Page 1


1. 2. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Huisstijl Ontwikkelingen op het Internet: P.s. I made this – Vyclone – Everest - Last Message - Zombies Run Blog Website Powerpoint naar klikbare PDF Delcious Rss reader Monitoring Tools Twitter Instagram Pinterest Prezi


Dit is mijn logo. Aan de hand van mijn pseudoniem en een foto heb ik dit beeld gecreĂŤerd. Dit door heel veel lagen aan te maken en letter per letter de foto te integreren. Het was veel werk maar het resultaat mag er volgens mij wel zijn.

Deze foto zal altijd terugkeren in mijn opdrachten. Een sereen bos met een waterachtig zonnetje. Ik zie het voor een deel als banner en voor een deel als achtergrond. De kleuren spreken me enorm aan omdat ze zo mooi in elkaar lijken over te vloeien.


•P.S. I Made This •Vyclone

•Everest •Last Message •Zombies Run


Ik vond deze website online en wilde meteen in actie schieten om allerlei dingetjes te knutselen. Deze site is perfect voor mensen die graag creatief bezig zijn. Stap voor stap wordt er uitgelegd hoe je te werk gaat om bepaalde dingen in elkaar te flansen. Zelf heb ik ook al het een en ander uitgeprobeerd. Het is ook mogelijk om je eigen creaties te publiceren en te delen met de rest van de wereld.

http://psimadethis.com/


Wanneer je via deze app een filmpje maakt en uploadt zal er automatisch gezocht worden naar mensen die hetzelfde, bijvoorbeeld, evenement aan het filmen zijn. Dit geeft jou de mogelijkheid om de video te zien vanuit een ander perspectief dan dat van jou.

Met Vyclone gaan er heel wat deuren open en is het mogelijk om videos te sharen met je vrienden!

http://vyclone.com/


Gebaseerd op de overtuiging dat er geen scheiding is tussen het creÍren van een beter zelfbeeld en een betere wereld, bestaat Everest om het potentieel die je hebt als mens te ontgrendelen. Of mensen nu dromen om een ​marathon te lopen, de wereld rond te reizen, een DJ te worden of noem maar op, Everest helpt hen bij het nemen van de volgende stap! http://everest.com/


Met deze App hoef je er nooit meer mee in te zitten dat de batterij van je gsm bijna plat is. Last message stuurt immers een facebookbericht, email of noem maar op naar de door jou gekozen vrienden om hen te laten weten dat je gsm bijna zal uitvallen!

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.fatbrain.lastmessage&hl=nl


Dit is zeker een aanrader als je er maar niks aan vindt om te gaan lopen, want het wordt zeker en vast veel spannender met deze app! Je downloadt de app gewoon even op je smartphone en klaar is kees. Aan de hand van een aantal missies zal je te horen krijgen wanneer je moet lopen omdat de zombies je achterna zitten en wanneer je ze hebt afgeschud en je dus kan uitrusten. Je kan je eigen muziek uploaden en de app zal deze er zelf in verwerken.

https://www.zombiesrungame.com/


http://isabeaumarielily.tumblr.com/


http://isabvuch.wix.com/mamaison


https://delicious.com/isamarielily


http://www.protopage.com/isabeau


http://www.protopage.com/isabeau#Untitled/Addict-o-matic


https://twitter.com/IsaLilyMarie


http://instagram.com/isamarielily


http://www.pinterest.com/ibaboke/


http://prezi.com/eezjtdlnphax/vernieuwingen/

Flipboekje  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you