Page 1

Training Present Your Best! Training Present Your Best! Wil jij je impact met presenteren drastisch vergroten? Wil jij jezelf op een heldere en boeiende wijze kunnen presenteren tijdens een pitch, speech, lezing, voordracht of vergadering? Hangt er veel van jouw presentaties af? Wil je jouw publiek overtuigen, inspireren of motiveren? Vind je het spannend om voor een soms lastige groep te staan? Dan is de training ‘Present Your Best!’ je op het lijf geschreven! De mate van impact en succes van een boeiende presentatie hangt af van beheersing van een aantal technieken en persoonlijke stijl. Om tot een succesvolle presentatie te komen zijn naast het verdiepen van jouw persoonlijke stijl, technieken en veel oefening nodig. In deze intensieve 2-daagse training ervaar je het presenteren vanuit verschillende invalshoeken. Je krijgt praktische handvatten voor een snelle voorbereiding en effectieve structuur. We gebruiken en versterken de kracht van jouw lichaamstaal en stemgebruik. Je leert hoe je interactief kan presenteren, zodat jouw publiek betrokken is van begin tot eind. In deze training ga je op zoek naar jouw persoonlijke presentatie kracht. Je versterkt deze met de stijl die bij jou past. Je leert hoe deze in te zetten bij het presenteren van het beste van jezelf. Na het volgen van de training ‘Present Your Best!’ bereik je met meer gemak betere resultaten. Je kunt helder en trefzeker de juiste snaar raken. Zowel tijdens presentaties voor je potentiele opdrachtgever als voor MT, medewerker of collega. Bijvoorbeeld bij het sluiten van verkoopdeals, het motiveren van je medewerkers of het kernachtig presenteren van je projecten.

Resultaten In de training ‘Present Your Best!’ leer je: • • • • •

Je publiek te motiveren vanuit je eigen enthousiasme Snel en doeltreffend je presentatie voor te bereiden De structuur van effectieve presentaties opzetten Met je kernboodschap aan te sluiten bij je publiek Hulpmiddelen tactisch in te zetten

• • • • •

Jouw lichaamstaal spelenderwijs te versterken Ruimte en gebaren te gebruiken met meer impact Spreekspanning om te zetten naar positieve energie De stemtechnieken van Obama Boeiend te vertellen door opvallende details en metaforen

• • • • •

Makkelijker interactief te presenteren Verschillende soorten presentaties geven Soepel om te gaan met kritische vragen Weerstand om te buigen en passiviteit te doorbreken Je zelfvertrouwen te vergroten

Werkwijze Presenteren is te leren door het veel te doen. Je oefent daarom veel! Het trainingsprogramma bestaat uit een mix van korte stukken theorie en veel praktijkgerichte presentatie-oefeningen. Dat maakt de training intensief en dynamisch. De presentaties uit je eigen praktijksituatie zijn uitgangspunt. Je ontvangt persoonlijke feedback van de trainer en deelnemers. Je oefent direct met de tips die je krijgt en ervaart het effect daarvan. Tijdens de training analyseren we video-fragmenten van beroemde sprekers en ontleden hun retorische magie. Individuele videoopnames krijg je als bewijs van je groei mee naar huis.

Groepsgrootte Om zoveel mogelijk individuele aandacht van de trainer te garanderen berpeken we de groepsgrootte tot maximaal 6 personen.


Training Present Your Best! Kosten De investering per deelnemer omvat € 1.195,- . Dit is inclusief het boek 'Presenteren' en exclusief 19% BTW, verzorgings- en accommodatiekosten. Bij aanmelding van een collega krijgen jullie beiden € 100,- korting.

Boek en certificaat Je ontvangt als bonus het boek 'Presenteren' als praktisch naslagwerk. ‘Presenteren’ is onderdeel van de ‘Skills Reeks’ van Pearson Education 2010. In het boek komen de technieken uit de training en nog meer praktische tips uitgebreid aan bod. Je leest hierin over voorbereiding en structuur, interactie en non-verbale communicatie. Bij het boek hoort een website met voorbeeldvideo’s en oefeningen. Ook ontvang je na voltooiing van de training een deelnamecertificaat.

Duur en locatie De training bestaat uit twee losse trainingsdagen, van 9:30 uur tot circa 17:00 uur. We plannen geschikte data in samenspraak met de deelnemers. De training vindt plaats op een centrale en goed bereikbare locatie in het land.

Voor wie Tevreden deelnemers tot nu toe zijn onder andere: business unit managers, directeuren, zzp’ers, verkopers, teamleiders, consultants, project managers en trainers. De training is toepasbaar in veel verschillende situaties en is geschikt voor iedereen die bijvoorbeeld groei wil in: • • •

klanten overtuigen instructies laten beklijven profilering en uitstraling

• • •

medewerkers motiveren omgaan met spreekspanning presenteren met impact

Trainer Een ervaren en gepassioneerde trainer van BTC gaat samen met jou aan de slag. ‘Present Your Best!’ wordt verzorgd door Roeland Bemelmans. Roeland is trainer-coach met een positieve benadering en een aanstekelijke passie voor ontwikkeling. Hij is schrijver van het prarktische boek ‘Presenteren’.

Reacties deelnemers HR Manager, Novay: “Ik heb ontzettend veel gehad aan de training en gebruik het materiaal en de ervaring bij de voorbereiding van mijn presentaties. Het belangrijkste resultaat voor mij is dat ik meer op mezelf ben gaan vertrouwen. Vooral de feedback van de trainer en mede cursisten hebben me goed gedaan. Ik praat meer vanuit het publiek, dit maakt het minder eng. Jij als trainer kan mij inspireren, door jouw aanpak, ideeën en gerichte feedback. Mensen ontspannen bij je waardoor er geen drempels zijn om zichzelf open te stellen. Dit is voor mij een voorwaarde om tot maximale ontwikkeling en verandering te komen. Erg mooi!" Principle Consultant M&A, PwC: “Zeer praktisch toepasbaar. Levendig. Veel 'doen'. Leuk. Veel 'eye openers'." Interim professional Finance, Yacht: “Roeland is een krachtige trainer die met humor en veel inlevingsvermogen een hele praktische en leerzame training neerzet.” Senior Analyst Heineken: “De training is bijzonder effectief en is door alle oefening ook zeer persoonlijk. Het heeft mij erg veel waardevolle tips opgeleverd voor het verbeteren van mijn presentatie techniek. Dit is ook zeker mede als gevolg van het enthousiasmerende en scherpe commentaar."


Training Present Your Best!

Bemelmans Training & Coaching (BTC) verzorgt de training ‘Present Your Best!’ ook op maat en begeleidt jou indien gewenst ook individueel door middel van coachingsessies. Soms spelen er grote belangen en is er dringende haast om presentaties tot een succes te maken. In korte tijd krijg je individuele feedback en werk je intensief samen met jouw persoonlijke coach aan het bereiken van je doel. BTC is betrokken partner in ontwikkeling van mensen en organisaties door inzet van training, coaching en opleidingsadvies. BTC werkt uitsluitend samen met senior trainers en adviseurs, experts die met bewezen ervaring en die de passie voor ontwikkeling van mensen delen.

Wij werken internationaal en trainen ook Engelstalig. BTC helpt mensen in organisaties om hun maximale potentieel met plezier in te zetten onder het motto:

“Be Your Best!”.

Wil je meer impact? Neem contact op en wij kijken met je mee of deze training de meest toepasselijk voor je is. Voor meer informatie of een aanmeldingsformulier kun je contact opnemen via: Email:

info@bemelmanstraining.com

Telefoon:

+31 (0)20 6389454

Adres:

Bemelmans Training & Coaching Van Ostadestraat 30 -1 1072 SZ Amsterdam

Internet:

www.bemelmanstraining.com

Training Present your best  

Beschrijving Training Present your best

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you