Page 1

Tält

2018


Vår North Nature-kollektion har inspirerats av historiska campingtraditioner, där det handlar om att komma ut och njuta av naturen och varandras sällskap. Det är det enkla livet i en uppdaterad utgåva med snygga och bekväma tält och matchande tillbehör, gjorda för friluftsliv. Nyanserna i vår North Nature-kollektion är rustika och trogna den speciella nordiska känslan. Designen är enkel och skandinavisk med tydliga referenser till Isabellas historiska campingliv.


MOMENT 300 NORTH

Moment 300 North är en modern nytolkning av det klassiska villatältet. Den asymmetriska konstruktionen osar nostalgi men är fortfarande dagens bästa lösning som ger massor av plats. Och faktum är att ett Isabella Moment blir hela familjens villa­t ält, eftersom det finns gott om plats för alla, till exempel med 6 sovplatser om man kompletterar med annex på båda sidor. Även om Isabella Moment 300 North har massor av plats när det är uppställt tar det lite plats

när det är nedpackat. Och som med andra Isabella-­ produkter finns alla möjligheter att u­ ppgradera med t.ex. myshörnan Cosy Corner II, mattor och Eclipse soltak. Och ett riktigt Isabella-tält förtjänar också att möbleras med Isabella-möbler. Dessutom kan du få extra utrymme för t.ex. förvaring genom att bygga ut ditt Moment 300 North med Moment 300 North Extra Space, som sätts fast med dragkedja.


ECLIPSE TILL MOMENT 300 NORTH ANNEX 250 SAND TILL MOMENT 300 NORTH

MOMENT 300 NORTH EXTRA SPACE

Avtagbara/nedfällbara delar: Fronterna på tältet kan rullas upp. Speciella detaljer: 2 stora myggnätsfönster i sidorna, sandfärgat tak med tryck på insidan, kraftig PVC-sockel med Isaflex. 2 stalldörrar – en fram och en i mitten av bakväggen som kan stå delvis öppen om det finns behov av extra ventilation. Moment 300 North har ett helt unikt ljusinfall och full ståhöjd, så som det ska vara i ett förtält.

Leveraras som standard med: Gardinsatsen Cube Creme, innertält, stativ- och pinnpåse samt pinnupptagare.

MOMENT 300 NORTH & MOMENT 180 NORTH MATERIAL

Extrautrustning: Annex 250 Sand kan monteras i båda gavlarna, Moment 300 North Extra Space, Eclipse frontsoltak, Cosy Corner II, Isabella Carpet, takränner. . Bottenmått: 510 x 300 cm

CarbonX

Isacryl

295 g/m2

CarbonX lättviktsstativ och IsaFix låsbeslag.

Isacryl material med god ”andningsförmåga” 295 g/m2

Vikt inkl. stativ: 49 kg FÄRGER Tweed

Grey


MOMENT 180 NORTH Moment 180 North är det minsta tältet i Moment-serien från ­Isabella. Det är ett lätt och superenkelt tält för 2 personer som b­ estår av ett översegel och ett undersegel. Moment 180 North har en stor sidoöppning som används som utgång när överseglet är uppställt. På så sätt fungerar Moment 180 North nästan som ett mobilt vindskydd som snabbt kan sättas upp och tas ner igen, och inte heller tar stor plats i bilen, på motorcykeln eller i båten. För att skydda dig mot mygg och andra insekter kan tältet stängas helt med myggnät, men ändå kännas öppet och lätt att vara i. Moment 180 North har små praktiska förvaringsfickor vid ändgaveln, så att mobiltelefon och ficklampa finns inom räckhåll.

Tältet reses och hålls uppställt med bara 3 stänger. Om överseglet ska ställas upp krävs två extra stänger. Med Moment 180 North är Isabella tillbaka hos tältets ursprungs­utgåva. Det rymmer på alla sätt Isabellas DNA med sitt löfte om känslan av frihet, ”Feel free”. Moment 180 North är perfekt för trenden där många vill komma ännu närmre naturen. ­Antingen som enkel och bekväm övernattningsmöjlighet eller bara som en mysig sommarsovplats i trädgården. Isabellas mångåriga erfarenhet och höga kvalitet finns inbyggd i alla detaljer och material. Ett bra val om man vill radbrytning (eller återupptäcka) naturen nära inpå.

Särskilda detaljer: Botten i kraftig PVC. Kabin i bomull. Kabinen har fickor för förvaring och hängare för lampupphängning. Moment 180 North har 2 öppningsmöjligheter: en i fotändan och en stor öppning i sidan, båda öppningarna har myggnätsdörr. Övertaket kan lyftas vid öppning i sidan och därmed ge skugga. Detta kan antingen göras genom att sträcka ut övertaket med tältlinor eller genom två stänger. Moment 180 North har plats för 2 personer. Leveraras som standard med: Isabella tältpåse. Bottenmått: 180 x 240 cm Vikt inkl. stativ: 18 kg.


Kama Fritid AB · Box 114 · SE-560 27 Tenhult info@kamafritid.se

Isabella A/S · Isabellahøj 3 · 7100 Vejle Tel. +45 75 82 07 55 · www.isabella.net

SE 18

Isabella tält 2018 se  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you