 MASKINER WWW.iTOOLS.DK 9 9 Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Schibeci

Et af de hårdeste miljøer for entreprenørmaskiner er den australske outback; ekstreme temperaturer, fint støv, der trænger ind overalt og tit dagsrejser fra et værksted… Det kræver slidstærkt materiel i allerhøjeste kvalitet. Og det leverer Schibeci!

Schibeci er en australsk producent af innovativt tilbehør til primært skridstyrede læssere målrettet vej- og betonentreprenører.

Udover at udstyret et bygget til at

tåle mosten, så er det kendetegnet ved dets muligheder for præcis indstilling og high-performance.

Schibeci-familien har været involveret i entreprenørbranchen i over 60 år, og de har produceret heavy-duty materiel til byggebranchen i næsten 30 år. Vi hos iTOOLS er stolte af, at have forhandlingen af Schibeci-maskiner i hele Europa.

MASKINER 136 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK
MASKINER 137 MASKINER 9 9 WWW.iTOOLS.DK Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Schibeci 850DE Minilæsser

3-i-et køretøj til brug med Schibecis tilbehør.

Fungerer både på diesel- eller elektrisk motor eller en kombination af begge, hvilket giver ekstra produktivitet, når der køres med Schibeci-tilbehør.

Fleksibel

• Arbejd hvorsomhelst: Udendørs som indendørs

• Lille nok til at passe i en elevator

Klarer de fleste opgaver

• Slibning

• Stripning af linoleum og PVC

• Fræsning

• etc.

Motorer

dæk, der ikke efterlader mærker (mulighed for sorte)

Schibeci Power Profiler 2500-R

Designet til at fjerne større mængder beton, fliser og epoxy-lag

Fjerner op til 38 mm beton- eller epoxylag pr. overkørsel. Fjerner keramikfliser og underlag i en enkelt overkørsel og forbereder underlaget til nye overflader.

• Uafhængig niveaukontrol

• Svævende fræsertromle

• Støvdæmpningssystem

• Støvsugertilslutning

• Udskiftelige striber på glideplader/skids for simpel service

• Slidstærke fræsertænder

Påkrævet hydraulisk flow 40+lpm (11+gpm)

Trykområde 150 til 206 Bar (2.200 til 3.000 PSI)

Kan tilpasses til 350 Bar (5.000 PSI)

Arbejdsbredde 250 mm

Arbejdsdybde 38 mm

Antal skæreværktøjer 36

Side Shift

Hydraulisk

MASKINER 9 9 SCHIBECI
Motor Kubota Diesel Elektrisk med Soft Start Dual Power Kraft 20kW 22kW 42kW Performance Hydrauliske Pumper 2 Hydraulisk "Relief Pressure" 3.400 psi 3.400 psi 3.400 psi Hydraulisk pumpe Output 48 l/min 52 l/min 100 l/min Liftkapacitet 450 kg Dæk
Dimensioner Bredde 1.140 mm Højde 1.512 mm Længde 2.300 mm Vægt 1.236 kg SCHI850DE SPEC | SCHIPP250RR | Varenr.: Varenr.: 138 WWW.iTOOLS.DK
Hvide

Schibeci Power Planer 400 / 4000

Schibeci Power Planer 3000 er en aggressiv sliber, som både bruger meget holdbare tungsten karbid tænder og diamanter.

Fordelen ved dette er ekstra skærekraft og lavt slid med deraf følgende besparelse.

• Fjerner optil 5 mm beton per overkørsel.

• Fritlægger aggregat i betonlag

• Planer betongulve

• Fjerner ujævnheder i betonoverflader

• fjerner alle belægninger på betongulv - inkl. epoxy, lim mv.

• Våd eller tør diamantslibning.

• Uafhænging justering af skærehøjde i højre og venstre side

• Direct Drive hoved

• Lukket system

• Let at udskifte skære- og slibeværktøjer

• Diamanter fra korn 14/16 til 400

Påkrævet hydraulisk flow 40+lpm (11+gpm)

Trykområde 150 til 206 Bar (2.200 til 3.000 PSI)

Kan tilpasses til 350 Bar (5.000 PSI)

Påkrævede hydrauliske HK 19 til 150KW (25 til 200 HK)

Schibeci Polyplaner 450 / 600

Schibeci Polyplaner 450 er en aggressiv sliber, som bruger meget holdbare tungsten karbid tænder til at fjerne vejafmærkninger og ujævnheder. Polyplaner 450 kan efterlade overfladen enten glat eller med struktur og kan udligne niveauforskelle i beton op til 70 mm.

Maskinen har en selvnivellerende drejeskive, som giver en præcis skæredybde på ujævne overflader. Polyplaner kan "side shiftes"/forskydes, så der kan slibes rundt om forhindringer.

Arbejdsbredde 300 mm

Arbejdsdybde Op til 5 mm per overkørsel

Antal skæreværktøjer 3 til 12 alt efter ønsket resultat

Side Shift

Hydraulisk

• Fjerner op til 10 mm beton per overkørsel med 1 mm tolerance.

• Fjerner vejafmærkning

• Arbejdsbredde på 450 mm

• Fjerner niveauforskelle i betonoverflader

• Udjævner grove betonoverflader

• Uafhænging justering af skærehøjde i højre og venstre side

• Direct Drive

• Lukket system

• Let at udskifte skære- og slibeværktøjer

Påkrævet hydraulisk flow 100+lpm (26+gpm)

Trykområde 150 til 206 Bar (2.200 til 3.000 PSI) Kan tilpasses til 350 Bar (5.000 PSI)

Påkrævede hydrauliske HK 30 til 150KW (40 - 200 HK)

Arbejdsbredde 450 mm

Arbejdsdybde Op til 10 mm per overkørsel afhængigt af materiale Side Shift Hydraulisk

139 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 SCHIBECI
SCHIPP3000SKID | SCHIPP450 | Varenr.: Varenr.:
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Schibeci RM150HD

Heavy-duty asfaltfræser, der fjerner beton og asfalt i en arbejdsdybde på op til 100 mm per overkørsel.

Designet, så du som operatør har ekstra høj præcision. Tromlen på RM150HD kan skiftes og har en arbejdsbredde fra 60 mm til 150 mm.

• Uafhængig niveaukontrol

• Svævende fræsetromle

• Støvdæmpningssystem

• Udskiftelige striber på glideplader/skids for simpel service

• Slidstærke fræsetænder

Påkrævet hydraulisk flow 100+lpm (22+gpm)

Trykområde 150 til 206 Bar (2.200 til 3.000 PSI)

Kan tilpasses til 350 Bar (5.000 PSI)

Påkrævede hydrauliske HK 60-150KW (80-200 HK)

Arbejdsbredde 60-150 mm

Arbejdsdybde 100 mm

Antal skæreværktøjer 38

Side Shift

Hydraulisk

Schibeci ST1000

Stabiliseringsfræser med en skæredybde på 220 mm. Schibeci ST1000 er ideel til etablering af cykelstier, grusveje og midlertidige veje på byggepladser og en fremragende løsning for entreprenører, kommuner mv.

De to indstillelige slæder gør ST1000’eren ekstrem fleksibel og sikrer en præcis og ens fræsning/afskæring. Kompakt design, som giver

operatøren et godt udsyn og ekstra høj præcision.

• Uafhængig niveaukontrol

• Svævende fræsetromle

• Støvdæmpningssystem

• Udskiftelige striber på glideplader/skids for simpel service

• Slidstærke fræsetænder

Påkrævet hydraulisk flow 150+lpm (33+gpm)

Trykområde 150 til 206 Bar (2.200 til 3.000 PSI)

Kan tilpasses til 350 Bar (5.000 PSI)

Påkrævede hydrauliske HK 175+KW (100+ HK)

Arbejdsbredde 1000 mm

Arbejdsdybde 220 mm

Antal skæreværktøjer 38

Side Shift

Tilt kontrol

Hydraulisk

SCHIPPST1000

140 MASKINER 9 WWW.iTOOLS.DK 9 SCHIBECI
SCHIPPRM150HD | Varenr.:
Hydraulisk | Varenr.:
MASKINER 141 MASKINER WWW.iTOOLS.DK 9 9 Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte
varer.
DESOI INJEKTION 10 10 142 WWW.iTOOLS.DK
143 10 INJEKTION WWW.iTOOLS.DK INDHOLD INJEKTION DESOI INJEKTIONSLØSNINGER NIPLER DESOI nipler DESOI TILBEHØR DESOI INJEKTIONSBORENÅLE PUMPER DESOI membranpumper | Stempelpumper | 2K-pumper 3K-pumper | Mørtelpumper | Flow-måler RASCOR VANDTÆTNING RASCOR INJEKTIONSMATERIALER RASCOR INJEKTIONSSYSTEM 144 145 147 148 148 152 152 153

Injektionsløsninger fra DESOI

Som eneforhandler af DESOI-produkter i Danmark kan vi tilbyde dig alt nødvendigt grej til injicering og reparation af murværk.

DESOI har i mere end 30 år været en af Europas førende producenter af injektionsløsninger og ankersystemer, og med deres store udviklingsafdeling og fokus på kvalitetsstyring er du altid sikker på, at få leveret innovative produkter i bedste tyske “Spitzen-Qualität”.

Vi deltager ofte på DESOI’s interne kurser, så vi kan give dig kompetent rådgivning og sparring om injektion. Og vi har et tæt samarbejde med DESOI’s teknikere og beregnere, så vi kan tilbyde dig den helt rigtige løsning til dit projekt – til den rigtige pris!

Vi er lagerførende i keglenipler, fladnipler, slagnipler, gevindnipler, klæbenipler, hjørneklæbenipler, skydekoblinger, gribehoveder, håndpumper, materialecylindere, membran-

iTOOLS har det største udvalg af alle mulige former for nipler:

• Stålnipler

• Plastiknipler

• Stålnipler med returventil

• Stålnipler med rustfri bund m/u returventil

• Stålnipler med udluftning

• Stålnipler med quick-access og returventil

• Klæbenipler i plastik

• Specielle nipler til ethvert formål, også individuelt produceret

• Keglenipler

• Nåle og rør

Vi har pumper til alle former for materialer til injektion, og vi reparerer alle DESOI pumper og mixere.

Vi kan være behjælpelige med alt fra løsningsforslag til udførsel.

DESOI er kvalitetscertificeret iht. ISO 9001:2015

DESOI er miljøcertificeret iht. ISO 14001:2015

144 DESOI INJEKTION 10 10
pumper, mørtelpumper, 2K-anlæg, og meget, meget mere.
144 WWW.iTOOLS.DK

NIPLER

Højtryks-fladnippel

Højtryks-fladnippel. Fåes i flere mål

Højtryks-keglenippel

Højtryks-keglenippel. Fåes i flere mål

Højtryks-keglenippel m. retur-ventil

Højtryks-keglenippel med retur-ventil. Fåes i flere mål.

Slagnippel, plast

Slagnippel i plast, 10 x 70, kegle

Slagnippel, plast Ø6 x 45 mm

Slagnippel i plast, Ø6 x 45 mm

Slagnippel, plast 1/4" gevind

Slagnippel i plast, 14x95 mm, 1/4" gevind. Fåes i mange varianter.

Klæbenippel Ø50 mm, M6

Klæbenippel Ø50 mm, M6. Findes i flere varianter:

Klæbenippel til materialecylinder

Klar klæbenippel Ø50 mm til materialecylinder

Kombi-nippel, M10x1 gevind

Kombi-nippel, 10x100 mm. M10x1 gevind

Stålnippel, konisk

Stålnippel, konisk

Flisenippel

Flisenippel, Ø6x70 mm

145 INJEKTION 10 10 DESOI
501330 501310 13x120
13x120 mm
mm
304000 501290 13x110 mm 13x115 mm
501140
501050
D20040
D20378
501410
501360
10x70 mm | Ø50 mm | Ø6x45 mm | 14x95 mm | | Varenr.: | Varenr.:
304020 13x110 mm
501320 10x120 mm 303940 303860 10x110 mm 8x85 mm | Varenr.: | Varenr.: | Varenr.: | Varenr.: | Varenr.: | Varenr.: 501600 10x120 mm 303920 10x110 mm 303840 8x85 mm | Varenr.: | Varenr.: | Varenr.: 501300 10x120 mm | Varenr.: Varenr.: Varenr.: Klæbenippel, hjørne 501390 | Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.:
D32035 Lås til mikrocement 501980 Optimal vedhæft. | Varenr.: | Varenr.: 501090 Med glat bund | Varenr.: Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer. 145 WWW.iTOOLS.DK

Adapter til plast- og metaldyser

Adapter til plast- og metaldyser, R3/4"

Plastslagværktøj, Ø14 mm

Plastslagværktøj, Ø14 mm til slagnippel 501410 og 501360

Plastslagværktøj, Ø10 mm

Fyldeadapter 1/4"

Fyldeadapter 1/4", til plastslagnippel 14x95 mm, 1/4" gevind (varenr.: 501360)

Fyldeadapter med M8-gevind

Fyldeadapter med M8-gevind

Skruelanse Ø12/indvendig Ø10

Skruelanse Ø12/indvendig Ø10. Fåes i flere længder.

Monteringsværktøj til fyldeadapter

mm

500 mm

Gevindnippel til flydemørtel

Gevindnippel til flydemørtel, Ø6x65 mm

Ø2 mm

Injektionsnåle med 10x1 mm indvendig gevind. Ø2 mm

Plastslagværktøj Ø10 mm til slagnippel 501140 Gribekobling til keglenippel

med nippel. M14-gevind. Flere størrelser:

146 INJEKTION 10 10 DESOI
501890
501880 1000
501350
501840
501470
501280
304190 Gribekobling
keglenippel | | | | | | Varenr.:
til
501870
| Varenr.: | Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.: Varenr.:
D25039
| Varenr.: NIPLER Injektionsnåle,
D20364 Ø2x300 mm
501540 Ø2x50 mm | Varenr.: | Varenr.: Injektionsnåle,
mm D20368 Ø3x300 mm Injektionsnåle
D20367 Ø3x200 mm D20366 D20365 Ø3x100 mm Ø3x50 mm | Varenr.: | Varenr.: | Varenr.: | Varenr.: 146 WWW.iTOOLS.DK
502010 Fra 4,5 mm, 1/4" 502000 Fra 2,5 mm, 1/4" 501530 Fra 2,0 mm, M6 | Varenr.: | Varenr.: | Varenr.:
Monteringsværktøj til fyldeadapter
Ø3
med 10x1 mm indvendig gevind. Ø3 mm
Kilepakker med nippel Kilepakker, 30 mm lang,

Injektionspistol, 0-250 bar

Stativ med mixer & spand, til | Varenr.:

Fjedertræk Varenr.: Varenr.: Quick-Snap adapterhane 1/4" stål

Fjedertræk

Materialecylinder 30 ml Varenr.: Varenr.:

SP20 | Varenr.: | Varenr.: Varenr.: Varenr.:

SP20 sidehængt stativ med mixer og spand. Materialecylinder 30 Quick-Snap adapterhane D10920 | Varenr.: Varenr.:

Der tages forbehold

147 INJEKTION 10 10 DESOI Fugepistol, pneumatisk D16732-03 501850 0,2 m rør Fugepistol, pneumatisk 0,5 m slange Klæbefix-holder 501270 Klæbefix-holder Kuglehane med manometer 501080 Kuglehane med manometer Marsh-tragtmåler 501710 Marsh-tragtmåler
D12081
ml 501030
Materialebeholder fyldeenhed 501860 Materialebeholder fyldeenhed Quick-Snap adapterhane med meter D13647 Quick-Snap adapterhane 1/4" stål, med manometer 0-40 Bar | | | | | | | | Varenr.: Rengøringskugler
til materialecylinder 501040 Rengøringskugler i flere størrelser, 10 stk. pr. pakke.
Injektionspistol, 0-250 bar med manometer. Fåes i flere varianter. til materialecylinder. D13651 Ø13 mm | Varenr.:
147 WWW.iTOOLS.DK
TILBEHØR
for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

B-String injektionsborenål

Injektionsborenåle benyttes primært i Tübbing-designede tunneler, hvor der efter konstruktion lokaliseres en utætheden i en pakning. Man borer fra indersiden et tilgangshul, hvorigennem injektionsborenålen monteret på et forlængerrør og bores det sidste stykke gennem pakningen. Igennem forlængerrøret pumpes injektionsmaterialet.

Injektionsnålen efterlades normalt monteret i pakningen, og en returventil sørger for at injektionsmaterialet forbliver inde i injektionsområdet.

INJEKTIONSBORENÅLE & PUMPER

Produktbeskrivelse

• Produceres i hhv. Ø3, Ø4 og Ø5 mm, alle med returventil

• Rustfri nål.

• Indløbsventilen åbner ved 1012bar

• M10x1 mm udvendig gevind monteret med o-ring.

• Kan kombineres med forskellige injektionsrør og indsprøjtningsnipler.

• Kan benyttes til epoxy, polyuretan, acrylat og lignende injektionsmaterialer.

Membranpumpe Power-LE303 med injektionspistol med manometer og stålrør

Kompakt, robust og kraftfuld membranpumpe. LE-303 er designet til professionelt brug på byggepladsen. Denne membranpumpes særlige feature er membranens store overflade og sugeventilens størrelse, der gør sugning af stærkt viskøst materiale

Arbejdstryk 5 - 200 bar

Delivery rate 1,9 L/min.

Effekt 0,37 kW

230V/50 Hz

Vægt 22 kg

lettere. Pumpen er udstyret med en returslange med kugleventil, som mindsker trykket i pumpen og materialeslangen.

Velegnet til:

• EP resin

• SPUR foam

• PUR resin

• Aqueous solution

Dimensioner 750 mm (H) x 280 mm (B) x 580 mm (L)

148 INJEKTION 10 10 DESOI
1 2 3
| 501020 Varenr.:
148 WWW.iTOOLS.DK

PUMPER

Membranpumpe PowerInject MB-E

så den kan pumpe de fineste injektionsmaterialer. Indsugningen foretages direkte fra blandekaret. Membranpumpen er i en funktionsklasse for sig. Membranpumpen pumper materiale op til 8 L/min. Trykket er frit

D10440 Varenr.:

Arbejdstryk 2 - 20 bar

Delivery rate max 8 L/min.

Effekt 1,5 kW 230V/50 Hz

Vægt 55 kg

Dimensioner 680 mm (H) x 550 mm (B) x 550 mm (L)

Stempelpumpe Airpower S25 1K

Meget kompakt og kraftfuld luftpumpe der kan levere hele 5,1 L materialer pr. minut. Selve pumpedelen er nyudviklet og med et trykforhold på 1:28. Pumpen er heavy-duty entreprenørkvalitet, der er let at servicere,

Arbejdstryk 7 - 220 bar

Luftforbrug 1 m³/min.

Max. lufttryk 8 bar

Materiale/min. 5,1 L/min.

vedligeholde og rengøre. Bemærk: Pumpen bruger ved maksmal drift forholdsvis meget luft.

Bemærk: Den stærke elmotor på 230V kræver 16A ved maksimal drift. For at nedbringe startmodstanden bør man ikke slukke pumpen med maksimalt opbygget tryk.

|

uden manometer.

D17600 Varenr.:

Velegnet til injektion med

• EPOXY

• PU

• Polyuretanskum

• Emulsion og vandige væsker

Dimensioner 670 mm (H) x 500 mm (B) x 450 mm (L)

|

D17601 Varenr.:

Heavy-duty flowpumpe, der er let at servicere, vedligeholde og rengøre. Kompakt og kraftfuld 2-komponentluftpumpe, der kan levere hele 7,6 L materiale pr. minut. Selve pumpedelen er nyudviklet og med et tryk-

Luftforbrug 1 m³/min.

Max. lufttryk 8 bar

Materiale/min. 7,6 L/min.

forhold på 1:13. Bemærk: Pumpen bruger ved maksmal drift forholdsvis meget luft.

• EPOXY

• PU

• Polyuretanskum

• Emulsion og vandige væsker

• Acrylater

Dimensioner 460 mm (H) x 240 mm (B) x 580 mm (L)

Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

149 WWW.iTOOLS.DK

149 DESOI INJEKTION 10 10
Excenter-membranpumpen fra DESOI er til meget fine cementbasere injektionsmaterialer samt vandbaserede injektionsmaterialer med lav viskositet. Pumpen er opbygget med hhv. en indsugningsventil og en trykventil, |
indstilleligt. Service, vedligehold og rengøring er simpelt at udføre. Det er vigtigt at materialerne er mikset korrekt, hertil anbefaler vi enten vores iMIX-system eller Collomix XO55R DUO røreværk, alt efter producentens anvisninger.
Vægt 13,7 kg
Leveres inkl. stel, 6 L beholder, 5 m injektionsslange og injektionspistol
Stempelpumpe Airpower S25-C2 2K
S25-C2 2K benyttes udelukkende til 2 komponentmaterialer i volumenforholdet 1:1, som for eksempel:
Arbejdstryk 10 - 100 bar
Vægt 20,2 kg
Kan leveres i flere varianter og leveres med udstyr efter nærmere aftale.

Stempelpumpe 3K Airpower M25C-3

Meget kompakt og kraftfuld 3-komponent luftpumpe der kan levere hele 8 L materiale pr. minut. Selve pumpedelen er nyudviklet og med et trykforhold på 1:13. Pumpen er heavy-duty flowpumpe, der er let at

Arbejdstryk 15 - 220 bar

Luftforbrug 1 m³/min.

Max. lufttryk 8 bar

Materiale/min. 8 L/min.

Vægt 45 kg

servicere, vedligeholde og rengøre. Den separate skyllepumpe gør det lettere at skylle mixerhovedet, og man kan kontrollere blandingsforhol det på hhv. A- og B-siden.

PUMPER

Man sparer B-produktet til skylningen og erstatter den normalt med vand.

Bemærk: Pumpen bruger ved maksmal drift forholdsvis meget luft.

S25-C3 3K benyttes udelukkende til acrylater i volumenforholdet 1:1, hvor der ønskes en separat skyllepumpe til rengøring af mixerhovedet.

Kan leveres i flere varianter og leveres med udstyr efter nærmere aftale.

Dimensioner 840 mm (H) x 480 mm (B) x 550 mm (L)

Slangepumpe PowerPump 18

Powerpump 18 benyttes til fugning med pumpbar funktionsmørtel. Pumpens klare fordel er, at den kan lægge en præcis fuge, og den er let at håndtere og bruge hele dagen. Der kan monteres diverse dyser så man kan udnytte pumpens potentiale fuldt ud.

Arbejdstryk 1 - 8 bar

Materiale/min. 1-4 L/min.

Effekt 0,37 kW

230V

Vægt 36 kg

Det er formodentlig den bedste mørtelfugemaskine på markedet, der kan levere 1 til 2 liter materiale pr. minut. Takket være den gennemtænkte konstruktion presses materialet, ved arbejdsstop, ikke sammen i slangen. Let at rengøre og servicere.

Dimensioner 990 mm (H) x 540 mm (B) x 840 mm (L)

PowerPump PREKO-220 med stålbeholder

PREKO-220 kan bruges til mange forskellige applikationer:

• Sprøjtning med meget fine sprøjtbare materialer

• Pumpning af bitumen, benyttes f.eks. til fuger

Arbejdstryk 1 - 8 bar

Materiale/min. max. 8 L/min.

Effekt 0,55 kW

230V

NB.: Man skal udelukkende benytte pumpen med pumpbar mørtel. Orientér dig via producentens tekniske datablad.

Materialestørrelse max. 4 mm

• Lavtryksinjektion og filling med diverse cementbaserede produkter

Pumpen pumper med 2 vibrerende skiver, så materialet kommer meget jævnt, hvilket sikrer en unik, meget

1040 mm (H) x 640 mm (B) x 880 mm (L)

ens og sikker materialehåndtering. En professionel pumpe, der leverer et meget professionelt arbejde. Den kan levere op til 8 L/min. ved et tryk op til 8 bar, så der er masser af volumen i den lille kompakte pumpe.

Kan leveres i flere versioner, og med mange typer tilbehør efter aftale.

150 DESOI INJEKTION 10 10
|
D13770 Varenr.:
|
D13875 Varenr.:
150 WWW.iTOOLS.DK

PUMPER

Snekkepumpe PowerInject SP20 med manometer, komplet sæt

Lille og meget effektiv snekkepumpe, der klarer pumpbare cementbaserede materialer op til Ø3 mm kornstørrelse. De store hjul, det gode håndtag og den lille vægt på 26 kg gør udstyret meget mobilt på pladsen,

Arbejdstryk max 15 bar

Materiale/min. 0 - 13,5 L/min. Effekt 1,8 kW

Vægt 26 kg

Håndpumpe

og den effektive motor på 1,8 kW gør det muligt at operere pumpen med en standard 10A 230V tilslutning. Snekkepumpen leverer fra 0-15 bar tryk og du kan trinløst justere pumpe hastigheden.

Det 30 L store kar kan monteres med en sidemixer, der benyttes, hvis opgaven kræver en større mængde materiale eller perfekt mixing lige op til pumpningen.

Tilbehør paletten er stor, så du kan bruge pumpen til simpel filling, injektion af grouting og injektion med cementbaserede materialer, begge dele under tryk så du opnår den ønskede effekt af din injektion. Vi har naturligvis nipler og injektionsartikler til ethvert formål.

Håndpumper benyttes til små injektionsopgaver, hvor der ikke er et højt materialeforbrug. Pumperne kan benyttes til epoxy, polyuretan, acrylat og lignende injektionsmaterialer.

Flere modeller.

Kapacitet 0,5 L

Vægt 1,4 kg

Dimensioner 140 mm (H) x 80 mm (B) x 720 mm (L)

Materiale/min. 2 cm³/pumpetryk

Arbejdstryk 0 -100 bar

Simpel håndpumpe til filling af diverse fine materialer med en kornstørrelse op til 0,3 mm. Den kan både suge materialet op og trykke materialet ud af den 500 ml store beholder. Håndpumpen adskilles nemt og kan let rengøres.

Kapacitet 0,5 L

Vægt 1,1 kg

Dimensioner 65 mm (H) x 90 mm (B) x 490 mm (L)

Materialestørrelse max. 0.3 mm

Er der skærpede krav til udførsel af injektionen eller kvalitetskontrollen?

Så tilbyder vi flowkontrol på de fleste DESOI-pumper.

Dermed kan du dokumentere det specifikke forbrug på hver injektionslokation. Flowkontrol sælges enten som projektsalg fabriksmonteret på din nye DESOI-pumpe eller det kan

eftermonteres på din nuværende DESOI-pumpe.

Flowkontrol kan dokumentere forbrug af epoxy, polyuretan, acrylat og lign. produkter.

Kontakt os gerne for yderligere information.

151 DESOI INJEKTION 10 10
| D13577 Varenr.:
230V
Dimensioner 520 mm (H) x 900 mm (B) x 800 mm (L)
Håndpumpe MAN-Z, suge/tryk
| D10710 Varenr.:
kvalitetskontrollen? 501990 Håndpumpe med rør 501010 501970 Håndpumpe med manometer og slange Håndpumpe med slange | Varenr.: | Varenr.: | Varenr.: Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer. 151 WWW.iTOOLS.DK
Skærpede krav til udførsel af injektionen eller

Vandtætningssystemer og injektionsmaterialer fra RASCOR

Det schweiziske firma RASCOR er anerkendt som den store pionér indenfor vandtætningssystemer. Siden 1965 har de udviklet tætningsmaterialer til beton, herunder acrylat, polyuretan og urea-silikat. Allerede i 1977 rundede de en milepæl, da de injicerede vandtætningsprojekt nummer 1.000.

I dag har de ekspertise i og produkter til hele paletten indenfor vandtætning og injektionsløsninger i forbindelse med både renoveringsopgaver

og forebyggende vandtætning ved nybyggeri. De har leveret kundskab og produkter til projekter i hele verden, og i Danmark har RASCOR bl.a. været inde over prestigebyggerier som Storebæltsforbindelsen og Operahuset i København.

Med RASCOtec-injektionssystemet og RASCOflex har RASCOR alle produkterne til at løse dine udfordringer i forbindelse med vandtætning. Og du kan udføre en vandtætning med RASCOR-produkter iht. EN 1504-5.

Alle materialer fra RASCOR opfylder kravene i REACH-direktivet. Hovedparten af produkterne er grundvandsgodkendte og mange er også drikkevandsgodkendte.

Vi er stolte af, at RASCOR har valgt iTOOLS som deres partner i Danmark. Og vi er glade for at kunne tilbyde dig innovative vandtætningssystemer og injektionsmaterialer fra den allerøverste hylde.

152 INJEKTION 10 10 RASCOR
152 WWW.iTOOLS.DK

MATERIALER & INJEKTIONSSYSTEMER

RASCOflex AY108

Et 4-komponent injektionsmateriale. RASCOFlex AY108 injiceres normalt med en 2K eller 3K pumpe.

RASCOflex AY408

Et 3-komponent injektionsmateriale. RASCOFlex AY408 injiceres normalt med en 2K eller 3K pumpe.

RASCOFlex PU110X

Et polyuretanbaseret 2-komponent injektionsmateriale. 9,6 + 11,4 kg.

501350

RASCOflex PU112

2-komponent injektionsmateriale. 10 kg + 12,15 kg

501350

RASCOflex GT551, 1K + katalysator

2-komponent injektionsmateriale. 10 kg + 0,89 kg

Varenr.:

R11016251001 + R11016222001

R11016251001

RASCOtec injektionssystem

RASCOtec-injektionskanalen er en flad, 25 mm bred injektionsprofil, som tilpasser sig de fleste underlag med fremragende støtte på grund af den fleksible skumindsats udført i en lukket cellestruktur.

RASCOtec-injektionskanalen er desuden uafhængig af vejrlig, og holder sin form selv i koldt vejr.

Kanalen fastgøres til underlaget med enten sømpistol eller slagdybler.

Kanalen er ikke til gene for hverken forskalling eller armering.

Injektionskanalen er velegnet til brug i støbeskel samt sammenbygninger i almindelige byggeopgaver.

Styr dine revner

RASCOtec-revneanviser er et plastprofil med en injektionkanal i midten, som bruges til målrettet dannelse af

R11115512001

revner og fuger i væg- og gulvkonstruktioner.

Profilet kan leveres i standard højder 13, 18 og 20 cm., med mulighed for yderlig højdeforøgelse med RASCOtec forlængerstykke.

RASCOtec-revneanviser er desuden uafhængig af vejrlig.

153 DESOI INJEKTION 10 10 RASCOR RASCOR
|
Varenr.:
|
Varenr.:
|
Varenr.:
| Varenr.:
Der
153 WWW.iTOOLS.DK
Sikkerhedsdatablade, godkendelser og relevante dokumenter finder du på iTOOLS.DK
tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Butiksdisplay AQiX

AQiX butiksdisplay med spand og ophængsmulighed, format: 130 x 63 cm. 7,08 kg

Butiksdisplay AQiX Collomix stander

AQiX butiksdisplay i pap, ellipseformet. Format: 150 x 44 cm.

Robust Collomix stander til røreværk og piskeris. Mål: 154 x 21 cm, fødder: 57 x 57 cm.

AIR+ Roll up

AIR+ roll up, format: 80 x

154 POS-MATERIALE POS-MATERIALE 11 11
45681 Varenr.: |
45677 45040 Varenr.: | Varenr.: |
Pallehætte Collomix
til 4 x 1/2-paller. 904390 Varenr.: | 2317900 Varenr.: |
Collomix pallehætte,
904000 B 904100 A Varenr.: | Varenr.: |
200 cm, aluminium kasse.
briller, heraf 1 goggle. 154 WWW.iTOOLS.DK A B
Borddisplay UNIVET Med plads til 5

Roll up CleanSpace A

CleanSpace roll up, format: 80 x 200 cm, aluminium kasse. 904010 Varenr.: |

Roll up FENTO

FENTO roll up, format: 80 x 200 cm, aluminium kasse.

Roll up CleanSpace B

CleanSpace roll up, format: 80 x 200 cm, aluminium kasse.

Roll up CleanSpace C

CleanSpace roll up, format: 80 x 200 cm, aluminium kasse. 904030 Varenr.: |

Gulvdisplay FENTO ORIGINAL

Stander til PerfectPro

904290 Varenr.: |

Gulvdisplay til FENTO ORIGINAL. Mål: 37 x 60 cm 901620 Varenr.: |

Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.

Monteret med stikdåse for nem opsætning i butik. Mål: B45xD53xH16 cm. 901600 Varenr.: |

DB.nr.: 2277985

155 POS-MATERIALE 155 POS-MATERIALE 11 WWW.iTOOLS.DK 11
904020 Varenr.: |

Roll up MAX A

MAX roll up, format: 80 x 200 cm, aluminium kasse.

Roll up MAX B

MAX roll up, format: 80 x 200 cm, aluminium kasse.

MAX banner, format: 100 x 400 cm med 2 x 5 øjer.

156 POS-MATERIALE POS-MATERIALE 11 11 156 WWW.iTOOLS.DK
904070 Varenr.: |
904080 Varenr.: | Pallehætte MAX MAX pallehætte, til 4 x 1/2-paller. 904190 Varenr.: |
MAX | 905000
Banner
Varenr.:

Optrel roll up, format: 80 x 200 cm, aluminium kasse.

Optrel roll up, format: 80 x 200 cm, aluminium kasse.

Optrel roll up, format: 80 x 200 cm, aluminium kasse.

OPTREL roll up, format: 80 x 200 cm, aluminium kasse.

Pallehætte iTOOLS

iTOOLS pallehætte, til helpaller.

157 POS-MATERIALE 157 POS-MATERIALE 11 WWW.iTOOLS.DK 11
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.
Roll up OPTREL samlet
904060 Varenr.:
|
Roll up Optrel Panoramaxx
904150 Varenr.: |
Roll up Optrel weldcap
904050 Varenr.: |
Roll up Optrel Vegaview 2.5
904040 Varenr.: | Display
Elegant og rigtig god kvalitet. 305510 Varenr.: | 904170 Til 6 helpaller 904410 Til 4 helpaller 904180 Til 3 helpaller | Varenr.: | Varenr.: | Varenr.:
hoved

Noter:

iTOOLS iTOOLS 158 WWW.iTOOLS.DK
iTOOLS iTOOLS 159 WWW.iTOOLS.DK
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.
Noter:

Noter:

iTOOLS iTOOLS 160 WWW.iTOOLS.DK
WWW.iTOOLS.DK
Der tages forbehold for ændringer, trykfejl og udsolgte varer.
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.