__MAIN_TEXT__

Page 1

WELKOM BIJ

ISUZU


WELKOM BIJ EEN MERK MET MEER DAN 1 EEUW ERVARING ISUZU heeft, sinds zijn oprichting in 1916, een reputatie opgebouwd als producent van robuuste, extreem betrouwbare voertuigen. We hebben ernaar gestreefd de perfecte balans te vinden tussen werk- en vrijetijdsvoertuig. Door onze inventiviteit en expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van bestuurders die veel waarde hechten aan rijplezier en gemoedsrust. Twee onafscheidelijke waarden die centraal staan bij de ervaring van het rijden met een ISUZU.


BEDANKT OM VOOR ISUZU TE KIEZEN. POWERED FOR LIFE In een steeds veranderende wereld staat “Powered For Life” voor ISUZU’s vastberadendheid om alle toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden. Zolang de beleving van het rijden evolueert, zullen mensen zoeken naar nieuwe manieren om van hun wagen te genieten. ISUZU is vooruitziend en speelt alvast in op deze noden. 5 YEAR WARRANTY & ASSISTANCE • Voor uw gemoedsrust wordt elke ISUZU D-max die in de Benelux op de markt gebracht wordt, gedekt door onze 5 jaar/200,000km* garantie. • Uw ISUZU D-max wordt geleverd met 6 jaar anticorrosiegarantie**. • Bijkomende zekerheid wordt geboden door de 5 jaar Europese pechverhelping. UITGEBREID DEALERNETWERK ISUZU beschikt in de Benelux over een netwerk van meer dan 80 officiële verdelers. Er bevindt zich dus steeds een ISUZU-verdeler in uw directe omgeving. * Van toepassing op de Isuzu D-max. Voor de garantievoorwaarden op de Isuzu N-serie raadpleegt u best uw verdeler of uw onderhouds- en garantieboekje. ** Van toepassing op de carrosseriedelen van de Isuzu D-max.

KIJK OP WWW.ISUZU.BE VOOR MEER INFO.


5 GOEDE REDENEN OM VOOR EEN ISUZU SERVICE DEALER TE KIEZEN 1. GRATIS CHECK-UP Bij aanmelding voor onderhoud bij de receptie van uw ISUZU servicedealer wordt vooraf een gratis check-up van uw wagen gedaan. Dit zowel voor carrosserie, interieur als de mechanische onderdelen van uw wagen. Er wordt zo snel mogelijk een raming gemaakt van de te verwachten kosten. Zonder uw toestemming worden er geen werken uitgevoerd. 2. TECHNISCHE UPDATES We zorgen ervoor dat uw ISUZU steeds up-to-date is met de laatst beschikbare software. Dit zorgt ervoor dat uw voertuig te allen tijde optimaal functioneert, wat het rijplezier ten goede komt. 3. ORIGINELE ISUZU ONDERDELEN Tijdens het onderhoud van uw wagen worden enkel originele ISUZU-onderdelen gebruikt en gemonteerd door geschoolde ISUZU-onderhoudstechnici. Originele onderdelen werden door ISUZU ontwikkeld specifiek voor uw type voertuig en volgens de hoogste eisen qua kwaliteit. Alle originele onderdelen worden door Isuzu voor 2 jaar/100,000km gewaarborgd. 4. SPECIALE GEREEDSCHAPPEN Onze service dealers en hun techniciens zijn uitgerust met de meest recente ISUZUgereedschappen, speciaal ontwikkeld om zo efficient mogelijk uw wagen binnen fabrieksspecificaties te onderhouden en/of herstellen . 5. TOEKOMSTIGE HERVERKOOPWAARDE EN GARANTIE Door uw wagen bij uw ISUZU-verdeler te laten onderhouden vereenvoudigt u de afhandeling van garantiedossiers en behoudt uw voertuig de hoogst mogelijke herverkoopwaarde. Een ISUZU-verdeler heeft ook toegang tot de onderhoudshistoriek van uw voertuig. Een bewijs voor de volgende eigenaar dat u en uw verdeler het voertuig goed onderhouden hebben.


ONDERDELEN

WAARIN ZIT HET VERSCHIL? ORIGINELE ONDERDELEN Dit zijn dezelfde onderdelen die in de fabriek gebruikt werden bij de bouw van uw ISUZU. Originele onderdelen zijn door ons - de fabrikant - gemaakt of geselecteerd en uitvoerig getest als intern onderdeel van het voertuig om aan de hoogste eisen te voldoen inzake kwaliteit, veiligheid en prestaties. Zo rijdt, functioneert en beschermt uw ISUZU zoals dit door de ontwerpers bedoeld was. Wanneer een ISUZU vervangingsonderdelen nodig heeft ten gevolge van een aanrijding of gewoon voor een periodiek onderhoud, is het ten sterkste aangeraden originele ISUZU-onderdelen te gebruiken. Alleen originele onderdelen genieten de goedkeuring en garantie van zowel de fabrikant als ISUZU Benelux. Enkel door ze bij een officiĂŤle ISUZU-verdeler aan te schaffen, kan u zeker zijn dat het om originele onderdelen gaat. Door gebruik te maken van niet-originele onderdelen loopt u een risico. NIET-ORIGINELE ONDERDELEN Fabrikanten van niet-originele onderdelen hebben geen toegang tot technische data en -tekeningen van ISUZU, wat betekent dat deze onderdelen ontwikkeld zijn zonder rekening te houden met de rest van de voertuigcomponenten.In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van goedkoper/minderwaardig materiaal en is er een reĂŤel risico dat deze onderdelen niet correct passen. Dergelijke onderdelen slijten sneller, brengen de prestaties in het gedrang, zijn minder betrouwbaar en kunnen schade aan andere componenten toebrengen. Niet-originele onderdelen kunnen sterk op de echte lijken, maar zijn niet gemaakt, geselecteerd noch goedgekeurd door ISUZU en werden nooit getest als onderdeel van een ISUZU-voertuig. Niet-originele onderdelen voldoen niet gegarandeerd aan dezelfde kwaliteits- en veiligheidsnormen als een origineel of geselecteerd onderdeel.


WARNING

WEES GEWAARSCHUWD!

Wanneer u onderdelen of accessoires bij uw officiĂŤle ISUZU-verdeler koopt, bent u zeker dat u originele of door de constructeur goedgekeurde onderdelen koopt die ontworpen en uitvoerig getest zijn om ervoor te zorgen dat uw veiligheid gegarandeerd is en blijft.

ACCESSOIRES

AUTHENTICITEIT IS BELANGRIJK! KWALITEIT Voordat ISUZU Benelux de beslissing neemt een product in de markt te zetten, wordt dit steeds uitvoerig getest, worden certificaten gecontroleerd, werd het in veel gevallen op een voertuig gemonteerd en over vele kilometers uitgetest ĂŠn werden de kwaliteit en duurzaamheid door verschillende experts geverifieerd. Wij nemen de volle verantwoordelijkheid voor onze producten. LEVERING VAN ONDERDELEN ISUZU Benelux en zijn toeleveranciers garanderen een uitgebreide stockage van onderdelen om door middel van nachtleveringen het voor uw wagen benodigde onderdeel zo snel mogelijk te leveren.


NIET VERGETEN

ISUZU BESCHIKT OVER EEN UITGEBREID GAMMA ACCESSOIRES, WAARMEE U UW WAGEN VOLLEDIG KAN PERSONALISEREN.


AANBOD

VOOR HET VOLLEDIGE AANBOD KAN U TERECHT BIJ UW ISUZU VERDELER OF OP WWW.ISUZU.BE

ROOF RAILS DOOR VISORS

HOOD PROTECTOR

SIDE STEPS

FRONT BUMPER GUARD


ISUZU ISUZU BENELUX NV Satenrozen 8 - 2550 Kontich T. +32 (0) 450 17 60 - E. info@isuzu.be

De informatie verstrekt in deze brochure is correct op het moment van druk. ISUZU behoudt zich echter het recht voor om bepaalde specificaties aan te passen zonder voorafgaandelijke melding omwille van de constante verbetering die wij nastreven.

Profile for Isuzu Benelux

Isuzu - genuine parts NL  

ISUZU beschikt over een uitgebreid gamma accessoires, waarmee u uw wagen volledig kan personaliseren.

Isuzu - genuine parts NL  

ISUZU beschikt over een uitgebreid gamma accessoires, waarmee u uw wagen volledig kan personaliseren.

Advertisement