Page 1

MYSTIQUE ÉLETMÓD TAPASZ

Az egészséges életmód az egy életstílus. Az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a pihentető alvás mind lényeges elemei ennek az életstílusnak, amelyek az egészséghez és az élet jobb élvezetéhez vezetnek. A Mystique életmód tapasz segít Önnek abban, hogy több energiája legyen, hogy kontrollálni tudja az étvágyát, és hogy jó közérzete legyen, amely akaraterőt biztosít egy egészséges, energikus életmódhoz. A Mystique életmód tapasz kifejlesztése több mint egy évtizedet vett igénybe, és szó szerint több évszázadnyi, a természetes orvoslás terén összegyűlt tudás és tapasztalat segítette a fejlesztést. fejlesztést Az eredmény egy olyan tapasz, amely egyedi, szinergikus formulában egyesít néhányat a természet legjobb alapanyagai közül, amelyek energiát adnak, meggyorsítják az anyagcserét, zsírt égetnek, és megőrzik a tiszta testtömeget – mely tulajdonságok mindegyike egészségesebb testi összetételt eredményez – és egy egészségesebb életmódot.

Készen állsz egy kis fogyásra? Készen állsz a jobb alvásra? Készen állsz a testformálásra? Készen állsz arra, hogy megváltoztasd az életed? Azt mondják, 30 napig tart egy új szokás megteremtése… miért ne kezdenéd ma! Ha kombinálod a Mystique tapasz erejét a SimpleMeal étkezés helyettesítő turmix itallal, tallal, s a Silver kapszula további erejével... erejével akkor a fogyókúrás nehézségeid a múlté lesznek! lesznek


Javasolt használat: A Mystique életmód tapasz napi használatra készült. A SimpleMeal itallal napi két étkezést is kiválthat, és kombinálhatja mindezt a Silver napi kétszeri erejével a maximális étvágykontroll és a sikeres fogyás érdekében.

ÖSSZETEVŐK 9 Természetes összetevő együtt hat a látványos eredmény érdekében E kilenc összetevő mindegyike egyenként is hozzájárul ahhoz a célhoz, hogy egy egészségesebb testi összetétel valósuljon meg, melyben kevesebb a zsír és több az izom. De az általunk létrehozott formulában az összetevők felerősítik egymás hatását. Nagyon komoly előnyöd származik abból, hogy megváltoztatásában.

ez

a

kilenc

összetevő

segít

az

életed

ForsLean® - Az utóbbi évtized egyik legígéretesebb növényi hatóanyaga, a Coleus növény nagy tisztaságú kivonata. Számos reakciót indít el a mitokondriumban, amelynek következtében a zsírsejtek energiává alakulnak. Gymnema Sylvestre – Ősi indiai dinnyeféle gyógynövény kivonata. Az életkor előrehaladtával inzulinrezisztencia alakul ki sok ember szervezetében. A Gymnema Sylvestre segít visszafordítani az órát, mert javítja a szervezet inzulinérzékenységét. Emiatt az inzulin hatékonyabban tudja energiává alakítani a cukrokat, ahelyett, hogy zsírként raktározódnának el. 5-HTP – Természetes aminosav, amely egyensúlyba hozza az agyi hormonokat. Csökkenti a stresszt, a farkasétvágyat, és pihentető, minőségi alvást tesz lehetővé. Guarana – Csekély mennyiségű természetes koffein, mely segíti a zsírégetést, idegesség- és izgatottság érzet nélkül. ChromeMate® - A króm egy szabadalmazott formája, amely segíti a hatékony szénhidrát-anyagcserét, és a vércukorszint kontrollját.


Cosmoperine® - Paprika kivonat, amely megkönnyíti az összetevők felszívódását, így valamennyi összetevő hatékonyságát növeli. Diiodotyrosine – Jód és egy aminosav kombinációja, amely a pajzsmirigy működését segíti, így az anyagcsere helyreállítását, illetve a zsírégetést. Sáfrány kivonat – Évszázadok óta használják étvágycsökkentőként és a szorongás csillapítására. Segíti a cukoréhség, és a kényszeres nassolási vágy leküzdését. Ubiquinol® - A Q10 ko-enzim nagy finomságú, kiváló felszívódású formája. Segíti az izmok energiaellátását, és olyan antioxidáns, mely támogatja a szív- és érrendszeri egészséget. Használati utasítás: 1. Tisztítsa és szárítsa meg a bőrfelületet, lehetőleg a felsőtest valamely vékonyabb területén, mint például a kar vagy a váll. 2. Húzzon le egy tapaszt a hátlapról és erősen tapassza rá a ragadós felét az előkészített bőrfelületre. Hagyja fent a tapaszt akár 24 órán át. Minden nap, zuhanyozás után cseréljen tapaszt a kívánt eredmény elérése vagy fenntartása érdekében. A maximális hatékonyság eléréséhez étkezzen egészségesen és mozogjon rendszeresen, ennyire egyszerű! A termék összetevői: Sáfrány kivonat, 5-HTP, ForsLean®, Gymnema Sylvestre, Guarana, Ubiquinol®, Cosmoperine®, ChromeMate®, Diiodotyrosine Fontos figyelmeztetés: Gyermekektől távol tartandó. 18 éven aluliak, valamint várandós és szoptató anyák számára nem ajánlott. Mint bármely testsúlykontroll program esetében, a termék használata előtt kérje ki egészségügyi szakember tanácsát. Ezeket az állításokat nem értékelte ki az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA). Ennek a terméknek nem célja betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A ForsLean® és a Cosmoperine®, a Sabinsa Corporation tulajdonában lévő bejegyzett védjegyek. A ChromeMate® az InterHealth Nutriceuticals, Inc. tulajdonában lévő bejegyzett védjegy, az Ubiquinol® pedig a Kaneka Corporation bejegyzett védjegye.


NYERESÉGEK

55 éves feleség, anya, és nagymama vagyok, aki évekig küzdött azzal a makacs 10 kiló súlyfelesleggel, és semmi ereje nem volt ahhoz, hogy nekiálljon és megbirkózzon vele. Miután elkezdtem használni a Mystique életmód tapaszt, már az első héten számos jelentős változást figyeltem meg magamon. Több energiám lett, ami egész nap kitartott, határozottan kontrollálni tudtam az étvágyamat, és már kisebb adag ételektől is jóllaktam. Végre átaludtam az éjszakákat, és kipihenten ébredtem reggelenként. Ezek a pozitív változások lehetővé tették számomra, hogy eléggé motiváltnak érezzem magam arra, hogy rendszeres testmozgást kezdjek végezni, amit nagyon élveztem pár héten át, és óriási izgalommal tölt el, hogy négy hét alatt fogytam 6 kilót és jó néhány centiméterrel vékonyabb lettem. Ez az életmód tapasz hihetetlenül jó, és meg akarom ismertetni az egész világgal. Diane Filippone, Florida

A fogyókúrákkal mindig nehézségeim voltak, ezért nagyon izgatott lettem, amikor kiválasztottak tesztalanynak az új Mystique életmód tapasz megjelenése előtt. Ahogy elkezdtem használni a tapaszt, gyakorlatilag olvadtak le rólam a kilók. Négy hét után már 9 kilót fogytam. Imádom a tapaszt, mert könnyű használni, nincsenek mellékhatásai, és olyan jól alszom éjszaka, mint gyerekkoromban. Ezen kívül, a családunkban jelen van a cukorbetegség, és idén áprilisban, a szokásos orvosi vizsgálatom során az orvosom emelkedett vércukor és A1C szintet állapított meg nálam, ami a cukorbetegség kialakulásának kockázatát jelentette. Még csak egy hete használtam a tapaszt, amikor visszamentem az orvoshoz egy hat hónappal későbbi vérkép ellenőrzésre. Az orvosom örömmel fogadta, hogy addigra már 4 kilót fogytam, de az igazán jó hír a vérkép eredménye volt. A vércukor szintem jelentősen csökkent, és az A1C is kikerült a „cukorbetegség kockázata” sávból. Számomra a Mystique életmód tapasz életmentő volt, és eszközt adott a kezembe, hogy le tudjak fogyni, és meg is tudjam tartani a súlyomat. Betty Carter, Virginia

mystique_eletmod_tapasz  

mystique_eletmod_tapasz

mystique_eletmod_tapasz  

mystique_eletmod_tapasz