Page 1

Shalomtur

Møte med levende steiner

vĂĽren

2013

Bli med pĂĽ spennende opplevelser i

Israel Roma Budapest Tyrkia

i samarbeid med


1

Israel og Vestbredden

3

15. – 24. februar

22. mars – 1. april

Jorunn A Langmoen og Vidar Fjeld

Gunhild og Kjetil Lorentzen

Lyst til å oppleve krater i ørkenen, vandre langs Middelhavet, se en moderne kibbutz, oppleve fugle- og dyreliv i et naturreservat, ta en båttur på Genesaretsjøen og nyte det yrende livet i gamlebyen i Jerusalem? Da er dette turen for deg!

2

Vandretur i Israel 21. – 28. februar Ruth Andreassen og Annbjørg Hesselberg Hva med å ta et barnebarn med på tur til Israel for å oppdage landet der Jesus bodde? Dette er en spesialtur for barn i alderen 9 – 11 år i følge med en av besteforeldrene. På denne turen vil du få oppleve fottur langs The Jesus Trail, overnatting på geitefarm, båttur på Gennesaretsjøen og bål på stranden!

Ungdomstur til Israel

Hva er mer spennende enn å feire påsken i landet der det skjedde? Dette er turen med fokus på ungdommer fra konfirmantalder og oppover – vi overnatter i beduinleir, går fottur i Galilea, feirer påske i Jerusalem og møter mange spennende ungdommer både på israelsk og palestinsk side.

4

Påsketur i Israel 22. mars – 1. april Elbjørg Therkelsen og John Solsvik Påskens drama utspant seg for nesten 2000 år siden. Det er fundamentet for vår tro. Denne gangen kan du få være med på en reise tilbake til våre trosrøtter. I tillegg til å vandre i Jesu fotspor både i Galilea og Jerusalem, skal vi bl.a. nyte varme kiler i Sakhne, ri på kamel i ørkenen og få med oss påskegudstjenesten i Gravhaven!


5

Rundtur i Israel

7

27.april – 4.mai

Storbyferie i Budapest 1. – 5. mai

Elbjørg Therkelsen og Morten Kravik

Jolaug og Paul Odland Ungarns vakre og stolte hovedstad ligger på begge sidene av majestetiske Donau, med de høye åsene og borgen øverst på Buda, og Pest med flatene og slettene. Vi skal besøke Helteplassen, Stefanbasilikaen og Buda borg. I tillegg får vi med oss gudstjeneste i Budaörs, Gisle Johnson – instituttet og jødisk kultur og historie.

En innholdsrik tur med erfarne reiseledere. Opplev båttur på Genesaretsjøen, et rikt dyreliv i Huladalen, den messianske menigheten Beit Eliahu i Haifa, bading i Dødehavet og gudstjeneste i den store synagogen i Jerusalem! Og mye, mye mer!

6

Roma

8

1.-5. mai

Tyrkia siste del av juni

Brynhild og Jan Heitmann Bli med til den evige stad og få med deg severdigheter, kunst, arkitektur og minner fra historiske begivenheter. Peterskirken, Forum Romanum, Colosseum og Fontana di Trevi er bare noen av opplevelsene som venter!

Inger og Arne Berge Varme kilder, jødisk kultur og kirkehistorie er noe av det du kan få med deg på denne turen. Vi skal gå i apostlenes fotspor i det ”glemte bibelske land”, besøke Efesos og Nikea, det jødiske museum og Hagia Sofia i Istanbul, samtidig som det blir tid til å slappe av på stranda, eller rusle rundt i trange basargater.


Den Norske Israelsmisjon har arbeidet i Israel siden 1949 og har et unikt nettverk blant israelere og palestinere. SHALOMTUR er et samarbeid mellom Si-REISER og Israelsmisjonen, der vi benytter dette nettverket til å berike turopplevelsen. Gjennom en SHALOMTUR vil du på en spesiell måte få et levende møte med Bibelens land og folk, ikke minst i møte med det misjons- og forsoningsarbeidet DNI har stått i kontinuerlig i mer enn 60 år! I Haifa støtter vi aldershjemmet Ebenezer og menigheten Beit Eliahu og i Tel Aviv menighetsbygging knyttet til Immanuelkirken. I Jerusalem støtter vi studiesenteret Caspari Center i tillegg til et

arbeid blant voldsutsatte familier gjennom organisasjonen Machaseh. Vi har også arbeid i Russland, Ukraina, Romania og Ungarn. Gjennom SHALOMTUR får du mulighet til å oppleve arbeidet på nært hold og møte mennesker, ikke bare bygninger og ruiner. Men selvsagt setter vi også av tid til å få med oss det enhver turist bør få med seg fra disse stedene. Duen er vårt symbol. Den reiser med et budskap og den er selve symbolet på fred. Velkommen på SHALOMTUR!

Påmelding og info: Si-REISER Tlf: 70179000 si-reiser@si-reiser.no

Den Norske Israelsmisjon Tlf: 22988500 post@israelsmisjonen.no

Besøk vår hjemmeside www.israelsmisjonen.no og les mer om de ulike programmene der!

6

nummer i året

Ett år:

Hva gjør Jesus blant jøder i dag? Ferske, inspirerende møter med messianske jøder i Israel og Østeuropa. Fokus på våre jødiske røtter og inspirasjon til eget tros liv. Freds- og forsoningsarbeid. Misjonsblad for Israel er Norges eldste misjonsblad, med et opplag på 10 000. Få et prøveeksemplar fritt tilsendt i posten.

Den Norske Israelsmisjon Holbergs plass 4, 0166 Oslo Tlf: 22 98 85 00, Fax: 22 11 42 01 E-post: post@israelsmisjonen.no www.israelsmisjonen.no

Kr. 240,-

DESIGN: FLØDE MAGASINDESIGN

Hva er Shalomtur?

Shalomtur våren 2013  

Shalomtur katalog for våren 2013

Shalomtur våren 2013  

Shalomtur katalog for våren 2013

Advertisement